Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αντεπίθεση και άλλα τινά...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 30, 2015 4:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Αντεπίθεση και άλλα τινά... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έχω μείνει άναυδος, με το ΚΚΕ. Δεν ξέρω τι να πρώτοδιαλέξω

Να αντιεπιτεθώ να μη υπακούσω να πάρω την εξουσία να βάλω τον καπιταλιστή να πληρώσει την κρίση να τον κρεμάσω να του αφαιρέσω το κεφάλαιο η να τα κάνω όλα μαζί. Ειλικρινά με έχει πιάσει ζάλη με αυτά που μας λέει ο μπαρουτοκαπνισμένος επαναστάταρος Κουτσούμπας.

Και καλά όλα αυτά στην θεωρία να τα δεχτώ και άλλα πιο πολλά. Στην πράξη κάτι δεν πάει καλά τα βάζω στην κλίνη του Προκρούστη αλλά και εκεί δεν μου βγαίνει.

Είναι να τρελαίνεσαι. Ψάχνω γύρω για κεκτημένα ως όαση χαρακώματος για να αντιεπιτεθώ αλλά τίποτα. Φθηνοί ξένοι εργάτες μας έχουν πάρει την θέση, είμαι άνεργος πάω στα σωματεία και οι εργατοπατέρες με βρίζουν ρατσιστή. Φευγω απελπισμένος μόνος και ανοργάνωτος.

Πως στο διάβολο να αντεπιτεθώ. Τα συντρόφια, μου τραγουδούν «κάνε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει ποιο γαλανός" -το τραγούδι των χορτάτων- και "έχω κρυμμένο βαθιά το μυστικό".

Το έξω από τον λάκκο των λεόντων το αντικατέστησαν με τα ανοικτά σύνορα.Δηλαδή μείνε μέσα στον λάκκο βαθιά και κολύμπα. Αχ, Δημητράκη μου είσαι φοβερός, σε πάω με χίλια.

Με τους άλλους τους καθυστερημένους εργατάκους τους κουφιοκεφαλάκηδες τι θα κάνουμε δεν τους βλέπω να εφορμούν. Μάλλον για κανένα φραπέ τους κόβω. Μη στενοχωριέσαι Δημητράκι μου ας είμαστε καλά τα δυο μας.

Όλη η εξουσία στους εργάτες φωνασκούν οι υπερεπαναστάτες του κόμματος του μισού ταξί. Έχουμε βλέπεις δυαδική εξουσία με τους εργάτες οπλισμένους στους δρόμους. Όπως το 1917 στην Ρωσία και δεν το γνωρίζουμε. Ε ρε πουλάκια στα μάτια που χουν τα Ματσο-παιδακια.

Αν όμως δεν σας κάνει αυτό τα ΜΑΤΣΟ παιδακια μην φοβού έχουν ανταλλακτικό. Αρπάξτε τον καπιταλιστή από τον λαιμό βάλτε τον κάτω και πέστε του να πλήρωση και αυτός για την κρίση, χωρίς να χρειαστεί η απαλλοτρίωση του. Τα θαυμαστά πράγματα στο κόμμα του μισό ταξί του ΕΕΚ «τροτσκιστες».

Όπου δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Ρε τι παθαίνει ο άνθρωπος όταν πάσχει από παιδικές αρρώστιες, παραμυθιάζεται και ζει στην κοσμάρα του.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες