Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΣΥΡΙΖΑ: παραδίδει μαθήματα πολυπολιτισμικού ΚΙΤΣ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 09, 2013 6:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΣΥΡΙΖΑ: παραδίδει μαθήματα πολυπολιτισμικού ΚΙΤΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κλασσικοπερίπτωση:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5595.html


ΣΥΡΙΖΑ: παραδίδει μαθήματα του πολυπολιτισμικού ΚΙΤΣ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ το να ψάλλεις τον Εθνικό Υμνο της Ελλάδας είναι "κακόγουστη επίδειξη πατριωτισμού, που κινείται στα όρια της ασέβειας "



Τάδε έφη ο υπεύθυνος του τομέα Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Δρίτσας, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία του τιμητικού αγήματος των φοιτητών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Ι.Ν Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου , να ψάλλει μαζί με το "Χριστός Ανέστη" τον εθνικό μας ύμνο.

Αν διαβάσει κανείς τι λέει ο κ. Δρίτσας, θα αναρωτηθεί κατ΄αρχάς από που εκπορεύονται τα "αισθητικά κριτήρια" αυτού του εκπροσώπου της ευλογημένης απο το Brookings institute (και απο άλλα συναφή ιδρύματα) "αριστεράς" και που βρίσκει την ...κακογουστιά.

Διότι αν μας έλεγε π.χ ότι

οι δόκιμοι ήταν φάλτσοι και ενοχλήθηκαν τα αυτιά των παρισταμένων (διότι πολύ αμφιβάλλω αν παρίστατο ο ίδιος σε κάποια Αναστάσιμη ακολουθία) θα καταλάβαινα την ένστασή του περί κακογουστιάς.

Απο την άλλη θα μπορούσε να μας πεί πώς φαντάζεται εκείνος μια "καλόγουστη επίδειξη πατριωτισμού", όμως τόσο για αυτόν όσο και το κόμμα του, ο πατριωτισμός είναι κάτι γενικώς κακόγουστο, κάτι που τέλος πάντων προσβάλλει και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της ευρωατλαντικής αριστερωσύνης τους, αλλά και την βασική εντολή των ξένων επικυριάρχων - τοκογλύφων να ισοπεδωθεί κάθε τι που θα θυμίζει Ελλάδα.

Το αποκορύφωμα του θράσους του κ. Δρίτσα βρίσκεται στο σημείο που χαρακτηρίζει αυτήν την πράξη να "αγγίζει τα όρια της ασέβειας".

Αυτοί δηλαδή που εδώ και χρόνια κάνουν ότι είναι δυνατόν για δείξουν ότι είναι "ορκισμένοι" εχθροί της εκκλησίας, αυτοί που έχουν κατά καιρούς στηρίξει όχι μόνο ασεβείς προς την Ορθοδοξία ενέργειες, αλλά που δεν χάνουν ευκαιρία να συμπαρασταθούν σε κάθε βλάσφημη πράξη εναντίον του Χριστού και της εκκλησίας Του, τολμούν να παραδίδουν μαθήματα "ευσέβειας" και μάλιστα σε εκείνους που συνδύασαν το Αναστάσιμο μήνυμα με την Ανάσταση του έθνους μας ψάλλοντας τον "ύμνο στην ελευθερία" που ορθώς επελέγη να είναι και ο εθνικός μας ύμνος.

Εκτός των τυφλωμένων απο τον ευρωλιγουρισμό, οι μόνοι που χαίρονται με τέτοιου είδους δηλώσεις, είναι οι "Ελλαδέμποροι" που πλασάρονται ως "εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι" του πατριωτισμού (αναφέρομαι σε κάθε είδους φασίστα και νεοναζί που μαζί με κόμματα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να μαγαρίσουν την μαλαματένια κληρονομιά που μας άφησαν εκατομμύρια Μαρτύρων, Ομολογητών και αγωνιστών της πίστης του Χριστού της Αγίας και της ελευθερίας της πατρίδας).

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες