Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Η κυβέρνηση τι είνα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 06, 2014 7:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Η κυβέρνηση τι είνα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Η κυβέρνηση τι είναι;



Για να σωθούν ανακυκλώνουν τις «αντιφασιστικές» φάρσες του εμπαιγμού μας. Ξανά, λοιπόν, οι «νταβάδες» και τα ανδρείκελά τους μας απειλούν με το σκιάχτρο της Χρυσής Αυγής: «Να μη κάνουμε ρυθμιστή μια συμμορία»!!!

Το σύνθημα το δώσανε τα μεγάλα λαρύγγια του κατοχικού καθεστώτος και το βροντοφωνάζουν σύσσωμα και ενορχηστρωμένα τα ανδρείκελα…

Αβυσσαλέο θράσος!


Αφού πρώτα μας παραμύθιασαν (και μας παραμυθιάζουν) με τη γελοιότητα ότι ο Μπαλτάκος ενεργούσε ερήμην του πρωθυπουργού (γελά όλη η Ελλάδα), τώρα μας λένε «να μη γίνουν ρυθμιστές οι χρυσαυγίτες» (εδώ ξαναγελάει όλος κόσμος).

Παίζουν με το σήριαλ των διώξεων της Χρυσής Αυγής (την καθιστούν ρυθμιστή) και μας λένε «να μη γίνει ρυθμιστής»!!!

Ο ΓΓ της κυβέρνησης Μπαλτάκος έχει …συνωμοτικές επαφές και συναλλαγές με το τέκνο τους (Χρυσή Αυγή), την καθιστά δηλαδή η ίδια η κυβέρνηση συνομιλητή σε συνωμοτικούς σχεδιασμούς (δηλαδή ρυθμιστή) και …ωρύονται να «μη γίνει ρυθμιστής»!!!

Γενικότερα: Την κατασκεύασαν τη Χρυσή Αυγή, τη διαφήμισαν ασυστόλως, την πρόβαλαν αφηνιασμένα από τα κανάλια, τη γιγάντωσαν και τώρα μας απειλούν με το σκιάχτρο τους, το δικό τους παρακρατικό και παραστρατιωτικό γρανάζι: «Να μη γίνουν ρυθμιστές οι χρυσαυγίτες»!!!

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί!

Και σΆ αυτή τη λούμπα της διαμονολογίας και καθεστωτικής κινδυνολογίας πέφτει και η «αριστερά». Συνεχίζει να αναμασάει το μύθο της «ναζιστικής», «εγκληματικής οργάνωσης», αφήνοντας στο απυρόβλητο τον κυβερνώντα φασισμό και την κεντρική εστία της εγκληματικής οργάνωσης: Την κυβέρνηση των ανδρεικέλων, του 4ου Ράιχ…

Αλήθεια αυτή η κυβερνητική συμμορία τι είναι; Δεν είναι εγκληματική οργάνωση; Θα μας δώσει ο φίλος Μπογιόπουλος, μιαν απάντηση επΆ αυτού, μιαν απάντηση για το πόσο τα εγκλήματα αυτής της κυβερνητικής συμμορίας είναι μικρότερα από τα εγκλήματα του παρακρατικού της γραναζιού;


Αυτοί σε ποια
"εγκληματική οργάνωση"
βρίσκονται...


Τα εγκλήματα της παρακρατικής συμμορίας του 4ου Ράιχ (Χρυσή Αυγή) ωχριούν μπροστά στα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της κυβερνητικής συμμορίας του 4ου Ράιχ…

Η Χρυσή Αυγή είναι μια «ομάδα κρούσης» του καθεστωτικού Συνδικάτου του εγκλήματος, η οποία αποτελεί το άλλοθι και τον προβοκάτορα του Συνδικάτου.


Το να ανεξαρτητοποιούμε μια ομάδα του Συνδικάτου και να την ανάγουμε σε Συνδικάτο, γινόμαστε νεροκουβαλητές των εγκλημάτων και των παιχνιδιών του Συνδικάτου: της κυβερνητικής συμμορίας και των αφεντικών της.

Αν και έχουμε αναλύσει το ζήτημα κουραστικά θα αναδημοσιεύσουμε το άρθρο:
«Η δισυπόστατη λειτουργία της Χρυσής Αυγής»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7393
Διαβάστε επίσης: «Αντιφασιστική» υστερία!!!
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7544



Αυτοί τι είναι;
Δεν είναι συμμορία;


Η δισυπόστατη λειτουργία της Χρυσής Αυγής



Η Χρυσή Αυγή, όπως έχουμε αναλύσει διεξοδικά, είναι μια παρακρατική οργάνωση-συμμορία του μεγάλου κεφαλαίου και πιο συγκεκριμένα του εφοπλιστικού.

Το ιδεολογικό και πολιτικό της οπλοστάσιο το αντλεί απευθείας από την «κλασσική», ακραία και μακάβρια έκφραση του μεγάλου κεφαλαίου: Το ΦΑΣΙΣΜΟ.

Γι αυτό τα ινδάλματα της Χρυσής Αυγής είναι ο ναζισμός, ο Χίτλερ, ο Φράνκο, ο Πινοσέτ, ο ΜΕΤΑΞΑΣ, η χούντα των συνταγματαρχών και κάθε ανοικτό δικτατορικό καθεστώς.

Και δεν το κρύβει. Το διατυμπανίζει μέσα από τα έντυπά της και τα λογύδριά της.


Το βροντοφώναξε και στη Βουλή, στη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις, δια στόματος Χρήστου Παππά:
[b]«Θέλουμε Μεταξάδες, δε θέλουμε Σαμαράδες».
[/b]

Αυτές οι θορυβώδεις εμμονές της Χρυσής Αυγής υπέρ των πιο αποτρόπαιων, «κλασσικών» μορφών της δικτατορίας του κεφαλαίου αποκαλύπτουν και τον άλλο λειτουργικό της ρόλο: Αυτόν του προβοκάτορα του καθεστώτος, ο οποίος παρέχει το άλλοθι στο σύγχρονο πλανητικό φασισμό και στα εγχώρια, δωσίλογα ανδρείκελά του να «ξεπλένονται», να φοράνε «δημοκρατικό» ένδυμα και να δημαγωγούν εναντίον του παλιού φασισμού.

Ο ρόλος αυτής της συμμορίας του μεγάλου κεφαλαίου είναι διπλός:

α). Λειτουργεί, σαν «λαγός» και ως έμμισθος μπράβος των αφεντικών του: Του μεγάλου κεφαλαίου.


Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά το «έργο» και τις παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο, θα διαπιστώσει αβίαστα τούτο: Τον υπερβάλλοντα ζήλο της ΥΠΕΡ του κεφαλαίου και μάλιστα υπέρ των εφοπλιστών…

Προνομιακά κίνητρα, επιδοτήσεις και φοροαπαλλαγές (ακόμα μεγαλύτερες από τις σκανδαλώδεις που υπάρχουν) ζητά η Χρυσή Αυγή για τους μεγαλολήσταρχους…


β). Λειτουργεί ως διατεταγμένος προβοκάτορας των αφεντικών της για να συγκαλύπτει και να επικαλύπτει το σύγχρονο ΦΑΣΙΣΜΟ που ζούμε, δίνοντας ταυτόχρονα και «δημοκρατικό» άλλοθι στις κυρίαρχες κυβερνητικές δυνάμεις της κατοχής μας που εκτελούν τα «συμβόλαια θανάτου» των διεθνών και εγχώριων μαφιών του χρήματος: Των μαφιόζων του νεοταξικού φασισμού…



Η σχηματική και απλουστευτική ταύτιση της Χρυσής Αυγής με το φασισμό ΓΕΝΙΚΑ, είναι ένα δόλιο τέχνασμα ΑΠΑΤΗΣ του πλανητικού, ενεργού και επελαύνοντος φασισμού.

Ένα ύπουλο και δουλεμένο τέχνασμα, μέσω του οποίου, ΟΧΙ μόνο εξωραΐζεται και αθωώνεται ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ που ζούμε, καθώς και τα εκτελεστικά του όργανα, αλλά παρέχει και τη δυνατότητα στο σύγχρονο αυτό φασισμό που βιώνει σήμερα η ανθρωπότητα να ΕΞΑΠΑΤΑ «δημοκρατικά» και να εμφανίζεται σαν «εχθρός» του «φασισμού».

Η Χρυσή Αυγή είναι απλώς ένα από τα προβοκατόρικα όργανα του σύγχρονου φασισμού, μία από τις τρομοκρατικές συμμορίες του (θεσμικές- κοινοβούλιο- και παρακρατικές).

Οι αρχισυμμορίτες είναι οι κυρίαρχες κυβερνητικές και κομματικές δυνάμεις, όλο το καθεστωτικό οικοδόμημα: Κράτος (με όλες τις ιδεολογικές και διωκτικές του δομές), Βουλή, ΜΜΕ, πνευματικά ιερατεία κ.λπ).

Η Χρυσή Αυγή είναι το δισυπόστατο «εμπόρευμα» του νέου φασισμού, αυτού της παγκοσμιοποίησης: Του λαγού-προβοκάτορα του μεγάλου κεφαλαίου και του ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ-προβοκάτορα (και «σκιάχτρου») του παλιού φασισμού.

Η «αριστερά», όπως σε όλα τα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα της εποχής μας, έχει και εδώ πιαστεί στα αγκίστρια της Νέας Τάξης, του σύγχρονου φασισμού.

Ταυτίζει και αυτή τη Χρυσή Αυγή με το ΦΑΣΙΜΟ γενικά, συγκαλύπτοντας έτσι και αθωώνοντας τον πραγματικό ΦΑΣΙΣΜΟ που ζούμε και τα δωσίλογα κυβερνητικά του όργανα.

Όπως και στα ζητήματα της «τρομοκρατίας», έτσι και εδώ συστρατεύονται οι πάντες, σε ένα ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ, εναντίον μιας δαιμονοποιημένης απειλής, εναντίον του «διαβόλου» (Χρυσή Αυγή), συγκαλύπτοντας τον πραγματικό «διάβολο»: Το φασισμό της πλανητικής εξουσίας (4ο Ράιχ) και τα δωσίλογα εκτελεστικά του όργανα που εκτελούν με πρωτοφανή αγριότητα και κτηνωδία την ελληνική κοινωνία και το λαό της.

Κτυπάμε ένα γρανάζι της φασιστικής μηχανής και αθωώνουμε τη μηχανή. Κτυπάμε το σαμάρι και εξαφανίζουμε το γάιδαρο…

Με τέτοια «αριστερά» θα ξυπνήσουμε ένα πρωί εντοιχισμένοι στο γύψο και το έργο αυτό δεν θα είναι της Χρυσής Αυγής…



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 06, 2014 8:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ηγεσία του ΚΚΕ στο πλευρό της κυβερνητικής «εγκληματικής οργάνωσης»



Υπογραμμίζαμε, μεταξύ άλλων, στο προηγούμενο κείμενό μας: «Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Η κυβέρνηση τι είναι;»:

«Τα εγκλήματα της παρακρατικής συμμορίας του 4ου Ράιχ (Χρυσή Αυγή) ωχριούν μπροστά στα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της κυβερνητικής συμμορίας του 4ου Ράιχ…
Η Χρυσή Αυγή είναι μια «ομάδα κρούσης» του καθεστωτικού Συνδικάτου του εγκλήματος, η οποία αποτελεί το άλλοθι και τον προβοκάτορα του Συνδικάτου.
Το να ανεξαρτητοποιούμε μια ομάδα του Συνδικάτου και να την ανάγουμε σε Συνδικάτο, γινόμαστε νεροκουβαλητές των εγκλημάτων και των παιχνιδιών του Συνδικάτου: της κυβερνητικής συμμορίας και των αφεντικών της».


Ακριβώς, με αυτήν την ταχυδακτυλουργική μέθοδο της ανεξαρτητοποίησης και αυτονόμησης του παρακρατικού γραναζιού από την παρακρατική μηχανή, η ηγεσία του ΚΚΕ συγκαλύπτει και αθωώνει την κυβέρνηση των δωσίλογων: Την κυβερνώσα «εγκληματική οργάνωση» (του 4ου Ράιχ).

Ας παρακολουθήσουμε τις άθλιες ταχυδακτυλουργίες της ηγεσίας του ΚΚΕ.

Ταχυδακτυλουργία πρώτη:

Ο Κουτσούμπας (για όσους τον αγνοούν είναι ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ):

Η υπόθεση Μπαλτάκου απέδειξε πως «η Χρυσή Αυγή είχε πλάτες και υποστήριξη από τους μηχανισμούς του συστήματος» και ότι «αποκαλύφθηκε ο ομφάλιος λώρος» καθώς η Χρυσή Αυγή αποτελείται από «τσιράκια του συστήματος σκοπός των οποίων είναι να χτυπηθεί το εργατικό κίνημα».

Χοντροκομμένη σταλινική ταχυδακτυλουργία:

Μετατοπίζει το τεράστιο πολιτικό ζήτημα από την κυβέρνηση (την κυβερνώσα «συμμορία», στο παρακρατικό γρανάζι, στο «αυτονόητο», στο πασίγνωστο σε όλους.

Η υπόθεση Μπαλτάκου, αυτό απέδειξε; Το τι είναι η Χρυσή Αυγή; Ή το τι είναι η κυβέρνηση, τις δόλιες παρακρατικές μεθοδεύσεις της, τα σκοτεινά και συνωμοτικά παιχνίδια που παίζει με ένα από τα παρακρατικά γρανάζια του καθεστώτος;

Αν αυτό δεν είναι συγκάλυψη της κυβερνώσας «εγκληματικής οργάνωσης», τότε οι έννοιες έχουν χάσει τη σημασία τους.

Η ηγεσία του ΚΚΕ με άλλοθι την παρακρατική συμμορία της Χρυσής Αυγής, δηλαδή το αυτονόητο και το πασίγνωστο πλέον, συγκαλύπτει και αθωώνει την κυβερνητική παρακρατική συμμορία και τα μεγάλα και άγρια εγκλήματά της…

Με άλλοθι το γρανάζι του σύγχρονου φασισμού αθωώνει την κυβερνητική μηχανή του σύγχρονου φασισμού: Τα επαρμένα και μοχθηρά κυβερνητικά ανδρείκελα που αποτελούν το πολυπλόκαμο Συνδικάτο του εγκλήματος που δολοφονεί με πωρωμένο σαδισμό την ελληνική κοινωνία και το λαό της, δίχως να διστάζει μπροστά σε ΤΙΠΟΤΑ…

Ταχυδακτυλουργία δεύτερη.

Ο Κουτσούμπας, συνεχίζοντας, επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ (αυτό είναι το πρόβλημα που τον καθορίζει), στον οποίο επέρριψε ευθύνες καθώς «με τον καιροσκοπισμό του για σκευωρίες και αθώους στην ουσία βγάζει λάδι την ναζιστική οργάνωση».

Και κλείνει: «Είναι λαϊκή απαίτηση να διερευνηθούν οι εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για αυτές».

Εδώ ολοκληρώνεται η αθώωση της κυβέρνησης και ταυτόχρονα η ηγεσία του ΚΚΕ δίνει χείρα βοηθείας στην κυβερνητική «εγκληματική οργάνωση», εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ: Τόσο ξετσίπωτη στήριξη της κυβερνητικής «συμμορίας» από τη «συμμορία» των σταλινικών βυθοκορημάτων…

Την ώρα που αποκαλύπτεται ο παρακρατικός χαρακτήρας και τα δόλια, συνωμοτικά παιχνίδια της κυβερνητικής «εγκληματικής οργάνωσης», η ηγεσία του ΚΚΕ ρίχνει την μπάλα πραγματικά στην εξέδρα και μιλάει για ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Την ώρα που ξετυλίγεται μπροστά μας το μακάβριο παρακρατικό παιχνίδι των κυβερνητικών αρχιδωσίλογων και «αρχισυμμοριτών», με το παρακρατικό τους τέκνο, η ηγεσία του ΚΚΕ γυρίζει επιδεκτικά την πλάτη σΆ αυτό το κυβερνητικό έγκλημα και μας λέει: «Είναι λαϊκή απαίτηση να διερευνηθούν οι εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για αυτές»!!!

Το δικό της εγκληματικό έργο, η ηγεσία του ΚΚΕ, το βαπτίζει «λαϊκή απαίτηση»!!!

Λαϊκή ΑΠΑΙΤΗΣΗ είναι να ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ αυτή η κυβέρνηση της καταστροφής, της φρενοβλαβούς λεηλασίας και δολοφονικής πώρωσης: Η «εγκληματική οργάνωση» του 4ου Ράιχ…


Λαϊκή ΑΠΑΙΤΗΣΗ είναι να βγούνε στη φόρα ΟΛΑ τα εγκλήματα αυτής της κυβερνητικής «συμμορίας», και όλα τα παιχνίδια της με τις παρακρατικές συμμορίες της (τα δεκανίκια της): Τις «ομάδες κρούσης» του 4ου Ράιχ…

Η ηγεσία του ΚΚΕ, για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνει τούτο:

Αποτελεί και η ίδια ένα από τα δεκανίκια αυτού του κατοχικού καθεστώτος, μια ιδεολογική και πολιτική «ομάδα κρούσης» του καθεστώτος και της κυβερνητικής συμμορίας: Ένα υποκατάστημα (ανώνυμη εταιρεία) του μεγάλου Συνδικάτου του εγκλήματος: Του καθεστώτος του 4ου Ράιχ…




Υ.Γ. Είναι φυσικό, λοιπόν, μια και η ηγεσία του ΚΚΕ δεν …διακρίνει την κυβερνητική «συμμορία» των δωσίλογων, να μην ενοχλείται ούτε από την ανωτέρω εικόνα της «διαπλοκής» βουλευτών του ΚΚΕ με την κυβερνώσα «εγκληματική οργάνωση»…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες