Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Μικρή & χωρίς προοπτική η συγκέντρωση της ΛΑΕ στον Κεραμ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 21, 2015 1:34 am    Θέμα δημοσίευσης: Μικρή & χωρίς προοπτική η συγκέντρωση της ΛΑΕ στον Κεραμ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μικρή και χωρίς προοπτική η συγκέντρωση της ΛΑΕ στον Κεραμικό

Το ίδιο και η ομιλία του Λαφαζάνη. Μια ανιαρή, μακροσκελέστατη, και γενικόλογων αναμασημένων φράσεων που κούραζαν το ακροατήριο.
Καμία ουσιαστική αναφορά το γιατί η ΛΑΕ έμεινε εκτός βουλής και μιας ουσιαστικής προοπτικής εξόδου της χώρας από την κρίση.

Αν και μορφωμένος και με τον τρόπο του έξυπνος άνθρωπος ο Λαφαζάνης φαίνεται πως έχει βάλει σαν σκοπό της ζωή του να μην αρθρώνει άλλο παρά από κοινότοπες φλυαρίες και ανιαρές παραφουσκωμένες ανοησίες.

Η εξήγηση είναι πως πιστεύει πως ο καπιταλισμός δεν έχει φάει τα ψωμιά του και η σημερινή κρίση του είναι κάτι το προσωρινό και αργά ή γρήγορα θα ξεπεραστεί. Δεν θέλει και ούτε μπορεί να φανταστεί πως έφτασε το τέλος του καπιταλισμού και έχει εισέλθει στο τελικό στάδιο της αυτοκαταστροφής του.

Η όλη λογική των Λαφαζανεων είναι κατάλληλη μόνο για τους κοινοβουλευτικούς θαλάμους που φαίνονται άχρηστοι και τιποτένιοι μπροστά στον τρομακτικό σίφουνα της εποχής μας. Ολόκληρη η εποχή μας είναι σαν να μην υπάρχει για τον Λαφαζάνη και πέριξ αυτού. Αυτοί οι κύριοι νομίζουν πως μπορούν να ξεγελάσουνε την ιστορία. Το μόνο πο κάνουν είναι να εξαπατούν τον έαυτό τους.

Το όλο εγχείρημα της ΛΑΕ δεν αποτελεί παρά μια καρικατούρα του σύριζα πριν την κωλοτούμα του Τσίπρα και ΣΙΑ, που δεν έχει καμία προοπτική για να αποτελέσει εναλλακτική λύση στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα.

‘Άλλωστε οι τελευταίες εκλογές το απόδειξαν.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες