Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το θέατρο των ανδρεικέλων γύρω από τα χαράτσια...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 04, 2013 7:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Το θέατρο των ανδρεικέλων γύρω από τα χαράτσια... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το θέατρο των ανδρεικέλων γύρω από τα χαράτσια…



Αυτή η κυβέρνηση της τριτοκομματικής συναίνεσης δεν έχει όρια και αναστολές. Η δωσίλογη αυθάδειά της, η πώρωση του «εκτελεστή δολοφόνου» και η ασύστολη, αλλά κυνική υποκρισία της, συνθέτουν μια πολιτική φρενοβλάβεια χωρίς ιστορικό προηγούμενο.

Μας δολοφονούν εν ψυχρώ, εκτελώντας πειθήνια τα «συμβόλαια θανάτου» της τρόικας (τους εντολοδόχους του φασισμού του 4ου Ράιχ), και ταυτόχρονα μας εμπαίζουν στήνοντας κακόγουστες θεατρικές παραστάσεις περί «διαφωνιών» και «διαπραγμάτευσης» με την τρόικα.

Έχουν συμφωνήσει (προσυμφωνήσει) σε όλα και το παίζουν «διαφωνούντες» και σκληροί «διαπραγματευτές»…

Αυτή η δισυπόστατη λειτουργία αποτελεί και το μακάβριο, ιστορικό στίγμα αυτής της κυβέρνησης: Να εκτελεί από τη μια την ελληνική κοινωνία και το λαό της με τη δωσίλογη κακοήθεια του πωρωμένου φονιά και από την άλλη να «παράγει» πλήθος ευρημάτων και ταχυδακτυλουργικών τεχνασμάτων ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ του ελληνικού λαού, αβυσσαλέας προσβολής της νοημοσύνης του.

ΤΩΡΑ μετέτρεψε τα ΕΚΤΑΚΤΑ χαράτσια σε ΜΟΝΙΜΟ φόρο ακινήτων και κομπάζει θριαμβευτικά. Κομπάζει ότι πέτυχε «διαπραγματευτικό» άθλο: Τέτοια κακοήθεια δωσίλογης δολιότητας και τελετουργικής ΑΠΑΤΗΣ…


Κρατάνε σε μόνιμη και σταθερή βάση τα χαράτσια δίνοντάς τους άλλο όνομα!!!

Ακόμα και αν υπάρξει κάποια μείωση των κλοπιμαίων από τα χαράτσια, αυτή θα καλυφτεί στο πολλαπλάσιο με την ΕΠΕΚΤΑΣΗ και μονιμοποίηση των χαρατσιών στα εκτός σχεδίου ακίνητα, καθώς και από την αύξηση του ΦΑΠ το 2013.

Κλέβουν τη λαϊκή οικογένεια και από την άλλη τσέπη, και αυτό το λένε «προοδευτικό» μέτρο και «ελάφρυνση»: Τόσο, σατανικά «ευρηματικοί», είναι στη λεηλασία και την ωμή κλεψιά…

Για το θεαθήναι στήνουν και παραστάσεις «διαφωνιών» και «σκληρών διαπραγματευτών»!!!


Καλλιέργησαν κλίμα «διαφωνιών» για να επικαλύψουν τη διαιώνιση του μέτρου με άλλο όνομα, εμφανίζοντάς το μάλιστα και σαν «διαπραγματευτική» επιτυχία!!!

Αυτό το άθλιο θέατρο, βεβαίως, που παίχτηκε με τα χαράτσια, έχει και μια άλλη όψη: Την επικάλυψη των ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ τους πάνω σε νέες σφαγές.

Ήδη έχουν συμφωνήσει σε νέα σφαγή των μισθών, με την κατάργηση των επιδομάτων, των κλαδικών Συμβάσεων, την κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης, με το μηχανισμό διαμόρφωσης από την κυβέρνηση του κατώτατου μισθού με βάση την ανταγωνιστικότητα, τις ιδιωτικοποιήσεις, τις απολύσεις στο Δημόσιο…

Οι «περιχαρείς» της δωσίλογης αχρειότητας (Βενιζέλος-Κουβέλης), φλυαρούσαν ακατάπαυστα προκειμένου να παραστήσουν τη μονιμότητα του χαρατσιού σαν «επιτυχία», αλλά δεν βγάλανε άχνα για τις άλλες «εκκρεμότητες», για τις νέες σφαγές…

Αυτά τα ανδρείκελα είναι τόσο εξαχρειωμένα και λιπαρά στο μυαλό και στην ψυχή που δεν αντιλαμβάνονται ότι ο ελληνικός λαός νιώθει απέραντη σιχασιά και οργή μόνο στο αντίκρισμά τους…

ΟΧΙ μόνο δεν μπορεί να ξεγελάσουν, πλέον κανέναν, αλλά με την παρουσία τους και μόνο στήνουν οι ίδιοι τις αυριανές κρεμάλες τους…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 04, 2013 7:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η Ελλάδα είναι προσωρινή, το χαράτσι είναι μόνιμο


Μ ε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, αφού, μετά από μια μαραθώνια και δραματική σύσκεψη, αποφάσισαν να αλλάξουν όνομα στο χαράτσι. Το χαράτσι μετονομάζεται σε ενιαίο φόρο ακινήτων, γίνεται μόνιμο από προσωρινό και θα εισπραχθεί από τη ΔΕΗ που δεν θα αλλάξει όνομα.

Αν τα νέα μέτρα περάσουν και δεν πάμε σε εκλογές, του χρόνου θα αλλάξει όνομα και η ΔΕΗ, ώστε να εισπραχθεί πάλι το χαράτσι χωρίς να περάσει τις κόκκινες γραμμές του ο Φώτης Κουβέλης που έχει...
γίνει πια πιο γελοίος ακόμα κι από αυτούς που τον ψήφισαν.


Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε πως –στη διάρκεια της συνάντησης- συζήτησαν για όλα τα θέματα, ενώ ο Φώτης Κουβέλης είπε πως συζήτησαν μόνο για το χαράτσι, οπότε ή τον Κουβέλη τον είχε πάρει ο ύπνος ή πήγε στην τουαλέτα και ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν ο δυο τους, χωρίς να έχουν τον Κουβέλη να πετάγεται σαν π⓪ρδή. Συγγνώμη, σαν υπεύθυνη αριστερή π⓪ρδή.

Όποιος δεν θέλει να πληρώσει το χαράτσι με το νέο όνομα μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, θα πηγαίνει στην εφορία και θα υπάρχουν τόκοι, ώστε κάποια στιγμή να του πάρουν το σπίτι και να μην χρειάζεται να πληρώνει φόρο.

Η κυβέρνηση σκοπεύει να προχωρήσει σε μείωση του φόρου για τις μικρές ιδιοκτησίες. Η μείωση του φόρου θα είναι προοδευτική επειδή η κυβέρνηση είναι προοδευτική.

Το ποσό που θα χάνεται από τα έσοδα από το χαράτσι θα καλυφθεί από τη θέσπιση νέου ενιαίου φόρου και για τα αγροτεμάχια, ενώ προοδευτικά θα φορολογηθούν τα μονοπάτια, ο φωταγωγός, το κοτετσόσυρμα και οι χελιδονοφωλιές.

Στην περίπτωση που αυτό το μέτρο εγκριθεί από την Τρόικα –που το έχει απαιτήσει-, οι ιδιοκτήτες δεν θα πληρώνουν στη ΔΕΗ αλλά στις ΔΟΥ, ώστε να μοιράζονται οι χριστοπαναγίες και τα γ@μѠσαμαραβενιζελοκουβέλια.

Πάντως, το ρεύμα δεν θα κόβεται σε καμία περίπτωση επειδή δεν θα μπορούν οι ραγιάδες να βλέπουν τηλεόραση και υπάρχει ο κίνδυνος, αν χάσουν την Όλγα Πρετεντέρη και δυο τρία επεισόδια του Σουλεϊμάν, να επαναστατήσουν.

Η συνέχιση του χαρατσιού με άλλο όνομα είναι απόλυτα δίκαιη γιατί η ιδιοκτησία είναι κλοπή και όλοι αυτοί οι μικροαστοί με τα σπιτάκια τους πρέπει να τιμωρηθούν και να πληρώνουν μέχρι να ψοφήσουν, για να χτίσει άλλες 1852 βίλες ο Λάτσης.

Από την άλλη, το χαράτσι είναι χρήσιμο ιστορικά γιατί λύνει οριστικά την απορία όλων αυτών που αναρωτιούνται πώς οι Έλληνες έμειναν υποταγμένοι στους Τούρκους 400 χρόνια.

Εμένα σκασίλα μου για το χαράτσι γιατί δεν έχω σπίτι, οπότε θα τα πιω σε ρακόμελα και θα κεράσω κι όλα τα φτωχαδάκια.

Μετά θα απαλλοτριώσω ένα μεγάλο κότερο, θα βάλω μέσα όλους τους μπατίρηδες και θα τους πάω κρουαζιέρα.

Έτσι, για την αλητεία.

ΠΗΓΗ:
http://pitsirikos.net/

Το διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/04/blog-post_235.html

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες