Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΠΕΡΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 17, 2015 12:31 am    Θέμα δημοσίευσης: ΠΕΡΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΠΕΡΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Το υπερεθνικό κεφάλαιο έχει την μερίδα του λέοντος στην εκμετάλλευση της παγκόσμιας εργατικής τάξης όχι τόσο χάρη στις επενδύσεις του η τις ανισοβαρείς συναλλαγές του άλλα κυρίως χάρη στη μέθοδο της παρασιτικής τοκογλυφίας.

Το ΔΝΤ και ΕΚΤ μέσω του συστήματος δανείων τοκοχρεολύσιων καρπώνεται τον αφρό του πλούτου της χώρας μας και σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν μπορούμε να μιλάμε για αναπτύξει στην χώρα μας δίχως την κατάργηση του ληστρικού εξωτερικού χρέους. Ενός θεσμού που αποκαθιστά το χαράτσι της τουρκοκρατία με την πιο σκληρή και αδυσώπητη μορφή.

Τα τελευταία 10 χρόνια από τις περικοπές μισθών. συντάξεων, της υγείας, παιδείας, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και φορόληστείας 1τρίς 227 δίς (πηγή Μπογιόπουλος στον ενικό) δόθηκαν σ τους ξένους υπερεθνικούς τοκογλύφους του ΔΝΤ-ΕΚΤ , και στο κράτος της Γερμανίας. Οι ντόπιοι οικονομικοί πόροι που πηγαίνουν στο ξένο κεφάλαιο έχει ξεπεράσει το 180% του ΑΕΠ, ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αναπτύξει της χώρας.

Μας λένε ότι είναι χρεωμένα και τα δισέγγονα μας και μας καλούν να πληρώσουμε τα σπασμένα με θανατηφόρα μνημόνια και κατάλυση κάθε ψήγματος εθνικής κυριαρχίας.

Το πώς έχει συσσωρευτεί το χρέος κανείς δεν το αναφέρει. Είναι επτασφράγιστο μυστικό.

Ο Ελληνικές λαός δικαιούται μόνο να πληρώνει όχι όμως να γνωρίζει τους όρους της σύναψης τους και την χρήση τους. Χαρακτηριστική περίπτωση φετινό δάνειο που ζητάμε θα πάει αποκλειστικά για την αποπληρωμή παλαιότερων χρεών, και στην χρηματοδότηση των τραπεζών.Με άλλα λόγια από το ένα χέρι τα δίνουν και με το άλλο τα παίρνουν στο πολλαπλάσιο

Κάθε χρόνο το χρέος αυξάνεται και ο λαός φορτώνετε με νέα βάρη από δάνεια από τα οποία δεν είδε ούτε ένα ευρώ αφού είναι μόνο λογιστικές πράξεις.


Και όμως, τα ξεπουλημένα κόμματα και η μαφία της δημοσιογραφίας μας λένε πως ζούμε από τα δάνεια τους και ασχολούνται με φιλολογίες περί δήθεν δισταγμών των ευρωπαίων τοκογλύφων να μας δώσουν τέτοια «δάνεια». Δηλαδή να μας φορτώσουν με νέα χρέη χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ. Να γιατί τα τελευταία 4 χρόνια το χρέος διπλασιάστηκε, θα αυξάνεται συνεχώς και δεν πρόκειται να ξεχρεωθεί ποτέ.

ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥΣ.
Έξω τώρα από το ευρώ-Διαγραφή όλου του ληστρικού εξωτερικού χρέους-Επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 18, 2015 5:51 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πανηγυρίζουν οι πόρνες της δημοσιογραφίας για την νέα δόση των 3,5 δις ευρώ από την ΕΚΤ, που θα πάνε εξολοκλήρου για την πληρωμή των τόκων στο ΔΝΤ. Που απλά σημαίνει πως η χώρα θα χρεωθεί άλλα 3,5 δίς ευρώ, χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ. Και γαμώ τα δάνεια με τα οποία από την ΕΚΤ πάνε στο ΔΝΤ δηλαδή από την μαμά στην θυγατέρα από τα οποία όπως μας λένε χωρίς αυτά δεν μπορούμε να ζήσουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 20, 2015 11:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πρίν λίγο άκουσα την Κάτια Μακρή να λέει κατά ευχαριστημένη στην εκπομπή της στον Ρίαλ-FM, πως σήμερα πληρώσαμε την δώσει των 3,5 δίς στο ΔΝΤ, και τους ευχήθηκε καλοφαγώτα.


Η συναλλαγή έγινε απευθείας από τον Ντράκι τον εκπρόσωπο της ΕΚΤ προς την Λαγκάρτ του ΔΝΤ, χωρίς να μεσολάβηση η Ελλάδα, η οποία χρεώθηκε με αυτό το ποσό όχι μόνο χωρίς να πάρει ένα ευρώ, αλλά χωρίς να το δει καν.

Τέτοια είναι τα δάνεια που τα διεφθαρμένα ΜΜΕ και το υποταγμένο και δουλικό πολιτικό κατεστημένο μας λένε πως χωρίς αυτά δεν μπορούμε να ζήσουμε

Κρεμάλα που τους χρειάζεται και λίγο είναι.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες