Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η καύσιμη ύλη του παλιού φασισμού. Κι άρα και του νέου.

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Χλέμπονας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 21, 2013 12:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Η καύσιμη ύλη του παλιού φασισμού. Κι άρα και του νέου. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η κοπριά της Ιστορίας




Φημολογείται ότι το παρακάτω περιστατικό είναι αληθινό. Όπως και να έχει όμως είναι ενδεικτικό για προβληματισμό.
Ένας (προκλητικά αναίσθητος) Βρετανός πολίτης (πρόδηλα θατσερικής και φασιστοειδούς αντίληψης) έστειλε τη φορολογική του δήλωση και στο ερώτημα «πόσα άτομα σας επιβαρύνουν;», συμπλήρωσε την παρακάτω απάντηση:

- 2,1 εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες,
- 4,4 εκατομμύρια άνεργοι,
- 900.000 εγκληματίες σε 85 φυλακές,
- 650 ηλίθιοι στο κοινοβούλιο,
- Όλοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η Εφορία την επέστρεψε λέγοντας ότι η απάντησή του ήταν απαράδεκτη.

Ο πολίτης στη συνέχεια επανήλθε με το ερώτημα:
«Γιατί, ξέχασα κάποιους;»



Προφανώς -και ασχέτως τού τί κρίνει ως "έγκυρη απάντηση" το βρετανικό κράτος στους καιρούς της Παγκοσμιοποίησης- είχε ξεχάσει πολλούς. Και για την ακρίβεια τόσους και κυρίως εκείνου του φυράματος, όπως φερειπείν κοπρίτες του Μπάκινχαμ, δικαστές, εισαγγελείς, αστυνομία, πραιτωριανούς, τραπεζικούς, μάνατζερς, στελέχη Πολυεθνικών, τοκογλύφους, εφοπλιστές, καναλάρχες, εκδότες, εργολάβους, "ιδιωτικές πρωτοβουλίες" και "θαρραλέους επιχειρηματίες" κ.ο.κ. ώστε να δίνει πάτημα και πρόσφορο έδαφος στους "αντιρατσιστές" να ξεδιπλώνουν την ηθικολογία τους. Να τον κατηγορούν ως ρατσιστή και να του λένε "τα ταξικά μας τα αδέρφια, της γης οι κολασμένοι, οι μετανάστες σε μαράνανε;".
Ο βρετανός φορολογούμενος έγινε (αν δεν υπήρξε μια ζωή) το μάννα εξ ουρανού για κάθε επαγγελματία "αριστερό" κάθε λογής.

Αλήθεια, πώς του ξέφυγαν οι κοπρίτες της βασιλικής οικογένειας που κοστίζουν όσο πέντε προϋπολογισμοί κρατών; Πώς του ξέφυγαν οι δυνάμεις καταστολής που ο ίδιος συντηρεί κι αύριο θα έρθουν να τον τσουβαλιάσουν, για μία στερλίνα, και θα τον προσθέσουν στο σύνολο των 900.000 "εγκληματιών" που βρίσκονται στις "85 αγγλικές φυλακές" και (μαζί με τους "μιαρούς" ανέργους) τον "επιβαρύνουν" ανυπόφορα; Αυτός τότε θα είναι ο μοναδικός αθώος; Σε αυτό το όχι και τόσο μακρινό ενδεχόμενο -ήδη οι φόροι για τη μικροϊδιοκτησία(=κλοπή, κατά τον εκάστοτε Αντωνάκη Σαμαρά) πάνε κι έρχονται- θα είναι ο μοναδικός που αδίκως βρέθηκε εκεί μέσα; Σε μια τέτοια περίπτωση θα αποκαλέσει τον εαυτούλη του "εγκληματία";

Ο εν λόγω βρετανός χοντρόπετσος φορολογούμενος (και δόξα τω Θεώ τέτοιοι "αγανακτισμένοι" φορολογούμενοι υπάρχουν σε κάθε χώρα) που αναζητά τον από μηχανής Βοναπάρτη Θεό χωρίς ο ίδιος να αναγκαστεί να συγκρουστεί με τα Άγια τοις Αγίοις του εγκεφαλικού του βολέματος (σκεφτείτε ότι αδυνατεί να φανταστεί το δράμα και την τραγωδία στις φυλακές, που τον "επιβαρύνει", τόσο μικροαστικά αποκτηνωμένος) αποτελεί διαχρονικά την κοπριά της Ιστορίας και την καύσιμη ύλη για να εκτοξεύονται στην επιφάνεια τα κατακάθια του τυχοδιωκτισμού, όπως οι διάφοροι Καρατζαφέρηδες αλλά και τα πολύτιμα και προβοκατόρικα άλλοθι του νέου "αντιρατσιστικού" φασισμού, όπως οι διάφοροι Μιχαλολιάκοι. Άνθρωποι με τα μυαλά του "βρετανού φορολογούμενου", που αθωώνουν την αλητεία του καπιταλισμού με την "ηλιθιότητα" και την δήθεν "ανεπάρκεια" των πολιτικών (οι οποίοι ωστόσο κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους αρίστως συνεργαζόμενοι από το ένα "ακρο" μέχρι το άλλο) και βάζουν στο ίδιο τσουβάλι τους ανέργους με την τεχνοκρατική σύφιλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφενός, και τους φύρδην μίγδην δεσμώτες φυλακισμένους (συλλήβδην "εγκληματίες" που πρέπει να πάνε στον Καιάδα) με τους συνειδητούς τυχοδιώκτες λαθροαπεργοσπάστες αφετέρου, δεν είναι καν "συντηρητικοί" που αδυνατούν να κάνουν την υπέρβαση και να συγκρουστούν με τη συμβιβασμένη αντίληψή τους.

Ένας συντηρητικών απόψεων άνθρωπος είναι αρκετές φορές ένας άνθρωπος όχι απαραίτητα κακοπροαίρετος και νοσηρός ατομιστής. Πολλώ δε μάλλον που η ανικανότητα -για να μην πούμε ανυπαρξία- της σύγχρονης Αριστεράς ή πιο σωστά ο δωσιλογισμός της καθεστωτικής "Αριστεράς" είναι οι λόγοι για το σημερινό "συντηρισμό" των πολιτών. Ένας συντηρητικών απόψεων άνθρωπος είναι σε ουκ ολίγες περιπτώσεις ένας μάλλον καλοπροαίρετος άνθρωπος που δίχως μεγάλη προσπάθεια θα μπορούσε να μετατραπεί σε φιλοπρόοδο (αρκεί φυσικά να υπήρχαν πραγματικοί αριστεροί και όχι απατεώνες) και που βάσει της τωρινής αμέλειάς του ή και της ευπιστίας του δίνει την ευκαιρία στους επιτήδειους να εγκληματίσουν απέναντι στο συμφέρον της κοινωνίας.

Όμως ο βρετανός φορολογούμενος του φημολογούμενου περιστατικού, που δεν θα είχε καμία αξία ως παράδειγμα αν ήταν μοναδική περίπτωση, εντέλει δεν είναι καν "συντηρητικός" πολίτης. Μέσα στον ηλίθιό του ατομικισμό (εξεγείρεται μόνο όταν οι λαθρομετανάστες θα φτάσουν προ των πυλών του και προχωράει επαίσχυντα και παίρνει αμπάριζα κάθε λογής αδύναμο) είναι αυτοπροσώπως το καύσιμο του νεκραναστημένου φασισμού και συνεπώς το απαραίτητο κόπρανο χάρη στο οποίο θα μπορέσει να φυτρώσει ο αληθινά νεοναζιστικός καρπός, οι "αντιρατσιστές" ηθικολόγοι, οι μελανοχίτωνες της σύγχρονης δουλείας.

Ωστόσο, κι αυτό είναι η παρανοϊκότερη πλευρά του ζητήματος, αυτός ο απονεκρωμένος και θατσερικά αχαλίνωτος "νοικοκυραίος" φορολογούμενος για ορισμένους θεωρείται "καλός" και πρέπει να τον "κατανοούμε" και ίσως και να τον δικαιολογούμε, δεν αποκλείεται να πρέπει και να τον γλείφουμε και να τον κανακεύουμε (και μάλιστα με σεχταριστικό λαϊκισμό) μόνο και μόνο επειδή μέσα στην μικροαστική του αναισθησία τον πονάει το παλούκι της εισαγόμενης λαθροαπεργοσπασίας, ασχέτως αν πρόκειται για αποτέλεσμα και σύμπτωμα ενός Συστήματος που στο κάτω-κάτω ο ίδιος εξακολουθεί ξετσίπωτα και εμετικά να ασπάζεται αρκεί βέβαια εκείνο να επιστρέψει στον "παλιό, καλό εαυτό του".
Πολλοί τέτοιοι οψίμως θιγμένοι κυρ-Παντελήδες δεν παραλείπουν μάλιστα να λένε (είπαμε, ανεξαρτήτως χώρας) ότι ένα στοιχειωδώς κοινωνικό κράτος αποτελεί "σοβιετία" και συνιστά "μπολσεβικικού τύπου οικονομία", οι δε πιο "προωθημένοι" διαβλέπουν κιόλας και "εβραιομασωνικές συνωμοσίες" που "αλλοίωσαν" τους "παλιούς, ηθικούς και τίμιους" εθνικόφρονες πολιτικούς σε "απροσχημάτιστους διεθνιστές"!!

Κι όμως, αυτά τα κοπρώδη κατάλοιπα λιβανίζουν με θρησκευτική ευλάβεια ορισμένοι "επαναστατικοί" φωστήρες στο διαδίκτυο, μόνο και μόνο επειδή αυτά τα κοπρώδη κατακάθια αρθρώνουν μέσα στη μικροαστική τους απελπισία μια λέξη (και πάλι κατόπιν εορτής και συνήθως με λάθος παραλήπτη) ενάντια στην λαθροεποικισμό. Διότι πιθανόν να τα ορέγονται αυτά τα απελπισμένα καθιζήματα κι ως ένα μελλοντικό ακροατήριο. Κι αδιαφορούν ότι με τη λοιπή θατσερική χολή που εκπέμπουν οι "αγανακτισμένοι" μελλοντικοί ακροατές τους απέναντι στα "μιάσματα" τους ανέργους, τους φυλακισμένους και τον ελάχιστο Δημόσιο χαρακτήρα που πρέπει να έχει μια οργανωμένη κοινωνία κι όχι ένα τσούρμο καννιβάλων, δίνουν εγκληματικά την αφορμή στα "αντιρατσιστικά" φασιστοειδή να αλιεύσουν χιλιαπλάσιους θαυμαστές από εκείνους που οι ιεροεξεταστικές σέχτες φιλοδοξούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 21, 2013 10:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Χλέμπονα δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράματα. Είσαι άδικος.
Αγνοείς πολλά πράματα. Ξέρεις τί είναι να κυνηγάς ακροατήριο με την καραμπίνα;

Σαφώς και πρέπει λοιπόν κανείς να λιβανίζει τα ακροδεξιά περιττώματα μιας και πού ξέρεις, μπορεί έτσι να τα φέρει με τα νερά του, ως απόλυτος κάτοχος και φωστήρας της επαναστατικής αλήθειας.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες