Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Σαμαράς "προαναγγέλλει" το "πλαστικό χρήμα;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 05, 2012 7:44 am    Θέμα δημοσίευσης: Σαμαράς "προαναγγέλλει" το "πλαστικό χρήμα; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κλασσικοπερίπτωση:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5.html


Ο Σαμαράς "προαναγγέλλει" την καθιέρωση του "πλαστικού χρήματος" σε κάθε είδους συναλλαγή;



Όποιος άντεξε να ακούσει ολόκληρη την ομιλία του σήμερα στο συνέδριο του "Ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου", δυστυχώς θα είχε και αυτήν την απορία.

Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός αυτής της τρικομματικής κατοχικής κυβέρνησης, εκτός του ότι παρίστανε τον ανήξερο σχετικά με την περίφημη πρόταση για φορολόγηση με 45% όσων έχουν εισόδημα πάνω απο 26.000 ευρώ, δηλώνοντας ότι είναι φίλος της "μεσαίας τάξης" (εδώ πραγματικά ταιριάζει "γάντι" η παροιμία :"Αν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς"), μας είπε και μερικά "κόλπα" με τα οποία θα καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή ώστε επιτέλους να πληρώνουν και οι "πλούσιοι".

Ένα απο αυτά είναι και η "εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας" (αυτό το έχει ξαναπεί πολλές φορές) μέσω της οποίας π.χ ο ΦΠΑ θα αποδίδεται ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ την ίδια στιγμή της συναλλαγής.

Έτσι κανείς πλέον δεν θα μπορεί να "κλέψει" τον ΦΠΑ, εκτός βέβαια και αν είναι τραπεζίτης οπότε έχει και θεσμικά το δικαίωμα να "κλέβει" όποτε θέλει, και όπως θέλει, όλους εμάς τους "διεφθαρμένους" -κατά το παπανδρεϊκό αξίωμα- κατοίκους αυτής της δουλοπαροικίας.

Αυτός λοιπόν ο φορολογικός "αυτοματισμός" του Σαμαρά, σημαίνει ότι ακόμα και αυτές τις μικρές καθημερινές συναλλαγές που μας επέτρεπαν να κάνουμε με χρήμα θα τις κάνουμε στο μέλλον μόνο μέσω πλαστικού χρήματος δηλαδή με μία "έξυπνη κάρτα".


Με απλά λόγια
και αν ερμηνεύουμε σωστά τα λόγια του "σοφού" σερβιτόρου της Μέρκελ, στο εγγύς μέλλον κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει, να πουλήσει, να ζήσει αν δεν έχει στην τσέπη του μία "έξυπνη κάρτα".

Εκεί που είπαμε προχθές "Δόξα σοι ο Θεός" με την εισήγηση του υφυπουργού εσωτερικών, δημόσιας διοίκησης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Μανούσου Βολουδάκη, να μην υπάρχει ενσωματωμένο microchip στις νέες ταυτότητες, λέμε "Βοήθα Παναγιά μου" με τις δηλώσεις του Σαμαρά για την επί της ουσίας εφαρμογή της "αχρήματης κοινωνίας".

Εκεί δηλαδή που είπαμε πως δεν θα μας δέσουν τα χέρια ακούμε τον πρωθυπουργεύοντα να μας λέει ότι θα μας βάλει και σιδερένια λαιμαριά την αλυσίδα της οποίας γύρευε να δείς ποιοί ντόπιοι και ξένοι τραπεζίτες θα κρατούν.

Να πως έρχεται λοιπόν η "κάρτα του πολίτη" του ΓΑΠ με όλη της την ισχύ και φρίκη.

Επιστροφή στην κορυφή
Αγχιδαίμων
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 05, 2012 10:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΤΟ ΑΫΛΟ ΧΡΗΜΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επιτέλους, επετεύχθη η εξαϋλωση της ύλης. Υπό του Μεγάλου Μαγίστρου Αντωνάκη Σαμαρά, πατώντος πίσω από τα χνάρια του συμφοιτητή του στις Στοές του Ευαγούς Παγκοσμιοκρατορικού Ιδρύματος Επιστημονικής Σπουδής Ποδηγέτησης Λαών, Μεγίστου Μαγίστρου Jefrey Papandreou. Το υλικό χρήμα καταργείται. Φυσικά η εξαϋλωση αυτή δεν ήταν αναγκαία για εμάς, καθόσον παρεμφερή εξυπηρέτηση (όχι τόσο τέλεια όμως) μας είχε κάνει η ΕΦΟΡΙΑ τους. Άλλη μέθοδος αυτή βέβαια, πολύ απηρχαιομένη, ενώ ετούτη, δια της εσχάτης τεχνολογίας, επιτυγχάνει παραλλήλως και επιπροσθέτως και απεριόριστους σταδιακούς μελλοντικούς ελέγχους εφαρμογής (ακαριαίους μάλιστα) επί του θύμου αδένα μας, ώστε να μην εξαπτώμαστε, να μην στεναχωριούμαστε ούτε να αγχωνόμαστε και προβαίνομε σε απονενοημένες πράξεις, αυτοκτονίες ή αντικτονίες κλπ. Υπάρχουν άλλα μέσα ειρηνικής μείωσης του πληθυσμού, ώστε να μην ανησυχούν οι συνεργάτες τους οικοπρασινολόγοι για τα δικά τους κεφάλια. Πχ εκτός από τις Δ΄ΡαΙχητικές υπερεξελιγμένες προπαγάνδες (πού` σαι Γκέμπελς να τις δείς): Έτοιμες τροφές, νερό, εμβόλια, ψεκάσματα, μικροκύματα, λοβοτομές κλπ κλπ. Ο χαρτοπολτός να εκλείψει. Μόνον ο ΧΡΥΣΟΣ θα μετράει.
Φιλικά Αγχιδαίμων
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες