Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
«Συνωμοσιολογικά» ή ήρθε η ώρα του Σημίτη...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 14, 2014 9:37 am    Θέμα δημοσίευσης: «Συνωμοσιολογικά» ή ήρθε η ώρα του Σημίτη... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Συνωμοσιολογικά» ή ήρθε η ώρα του Σημίτη…



Η ιστορία έχει δείξει ότι οι άρχοντες της εξουσίας, όταν τα καθεστώτα τους βρίσκονται σε παρατεταμένο και διαρκώς επιδεινούμενο αδιέξοδο, δεν διστάζουν να θυσιάσουν και δικούς τους ανθρώπους, υψηλά ιστάμενους στην ιεραρχία των ανδρεικέλων τους.

Δεν «καίνε» δηλαδή, μόνο από τα συνήθη αναλώσιμα υλικά τους, δεύτερης ή τρίτης «ποιότητας», αλλά και επίλεκτους αχυρανθρώπους τους.

Το ελληνικό κατοχικό καθεστώς βρίσκεται σε ένα τέτοιο οικτρό αδιέξοδο και καταρρέει με θορυβώδεις σπασμούς.


Οι οχετοί της σήψης του και της διαφθοράς έχουν ανοίξει και το πνίγουν ασφυκτικά.

Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8293


Για να διασωθεί, έστω και προσωρινά, δεν αρκούν πλέον οι θυσίες των αναλώσιμων υλικών του: Καμένων χαρτιών (τα περισσότερα) ή σε ρόλο υπαξιωματικού τα άλλα…

Η «κάθαρση» απαιτεί, σήμερα, ένα ΜΕΓΑΛΟ κτύπημα, πολύ ισχυρών δονήσεων.

Αυτό το κτύπημα μπορεί να προέλθει μέσα από το παρακράτος, από τους προβοκατόρικους μηχανισμούς που σκηνοθετούν την τρομοκρατία (μυστικές υπηρεσίες) ή μέσα από τους θεσμοθετημένους (νόμιμους) μηχανισμούς του κράτους: Δικαιοσύνη…

Πιθανότατα να συνδυαστούν και τα δύο…

Για να ολοκληρωθεί αυτό το εισαγωγικό σημείωμα θα πρέπει να προσθέσουμε έναν ακόμα σημαντικό παράγοντα: Τις ΗΠΑ!

Το οικτρό ελληνικό αδιέξοδο της καθεστωτικής κατάρρευσης μοιραία καθιστά τη χώρα μας και αιχμή των ενδο-ιμπεριαλιστικών τριβών: Το ποια ιμπεριαλιστική κακουργία θα ελέγχει την ΑΠΟΙΚΙΑ-Ελλάς είναι η αιχμή του δόρατος.

Οι ΗΠΑ δεν είναι διατεθειμένες να …παραχωρήσουν την Ελλάδα στους οικονομικούς αποικιοκράτες της ΕΕ (Γερμανούς).

Και οι ΗΠΑ με τις μυστικές τους υπηρεσίες έχουν πλούσια θητεία και «επιστημονική γνώση» στο πώς θα επιβάλλουν τους σχεδιασμούς τους και την επιβολή τους.

Ιδιαίτερα στην Ελλάδα ελέγχουν, σε μεγάλο βαθμό, τους μηχανισμούς του κράτους και του παρακράτους…


Με αυτά τα εισαγωγικά δεδομένα μπορούμε να προβούμε σε κάποιες «συνωμοσιολογικές» εκτιμήσεις της ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ.

α). Βγαίνει ο υποστράτηγος εν αποστρατεία Κωνσταντίνος Φράγκος και ΑΝΟΙΚΤΑ υποστηρίζει (τώρα) ότι ο Σημίτης γνώριζε 100% για τι σκάνδαλο των εξοπλιστικών.

Διαβάστε ΕΔΩ:

http://www.enikos.gr/politics/206483,BINTEO-Fragkos:_Eimai_100_vevaios_oti_g.html



Φυσικά όλη η Ελλάδα γνωρίζει το αυτονόητο και το πολλαπλά διατυπωμένο: Ότι ο Σημίτης ήταν ο αρχιερέας της «εκσυγχρονιστικής» αχρειότητας, βουλιμίας και διαφθοράς.

Γνωστές και οι ομολογημένες μίζες του Τσουκάτου και CIA: Όλων των στενών συνεργατών του Σημίτη.


Το «συνωμοσιολογικό» στοιχείο εδώ είναι τούτο: Γιατί ΤΩΡΑ ο στρατιωτικός …έλυσε τη γλώσσα του!


β). Ένας άλλος, επίσης, στρατιωτικός, ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης (επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ) μίλησε και αυτός για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών υποστηρίζοντας ότι «πρέπει να ψάξουν παντού… και επιτέλους να έρθει η Νέμεσις»!

Διαβάστε ΕΔΩ:
http://olympia.gr/2014/01/13/%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%86%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%88%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%80%CE%B1/



γ). Ο Μιχάλης Ιγνατίου (!) γράφει κείμενο με τίτλο: Ο Σημίτης πρέπει να αρχίσει να ετοιμάζει την απολογία του…»

Διαβάστε το ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/01/blog-post_2670.html




Τρία «σημαδιακά» στοιχεία: Δύο στρατηγοί και ένας δημοσιογράφος που είναι ανταποκριτής του καναλιού Mega και των εφημερίδων Έθνος και Ημερησία στην Ουάσινγκτον.

Το βιογραφικό του εδώ:
http://www.greekbooks.gr/ignatiu-mihalis.person

Δεν θα συνεχίσουμε τις «συνωμοσιολογικές» εκτιμήσεις μας.

Ο καθένας ας βάλει το μυαλό του να σκεφτεί


Εμείς απλώς θα επαναλάβουμε αυτό που είπαμε στην αρχή: Όταν τα καθεστώτα καταρρέουν τρώγονται και μεγάλα ψάρια αχυρανθρώπων…

Και ακόμα: Οι Αμερικανοί δεν είναι «τσιγκούνηδες», τρώνε ακόμα και τους δικούς τους για να προωθήσουν τα σχέδιά τους…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 14, 2014 7:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Συνωμοσιολογικά»(2): Για τη Χρυσή Αυγή



Κάποια πράγματα με τις διώξεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν …κολλάνε!

Η «Εξάρθρωση» της Χρυσής Αυγής γίνεται επιλεκτικά. Ο Κασιδιάρης π.χ., αλλά και ο Παναγιώταρος (δύο από τα «σκληρά» ηγετικά κεφάλια) είναι έξω και ο Μπούκουρας και άλλοι δεύτερης ή τρίτης σειράς μπαίνουν μέσα…


Δηλώνουμε προκαταβολικά ότι είμαστε ριζικά αντίθετoi με τον πολιτικό χαρακτήρα των διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Δεν αναγνωρίζουμε το δικαίωμα στους διωκτικούς μηχανισμούς να γίνονται οι ρυθμιστές της Πολιτικής, ούτε φυσικά στο καθεστώς του 4ου Ράιχ και τα ανδρείκελά του να ξεπλένουν το δικό τους φασισμό και τα δικά τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ με τα εγκλήματα των παρακρατικών τους: τα φασιστικά βυθοκορήματα

Θεωρούμε επίσης ότι γύρω από αυτές τις διώξεις «εξάρθρωσης» της Χρυσής Αυγής έχει στηθεί ένα τελετουργικό θέαμα θηριώδους υποκρισίας: Ένα δόλιο παιχνίδι του καθεστώτος.

Τα αναλύουμε σε πρόσφατο άρθρο μας, ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/01/blog-post_13.html


Αυτό που εδώ θέλουμε να επισημάνουμε είναι το επιλεκτικό παιχνίδι των διώξεων.

Γιατί, είναι σχήμα οξύμωρο να είναι έξω ο Κασιδιάρης και ο Παναγιώταρος και ο Μπούκουρας ή άλλοι «περιφερειακοί» να φυλακίζονται.

Εδώ γεννιούνται πολλές «συνωμοσιολογές» απορίες και σκέψεις.



Απορίες και σκέψεις που καταλήγουν στο εξής:

Το παιχνίδι της «εξάρθρωσης» που παίζεται με τη Χρυσή Αυγή αποσκοπεί στην αναπαλαίωσή της και στον «εκσυγχρονισμών» της!!!

Αυτό το είχαμε υπογραμμίσει και αναλύσει, πριν από ένα μήνα, στο άρθρο:
«Τι παίζεται με τη Χρυσή Αυγή;»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8112


Το καθεστώς δεν δολοφονεί τα τέκνα του: Καίει κάποια για να αναπαλαιώσει, «εκσυγχρονίσει» και προβάλλει άλλα…

Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η σκανδαλώδης επιλεκτικότητα και «μεροληπτικότητα» υπέρ του Κασιδιάρη και CIA…

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 16, 2014 9:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο διατεταγμένος θόρυβος του Κασιδιάρη



Οι πομπώδεις αφορισμοί, τα αναθέματα, οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί κ.λπ, είναι η ρητορική του φασιστικού λόγου: Μια ρητορική που «ξύνει» τα ένστικτα των μαζικών ψυχώσεων της ψευδούς συνείδησης.

Μια τέτοια ρητορική δεν έχει καμία σχέση, ακριβέστερα είναι εντελώς ασυμβίβαστη και αντίθετη με τον ανατρεπτικό πολιτικό λόγο: ΣΆ αυτόν βαραίνουν οι κοινωνικές ορίζουσες, δηλαδή η ανάπτυξη της πολιτικής συνείδησης.


Τα σώου που δίνουν οι χρυσαυγίτες είναι η ρητορική και τα σκηνικά του φασιστικού λόγου: Είναι θεατρικές παραστάσεις που ισοπεδώνουν κάθε έννοια πολιτικού ανατρεπτικού λόγου, που φράζουν κάθε μονοπάτι ανάπτυξης της πολιτικής συνείδησης: Είναι τελετουργικά των μαζικών ψυχώσεων που καλλιεργούν το τυφλό μίσος.

Ένα τέτοιο σώου ήταν και το χθεσινό του Κασιδιάρη στη Βουλή. Γενικευμένοι αφορισμοί και πομπώδη αναθέματα κατά των «προδοτών» και «πουλημένων» της Βουλής: «Είστε όλοι προδότες και πουλημένοι»!!!

Ο Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή γενικότερα κερδοσκοπούν ασύστολα και ψυχωτικά πάνω στην αηδία που νιώθει ο κόσμος, την υγιή και εν δυνάμει επαναστατική αηδία, για τα κατοχικά ανδρείκελα: Ξύνουν και τρέφουν απλώς τα «ένστικτα» των μαζικών ψυχώσεων και του τυφλού μίσους…

Μια πολιτική, όμως, ανατρεπτική, μια πολιτική ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ δράσης, δεν εξαντλείται σε συνθήματα αφορισμών και ηθικών αναθεμάτων. Επιχειρεί αυτήν την αηδία του κόσμου για τη δωσίλογη Βουλή να την ανυψώσει σε ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ πολιτική πράξη, να την οργανώσει σε πολιτικό ΚΙΝΗΜΑ.


Εξάλλου η συμμετοχή στη Βουλή
έχει αξία για κάθε φορέα που αγωνίζεται για την απελευθέρωση του λαού, ΜΟΝΟ σαν βήμα για την ανάπτυξη και οργάνωση συνειδητών πολιτικών κινημάτων και όχι σαν θέατρο αφορισμών και αναθεμάτων που καταστρέφουν κάθε έννοια Πολιτικής και Οργάνωσης.

Το να συμμετέχεις στο «μπορδέλο» της Βουλής», απλώς για να λες ότι είναι «μπορδέλο» είναι διπλή απάτη: Από τη μια το νομιμοποιείς και από την άλλη κερδοσκοπείς πάνω του, δηλαδή εκλογικά δια ίδιον κομματικό όφελος, με το «ξύσιμο» των ψυχώσεων της λαϊκής αηδίας και του τυφλού μίσους.

Φυσικά όλα αυτά τα θορυβώδη σώου εναντίον των «πουλημένων προδοτών» της βουλής αφήνουν στο απυρόβλητο ΕΝΤΕΛΩΣ τα οικονομικά και κοινωνικά βάθρα αυτής της βουλής. Επικαλύπτουν και αποκρύβουν τις θεμελιακές κοινωνικές ορίζουσες του «μπορδέλου» πίσω από το τυφλό μίσος εναντίον των πολιτικών υπηρετών του καθεστώτος.

Με πιο απλά λόγια. Διαχωρίζουν τα οικονομικά και κοινωνικά θεμέλια από το πολιτικό τους εποικοδόμημα, ερεθίζοντας τις ψυχώσεις μίσους εναντίον των πολιτικών υπαλλήλων και αθωώνοντας τα αφεντικά τους.

Αυτό κάνει συστηματικά, με θόρυβο και τραμπουκισμό, η Χρυσή Αυγή: Από τη μια στηρίζει με μανία τα μεγάλα αφεντικά, κάθεται σε στάση προσοχής μπροστά τους και από τη άλλη στιγματίζει σαν «πουλημένους» και «προδότες» τους πολιτικούς διαχειριστές αυτών των αφεντικών: ατόφια η συνταγή της φασιστικής ιδεολογίας, των πολιτικών απατεώνων και τυχοδιωκτών του καθεστώτος.

Υπάρχει, όμως και μια άλλη συνιστώσα αυτής της προκλητικής αυθάδειας της Χρυσής Αυγής, αυτού του θορυβώδους θεάτρου: Είναι η συνιστώσα του προβοκάτορα του καθεστώτος.

Η Χρυσή Αυγή συμπεριφέρεται σαν να επιδιώκει η ίδια να προχωρήσει αυτή η βουλή στην αποβολή της. Προφανώς αυτό είναι το σχέδιο του καθεστώτος του 4ου ράιχ: Να βγάλει τη Χρυσή Αυγή εκτός «νομιμότητας» για να οξύνει τα τυφλά μίση των μαζικών ψυχώσεων και τα τρομοκρατικά παιχνίδια.

Και ταυτόχρονα να την αναπαλαιώσει και «εκσυγχρονίσει»…

Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/01/2.html



Μόνο ένας προβοκάτορας του καθεστώτος θα ενεργούσε έτσι, όπως ο Κασιδιάρης, χθες στη Βουλή: Ένα σώου που παρέχει απλόχερα στην κυβέρνηση (και τη διακοσμητική Βουλή των «προδοτών») το απαραίτητο και χρήσιμο άλλοθι να κλιμακώσει τα διχαστικά και τρομοκρατικά της παιχνίδια, να καλλιεργήσει το κλίμα των διώξεων και της καταστολής, με στόχο την «ωρίμανση» των συνθηκών της Έκτακτης Ανάγκης…

Τέτοια θορυβώδη σώου μόνο διατεταγμένα μπορεί να είναι: Προβοκατόρικα επεισόδια ενός σκηνοθετημένου καθεστωτικού σήριαλ…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες