Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ποινικό αδίκημα η άρνηση της Ευρώ-Κατοχής μας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 29, 2015 8:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Ποινικό αδίκημα η άρνηση της Ευρώ-Κατοχής μας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ποινικό αδίκημα η άρνηση της Ευρώ-Κατοχής μας



Μνημονιακό πραξικόπημα βρίσκεται σε εξέλιξη για την ενοχοποίηση και την ποινικοποίηση της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ κατά του ευρώ: Ποινικοποίηση όχι μόνο της πράξης, αλλά και της άποψης.

Τα δωσίλογα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, με εμπροσθοφυλακή τα προπαγανδιστικά τους ιερατεία, την εγκληματική ΟΡΓΑΝΩΣΗ των ΜΜΕ, χαρακτηρίζουν «εγκληματική οργάνωση» όλους εκείνους που υπερασπίζονται μια λύση ΕΚΤΟΣ ευρώ.


Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ των ανδρεικέλων εκτελεστών του ελληνικού λαού, οι δουλικοί υπηρέτες των τοκογλύφων επιχειρούν, αφηνιασμένα, να κατασκευάσουν ένα νέο ΙΔΙΩΝΥΜΟ το οποίο θα παρουσιάζει ως εσχάτη προδοσία κάθε ΑΣΚΗΣΗ πολιτικής και κάθε ΛΟΓΟ έξω και πέρα από τα όρια του ευρώ.

Αυτοί που διέπραξαν, κατά εξακολούθηση, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εσχάτης προδοσίας εναντίον της Ελλάδας και του λαού της, με «εργαλείο» το ευρώ, επιχειρούν να ενοχοποιήσουν και να ποινικοποιήσουν κάθε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και κάθε ΑΠΟΨΗ εναντίον τους (συγκάλυψη των εγκλημάτων τους) και εναντίον του «εργαλείου» (ευρώ) της λεηλασίας μας και της καταστροφής μας…

Το εξιλαστήριο θύμα αυτής της συναινετικής, οργουελικά εφιαλτικής, κατασκευής ΓΥΨΟΥ, είναι ο Βαρουφάκης: Παρέχεται γιατί ο άνθρωπος μέσα στο νοσηρό ναρκισσισμό του και τα θεαματικά του σώου έχει ξεστομίσει άπειρες αντιφατικές ασυναρτησίες…

Η μνημονιακή κακουργία αποκόβει, δόλια, ένα μέρος των λεχθέντων του Βαρουφάκη (ότι είχε κάποιο σχέδιο Β και μάλιστα κατ’ αρχήν εντός του ευρώ) και προπαρασκευάζει, υστερικά, την ποινική δίωξη του Βαρουφάκη…

Εδώ έχουμε παράκρουση μνημονιακής δολιότητας και μοχθηρίας: Κατασκευάζεται η ποινική δίωξη του πρώην υπουρ¬γού επειδή …τόλμησε να εκτελέσει το καθήκον του (η προετοιμασία εναλλακτικών λύσεων αποτελεί πολιτικό καθήκον για μια κυβέρνηση και έναν υπουργό).

Γίνεται σαφές ότι αυτό το άγριο «λιντσάρισμα» του Βαρουφάκη στοχεύει, στρατηγικά, σε τούτο: Σε ένα νέο «ιδιώνυμο αδίκημα» που θα ενοχοποιεί και θα διώκει κάθε Πολιτική και Άποψη που θα αμφισβητεί τη δικτατορία του ευρώ.

Την ολοκληρωτική τρομοκράτηση και ΦΙΜΩΣΗ της ελληνικής κοινωνίας επιχειρούν να επιβάλλουν τα μνημονιακά παράσιτα του 4ου Ράιχ.

Στρατηγικός στόχος, επίσης, αυτής της μνημονιακής ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ είναι και το ξέπλυμα της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ των δωσίλογων ανδρείκελων.

Και μέσα σ’ αυτήν την «οργάνωση» του δωσιλογισμού, «συνωστίζονται» και πολλά μέλη αυτής της κυβέρνησης, υπό την ΑΝΟΧΗ, αν όχι και ενθάρρυνση του Τσίπρα: Ο Αλέξης Μητρόπουλος (η πασοκική αχρειότητα) και ο Γ. Πανούσης (άλλη μνημονιακή λέπρα) έσπευσαν ταχύτατα να λιθοβολήσουν τον Βαρουφάκη…

Το συντριπτικό ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα έχει σπείρει ΤΡΟΜΟ στα ανδρείκελα της δωσίλογης κακουργίας, καθώς και στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και σπεύδουν, συναινετικά, να θωρακίσουν την κακουργία του δωσιλογισμού τους με νέα ΙΔΙΩΝΥΜΑ…


Μόνο που οι άμοιροι δεν έχουν καταλάβει ότι ένας ολόκληρος λαός δεν μπορεί να τεθεί σε παρανομία…

Γιατί το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος θα γιγαντώνεται συνεχώς και με ταχύτητα γεωμετρικής προόδου μετά από την προδοσία της «αριστερής» κυβέρνησης, παρά τη δειλία, τη δολιότητα και τα ταχυδακτυλουργικά παιχνίδια ΑΠΑΤΗΣ της «Αριστερής Πλατφόρμας»…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 29, 2015 4:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Είμαστε όλοι Βαρουφάκης
Του Άρη Χατζηστεφάνου




Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έπρεπε να γράψω ένα κείμενο στήριξης στον Γ.Βαρουφάκη.

Στα πάνελ που βρεθήκαμε να συζητάμε για το ευρώ και τη δραχμή ή στις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις μαζί του πίστευα πάντα ότι ήταν επικίνδυνος για τις επιδιώξεις και τα οράματα της Αριστεράς.


Δυσκολεύομαι να θυμηθώ κάποιον άλλο οικονομολόγο (του δικού του διαμετρήματος) που να επιχειρηματολογούσε με τόσο πάθος για την ανάγκη παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη.

Ήταν μάλιστα ο πρώτος που έφερε στην Ελλάδα τη θεωρία του Hotel California σχετικά με τις δυνατότητες εξόδου (You can check-out any time you like, But you can never leave!). Γι’ αυτόν ήταν λάθος ότι μπήκαμε στη νομισματική ένωση αλλά θα ήταν καταστροφή να βγούμε.

Ήταν επίσης ο πρώτος που επιτέθηκε στην πρωτοβουλία για τη σύσταση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου. Και μάλιστα το έκανε από τις σελίδες του Protagon με επιχειρήματα που θύμιζαν τα τρομολαγνικά σενάρια των νυχτερινών δελτίων ειδήσεων.

Και ύστερα ήρθαν τα ασυγχώρητα λάθη, από τη θέση πλέον του υπουργού Οικονομικών. Πληρώνοντας τις δόσεις παράνομων και απεχθών δανείων άφησε τα ταμεία να αδειάσουν και εκμηδένισε τις ελπίδες μια σοβαρής διαπραγμάτευσης. Οι προηγούμενες ιδεοληψίες του για την ανάγκη παραμονής στο ευρώ και η άρνησή του για κάθε συζήτηση σοβαρής διαγραφής του χρέους απλώς επιδείνωσαν δραματικά την κατάσταση.

Για όλους αυτούς τους λόγους το info-war άσκησε από την πρώτη στιγμή σκληρή κριτική στην επιλογή του για τη θέση του υπουργού οικονομικών.

Είναι μάλιστα κωμικοτραγικό ότι ορισμένοι από τους σημερινούς διώκτες του στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωναν ενοχλημένοι από τη στάση μας απέναντι στον «υπουργο-σταρ» της κυβέρνησης Τσίπρα.

Κι όμως σήμερα ο Γιάνης Βαρουφάκης χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Γιατί στο πρόσωπό του δεν διώκεται απλώς ένας πρώην υπουργός οικονομικών ή ένας οικονομολόγος. Διώκεται κάθε άνθρωπος που τολμά να υψώσει το ανάστημά του απέναντι στη δικτατορία της Ε.Ε.


Δεν έχει σημασία εάν σήκωσε το γιακά και αντιμίλησε
στους Ευρωπαίους κομισάριους για ιδεολογικούς λόγους για κάποια προσωπική ατζέντα η απλώς επειδή έχει ένα τεράστιο Εγώ, το οποίο δεν μπορεί να κρύψει κάτω από το σακάκι του. Σημασία έχει ότι για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη ταυτίστηκε με μια μικρή χώρα που τολμά να τα βάλει με τα θηρία.

Κι αυτό δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό ούτε από το Βερολίνο, ούτε από τους Έλληνες γερμανοτσολιάδες-υπηρέτες των τραπεζών ούτε από ορισμένα ασπόνδυλα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που επιχειρούν να κρύψουν την ολοκληρωτική παράδοση μιας χώρας πίσω από κόκκινες σημαίες και φωτογραφίες του Τσε Γκεβάρα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν διώκεται επειδή προετοίμαζε εναλλακτικά σχέδια αντιμετώπισης της κρίσης (αυτό ήταν καθήκον του και δυστυχώς το έκανε με μεγάλη καθυστέρηση και προχειρότητα).

Διώκεται επειδή στην περίφημη ηχογραφημένη συνομιλία αποκάλυψε το βαθμό με τον οποίο η τρόικα ελέγχει ολοκληρωτικά τον κρατικό μηχανισμό της χώρας και κυρίως τους μηχανισμούς του υπουργείου οικονομικών.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι την ένορκη διοικητική εξέταση εναντίον του διέταξε η Κατερίνα Σαββαΐδου, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της PriceWaterhouseCooopers και νυν Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων – πρόκειται δηλαδή για την υπηρεσία που, όπως προκύπτει και από τις συνομιλίες Βαρουφάκη, αποτελεί τον δούρειο ίππο για τον απόλυτο έλεγχο της ελληνικής οικονομίας από την τρόικα.

Αν προχωρήσουν οι διώξεις εναντίον του Βαρουφάκη το πραξικόπημα θα έχει ολοκληρωθεί. Κάθε εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση θα ποινικοποιηθεί έμμεσα η άμεσα. Μέχρι σήμερα όσοι μιλούσαν για έξοδο από το ευρώ είτε απολύονταν (αν ήταν π.χ δημοσιογράφοι) είτε περιθωριοποιούνταν (αν ήταν πανεπιστημιακοί ή πολιτικοί). Στο εξής θα βρίσκονται αντιμέτωποι και με την αυτοαποκαλούμενη «δικαιοσύνη».

Και μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Τσίπρα, θα αναρωτηθεί κάποιος; Την απάντηση έδωσε πρόσφατα ο Μανώλης Γλέζος: Άλλο η κυβέρνηση Μαξίμου και άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ.


ΠΗΓΗ:
http://info-war.gr/2015/07/%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82/

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες