Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
(UKIP) Νάιτζελ Φάρατζ: ''Θα δημιουργήσω πολιτικό σεισμό''

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Γης Μαδιάμ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 30, 2014 6:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: (UKIP) Νάιτζελ Φάρατζ: ''Θα δημιουργήσω πολιτικό σεισμό'' Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ασχέτως τού τι θα αποδειχθεί στο τέλος το βρετανικό "ευρωσκεπτικιστικό" κόμμα του αστού Φάραντζ, η τρομερή δυναμική του όπως κι η εκτόξευση της Λεπέν στην Γαλλία δείχνουν ότι το μένος των λαών απέναντι στο σύγχρονο φασισμό του Κεντρικού Διευθυντηρίου των Βρυξελλών γίνεται ολοένα κι ασυγκράτητο:



Διευρύνει την ψαλίδα το UKIP στη Βρετανία - Φάρατζ: «Θα δημιουργήσω πολιτικό σεισμό»



Μεγαλώνει η διαφορά του UKIP του ευρωσκεπτικιστή Νάιτζελ Φάρατζ, σε σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που δόθηκε την Τετάρτη στη δημοσιότητα.

Το Ανεξάρτητο Κόμμα του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) συγκεντρώνει ποσοστό 38% και προηγείται με μεγάλη διαφορά από τους Εργατικούς που καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση με 27%.

Τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα, οι Συντηρητικοί και οι Φιλελεύθεροι, καταποντίζονται, συγκεντρώνοντας ποσοστά 18% και 8% αντίστοιχα, στη δημοσκόπηση του ινστιτούτου Comres που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού ITV.

Μια άλλη δημοσκόπηση του ινστιτούτου Yougov που δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή, έδινε στο UKIP ποσοστό 31%, στους Εργατικούς 28%, στους Συντηρητικούς 19% και στους Φιλελεύθερους 9%.

«Ανέκαθεν επιδίωκα να δημιουργήσω πολιτικό σεισμό. Οι δημοσκοπήσεις είναι πολύ ενθαρρυντικές, όμως δεν πρόκειται να σας πω ψέματα: είμαστε σε καλό δρόμο όμως ακόμη έχουμε να κάνουμε πολλή δουλειά» σχολίασε ο Φάρατζ μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η άνοδος του κόμματος που αυτοπροβάλλεται ως κατά του κατεστημένου συνεχίζεται αμείωτη παρά τα πυρά που δέχεται από τα παραδοσιακά βρετανικά κόμματα, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία καταγγέλλουν κυρίως τις ρατσιστικές ή ξενοφοβικές δηλώσεις πολλών υποψηφίων του.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Comres, το 32% των Βρετανών χαρακτηρίζει το κόμμα του Φάρατζ «ρατσιστικό». Ταυτόχρονα, ένας στους τρεις (ποσοστό 33%) πιστεύει ότι το UKIP είναι «πιο έντιμο» από τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα.

Το UKIP εκπροσωπείται με εννέα βουλευτές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά δεν έχει κανέναν εκπρόσωπο στη Βουλή των Κοινοτήτων.

http://www.tanea.gr/news/world/article/5114673/bretania-dieyrynei-thn-psalida-to-antieyrwpaiko-ukip/
Επιστροφή στην κορυφή
να χαρώ εγώ 'αντιφασισμό'
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 02, 2014 9:04 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ντούροι "αντιφασίστες" (σύγχρονοι μελανοχίτωνες) πέταξαν αυγό στον Φάρατζ επειδή είναι από τους μόνους στην Αγγλία που προς το παρόν εναντιώνεται στην ΕΕ και στην πονηρή τακτική της απεργοσπασίας μέσω λαθρομεταναστών υπό το πρόσχημα της "φιλανθρωπίας". Τη στιγμή που όλα τα άλλα βρετανικά ερπετά, ιδίως οι "εργατικοί", είναι μέχρι τα μπούνια υπέρ της υπάρχουσας κατάστασης και εντούτοις θεωρούνται "δημοκράτες", "αντιρατσιστές" και "ευρωπαίοι"...



Πέταξαν αυγό στον Νάιτζελ Φάρατζ του UKIP



Επίθεση από έναν διαδηλωτή δέχτηκε στο Νότιγχαμ της Αγγλίας ο υπερσυντηρητικός ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος της Βρετανικής Ανεξαρτησίας (UKIP), Νάιτζελ Φάρατζ, σε ένα ακόμη επεισόδιο που μαρτυρά ότι οι ευρωεκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή τη φορά διεξάγονται σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

Ο Φαράτζ, τον οποίο οι δημοσκοπήσεις θέλουν να έχει αυξημένα ποσοστά και με την ξενοφοβική ρητορική του να κερδίζει ψήφους από όλα τα κόμματα, είχε μεταβεί στο Νότιγχαμ για να στηρίξει τον αγώνα των υποψηφίων του για τις ευρωεκλογές.

Κατά την άφιξή του ωστόσο στην προεκλογική εκδήλωση του UKIP ένα αυγό εκτοξεύτηκε από διαδηλωτή. Στη συνέχεια, ο Φάρατζ επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε, αφήνοντας πίσω τους υποστηρικτές του.

Ο άνδρας που πέταξε το αυγό κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε: «UKIP... λυπημένοι, φοβισμένοι γέροι». Η αστυνομία τον έβαλε σε περιπολικό και τον απομάκρυνε. Ο διαδηλωτής, οποίος συστήθηκε ως ο Φρεντ από το Νότιγχαμ, είπε ότι προέβη σε αυτήν την ενέργεια γιατί δεν συμφωνεί με την πολιτική του κόμματος του Φάρατζ.

«Η ρίψη αυγού είναι μία θεμελιώδης πρακτική πολιτικής διαμαρτυρίας σε αυτή τη χώρα. Είδα αυτούς τους τύπους έξω από το δημαρχείο περίπου 10 λεπτά πριν. Πήγα στο Tesco και αγόρασα μερικά αυγά», εξήγησε ο Φρεντ στο BBC.

http://www.tanea.gr/news/world/article/5115045/petaksan-aygo-ston-naitzel-faratz-toy-ukip/
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες