Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η λογική των λογιστικών συμψηφισμών

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 13, 2013 8:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η λογική των λογιστικών συμψηφισμών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η λογική των λογιστικών συμψηφισμών



Ένα τέχνασμα της τυπικής λογικής, της λογικής που χρησιμοποιεί κάθε μορφή καθεστώτος και οι «μπράβοι» του είναι: Η εξισωτική μέθοδος που ανάγει σε ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ τα πρωτεύοντα και δευτερεύοντα στοιχεία της πραγματικότητας.

Μια ΑΝΑΓΩΓΗ που εξαφανίζει το ΟΥΣΙΩΔΕΣ και αιχμαλωτίζει τη σκέψη σε δευτερεύοντα και τριτεύοντα «συγκεκριμένα ζητήματα» της πραγματικότητας.

Το δικτατορικό πραξικόπημα κατάργησης της ΕΡΤ μας δίνει ένα λαμπρό και καταλυτικό παράδειγμα.

Η ίδια η κυβέρνηση και οι απολογητές της (παπαγαλάκια κάθε κοπής και χρώματος) παρακάμπτουν το ΟΥΣΙΩΔΕΣ: την ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ πράξη του κλεισίματος της ΕΡΤ, μια πράξη δικτατορικής αυθάδειας…

Παρακάμπτουν και όλα τα ουσιώδη ζητήματα αυτής της ΟΥΣΙΩΔΟΥΣ δικτατορικής πράξης:

α) Τη ΔΙΑΛΥΣΗ ενός κεντρικού ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ πυλώνα Λόγου, Μνήμης, Πολιτισμού, Πληροφοριών κ.λπ

β). Την Ιδιωτικοποίηση των εθνικών κρατικών δομών και το ξεπούλημά τους: Στους μαφιόζους του χρήματος, στους ποικίλους «νταβάδες», στη μετατροπή, δηλαδή, του έθνους-κράτους σε προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ (ΗΠΑ, ΕΕ, Γερμανίας κ.λπ).

γ). Την εξόντωση χιλιάδων εργαζομένων…


Το ΟΥΣΙΩΔΕΣ αυτής της ωμής πραξικοπηματικής αυθάδειας και οι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ στόχοι αυτής της ΠΡΑΞΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΙ με τη λογιστική των συμψηφισμών: Με το να εξισώνουμε αυτά τα πρωτεύοντα και ΟΥΣΙΩΔΗ ζητήματα με τα δευτερεύοντα και τριτεύοντα, με τα «συγκεκριμένα» τεμάχια της εξωτερικής πραγματικότητας: Τα νοσήματα (τα σοβαρά) της ΕΡΤ, τους «κηφήνες» και τις παρασιτικές, γραφειοκρατικές «καμαρίλες», τους κομματικούς «εγκάθετους», τους δημοσιογραφικούς «αστέρες» ΥΠΟΤΑΓΗΣ σε κάθε κυβέρνηση (που πάντα σαν λακέδες κυριολεκτικά εκτελούσαν τις κυβερνητικές εντολές) και πολλά άλλα…

ΟΛΑ αυτά τα παθολογικά νοσήματα, όσο σοβαρά και αν είναι, αποτελούν τα δευτερεύοντα και τριτεύοντα ζητήματα, μπροστά στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πραξικοπηματική αυθάδεια της κυβέρνησης και στις στρατηγικές επιλογές της πράξης της: Το ΟΥΣΙΩΔΕΣ.

Εξάλλου, όπως ήδη έχουμε αναλύσει,
ΟΛΑ αυτά τα νοσήματα αποτελούν το προϊόν των ασφυκτικών πελατειακών σχέσεων που έχουν επιβάλει τα ίδια κυβερνητικά κόμματα στην ΕΡΤ: Προϊόν της δικής τους κακουργίας είναι, προϊόν και των σημερινών πραξικοπηματιών (Ένα χρόνο είναι κυβέρνηση και έχουν ξεσαλώσει).
Διαβάστε ΕΔΩ:

http://resaltomag.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9430.html

Το να μένουμε, συνεπώς, στα «νοσήματα» της ΕΡΤ (προϊόντα του ίδιου σάπιου καθεστώτος) είναι μια τυπική λογική που έχει σαν στόχο ένα και μόνο: Να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων η ΩΜΗ δικτατορική κακουργία της κυβέρνησης και οι μακάβριοι ΣΤΟΧΟΙ αυτής της κακουργίας.

ΟΥΣΙΑΣΙΚΑ, αθωώνουμε την κατοχική κυβέρνηση και τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελεί, με το πάθος του αλαζονικού και δωσίλογου ανδρείκελου του 4ου Ράιχ…


Όταν ακροβατεί κάποιος ανάμεσα στο ΓΕΝΙΚΟ και στο ΕΙΔΙΚΟ και αντιπαραθέτει το ένα έγκλημα με το άλλο, έτσι ΓΕΝΙΚΑ, αυτό δεν είναι διαλεκτική σκέψη αλλά λογιστική ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΩΝ. Μια μέθοδος πολιτικής ΑΠΑΤΗΣ, διότι επικαλύπτει τα ΟΥΣΙΩΔΗ: τους ληστές και τους δημίους των λαών, τους πρωτογενείς και πραγματικούς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, καθώς και τις μακάβριες επιδιώξεις τους…

Το ΚΕΝΤΡΙΚΟ, το ΟΥΣΙΩΔΕΣ πολιτικό ζήτημα εδώ είναι το κυβερνητικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι στρατηγικοί, αλλά και τακτικοί στόχοι αυτού του πραξικοπήματος (τα έχουμε αναλύσει).

Τα «νοσήματα» της ΕΡΤ είναι βεβαίως σοβαρότατα και πρέπει και αυτά να τα αναδείξουμε: ΟΧΙ όμως να τα μπερδέψουμε με το ΟΥΣΙΩΔΕΣ και για να επικαλύψουμε το ΕΓΚΛΗΜΑ των δωσίλογων καταστροφέων της Ελλάδας…

Τα «νοσήματα» αυτά είναι ξεχωριστά ζητήματα και πρέπει να τα στηλιτεύσουμε και να αναδείξουμε ολοκάθαρα τους πραγματικούς υπεύθυνους, το ΟΛΟΝ καθεστώς της δημοσιογραφικής «πορνείας» (της «ελεύθερης αγοράς»), αλλά και των υπόδουλων «στοχαστών» της δημοσιογραφικής ελονοσίας.

Φυσικά είναι προκλητικό να βγαίνουν, σήμερα, κάποιοι καριερίστες και δημοσιογραφικοί «αστέρες» της ΕΡΤ που φίλησαν όλες τις κατουρημένες ποδιές ΚΑΙ να το παίζουν …ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ!

Πολλά «λαμόγια» της ΕΡΤ θα επιχειρήσουν να κερδοσκοπήσουν πάνω στο κυβερνητικό πραξικόπημα για να ξεπλυθούν…

Έχουμε μιλήσει, πολλές φορές, για αυτά στο παρελθόν, θα έρθει ξανά η σειρά τους.

ΤΩΡΑ, όμως, δεν είναι αυτό το κεντρικό ζήτημα.

ΤΩΡΑ βρισκόμαστε μπροστά σε μια άγρια και μοχθηρή πραξικοπηματική επίθεση της κυβέρνησης για την κατάλυση και το ξεπούλημα των ΠΑΝΤΩΝ, για την εκτέλεση των τελευταίων «συμβολαίων θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της.

ΟΣΟΙ προσπαθούν να ξύσουν την αηδία από τα «νοσήματα» της ΕΡΤ και τις δημοσιογραφικές «γλίτσες» της, αφήνουν το γάμο και πάνε για πουρνάρια, αν δεν είναι «εγκάθετοι».

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ συγκαλύπτουν και αθωώνουν την πραξικοπηματική κυβέρνηση και τους εφιαλτικούς σχεδιασμούς της…

Επιστροφή στην κορυφή
Αγχιδαίμων
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 14, 2013 2:06 am    Θέμα δημοσίευσης: ΕΡΤ-Σχεδιασμοί Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Με το δικτατορικό / κατοχικό κλείσιμο της ΕΡΤ οι Σαμαράς / ΝΔ χάνουνε πόντους (ίσως πολλούς, αν και πιο πολύ μάλλον μετράν οι αλγόριθμοι) σε μια προσεχή εκλογική αναμέτρηση, πιθανώς μέσα στο καλοκαίρι, εάν τα ΡΗΜΑΔ-ο-ΠΑΣΟΚια τολμήσουν την έξοδο, συντασσόμενα με τον νυν ή τον πρώην ηγετίσκο της πρασινίλας.
Οι Σαμαράς / ΝΔ χάνουν την διακυβέρνηση. ΠΟΙΟΣ την παίρνει; O SYRIZA; Ή μήπως κάποιος ΆΛΛΟΣ; (Όχι ότι ο Τσίπρας δεν διαθέτει τις πιστοποιήσεις). Αλλά ...
Μαθαίνουμε πως ο νεοκαθηγητής εικονικών χρεωκοπιών και ουσιαστικών μιγαδοποιήσεων ΓΑΠ (ή, στην γλώσσα του, GAP) επανήλθεν ακμαιότατος από τις διδακτορικές πολύμηνες κοσμοπολίτικες περιηγήσεις / διακοπές του, διακατεχόμενος από μεγάλη επιθυμία να μας σώσει ξανά, μάλλον με το αζημίωτο πάλι, ίσως και μεγαλύτερο ετούτη τη δόση, παρακάμπτοντας / εξαγκωνίζοντας τον εγκωμον υφαρπάξαντα τον κληρονομικόν πρασινόθωκόν του, πεπιεσμένον πρασινόλιπον χάρτην.
Μήπως ο σημερινός προϊστάμενος της νεοαποικίας μας, παλαιός, τότε, συνάδων συμφοιτητής του στο Μέγα Επιστήμιον της Απάτης, αναγνωρίζοντας την υπέρτερη αξία του, του παρέχει χείραν φιλίας και υποταγής (ίσως και μετά μπαχτσισίου), κάνοντας την εντολοδόχον ανάγκην φιλοτιμίαν (εκ της μη ούσης), ώστε να φέρει εκείνος εις πέρας την ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ, ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ της εκ των αρχαιοτέρων, ευκλεοτέρων, ωραιοτέρων (πιστέψτε με, έχω γυρίσει όλο τον κόσμο) και (σήμερα) πλουσιοτέρων, Πατρίδας πολιτισμού; Εκείνος δηλαδή που επισήμως την άρχισε; Αναγνωρίζοντάς του, ίσως, ότι εκείνος διαθέτει και περισσότερα περισσεύματα μίσους εναντίον μας;
Ή μήπως θέλει να αποκρύψει αλλά και να αποφύγει τα επερχόμενα πολύ καταστροφικά γεγονότα (αποτελέσματα των πολιτικών τους), φορτώνοντάς τα σ` αυτόν που, περισσότερον τούτου, ηδονίζεται καταστρέφων;
Η δουλειά ήταν στημένη. Προ πολύ ολίγου χρόνου επιβάλλανε την επίγεια αμφιδραστική DIGEA, ενώ σε λίγο αποσυνδέθηκαν από τον Ελληνικό δορυφόρο HELLAS SAT-2 όλοι οι Ελληνικοί ραδιοτηλεοπτιποί σταθμοί, ώστε οι μη διαθέτοντες τις κατάλληλες συσκευές και συνδρομητικές κάρτες να μη μπορούν να ιδούν / ακούσουν τίποτα. Τώρα έκλεισαν εντελώς και την ΕΡΤ, τη Δημόσιά ΜΑΣ ραδιοτηλεόραση. Ενημέρωση, ψυχαγωγία, πληροφόρηση, καλλιέργεια, πολιτισμός ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.
Αν θέλανε να φτιάξουνε την ΕΡΤ θα την είχανε φτιάξει, μπορούσανε δε να την φτιάξουνε ακόμη και σήμερα, καθ` οδόν όμως, χωρίς να την κλείσουνε.
Αλλά τί μπορούμε δια λόγων να πούμε όταν είναι πλέον τεκμηριωμένο πως όλα τα νεοταξίτικα τσανάκια και τσανακάκια τοποθετούνται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Ας τά `χουν υπ` όψιν τους αυτά οι παρασυρμένοι, δελεασμένοι είτε εγκλωβισμένοι "συνεργάτες" τους. Και να γνωρίζουν ότι εκείνοι δεν έχουνε συνεργάτες. Μονάχα διατάζουνε υποταχτικούς. Και για όσο τους χρειάζονται.
Ύστερα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 14, 2013 6:44 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΥΕΝΕΔ στην εποχή των μνημονίων
Γράφει: Ο Παναγιώτης Μαυροειδής




Μα είναι δυνατό, με οποιαδήποτε λογική, να κλείνουν την δημόσια τηλεόραση; Το ερώτημα τίθεται καλόπιστα από αρκετούς ανθρώπους, ιδιαίτερα όσους έχουν το αρνητικό προνόμιο να θυμούνται το «ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ» της χουντικής ΥΕΝΕΔ (Υπηρεσία Ενημέρωσης Ενόπλων Δυνάμεων).

Και όμως η απόφαση του Σαμαρά και των λοιπών, μπορεί με την κοινή λογική να είναι ανήκουστη, ωστόσο στο πλαίσιο της παράλογης λογικής της σαρωτικής μνημονιακής επίθεσης στα κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα, είναι απολύτως …λογική και προβλέψιμη.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η τρόικα ζητούσε άμεσα αίμα με 2.000 απολύσεις στον Ιούνιο. Έχει σημασία ότι ξεκίνησαν ακριβώς από την ΕΡΤ, τη δημόσια τηλεόραση.

Έχουμε και μια ειδικότερη επίθεση γκαιμπελικού χαρακτήρα, που στόχο έχει όχι απλά τη χειραγώγηση της ενημέρωσης, αλλά μια πραγματική λοβοτομή στη σκέψη των ανθρώπων που στενάζουν στη λιτότητα, την ανεργία, την ανασφάλεια.

«Δεν θα επιτρέψω να γυρίσουμε στα σκοτάδια»
(Α. Σαμαράς)


Ας δούμε
τι έγραφαν οι εφημερίδες μία ακριβώς μέρα πριν ο ακροδεξιός Κεδίκογλου αρχίζει να γαβγίζει για το «σκάνδαλο σπατάλης» στη δημόσια τηλεόραση:

«Δεν θα επιτρέψω να ξαναγυρίσει η χώρα στα σκοτάδια, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μετά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.»

Μήπως έχουμε λάβει ήδη την απάντηση;

Κατά τους κοινωνικούς δολοφόνους εκπροσώπους της αντεργατικής πολιτικής, το 1,5 εκατομμύριο ανέργων, οι μισθοί πείνας, η απέραντη φτώχεια, τα κύματα ξενιτεμού, οι 4.000 αυτοκτονίες, οι γέροντες χωρίς φάρμακα, συνιστούν το ΦΩΣ!

Αν έχεις φιλοδοξία αυτή η προσέγγιση να γίνει πιστευτή, πρέπει να πάς σε μεθόδους προπαγάνδας και διαστροφής της αλήθειας, με βάση τα οποία ο ναζιστής Γκαίμπελς θα αποδειχθεί απλό αθώο σχολιαρόπαιδο. Οι πωλητές έχουν βαρεθεί να ακούν στα σεμινάρια πωλήσεων: «δεν λέμε ποτέ ψέματα, αλλά υπερβολές». Αυτή η συνταγή στους πωλητές της δημόσιας περιουσίας δεν αρκεί, πρέπει να αντιστραφεί:

''δεν λέμε υπερβολές, αλλά καθαρά ψέματα''.

Υπερβολές, θα πει κάποιος. Απλώς επρόκειτο για μια ακόμη μπαρούφα ενός ανόητου βλαχο-Μεσσήνιου πολιτικού παλαιάς κοπής.

«Η πρόοδος είναι εντυπωσιακή»
(Ζαν Κλοντ Γιούνκερ)


Δεν είναι καθόλου έτσι! Ας δούμε τον ευρωπαϊκό γκαιμπελισμό να ξεχειλίζει στα λεγόμενα του Προέδρου του Λουξεμβούργου, στις δηλώσεις που αυτός έκανε μαζί με τον Σαμαρά:

«Η πρόοδος είναι εντυπωσιακή είπε από την πλευρά του ο πρώην επικεφαλής του Eurogroup, καλώντας την ΕΕ να στηρίξει την Ελλάδα στο θέμα της αντιμετώπισης της ανεργίας».

Και παρακάτω:

«Θέλησα να επανέλθω στην Ελλάδα για να διαπιστώσω το εύρος της προόδου που έχει σημειωθεί από τον ελληνικό λαό και από την ελληνική κυβέρνηση».

Για να προσθέσει στο τέλος:

«Χάρη στις επίπονες προσπάθειες, στο συνεχόμενο θάρρος που επέδειξε ο ελληνικός λαός μπορούμε πλέον να ατενίζουμε με πολύ μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον της Ελλάδας και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των ελλήνων πολιτών».

Να λοιπόν που πρόοδος για τον εκπρόσωπο της τρόικας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι ακριβώς ο αφανισμός του ελληνικού λαού, των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων του.

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο της επιχείρησης αντιστροφής της πραγματικότητας, μπορούμε να ερμηνεύσουμε ότι επιχειρείται να γίνει.

«Το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι υπόθεση της ελληνικής κυβέρνησης, που με αυτό το μέτρο εκπληρώνει τις υποχρεώσεις απέναντι στην τρόικα»
(Στέφαν Σάιμπερτ, εκπροσώπου της κυβέρνησης Μέρκελ)


Δεν έλλειψαν οι φωνές της ανοησίας που εξακολουθούν να αναμένουν την επαναφορά στη λογική, μέσω της παρέμβασης της πολιτισμένης Ευρώπης.

Ας δούμε πως βλέπει τα πράγματα η Γερμανική κυβέρνηση. Να τι γράφουν οι σημερινές εφημερίδες (13/6/13)

«Ο Σάιμπερτ (εκπρόσωπος της κυβέρνηση Μέρκελ), σε κυβερνητική συνέντευξη τύπου στο Βερολίνο, τόνισε ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ «δεν είναι υπόθεση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, αλλά της ελληνικής, που με αυτό το μέτρο εκπληρώνει τις υποχρεώσεις απέναντι στην τρόικα», ενώ παράλληλα επεσήμανε πως αυτό το μέτρο ισχύει και για άλλους τομείς: «Αν το μνημόνιο, για παράδειγμα, προβλέπει ιδιωτικοποιήσεις ορισμένου ύψους, τότε δεν συζητάμε εδώ αν αυτό θα πλήξει την Άλφα ή τη Βήτα κρατική επιχείρηση», σημείωσε’’.

Όπως ξεκινά ένα κλασσικό χουντικό πραξικόπημα…

Το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΕΡΤ, με αστραπιαία κίνηση και μεθόδευση τυπικού στρατιωτικού πραξικοπήματος, στην εποχή των μνημονίων και της κοινωνικής καταστροφής, αποκτά μια τεράστια πολιτική σημασία, που υπερβαίνει την ιδιωτικοποίηση του δημόσιου αγαθού της ενημέρωσης και της απώλειας εργασίας χιλιάδων ανθρώπων. Το ίδιο και η φασιστική απόφαση για μπλοκάρισμα της συχνότητας του 902 ΤV και η απαγόρευση αναμετάδοσης του προγράμματος της ΕΡΤ που συνεχίζουν οι εργαζόμενοι.

Να λοιπόν που στην μοντέρνα ή και μετα-μοντέρνα εποχή μας, τα κλασσικά πράγματα επιστρέφουν ατόφια και παίρνουν την εκδίκησή τους με ένα πολύ παραστατικό τρόπο:

Η πρώτη πράξη κάθε στρατιωτικού πραξικοπήματος κατάλυσης ακόμη και της ανάπηρης αστικής δημοκρατίας, ήταν και είναι πάντα η κατάληψη του κτιρίου της κρατικής τηλεόρασης και του ραδιοφώνου.

«Όταν ακούσεις στρατιωτικό εμβατήριο στην τηλεόραση, ετοίμασε ξυριστικά και βαλίτσα’’... Έχει μείνει ζωντανή η μνήμη σε γενιές ανθρώπων. Στρατιωτικά εμβατήρια, μαζί και δημοτικά τραγούδια με τσολιαδάκια, ήταν το μήνυμα για τον απλό κόσμο και ειδικά για τους αγωνιστές της αριστεράς, πως η χούντα είχε έλθει για να μείνει, πιάνοντας με τις πιζάμες τον αστικό πολιτικό κόσμο, μαζί και την αριστερά.

Διαβάζουμε από ένα δελτίο τύπου της ΕΡΤ:

Εκπομπή του Σταθμού Ενόπλων Δυνάμεων, μετά την κατάληψη του ΕΙΡ από τον Στρατό την 21η Απριλίου 1967. Στις 21 Απριλίου 1967 στρατιωτικές δυνάμεις κατέλαβαν τους ραδιοθαλάμους του Ζαππείου. Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αθηνών αναμετέδωσε εκπομπή του Ραδιοφωνικού Σταθμού Ενόπλων Δυνάμεων, στην οποία ανακοινώθηκε ότι ο Στρατός αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας, μέσα από επίσημο διάταγμα περί αναστολής διατάξεων του Συντάγματος σε όλη την επικράτεια, με την αιτιολογία [b]«εκδήλου απειλής κατά της δημοσίας τάξεως και ασφαλείας της χώρας εξ εσωτερικών κινδύνων».[/b]

Βεβαίως το αντίστοιχο ηχητικό ντοκουμέντο, δεν μπορεί να βρεθεί, καθώς σίγησε και ο ιστότοπος, με την επιδρομή των πραιτοριανών της συγκυβέρνησης.

«Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει»…

Αγαλλίασε η ψυχή των ναζιστών της Μαύρης Νύχτας που χαιρέτησαν το κλείσιμο της ΕΡΤ και πανηγύρισαν για τις απολύσεις των εργαζομένων. «Κάντο όπως ο Παπαδόπουλος, ο Παττακός και ο Ζουρνατζής!», αλαλάζουν χαρούμενοι προς τον άνθρωπο της ευρύτερης ακροδεξιάς παράταξης.

Δεν είναι μόνο ότι τους ήρθε στη μνήμη η εποχή της χουντικής φασιστικής ΥΕΝΕΔ.
Είναι και αυτό που έχει γραφεί για την αποτυχία του αποτυχημένου «πραξικοπήματος της μπυραρίας», του πνευματικού τους ταγού Α. Χίτλερ.

Στις 8 Νοεμβρίου 1923,
το πραξικόπημα των ναζιστών αποτύγχανε. Η προσπάθεια κατάληψης στρατώνων της Αστυνομίας και του Στρατού, όμως, αποκρούστηκε και απέτυχε. Ο Χίτλερ σκόπευε να βαδίσει εναντίον του Βερολίνου και να ανατρέψει την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση. Η ολέθρια παράλειψή του ήταν ότι δεν είχε προβλέψει την κατάληψη από τους SA των ραδιοφωνικών και των τηλεγραφικών σταθμών. Όπως ήταν φυσικό, η Κυβέρνηση του Βερολίνου πληροφορήθηκε πολύ σύντομα τις ενέργειες των Ναζί και έδωσε σχετικές διαταγές για την κατάπνιξη του πραξικοπήματος.

«Η κρίση ξεπεράστηκε, το είπε το MEGA»
(επιτοίχιο σύνθημα)


Το σύνθημα αυτό, με μπογιές διαφόρων χρωματισμών, κοσμεί ήδη πολλούς τοίχους στην Αθήνα και άλλες πόλεις. Γέννημα της φαντασίας των αγωνιζόμενων που ξέρουν πώς να περιγελούν και να περιφρονούν τους δικτατορίσκους της σκέψης και του στοχασμού. Πώς να χλευάσουν τους Πρετεντέρηδες, Παπαδημητρίου, Καρατζαφέρηδες και άλλους που θα γεμίσουν τώρα το βρώμικο πορτοφόλι τους.

Τρεις ζώνες θα έχουμε. Στη μια θα είναι αυτό το σκυλολόι των πολιτικών μισθοφόρων. Στην άλλη οι γνωστές μπουτίκ βαμμένων ξανθών κρεάτων. Και στην πιο κατώτερη, θα παρελαύνουν οι Βελόπουλοι, Γεωργιάδηδες, Πλεύρηδες να πουλούν προγονοπληξία σκοταδισμό.

Είναι σα να πέρασαν αιώνες από τότε που πολλοί, οι συντριπτικά περισσότεροι, θεωρούσαν τις εκτιμήσεις περί «ολοκληρωτικού καπιταλισμού» και «χούντας του κεφαλαίου και της ΕΕ», σαν ονειροφαντασίες αριστεριστών.

Σήμερα, ωστόσο μπροστά στα μάτια μας βλέπουμε να ξεδιπλώνεται ολόγυμνη μια πραγματική κοινωνική και πολιτική αντεπανάσταση, αλλά και πάνοπλη με τις λόγχες της και όλα τα θανατικά της.

Είτε η αριστερά και όλες οι μαχόμενες λαϊκές δυνάμεις θα προετοιμαστούν για μια αναμέτρηση στα ίσα, με πραγματικά «όπλα και πυρά», είτε θα υποστούν μια ταπεινωτική και στρατηγικής σημασίας ήττα, περιμένοντας να περάσει το τρόλεϊ των εκλογών και της «κυβέρνησης σωτηρίας». Κάθε χούντα θέλει το «Πολυτεχνείο» της...

Και πάλι θα μας πιάσουν με τις πιζάμες;

ΥΓ: Επιχαίρουν πικρόχολα διάφοροι, επισημαίνοντας ότι ανάμεσα στους απολυμένους είναι και πολλά «δικά τους παιδιά», που «άρα δε χρειάζονται λύπηση». « Άλλωστε», συνεχίζει η ίδια σκέψη, «σιγά τη δημόσια τηλεόραση. Παραμάγαζο του κράτους και των καθεστωτικών κομμάτων ήταν, με τα δικά μας τα χρήματα».

Ήταν και αυτό. Ήταν βασικά αυτό. Αλλά όχι μόνο αυτό. Ήταν και το γεγονός ότι η δουλειά πολλών ανθρώπων εκεί, αυτών που δεν είχαν ευθύνη για τις κυβερνητικές αθλιότητες, μπορούσε να υπερβαίνει αυτό το χαρακτήρα, έστω «έν σπέρματι». Να οδηγεί τον συντηρητικό Μάνο Χατζηδάκη, να δηλώνει σε εποχές που η αριστερά συγκυβερνούσε και χάριζε συχνότητες: «Από τον Βαρδινογιάννη, εγώ προτιμώ την κρατική ΕΡΤ». Είναι όμως και κάτι άλλο. Το μετεμφυλιακό κράτος της δοσιλογικής, ταγματασφαλίτικης δεξιάς, προσφέρθηκε ως καταφύγιο και λάφυρο σε πλήθη ταλαίπωρων και άσκεφτων οπαδών αυτού του στρατοπέδου.

Έτσι οικοδομήθηκε το κράτος, όχι με τους «διορισμούς της αριστεράς». Σήμερα όμως το χέρι των αστικών κομμάτων και των εντολοδόχων του κεφαλαίου και της ΕΕ, δεν μοιράζει θεσούλες, αλλά θάνατο. Που σημαίνει ότι είμαστε σε καθολική κρίση, με την κοινωνία ικανή να βαδίσει τόσο προς το χειρότερο, όσο και προς το καλύτερο. Και αυτό αποτελεί μια αληθινή πρόκληση για την αριστερά…

ΠΗΓΗ:

http://aristeroblog.gr/node/1746


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 14, 2013 8:30 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα «πρακτοράκια» της ΝΔ έχουν πάθει παράκρουση…



ΤΩΡΑ κατασκευάζουν και επεξεργάζονται διάφορα προβοκατόρικα σενάρια για τη διάσωση των αφεντικών τους: αυθεντικοί μισθοφόροι της δωσίλογης κυβέρνησης Σαμαρά, αλλά και ηλίθιοι (κάθε προβοκάτορας υπάλληλος είναι και έμμισθος βλάκας)…

Αφού τα ποικίλα «επιχειρήματα» για την πραξικοπηματική κατάργηση της ΕΡΤ δεν πιάσανε (και οι πέτρες ξεσηκώθηκαν γι’ αυτή τη δικτατορική αυθάδεια του Σαμαρά), ΤΩΡΑ ρίχνουν άλλο προβοκατόρικο δόλωμα στην πολιτική αγορά:
«Θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση για να παραγραφούν τα αδικήματα του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου!».


ΠΗΓΗ: Το γνωστό φερέφωνο της Ρηγίλης:
http://www.antinews.gr/2013/06/14/218790/



ΟΛΟΙ προσπαθούν να ξεπλυθούν με την πασοκική ελονοσία του δωσιλογισμού του ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου: Τα κλασσικά τεχνάσματα απάτης που τα έκανε επιστήμη ο «αρχάγγελος» της «Κάθαρσης», ο Μητσοτάκης…

ΕΔΩ το ίδιο το ΠΑΣΟΚ (ιδιαίτερα η μοχθηρή δωσίλογη γκριμάτσα του, ο Βενιζέλος) στηρίζει το φασίστα καταστροφέα της ελληνικής κοινωνίας, το στυγερό δολοφόνο-πρωθυπουργό του ελληνικού λαού, και αυτά τα αξιοθρήνητα «πρακτοράκια» μιλάνε για σχέδια γκρεμίσματος της κυβέρνησης με στόχο την παραγραφή των εγκλημάτων του πασοκικού δωσιλογισμού…

ΕΔΩ ο εκλεκτός τους, ο Σαμαράς προχωράει από πραξικόπημα σε πραξικόπημα, από στρατιωτικό νόμο σε στρατιωτικό νόμο, από γδάρσιμο του ελληνικού λαού σε μεγαλύτερο γδάρσιμο, από ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε νέα ξεπουλήματα, εκτελώντας σαν πειθήνιος δούλος τις εντολές του 4ου Ράιχ, και οι αρουραίοι προπαγανδιστές του ξερνούν σεναριογραφικές κατασκευές για να σώσουν τον ίδιο από την κρεμάλα: Διότι ΟΛΟΙ και ιδιαίτερα οι κατοχικοί πρωθυπουργοί πρέπει να δικαστούν για «εσχάτη προδοσία» και υπέρμετρο δωσιλογισμό…

ΕΔΩ το σύνολο του ελληνικού λαού βογκά, συσσωρεύει ΟΡΓΗ, αναζητά τη σπίθα της ανάφλεξης, που τα «αντιπολιτευτικά» εξαρτήματα κάνουν ό,τι μπορούν να μην υπάρξει (ό,τι μπορούν για να σώσουν το Σαμαρά) και τα «παπαγαλάκια» του κατοχικού καθεστώτος μιλάνε για σενάρια που θέλουν «να ρίξουν» την κυβέρνηση!!!

Αν υπάρχουν τέτοια σενάρια πρόωρων εκλογών για παραγραφές αδικημάτων, ΤΟΤΕ μέσα στο παιχνίδι βρίσκεται και ο ίδιος ο Σαμαράς: «Κόρακος κοράκου μάτι δεν βγάζει».

ΟΛΟΙ τους μέσα στον ίδιο βούρκο των ακαθαρσιών είναι βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό.
Δωσίλογοι εκτελεστές των εντολών των μαφιόζων του χρήματος είναι. Υπάλληλοι των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων) είναι, με πλούσιες χορηγίες, μισθούς και επιμίσθια…

Ας μην δουλεύουμε τον κόσμο…

Αλλά ο πανικός των προβοκατόρων μισθοφόρων της Ρηγίλλης είναι τόσο μεγάλος που δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα….


Δεν είναι σε θέση να αντιληφτούν ότι ο κόσμος τούς έχει πάρει χαμπάρι και γελάει και οργίζεται μαζί τους…

Να δούμε τι θα κατασκευάσουν ακόμα οι αχρείοι…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 14, 2013 10:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: Ίδια φάρα (των δωσίλογων απατεώνων)



Πριν ένα χρόνο ο Σαμαράς, μέσω Κεδίκοκλου κατάγγειλαν το ΠΑΣΟΚ για το κλείσιμο συχνοτήτων και εγκαταστάσεων της ΕΡΤ, καθώς και την απόλυση εργαζομένων.

Διαβάστε και ακούστε τις θορυβώδεις καταγγελίες και θρηνωδίες του Κεδίκογλου, ΕΔΩ:
http://apergospastis.blogspot.gr/2013/06/video.html


Ένα χρόνο μετά η ΝΔ (που ωρυόταν τότε) ΚΑΤΑΡΓΕΙ πραξικοπηματικά την ΕΡΤ!!!


ΤΩΡΑ ήρθε η σειρά των άλλων δωσίλογων απατεώνων να …καταγγείλουν την κατάργηση της ΕΡΤ από το Σαμαρά, σχίζοντας τα ιμάτιά τους.

Αυτοί που είχαν υπογράψει ΟΛΟΙ, με προεξέχοντα τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής τους (Βενιζέλο) την κατάργηση της ΕΡΤ!!!

Διαβάστε τα ντοκουμέντα ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/06/blog-post_14.html

ΙΔΙΑ φάρα απατεώνων…

Μας δουλεύουν ασύστολα οι κυβερνητικές «πόρνες» με κομπάρσους τα πολύχρωμα δεκανίκια τους (και τα «αριστερά»): Αυτά μόνος καταγγελτικές δηλώσεις κάνουν, ίδιες ακριβώς με τους κυβερνητικούς πρωταγωνιστές…


Η διαφορά; Απλώς αυτοί βρίσκονται μια ζωή στην «αντιπολίτευση» και έχουν το προνόμιο να ουρλιάζουν εκ του ασφαλούς, παραμένοντας ΠΑΝΤΑ μέσα στην κατοχική Βουλή: Παρέχοντας, έτσι, το απαραίτητο κοινοβουλευτικό άλλοθι της κατοχικής «νομιμότητας» της ΕΕ και των μεγάλων «νονών» του χρήματος…

Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 14, 2013 1:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΛΟΓΙΑ και ΣΚΕΨΕΙΣ:
http://logiakaiskepseis.blogspot.gr/2013/06/blog-post_14.html


"Διαφωνούμε" στηρίζοντας, και συμφωνούμε "διαφωνώντας"!



Ξεκάθαρη θέση υπέρ μιας ανοιχτής ΕΡΤ πήραν και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν παρ' όλα αυτά την κυβέρνηση διότι δεν αντέχουν μια εκλογική αναμέτρηση.

Αυτό κατάλαβα εγώ από τις χτεσινές δηλώσεις που μεταδόθηκαν με έκτακτα δελτία. Και αναρωτιέμαι μετράει άραγε τι δηλώνει με την δυναμική του παρουσία στο ραδιομέγαρο ο λαός;

Αναρωτιέμα, και είναι κακή συνήθεια το ξέρω, πότε θα καταλάβουν πως η τακτική του διαφωνώ συμφωνώντας τους ακυρώνει, τους μειώνει πολιτικά και ηθικά;

Πότε θα δουν την καταστροφή της πολιτικής του στρουθοκαμηλισμού που ακολουθούν, για να παραμείνουν ακόμα μια ημέρα στην καρεκλίτσα τους;

Μάλλον δεν τους αφορά τίποτα άλλο πέρα από το ξεπούλημα της Ελλάδας, δεν νοιάζονται παρά μόνο για την εξουσία και την παραμονή τους στην κυβέρνηση και αφού το κόστος το φορτώνουν σε μας είναι εύκολες οι αποφάσεις και λήψη μέτρων.

Έτσι λοιπόν εύκολα και αβασάνιστα έσυραν στην ανεργία 2.000.000 Έλληνες, και δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό να σύρουν άλλους τόσους.

Χωρίς καμία ενοχή καλούν τους...φιλάνθρωπους να σιτίσουν τους πολίτες, να τους περιθάλψουν γιατί οι ίδιοι είναι απασχολημένοι με το ξεπούλημα της χώρας.

Οι αποφάσεις τους γίνονται θηλιά στο λαιμό μας, οι αυτοκτονίες έφτασαν τις 4.000 αλλά για αυτούς τους ανθρώπους που λύγισαν δεν βρέθηκε κανένας δικαστής να τους δικαιώσει και να αποδώσει το θάνατος τους στα δολοφονικά τους σχέδια.

Δολοφονούν το λαό και δεν βρίσκεται ένας να αποδώσει δικαιοσύνη, δολοφονούν ως κοινοί εγκληματίες διαφωνώντας αλλά στηρίζοντας την εξοντωτική πολιτική των μνημονίων, του ξεπουλήματος, της προδοσίας.

Τώρα κλείνουν την ΕΡΤ, αύριο ένα σχολείο, ένα Πανεπιστήμιο, ένα νοσοκομείο γιατί οι εργαζόμενοι είναι διεφθαρμένοι, αμαρτωλοί, διαπλεκόμενοι.

Αλήθεια ο κολλητός του Στουρνάρα που προσελήφθη στην κλειστή ΕΡΤ με τι μισθό, που εμείς πληρώνουμε, προσελήφθη; ;

Είναι αλήθεια πως ψάχνουν 1200 άτομα για την επαναλειτουργία της κρατικής τηλεόρασης και αν ναι ποιους ημέτερους θα βολέψουν, υπάρχουν εργαζόμενοι που θα πατήσουν στα πτώματα των συναδέλφων τους; αυτή είναι η εξυγίανση της κυβέρνησης;

Η ΕΡΤ έριξε μαύρο μόνο και μόνο για να έχει τον απόλυτο έλεγχο της είδησης η κυβέρνηση;


Είναι η ώρα νομίζω να κλείσει η κυβέρνηση, να απολυθούν οι αυτόκλητοι σωτήρες , να φύγουν οι διαπλεκόμενοι, διεφθαρμένοι, αμαρτωλοί διότι όπως δήλωσε και ο τεράστιος Στουρνάρας
Δεν είμαστε χώρα μπέστε σκύλοι αλέστε, ακούς αντωνάκη;

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 14, 2013 2:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι γκεμπελίσκοι βγήκαν από τους τάφους τους…



Φαίνεται ότι οι εγκάθετοι της κυβέρνησης και οι ποικίλοι καθεστωτικοί προβοκάτορες έχουν έρθει σε μεγάλη απελπισία. Ανασύρουν τα μπαγιάτικα κλισέ της μαύρης προπαγάνδας από τα υπόγεια του Χίτλερ και της χούντας: Φυλάσσονται αεροστεγώς από τις ποικίλες μυστικές υπηρεσίες (ντόπιες και ξένες).

Ο Χίτλερ κατέστρεφε, δολοφονούσε, έκαιγε στους φούρνους ανθρώπους, αιματοκύλισε τον κόσμο, για να …σώσει τον κόσμο από τα «άρρωστα» κύτταρα, τους «σάπιους» πολιτικούς, τους «διεφθαρμένους» συνδικαλιστές και φυσικά από τον …κομμουνισμό!

Η χούντα των συνταγματαρχών άνοιγε στρατόπεδα εξόριστων, φυλάκιζε και «φούσκωνε» τις φυλακές, έβαλε την ελληνική κοινωνία στο ΓΥΨΟ για να …σώσει κι αυτή την Ελλάδα από τα «διεφθαρμένα» κόμματα και «συνδικάτα» ΚΑΙ φυσικά από τους …κομμουνιστές!

Τα ίδια αναπαράγουν κάποιοι εγκάθετοι της κυβέρνησης και σήμερα. Τα «κυκλοφορούν» οι ποικίλοι προβοκάτορες και με «ορθόδοξο» μανδύα!!!


Φωτιστείτε. Ξέρετε ποιοι έκλεισαν την ΕΡΤ και ΦΙΜΩΣΑΝ τα ΜΜΕ;

Οι κομματικές συμμορίες των συνδικαλιστών!!!!

Και πίσω απ’ όλα αυτά ξέρετε ποιος βρίσκεται; Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Εδώ ο «κομμουνιστικός κίνδυνος» καταγράφεται στο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Τέτοια τρικυμία στα κρανία (αλλά και κουτοπόνηρη δολιότητα), των «εγκάθετων» και αφηνισμένων προβοκατόρων…

ΔΕΝ είναι ο Σαμαράς που μας αλυσοδένει με στρατιωτικούς νόμους, με πραξικοπηματικά νομοθετήματα και πράξεις ΦΙΜΩΣΗΣ και κατάργησης των πάντων και της ΕΡΤ, δεν είναι η δωσίλογη κυβέρνηση του 4ου Ράιχ που ισοπεδώνει συθέμελα την ελληνική κοινωνία και ρίχνει στον καιάδα τον ελληνικό λαό, με την αγριότητα του θηρίου, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ (που δεν κυβέρνησε ΠΟΤΕ) και οι διεφθαρμένοι συνδικαλιστές που κάνουν ό,τι μπορούν για να βάλουν φράγματα στη λαϊκή ΟΡΓΗ…

Τα δεκανίκια των κατοχικών κυβερνήσεων και του Σαμαρά (τα σωσίβιά τους) είναι αυτοί που μας φιμώνουν και ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ρίχνοντας στα τάρταρα τον ελληνικό λαό!!!!

Ο Σαμαράς μας εντοιχίζει στο ΓΥΨΟ για να μας …σώσει από τα υποστυλώματα (σωτήρες) του καθεστώτος….

ΤΕΤΟΙΑ αναστροφή της πραγματικότητας και ΤΟΣΟ διεστραμμένες, χοντροκομμένες γελοιότητες και αηδίες ξεστομίζουν οι «εγκάθετοι» του νέου φασισμού, όπως το ιστολόγιο που ανέσυρε τα ίδια ακριβώς κλισέ της γκεμπελικής προπαγάνδας:

http://www.lykavitos.gr/archives/27907

Και το κυκλοφόρησαν και κάποιοι «ορθόδοξοι» που εγκατέλειψαν πλέον κάθε πρόσχημα και μεταμφίεση…


Όπως επισημάναμε και στο άρθρο μας, ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8466.html#more

«Ο πανικός των προβοκατόρων μισθοφόρων της Ρηγίλλης είναι τόσο μεγάλος που δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα….
Να δούμε τι θα κατασκευάσουν ακόμα οι αχρείοι…»


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 14, 2013 7:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ήθος ακροδεξιό κι ανύπαρκτο

Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ:
Πολλές απόπειρες προβοκάτσιας επιχειρήθηκαν στην ΕΡΤ από ποικίλους πράκτορες και «εγκάθετους», για να έρθουν μετά να ουρλιάζουν τα διατεταγμένα «παπαγαλάκια».
ΟΛΕΣ έπεσαν στο κενό. Η περιφρούρηση της ΕΡΤ δουλεύει καλά…
Τα Παπαγαλάκια φυσικά δεν πτοούνται: Κυκλοφορούν τις αποτυχημένες προβοκάτσιες, σαν να έγιναν…




Βλέποντας ότι ούτε το κλείσιμο της ΕΡΤ λειτούργησε όπως θα ήθελε, προστιθέμενο και αυτό στη μεγάλη λίστα θεμάτων που πάλεψε σκληρά να εξελιχθούν προς το Α, αλλά όλα πήγαιναν μονίμως στο Ω, ο Σα(χλα)μαράς πανικοβλήθηκε.

Δεν μπορεί να αντέξει ότι το χρέος αυξάνεται αντί να μειώνεται, ότι τα δημόσια έσοδα μειώνονται αντί να αυξάνονται, ότι οι χρεοκοπημένες τράπεζες παραμένουν χρεοκοπημένες, ότι η Gazprom αποσύρθηκε από τη ΔΕΠΑ, ότι η ανεργία πλησιάζει το 30% και, στο τέλος, ήρθε το κλείσιμο της ΕΡΤ να γίνει παγκόσμιο πρώτο θέμα αντί να "εισπράξει" μόνο συγχαρητήρια.

Πανικοβλήθηκε λοιπόν ο Σα(χλα)μαράς και έβαλε μπροστά την παλιά δοκιμασμένη συνταγή της Δεξιάς, την προβοκάτσια. Μέσο γι' αυτήν, το παλιό γνώριμο σε αυτόν το ρόλο μπλογκ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, πρόθυμο πάντα στην εξυπηρέτηση ακόμα και τον πιο βρόμικων...
στόχων του Σα(χλα)μαρά και της ΝΔ.


Χθες έγραψε ότι στην ΕΡΤ κάποιοι κάνουν πλιάτσικο και παίρνουν ό,τι μπορεί να μεταφερθεί εκτός του κτιρίου. Προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να "στρώσει το χαλί" στον εισαγγελέα, ώστε αυτός να επέμβει με τη "βοήθεια" της αστυνομίας και με τη δικαιολογία ότι "παρατηρείται καταστροφή δημόσιας περιουσίας". Παράλληλα, έγραψε ότι ο Τσίπρας θέλει να κάνει την ΕΡΤ πλατεία Ταξίμ.

Έπρεπε η ΝΔ να βρει οπωσδήποτε κάτι για να ανατρέψει την αρνητική εικόνα που δημιουργήθηκε για αυτήν διεθνώς. Τώρα μάλιστα που τα σπίτια του κόσμου που δήθεν θα έπαιρνε ο ΣΥΡΙΖΑ, τα παίρνει με τους φόρους και τα χαράτσια ο ίδιος ο Σα(χλα)μαράς.

Πριν χρόνια και σε άλλες χώρες, οι προβοκάτσιες της Δεξιάς είχαν δεκάδες νεκρούς. Η Δεξιά, προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς της, δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα απολύτως να σκοτώνει αθώους ανθρώπους. Και μετά να χρεώνει αυτές τις ενέργειες και τις δολοφονίες στον εχθρό της, που συνήθως, αν όχι πάντοτε, ήταν η Αριστερά.

Δεν θέλω να σκεφτώ τα σχέδια που απεργάζονται ο ακροδεξιός Σα(χλα)μαράς και η "Ομάδα Αλήθειας" του Γ. Μουρούτη στα υπόγεια της Συγγρού. Οι μέχρι σήμερα "επιδόσεις" τους μόνο ανησυχία προκαλούν, ιδίως όταν σκέφτεσαι το ακροδεξιό και ανύπαρκτο ήθος τους.


Το διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6029.html
ΠΗΓΗ:
http://swell-swell.blogspot.gr/2013/06/blog-post_13.html


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
όλοι οι υπόνομοι ανοιχτοί
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 15, 2013 12:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η Ριγίλλης έχει δώσει εργολαβίες στη Χρυσή Αυγή να γλείψει το Σαμαρά και να στηρίξει την απόφασή της τρικομματικής να κλείσουν από κοινού την ΕΡΤ.
Δείτε εδώ:

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-katsifaras-oi-prasinofroufroudes-kai-h-ert#.Ubw6iueBn_m

εμετικά ΚΥΠατζίδικα κατασκευάσματα με φωτογραφία του Κατσιφάρα να "κρατάει Campari" από το (δήθεν) 1984 και μάλιστα δήθεν στους "διαδρόμους της ("βρώμικης") ΕΡΤ" (που άρα "καλώς έκλεισε ο Σαμαράς")...
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 16, 2013 8:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ακροδεξιοί κυβερνητικοί μπλόγκερ: πρώτα πληρωνόμαστε, μετά βρίζουμε την ΕΡΤ

Οι εγκάθετοι της κυβέρνησης και οι ποικίλοι καθεστωτικοί προβοκάτορες έχουν αφηνιάσει και επιστρατεύουν όλη την γκεμπελίστικη ηλιθιότητά τους για να υπερασπίσουν το δικτατορικό πραξικόπημα Σαμαρά.
Διαβάστε για ένα τέτοιο γκεμπελίσκο, ρουφιάνο της κυβέρνησης, τα παρακάτω:




Χτύπησε όπως αναμενόταν και ο -με μισθό 3.500 ευρώ- ειδικός σύμβουλος στην ΕΡΤ3 Χρήστος Νικολαϊδης.


“Η TV ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον γεγονός. Οι μαυροντυμένοι μαλλιάδες πετάνε έξω από τα γραφεία τους όσους συναδέλφους διαφωνούν, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μονόπλευρα ντοκιμαντέρ μόνο για τους… αγώνες του πεζοδρομίου, δημοσιογράφοι με άλλη άποψη αποκλείονται χυδαία από το ζωντανό επαναστατικό πρόγραμμα! Ασελγούν πάνω στο πτώμα της ΕΡΤ3!
Θα τους αφήσουμε; Τί κάνει το Σωματείο; Μήπως ήρθε η ώρα να παλέψουμε για μία ΕΡΤ ανοιχτή, Δημοκρατική, που θα σέβεται όλες τις απόψεις, που θα είναι εκφραστής και υπηρέτης της ελληνικής κοινωνίας και όχι των συντεχνιών και των ανεπαρκών.
Δείτε το… Πρόγραμμα που ανακοίνωσαν οι Πασιονάριες και οι Τσε της Λεωφ. Στρατού και πάρτε μία ιδέα για την κοινωνία που μας ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ…”

έγραψε στο λογαριασμό του στα social media.

Ποιός όμως είναι ο κ. Νικολαϊδης; ….

Ο κ.Νικολαίδης αφού φλέρταρε με διάφορες θέσεις στην κρατική μηχανή το προηγούμενο διάστημα, αποφασίστηκε με εντολή Μουρούτη, να τοποθετηθεί σε θέση συμβούλου στην ΕΡΤ3, με μισθό μάλιστα που ξεπερνά τα 3.000 ευρώ.

Ο κ.Νικολαίδης έχει ένα βαρύ βιογραφικό. Είναι ο δημοσιογράφος που πέρασε ξανά επι Καραμανλή από την ΕΡΤ3 και αποχώρησε με απόφαση του Νεοδημοκράτη Σπηλιόπουλου.

Είχε προηγηθεί η διαγραφή του από την ΕΣΗΕΜΘ για μερικούς μήνες, με την κατηγορία της λογοκρισίας, καθώς «έκοψε» τη μετάδοση ανακοίνωσης της ΕΣΗΕΜΘ, ως διευθυντής ειδήσεων. Ο κ.Νικολαίδης βρίσκεται ακόμη στα δικαστήρια μάλιστα με την ΕΡΤ3, αλλά προσλαμβάνεται ξανά.

Παράλληλα ο κ.Νικολαίδης είναι ο υπεύθυνος τύπου της διοικούσας επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, μόνιμος υπάλληλος στην τοπική ένωση δήμων και κοινοτήτων, εργαζόμενος στην υπέροχη TV100 επί Παπαγεωργόπουλου και προνομιακός συνεργάτης –να το πούμε έτσι- του ακροδεξιού blog taxalia.

Περιστατικά κυβερνητικής τρέλας ή ΝΔ tv

Τον περασμένο Μάρτη στο alterthess γραφάμε:

Στέρεψαν από δημοσιογράφους στην ΕΡΤ-3 και είπαν να στείλουν ανταποκριτή στο ταξίδι του πρωθυπουργού στην Τουρκία τον Χρήστο Νικολαίδη. Ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας έχει αναλάβει καθήκοντα συμβούλου της διοίκησης της ΕΡΤ-3, υπογράφοντας μάλιστα ειδική σύμβαση 3.500 ευρώ μηνιαίως. Τώρα αναλαμβάνει και καθηκοντα ανταποκριτή ώστε να μην αφεθεί τίποτα στην τύχη του.

Η πρόσληψη του κ.Νικολαίδη είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην ΕΡΤ, ενώ δεν ήταν λίγοι όσοι έκαναν λόγο για τοποτηρητή της ΝΔ στο κρατικό κανάλι. Δεν πέρασαν ούτε δύο μήνες από τότε και η ιστορία έρχεται να τους επιβεβαιώσει. Σύμβουλος προγράμματος, διαχειριστής ευρωπαικών προγραμμάτων όπως μαθαίνουμε και τώρα και ρεπόρτερ.

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 στην κάλυψη του κυβερνητικού ρεπορτάζ είναι ο κ.Παπαδάκης. Λόγω όμως της στάσης εργασίας της ΕΣΗΕΑ δεν θα μπορούσε να καλύψει το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Τουρκία και κάπως έτσι επιστρατεύτηκε ο Χρήστος Νικολαίδης. Μόνο που το γαλάζιο παιδί της ΕΡΤ, δεν εργάζεται ως δημοσιογράφος στο κρατικό κανάλι, αλλά ως σύμβουλος της διοίκησης, υπεύθυνος για την εκπόνηση του προγράμματος. Θα μπορούσε δηλαδή να καλύψει την επίσκεψη Σαμαρά στην Τουρκία, η Μαρία από το τηλεφωνικό κέντρο, ο Γιώργος ο μοντέρ ή η Χαρά από το λογιστήριο.

Επειδή όμως δεν είναι καιρός να ρισκάρει κανείς με το κυβερνητικό ρεπορτάζ, η ανεκδιήγητη διοίκηση της ΕΡΤ, αποφάσισε να μην επιλέξει έναν άλλο δημοσιογράφο για την κάλυψη του θέματος -ως όφειλε-, αλλά να πάει στα σίγουρα. Και επειδή ο Γιώργος Μουρούτης θα θεωρούνταν απεργοσπασία να βγει στον αέρα ως Αθηναίος, επιλέχτηκε ο κ.Νικολαίδης που και έμπιστος είναι και δεν έχει περιορισμούς από τη δημοσιογραφική του ένωση.

Βέβαια η διοίκηση της ΕΡΤ-3 θα πρέπει να απαντήσει, γιατί δεν βρεθηκε άλλος δημοσιογράφος -από Θεσσαλονίκη που δεν απεργεί- να καλύψει το ρεπορταζ και γιατί επιλέχτηκε ο μετρ των γραφείων τύπων και manager πλέον στην ΕΡΤ.

Έτσι γιατί ο κ. Νικολαϊδης που τώρα κάνει τον έξυπνο φαίνεται πως δεν θα αναγκαστεί να δώσει ΑΣΕΠ- αν περάσει το σχέδιο Σαμαρά- για την ΝΕΡΙΤ, αλλά θα (ξανα)πάρει με μεγάλη ευκολία μία εκ των υψηλόμισθων θέσεων… Με αξιοκρατικά κριτήρια προφανώς…

Υ.Γ: Το λιγότερο αναξιοπρεπής η στάση των -πως τους είπε ο πρωθυπουργός μας;- προνομιούχων που απευθύνουν τέτοιους χαρακτηρισμούς σε συναδέλφους τους που δουλεύουν ασταμάτητα και είναι αγρυπνοι πάνω από 48 ώρες για να συνεχίσει να εκπέμπει και να υπάρχει η δημόσια τηλεόραση, απέναντι στην πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης. Οι προνομιούχοι είναι κάποιοι τύποι σαν τον κ. Νικολαϊδη που μάλιστα διορίστηκαν από την τωρινή κυβέρνηση. Άρα ας κόψουν την προπαγάνδα, γιατί τους καταλάβαμε.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://odofragma-skas.blogspot.gr/2013/06/blog-post_1809.html

ΠΗΓΗ:
http://www.alterthess.gr/content/ayto-arthro-deixnei-problima-tis-ert


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες