Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Καμμένος-κλακαδόροι του: Για γέλια και για κλάματα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 17, 2013 10:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Καμμένος-κλακαδόροι του: Για γέλια και για κλάματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καμμένος-κλακαδόροι του: Για γέλια και για κλάματα



Το πολιτικό πορτρέτο του Πάνου Καμμένου το έχουμε φιλοτεχνήσει πολλές φορές: Πορτρέτο καιροσκόπου και γραφικού πολιτικάντη που πουλάει «ηρωική» πατριδοκαπηλία και ασύστολη δημαγωγία…

Τέτοια πολιτικά πορτρέτα αποτελούν το υποπροϊόν δουλικών εξαρτήσεων και διαπλοκών με τους ισχυρούς του χρήματος. Οι «νταβάδες» έχουν πάντα ανάγκη να κατασκευάζουν και εφεδρείες από μεταμφιεσμένα μαντρόσκυλά τους…

Οι τυχοδιώκτες και οι πατριδοκάπηλοι είναι τέτοια κατασκευάσματα, «αναλώσιμα υλικά» στα παιχνίδια των «νταβάδων»: Γι αυτό τέτοιοι «ηρωικοί» πατριδοκάπηλοι, σε περιόδους οξυμένων κοινωνικών και πολιτικών κρίσεων και αναβρασμών, γίνονται βορά του γελοίου, αυτιστικοί σαλτιμπάγκοι…

Ο Καμμένος, βεβαίως, δεν είχε και τα φόντα του κλόουν Καρατζαφέρη και κατέρρευσε νωρίς…



Τώρα, σε ένα νέο επεισόδιο πατριδοκάπηλης γελοιότητας, πέντε βουλευτές του (από τους εννέα) ψήφισαν ενάντια στη γραμμή Καμμένου.

Ποια ήταν η γραμμή Καμμένου;

Η ψήφιση της τροπολογίας των κατοχικών ανδρεικέλων για τη μίσθωση των μικρών ελληνικών νησιών: Μια τροπολογία που ανοίγει διάπλατα τις πόρτες στην ιδιωτικοποίηση και στο ξεπούλημα των νησίδων και βραχονησίδων…

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ:
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/489313/sta-duo-oi-anel-gia-tin-misthosi-dimosion-nisidon/

Και εδώ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7722.html

Ακόμα και η Χρυσή Αυγή αναγκάστηκε από το «υπερψηφίζουμε», να καταψηφίσει…

Η άθλια γελοιογραφική εικόνα συμπληρώνεται με τα ιστολόγια- «υπηρεσίας» του Καμμένου, ιδιαίτερα εκείνα που έχουν «τραφεί» μέσα στους πασοκικούς βόθρους. Αυτά, ενώ διαφημίζουν κάθε τρακατρούκα του Καμμένου, το παίζουν και «αριστεροί αντάρτες»: Τα πρακτορικά «βίτσια» δεν ξεχνιούνται…

Πριν από ένα μήνα ο «ήρωάς» τους, σαν «κότα λυράτη», γυάλισε τα παπούτσια του Αντρίκου και αυτά κατάπιαν τη γλώσσα τους…
Διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7226

Τώρα ο Καμμένος ψηφίζει την τροπολογία της μνημονιακής χούντας και αυτά παρακάμπτουν το συγκεκριμένο γεγονός κομπάζοντας: «Επίθεση Καμμένου στη συγκυβέρνηση»!!!

Η ταχυδακτυλουργική τους, όμως, αχρειότητα, αλλά και γελοιότητα καταγράφεται στο εξής:
Την ώρα που πέντε από τους εννέα βουλευτές των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»(!), καταψηφίζουν τον Καμμένο, αυτά κραυγάζουν για το «κάλεσμα» του Καμμένου «στις πολιτικές δυνάμεις για τη συγκρότηση Δημοκρατικού Πατριωτικού Τόξου»!!!

Εδώ ψηφίζει ο Καμμένος μνημονιακές, δωσίλογες τροπολογίες των κατοχικών ανδρεικέλων, πάνω από τους μισούς βουλευτές του καταψηφίζουν και οι κλακαδόροι παπαγαλίζουν τις αστειότητες περί «Δημοκρατικού Πατριωτικού Τόξου»!!!

Το γράψαμε και το επαναλαμβάνουμε: Η εποχή μας είναι πολύ σκληρή και σπάει τα κόκκαλα του κάθε καιροσκόπου και τυχοδιώκτη, των «χρήσιμων ηλιθίων» και προπαντός των κλακαδόρων, των μεταμφιεσμένων και ρουφιάνων κάθε απόχρωσης…

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 17, 2013 1:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κλασσικοπερίπτωση:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/02/2224.html


Πώς φτάσαμε στην "ντροπολογία" 222/4 (παραχώρηση εμπραγμάτων ή ενοχικών δικαιωμάτων σε ιδιωτικές- δημόσιες νησίδες προς τρίτους)



Δεν θα πουλάνε λέει τις νησίδες αλλά θα τις ...νοικιάζουν.

Όπως π.χ "νοίκιασαν" για ψίχουλα το πρώην Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης (IBC στην Ολυμπιάδα του 2004) στη Lamda Developmentτ του ομίλου Λάτση για 90 χρόνια.

Το μόνο "καλό" που μας έκανε αυτή η κατοχή, είναι ότι "ακονίσαμε" λιγάκι το μυαλό μας αφ΄ενός σε ότι αφορά οικονομικά θέματα (μάθαμε τι είναι μνημόνια, δανειακές, συμβάσεις, spreads κλπ) και αφ΄ετέρου σε ότι σχετίζεται με την πολιτική, τους πολιτικούς και την εθνική μας κυριαρχία.

Μας είπαν
ότι η άνευ όρων και "αμετακλήτως" εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας (μνημόνια, δανειακές συμβάσεις κλπ) είναι επί της ουσίας "σώσιμο" της χώρας μας.

Μας είπαν ότι "μαζί τα φάγαμε" και αρχίσαμε όλοι να αναρωτιώμαστε αν έχουμε καταθέσεις στο εξωτερικό, συμμετοχές σε hedge Funds και σε "επενδυτικούς οίκους" και ψάχναμε σε συρτάρια σε τσέπες και σε μπαούλα, μπας και βρούμε κάτι τις απο τα "φαγωμένα" για να πληρώσουμε τα φάρμακα του παπού, το super market, το ρεύμα , τους φόρους και τα χαράτσια.

Μας είπαν ότι το πρόβλημα στα ασφαλιστικά ταμεία οφείλεται στην μακροζωϊα των συνταξιούχων ( βλ. δηλώσεις Λοβέρδου) και όχι στη νόμιμη κλοπή των αποθεματικών τους απο την Τράπεζα της Ελλάδας (νόμος Σημίτη, τιτλοποίηση των υποχρεωτικά κατατεθειμένων στην Τ.Τ.Ε αποθεματικών των ταμείων και μετατροπή τους σε ομόλογα του ελλ. δημοσίου που μετά "κουρεύτηκαν")

Αυτοί που "βρήκαν τον μήνα που θρέφει τους 11", μας είπαν ότι μπορούμε να ζήσουμε με 300 ευρώ το μήνα ή και με λιγότερα.

Και ήρθαν προχθές να μα πούν ότι με την "ντροπολογία" τους προστατεύουν δήθεν την ιδιωτική και δημόσια περιουσία, βάζοντας ως "θεματοφύλακές" της, το ΤΑΙΠΕΔ, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τους αρχηγούς των επιτελείων.

Με λίγα λόγια βάλανε τους "λύκους" να φυλάνε τα "πρόβατα".

Δεν θα πουλάνε λέει τις νησίδες αλλά θα τις νοικιάζουν.

Όπως π.χ "νοίκιασαν" για ψίχουλα το πρώην Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης (IBC στην Ολυμπιάδα του 2004) στη Lamda Developmentτ του ομίλου Λάτση για 90 χρόνια.

Και αυτό κατά τον "Ανεξάρτητο Έλληνα " κ. Καμμένο θεωρείται "προστασία απο ξεπούλημα".

Χθές έδωσαν τις μαρίνες (ακόμα και εκείνη της Μυτιλήνης) σε τούρκικη εταιρεία, αύριο που θα νοικιάσουν π.χ για 150 χρόνια στο τουρκικό κράτος, τα Ίμια , την Ψέριμο ή όποια άλλη βραχονησίδα βάφτηκε επί Σημίτη "γκρίζα", θα μας λένε ότι έτσι κτίζουν την ανάπτυξη και την πρόοδο της Ελλάδας, ότι έτσι θα δούμε άσπρη μέρα και πως δεν θα αργήσει η μέρα που θα τρώμε ξανά με χρυσά κουτάλια (μέχρι τότε βέβαια αυτοί θα τρώνε τον άμπακο και μάλιστα όχι με κουτάλια αλλά με κουτάλες).

Πιό κάτω
παραθέτουμε αυτούσιους όλους τους νόμους που άλλαξαν διαδοχικά για να φτάσουμε στην "πατριωτική" ντροπολογία ξηεπουλήματος των ιδιωτικών και δημόσιων νησίδων της Ελλάδας μέσω του κόλπου της "μίσθωσης".


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες