Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΣΥΡΙΖΑ: Σπάει όλα τα ρεκόρ της δολιότητας και γελοιότητας...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 31, 2015 9:43 am    Θέμα δημοσίευσης: ΣΥΡΙΖΑ: Σπάει όλα τα ρεκόρ της δολιότητας και γελοιότητας... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΥΡΙΖΑ: Σπάει όλα τα ρεκόρ της δολιότητας και γελοιότητας…




Η ηγετική γραφειοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ (η κυβερνώσα) επέβαλε, όπως αναμενόταν, στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, τη σύγκλυση εκτάκτου Συνεδρίου το Σεπτέμβριο.

Αυτά τα γραφειοκρατικά παιχνίδια αποκαλύπτουν όλη τη δολιότητα και γελοιότητα τόσο των γραφειοκρατικών Συνεδρίων (Συνεδρίων γραφειοκρατικών καστών και μηχανισμών), όσο και της νέας «αριστερής» κάστας των ανδρεικέλων: Του Τσίπρα και της παρέας του.

Αυτή η κάστα των «αριστερών» νεόπλουτων της κυβερνητικής εξουσίας, που μέσα σε πέντε μήνες, από «αριστερό παπούτσι» του καθεστώτος μεταλλάχτηκε σε ελεεινό και μοχθηρό ανδρείκελο δωσιλογισμού (του 4ου Ράιχ), θα ξεπεράσει σε δολιότητα, αλλά και γελοιότητα κάθε ιστορικό προηγούμενο: Και τον ΓΑΠ και το Σαμαρά, αλλά και τον Βενιζέλο…


Ο Τσίπρας θα σπάσει όλα τα ρεκόρ: Του ψεύδους, της ΑΠΑΤΗΣ, του δόλου και του ΓΕΛΟΙΟΥ…

Η σύγκλυση Συνεδρίου το Σεπτέμβρη είναι ένα τέχνασμα δολιότητας και γελοιότητας στο τετράγωνο:

α). Τέχνασμα γραφειοκρατικής «κατασκευής» του Συνεδρίου το οποίο απλώς θα συγκληθεί για να ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ το ΟΝΕΙΔΟΣ του τρίτου «αριστερού» Μνημονίου.

Εδώ έχουμε ένα «Συνέδριο» κατασκευή της κυβερνώσας κλίκας, ΜΕΤΑ την κυβερνητική ΕΠΙΒΟΛΗ του τρίτου Μνημονίου, με ένα και μόνο στόχο: Να νομιμοποιήσει και να επικυρώσει και ΕΝΤΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ αυτό που θα έχει ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ στη Βουλή, με τη συναινετική ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποταμιού…

β). Είναι ένα τέχνασμα της κυβερνώσας γραφειοκρατικής κλίκας που κονιορτοποιεί κάθε έννοια Αριστερού Συνεδρίου και την ίδια την ύπαρξη του ΣΥΡΙΖΑ, έστω σαν ένα «αριστερό» νεφέλωμα.

Και πρώτα απΆ όλα ΑΚΥΡΩΝΕΙ και κονιορτοποιεί το ίδιο το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τις αντιμνημονιακές του εξαγγελίες καθώς και κάθε προεκλογική του δέσμευση.

Αυτό και μόνο δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ως σύνολο (και όχι μόνο ως Τσίπρας, αυτός η συνισταμένη του είναι) δεν έχει καμία σχέση με τις πολιτικές και οργανωτικές λειτουργίες ενός Αριστερού κόμματος…

Όταν μπορεί
η κυβερνητική γραφειοκρατική κλίκα να περνάει, με τέτοια ευκολία, τέτοια συνεδριακά ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ κατάλυσης, μέσα σε μια νύχτα, των ΠΑΝΤΩΝ και ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ των πάντων στο ΑΝΤΙΘΕΤΟ τους, τότε βρισκόμαστε μπροστά ΟΧΙ σε ένα Αριστερό κόμμα (έστω γραφειοκρατικά εκφυλισμένο), αλλά σε ένα κόμμα αστικής, νεοφιλελεύθερης κοινοβουλευτικής δομής και λειτουργίας…

Ακόμα και το πιο ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ φαινόμενο στην ιστορία της Αριστεράς (σταλινισμός) δεν μπόρεσε να μεταλλαχτεί στο ΑΝΤΙΘΕΤΟ του σε λίγους μήνες...

γ). Το χειρότερο, όμως, όλων είναι τούτο: Με αυτό το τέχνασμα ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ και …συνεδριακά το 62% του λαϊκού ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.

Το γραφειοκρατικό αυτό τέχνασμα θα επικυρώσει και ΕΝΤΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ αυτό που έκανε ο Τσίπρας από το πρώτο βράδυ του Δημοψηφίσματος: Τη μετατροπή του ΟΧΙ σε ΝΑΙ!!!

Θα ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ, δηλαδή, τα Μνημόνια των νέων αποικιοκρατών, τους εκβιασμούς τους και την τρομοκρατία τους, την αφηνιασμένη ευρω-λαγνεία τους, ΟΛΑ αυτά που καταδίκασε ο ελληνικός λαός με ένα βροντερό «ΟΧΙ».

δ). Τέλος, με το γραφειοκρατικό αυτό τέχνασμα των Συνεδρίων μαϊμού, επικυρώνεται από τον «αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ και η «Εθνική» ΕΝΟΤΗΤΑ του δωσιλογισμού και των ανδρεικέλων: Η καθεστωτική ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποταμιού και CIA…

Και η «Αριστερή Πλατφόρμα» συνεχίζει να μιλάει για «ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ».


Εδώ έχει κονιορτοποιηθεί κάθε προγραμματική ΕΝΟΤΗΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ, έχει επιβληθεί η κυβερνητική ΕΝΟΤΗΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ με τις «εγκληματικές οργανώσεις» του 4ου Ράιχ (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Ποτάμι), κατασκευάζεται ένα «Συνέδριο» που θα ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ αυτήν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της «εθνικής ενότητας» των ανδρεικέλων, ΚΑΙ η «Πλατφόρμα» εκεί στον …αγώνα για την «ενότητα» της διαφορετικότητας» και του ΣΥΡΙΖΑ…

Το γελοίο και το δόλιο δεν βρίσκεται σε παράκρουση μόνο στην ηγετική γραφειοκρατική κλίκα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σε ολόκληρο το γραφειοκρατικό σώμα του ΣΥΡΙΖΑ: και στην γραφειοκρατική αντιπολίτευση…

Συνεχίζει και αυτή να νομιμοποιεί τα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ των γραφειοκρατικών κορυφών…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 31, 2015 3:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πιτσιρίκος:
http://pitsirikos.net/


Αποφάσισαν χωρίς εμάς, προχωράμε χωρίς αυτούς




Παρά τα όσα διακήρυσσαν προεκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, έφεραν στη χώρα το τρίτο και πιο βάρβαρο Μνημόνιο. Και τώρα συγκρούονται και κάνουν δηλώσεις στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο Αλέξης Τσίπρας και πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάνει ένα μεγάλο λάθος.

Έχει γίνει μια παρεξήγηση.

Οι πολίτες δεν έκαναν κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ για να βλέπουν τον Αλέξη Τσίπρα να περιφέρεται ασκόπως και να χαζογελάει.


Οι πολίτες δεν έκαναν κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ, για να κάνει κουμάντο η παρέα του Αλέξη Τσίπρα.

Οι πολίτες δεν έκαναν κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ, για να κάνει καριέρα ο Νίκος Παππάς, τον οποίο δεν γνώριζε κανείς.

Οι πολίτες δεν έκαναν κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ, για να τρώνε στη μάπα -μέσα από τα κανάλια των ολιγαρχών- χυδαίες φάτσες σαν του Νίκου Φίλη.

Οι πολίτες δεν έκαναν κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ, για τις προσωπικές φιλοδοξίες ή ιδεοληψίες του Παναγιώτη Λαφαζάνη, της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Γιάνη Βαρουφάκη και των άλλων μελών της κυβέρνησης και του κόμματος.

Οι πολίτες έκαναν κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή παρουσίασε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα και υποσχέθηκε πως θα το υλοποιήσει.

Έξι μήνες μετά τις εκλογές, κανένα σημείο του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ισχύει, ενώ η χώρα είναι μπροστά σε ένα νέο Μνημόνιο.

Ποια είναι η χρησιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ;

Ότι είναι Πρώτη Φορά Αριστερά;


Μα δεν είναι.
Ο Αλέξης Τσίπρας και πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιούν τις ίδιες ακριβώς φράσεις και δικαιολογίες που έλεγαν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο ¶δωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης.

Αριστεροί είναι κι αυτοί;

Οι πολίτες αδιαφορούν παντελώς για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.
Μπορούν να προσπαθήσουν να φέρουν στον «ίσιο δρόμο» τον Αλέξη Τσίπρα, μπορούν να τον ρίξουν, μπορούν να πάνε στον γκρεμό μαζί του.

Δεν ξέρω γιατί ο Αλέξης Τσίπρας θέλει εσωκομματικό δημοψήφισμα. Ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να ντρέπεται ακόμα και να αναφέρει τη λέξη δημοψήφισμα.

Το δημοψήφισμα έγινε στις 5 Ιουλίου, οι πολίτες ψήφισαν 61,3% Όχι,
και ο Αλέξης Τσίπρας μια εβδομάδα μετά συμφώνησε στα μέτρα Γιούνκερ που οι πολίτες είχαν πει Όχι στο δημοψήφισμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει πως η ιδρυματοποίηση είναι πολύ κακό πράγμα και πως δεν είναι όλος ο κόσμος το άθλιο παρεάκι που έχει μαζέψει γύρω του. Αν και τώρα μάλλον είναι αργά.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν.

Αλλά να θυμούνται πως ένα από τα μεγαλόστομα προεκλογικά συνθήματα του κόμματός τους ήταν το «Αποφάσισαν χωρίς εμάς, προχωράμε χωρίς αυτούς».

Σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, αν συνεχίσετε να αγνοείτε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, το σύνθημα σας θα σας επιστραφεί:
Αποφασίσατε χωρίς εμάς, προχωράμε χωρίς εσάς.


Γιατί εμείς θα προχωρήσουμε.
Και χωρίς εσάς.

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 31, 2015 3:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Oι Πύλες του Πολιτικού Παραδόξου (εξαιρετικό)
Του Δημήτρη Κουφοβασίλη




«δούλος ουκ ωνητός, αλλ' οίκοι τραφείς»
(δούλος όχι αγοραστός, αλλά από σπίτι)


Λίγους μόλις στίχους πριν μάθει ο Οιδίποδας την πραγματική, τραγική του ταυτότητα, έχει πάρει την απόφαση να ανακρίνει έναν δούλο που πρόκειται να αποτελέσει πρόσωπο-κλειδί για την αποκάλυψη της αλήθειας.

Όταν έρχεται η ώρα των συστάσεων, ο δούλος λίγο-πολύ υπερηφανεύεται ότι δεν είναι κάποιος τυχαίος υπηρέτης, αλλά ότι είναι υπηρέτης μεγαλωμένος σε σπίτι (και, δη, στα ανάκτορα του βασιλιά): «δούλος όχι αγοραστός, αλλά από σπίτι».


Φυσικά, η όποια διαφορά ανάμεσα σε δούλους αγορασμένους και δούλους με ανατροφή, μάλλον δεν θα πρέπει να νοείται χαώδης. Όπως εξάλλου προσθέτει στη συνέχεια του διαλόγου ο ανακρινόμενος δούλος, στο μεγαλύτερο τμήμα της ζωής του ο ίδιος βοσκολογούσε τα κοπάδια κάποιου άλλου, του βασιλιά του.

Θα μπορούσε βέβαια
η μοίρα να είχε σταθεί ακόμη πιο άδικη σε βάρος του, και να είχε ζήσει τη ζωή ενός δούλου σε ορυχείο. Θα μπορούσε να είχε και την καλύτερη τύχη ενός δούλου-παιδαγωγού, οπότε και δεν θα χρειαζόταν κάθε μέρα να ακολουθεί πρόβατα, το γάλα, το κρέας και το μαλλί των οποίων δεν θα μπορούσε να αγγίξει, καθότι άνηκαν στο αφεντικό του.

Αγορασμένος ή σπιτο-αναθρεμμένος, το βέβαιο είναι ότι ο δούλος εκτελεί τις εντολές του ιδιοκτήτη του, και ζει τη ζωή την οποία κάποιος άλλος έχει επιλέξει για λογαριασμό του. Από δοσοληψία ή από κούνια, εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως, ο δούλος μια φορά κύριος του εαυτού του δεν είναι.

2.500 χιλιάδες χρόνια μετά, η τραγωδία επαναλαμβάνεται σαν …φαρσοκωμωδία, σε κοινωνικό υπόβαθρο αληθινού δράματος!

Οι δούλοι της εποχής μας επιχειρούν να εξηγήσουν ότι είναι διαφορετικοί δούλοι από τους υπολοίπους, και σίγουρα από τους προκατόχους τους. Προσπαθούν να πείσουν ότι το δικό τους είδος υποτέλειας είναι προτιμότερο, διότι οι ίδιοι πολέμησαν την υποτέλεια πριν την αποδεχτούν. «Είμαστε καλύτεροι, διότι εμείς είμαστε δούλοι από ανάγκη, ενώ οι προηγούμενοι ήταν εθελόδουλοι, δούλοι από επιλογή» είναι το νόημα των επιχειρημάτων τους.

Ακόμη κι εκείνοι που μετριοπαθώς θα αποδέχονταν ότι οι παράδοξοι καιροί που ζούμε επιτρέπουν ενδεχομένως κάποια περιθώρια απόκλισης από την αυστηρή κανονικότητα και ομαλότητα, σίγουρα δεν περίμεναν το κανονικό τρελοκομείο πολιτικών γεγονότων που προσφέρει, ιδιαιτέρως τις τελευταίες εβδομάδες, η ελληνική πολιτική σκηνή (που βρέθηκε μάλιστα στο επίκεντρο της διεθνούς).

Τι να πρωτοαναφέρει κανείς;


Το «Όχι» που σημαίνει «Ναι»;
Τη συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση;
Την αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση;
Τη μαζικότερη υπερψήφιση μνημονιακών μέτρων από ένα κοινοβούλιο κοσμημένο με τους περισσότερους «αντιμνημονιακούς» βουλευτές της τελευταίας πενταετίας;
Την απώλεια της δεδηλωμένης κατά …μόλις 22 βουλευτές που πέρασε απαρατήρητη;
Τους ανά-κατά-δια-αντί-συμπολιτευόμενους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλουν τα μνημονιακά μέτρα αλλά στηρίζουν τους συντρόφους τους που τα εισηγούνται;


Αν η ελληνική πολιτική σκηνή τις ημέρες μας εμπράκτως και κατΆ εξακολούθηση σε μια πληθώρα εκφάνσεών της ξεπερνάει τα ίδια τα όρια του σουρεαλισμού, το νόημα των πολιτικών επιχειρημάτων καταρχάς της κυβέρνησης (που εκπέμπεται μάλιστα από ορισμένα στελέχη της λεγόμενης «αριστεράς») καταρρίπτει το ένα μετά το άλλο όλα τα γνωστά ρεκόρ ιλαροτραγωδίας.

Αν τυχόν η στάση που κράτησε ο Λαφαζάνης, του τύπου «καταψηφίζω τα μέτρα, αλλά στηρίζω την κυβέρνηση» αποτελεί ωδή στον υπερρεαλισμό (και θυμίζει τη διαφήμιση που λέει: «αν εξαιρέσουμε τις ερμηνείες, η ταινία ήταν καλή»), τότε η ίδια η στάση του Πρωθυπουργού, ο οποίος φέρνει προς ψήφιση μέτρα «την πλειονότητα των οποίων δεν πιστεύει» (κατά την δική του ακριβή φράση), συνιστά ένα κορυφαίο σύγχρονο, πολιτικό όσο και κυριολεκτικό, Δράμα.

«Το παλιό έχει τελειώσει σε αυτή τη χώρα. Η κρίσιμη διαφορά είναι ότι ο ελληνικός λαός έχει πλήρη συνείδηση: καταλαβαίνει ποιοι παραδίδονται αμαχητί και ποιοι δίνουν τη μάχη με την ψυχή τους». Με αυτό το μάλλον αποτυχημένο σκεπτικό (διότι η πολιτική κρίνεται από το αποτέλεσμα, όχι από τις προθέσεις) προσήλθε ο Τσίπρας στη Βουλή, λίγο πριν την ψηφοφορία για το πρώτο πακέτο προαπαιτουμένων.

Δίπλα στην πολιτική στάση-δράμα του Πρωθυπουργού, το δράμα των ΣΥΡΙΖΑίων βουλευτών: για να στηρίξουν, λοιπόν, την κυβέρνησή τους, και να μην επιτρέψουν στους Γερμανούς με τις πολιτικές τους πιέσεις να εκπαραθυρώσουν πραξικοπηματικά τον ΣΥΡΙΖΑ, προτίμησαν να εκχωρήσουν εθνική κυριαρχία και να ισοπεδώσουν την ελληνική κοινωνία υιοθετώντας τα μνημονιακά σχέδια των …Γερμανών.

Ακατάληπτο, Θείο Δράμα.

Ειλικρινής, αυτό του το αναγνωρίζουμε, αφού υπερψήφισε το πρώτο πακέτων προαπαιτουμένων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κυρίτσης αποφάσισε να αυτομαστιγωθεί δημοσίως, στο Facebook: «Η αποψινή ήταν η πιο εξευτελιστική στιγμή στη ζωή μου από τότε που κατουρήθηκα στο σχολικό στην Τρίτη δημοτικού. Οι πρώτες λέξεις που είπα ως βουλευτής ήταν ένα ΝΑΙ σε κάτι που δεν πιστεύω, ψήφισα μνημόνιο, αισθάνομαι άρρωστος (…) Το έκανα με το σκληρό πολιτικό σκεπτικό ότι η πτώση της κυβέρνησης θα είναι νίκη του Σόιμπλε και των εδώ μνημονιακών και χαντάκωμα της αριστεράς…».

Ω θεοί! Όλα αυτά τα έκαναν οι ΣΥΡΙΖΑίοι για να αποτρέψουν το χαντάκωμα της αριστεράς. Δηλαδή, λέμε τώρα, αν έπαιρναν απόφαση να χαντακώσουν την αριστερά, τι περισσότερο θα έβλεπαν τα μάτια μας;

Μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν,
ο Αριστοτέλης έλεγε ότι ο «Οιδίποδας Τύραννος» του Σοφοκλή ήταν η κορυφαία τραγωδία που είχε γραφτεί ποτέ· προφανώς, ούτε που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί το τραγικό μεγαλείο μιας κυβερνώσας «αριστεράς».

Κι όμως, παρόλα αυτά, το βαθύτερο δράμα είναι αλλού: αν οι επιλογές του Οιδίποδα έφεραν δυστυχία στον ίδιο και στην οικογένειά του, οι επιλογές της κυβερνώσας «αριστεράς» φέρνουν δυστυχία σε έναν ολόκληρο λαό.

Στη θέση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των κυβερνητικών συνδυασμών τους, κάποτε με δεξιά και κάποτε με αριστερά δεκανίκια, έχουμε σήμερα τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Στη θέση της τρόικας, έχουμε πλέον τους θεσμούς. Στη θέση των πρώτων μνημονίων και των μεσοπρόθεσμων προγραμμάτων, έχουμε τώρα τα προαπαιτούμενα και δρομολογούμενες συμφωνίες. Στη θέση της παλιάς, έχουμε μια γυαλιστερή, καινούρια υποτέλεια.

Τους απαρχαιωμένους δούλους, θα αντικαταστήσουν σύγχρονοι, μοντέρνοι. Πάντως, για κάποιον λόγο, «συγκλονιστικές αλλαγές» δεν τις λες.

Το διαβάσαμε εδώ:
http://www.alfavita.gr/


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 31, 2015 10:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο θλιβερός Ιούλιος του 2015



Ιούλιος 2015: Το ΑΙΣΧΟΣ μιας προδοσίας από την «αριστερή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ιστορικών διαστάσεων…

Ένας μήνας με πυκνά γεγονότα:


• Το ρωμαλέο και βροντερό «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα!
• Η αστραπιαία ΑΚΥΡΩΣΗ του «ΟΧΙ» από τον Τσίπρα και η πραξικοπηματική μετατροπή του σε «ΝΑΙ»!!!
• Το τρίτο «αριστερό» Μνημόνιο: Η τελεσίδικη καταγραφή της Ελλάδας σε ΑΠΟΙΚΙΑ του 4ου Ράιχ και των τοκογλύφων…
• Η επίτευξη μιας ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ των ανδρεικέλων του δωσιλογισμού και των ιερατείων της προπαγάνδας δίχως ιστορικό προηγούμενο: ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ με «κορμό» τον «αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ.
Ιστορική τερατουργία που εντάσσει στο χώρο των ανδρεικέλων, πανηγυρικά και τον «αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ: Νέο κεφάλαιο ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ανοίγεται μπροστά μας…
• Τέλος αυτόν το μήνα εισέβαλαν και οι έπαρχοι της αποικίας: Το «καρέ» των κατοχικών παρασίτων με επικεφαλής τη «Δρακουλέσκου»…


Τόσες μεγάλες ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ από την «αριστερή» κυβέρνηση...

Το έργο της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ πάντα είναι πυκνό και αστραπιαίο…

Αλλά και οι αυταπάτες του «Θριάμβου της Προδοσίας» αστραπιαία εξατμίζονται…


Ο Τσίπρας θα περάσει στην ιστορία και μάλιστα πολύ σύντομα σαν μία από τις πλέον μελανές σελίδες της…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 01, 2015 7:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παράθεση:
Ο Τσίπρας θα σπάσει όλα τα ρεκόρ: Του ψεύδους, της ΑΠΑΤΗΣ, του δόλου και του ΓΕΛΟΙΟΥ…


Όσο συντομότερα δείχνουν το πραγματικό τους προσωπείο σαν ψευτόαριστερών και εκπαιδευμένων πρακτόρων του μεγάλου κεφαλαίου που είναι μέσα στο λαϊκό κίνημα και αυτοξευτιλίζονται τόσο το καλύτερο. Ξεκαθαρίζει η ήρα από το στάρι, φεύγουν οι όποιες κοινοβουλευτικές αυταπάτες και ανοίγει ο δρόμος για να δρομολογηθούν οι επαναστατικές διαδικασίες.Το θετικό είναι πως χάνουν τα όποια λαϊκά ερείσματά πριν την αποφασιστική μάχη που πλησιάζει και έτσι δεν θα έχουν την ευκαιρία να ξεπουλήσουν τον λαό την κρίσιμη περίοδο του αγώνα τους. Από αυτή την σκοπιά θα πρέπει να αισθανόμαστε αισιόδοξοι.
Επιστροφή στην κορυφή
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 01, 2015 9:34 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πιτσιρίκος
Παράθεση:
Οι πολίτες έκαναν κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή παρουσίασε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα και υποσχέθηκε πως θα το υλοποιήσει.

Ο περισσότερος κόσμος ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ όχι τόσο για το πρόγραμμα του που άλλωστε έμπαζε από παντού ή επειδή του είχε εμπιστοσύνη,(μια ζωή ξεπουλημένοι ευρωκομμουνιστές των πολυεθνικών ήταν) αλλά για να απαλλαγούν από τους μνημονιακούς Σαμαροβενιζέλους, και μετά βλέπουμε!!! Γ΄Αυτό από το 3-4% που είχαν και έδιναν μάχη για να είναι στην βουλή εκτινάχθηκαν στο 36%.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 01, 2015 12:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μια μικρή παρεξήγηση




Το μικρό σχόλιο, «Ο θλιβερός Ιούλιος του 2015» δεν το έχει γράψει ο Στάθης, αλλά το ΡΕΣΑΛΤΟ. Το σκίτσο είναι του Στάθη…

Δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ ο Στάθης να γράψει: «Ο Τσίπρας θα περάσει στην ιστορία και μάλιστα πολύ σύντομα σαν μία από τις πλέον μελανές σελίδες της ...».

Κάτι τέτοιο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ άλμα για το φίλο Στάθη, άλμα που μπορεί να μην το πραγματοποιήσει ποτέ…


Αυτά τα γράφουμε για το φιλικό ιστολόγιο Ήγγικεν το οποίο ταύτισε το κείμενο με το δημιουργό του σκίτσου. ΕΔΩ:
http://hggiken.pblogs.gr/2015/08/h-diafora-toy-aristeroy-stathh-kai-megaloy-agioreith-geronta-gia.html


Και φυσικά εμείς ως ΡΕΣΑΛΤΟ δεν έχουμε κάνει τις διαπιστώσεις μας για τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ «μετά Χριστόν»….


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 01, 2015 5:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τσίπρας εναντίον Τσίπρα



Ο Τσίπρας εάν διέθετε και ελάχιστα ψήγματα τσίπας θα έπρεπε να έχει ήδη πάει στο σπίτι του.

Φυσικά οι πολιτικοί απατεώνες δεν διαθέτουν τσίπα…

Και όσοι πολιτικοί εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία έχουν την αναισθησία του πωρωμένου εκτελεστή…

Τέτοιες καταστάσεις, φρενοβλαβούς εμπαιγμού του ελληνικού λαού, ψεύδους και παραπλάνησης, μόνο στο «χώρο» των διατεταγμένων και πωρωμένων εκτελεστών μπορεί να τις κατατάξεις…


Ο Τσίπρας στηλιτεύει στο παρακάτω βίντεο, με καταιγιστική επιχειρηματολογία και δραματική ρητορική, τις πράξεις των προηγούμενων δωσίλογων ανδρεικέλων…

Τις ίδιες πράξεις και τα ίδια επιχειρήματα που σήμερα αυτός χρησιμοποιεί. Η «διατεταγμένη» πολιτική σχιζοφρένεια ενός νέου αξιοθρήνητου και καταγέλαστου Πρωθυπουργού: Του νέου «αριστερού» ανδρείκελου…

Ακούστε το παραλήρημα της «αριστερής» ΑΠΑΤΗΣ του Τσίπρα, ΕΔΩ:

https://www.youtube.com/watch?t=178&v=fpuJRtOHXoM


Αυτά ειπώθηκαν από τον Τσίπρα πριν από οκτώ μήνες (τόσο φρέσκα) στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμίας όπου παρουσίασε την κεντρική εισήγηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες