Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τίποτα κρυφό από τον Λαό!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 06, 2015 1:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Τίποτα κρυφό από τον Λαό! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ένα τεράστιας σημασίας αίτημα που πρέπει να τεθεί ΑΜΕΣΑ και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ είναι εκείνο της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΟΛΑ πρέπει να γίνουν και να γίνονται γνωστά ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ: Συμφωνίες, ισολογισμοί, προύπολογισμοί, διαθέσιμα σε ρευστότητα, κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τα χρέη της χώρας, τι ποσά οφείλονται, σε ποιόν, από πότε (από το 1821, ενδεχομένως;) και για πιό λόγο. Οικονομικές καταστάσεις τραπεζών, εταιρειών (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) υπουργείων εφοριών, περιουσιακα στοιχεία και έσοδα όσων ανήκουν σε κάποιο μεγάλο οικονομικό επίπεδο και πώς αποκτώνται αυτά. Εγκύκλιοι, υπουργικές αποφάσεις, πράξεις της δικαιοσύνης, στοιχεία όπως, π.χ., τα έχοντα σχέση με την δίωξη της "Χρυσής Αυγής", αναφορές του Λιμενικού σχετικά με ό,τι έχει σχέση με αλλοδαπούς αφικνυόμενους δια θαλάσσης...ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Ο Λαός πρέπει να εκλέξει επί τούτου όργανα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (προς το παρόν) και επιτροπές που θα ασχοληθούν με τον έλεγχο όλων των ανωτέρω και πολλών άλλων, με στόχο την τελική ενημέρωση του Λαού και την λύση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΡΙΩΝ των πολιτών από επί τούτου προσληφθέντες ειδικούς (τόσοι άνεργοι επιστήμονες υπάρχουν, ιδού η ευκαιρία να απασχοληθούν αρκετοί, ενώ οι μισθοί τους είναι δυνατόν να καλυφθούν π.χ. από τα μέχρι τώρα έξοδα των υπουργών και βουλευτών: Λιμουζίνες, φρουροί, παχυλές απολαβές, λοβιτούρες και δεν συμμαζεύεται). Όλα τα δεδομένα πρέπει να τυπώνονται σε εκατομμύρια αντίτυπα, ή να αναρτώνται στο διαδίκτυο, και να είναι διαθέσιμα σε κάθε πολίτη που επιθυμεί να λάβει γνώση, εντελώς δωρεάν.

Νομίζω ότι κάτι τέτοιο πρέπει να αποτελέσει εαν όχι την ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ, μία από τις ισχυρότερες ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ των Ελλήνων. Και τις ΑΜΕΣΟΤΕΡΕΣ. Με παράλληλη παρώτρυνση στους άλλους Λαούς ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ!
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες