Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης
Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αρχική σελίδα
Προτάσεις
Τεύχη
Αρθρα
Αναζήτηση διαλόγου
Αναζήτηση - άρθρα/τεύχη
Σύνδεσμοι
Πληροφορίες
Ρεσάλτο Blog
Αναζήτηση
::
Κατάλογος Μελών
Εγγραφή
::
Σύνδεση
::
Προφίλ
Πολιτική - Oικονομία
Δημοσίευση απάντησης
Όνομα μέλους
Θέμα
Περιεχόμενο
Emoticons
Περισσότερα Emoticons
Χρώμα γραμματοσειράς:
Προεπιλογή
Βαθύ Κόκκινο
Κόκκινο
Πορτοκαλί
Καφέ
Κίτρινο
Πράσινο
Λαδί
Κυανό
Μπλέ
Βαθύ Μπλέ
Λουλακί
Βιολετί
Λευκό
Μαύρο
Μέγεθος γραμματοσειράς:
Μικροσκοπικό
Μικρό
Κανονικό
Μεγάλο
Τεράστιο
Να κλείσουν τα Tags
[quote="Εξόριστος"][size=18][color=red][b]Προσυπογράφω τις απόψεις σου «Κόκκινο φεγγάρι:[/b][/color].[/size] [size=18]Πρέπει να το πούμε καθαρά:[/size] [b][color=blue]Η έξοδος απΆ το τέλμα δεν είναι η πτώση Καραμανλή και η άνοδος του Γ. Παπανδρέου ή άλλων εκτρωματικών συμμαχιών...[/color][/b] [b] Χρειάζεται ρήξη με τις προδοτικές και αμερικανοτσολιάδικες πολιτικές του ελληνικού κεφαλαίου. Χρειάζεται, πρώτα απΆ όλα, ρήξη με την υποτέλεια στις ΗΠΑ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. [color=red]"Η απόκρουση του προβοκάτορικου σχεδίου που την υλοποίησή του ανέλαβαν οι κουκουλοφόροι και οι (υπερ-κομματικοί και δια-κομματικοί) πάτρωνές τους είναι το μείζον».[/b][/color] Πρώτα απΆ όλα δεν πρέπει να υποκύψουμε στο [size=18]ραγιαδισμό[/size] που μας οδηγούν οι τρομοκράτες της υφηλίου και οι Έλληνες ραγιάδες («νταβάδες», ΜΜΕ και κόμματα) για να αποδεχτούμε τις λύσεις που θέλουν να μας επιβάλλουν. [size=18][b]ΟΛΟΙ αυτοί θέλουν να μας κάνουνε Σερβία.[/b][/size] Αν υποκύψουμε σε αυτό τον προβοκατόρικο, τρομοκρατικό πόλεμο, όποια κυβέρνηση και αν έρθει θα πετύχουν τους στόχους τους. Όταν τις κυβερνήσεις τις ρίχνουν και τις «εκλέγουν» με αυτό τον τρόπο, [b]ΤΟΤΕ αυτό που επακολουθεί είναι χίλιες φορές χειρότερο.[/b] [b]Πρέπει να αποκρουστεί αυτή η επίθεση, να καταγγελθεί ανοικτά στον ελληνικό λαό και να ζυμωθούν κινηματικές πολιτικές πάνω στα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.[/b] Ο Καραμανλής και οποιαδήποτε κυβέρνηση πρέπει να πέφτει πολιτικά, από τον λαό ενεργοποιημένο πάνω σε πολιτικές, προγράμματα και οράματα. [size=18]ΟΤΑΝ λείπουν οι πολιτικές, τα εναλλακτικά προγράμματα και τα στρατηγικά οράματα ΤΟΤΕ αφήνουμε να αλωνίζουν οι «νταβάδες», οι κουκουλοφόροι και οι μυστικές υπηρεσίες.[/size] [size=12][/size][size=12][/size][size=12][/size][size=12][/size][/quote]
Επιλογές
HTML
Ενεργό
BBCode
Ενεργό
Smilies
Ενεργά
Απενεργοποίηση HTML σ' αυτή τη δημοσίευση
Απενεργοποίηση BBCode σ' αυτή τη δημοσίευση
Απενεργοποίηση Smilies σ' αυτή τη δημοσίευση
*** Αυτή η Δημοσίευση θα εξετασθεί και θα μείνει κρυφή μέχρι την έγκρισή της. ***
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη:
Επιλέξτε μια Δημόσια Συζήτηση
----------------
Πολιτική Δημοσίευσης
Ανακοινώσεις
Ευρετήριο
----------------
Ειδήσεις
Πολιτική - Oικονομία
Εθνικό - Μεταναστευτικό
Ορθοδοξία - Κοινωνία
Πολιτισμός-Παιδεία-Γλώσσα
Ιστορία - Φιλοσοφία
MME - Τρομοκρατία - Μ.Κ.Ο.
Οικολογία - Περιβάλλον
Γεωπολιτική - Επιστήμη
Καταγγελίες
Χιούμορ - Σάτιρα
Γενικές Συζητήσεις
Ανασκόπηση Θέματος
Συγγραφέας
Μήνυμα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 20, 2008 11:46 pm
Θέμα δημοσίευσης:
«Χρήσιμοι ηλίθιοι» σεχταριστές
Ή
Συνειδητά ηλίθιοι;
Η σεχταριστική βλακεία μάς είναι γνωστή, ιδιαίτερα εκείνων που αυτό-αποκαλούνται τροτσκιστές.
Αυτό που εκπλήσσει και δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά είναι η τόση πομπώδη βλακεία και η τέτοια αξιοθρήνητη αλαζονεία της πολιτικής μιζέριας:
Η υστερική παράκρουση!!!
Ένα εξαιρετικό κείμενο που αναδείχνει αυτή την «αριστερίστικη» παράκρουση.
ΕΔΩ:
http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=421#421
Ακούσατε, ακούσατε, ¶γγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι! Δεν σας μιλάει ο Χατζιαβάτης αλλά η νεολαία του ΕΕΚ τροτσκιστές Πάτρας!
Δεν αιτείτε, απαιτεί:
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ποιος την καλεί; Η νεολαία του ΕΕΚ τροτσκιστές Πάτρας; Και πιστεύεται παλικάρια μου ότι οι εργαζόμενοι σας έχουν εμπιστοσύνη για νΆ ανταποκριθούν; Σας γνωρίζουν καν;
Δεν κρατιέμαι: Μήπως σας χρειάζεται γιατρός; (Αλλά ας το αφήσω αυτό για αργότερα)
.
ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Τα Σώματα ασφαλείας αγόρια μου δεν διαλύονται επειδή το ζητάτε. Πρέπει κάποιοι να τα διαλύσουν. Και επειδή είναι σώματα ένοπλα πρέπει αυτοί οι κάποιοι πρώτα να εξοπλιστούν. Γκέγκε; Μάθετε λοιπόν να βάζετε τα πράγματα στη σωστή σειρά, πριν ανοίξετε το στόμα σας να λέτε μπούρδες.
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
Ποια είναι αυτή; Η κυβέρνηση Καραμανλή; Θα πρέπει να μην έχετε κουκούτσι μυαλό αν στα σοβαρά πιστεύετε ότι είναι η κυβέρνηση Καραμανλή πίσω απΆ την δολοφονία του 15χρονου. Ότι προβοκάρισε η ίδια τον εαυτό της.
Και άντε να δεχτούμε ότι είναι εντελώς ηλιθία κυβέρνηση και μόνη της έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της. Ποια κυβέρνηση προτείνεται να την αντικαταστήσει;
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ!
ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ
Μάλιστα. «Να φύγουν όλοι! Να κυβερνήσουν οι εργάτες»! Και ποιος σας τάισε αυτή την εξυπνάδα; Ο δοκησίσοφος Σάββας; Που και πότε συνέβη αυτό στη ιστορία; Οι εργάτες, έτσι γενικώς και αφηρημένα να γίνονται κυβέρνηση; Και όχι οι εργάτες, αλλά ούτε οι καπιταλιστές δεν έχουν γίνει ποτέ γενικώς και αφηρημένα κυβέρνηση. Οι εξουσία των τάξεων κατακτάτε και ασκείται (σύμφωνα με την έως σήμερα ιστορική πείρα) πάντα με την δράση των τάξεων αλλά μέσω της οργανωμένης σε κόμμα πρωτοπορίας τους και για όσο διάστημα αυτές οι κομματικές πρωτοπορίες χαίρουν της εμπιστοσύνης των τάξεων που εκπροσωπούν. Αυτό θα συμβαίνει και στο ορατό για μας μέλλον. Ίσως σε εποχές που δεν θα υπάρχει ούτε η σκόνη μας να φτάσει η ανθρωπότητα σε άλλες μορφές συλλογικότητας. Αλλά αυτό ανήκει για τη ώρα στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.
Προς το παρόν αν έχετε λίγη σοβαρότητα πλησιάστε κάποιους προλετάριους, που έχουν ακόμα μεροκάματο ή που βολοδέρνουν στην ανεργία και ρωτήστε τους ποια είναι τα προβλήματα τους. Μην δοκιμάσετε να τους μάθετε εσείς τι προβλήματα έχουν, γιατί πουλάκια μου αυτοί τα ξέρουν καλύτερα από σας. Ακούστε τους και μάθετε πριν δοκιμάσετε να τους διδάξετε. Κι όταν μάθετε μπείτε μπροστά στον αγώνα για να λυθούν αυτά τα προβλήματα. Αυτό δεν θα είναι κατάκτηση της εξουσίας, αλλά ένα πραγματικό βήμα σΆ αυτή την κατεύθυνση.
Εξόριστος
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 20, 2008 11:28 pm
Θέμα δημοσίευσης:
Προσυπογράφω τις απόψεις σου «Κόκκινο φεγγάρι:
.
Πρέπει να το πούμε καθαρά:
Η έξοδος απΆ το τέλμα δεν είναι η πτώση Καραμανλή και η άνοδος του Γ. Παπανδρέου ή άλλων εκτρωματικών συμμαχιών...
Χρειάζεται ρήξη με τις προδοτικές και αμερικανοτσολιάδικες πολιτικές του ελληνικού κεφαλαίου. Χρειάζεται, πρώτα απΆ όλα, ρήξη με την υποτέλεια στις ΗΠΑ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
"Η απόκρουση του προβοκάτορικου σχεδίου που την υλοποίησή του ανέλαβαν οι κουκουλοφόροι και οι (υπερ-κομματικοί και δια-κομματικοί) πάτρωνές τους είναι το μείζον».
Πρώτα απΆ όλα δεν πρέπει να υποκύψουμε στο
ραγιαδισμό
που μας οδηγούν οι τρομοκράτες της υφηλίου και οι Έλληνες ραγιάδες («νταβάδες», ΜΜΕ και κόμματα) για να αποδεχτούμε τις λύσεις που θέλουν να μας επιβάλλουν.
ΟΛΟΙ αυτοί θέλουν να μας κάνουνε Σερβία.
Αν υποκύψουμε σε αυτό τον προβοκατόρικο, τρομοκρατικό πόλεμο, όποια κυβέρνηση και αν έρθει θα πετύχουν τους στόχους τους. Όταν τις κυβερνήσεις τις ρίχνουν και τις «εκλέγουν» με αυτό τον τρόπο,
ΤΟΤΕ αυτό που επακολουθεί είναι χίλιες φορές χειρότερο.
Πρέπει να αποκρουστεί αυτή η επίθεση, να καταγγελθεί ανοικτά στον ελληνικό λαό και να ζυμωθούν κινηματικές πολιτικές πάνω στα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.
Ο Καραμανλής και οποιαδήποτε κυβέρνηση πρέπει να πέφτει πολιτικά, από τον λαό ενεργοποιημένο πάνω σε πολιτικές, προγράμματα και οράματα.
ΟΤΑΝ λείπουν οι πολιτικές, τα εναλλακτικά προγράμματα και τα στρατηγικά οράματα ΤΟΤΕ αφήνουμε να αλωνίζουν οι «νταβάδες», οι κουκουλοφόροι και οι μυστικές υπηρεσίες.
Κόκκινο φεγγάρι
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 20, 2008 10:22 pm
Θέμα δημοσίευσης:
Την ώρα της κρίσης απαιτείται νηφαλιότητα
.
Πράγματι οι μεγαλοεκδότες -εάν μπορούσαν- θα ήθελαν συγκυβέρνηση. 'Ετσι
η κρίσιμη ομάδα στο ενιαίο κοινοβουλευτικό μπλοκ στήριξης μιας συγκυβέρνησης θα ήταν οι... δικοί τους
.
Μπομπολικοί ΝΔ και μπομπολικοί ΠΑΣΟΚ λχ θα είχαν σημαντικότερο λόγο από σκέτους ΠΑΣΟΚ και σκέτους ΝΔ του μπλοκ.
Εδώ κοντά και ο ξένος παράγοντας:
αμερικανοτσολιάδες
ΝΔ και αμερικανοτσολιάδες ΠΑΣΟΚ είναι σημαντικότερη ομάδα από τους σκέτους αμερικανοτσολιάδες του ενός ή του άλλου κόμματος.
Αυτά όμως είναι σχέδια επί χάρτου
.
Το κρίσιμο είναι ότι σήμερα κανένα κόμμα, και λέγοντας κανένα εννοώ κανένα, δεν μπορεί να χαράξει μια γραμμή διεξόδου από την κρίση στηριγμένη στις λαϊκές δυνάμεις
.
Ανήμποροι, άβουλοι και δειλοί αντάμα
ζουν προσμένοντας ένα θάμα.
Ή στην καλύτερη περίπτωση αμύνονται, ελπίζοντας ότι από... θεού θα έρθουν καλύτερες μέρες που θα έχουν φώτιση!
Έχουν σημειωθεί πολλά σημαντικά στο forum του ΡΕΣΑΛΤΟ, καιρός να τα ξαναθυμηθούμε.
Η ΝΔ δεν μπορεί
. Μια κυβέρνηση - οπερέτα δεν διορθώνεται. Ένας ανασχηματισμός μπορεί να είναι πρόσκαιρη, συγκυριακή λύση. Για να είναι όμως λύση με προοπτική θα έπρεπε να φέρει τα πάνω κάτω.
Μπορούν πρωτοκλασάτοι υπουργοί να μείνουν εκτός ή να πάνε σε υπουργεία που δεν θέλουν;
Μπορούν να βρεθούν άφθαρτα πρόσωπα που να συμβολίζουν τη διάθεση άλλης πορείας;
Μπορεί να αλλάξει η πολιτική της ΝΔ σε κρίσιμα ζητήματα που όχι απλά δεν "περνάει" αλλά καταφανώς οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδα;
Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι άλλη επιλογή
. Είναι η ίδια!
Ποιο όραμα δηλ. είχαν και εμποδίστηκαν να το πραγματοποιήσουν;
Ποια "νέα" πολιτική έχουν αποδεικνύοντας ότι διδάχτηκαν από το χτες;
Ποια είναι τα δικά του "άφθαρτα" πρόσωπα και τι εκφράζουν, πώς αναδείχτηκαν;
Ο ΣΥΡΙΖΑ
έπαιξε επί μακρόν, δια των ΜΜΕ, το ρόλο του κόμματος που θα φέρει τη "μεγάλη αλλαγή", δηλ. το κυβερνητικό μπλοκ ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον "μη αρχηγό" πλέον Αλαβάνο ή άντε έναν... τρίτον.
Αναγκάζεται όμως πλέον να επιστρέφει στον πραγματικό του ρόλο: ένα
κόμμα λόμπι
που θα πρέπει να στηρίξει έστω και δια αιμορραγίας στελεχών μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Οπότε, γιατί όχι και μια... οικουμενικότερη κυβέρνηση με τα υπουργεία Νέας Γενιάς, Εργασίας, Πολιτισμού και... Εξωτερικών;
Το ΚΚΕ
δεν μπορεί να μπει σε τέτοια παιχνίδια. Οπότε
η εύκολη λύση είναι άμυνα
. Να περιχαρακωθούν από αυθόρμητες κινητοποιήσεις γιατί δεν ελέγχονται και θα πρέπει να παραδεχτούν ότι δεν μπορούν να τις καθοδηγήσουν. Και να επιβιώσουν (λχ με μικρή αύξηση) περιμένοντας 'καλύτερες μέρες'.
Η τακτική τους φαντάζει ορθή αλλά είναι η τακτική των στρατηγικά ανεπαρκών. Προσδοκούσαν τόσα χρόνια αλλαγές διεθνών συσχετισμών που δεν μπορούν να αρθρώσουν άποψη στηριγμένοι στις δικές τους δυνάμεις.
Οπότε; περίσκεψη, παρέμβαση σε ό,τι είναι δυνατόν και ενοποίηση όλων όσων αντιστέκονται. Χωρίς συγχωροχάρτια σε οποιονδήποτε, δεν είναι καιρός για εκπτώσεις. Χωρίς ελπίδες που δεν στηρίζονται στην πραγματικότητα. Χωρίς μικρομεγαλισμούς.
Για μένα η απόκρουση του προβοκάτορικου σχεδίου που την υλοποίηση του ανέλαβαν οι κουκουλοφόροι και οι (υπερ-κομματικοί και δια-κομματικοί) πάτρωνες τους είναι το μείζον. Η συνάντηση όσων αριστερών συναντηθούν σε αυτό, το επόμενο βήμα
.
Παλαίμαχος
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 20, 2008 6:58 pm
Θέμα δημοσίευσης: Οι «νταβάδες» αρχίζουν να ανοίγουν τα χαρτιά τους
Οι «νταβάδες» αρχίζουν να ανοίγουν τα χαρτιά τους
Γίνονται πλέον ορατοί και δια γυμνού οφθαλμού οι πολιτικοί σχεδιασμοί των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων).
Η αποδόμηση του πολιτικού τοπίου περνάει τώρα μέσα από το σενάριο που προπαγανδίζουν οι «εγκάθετοι» των «νταβάδων:
Συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ.
Θα ήταν η πλέον επιθυμητή λύση, αν μπορούσαν να την πραγματοποιήσουν:
Θα ένωνε ολόκληρο το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος με τον ταυτόχρονο, «ομαλό» παραμερισμό των ανεπιθύμητων δυνάμεων εντός της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ. Θα παραμέριζε δηλαδή τον Καραμανλή και το μπλοκ των δυνάμεών του
και θα προωθούσαν και στο ΠΑΣΟΚ τις «σκληρές» και «στυγνές» δυνάμεις του «εκσυγχρονισμού».
Και στα δύο πλέον αυτά κόμματα θα επικρατούσαν οι αμερικανοτσολιάδες.
Το νέο αυτό σενάριο της συγκυβέρνησης επιχειρείται να θεμελιωθεί πάνω στο κοινωνικό και πολιτικό χάος που προκάλεσε ο προβοκατόρικος, τρομοκρατικός και σχεδιασμένος πόλεμος των κουκουλοφόρων «κινημάτων» κατά της ελληνικής κοινωνίας.
Το τρομοκρατικό αυτό χάος που δημιούργησαν συνειδητά οι παρακρατικοί μηχανισμοί του κεφαλαίου και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, αυτό το χάος χρησιμοποιείται
ΤΩΡΑ
για να προωθηθεί μα συγκυβέρνηση που θα βάλει τάξη:
Δηλαδή μια «συναίνεση» ανοικτής δικτατορικής επιβολής και τρομοκρατίας για την «τάξη και ασφάλεια»!!!
Και παράλληλα μια καθεστωτική «συναίνεση» που θα επιλύσει με το «αποφασίζομεν» και «διατάσσομεν» όλα τα «εκκρεμή» εθνικά και κοινωνικά ζητήματα σύμφωνα με τις «εντολές» των ΗΠΑ.
Ένα άλλο «επιχείρημα» των «νταβάδων» και των φερεφώνων τους είναι ότι η σημερινή κρίση απαιτεί νέα σκληρή λιτότητα!!!
«Νέα λιτότητα υπό την απειλή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου»,
είναι το μοτίβο της προπαγάνδας που προωθείται από το πρωτοπόρο ιδεολογικό συγκρότημα του κεφαλαίου:
Το Συγκρότημα Λαμπράκη!!!
Τα ίδια ακριβώς λέει και ο Σύνδεσμος των Βιομηχάνων!!!
Πάνω σε αυτά τα προπαγανδιστικά μοτίβα προλειαίνεται το έδαφος για την αποδόμηση του σκηνικού και την επιβολή κομμάτων προτεκτοράτων που θα υλοποιούν τις αποφάσεις των οικονομικών «νονών» και των υπερατλαντικών «προστατών».
Αυτό το σχέδιο ήταν προμελετημένο και ρίχνεται τώρα στην «κατάλληλη» συγκυρία που κατασκεύασαν οι σπόνσορες και οι μηχανισμοί του κεφαλαίου.
Το είχε προβάρει, η προβοκατόρικη «τσόντα» των «νταβάδων», ο Καρατζαφέρης, εδώ και δύο περίπου μήνες.
Το είχαμε αναλύσει και στο περιοδικό. Είχαμε επισημάνει ότι πρώτος ο Καρατζαφέρης ρίχνει τις «ζαριές» των «νταβάδων», εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία. Ανάλογα με τη συγκυρία και τους άμεσους στόχους των «νταβάδων», ο Καρατζαφέρης «προβάρε黨τα σενάριά τους.
Αυτά τα τελευταία για όσους αφελείς ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί τον βρώμικο, προβοκατόρικό ρόλο αυτής της καθεστωτικής, νεοταξικής τσόντας…
ΟΛΟΙ, όμως, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο:
Τον ελληνικό λαό. Μπορεί να βρίσκεται κάτω από το κράτος της τρομοκρατικής σύγχυσης, αλλά αντιλαμβάνεται πολύ περισσότερα, από όσο νομίζουν οι τεχνοκράτες της εξουσίας και τα δημοσιογραφικά τσιράκια τους.
Επιπλέον είναι τέτοια τα αδιέξοδα, η σήψη και η κρίση του συστήματος που τα ρωμαλέα, μαζικά κινήματα, τα πραγματικά και όχι των κουκουλοφόρων
είναι προ των πυλών.
Ματαιοπονείτε κύριοι!!!
Δελτιο των 11
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 20, 2008 4:22 pm
Θέμα δημοσίευσης: Τι γίνεται επιτέλους;
THE BAD AND THE AGLY
Ναι στο λαϊκό κίνημα. Ναι στην ανατροπή Καραμανλή. Όχι στους τοκογλύφους. Όχι στο επικοινωνιακό πραξικόπημα Καναλαρχών –ΣΕΒ. Τα καθάρματα του 89 συνεχίζουν τη στήριξη της δεξιάς.
Σπύρος Χατζάρας
Αυτή την ώρα «οι θεοί και οι δαίμονες» της ολιγαρχίας και του συστήματος, αγωνίζονται για να μην επανέλθει αυτοδύναμο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην εξουσία, επειδή φοβούνται ότι θα υποχρεωθεί από τον κόσμο του να στραφεί σε ριζοσπαστική πολιτική.
Τα σενάρια ξεκινούν από τη διάσπαση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (μέσω των σημιτοφυλάκων), τη συνεργασία Πασοκ-ΝΔ, Πασοκ-Σύριζα, και φθάνουν σε πεντακοκομματική βουλή με τους οικολόγους του Αλαφούζου και του Κεμαλοτσολιά Τρεμόπουλου.
Όλοι θα πρέπει να αναρωτηθούμε.
Αν οι « κόκκινοι Καναλάρχες» , πριμοδοτούν την μαθητική « επανάσταση» για να ρίξουν τώρα τον Καραμανλή και να φέρουν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην εξουσία ;
ή αν αγωνίζονται για να επανέλθουν οι «νοικοκυραίοι» στην αγκαλιά της ΝΔ;
Για ποιο λόγο, οι συνεργάτες των «Καναλαρχών» 200-300 κουκουλοφόροι, αγωνίζονται μαζί με την αστυνομία του Καραμανλή, για να μην κατέβουν στους δρόμους, οι πραγματικοί εργαζόμενοι;
Γιατί ο «Γιαούρτιας- Μπερλουσκόνι » δήλωσε ότι αυτός καταλαβαίνει τα «όνειρα των παιδιών »;
Ξέρουμε κανέναν πατέρα και καμία μάνα, που ανέθεσαν στο παιδί τους, να κάνει τη δική τους επανάσταση;
Τα καθάρματα του 89 Alekos+Alexis+Aleka αγωνίζονται για να πέσει ο Καραμανλής, η για να κάτσει καλύτερα στην καρέκλα του που τρίζει;
Στις 6 Δεκεμβρίου, πριν δολοφονηθεί το παιδί από το Παλαιό Ψυχικό έγραφα:
«Η Ν.Δ. καταρρέει. Η έλλειψη πολιτικής αντίδρασης , προσδίδει στην κατάρρευσή ρυθμό γεωμετρικής προόδου, και η τάση αυτή μπορεί να αποστερήσει, από την κυβέρνηση, τα αναγκαία ελάχιστα λαϊκά στηρίγματα, για να μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά. Οπότε, δημιουργούνται πλέον, οι αντικειμενικές συνθήκες ,ανατροπής, από τα κάτω, από την κοινωνία ,όχι του πολιτικού σκηνικού, αλλά της κυβέρνησης .
Επομένως, το ζήτημα, δεν είναι πια, όπως διαφαίνεται, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία μόνον, αλλά η κοινωνική ανοχή.
Ο κ. Καραμανλής, δεν είναι πλέον ο κυρίαρχος των πολιτικών εξελίξεων. Εξαρτάται και από αντικειμενικά γεγονότα που δεν μπορεί να τα ελέγξει. Διατηρεί βεβαίως τον έλεγχο των μεγάλων ΜΜΕ, αλλά η βοήθεια που μπορούν να του δώσουν είναι ανάλογη της αξιοπιστίας τους, και μπορεί να υπολογίζει στην έμμεση υποστήριξη, όταν χρειαστεί, απο τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Η αναγκαία πολιτική μάζα, για την ανατροπή έχει ωστόσο, δημιουργηθεί ήδη. Η απόρριψη της κυβέρνησης κινείται σταθερά πάνω από το 80%. Το ερώτημα είναι, αν θα υπάρξει και πότε ,η αναγκαία θρυαλλίδα, και αν θα εκφραστεί μέσω αυτής, η πολιτική ανασυγκρότηση του λαϊκού Κινήματος, το οποίο αναζητά καθοδήγηση.»
Νομίζω ότι τα προέβλεψα όλα .( Όπως και ο ΣΕΒ) .
Πρέπει όμως να αναρωτηθούμε:
Ο νεκρός «επαναστάτης», του Παλαιού Ψυχικού, ήταν ο Σωτήρης Πέτρουλας; Μέσα από την «επανάσταση» των «κόκκινων Καναλαρχών», των κουκουλοφόρων, των μαθητών, και των ...«άλλων», εκφράζεται η πολιτική ανασυγκρότηση του λαϊκού Κινήματος; Το λαϊκό κίνημα βρήκε την πολιτική καθοδήγηση στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ; Στους «κόκκινους Καναλάρχες», και τους υψηλόμισθους παπαγάλους;
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε με επαναλαμβανόμενες απεργίες που οδηγούν σε Γενική απεργία. Δεν πέφτουν όταν καίγονται περίπτερα, και κλείνουν τα σχολεία.
«
Τα κολέγια για τα παιδιά των πλουσίων λειτουργούν κανονικά. Τα σχολεία των φτωχών τελούν υπό κατάληψη. Έτσι αποφάσισε ο αριστερός εργολάβος
Όσο λιγότερα γράμματα μάθουν τα παιδιά των φτωχών, τόσο φθηνότεροι εργάτες θα γίνουν, για τους επαναστάτες της Εκάλης »
έγραφα στις 14 Δεκεμβρίου.
Το 61% των οπαδών του ΠΑ.ΣΟ.Κ υποστηρίζουν την « επανάσταση» του ΣΕΒ, έλεγε πανηγυρικά η VPRC στην Αυγή. Και ο Βερελής του Σημίτη, θέλει υπουργό Εθνικής Οικονομίας «πασοκονεοδημοκράτη» για να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη «των αγορών», δηλαδή του Ροκφέλερ και του Ρότσιλντ, ενώ ο αρχηγός του, την προηγούμενη, από το βήμα της βουλής, διεκήρυσσε «το δόγμα των τοκογλύφων». O Θεόδωρος Πάγκαλος πρότεινε να προσδιορίσει ο πρωθυπουργός τον χρόνο των εκλογών και να επιλεγούν πρόσωπα κοινής αποδοχής με τη Ν.Δ. στα υπουργεία Οικονομίας, Εσωτερικών - Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ενώ ο κ. Στέφανος Μάνος αναφέρθηκε στην ανάγκη επιλογής πρωθυπουργού κοινής αποδοχής.
Ο ΓΑΠ δήλωσε ότι,. εάν παραχωρήσουμε υπηκοότητα στις 200 χιλιάδες των μεταναστών, θα λύσουμε ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα, και θα προστατευθούν οι ζωές των συμπολιτών μας, και οι περιουσίες τους, ενω την ίδια ώρα, η αστυνομία έπιασε, στα επεισόδια ,έναν Αλβανό και έναν Σύριο που έκαιγαν την ελληνική σημαία.(και η Ομόνοια είναι γεμάτη προκηρύξεις στα Αλβανικά). Ο ΓΑΠ είπε ακόμα ότι, «Αυτοί που αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσκολίες είναι οι νέοι, οι οποίοι έχουν στερηθεί και αυτά τα κοινωνικά προγράμματα που διευκόλυναν την έξοδό τους από το…τούννελ των ναρκωτικών».
Δηλαδή, η γραμμή διασύνδέσης είναι:
«Κουκουλοφόροι»- Εξάρχεια-Πρέζα (ηρωίνη)-Κοσοβάροι έμποροι-ΝΑΤΟ κλπ
.
Την ώρα που ο Καραμανλής παίζει το παιχνίδι της «έντασης» με τα ΜΑΤ και τους κουκουλοφόρους και το ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ ξεσαλώνουν για το « 38άρι .. αεροβόλο», οι Τούρκοι κατέλαβαν τον εναέριο χώρο του Φαρακονησίου.
Πότε θα ξυπνήσουμε; Όταν θα πετούνε πάνω από την Ακρόπολη;
Οι «επαναστάτες», γιατί δεν "έκαψαν" τον Λάτση, που μας φέσωσε 3.5 δίς ευρώ από το πετρέλαιο, γιατί δεν έκαψαν την Τράπεζα της Ελλάδος, και την Citi του Ροκφέλερ, αλλά 400 μικρομάγαζα,και γιατί δεν κατέλαβαν τα γραφεία του Αράπογλου, του Αθανασοπούλου, και των άλλων golden boys; αλλά την Ακρόπολη και την ΓΣΕΕ; Γιατί έδειραν τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ και όχι τον «ηγεμόνα Τραπεζίτη» ,τον «εθνικό κατασκευαστή» και τον «εθνικό τζογαδόρο»;
Το «σήμα» το λαμβάνουν όλοι. Το σημαινόμενο όμως θέλει ανάλυση.