Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Καπέλωμα από το ΠΑΜΕ-ΚΚΕ της χθεσινής συγκέντρωσης του ΟΧI

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 11, 2015 10:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Καπέλωμα από το ΠΑΜΕ-ΚΚΕ της χθεσινής συγκέντρωσης του ΟΧI Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καπέλωμα από το ΠΑΜΕ-ΚΚΕ της χθεσινής συγκέντρωσης του ΟΧI

Το ΠΑΜΕ-ΚΚΕ προσήλθε από νωρίς στο Σύνταγμα και κατέβαλε το πάνω μέρος της πλατείας, για να καπελώσει την συγκέντρωση. Να καταγγείλει το δημοψήφισμα σαν παραπλανητικό και να ταυτίσει τον λαό που είπε ΟΧΙ πως τάχα ήταν μια υποστήριξη στο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Να προπαγανδίζουν χωρίς ντροπή του ΠΑΜΕ από τα μεγάφωνα, το αισχρό δίλλημα «τι δραχμή τι ευρώ» και μάλιστα πως η επιστροφή στην δραχμή κάτω από τις παρούσες συνθήκες είναι βιβλική καταστροφή, ταυτιζόμενοι, με τα επιχειρήματα της μαύρης αντιδραστικής προπαγάνδας.
Αυτά οι έλεγαν ο ινστρούχτορες του ΠΑΜΕ στα πηγαδάκια, και την έπεφταν σε όσους ήταν ενάντια στο νεοταξίτικο ευρώ και την επιστροφή στην δραχμή, στηρίζοντας στην ουσία την προπαγάνδα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ,που με την δικαιολογία πως αν επιστρέψουμε στην δραχμή θα έχουμε τρισχειρότερη καταστροφή, και άρα θα πρέπει να αποδεχθούμε σαν λιγότερα καταστροφικά τα νέα μνημόνια.
Το έξω από την ΕΕ, και το ΝΑΤΟ είναι κούφια λόγια από την στιγμή που είσαι υπέρ του νεοταξίτικου ΕΥΡΩ!!!
Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο κόσμος έφευγε με αποτέλεσμα η συγκέντρωση να είναι υποτονική...
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 11, 2015 11:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ
Ο γγ του ΚΚΕ από το βήμα της Βουλής, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη συζήτηση για την ελληνική πρόταση προς τους δανειστές, χαρακτήρισε το μνημόνιο 3 αλλά και το Grexit εξίσου κακές επιλογές .
Τι μας λέει το αντιδραστικό κατακάθι που παριστάνει τον κομμουνιστή. Πως το Grexit δηλαδή η έξοδος της Ελλάδας από την ΕΕ, είναι κακή επιλογή.
Κατά τα άλλα ο μπουλούκος είναι κατά της εξόδου της χώρας από την ΕΕ.
Επιστροφή στην κορυφή
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 15, 2015 10:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κουτσούμπας: Δεν είναι εναλλακτική λύση η δραχμή

Αυτή την «λύση που επιθυμούν ο Σόιμπλε, η Λεπέν, ο Σόρος, οι Βρετανοί ευρωσκεπτικιστές, καθώς και διάφορα άλλα φασιστοειδή στη χώρα μας και στην Ευρώπη».
«Οι μόνοι κερδισμένοι στην Ελλάδα απ΄τη συγκεκριμένη λύση θα ήταν ορισμένοι μονοπωλιακοί όμιλοι της ναυτιλίας, της φαρμακοβιομηχανίας, της ενέργειας, του εμπορίου όπλων» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι σε τέτοια περίπτωση, ο λαός θα συνεχίσει να θυσιάζει τις ανάγκες του στο βωμό της ανταγωνιστικότητας των μονοπωλίων που θα εξακολουθούν να κρατούν στα χέρια τους τα κλειδιά της οικονομίας, ενώ θα πληρώσει και πάλι, με άλλο τρόπο, με τη μεγάλη άνοδο του πληθωρισμού, τη μαύρη αγορά, τις ακριβές εισαγωγές...

http://www.enikos.gr/politics/329842,Koytsoympas-O-laos-8a-plhrwsei-to-a8lio-mnhmonio-Tsipra-BINTEO-.html

Και αφού η δραχμή δεν είναι εναλλακτική λύση ενάντια στην δικτατορία του ευρώ τότε κύριε Κουτσούμπα πιά είναι η λύση; Πως μπορεί να λυθεί το ζήτημα της ρευστότητας εφόσον το μονοπώλιο το κατέχει το νεοταξίτικο ευρώ και σε εκβιάζει με το να κλείνει την στρόφιγγα της ρευστότητας όπως συνέβη με την κήρυξη του δημοψηφίσματος;

Και αν ο λαός επαναστατήσει και αποχωρίσει από την ΕΕ τι νόμισμα θα έχει, το ευρώ; Σαν να μην μας τα λές και τόσο καλά φίλτατε Κουτσούμπα. Δεν κάνεις τίποτα άλλο παρά να είσαι κώλος και βρακί με την μαύρη αντίδραση που προπαγανδίζει πως αν η χώρα αποχωρίσει από το ευρώ και επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα θα είναι μια βιβλική καταστροφή.

Επιχείρημα που το χρησιμοποιεί και ο ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει την υποταγή του στην ΕΕ, και στην συνέχιση των μνημονίων σαν το μικρότερο κακό διότι αν φύγουμε από το ευρώ θα έχουμε μεγαλύτερη καταστροφή!!!

Και ύστερα τολμάς τρομάρα σου να μας λές πως είσαι κομμουνιστής!!!
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες