Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τρομοκρατική σχιζοφρένεια: Η αρχή του ΤΕΛΟΥΣ τους...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 10, 2014 11:04 am    Θέμα δημοσίευσης: Τρομοκρατική σχιζοφρένεια: Η αρχή του ΤΕΛΟΥΣ τους... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τρομοκρατική σχιζοφρένεια: Η αρχή του ΤΕΛΟΥΣ τους…



Όταν συντηρείς και τρέφεις το μύθο της τρομοκρατίας επιτρέπεις στο καθεστώς να παίζει τα ποικίλα πολιτικά του παιχνίδια και στα αφεντικά του θεάματος να παράγουν πολιτικό - αστυνομικά σήριαλ.

Αυτό που γίνεται σήμερα με την εξαφάνιση του Ξηρού είναι το αυτιστικό θέαμα της παραληρηματικής σχιζοφρένειας. Μοιάζει με το βασιλιά Οιδίποδα που δεν θέλει να δει την πραγματικότητα και την αλήθεια: Το καθεστώς με τις μυστικές του υπηρεσίες (τις πολλές και συχνά ανταγωνιστικές) που κατασκευάζουν και σκηνοθετούν την τρομοκρατία, καθώς και τα αφεντικά του θεάματος που παίζουν σε συνέχειες τα σενάρια των μυστικών υπηρεσιών.


Ο πολιτικός κόσμος παίζει και αυτός σΆ αυτό το προκατασκευασμένο τρομοκρατικό θέαμα. Και αυτός σαν το βασιλιά Οιδίποδα αρνείται να δει την πραγματικότητα και αναπαράγει ό,τι σερβίρουν οι σκηνοθέτες και το τελετουργικό θέαμα.

Έτσι δημιουργείται το χάος της σχιζοφρένειας, η ψυχοπαθολογία της σχιζοφρένειας του θεάματος. Όλοι κοιτούν το θέαμα, το παρακολουθούν, υποτάσσονται σΆ αυτό και δέχονται ό,τι δηλώνει πως είναι.

Φυσικά όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε τον κόσμο του καθεστώτος, τα κόμματα του καθεστώτος, τους απολογητές του, τους πρωταγωνιστές του και τους κομπάρσους του.

Ο ελληνικός λαός διακρίνει καθαρά την αλήθεια, όπως και τα παιχνίδια αυτού του σάπιου καθεστωτικού κόσμου. Διακρίνει πίσω από όλο αυτό το τρόμο-θέαμα την αγωνία και τον πανικό των «νταβάδων» και των υπηρετών τους. Διακρίνει και την ηλιθιότητα αυτού το πανικού. Μια ηλιθιότητα που καθιστά αυτές τις θεατρικές τρομοκρατικές παραστάσεις κακότεχνες και διάτρητες από παντού.

Διακρίνει πρώτα απΆ όλα τον τρόμο της καταρρέουσας κυβέρνησης η οποία επιχειρεί απεγνωσμένα να ξαναζεστάνει τη σούπα της «αριστερής τρομοκρατίας» (της νεκρανάστασης της «17Ν») και να κερδοσκοπήσει πάνω σΆ αυτήν ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ.

Η συντήρηση της τρομοκρατικής μυθολογίας και από την «αριστερά» λύνει τα χέρια στα ανδρείκελα της δωσίλογης κακουργίας, ΟΧΙ μόνο να σφυρηλατούν νέες αλυσίδες ενάντια στην ελληνική κοινωνία και να επιχειρούν να φιμώσουν τη λαϊκή ΟΡΓΗ, αλλά και να εμπορεύονται εκλογικά την τρομοκρατική μυθολογία ενάντια στους αντιπάλους κυβερνητικούς διαχειριστές.

ΟΛΑ τα κοράκια, λοιπόν, του κυβερνητικού δωσιλογισμού, αυτοί οι υπάλληλοι του 4ου Ράιχ, ενορχηστρωμένα βάλλουν κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε λίγο ούτε πολύ τον παρουσιάζουν σαν εκκολαπτήριο της τρομοκρατίας.

Την τεχνητή τρομοκρατία των μυστικών υπηρεσιών και τις προβοκάτσιες του κράτους και παρακράτους τα «χρεώνουν» σε μεγάλο βαθμό στο ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΆ αυτό έχει βοηθήσει και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όλο το φάσμα» της «αριστεράς» με την αποδοχή και τη συντήρηση του μύθου της τρομοκρατίας, με τη συστηματική άρνησή τους να ξεσκεπάσουν τους στρατηγούς και σκηνοθέτες της πλαστής τρομοκρατίας: Τις μυστικές υπηρεσίες και το κράτος…

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο ΠΟΤΕ δεν θέλησε, σαν το Οιδίποδα, να δει την αλήθεια, τις μυστικές υπηρεσίες που χρησιμοποιούν την τρομοκρατία, σαν προνομιακό πολιτικό όπλο, αλλά συχνότατα κάλυψε και έδωσε άλλοθι σΆ αυτή την τρομοκρατία.

Γι αυτό πέφτει σήμερα θύμα των δικών του μυθολογιών και θύμα προβοκατσιών εναντίον του, από τον δικό του βουλευτή: Τον Τατσόπουλο.

Η πράξη του Τατσόπουλου είναι πραγματικά προβοκατόρικη. Τέτοιες πράξεις, στη σημερινή συγκυρία που η ΝΔ έχει στήσει στον τοίχο το ΣΥΡΙΖΑ για υπόθαλψη της τρομοκρατίας, δεν εξηγούνται με τη βλακεία του Τατσόπουλου ή με τη μανία της αυτοπροβολής. Η ναρκισσιστική νόσος να βρίσκεσαι στην επικαιρότητα του τηλεοπτικού θεάματος δεν αναιρεί τον χαρακτήρα της προβοκάτσιας.
Το αντίθετο: Για να είσαι προβοκάτορας είσαι και νοσηρός χαρακτήρας, έχεις όλα τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά του τυχοδιώκτη, του παρηκμασμένου ατομικιστή, κ.λπ…

Βεβαίως ούτε με αυτά τα παιχνίδια μπορεί να σωθεί η ΝΔ, ούτε να αναχαιτιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ.


Το αντίθετο: Η ΝΔ σκάβει, μέσα στον πανικό της, η ίδια το λάκκο της. Είναι τέτοια η σύγχυση και η ανοησία αυτού του πανικού που ξεστραβώνει και τους τυφλούς, σχετικά με τα μυθολογικά παιχνίδια της τρομοκρατίας.

ΟΛΟΙ, σήμερα αντιλαμβάνονται ότι και αυτό το σήριαλ με την «απόδραση» του Ξηρού είναι μια κακότεχνη και βλακώδη παράσταση των μηχανισμών της καθεστωτικής προβοκάτσιας.

Όλα αυτά τα αναλύουμε στα προηγούμενα κείμενά μας ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8270&sid=ffc96f03486ec601692c29f1bb312da3


Η σύγχυση και ο πανικός της καταρρέουσας κυβέρνησης, αλλά και συνολικά του καθεστώτος, οδηγούν σε χοντροκομμένες γκάφες τη κυβέρνηση, αλλά και τις μυστικές υπηρεσίες (τις ανταγωνιζόμενες), σε ένα αυτιστικό θέαμα που αποτυπώνει όλη την ψευτιά και όλα τα «υλικά» της κατασκευασμένης τρομοκρατίας.


Η τρομοκρατία τους θα θάψει τους ίδιους. Γιατί όταν η τρομοκρατία του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών παίρνει τέτοιες σχιζοφρενείς διαστάσεις, αυτό αποτελεί καθαρό σύμπτωμα της σύγχυσης, της αμηχανίας και του πανικού της καθεστωτικής κατάρρευσης. Σηματοδοτεί την ταχεία κατάρρευση της κυβερνητικής κακουργίας και την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ αποκάλυψη της τρομοκρατικής μυθολογίας…

Οι μέρες σας κύριοι είναι μετρημένες…


_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 10, 2014 6:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το χάος της τρομοκρατικής παραπληροφόρησης



Ασυνάρτητο το χάος των σεναρίων και του ψεύδους που σερβίρουν οι μηχανισμοί της τρομοκρατικής προβοκάτσιας: Μυστικές υπηρεσίες, ΜΜΕ και κυβερνητικά ανδρείκελα…

Ο πανικός τους αποτυπώνεται σΆ αυτό το χάος της παραπληροφόρησης.

Έφτασαν σε σημείο να διαστρεβλώσουν και τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (πρώην ΠΑΣΟΚ), Παναγιώτη Κουρουπλή.

Τον έβαλαν να λέει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αρχηγός της «17Ν» επί 20 χρόνια…

Και ο καθεστωτικός τηλεστάρ, Χατζηνικολαόυ, αναπαρήγε αυτήν την ΑΠΑΤΗ:
http://www.enikos.gr/politics/205715,Koyroymplhs:_O_Andreas_Papandreoy_htan_e.html


Μια χοντροκομμένη προβοκάτσια που αποτελούσε ένα από τα σλόγκαν της «κάθαρσης» του 1989, με αιχμές: Τον Μητσοτάκη (τον «αρχάγγελο της κάθαρσης») και την εφημερίδα του Μπόμπολα («Έθνος»).

Ο Χατζηνικολάου «ποτισμένος» με τις «πληροφορίες» των καθεστωτικών μηχανισμών και την προβοκατόρικη ψυχολογία της Δεξιάς έσπευσε να υιοθετήσει το παλιό σλόγκαν. Φυσικά δεν μπορούσε να μην δημοσιεύσει τη διάψευση του Κουρουπλή:

«Μπορώ και εγώ να υποθέσω ότι η διαφυγή του Ξηρού και ότι η ελλιπής εποπτεία μπορεί να υπηρετεί λογικές μυστικών υπηρεσιών που θέλουν να αλλάξουν την ατζέντα από την πραγματική κοινωνική τρομοκρατία. Με την υπόθεση αυτή προσπαθεί η δεξιά να χρεώσει στον ΣΥΡΙΖΑ τρομοκρατικές αντιλήψεις όπως χαρακτήριζε για 20 χρόνια αρχηγό της 17Ν τον Ανδρέα Παπανδρέου».
http://www.enikos.gr/politics/205722,Koyroymplhs:_Den_eipa_oti_o_Papandreoy_h.html


Βλέπουμε ότι ο Κουρουπλής είπε το εντελώς αντίθετο και διαστρεβλώθηκε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.


Ακριβώς διότι αυτά που διοχέτευε τότε η Δεξιά εναντίον του Α.Π., τα πράττει και η σημερινή Δεξιά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό το χάος της τρομοκρατικής παραπληροφόρησης και των διαρροών από τις μυστικές υπηρεσίες θα κορυφωθεί: Βρισκόμαστε, όπως γράψαμε στον αστερισμό της τρομοκρατικής σχιζοφρένειας…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 11, 2014 10:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κουφοντίνας-Ξηρός: Ο ένας παραδόθηκε ο άλλος …δραπέτευσε!



Τελικά αυτή η ηθική του «επαναστατικού αντάρτικου» ποια είναι: Του Κουφοντίνα ή του Ξηρού, η οικειοθελής παράδοση στις διωκτικές αρχές ή η απόδραση από αυτές;

Όλη η κωμωδία αυτής της κατασκευασμένης «επαναστατικής» οργάνωσης («17Ν») από τις μυστικές υπηρεσίες (CIA-Μοσάντ) αποτυπώνεται στις δύο αυτές διαμετρικά αντίθετες σκηνοθετημένες πρακτικές.


Ο Κουφοντίνας, ο σκληρός «αντάρτη πόλης», πήγε μόνος του στην Ασφάλεια να παραδοθεί γιατί αυτό «πρόσταζε» η «επαναστατική ηθική»: Η «ηθική» των χορηγών, σπονσόρων και κατασκευαστών της «17Ν», διότι δεν υπάρχει κανένα παράδειγμα Επαναστάτη που να πηγαίνει μόνος του να παραδοθεί.

Αυτό αποτέλεσε ιστορική «πρωτοτυπία» του Κουφοντίνα…

Ο Ξηρός πάλι, στο όνομα της ίδιας «επαναστατικής ηθικής» εξαφανίστηκε, «έσπασε» τα δεσμά των φυλακών για να …συνεχίσει τον αγώνα.

Ο πρώτος εγκαταλείπει τον αγώνα για να παραδοθεί(!!!), ο άλλος «δραπετεύει» για να συνεχίσει τον αγώνα!!!

Ιλαροτραγική σχιζοφρένεια; ΟΧΙ. Απλώς παίζεται μια κωμωδία των μυστικών υπηρεσιών (των αφεντικών της «17Ν»), μια κωμωδία που δεν θέλουν (καμώνονται ότι δεν θέλουν) να δουν τα καθεστωτικά μέσα προπαγάνδας, η «αριστερά», καθώς και κάποιοι αλλοτριωμένοι «αριστεριστές» οι οποίοι εξακολουθούν να πιστεύουν το μύθο του επαναστατικού χαρακτήρα της «17Ν»…

Φυσικά υπάρχουν και τα «βαποράκια» της Αντιτρομοκρατικής, τα οποία με υπερεπαναστατική φλυαρία υιοθετούν όλο το σκεπτικό της Αντιτρομοκρατικής και υμνούν την «επαναστατική» συμπεριφορά του Κουφοντίνα και του Ξηρού…

Οι σκηνοθέτες, λοιπόν, αυτής της κωμωδία (μυστικές υπηρεσίες) ήθελαν ΤΟΤΕ τον Κουφοντίνα να παραδοθεί, διότι χωρίς Κουφοντίνα η Δίκη φιάσκο που είχαν οργανώσει θα τιναζόταν κυριολεκτικά στον αέρα.


Δίκη μιας μυθοποιημένης «17Ν» με τους γραφικούς (αναλώσιμα υλικά) που εμφάνισαν και χωρίς έναν «ηγέτη» δεν μπορούσε να γίνει, θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι…

Ο Γιωτόπουλος (άλλη φράξια μυστικών υπηρεσιών) δεν αποδέχτηκε να παίξει το ρόλο του αποδιοπομπαίου ηγέτη, επειδή του την «έφεραν».



Από εδώ ξεκινάει και η σκληρή σύγκρουση Κουφοντινα-Γιωτόπουλου, συνακόλουθα και η σύγκρουση της «Ελευθεροτυπίας» με τον Κουφοντίνα και το Χρυσοχοΐδη.

Η «Ε» είχε υπό την προστασία της το Γιωτόπουλο…


Στη δίκη της «17Ν», γινόταν άμεσα ορατή η σκηνοθεσία και το φιάσκο των μυστικών υπηρεσιών, καθώς και καθαρά τα «καρφώματα» του Κουφοντίνα προς το Γιωτόπουλο…

Τότε, συνεπώς, η «επαναστατική ευθύνη» του Κουφοντίνα (της οικειοθελούς παράδοσης) απέρρεε από την άμεση ανάγκη των σκηνοθετών να «δέσουν» την υπόθεση με ένα ηγέτη!!!


ΣΗΜΕΡΑ οι ανάγκες των υπηρεσιών της τρομοκρατικής προβοκάτσιας είναι άλλες.

ΣΗΜΕΡΑ ετοιμάζουν ένα μεγάλο τρομοκρατικό κτύπημα (το καθεστώς καταρρέει και χρειάζεται κτύπημα που θα φέρει τα πάνω κάτω), ΚΑΙ οι μυστικές υπηρεσίες χρειάζονται ένα, σχετικά αξιόπιστο άλλοθι «επαναστατικής τρομοκρατίας»: Μια νέα «17Ν», ακόμα πιο δολοφονική.

Ο Ξηρός «κολλάει» σΆ αυτούς τους σχεδιασμούς, από κοινού με τους Μαζιώτη και CIA…

Σήμερα, λοιπόν, αντιστρέφεται η «επαναστατική ηθική» (άλλες οι ανάγκες των μυστικών υπηρεσιών): Δεν παραδίδεσαι, αλλά …δραπετεύεις!!!

Βλέπετε ότι η «ηθική» των «ανταρτών πόλης» είναι η ίδια με την αστική ηθική, ελαστικές τιράντες: Εξαρτάται, άμεσα από τις ανάγκες των αφεντικών τους…

Τέτοια είναι αυτή η κακότεχνη κωμωδία γύρω από την «τρομοκρατία»…

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 13, 2014 11:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Με πρόσχημα τον Ξηρό, ετοιμάζουν «Αλκατράζ»



Η εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού επισπεύδει τα σχέδια των υπουργείων Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης να αποκτήσει η χώρα μας το δικό της «Αλκατράζ», που δεν θα είναι άλλο από το σωφρονιστικό κατάστημα Δομοκού, ενάμισι χιλιόμετρο έξω από την κωμόπολη της Φθιώτιδας.

Στη φυλακή αυτή αναμένεται να μεταφερθούν για να εκτίσουν την ποινή τους οι θεωρούμενοι...
επικίνδυνοι κακοποιοί, αλλά και όσοι έχουν καταδικαστεί ή είναι υπόδικοι για υποθέσεις τρομοκρατίας.


Είναι εξάλλου από τις πλέον σύγχρονες, καθώς παραδόθηκε από την κατασκευαστική εταιρεία πριν από επτά χρόνια και διαθέτει σύγχρονα ηλεκτρονικά και άλλα συστήματα ασφαλείας. Διαθέτει ακόμη αίθουσα ψυχαγωγίας, αθλητικές εγκαταστάσεις, σχολείο, εκκλησία κ.λπ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, με το νέο σχεδιασμό προβλέπεται ότι την εξωτερική φύλαξή τους θα αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ. και όχι το υπουργείο Δικαιοσύνης. Επίσης, οι αστυνομικοί θα αναλάβουν τον έλεγχο στην κεντρική πύλη, αλλά και στην πύλη όπου γίνεται η τροφοδοσία.

Πληροφορίες ανέφεραν ακόμη ότι υπήρξε και η σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού, ενώ έγινε συζήτηση μεταξύ του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια και του υπουργού Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου ώστε να δοθούν θωρακισμένα οχήματα για την εξωτερική φύλαξη των φυλακών, για την αποφυγή ενδεχόμενης εξωτερικής επίθεσης, όπως είχε γίνει πριν από περίπου ένα χρόνο στις Φυλακές Τρικάλων, με την απόπειρα απόδρασης του Π. Βλαστού.

Ακόμη θα ενισχυθεί το σύστημα της παρακολούθησης με κάμερες και θα τοποθετηθούν «κόφτες» επικοινωνίας με κινητά τηλέφωνα και Διαδίκτυο, ώστε η επικοινωνία των κρατουμένων να γίνεται μόνο μέσω των σταθερών τηλεφώνων της φυλακής.
Καρτ.

Από enet, μοντάζ Γρέκι
Το διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/01/blog-post_8629.html

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες