Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Πληθαίνουν οι «φόρμες» κατασυκοφάντησης της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 06, 2012 8:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Πληθαίνουν οι «φόρμες» κατασυκοφάντησης της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πληθαίνουν οι «φόρμες» κατασυκοφάντησης της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ



Στο άρθρο μας, ο «Στρατηγικός σχεδιασμός»: Η ΓΕΝΙΚΗ κατεδάφιση της Ελλάδας», είχαμε αναφερθεί στην πολιτικά σκόπιμη κακοήθεια που ταυτίζει την Αριστερά με την «αριστερά».

Σημειώναμε τα εξής:

Εδώ δεν πρέπει να παραλείψουμε και τη σκόπιμη και γλοιωδέστατα δόλια ταύτιση που γίνεται από πολλούς του «ακροδεξιού» βόθρου, αυτούς τους υστερικούς αντικομμουνιστές, οι οποίοι ταυτίζουν την ΑΡΙΣΤΕΡΑ με την «αριστερά», ξεπλένοντας έτσι τις αμαρτίες και ακαθαρσίες της καπιταλιστικής σήψης και βαρβαρότητας.
ΟΛΟΙ αυτοί οι κακοήθεις αρουραίοι, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή η «αριστερά» δεν έχει ΚΑΜΙΑ, απολύτως καμία, σχέση (εκτός από το λεκτικό σφετερισμό του ονόματος) με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ότι αυτή η «αριστερά» δεν είναι παρά η «αριστερή» πολιτική υπαλληλία του καπιταλιστικού καθεστώτος, στη σημερινή μακάβρια νεοταξική του μορφή…».


Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6616

Πάνω στη δραματική άγνοια της Ιστορίας, της Θεωρίας και της Πράξης του Σοσιαλιστικού Κινήματος κερδοσκοπούν, ασυστόλως, οι πολύχρωμοι απολογητές του καπιταλισμού, ιδιαίτερα μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, τη «σοσιαλιστική» εμπειρία του ΠΑΣΟΚ και την ολοκληρωτική, νεοταξική μετάλλαξη της παραδοσιακής Αριστεράς…

Η σύγχυση που κυριαρχεί σήμερα και η θηριώδης ιδεολογική καθίζηση οδηγούν πολλούς σε ένα στείρο, υστερικό αντι-σοσιαλισμό και αντικομμουνισμό…

Καταπίνονται αμάσητα όλα τα προπαγανδιστικά κλισέ των ιερατείων του κεφαλαίου, τα νέα ιδεολογήματα της πλανητικής χρηματιστηριακής Πανούκλας.

Από τα πλέον ύπουλα και δόλια είναι αυτά που καταργούν το ιστορικό, εθνικό και κοινωνικό περιεχόμενο των εννοιών (τις ιστορικές, εθνικές, κοινωνικές και πολιτικές οριοθετήσεις), που καταργούν δηλαδή την Ιστορία, τις Ιδεολογίες και την Πολιτική.

Μία από τις φόρμες αυτών των νεοταξικών ιδεολογημάτων είναι τούτη: Δεν υπάρχει Αριστερά και Δεξιά…

Πάνω σ’ αυτό γεννιέται ένα νέο ιδεολόγημα ΑΠΑΤΗΣ: Αυτό που ταυτίζει την Αριστερά με την «αριστερά», που ταυτίζει τις αγωνιστικές, σοσιαλιστικές παραδόσεις, τη Σοσιαλιστική Θεωρία και Πράξη με τη νεοαταξική «αριστερά»: Την «αριστερά» που ΚΑΤΕΛΥΣΕ και ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ κάθε έννοια της σοσιαλιστικής Θεωρίας και Πράξης, κάθε έννοια ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ…

Οι μπροστάρηδες αυτής της ύπουλης νεοταξικής ΑΠΑΤΗΣ, αυτοί που πρώτοι βάζουν σε «κυκλοφορία» αυτά τα νέα ιδεολογήματα του χρηματιστηριακού κεφαλαίου, είναι (όπως θα αναπτύξουμε στη συνέχεια) τα «ακροδεξιά» παραρτήματα των μηχανισμών του κεφαλαίου.

Σήμερα αυτά τα «παραρτήματα» κατασκευάζουν και ιδιαίτερα φασιστικά λεκτικά εκτρώματα (χωρίς εισαγωγικά), τα οποία, συχνά, υιοθετούνται ασυλλόγιστα και από πολλούς αυθεντικούς αγωνιστές: «Αριστεροφασισμός», «αριστεροδεξιά» κ.λπ…

Αυτή η κατασκευή δεν είναι τυχαία. Το καθεστώς και οι πολύχρωμες κομματικές κεφαλές του καταρρέουν, τα αγωνιστικά ΚΙΝΗΜΑΤΑ αρχίζουν να βρίσκονται ξανά στην ημερησία διάταξη, συνακόλουθα θα αρχίσει, ΑΝΑΠΟΔΕΥΚΤΑ, η ΣΥΝΔΕΣΗ αυτών των κινημάτων με τις επαναστατικές παραδόσεις τους, δηλαδή με τις ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ, σοσιαλιστικές παραδόσεις τους.

Κατασκευάζουν, λοιπόν, τα ιερατεία της νεοταξικής προπαγάνδας, ΑΠΟ ΤΩΡΑ, τις φόρμες συκοφάντησης αυτών των κυοφορούμενων ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ.

Μια τέτοια φόρμα είναι η ΤΑΥΤΙΑΣΗ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ με τη ΔΕΞΙΑ και ακόμα χειρότερα με το ΦΑΣΙΣΜΟ, στη βάση του ταχυδακτυλουργικού τεχνάσματος το οποίο ΤΑΥΤΙΖΕΙ την ΑΡΙΣΤΕΡΑ με τη νεοταξική «αριστερά»: Τα δεκανίκια του πλανητικού φασισμού…

Έτσι με βάση τη νεοταξική «αριστερά» συγκαλύπτεται και παρακάμπτεται η ΟΥΣΙΑ του νεοταξικού φασισμού και τα κυρίαρχα ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ του υποκείμενα: ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη του φάση, αυτή της πλανητικής χρηματιστηριακής κακουργίας και φρενοβλάβειας και το ΔΕΞΙΟ κυβερνητικό του οικοδόμημα με τις πολύχρωμες κομματικές κεφαλές του…

Θα παραθέσουμε μια σειρά άρθρων γύρω από αυτή τη νεοταξική δολιότητα που παρασύρει και πολλούς φίλους…

Θα αρχίσουμε με ένα παλιό μας άρθρο, γραμμένο σε χρόνο που ακόμα δεν είχαν «πλασαριστεί» αυτά τα νέα ιδεολογήματα.




Το παρακάτω κείμενο είναι γραμμένο το Μάιο του 2000.
Ωστόσο και τότε που γράφτηκε, πάλι ήταν πίσω από τα πράγματα. Ήδη αυτοί που αυτό-προσδιοριζόντουσαν ως «αριστερά» ήταν μεταλλαγμένοι και το νέο ιδεολογικό και πολιτικό κατεστημένο: Το Νεοταξικό «αριστερό» κατεστημένο.
Και το κατεστημένο, οποιοδήποτε κατεστημένο δεν είναι ΠΟΤΕ αριστερά. Είναι δεξιά με άλλη μάσκα και άλλα μακιγιάζ…

Τι είναι Αριστερά

Του Θύμιου Παπανικολάου

«Όταν υποχρεώνεις την εργατική τάξη να σέβεται την αστική νομιμότητα, τότε όλοι οι αγώνες της, κοινοβουλευτικοί και άλλοι, θα χρεοκοπήσουν αξιοθρήνητα αργά ή γρήγορα, για να δώσουν θέση στη δίχως όρια βία της αντίδρασης».
Ρόζα Λούξεμπουργκ

ΑΥΤΟ που χαρακτηρίζει την Αριστερά (όχι στις «παρεκβάσεις» της, αλλά στην ουσία της) είναι ότι τα συνειδητά κίνητρα είναι τα πραγματικά και επαρκή κίνητρα της επαναστατικής στάσης. Και τα συνειδητά αυτά κίνητρα είναι: Η υπέρβαση της κατεστημένης καταπιεστικής μορφής πολιτισμού, οι ριζικά καινούργιοι τρόποι πραγμάτωσης του ανθρώπου, η έφεση της ελευθερίας, η ιδέα του αυτοκαθορισμού, του ανθρωπισμού, της αξιοπρέπειας, αυτό που λέμε κοινά ηθική στάση.
Η ΕΝΝΟΙΑ, συνεπώς, της Αριστεράς, σήμερα, είναι ταυτόσημη με την επαναστατική θεωρία, την επαναστατική βούληση και την επαναστατική πράξη, είναι ταυτόσημη με το σοσιαλισμό. Η Αριστερά για να είναι Αριστερά πρέπει να τείνει στην κατάλυση του καπιταλιστικού συστήματος, ενός συστήματος αυταρχικής ρύθμισης της κοινωνικής ζωής, που κρίνεται ως απάνθρωπο και άδικο, και στην αντικατάστασή του με ένα άλλο, ριζικά διαφορετικό, με άλλο σύστημα αξιών, ανθρώπινο και δίκαιο, που να αντιστοιχεί στις ανάγκες και στην ελεύθερη βούληση του συνόλου του πληθυσμού: το σοσιαλισμό.
ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ κίνημα δεν μπορεί παρά να είναι ένα κίνημα σήμερα αυθεντικά σοσιαλιστικό. Ένα κίνημα για την κατάργηση του καπιταλισμού και όχι μια μάταια προσπάθεια μπαλώματος του καπιταλιστικού καθεστώτος για τη διάσωσή του. Η Αριστερά για να είναι Αριστερά πρέπει να αποτελεί την ΕΜΠΡΑΚΤΗ προσβολή, ρήγμα και γκρέμισμα των συστατικών δομών εξουσίας του καπιταλιστικού καθεστώτος. Η Αριστερά πρέπει να είναι η έμπρακτη κριτική της κοινωνίας και ταυτόχρονα η ΠΡΟΤΑΣΗ ενός ΑΝΤΙΜΑΧΟΥ συστήματος αξιών: Η εναλλακτική πρόταση εξουσίας.
ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ πρόταση εξουσίας δεν είναι οι αοριστίες για το σοσιαλισμό, ούτε οι γενικές προγραμματικές δηλώσεις για τη «λαϊκή εξουσία». Εναλλακτική πρόταση εξουσίας είναι ταυτόχρονα: Το σοσιαλιστικό μοντέλο, δηλαδή το εναλλακτικό μοντέλο εξουσίας και οι συγκεκριμένες μορφές της εναλλακτικής εξουσίας που έμπρακτα θα έρθουν σε ρήξη με τη «νομιμότητα» της καπιταλιστικής εξουσίας.
Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ πρόταση εξουσίας ορίζει και τα μέσα και τα όργανα που θα αντικαταστήσουν τις καπιταλιστικές δομές εξουσίας. Θέτει τους εναλλακτικούς θεσμούς εξουσίας που θα αντιστοιχούν στο νέο σύστημα αξιών, στις ανάγκες του αγώνα, στον αυτοκαθορισμό και στην ελεύθερη ανάπτυξη του ανθρώπου: Τους θεσμούς της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
ΓΙΝΕΤΑΙ σαφές ότι η Αριστερά στερείται εναλλακτικής πρότασης. Ούτε στην πράξη, αλλά ούτε και στα λόγια προωθεί και ΕΝΣΤΑΛΑΖΕΙ μέσα στην κοινωνία το εναλλακτικό μοντέλο εξουσίας. Αντίθετα κάποιες δυνάμεις που αυτοπροσδιορίζονται ως «Αριστερά», (Δε μιλάω για τους καθεστωτικούς υπαλλήλους και τα φερέφωνα του κοσμοπολιτισμού, αλλά τους «ατελώς προσαρμοσμένους») υποκλίνονται και αναπαράγουν τη «νομιμότητα» της καπιταλιστικής εξουσίας.
ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ αυτές βρίσκονται κάτω από τη δεσποτεία των κυρίαρχων ιδεών, τις οποίες μάλιστα αναπαράγουν. Είναι διαποτισμένες από το μοντέλο της καπιταλιστικής καταπιεστικής κοινωνίας, είναι παραδομένες στα αδιέξοδα αυτής της κοινωνίας. Η «κοινωνική κριτική» τους δεν υπερβαίνει τα όρια του αστικού καθεστώτος. Αντίθετα δείχνει ότι το πρότυπο αυτού του καθεστώτος έχει βάλει ανεξίτηλα τη σφραγίδα του στη σκέψη αυτών των δυνάμεων, έχει εγκατασταθεί στα μύχια της «πολιτικής ψυχής» τους. Δηλαδή δεν δέχονται απλώς το κυρίαρχο μοντέλο εξουσίας, αλλά το έχουν και εσωτερικεύσει: Έχουν μεταλλαχτεί σε ιδεολογικό κατεστημένο..
Το θέμα δεν είναι το τι δηλώνουμε (και ο Σημίτης και ο Μπλερ, ακόμα και ο Κλίντον δηλώνουν αριστεροί), αλλά το τι πράττουμε.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ αν δεν σπάσει τις ιδεολογικές, πολιτικές και ψυχολογικές αλυσίδες της αστικής «νομιμότητας» δεν μπορεί να προχωρήσει σε μια εναλλακτική πρόταση εξουσίας: στην εργατική και λαϊκή εξουσία, στο σοσιαλισμό…
Μάιος 2000

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 07, 2012 8:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το πρωταρχικό τέχνασμα: «Δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά»



Θα συνεχίσουμε με το αρχικό, ύπουλο, νεοταξικό ιδεολόγημα: «Δεν υπάρχει αριστερά και δεξιά».

Αυτό το ιδεολόγημα πλασαρίστηκε για να ξεπλύνει, τη μισητή στους λαούς Δεξιά και να την αναπαλαιώσει.


Ουσιαστικά καταργούσε την ΑΡΙΣΤΕΡΑ και κερδοσκοπούσε πάνω στη σιχασιά που ένιωθε ο κόσμος για την καθεστωτική «αριστερά».

Αυτές τις δύο «σιχασιές» τις εξίσωνε με το πανούργο τέχνασμα: «Δεν υπάρχει αριστερά και δεξιά».

Τι απόμεινε; Οι νέες κατασκευές και αναπαλαιώσεις της κατεστημένης πολιτικής, δηλαδή οι νέες μορφές της ΔΕΞΙΑΣ, στις ποικίλες μορφές και πολυχρωμίες. Ιδιαίτερα στις μορφές τις ακροδεξιάς πατριδοκαπηλείας…

Να, γιατί αυτό το ιδεολόγημα to «κυκλοφόρησαν», με ιδιαίτερο ζήλο οι ακροδεξιές ποικιλίες: Ο Καρατζαφέρης και CIA…

Πριν προβούμε σε μια συνοπτική ιστορική παρασουσίαση των νέων αυτών νεοταξικών ταχυδακτυλουργιών, θα παραθέσουμε ένα παλιό μας κείμενο, γραμμένο το Μάιο του 2008

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=16333#16333



«Αριστερά» και «δεξιά»

Είναι τόσο καθολική και βαθιά η ιδεολογική σύγχυση, τόσο τραγικά χαμηλό το θεωρητικό επίπεδο και τόσο καταθλιπτική η πολιτική κενότητα που οδηγεί πολλούς στο απόφθεγμα: «Σήμερα δεν υπάρχει αριστερά και δεξιά»!!!
Βεβαίως το θάνατο της ιστορίας και των ιδεολογιών των έχουν κηρύξει εδώ και πολλά χρόνια οι θεωρητικοί απολογητές του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης.
Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης οι σειρήνες της καπιταλιστικής τάξης δεν κήδευσαν μόνο το σοσιαλισμό, αλλά και τις ιδεολογίες και την ιστορία, συνακόλουθα και τις θεωρητικές επιστήμες.
Το γενικό νεοταξικό ιδεολόγημα που προαναγγέλλει το θάνατο της Ιστορίας και των ιδεολογιών σηματοδοτεί ακριβώς τούτο: Δεν υπάρχει σοσιαλισμός και Αριστερά, δεν υπάρχουν τα ιστορικά κεκτημένα της ανθρωπότητας. Υπάρχει μόνο ο καπιταλισμός και τα ιδεολογήματά του.
Βλέπουμε, δυστυχώς σήμερα και πολλούς που υποτίθεται ότι είναι πολέμιοι της Νέας Τάξης να υπερβάλλουν σε ζήλο στην ισοπέδωση των ιδεολογιών και να διατυμπανίζουν το ιδεολογικό ρεφραίν: «Δεν υπάρχει αριστερά και δεξιά». Στην πρωτοπορία αυτών των δήθεν «εχθρών» της Νέας Τάξης είναι οι διανοούμενοι λάτρεις του καπιταλισμού, οι πλέον φανατικά υστερικοί αντικομουνιστές.
Αυτό το νόθο ιδεολόγημα της καπιταλιστικής φιλοσοφίας (δεν υπάρχει αριστερά και δεξιά) μέσα στο ισοπεδωτικό χάος της σύγχυσης και απογοήτευσης αιχμαλωτίζει πολλούς αγνούς αγωνιστές και κυρίως νέους ανθρώπους. Είναι τέτοια η σιχασιά που νιώθουν για τα αριστερά κόμματα και είναι τέτοιο το αναποδογύρισμα των πραγμάτων (πολλοί δεξιοί σκέφτονται πιο αριστερά από τους «αριστερούς») που εύκολα εγκλωβίζονται πολλοί σε αυτή την ιδεολογική απάτη.
Δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τούτο το απλό: Ότι είναι άλλο ζήτημα να πούμε ότι τα υπάρχοντα πολιτικά σχήματα (αριστερά και δεξιά) δίνουν μια στρεβλή εικόνα της πραγματικότητας και οριοθετούν τεχνητά την κοινωνική πραγματικότητα και εντελώς διαφορετικό ότι έχουν καταργηθεί οι έννοιες της «αριστεράς» και «δεξιάς».
Η έννοια της αριστεράς εκφράζει μια αγωνιστική πορεία μέσα στο ιστορικό γίγνεσθαι, είναι το απόσταγμα των επαναστατικών κοινωνικών αγώνων, απόσταγμα που συμπυκνώνεται στη θεωρία και πράξη του σοσιαλισμού: Στην ιδεολογία δηλαδή της εργατικής τάξης και των καταπιεσμένων λαϊκών μαζών.
Εντελώς αντίθετη είναι η έννοια της «δεξιάς»: Η ιδεολογία του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου.
Αυτές οι ιδεολογίες δεν έχουν καταργηθεί. Το γεγονός ότι κομματικά υποκείμενα της «αριστεράς» σφετερίζονται τους αγώνες, τα σύμβολα και τις ιδεολογικές σημαίες των κοινωνικών αγώνων και των σοσιαλιστικών ιδεών, με συνακόλουθο αποτέλεσμα να έχουν ενσωματωθεί στο κατεστημένο, δεν καταργεί το κοινωνικό και ιδεολογικό περιεχόμενο των εννοιών. Απλώς αυτή η σημερινή «αριστερά» έχει γίνει η «νέα δεξιά», με φορεσιές και αρματωσιές «αριστερές».
Η προδοσία των σφετεριστών των κοινωνικών αγώνων και των σοσιαλιστικών ιδεών δεν σημαίνει ότι καταργήθηκαν και οι ιστορικοί αγώνες και τα σοσιαλιστικά ιδεώδη.
Και δεν μπορεί ΠΟΤΕ να μην αγωνιστείς εναντίον των σφετεριστών, αν πραγματικά θέλεις να δημιουργήσεις ένα άλλο κόσμο. Δεν μπορεί τα λαϊκά κινήματα να δωρίσουν στους σφετεριστές των κινημάτων και των ιδεών την έννοια της Αριστεράς, το περιεχόμενο του ιστορικού γίγνεσθαι που καθορίζει αυτήν την έννοια.
ΟΣΟΙ κρίνουν βάση των σφετεριστικών ετικετών και παπαγαλίζουν το ιδεολόγημα της ισοπέδωσης του κοινωνικού γίγνεσθαι και των ιδεολογικών του εννοιών, αυτοί ουσιαστικά αποδέχονται τα νέα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης: Αυτά για το τέλος της Ιστορίας και των ιδεολογιών.


Διαβάστε επίσης τα άρθρα:
α).Το ιδεολόγημα που καταργεί τη «Δεξιά» και την «Αριστερά»
β). «Είμαστε όλοι Έλληνες»: ιδεολόγημα ΑΠΑΤΗΣ
Βρίσκονται ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5259


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 13, 2012 6:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Αριστεροφασισμός»: Νεοταξικό λεκτικό έκτρωμα…



Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της φασιστικής ιδεολογίας και μυθολογίας είναι η καρατόμηση των εννοιών και των λέξεων και η κατασκευή λεκτικών εκτρωμάτων.

Ο παλιός φασισμός που βρήκε την κορύφωσή του στο χιτλερικό ναζισμό κατασκεύασε το λεκτικό έκτρωμα: «Εθνικοσοσιαλιασμός».

Αναλυτικά διαβάστε στο άρθρο: «Εθνικοσοσιαλισμός»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2245

Ο σταλινικός ολοκληρωτισμός, αυτός ο θηριώδης γραφειοκρατικός εκφυλισμός της Σοβιετικής Ένωσης, αναπαρήγαγε τα καπιταλιστικά, φασιστικά ιδεολογήματα, καρατομώντας και αυτός τις ιδέες, τις έννοιες και τις λέξεις: Ήταν αυτός που κατασκεύασε το αντίστοιχο, συμμετρικό λεκτικό έκτρωμα του ναζιστικού «εθνικοσοσιαλισμού»: «Σοσιαλφασισμός»!!!

Ο σταλινισμός, συνεπώς, ήταν ο πρώτος που προμήθευσε τις «λεκτικές βάσεις» στο σημερινό «λεξικό» της Νέας Τάξης και στα λεκτικά του εκτρώματα: «Αριστεροφασισμός» ή «αριστεροδεξιός» κ.λπ…

Σήμερα ο νεοταξικός φασισμός έχει συστηματοποιήσει και γιγαντώσει την ιδεολογική βιομηχανία της ολοκληρωτικής ΣΦΑΓΗΣ των λέξεων και των εννοιών.

Σήμερα ζούμε μια ψυχρή «εκτέλεση» των κανόνων της λογικής και της νόησης, το φρικώδες νεοταξικό έργο ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ των εννοιών και των λέξεων.

Σήμερα η Νέα Τάξη αφού ενσωμάτωσε τη σοσιαλδημοκρατία και τα καταρρέοντα σταλινικά κόμματα, αφού τα μετέτρεψε σε «αριστερούς ψάλτες» της, τα αξιοποίησε και τα αξιοποιεί για να συκοφαντήσει το ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ και την ΑΡΙΣΤΕΡΑ, να ΤΑΥΤΙΣΕΙ τα δικά της εγκλήματα με τα «αριστερά» δεκανίκια της και να κατασκευάσει το δικό της «λεξικό»…

Διαβάστε πιο αναλυτικά το άρθρο: «Το λεξικό της Νέας Τάξης»:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5835

Όπως ήδη γράψαμε το πρώτο τέχνασμα της απάτης ήταν: «Δεν υπάρχει αριστερά και δεξιά».

Μετά ακολούθησε μια άλλη ιδεολογική και πολιτική αλχημεία: Ταυτίστηκε το καπιταλιστικό καθεστώς με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

Ο «ακροδεξιός» υπόκοσμος αποτέλεσε, στην πρώτη φάση, την αιχμή του δόρατος αυτής της νεοταξικής βιομηχανίας. Μάλιστα ο θίασος του Καρτατζαφέρη με τους κλόουν του, αποπειράθηκαν να αθωώσουν και τη δεξιά, με τον ισχυρισμό ότι ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ η Αριστερά και …διώκεται η Δεξιά...

Διαβάστε το άρθρο: «Οι δόλιες και συνειδητές παρλαπίπες του Άδωνι»

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5107

Σημείωση: Κάθε σκεπτόμενος, στοιχειωδώς, μπορεί να αντιληφτεί, από την πορεία αυτού του νεοταξικού παραρτήματος-«λαγού» των «νταβάδων» την καθεστωτική βιομηχανία ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ της πραγματικότητας και των εννοιών.

Κατόπιν, μετά την επιβολή της ευρω-κατοχής μας και του 4ου Ράιχ, εμπλουτίστηκε η νεοταξική μυθολογία:
Ταυτίστηκε η Ελλάδα με τα αριστερά καθεστώτα και τη «σοβιετία»: Από τη Μέρκελ μέχρι τον Πρετεντέρη και τον ΛΑ.Ο.Σ., ακόμα και το ανδρείκελο ο ΓΑΠ, άρχισαν να μιλούν για «σοβιετικό» ελληνικό καθεστώς…

Διαβάστε πιο αναλυτικά το άρθρο:
«Οι φελλοί μιλάνε για «σοσιαλιστική βαρβαρότητα»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5806

Φτάσαμε, λοιπόν, σήμερα, στη λεκτική κωδικοποίηση αυτής της καθεστωτικής δολιότητας, στην κατασκευή των λεκτικών εκτρωμάτων: «Αριστεροφασισμός» ή «αριστεροδεξιός» κ.λπ, χωρίς καν εισαγωγικά…

Αυτό το νεοταξικό, λεκτικό εύρημα-έκτρωμα (η καθεστωτική αυθάδεια σε παράκρουση) είναι πολλαπλά δόλιο:


α).
Επικαλύπτει, αποκρύβει και εξαφανίζει το κοινωνικό περιεχόμενο, τον ιδεολογικό χαρακτήρα και τις πολιτικές λειτουργίες του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, στη σημερινή, πλανητική ιμπεριαλιστική του κακουργία: Το σύγχρονο ΦΑΣΙΣΜΟ της Νέας Τάξης.

Ο πλανητικός ιμπεριαλισμός, οι φασιστικές λειτουργίες του (ο ολοκληρωτισμός της κανιβαλικής «ελεύθερης αγοράς), οι δομές του και το κράτος του (Νέα Τάξη), καθώς και οι πολιτικοί εκφραστές του (κυβερνητικά και κομματικά υποκείμενα, κοινοβούλια κ.λπ), ΟΛΑ αυτά αθωώνονται και τα στυγερά εγκλήματά τους μεταβιβάζονται, γενικά και αφηρημένα στην Αριστερά, σε μια λεκτική αφαίρεση.



Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της Νέας Τάξης, της ακραίας καπιταλιστικής βαρβαρότητας και θηριωδίας, γίνεται «Αριστεροφασισμός»: Ολοκληρωτική και φρενοβλαβής αντιστροφή των πραγμάτων!!!

β). Μια άλλη μοχθηρή δολιότητα είναι η ταύτιση ενός δεκανικιού του καπιταλιστικού συστήματος (=η ενσωματωμένη και μεταλλαγμένη «αριστερά»- η «αριστερά» του καθεστώτος) με την αυθεντική ΑΡΙΣΤΕΡΑ (τη Θεωρία και την Πράξη ανατροπής του καθεστώτος).

Εδώ υπάρχει διπλή απάτη: Από τη μια μετατίθεται ο νεοταξικός ΦΑΣΙΣΜΟΣ στα «αριστερά» δεκανίκια και τους δορυφόρους του καπιταλιστικού συστήματος και ΟΧΙ στο χαρακτήρα, τις λειτουργίες, τους θεσμούς και τους κυβερνητικούς πυλώνες του συστήματος και από την άλλη ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ αυτοί οι «αριστεροί» δορυφόροι με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Χρησιμοποιείται, δηλαδή, η νεοταξική «αριστερά» για το ξέπλυμα της καπιταλιστικής κακουργίας και θηριωδίας, μια κάλπικη «αριστερά» η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποτέλεσε και τον κυρίαρχο κυβερνητικό συντελεστή, παρά μόνο το δεκανίκι του καπιταλισμού.

Δεν ήταν αυτή η «αριστερά» (η νεοταξική «αριστερά») ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ κυβερνητικός εκφραστής του καπιταλιστικού καθεστώτος. Έγινε κυβερνητικός διαχειριστής (ΠΑΣΟΚ π.χ και ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία) όταν μεταλλάχτηκε ολοκληρωτικά σε Δεξιά, σε νέα δεξιά, για τη ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ και ΔΙΑΣΩΣΗ του καταρρέοντος και σηπόμενου καπιταλισμού…

Και γίνεται αυτή η «αριστερά» μοχθηρό γρανάζι του καθεστώτος (Δεξιά)
από τη στιγμή που υποτάσσεται ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ στις πλανητικές ιμπεριαλιστικές απαιτήσεις, στους νόμους και τους κανόνες της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης, της ΕΕ, του ευρώ, των διεθνών χρηματιστηριακών μαφιόζων…

Μήπως, αλήθεια, τα κέντρα αυτής της πλανητικής νεοταξικής εξουσίας, το 4ο Ράιχ, η αυτοκρατορία των ΗΠΑ και οι πολυεδρικοί μηχανισμοί τους είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ και δεν το ξέρουμε; Είναι «αριστεροφασισμός»;

ΟΧΙ, είναι σκέτος ΦΑΣΙΣΜΟΣ: Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ των αρπακτικών του κεφαλαίου, ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ του καπιταλισμού, ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ του πλανητικού κράτους των μαφιών του χρήματος: Η Νέα Τάξη…

γ).
Ο «αριστεροφασισμός» εκπληρώνει και μια άλλη δολιότητα: Χρησιμοποιείται και θα χρησιμοποιηθεί για την κατασυκοφάντηση και τρομοκράτηση των επερχόμενων εκρηκτικών λαϊκών κινημάτων.

Κάθε οργανωμένη εκδήλωση λαϊκής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στο νεοταξικό φασισμό, κάθε λαϊκό ΚΙΝΗΜΑ που θα σπάει τη νεοταξική «νομιμότητα» (το φασισμό του καθεστώτος), θα στιγματίζεται σαν «αριστεροφασισμός».

Ήδη το λεκτικό αυτό έκτρωμα χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον εναντίον του αγώνα των χαλυβουργών…

Ας μην πέφτουμε λοιπόν στις παγίδες- λεκτικά εκτρώματα των ληστών και δημίων μας οι οποίοι με αυτά τα δόλια ιδεολογήματα επιδιώκουν ΟΧΙ μόνο να ξεπλύνουν τα θηριώδη εγκλήματά τους, αλλά και να μας ρίξουν στην κατάσταση του θλιβερού δούλου…

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες