Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Θα ξεπεράσει το ΛΑΟΣ το 3%;;;;;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Μεγκουλίνα



Ένταξη: 15 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 11, 2007 12:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Θα ξεπεράσει το ΛΑΟΣ το 3%;;;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι "κρυφές" δημοσκοπήσεις (τουλάχιστον μία που γνωρίζω, που έγινε για λογαριασμό μεγάλης εφημερίδας) θέλουν την ΝΔ με ποσοστό πάνω από 42%, το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό κάτω από 40%, το ΚΚΕ 8% με ελαφρά πτωτική τάση, τον ΣΥΡΙΖΑ 4.5%(!)και το ΛΑΟΣ 3,1% με πτωτική τάση. Τον δε Παπαθεμελή με 1,5%(πολύ καλό ποσοστό). Μία άλλη που έγινε για λογαριασμό της ΝΔ θέλει το ΛΑΟΣ με 2,7%. όμως αυτή δεν την πολυπιστεύω γιατί τα λένε από την ΝΔ αυτά.

Όμως είναι ορατό το ενδεχόμενο το ΛΑΟΣ να μην μπει στην Βουλή. Προσωπικά θέλω την πεντακομματική Βουλή και να ακούγονται και οι απόψεις του ΛΑΟΣ, όμως αν τελικά το κόμμα αυτό δεν περάσει το 3%, θα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον τυχοδιωκτικό χαρακτήρα του αρχηγού του και της πλειοψηφίας του επιτελείου του.

Οι λίστες του ΛΑΟΣ λίγο πριν τις εκλογές παρουσιάζουν εικόνα τσίρκου.

-στις λίστες του υπάρχει ένα απίθανο μείγμα διαφόρων αλληλοσπαρασόμενων συνήθως τάσεων της άκρας Δεξιάς. Από φιλοναζί, παλαιάς κοπής εθνικιστές, φιλοχουντικούς, φιλοβασιλικούς, πρώην Χρυσαυγίτες (π.χ. υιός Πλεύρης),
Ο καθένας βέβαια έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει. Κάποιοι απ΄ όλους αυτούς ίσως να είναι και αξιόλογοι άνθρωποι, όμως βρίσκονται στις παρυφές της ελληνικής κοινωνίας και πολιτικής.

- Όλοι αυτοί συνοστίζονται δίπλα σε "σοβαρούς" και σοβαρούς καθηγητές, πρέσβεις, δημοσιογράφους κ.ά όπως π.χ. ο σοβαρότατος πρέσβης κ. Γεωργίου που είναι γνωστό ότι τον έχει φυτέψει δίπλα στον πρόεδρο ο Μητσοτάκης. (δημιούργημα του οποίου είναι ο Γ. Καρατζαφέρης με τις τηλεοπτικές άδειες που του είχε δώσει όταν ήταν κυβέρνηση, ή κάποιοι δημοσιογράφοι (Σαμοίλης κλπ)

- ο καθηγητής κ. Γούδης,(εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ) παρά τις εξαιρετικές επιστημονικές, λογοτεχνικές κ,ά περγαμηνές του, και την αναμφισβήτητη ιδιοφυία του και την πολιτική πείρα του στην ΝΔ, δεν έχει αποφύγει την εντύπωση του "τρελλού επιστήμονος", με τις συχνές εμφανίσεις του στα μεταμεσονύκτια πάνελ και την συμμετοχή του σε συζητήσεις για UFO κλπ, όσο και αν αυτά που έλεγε ήταν σοβαρά ή όχι


-το κόμμα σπαράσεται από έριδες ξένες προς την ελληνική κοινωνία π.χ. δωδεκαθεϊστές εναντίον ορθοδόξων, φιλοναζί εναντίον ελληνοκεντρικών κλπ

-τουλάχιστον δύο υποψήφιοι μέχρι προχθές έβγαιναν στα τηλεπαζάρια και πουλούσαν βιβλία, κάνοντας σχόλια επί παντός επιστητού και πιθηκίζοντας με τον γραφικότερο τρόπο. Αυτοί μπορούν να μαζέψουν ψήφους λόγω αναγνωρισιμότητας, συμβάλουν όμως τα μάλα και στην γενικότερη εικόνα του "αλλαλούμ και του τσίρκου"


- έχουν παραμεριστεί πρόσωπα, γνωστά μεν για τις ακραίες απόψεις τους, αλλά ικανά να διαχειριστούν με καλό τρόπο έναν δημόσιο διάλογο, έχοντας συναίσθηση της δύναμης της εικόνας και του τι εστί γραφικότητα προς αποφυγήν, όπως π.χ. ο δικηγόρος Μάκης Βορίδης.

-- η επιλογή της Έφης Σαρρή, είναι αποτυχημένη. Όχι ότι τα άλλα κόμματα δεν έχουν ανάλογες περιπτώσεις (βλ Κούρκουλα που την βλέπαμε 10 χρόνια στην Λάμψη και έγινε βουλευτής ΠΑΣΟΚ, ή ο ηθοποιός που έπαιζε τον μπάτσο στην Λαμψη, ξεχνάω το όνομά του είναι βουλευτής της ΝΔ), όμως η συγκεκριμένη (συμπαθής κατά τα άλλα) τραγουδίστρια τελευταία βρίσκεται έξω από τον "νυμφώνα" των εταιριών και μοιραία οι μετοχές της έχουν πέσει, έχει δε εικόνα συνεχώς διαμαρτυρόμενου ξεπεσμένου καλλιτέχνη. Το δε βίντεο που κυκλοφόρησε με το τραγούδι "σταυρώστε με σταυρώστε με στην αγκαλιά σας σφίξτε με κλπ (αν θυμάμαι καλά τους στίχους)", έδωσε την χαριστική βολή κι έβλαψε την εικόνα του ΛΑΟΣ.

-Επι πλέον η υποψηφιότητα δύο ατόμων με βεβαρυμένο ποινικό μητρώο (ο ένας για εμπόριο ναρκωτικών στην ΄Β Αθηνών, ο άλλος για σχέσεις με την νύχτα στο υπόλοιπο Αττικής) μπορεί να φέρει την καταστροφή και απορώ πως δεν έχει γίνει ακόμη. Σημειώνω ότι ο καταδικασθείς για ναρκωτικά ήταν μέλος της παρέας Κουρκουλάκου κλπ που είχαν καταδικαστεί για τις βομβιστικές επιθέσεις στον κινηματογράφο Έλλη την δεκαετία του 70 (ήταν συγκρατούμενοι και έτσι γνωρίστηκαν). Όπως λέγεται, ίσως να έχει παρουσιάσει πλαστό ποινικό μητρώο στον Καρατζαφέρη, και έτσι κατάφερε να μπει στις λίστες, γιατί μόλις μαθεύτηκαν όλα αυτά φημολογείται ότι αυτός ζήτησε μόνος του αντίγραφο του ποινικού μητρώου από την αστυνομία. Πιθανόν να υπάρχουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις μετά τις εκλογές.

-σε όλα αυτά προστίθεται και ολίγον Ναξάκης, ο οποίος έχει βελάξει εντελώς και παραλληρεί σε ορισμένα τηλεοπτικά παράθυρα

Κακή εντύπωση κάνει επίσης το προφανές αβαντάρισμα του ΛΑΟΣ από κύκλους του ΠΑΣΟΚ και της εκσυχρονιστικής Αριστεράς. Μέχρι και ο ...Ιός της Ελευθεροτυπίας ξεσπαθώνει και προεκλογικά "αθωώνει" την άκρα Δεξιά για τους εμπρησμούς δασών την δεκαετία του 70

(Από ποιον κινδυνεύουν τα δάση; Επί δεκαετίες ψάχνουμε για συνωμότες πίσω από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές: χουντικούς, φασίστες, σοσιαλιστές και αντιεξουσιαστές, Ελληνες και Τούρκους. Αλλά ο μεγάλος «συνωμότης» βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας.
Ο πρώτος «εχθρός» στον οποίο αποδόθηκαν οι πυρκαγιές των δασών, την πρώτη δεκαετία μετά τη μεταπολίτευση, ήταν κάποιοι αθέατοι ακροδεξιοί συνωμότες που (υποτίθεται πως) απέβλεπαν στην υπονόμευση της δημοκρατικής τομής του 1974 κι ενδεχομένως σ' ένα νέο πραξικόπημα κατά της δημοκρατίας.
)
βλ κείμενο
http://www.iospress.gr/ios2007/ios20070909.htm

Ένας μεσαίος άνθρωπος δεν αισθάνεται εμπιστοσύνη βλέποντας όλο αυτό το θέαμα, όσο και αν θέτει τα εθνικά θέματα σε προταιρεότητα. Ποίος από αυτούς άραγε θα υποστηρίξει με αποτελεσματικότητα στην Βουλή τα μεγάλα θέματα εξωτερικής πολιτικής που έρχονται;;

Για να μην θεωρηθεί ότι το κείμενο αυτό αποτελεί προεκλογικό λίβελο εναντίον του ΛΑΟΣ, πρέπει να πούμε ότι αρκετοί από τους υποψηφίους παρουσίασαν αρκετά καλή εικόνα στα παράθυρα.

Το συμπέρασμα που βγαίνει, δεν είναι ότι ο Καρατζαφέρης είναι άπειρος ή βλαξ. Κάθε άλλο. Απλώς φαίνεται ότι υιοθέτησε ως στρατηγική την πάση θυσία συλλογή ψήφων, ώστε σε πρώτη φάση να μπει στην Βουλή και μετά βλέπουμε. Είμαι βέβαιη ότι μετά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει, όμως όλα αυτά έβλαψαν την (ήδη μική) αξιοπιστία του ΛΑΟΣ.

Επαναλαμβάνω όμως ότι προσωπικά επιθυμώ πεντακομματική Βουλή και να ακούγονται οι απόψεις του ΛΑΟΣ στην Βουλή
_________________
«μας έλεγαν θα νικήσετε όταν υποταχθείτε, υποταχθήκαμε και βρήκαμε την στάχτη…»

Γ. Σεφέρης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΔΑΝΑΗ



Ένταξη: 16 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 106
Τόπος: ΘΩΝ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 11, 2007 12:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Μεγκουλίνα», αυτές τις πληροφορίες έχω και εγώ. Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων βγάζουν αυτές τις εκτιμήσεις.
Για την ακρίβεια (σημερινές πληροφορίες):

Ν.Δ.: υπερβαίνει το 42%, με ανοδική τάση.
ΠΑΣΟΚ: Κάτω από το 40% , με πτωτική τάση.
ΚΚΕ : 8%, με πτωτική τάση…
ΣΥΝ: 4,5% με ανοδική τάση. Μπορεί και 5%(!!!).
ΛΑ.Ο.Σ.: 3,2% με πτωτική τάση.
Παπαθεμελής: 1,5%.


Το «πρέσιγκ» της Ν.Δ. στον ΛΑΟΣ πιθανότατα να του αποτρέψει την είσοδό του στη Βουλή.
Εγώ, αντίθετα από σένα βεβαίως, επιθυμώ τον ΛΑ.Ο.Σ εκτός Βουλής, για τους λόγους που έχουν αναλυθεί στις συζητήσεις του Φόρουμ για τον ΛΑΟΣ.
Είναι τέτοια η πολιτική απάτη αυτού του συνονθυλεύματος, τέτοιο δεκανίκι του συστήματος, που αν μπει στη Βουλή θα ΔΥΣΧΕΡΑΝΕΙ την ανασυγκρότηση του αριστερού, πατριωτικού κινήματος. Θα δημαγωγεί και θα εξαπατά πάνω στα εθνικά ζητήματα, στο «μεταναστευτικό» και άλλα (ήδη ο Καρατζαφέρης αρχίζει να τα παίρνει πίσω, και στο «πρόγραμμά» του τα «στρογγυλεύει όλα) και από την άλλη θα χρησιμοποιείται από το κατεστημένο σαν «σκιάχτρο» (όπως μέχρι σήμερα) για τη συκοφάντηση, το στιγματισμό και τη «γραφικοποίηση» του αγωνιστικού πατριωτισμού.
Αυτό το «τσίρκο» πρέπει να ξεσκεπαστεί ανελέητα…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Anathema



Ένταξη: 24 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 90

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 12, 2007 1:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Για τα τσίρκα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ή ΣΥΝ όπως θέλετε πείτε το ΚΑΙ της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, δεν έχω δει μέχρι τούδε να το σχολιάσετε εκτενώς πέρα απο γενικολόγιες.

Ποιό μεγαλύτερο τσίρκο υπάρχει από τον Δημητρά του ΕΠΣΕ και κολλητάρι του Ουράνιου Τόξου που έθεσε υποψηφιότητα με την ΦΙΣ και τον Αλαβάνο που υποσχέθηκε απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας μετά από πενταετία σε όλους τους λαθρομετανάστες.

Παραθέτω ένα κείμενο που διάβασα και συμφωνώ απόλυτα.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Μετά τους Τούρκους υποψήφιους βουλευτές έχουν και οι Σκοπιανοί τον άνθρωπό τους, τον δικό τους υποψήφιο , τον αντιπρόσωπο του Ουράνιου Τόξου βρε αδερφέ. Αυτοί να μείνουν παραπονεμένοι; Ποιός είναι αυτός; Μα ποιός άλλος απο τον Παναγιώτη Δημητρά που έθεσε υποψηφιότητα με την Φιλελευθερη Συμμαχία.

Ο κ. Δημητράς του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (δείτε εδώ) που έχει στείλει την χώρα μας ένα σωρό φορές στα διεθνή δικαστήρια για δήθεν παραβιάσεις δικαιωμάτων μειονοτήτων, εξυπηρετώντας αμερικανική οργουελική πολιτική, στενός συνεργάτης του Ιού της Ελευθεροτυπίας , ανθελληνικών ΜΚΟ ,του Ουράνιου Τόξου των Σκοπιανών και του μισέλληνα Νακρατζά τώρα και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΦΣ. Δείτε εδώ


Αλλά και οι Αλβανοί θα έμεναν παραπονεμένοι; Έχουν κι αυτοί τον ... Αλαβάνο τους...

Από το in.gr διαβάζουμε:

"Εν τω μεταξύ, ως κομμάτι της πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας της χώρας λογίζονται οι μετανάστες σύμφωνα με τον Αλέκο Αλαβάνο ο οποίος κατά τη συνάντησή του με μετανάστες του Φόρουμ μεταναστών την Κυριακή, τόνισε ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για «απλοποιημένους νόμους», για απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας μετά από πενταετία και δίχως γραφειοκρατία και για απόκτησή της άμα τη γενέσει τους στην Ελλάδα."

Ναι καλά ακούσατε!! Όλοι οι λαθρο-μετανάστες και η πλειοψηφία τους όλοι γνωρίζουμε ότι είναι Αλβανοί θα έχουν Ελληνική υπηκοότητα σε 5 χρόνια. Προβλέπω και Αλβανό βουλευτή στην επόμενη τετραετία.

Κανάς άλλος ρε παιδιά, για εκπροσώπηση στη Ελληνική Βουλή υπάρχει; Και αν δεν υπάρχει να τον βρούμε, να δημιουργήσουμε και κόμμα στην ανάγκη για να στεγαστούν όλοι. Όλες οι φυλές του Ισραήλ! Κουτσοί, στραβοί στον Άγιο -Παντελεήμωνα.

Όχι δεν είμαστε ρατσιστές
Ρατσιστές μας κάνατε, παίξατε με τις αντοχές μας και αυτές πέρασαν τα όρια τους νεοταξικά απόβλητα.

Αιδώς αχροίοι!

ΑΙΔΩΣ

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2007/09/blog-post_10.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
konapo



Ένταξη: 28 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 373
Τόπος: θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 12, 2007 5:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ευχάριστη η πιθανή άνοδος του ΚΚΕ, ελπίζω να παραμείνει, ευχάριστος ο αποκλεισμός του ΛΑΟΣ, ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ η άνοδος του ΣΥΝ. Από που προέρχονται αυτές οι επιπλέον ψήφοι? Το ΠΑΣΟΚ, αν δεν κάνω λάθος ήταν στα ίδια ή και λιγότερο, αν θυμάμαι σωστά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Σουλιώτης



Ένταξη: 24 Αύγ 2007
Δημοσιεύσεις: 54

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 12, 2007 10:11 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Συμφωνώντας με τις αναλύσεις που προηγήθηκαν, θα ήθελα να σημειώσω ότι είμαι σαφέστατα υπέρ της μη εισόδου του ΛΑΟΣ στη Βουλή.

Ο λόγος είναι ότι το κόμμα αυτό στεγάζει πολλούς ανθρώπους οι οποίοι, ασχέτως πολιτικής προέλευσης, έχουν ειλικρινή αγάπη για την πατρίδα τους και στηρίζουν το ΛΑΟΣ πιστεύοντας καλοπροαίρετα ότι το κόμμα αυτό κάνει αγώνες υπέρ της πατρίδας και του έθνους. Πρόκειται φυσικά για απάτη, για τεράστια απάτη, αλλά αυτό αυτοί δεν το γνωρίζουν. Έχουν αποκοιμισθεί από τη φιλολογία του αρχηγού τους ότι "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Σου λέει, να μπούμε στη Βουλή να ακουγόμαστε και δεν με νοιάζει και αν είναι αλήτης ο Καρατζαφέρης. Έτσι σκέφτεται, εξ όσων γνωρίζω, πολύς κόσμος στοιχειώδους σοβαρότητας (δεν μιλάμε για ελλαδέμπορους κλπ.) εντός του ΛΑΟΣ.

Νομίζω ότι αυτός ο τρόπος σκέψης είναι λάθος. Πρώτον, ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Μας χρειάζεται η αυθεντικότητα. Σε μια εποχή ψευτιάς, πρέπει τα γνήσια πράγματα να τα επιδιώξουμε όσο τίποτε άλλο. Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση δεν είναι το μόνο μέσο άσκησης πίεσης. Υπάρχει και η κοινωνική πίεση. Υπάρχει και η ιδεολογική πίεση. Αν η Ελλάδα είχε, θα τολμήσω μια έκφραση "σοβαρή ακροδεξιά", π.χ. Λεπέν και όχι Καρατζαφέρη, είναι βέβαιο ότι η ακροδεξιά αυτή θα ασκούσε διαφορετική πίεση μέσα στο σύστημα. Είναι αυτό που λέει η Μεγκουλίνα, ότι δηλαδή καλά είναι να ακούγονται οι απόψεις του ΛΑΟΣ, αλλά το θέμα είναι να ασκεί μια πραγματική πίεση. Αντικειμενικά, η γαλλική ακροδεξιά απετέλεσε μοχλό πίεσης προς το σύστημα στην πρόσφατη γαλλική πολιτική ιστορία πολύ ισχυρότερο από τη γαλλική αριστερά. Δεν εξετάζουμε αν καλώς ή κακώς συνέβη αυτό, αλλά είναι μια αντικειμενική διαπίστωση. Ο Λεπέν όμως μπορεί να χτυπήσει ποσοστά του 15 και του 20% και να αποτελέσει πραγματική πίεση στο σύστημα. Ο Καρατζαφέρης θα μπορούσε ποτέ να διανοηθεί τέτοια ποσοστά; Νομίζω ότι είναι αντικειμενικώς αδύνατον.

Ακόμη λοιπόν και αν είναι για όποιους λόγους προκρίνει ο καθένας, επιθυμητή η άρθρωση ενός πολιτικού λόγου δεξιότερου της Νέας Δημοκρατίας, ο πολιτικός αυτός λόγος πρέπει να εκφρασθεί με άτομα στοιχειώδους ήθους και σοβαρότητας. Πολύ δε περισσότερο αυτό στην περίπτωση του Καρατζαφέρη, ο οποίος είναι ακραίος νεοταξικός εγκάθετος. Το σύστημα πρεπει, επιβάλλεται, να υποστεί σοβαρή ήττα στην περίπτωση του Καρατζαφέρη. Από τη μια θα αποτύχει η απόπειρα δημιουργίας μιας αποτελεσματικής "αποθήκης της εθνικής αγανάκτησης", από την άλλη θα χάσουν οι πατριωτικές απόψεις τη ρετσινιά της φαιδρότητας που αναπόφευκτα δημιουργούν κόμματα και άνθρωποι όπως ο Καρατζαφέρης. Δια ταύτα: Αν δεν μπει ο Καρατζαφέρης στη Βουλή, οι νεοταξικοί του πάτρωνες θα τον εγκαταλείψουν και θα ψάξουν να βρουν άλλον εγκάθετο για αυτή τη δουλειά. Όσοι στοιχειωδώς σοβαροί υπάρχουν σε αυτό το κόμμα θα τον εγκαταλείψουν κι αυτοί, αφού θα έχουν δει ότι, και να αγιάσει τα μέσα ο σκοπός, δεν εξυπηρετεί ιδιαίτερα.

Θα δοθεί έτσι η δυνατότητα ανάπτυξης ενός υγιέστερου πολιτικού λόγου δεξιότερα της ΝΔ. Όχι ότι μακροπρόθεσμα θα είναι χρήσιμη η ύπαρξη ακροδεξιάς. Μακροπρόθεσμα, η ακροδεξιά κάνει κακό στο έθνος, διότι κατορθώνει να ξυπνά τα αριστερά και κεντρώα αντανακλαστικά της κοινωνίας και να δημιουργεί μια φυσική απαρέσκεια έναντί της, διχάζοντας αφενός την κοινωνία και το πολιτικό σώμα του λαού και προκαλώντας, αφετέρου, ούτως ή άλλως συκοφάντηση των πατριωτικών ιδεών και πράξεων ως δήθεν "ακροδεξιών". Στην πολιτική φάση όμως του σήμερα, που πολλοί δεξιοί αναζητούν απεγνωσμένα πολιτική έκφραση, η κοινοβουλευτική ακροδεξιά αποτελεί ένα προσωρινό αναγκαίο κακό, που έχει τη δυνατότητα να απειλήσει το συστημα και να ξυπνήσει τα αντανακλαστικά επιβίωσης του συστήματος, αναγκάζοντάς το να δει την πραγματικότητα, ότι δηλαδή υιοθετώντας το νεοταξικό εφιάλτη δεν πρόκειται να επιβιώσει (το ίδιο το σύστημα).

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του μεταναστευτικού, όπου το ίδιο το σύστημα δεν αντιλαμβάνεται ότι η υποταγή του στα κελεύσματα της Νέας Τάξης υπονομεύει ευθέως την ίδια τη δυνατότητα του συστήματος να επιβιώσει. Μια σοβαρή ακροδεξιά μπορεί να αποτελέσει φόβητρο - ανάχωμα για το σύστημα, ώστε να μην υποχθεί πλήρως στα νεοταξικά κελεύσματα.

Το ΚΚΕ δεν είναι αρκετό προς αυτή την κατεύθυνση, πρώτον, διότι είναι αντικειμενικώς αδύνατον για τους δεξιούς να βρουν πολιτική έκφραση μέσω του ΚΚΕ και να το ψηφίσουν και, δεύτερον, διότι το ίδιο το ΚΚΕ πέφτει θύμα της νεοταξικής δήθεν "αριστερής" προπαγάνδας και αδυνατεί να εκφέρει πολιτικό λόγο για σοβαρά ζητήματα όπως το μεταναστευτικό, αυτοαναιρώντας έτσι το ρόλο που έπρεπε να παίξει στο μεταναστευτικό ως γνήσιο αριστερό κόμμα.

Δεν θέλω να πω ότι η μη είσοδος του ΛΑΟΣ θα ευνοήσει και την αυτοδυναμία της ΝΔ, η οποία πάντως συμφωνώ οτι πρέπει να υπάρξει, με βάση τις αναλύσεις που φιλοξενούνται σε άλλες στήλες του φόρουμ. Και δεν το λέω, διότι θέλω να επιμείνω στα μακροπρόθεσμα ωφέλη, στην εξυγίανση, δηλαδή, της πολιτικής ζωής του τόπου, που θα επιφέρει η μη είσοδος του ΛΑΟΣ στη Βουλή.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Θόδωρος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 12, 2007 1:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όλες οι δυνάμεις για να αποτραπεί η είσοδος του επικίνδυνου απατεώνα Καρατζαφέρη στην Βουλή! Ιδιαίτερη πίεση χρειάζονται έντιμοι δημοκράτες πατριώτες που έχουν παρασυρθεί από το λαϊκισμό του απατεώνα.
Εκτός από τον Παπαθεμελή ή το ΚΚΕ υπάρχουν και οι έντιμοι αγωνιστές του ΑΣΚΕ.
Επιστροφή στην κορυφή
Μαύρη Σημαία
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 12, 2007 1:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δυστυχώς οι δημοσκοπήσεις που παρουσιάζετε είναι κατά πάσα πιθανότητα νοθευμένες και κατευθυνόμενες και ο ΛΑΟΣ θα μπεί στη βουλή και με μεγάλο μάλιστα ποσοστό. Γεγονός, κατά τη γνώμη μου, που θα έχει πολύ αρνητικές συνέπειες για το λαϊκό πατριωτικό κίνημα γενικά, εξανεμίζοντάς το και αναστέλλοντας τη δυναμική του. Δώστε την πηγή εν πάση περιπτώσει για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Με το "Σουλιώτη" θα ήθελα να διαφωνήσω σε μία διαπίστωσή του. Ο Καρατζαφέρης είναι ο ΛεΠεν της Ελλάδας. Πρόκειται για 2 κόμματα ίδια, αντιδραστικά, συντηρητικά, που περιορίζονται στον χώρο της αντιδραστικής Δεξιάς. Με μόνη διαφορά ότι ο ΛεΠεν ανήλθε μέχρι εκεί που ανήλθε από το κινηματικό περιθώριο, ενώ τον Καρατζαφέρη τον έστησε το σύστημα κατευθείαν. Γιατί τον χρειάζεται επειγόντως για να μπορέσει να διαχειριστεί ένα μεγάλο ποσοστό κόσμου (κυρίως της Δεξιάς) που θα αντιδρούσε στις πολιτικές που έπρεπε να περάσει η ΝΔ. Και εν τέλει θα το δείτε ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση Ν.Δ. (ενώ παράλληλα θα φωνάζει για να φαίνεται ότι αγωνίζεται για τα εθνικά). Τέλος θέλω να πω ακόμα ότι ένα κόμμα που είναι μόνο κόμμα και δεν βασίζεται σε κίνημα λαϊκής βάσης και κοινωνικής παρέμβασης, είναι απλά ένα εργαλείο του αρχηγού του και των παιχνιδιών της εξουσίας.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 12, 2007 2:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Θόδωρε», αρκετά καλό το κείμενο του «Άρδην». Αν και «μασάει» λίγο τα …λόγια του και έχει χαρακτήρα «διπλωματικό»!
Επίσης είναι [b]«Αρδηνοκεντρικό»,
λες και δεν υπάρχουν άλλες δυνάμεις, παρά μόνο το «Άρδην». Τέλος πάντων. Αυτά δε είναι επί του παρόντος…
Πράγματι πρέπει να δώσουμε αγώνα για να μη μπει ο ΛΑ.Ο.Σ στη Βουλή. Εκτός όλων όσων επισημαίνονται από το «Άρδην», ΡΕΣΑΛΤΟ και από άλλους (μέσα εδώ έχουν αναλυθεί διεξοδικά οι λόγοι), υπάρχει και ένας επιπρόσθετος λόγος.
Μέσα στον ΛΑ.Ο.Σ υπάρχουν κάποιες ειλικρινείς πατριωτικές δυνάμεις. Αν μπει αυτό το κατασκεύασμα στη Βουλή θα τις σύρει και θα τις εκφυλίσει. Μια αποτυχία του ΛΑΟΣ, θα τις απεγκλωβίσει. Έτσι θα συνεισφέρουν κι αυτές στην αυριανή συγκρότηση του αυθεντικού πατριωτικού χώρου, του ακηδεμόνευτου από πολιτικάντηδες ή εγκάθετους των κέντρων εξουσίας…
ΟΣΟΙ πραγματικά αγωνίζονται για την αυριανή ΕΝΩΣΗ και συγκρότηση των πατριωτικών δυνάμεων (επείγουσα αναγκαιότητα των καιρών, έρχονται θύελλες) θα πρέπει να αγωνιστούν να μείνει ο ΛΑ.Ο.Σ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΠΡΕΠΕΙ να απεγκλωβιστούν δυνάμεις πατριωτικές από όλα τα κόμματα και όχι να αιχμαλωτίζονται από κατασκευάσματα τύπου ΛΑΟΣ, κατασκευάσματα τα οποία γελοιοποιούν κάθε πατριωτικό κίνημα, το καπηλεύονται και το «τσιμεντάρουν» σε στενές εκλογικές ορειχάλκινες πλάκες, που αποτελούν «ανάχωμα» για να μην υπάρξει «πολιτική έκφραση» που να ενώνει…
Αναφορικά τώρα, «Θόδωρε» με το «δικομματισμός» (το αναλύουμε αλλού) τον δαιμονοποιούμε. Δεν φταίει ο «δικομματισμό», αλλά η απουσία εναλλακτικών πολιτικών, οργανωτικών και ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΩΝ προτάσεων.

Και μη ξεχνάμε: Όταν έσπασε ο «δικομματισμός» ηττήθηκαν οι ιδέες του «ιστορικού» ΠΑΣΟΚ, «βυθίστηκε» το ΚΚΕ, επικράτησε πλήρως ο νεοφιλελευθερισμός-εκσυγχρονισμός (χωρίς να πέσει τουφεκιά) και βγήκαν τα ελεεινά αποστήματα: Ανδρουλάκης, Μπίστης, Δαμανάκη, Ρεπούσιδες και Σία…
Αυτά είναι προϊόντα του «σπασίματος» του «δικομματισμού»!!!
Το «σπάσιμο» του δικομματισμού σήμερα προς την κατεύθυνση του ΛΑΟΣ ή του ΣΥΝ θα μας γυρίσει στο ’89 ή στις μέρες του 1965!!!
[/b]
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 12, 2007 3:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Μαύρη Σημαία", μην είσαι τόσο δύσπιστος.
Τα όσα γράφονται παραπάνω αποτελούν "μυστική έρευνα" των εταιρειών. Τα στοιχεία δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.
Φυσικά κάθε έρευνα αποτελεί μια εγκάρσια τομή στο χρόνο που γίνεται. Δεν "συλλαμβάνει" τη διαλεκτική της κίνησης. Και βρισκόμαστε ακόμα σε μια "κίνηση" για πολλούς ψηφοφόρους.
Η έρευνα λοιπόν αυτή έγινε το Σάββατο που μας πέρασε και τα στοιχεία της τα έχουμε από φίλο εντός των εταιρειών.
Δείχνουν λοιπόν αυτά μια ροπή.
ΣΗΜΕΡΑ το βρἀδυ, ίσως να έχω νεότερα...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Σουλιώτης



Ένταξη: 24 Αύγ 2007
Δημοσιεύσεις: 54

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 12, 2007 3:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Μαύρη Σημαία", δεν διαφωνούμε ιδιαίτερα, αυτό ακριβώς που λες εννοώ και εγώ. Όταν μιλάω για στοιχειώδες ήθος, αυτό εννοώ. Εννοώ, αν μη τι άλλο, να πιστεύεις αυτά που λες. Ο Λε Πεν τα πιστεύει αυτά που λέει, ο Καρατζαφέρης όχι. Και υπάρχει και μία διαφορά ακόμη, πέρα από αυτό που λες. Ο Λε Πεν έχει μια πολιτική συνέπεια σε αυτά που λέει και δεν έχει τον τυχοδιωκτισμό του Καρατζαφέρη. Φαντάζεστε να έβαζε ο Λε Πεν τα μέλη του κόμματός του να υπογράψουν... δήλωση κατά του ρατσισμού;! Όπως πήγε να τους βάλει ο κλόουν, τώρα προεκλογικά; (αντέδρασαν όλοι οι του κόμματός του και δεν του βγήκε τελικά ο... αντιρατσισμός!).

Αν υπήρχε στην Ελλάδα Λε Πεν, αυτός θα ήταν κάτι σαν τον Βορίδη, αν είχε επιτύχει πολιτικά το "Ελληνικό Μέτωπο". Δεν θέλω να να κρίνω την απόπειρα Βορίδη, ή τον ίδιο, αλλά μόνον να κάνω τον παραλληλισμό με τη Γαλλία. Όπως τρόμαξε το σύστημα στη Γαλλία ο Λε Πεν, θα μπορούσε να το τρομάξει κάποιος σαν το Βορίδη στην Ελλάδα. Εδώ το σύστημα σπάει πλάκα με τον Καρατζαφέρη. Αυτή είναι η διαφορά Λε Πεν και Καρατζαφέρη. Άλλο ότι, μακροπρόθεσμα, και τα κόμματα τύπου Λε Πεν εξυπηρετούν το σύστημα. Η διαφορά με τον Καρατζαφέρη είναι ότι ο Καρατζαφέρης το εξυπηρετεί το σύστημα και βραχυ-μεσοπρόθεσμα.

Το ΑΣΚΕ πράγματι είναι μια πολύ υγιής φωνή, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε ποτέ να ξεφύγει από το πολιτικό περιθώριο. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, αλλά όσο γνωρίζω σιγά σιγά τις θέσεις του, βλέπω ότι είναι πραγματικά κρίμα που δεν κατάφεραν αυτοί οι άνθρωποι κάτι περισσότερο. Μπράβο τους πάντως που δεν το βάζουν κάτω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 12, 2007 11:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
φυσικα το 1.5 τα εκατο του παπαθεμελη που τελικα θα βγαλει (πιθανοτατα)το ΛΑΟΣ εκτος κοινοβουλιου ειναι μια ευγενικη προσφορα του ιδιου του καρατζαφερη...
εχει μαζεψει καθε καρυδιας καρυδι μεσα...μαζεψε και κατι τυπους που επαγγελονται δωδεκαθειστες και υβριστες των χριστιανων και τωρα τι περιμενει?ψηφο απο τον ορθοδοξο?
ματια εχει και βλεπει...
οταν δεν σφαζουν μοσχαρι στην..ολυμπια οι δωδεκαθειστες συκοφαντουν καθετι που αφορα τον χριστιανισμο..με τον χειροτερο τροπο...τους γνωριζουμε τους διαβαζουμε...
Επιστροφή στην κορυφή
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 13, 2007 12:09 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στη σύγκριση Λεπέν-Καρατζαφέρη που κάνουν ο "Μαύρη Σημαία" και ο Σουλιώτης, συμφωνώ με τον Σουλιώτη καθώς ο Λεπέν παρουσιάζει μια ακροδεξιά εικόνα "συνεπέστερη". Μάλιστα τον ίδιο τον Καρατζαφέρη (και κατά συνέπεια και το προσωποπαγές κόμμα του) δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω σε καμία περίπτωση ακροδεξιό:
1) Πολλά στελέχη του είναι ακροδεξιά, όχι επειδή το δηλώνουν, αλλά επειδή πράγματι το "αναδίδουν". Όμως ο Καρατζαφέρης ΔΕΝ είναι ακροδεξιός. Ειδικά ο Καρατζαφέρης κατορθώνει να μην είναι τίποτα. Κινείται όλα αυτά τα χρόνια πέριξ του χώρου, προσπαθεί να υποδειθεί ενίοτε τον ακροδεξιό αλλά ο τυχοδιωκτισμός του είναι τέτοιος που προτιμά να μην στεριώνει πουθενά. Είναι μ' αυτό τον τρόπο ο πιο χρήσιμος "κοντοτιέρος" όταν το Σύστημα χρειάζεται έναν Συνασπισμό "από την ανάποδη". Αυτό που θα ήταν άδικο να μην του αποδώσουμε είναι ότι παραμένει ένας συνεπέστατος Μητσοτακικός.
2) Είναι συγχρόνως απαραίτητο να ξεκαθαρίζουμε τι ακριβώς εννοούμε όταν κάθε φορά χρησιμοποιούμε τον όρο "ακροδεξιός", "ακροδεξιά". Με την πλατιά έννοια ο Καρατζαφέρης θα μπορούσε να μοιάσει σε ακροδεξιό. Όμως εγκυκλοπαιδικά, "ακροδεξιά" είναι η σωματοφυλακή του Κεφαλαίου, δηλαδή η Δικτατορία του Καπιταλισμού που στην κρίσιμη στιγμή επεμβαίνει όπως και επί Ρωμαίων "για να μην κινδυνέψει η Δημοκρατία". Σήμερα ο Καπιταλισμός δεν έχει την ανάγκη μιας τέτοιας ακροδεξιάς. Είναι παιδαριώδες και αντιπαθητικά ηλίθιο να προβλέπουμε δυναμική και προοπτικές τύπου Μουσολίνι σε ανθρώπους όπως ο Καρατζαφέρης, ο Ψωμιάδης κ.α. Και μάλιστα στις μέρες μας. Δηλαδή σε στιγμές που δεν μας επιτρέπεται να μην κατανοούμε ότι τον ρόλο της παλιάς ακροδεξιάς το Κεφάλαιο, εδώ και χρόνια, τον έχει αναθέσει στον Συνασπισμό. Αυτός είναι σήμερα η ενεργή ακροδεξιά και οι τωρινοί μελανοχίτωνες είναι οι προνομιούχοι παρακρατικοί του μπαχαλάδικου "εκσυγχρονισμού". Απλά πράγματα. Μέχρι και ο Λαλιώτης θα συμφωνούσε μαζί μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Σουλιώτης



Ένταξη: 24 Αύγ 2007
Δημοσιεύσεις: 54

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 13, 2007 6:34 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Ουζερί: Ο Μπελαμής", καταπληκτικό αυτό που είπες για το Συνασπισμό. Πράγματι, είναι στην πραγματικότητα η σημερινή ακροδεξιά. Μαζί του και οι πάσης προελεύσεως Πρετεντέρηδες. Αυτοί όλοι που ασκούν ιδεολογική τρομοκρατία. Ο "εγκυκλοπαιδικός" ορισμός που δίδεις στην ακροδεξιά νομίζω ότι συνάδει με τον ορισμό του παρακράτους. Σήμερα ο Συναπισμός, πράγματι, αποτελεί ένα ιδιότυπο παρακράτος. Όχι όλοι βέβαια, αλλά αυτό που "αναδίδει" ο Συναπισμός, για να χρησιμοποιήσω μια δική σου έκφραση.

Από εκεί και πέρα ως "ακροδεξιούς" θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τόσον αυτούς που πραγματικά πιστεύουν στο φασισμό (που είναι όμως ελάχιστοι και ασήμαντοι πολιτικά), όσον και αυτούς που ακολουθούν το σύγχρονο λεπενικό αρχέτυπο. Στην κυριολεξία, δεν πρόκειται για ακροδεξιά, όχι τουλάχιστον με τον ορισμό που της δίδεις εσύ. Όσο και αν οι χώροι αυτοί φιλοξενούν συχνά και γνήσια ακροδεξιές απόψεις. Ακροδεξιά είναι, σε επίπεδο ρόλου, αυτό που είπες εσύ, και σε επίπεδο ιδεολογίας, όσοι πιστεύουν στο φασισμό, στον προγραμματικό φασισμό του Καρλ Σμιτ. Το σύγχρονο λεπενικό αρχέτυπο δεν νομίζω να εμπνέεται από τον Καρλ Σμίτ. Αμφιβάλλω αν τον έχουν διαβάσει καν. Τα σημερινά δήθεν ακροδεξιά κόμματα είναι στην πραγματικότητα ο μπαμπούλας και το άλλοθι του συστήματος. Πρόκειται για τη χειρότερη συνωμοσία. Αποδομεί το σύστημα τον πατριωτισμό και την κοινωνική προοπτική από τα μεγάλα κόμματα και, εν συνεχεία, τον αφήνει να "αποθηκευθεί" στα κόμματα τύπου Λεπέν, προκειμένου να συκοφαντηθούν εν συνεχεία οι πατριωτικές ιδέες ως "ακροδεξιές". Δεν έχω προσωπικά καμιά αμφιβολία ότι αυτό είναι σκόπιμη εξέλιξη. Ωστόσο, πιστεύω ότι μόνον στην Ελλάδα αυτό έγινε με τη σκόπιμη και υστερόβουλη συμμετοχή του ανθρώπου που ανέλαβε να ηγηθεί της "προσπάθειας" αυτής (του Καρατζαφέρη) και αυτό είναι, όπως είπαμε, που τον διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα σημερινά ευρωπαϊκά ακροδεξιά κόμματα. Αν και βέβαια, δεν μπορούμε από εδώ που είμαστε να ξέρουμε και για τους διαφόρους Λεπέν ανά την Ευρώπη αν δεν είχαν παρόμοια "εντολή" από νεοταξικούς πάτρωνες. Το θεωρώ πάντως λιγότερο πιθανό από ό,τι για τον δικό μας.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σωστό και αυτό που λες ότι στην πραγματικότητα ούτε καν ακροδεξιός είναι και ότι απλώς "υποδύεται" τον ακροδεξιό κάθε τόσο για να μαζεύει ψήφους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 13, 2007 8:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ρε παιδια ποτε θα βγει το ρεσαλτο?
να τα χωνετε στον συνασπισμο με εχει αηδιασει αυτο το κομμα...και στον Λ.Α(κ)Ο.Σ
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 13, 2007 10:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το ΡΕΣΑΛΤΟ θα βγει 25 Σεπτεμβρίου.
Θα τα "χώνει" και σε ...άλλους!
Θα παρακαλέσω ωστόσο τον "Επισκέπτη" να μένει στα θέματα που συζητάμε και να μην "μιλάει" με αφοριστική συνθηματολογία. Αυτά δεν μπορούμε να τα ...περνάμε.

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες