Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΣΥΡΙΖΑ: Θα θεσμοθετήσει τον εφιάλτη του Όργουελ;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2015 4:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΣΥΡΙΖΑ: Θα θεσμοθετήσει τον εφιάλτη του Όργουελ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ θα θεσμοθετήσει τον εφιάλτη του Όργουελ;;;



Έχουμε περιγράψει και αναλύσει πολλές φορές ότι η «Κάρτα του Πολίτη» είναι το πιο εφιαλτικό «εργαλείο» ακτινογραφικού και ολοκληρωτικού φακελώματος της ανθρώπινης ύπαρξης.

Ο εφιάλτης του Όργουελ ωχριά μπροστά σε αυτήν τη μακάβρια μοχθηρία της νεοταξικής κακουργίας: Ο Άνθρωπος μετατρέπεται σε ηλεκτρονικό σύμβολο!!!

Και σ’ αυτό ακριβώς συνίσταται η φρικώδης μοχθηρία της πλανητικής χρηματιστηριακής εξουσίας (Νέα Τάξη):
Στο να αφανίσει και της έννοια «Άνθρωπος», επιβάλλοντας την παγκόσμια διακυβέρνηση, μέσω των ψηφιακών συμβόλων (της μετατροπής του Ανθρώπου σε ηλεκτρονικό ψηφίο).


Μέχρι σήμερα όλες οι κυβερνήσεις του νεοφιλελευθερισμού («εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) είχαν ως στρατηγικό στόχο την προώθηση και επιβολή της «Κάρτας του Πολίτη».

Οι μνημονιακές κυβερνήσεις του 4ου Ράιχ (τα κατοχικά ανδρείκελα) προώθησαν, με μεγαλύτερο ζήλο, αυτόν το νεοταξικό στρατηγικό στόχο, αλλά δεν κατάφεραν να τον επιβάλουν ολοκληρωτικά, κάτω από το εσωτερικό βουητό των κοινωνικών αντιδράσεων εναντίον του ηλεκτρονικού φακελώματος…

Φαίνεται, όμως, ότι το αποτρόπαιο αυτό έργο του οργουελικού σκοταδισμού θα ολοκληρώσει η σημερινή κυβέρνηση: Μια «αριστερή» κυβέρνηση…


Η ιστορία παίζει παράξενα παιχνίδια και τιμωρεί του κάλπικους παράδες, τους μεταμφιεσμένους «αριστερούς»: Ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ, ο «υπέρμαχος» των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», να επιβάλει την «Κάρτα του Πολίτη» που καταργεί όχι απλώς κάθε «ανθρώπινο δικαίωμα», αλλά την ίδια την ύπαρξη του Ανθρώπου…

Ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ να θεσμοθετεί μια ρουφιανιά ασύλληπτης, αποτρόπαιης και θηριώδους καπιταλιστικής κακουργίας.

Ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ που έκλεινε σε όλες τις πτώσεις τα «ανθρώπινα δικαιώματα», που κραύγαζε για τα «δικαιώματα» των ποικίλων ΔΙΑΣΤΡΟΦΩΝ (κοινωνικών, πολιτικών και ψυχολογικών), που ωρυόταν για τα «προσωπικά δεδομένα», έρχεται τώρα ως κυβέρνηση, να επιβάλει την «Κάρτα του Πολίτη», αυτόν τον ΕΦΙΑΛΤΗ του ολοκληρωτικού φακελώματος του λαού, της χαφιεδίστικης βαρβαρότητας, της κατάργησης ακόμα και της έννοιας «Άνθρωπος»: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ…

Φυσικά τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία της Νέας Τάξης εναντίον των δικαιωμάτων και ελευθεριών του Ανθρώπου, εναντίον του Ανθρώπου, είναι εκείνα τα κόμματα που ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ υπέρ του Ανθρώπου και των δικαιωμάτων…

Σήμερα είναι η νεοταξική «αριστερά». Η «Αριστερά» τύπου ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή η «αριστερά» του κεφαλαίου και του χρήματος…

Γι αυτό και ο εφιάλτης της «Κάρτας του Πολίτη» αναγγέλθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και από τον ίδιο τον Τσίπρα, με το «πρόσχημα» της εξυπηρέτησης του χρήματος, των «συναλλαγών», της «συντόμευσης των διαδικασιών» (των χρηματιστηριακών διαδικασιών), της ιδιωτικοποίησης των «προσωπικών δεδομένων» κ.λπ, κ.λπ…

Βεβαίως και ένας άλλος καμβάς «προσχημάτων» είναι αυτός του ελέγχου της «εγκληματικότητας», της «τρομοκρατίας» κ.λπ: Άλλη μεγάλη ΑΠΑΤΗ, και αυτή υποταγμένη στην εξουσία του ΧΡΗΜΑΤΟΣ…

Αυτά προς το παρόν…

Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 06, 2015 11:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Βαρουφάκης: Επινοήσεις ρουφιανιάς…


«Έχουμε δύο ρουφιανιές: η μία δουλεύει στο μέλλον
η άλλη στο παρελθόν. Και στο παρόν δουλεύουν οι ρουφιάνοι».

Θωμάς Γκόρπας


Η «αριστερή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι ευρηματική: Εμπλουτίζει και τη ρουφιανιά…

Το νέο είδος του χαφιεδισμού έχει σαν ιδεολογικό και πολιτικό υπόβαθρο τη …δίωξη της φοροδιαφυγής!!!


Και …εμπνευστή τον πλέον κατάλληλο και ειδικό, τον Βαρουφάκη: Το θεατρίνο «ρουφιάνο» της χρηματιστηριακής μαφίας…


Η «αριστερή» κυβέρνηση προχωρεί, με βήματα γοργά, σε ποικίλες και ευρηματικές πράξεις …εμπλουτισμού της ρουφιανιάς, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο στρατηγικός στόχος των μαφιόζων του χρήματος: Ο εφιάλτης της Κάρτας του Πολίτη, το ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ηλεκτρονικό φακέλωμα…

Για την επιστράτευση ρουφιάνων ενάντια στη φοροδιαφυγή διαβάστε και το παρακάτω, πολύ καλό, σχόλιο.
Το διαβάσαμε εδώ:
http://www.pandiera.gr/


Η κυβέρνηση σε καλεί: Γίνε κι εσύ ρουφιάνος, μπορείς!




Φοιτητές, νοικοκυρές, ακόμα και τουρίστες φέρεται να σκοπεύει να επιστρατεύσει το υπουργείο Οικονομικών για την «εθνική» μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή.

Αυτό τουλάχιστον διέρρευσε ο δημοσιογράφος των Financial Times, Peter Spiegel, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει κάποια διάψευση από πλευράς της κυβέρνησης.

Άλλωστε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, είχε αναφέρει τη Δευτέρα, στο πλαίσιο της συνέντευξής του στον Νίκο Χατζηνικολάου, ότι δεν θα καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή «εάν δεν υπάρξει κάποιος φόβος σε οποιονδήποτε πωλεί αγαθά και υπηρεσίες χωρίς αποδείξεις, ένας φόβος ότι ο επόμενος πελάτης δεν θα δουλεύει στην εφορία».

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, θα πρόκειται για ένα οργουελικής έμπνευσης σχέδιο, που καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν τόλμησε να εισηγηθεί.

Προσπαθεί να εμφυσήσει στην ελληνική κοινωνία την ρουφιανιά, στο όνομα της πάταξης της φοροδιαφυγής, που ανάγεται σε εθνικό στόχο.

Και είναι σαφές ότι το σύγχρονο φορολογικό κυνήγι μαγισσών δεν αφορά το μεγάλο κεφάλαιο, που φοροδιαφεύγει νόμιμα με χίλιους δυο τρόπους (ενδεικτικές οι προκλητικές φοροαπαλλαγές των εφοπλιστών, για τις οποίες δεν έχει ακουστεί «κιχ» από την «αριστερή» κυβέρνηση), ούτε τα ανώτερα μεσαία στρώματα (ιδιοκτήτες μπαρ σε τουριστικές περιοχές, νυχτερινών κέντρων, εστιατορίων, «γιατροί του Κολωνακίου» κ.ά.), που διαπλέκονται με χίλιους τρόπους με τους φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς, αλλά τα εναπομείναντα μικρομάγαζα και τους διάφορους τεχνίτες (υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους κλπ) που βρίσκονται ένα βήμα πριν τον αφανισμό από τη δυσβάσταχτη φορολογία.

Δεν είναι μόνο ένα ξεκάθαρα ταξικό μέτρο,
για την εμπέδωση της φοροεπιδρομής στους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα για τα κέρδη της πλουτοκρατίας και την αποπληρωμή των «δόσεων» στους κάθε λογής τοκογλύφους (όπως συνέβη σήμερα).

Είναι και μια ηθικά κατάπτυστη πρόταση που αποτελεί ντροπή για μια κυβέρνηση και ένα κόμμα που υποτίθεται ότι προέρχεται από την Αριστερά.


Και επειδή τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν αλλά το ρουφιάνο κανείς, όποιος εμπλακεί στην εμπέδωση της φοροεπιδρομής της κυβέρνησης θα αντιμετωπίσει την οργή του λαού.

Γ.Μουρ.

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΑΜΠΕΛΑΙ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 09, 2015 8:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ρουφιανόμετρα και γκικοχαρδουβελόμετρα
Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο



- Γνωρίζαμε ότι τη ρουφιανιά πολλοί τη μίσησαν, το ρουφιάνο κανένας. Τώρα προτείνεται να ισχύει ότι τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, το δε ρουφιάνο τον διόρισαν.
- Γνωστή εταιρία κινητής ρουφιανιάς εκδήλωσε πρώτη ενδιαφέρον να αναλάβει να υλοποιήσει τη σκέψη του κυρίου Βαρουφάκη για πάταξη της φοροδιαφυγής, ένεκα εμπειρίας στις τηλεφωνικές υποκλοπές.


- Μεγάλα διεθνή ταξιδιωτικά γραφεία οργανώνουν ταξίδια τουριστικής ρουφιανιάς προς την Ελλάδα. Δεν θα περιλαμβάνονται οι τράπεζες της Ελβετίας στο ταξίδι προς την Ελλάδα, όπως είχε ανακοινωθεί προεκλογικά.

- Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν από το αρμόδιο υπουργείο και στο διαδίκτυο η λίστα με τα τυπικά προσόντα που πρέπει να έχει κάποιος για να ασκεί και επισήμως το επάγγελμα του ρουφιάνου.

- Ο Λαφαζάνης δηλώνει πως δεν θα δεχτεί οι εργαζόμενοι-ρουφιάνοι να προσλαμβάνονται με ΕΣΠΑ ή με τρίμηνες και πεντάμηνες συμβάσεις. Πρέπει να είναι μόνιμοι και να απολαμβάνουν όλα τα εργασιακά δικαιώματα.

- Στο ΚΚΕ σκέφτονται να συγκαλέσουν την Κ.Ε για να αποφασίσει αν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την εμφάνιση των «νέων» εργαζόμενων. Αν δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες, τόσο το χειρότερο για τις συνθήκες. Υπομονή!

- Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει στην κυβέρνηση ανάμεσα σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι τα ρουφιανόπουλα πρέπει να διορίζονται με ΑΣΕΠ και σε εκείνους που λένε ότι πρέπει να λαμβάνεται ως κριτήριο η προϋπηρεσία.

- Το υπουργείο του κυρίου Πανούση που θα καταργούσε τα ΜΑΤοβαμμένα ΜΑΤ, έχει έτοιμους τους καταλόγους μοριοδότησης για όσα «παλικάρια» «συνεργάστηκαν» στο παρελθόν με το εν λόγω υπουργείο.

- Για καλύτερα αποτελέσματα, αναμένεται να ζητηθεί η βοήθεια του υπουργού και υπό-υπουργού της παιδείας που έχουν ήδη μια εμπειρία στο θέμα της κόντρας γύρω από τον ΑΣΕΠ.

- Ήδη σε κάποια ΑΕΙ, από το Σεπτέμβρη, θα ξεκινήσουν μεταπτυχιακά τμήματα σπουδών στον τομέα της ρουφιανιάς και του κανιβαλισμού. Θα χρηματοδοτούνται από την Ένωση Μεγάλων Φοροφυγάδων Ελλάδας.

- Πριν ακόμη διατυπωθεί η ιδέα από τον Ζαν Βαρούφ, άρχισε, με αναρτήσεις στο ίντερνετ, η διαμάχη ανάμεσα στους υποψήφιους που θέλουν ΑΣΕΠ και στους άλλους της προϋπηρεσίας. Όπως παλιά με τους καθηγητές.

- Τα ηλεκτρονικά ρουφιανόμετρα θα βγαίνουν σε στρινγκ, σε μαγιώ, σε ποδιές κουζίνας, σε αθλητικά παπούτσια αλλά όχι σε γραβάτες, ούτε σε κοστούμια ούτε σε ταγιεράκια.

- Μαζί με τα ηλεκτρονικά ρουφιανόμετρα θα κυκλοφορήσουν και τα μηχανικά γκικοχαρδουβελόμετρα. Αυτά, θα εντοπίζουν με μηχανικό, κυρίως έντυπο, τρόπο τους «γκίκες».

- Οι «γκίκες» είναι πρώην υπουργοί που κάποτε λόγω υπέρμετρης αγάπης προς την πατρίδα (βλ. γεμάτη τσέπη), έβγαλαν χρήματα έξω με σκοπό να τα μοιράσουν στον κόσμο σε περίπτωση χρεοκοπίας.

- Την ίδια αγάπη για την πατρίδα έτρεφαν και τρέφουν χιλιάδες, επίσης, συμπατριώτες μας τα ονόματα των οποίων κοσμούν διάφορες λίστες (Λαγκάρντ, Χριστοφοράκου, κλπ).

- Όλοι μα όλοι τους, τα χρήματα που έβγαλαν στο εξωτερικό τα είχαν για μια δύσκολη ώρα. Όχι δική τους, ούτε των οικογενειών τους αλλά όλων των Ελλήνων σε περίπτωση κατάρρευσης της οικονομίας.

- Κι ένα ελπιδοφόρο νέο. Αθωώθηκε ο Κασιδιάρης για τα «χάδια» που μοίρασε στις δύο κυρίες. Η αγάπη επικράτησε έναντι του μίσους. Η «τυφλή» αποδείχτηκε ορκισμένη εχθρός του μίσους και του ψευτοσταμπουκά.

ΠΗΓΗ:
https://kyrgiakischristos.wordpress.com/

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες