Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τι παίζεται με τη «Χρυσή Αυγή»;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 22, 2012 9:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τι παίζεται με τη «Χρυσή Αυγή»; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τι παίζεται με τη «Χρυσή Αυγή»;



Αυτή η υστερία εναντίον της «Χρυσής Αυγής» γεννά πολλά ερωτηματικά.

Με πρωτοπόρο το Πασοκικό κράτος και παρακράτος έχουν μπει στο χορό όλα τα κόμματα με πιο αιχμηρές αιχμές τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΛΑ.Ο.Σ(!!!).

Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν τα ιερατεία του καθεστώτος και τα επιτελεία των κομμάτων ότι μια τέτοια καμπάνια ουρλιαχτών και αναθεμάτων εναντίον της «Χρυσής Αυγής» αποτελεί το πιο αποτελεσματικό μέσο διαφήμισης και προβολής της.

Όταν οι πολιτικοί «μπράβοι»
ενός σάπιου και καταρρέοντος καθεστώτος (κόμματα, ΜΜΕ κ.λ.π), «μπράβοι» κατάπτυστοι και καταγέλαστοι που προκαλούν κύματα οργής και αηδίας στον ελληνικό λαό, επιτίθενται, εν χωρώ, εναντίον μιας πολιτικής οργάνωσης, τότε όχι απλώς την ανάγουν σε κεντρικό πολιτικό παράγοντα, αλλά την ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ και αχαλίνωτα, εκλογικά…

Όταν επιτίθεται άγρια ο Βενιζέλος, το πιο μοχθηρό και μισητό πρόσωπο των ανδρεικέλων, εναντίον της «Χρυσής Αυγής», αυτό αποτελεί την πιο αποτελεσματική εκλογική επιδότηση της «Χρυσής Αυγής».

Εδραιώνουν και πολλαπλασιάζουν αυτήν την πολιτική επιδότηση τα στημένα παιχνίδια του Ευθυμίου, οι δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά περί «αυγού του φιδιού», οι κραυγές του Τσίπρα και οι αφροί του Καρατζαφέρη εναντίον της «Χρυσής Αυγής».

Όταν σήμερα σε βρίζουν όλοι αυτοί, σου δίνουν πολλά παράσημα…

Δεν μπορούν, συνεπώς, να μην τα γνωρίζουν όλα αυτά (αλφάβητο της πολιτικής) τα καθεστωτικά και κομματικά επιτελεία που στήνουν κινδυνολογικές φιέστες εναντίον της «Χρυσής Αυγής», με την ανοησία της εκκόλαψης του «αυγού του φιδιού»…

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα…

Και ο λάκκος της φάβας γίνεται πιο βαθύς και τα ερωτηματικά πληθαίνουν όταν βλέπουμε ότι όλο αυτό το διάστημα η «Χρυσή Αυγή» («το αυγό του φιδιού») αποτελεί ένα από τα βασικά ζητήματα του δημοσκοπικού, τελετουργικού θεάματος: Άλλη καταιγίδα προβολής και διαφήμισης της «Χρυσής Αυγής».

Εδώ δεν πρόκειται, απλώς, για μια κατασκευή ενός «σκιάχτρου». Το «φούσκωμα» της «Χρυσής Αυγής» υπερβαίνει τα όρια του κατασκευασμένου «σκιάχτρου».

Εδώ οδηγούμαστε στην «υπέρβαση» της λειτουργίας του απλού «σκιάχτρου». Οδηγούμαστε στη λειτουργία μιας άμεσα παρακρατικής μηχανής, άκρως προβοκατόρικης και ωμής βιαιότητας.

Δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι η «Χρυσή Αυγή» ιστορικά γεννήθηκε και ανδρώθηκε μέσα στο παρακράτος, μέσα σ’ αυτό το παχνί κατασκευάστηκε: Οι δεσμοί του παρακράτους και της «Χρυσής Αυγής» είναι χρόνιοι, διαρκείς και ακατάλυτοι.

Και εδώ το νήμα του Μίτου της Αριάδνης μας το δίνει ο «λαγός» των «νταβάδων», Ο Καρατζαφέρης:
Άλλο γέννημα-θρέμα και «κατασκεύασμα» του παρακράτους, «γρανάζι» της ίδιας μηχανής με εκείνης της «Χρυσής Αυγής»…

Ο Καρατζαφέρης, λοιπόν, αυτή η Πυθία του κράτους και του παρακράτους, έδωσε το χρησμό του στο μεγάλο προβοκατόρικο μαντείο: «ΤΟ ΒΗΜΑ»

Ο Τίτλος της συνέντευξης είναι λίαν αποκαλυπτικός:
«Γιώργος Καρατζαφέρης: Φοβάμαι το βράδυ των εκλογών»

Η συνέντευξη ΕΔΩ:

http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=454206&h1=true

Ο Καρατζαφέρης αφού χαρακτηρίζει τη «Χρυσή Αυγή» «ναζιστικό κόμμα» (παλιότερα την υμνολογούσε) και υπεραμύνεται των κυβερνήσεων συνεργασίας, διατυπώνει καθαρά το τρομοκρατικό «χρησμό» του: «Πολύ φοβούμαι ότι το βράδυ των εκλογών μπορεί να έχουμε γεγονότα».

Ο «λαγός» συνδέει ΕΥΘΕΩΣ τα «γεγονότα» με τη «Χρυσή Αυγή» και τα πολλά «άκρα» που θα υπάρξουν στη Βουλή!!!

Το πολιτικό πάζλ φαίνεται να «κλείνει».
Αν συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω που αναφέραμε με το «χρησμό» του «λαγού» (αυτός πάντα προαναγγέλλει τα σχέδια του παρακράτους) τότε καταλήγουμε στο εξής πολιτικό συμπέρασμα: Η οργάνωση της «Χρυσής Αυγής» ετοιμάζεται από τους «νταβάδες» (από κοινού, ίσως, με τις «αριστερές» προβοκατόρικες «ομάδες κρούσης»), να αξιοποιηθεί για την υλοποίηση των ανοικτών πραξικοπηματικών σχεδίων της ευρω-χούντας.

Αυτά που αναλύουμε στο άρθρο μας:
«Από πραξικόπημα σε πραξικόπημα»
http://resaltomag.blogspot.com/2012/04/blog-post_12.html

Αυτό το αμόκ κατά της «Χρυσής Αυγής» από όλες τις δυνάμεις, τα κόμματα και τα προπαγανδιστικά ιερατεία, είναι προάγγελος νέων συμφορών, αν το λαϊκό κίνημα παραμένει αδρανές και εγκλωβισμένο στους μύθους του ευρω-μονόδρομου, στους μύθους της διαχείρισης ενός καθεστώτος σάπιου, ενός καθεστώτος που η πολιτική ιατρική δεν προβλέπει καμία αυτοθεραπεία…

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 23, 2012 8:56 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Χρυσή Αυγή»: Το μοχθηρό γρανάζι της καθεστωτικής προβοκάτσιας




Έχουμε αναλύσει διεξοδικά ότι η Χρυσή Αυγή υπάγεται στους μηχανισμούς της καθεστωτικής προβοκάτσιας και ότι θα χρησιμοποιηθεί σαν άλλοθι για το νέο κύκλο του αίματος που ανοίγει το καταρρέον καθεστώς.

Γράφαμε το Μάιο του 2011:

Η Χρυσή Αυγή παίζει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το παιχνίδι των καθεστωτικών δυνάμεων, σαν το αναγκαίο και σταθερά διατηρούμενο και πολιτικά επιδοτούμενο σκιάχτρο, έτσι ώστε να παρέχεται το άλλοθι και το τεκμήριο στο καθεστώς, στα «αριστερά» κόμματα και τις επιδοτούμενες «αντιρατσιστικές» εστίες, να προωθούν τα σχέδια και τα παιχνίδια των μαφιών του χρήματος και των μυστικών υπηρεσιών…

Η Χρυσή Αυγή είναι το διαλεκτικό συμπλήρωμα των «αντιρατσιστών» τρομοκρατών: Οι δύο όψεις του ίδιο νομίσματος, όψεις αλληλοτροφοδοτούμενες και αλληλοσυμπληρούμενες, ένα δόλιο πιγκ-μπογκ βίαιης σύγκρουσης τυφλού μίσους…"


Ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5652

Διαβάστε επίσης και σχετικά παλιότερα κείμενά μας:

α). «Το να «κολυμπάς» μέσα στα βαλτονέρια του αντικομουνισμού είσαι καταδικασμένος» (Μάρτιος 2010)
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=23655#23655

β).
«Εθνικοσοσιαλισμός» (Μάρτιος 2008)
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2245


ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Φάκελος «Χρυσή Αυγή»

Μια εκτενής παρουσίαση παλαιών ντοκουμέντων που αφορούν τη ναζιστική αυτή οργάνωση.
Πρόκειται για μια μεγάλη έρευνα, με ντοκουμέντα που ξεκινούν χρονολογικά από το 1982 και φτάνουν μέχρι το πρόσφατο παρόν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/04/blog-post_8312.html


Θα συνιστούσαμε, κυρίως για τα αποκαλυπτικά του στοιχεία και το άρθρο:

Η Χρυσή Αυγή μακρύ χέρι του συστήματος


http://seisaxthia.wordpress.com/2012/04/22/%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8D-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82/


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 23, 2012 7:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ
http://logiakaiskepseis.blogspot.com/2012/04/blog-post_22.html


Μαθήματα Δημοκρατίας από δεξιούς, ακροδεξιούς και λοιπούς....δημ(ι)οκράτες!!!!



Μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν φραστικά στον Πέτρο Ευθυμίου. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον πολιτικό συρφετό να μας κάνει μαθήματα Δημοκρατίας. Λέξεις όπως βία, μίσος, η δύναμη του ισχυρού, βαρβαρότητα, ανακατεύονται για να μας πείσουν ότι αυτοί υπερασπίζονται τους Δημοκρατικούς θεσμούς, το πολίτευμα, το δίκαιο του ανίσχυρου. Η Χρυσή Αυγή από το παρασκήνιο βγήκε στο προσκήνιο συνομιλώντας με τους κανόνες που ορίζει η πολιτική ελίτ.

Συμπέρασμα; Οι μόνοι που μπορούν να μας βγάλουν από το αδιέξοδο είναι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο υπόλοιπος συρφετός. Ο ένας(κυβερνητικά κόμματα) έχει ανάγκη τον άλλον (ακροδεξιά κόμματα) για να συμπορευθούν, τάχα μου συγκρουόμενοι, να διασπάσουν τη λαϊκή οργή και να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον, σαν ένα αρμονικό ζευγάρι συγκυβέρνησης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κολοτούμπας Καρατζαφέρης και οι συν αυτώ.

Ακροδεξιό και φασίστα τον χαρακτήριζαν οι μεν, αυτός του κατηγορούσε ότι δεν είχαν «εθνική συνείδηση» και τελικά συγκυβέρνησαν με τον πιο αρμονικό τρόπο.


Η ημέρα της ψήφου πλησιάζει, η απάντηση στην αλαζονεία τους θα είναι η μαζική προσέλευση στις κάλπες, αυτοί μαζί τα φάγανε και εμείς μπορούμε και πρέπει να αποφασίσουμε ποιους θα πετάξουμε έξω από το κοινοβούλιο, και ποιους θα καλέσουμε να κυβερνήσουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 25, 2012 6:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η Χρυσή Αυγή σκίζεται για προαγωγή

Το ακόλουθο από ΕΔΩ:

"Σύμφωνα με το τρίτο ζωτικό ψεύδος, η λύση για τον πένητα αλλά υπερήφανο ελληνικό λαό είναι η επιστροφή στην δραχμή. Η ομφαλοσκοπική και επαρχιωτική αυτή προοπτική του υπερήφανου βαλκάνιου πατριώτη που “απειλεί” την Ευρώπη με την αποχώρησή του από τις τάξεις της δεν είναι μόνον πολιτικός και πολιτιστικός αυτοχειριασμός, αλλά και οικονομική αυτοκτονία. Γιατί η κλεπτοκρατική πολιτική τάξη, με κύρια ευθύνη της αντιπατριωτικής Αριστεράς έχει για δεκαετίες τώρα εθίσει τον λαό στον οικονομικό παρασιτισμό και την υπερκατανάλωση, εκθεμελιώνοντας την παραγωγική βάση της πατρίδας, εκποιώντας και υποθηκεύοντας τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους και κυρίως αλλοτριώνοντας το πατριωτικό του φρόνημα. Με ποιο σθένος και χάριν ποίου οράματος και ιδανικού ο ελληνικός λαός θα υπομείνει σήμερα την πενία που προδικάζει η επιστροφή στην δραχμή;"

Ώστε μόνον "μιζέρια" και "οικονομική αυτοκτονία" είναι - κατά την χρυσαυγούλα - η επιστροφή στη δραχμή. Για να μην αναφέρω και τα όσα γράφονται περί "ευθύνης του υπερμεγέθους δημοσίου τομέα" για την κρίση. Ή την διαπίστωση ότι: "Οι Έλληνες έχουν μάθει να ζουν χωρίς να δουλεύουν, σαν παράσιτα (ας όψεται ο συνδικαλίσμός που όλο απαιτούσε, απαιτούσε...)". Και φυσικά, κύριoς υπεύθυνος για όλα τα παραπάνω ("και άλλα πολλά") που οδήγησαν στην κρίση είναι "Οι σταλινικοί και νεόκοποι κομμουνιστές, οι αναρχικοί και οι μπολσεβίκοι".

Και πάνω από όλα: "Ο καπιταλισμός είναι ένα σύστημα που έχει χρεωκοπήσει, σύμφωνοι. Αλλά ο σοσιαλισμός είναι μια μούμια που έχει σαπίσει!" (Άρα...το μη χείρον βέλτιστον!)

Εντατικές εξετάσεις για ΠΡΟΑΓΩΓΗ, και ΟΧΕΤΟΥΣ αποδείξεων καλής πίστης δίνουν οι "νοσταλγοί του Χίτλερ" (μετά την τραγωδία η φάρσα) τώρα που προαλείφονται για βουλευτικές έδρες. Ίσως και για αντικατάσταση του (μελλοντικώς...εξωκοινοβουλευτικού) Καρατζαφέρη στον ρόλο των ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΩΝ των Παπαδημ(ι)ων, τους οποίους δεν βλέπουν την ώρα να στηρίξουν!
Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 26, 2012 2:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΠΕΡΙ ΟΡΑΜΑΤΩΝ, ΣΘΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΩΝ

"Με ποιο σθένος και χάριν ποίου οράματος και ιδανικού ο ελληνικός λαός θα υπομείνει σήμερα την πενία που προδικάζει η επιστροφή στην δραχμή;"

ΚΧ
Σωστά, οι βαλκάνιοι επαρχιώτες έπαψαν να έχουν οράματα και ιδανικά. Και τι θα κάνουμε τώρα που δεν τα έχουμε;

No problem, έχουμε τον εθνικοσοσιαλιστικό προσανατολισμό, που θα μας επαναφέρει στη σωστή, και αρχαιοπρεπή, θέση μας. Κάτι από προγονολατρεία, ομού με τα καλά στοιχεία του παγανισμού (διότι υπάρχουν και κακά), ανακατεμμένα με ολίγην από ορθοδοξία, το νέο σθένος θα αναπτυχθεί και τα οράματα θα ξεπροβάλλουν. Παρένθεση, με οράματα ξεκίνησε η πασοκική λέπρα.

Η πατρίδα θα ξαναγεννηθεί, όπως ξαναγεννήθηκε μετά το τέλος του β΄ παγκόσμίου πολέμου, ο οποίος καθυστέρησε να έλθει εδώ. Είχαμε κάτι προηγούμενα να λύσουμε μεταξύ μας. Διότι αυτά της Γιάλτας δεν μας άρεσαν. Παρένθεση δεύτερη, δεν ξέρουμε αν είχε συμφωνήσει ο Στάλιν, ώστε εμείς να τον συνεχίσουμε για να ανατρέψουμε τη μοιρασιά που έκαναν, υπόθεση που εναπόκειται να ερευνήσουν οι ιστορικοί πολιτειολόγοι.

Εν πάση περιπτώσει, τα ιδανικά που μας υπόσχεται ο αρθρογράφος, τα είχαμε από τότε που οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί ανέλαβαν (και) τη στρατιωτική μας διοίκηση (στρατάρχα, ιδού ο στρατός σας) κι έτσι τέλειωσε η περιπέτεια. Μας φόρτωσαν ύστερα με το θεϊσμό τους, κάποιες αμφιβόλου ποιότητας ηθικές αξίες, και τιμητικές διακρίσεις δίνονταν σε όλους όσους έβλεπαν το αμερικανικό μοντέλο άξιο μιμήσεως και εφαρμογής : Η Ελλάδα άρχισε να γίνεται η Αμερική των Βαλκανίων, οι Εκκλησίες, τα δόγματα, τέθηκαν υπό την επίβλεψη ενός παγκοσμίου οργάνου και η Οικονομία απέκτησε κι αυτή την Διεθνή στέγη της..

Και γίναμε "αμερική των βαλκανίων" με ΔΝΤ, ΕΚΤ και τη Σοσιαλιστική Διεθνή. Λέτε ο εθνικοσοσιλισμός made in Greece να διαφέρει από αυτον του Διεθνούς Νομισματικού Ευρωπαϊκού Παραρτήματος του Ταμείου της Παγκόσμιας Τράπεζας των ληστών; Δεν το νομίζω. Τουλάχιστον σημειολογικά, ο μεν ένας ήλιος - των ληστών - φιγουράριζε στις αφίσες τους, ο άλλος προαναγγέλεται σαν "Χρυσή Αυγή".

Παρένθεση τρίτη, τα συμπεράσματα ευκόλως εξάγονται.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 28, 2012 8:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εξαιρετικό το εύρημά σου, αγαπητό Ρεσάλτο, που ρίχνει τις μάσκες σχετικά με τις αληθινές προθέσεις του πρακτορίστικου μορφώματος της Χρυσής Αυγής.

Όλο το άρθρο που παραπέμπεις διακρίνεται για τη συμπλεγματική θεώρηση του Ελληνισμού, που τάχατες μόνον μέσα στη "μεγάλη" Ευρώπη και στο ευρώ μπορεί να μην είναι "επαρχιώτικος", λες και έχει ανάγκη ο Ελληνισμός την Ευρώπη για να είναι μεγάλος.

Πολλοί Έλληνες πατριώτες θα εγκλωβιστούν στη Χρυσή Αυγή σε αυτές τις εκλογές, όπως παλιά με τον Καρατζαφέρη, αλλά εδώ θα είναι η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 11, 2012 9:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η.Π.Α. και Χρυσή Αυγή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έχετε παρατηρήσει κάτι; ...Μπορεί να κάνω λάθος, θα ήθελα και άλλες απόψεις επ' αυτού:

Η Χρυσή Αυγή δέχεται πολλαπλές επιθέσεις από παντού, είναι αλήθεια. Από κέντρα που την κατηγορούν για "φασιστική", "νεοναζιστική", κ.α. - ενώ είναι οι ίδιοι οι επιτιθέμενοι αυτοί που εκπροσωπούν τον φασισμό του 4ου Ράιχ, ή τον υπηρετούν ως ΕΤΑΙΡΕΣ: Σύσσωμη η Ε.Ε., ο Μπαρόζο, ακόμα και η Μέρκελ...

Ακούσατε, όμως, ή διαβάσατε πουθενά, καμμία παρόμοια επίθεση κατά της Χ.Α. προερχόμενη ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; Αν κάποιος έχει συναντήσει κάτι τέτοιο, θα ήθελα να με παραπέμψει. Απεναντίας, η άλλη όχθη του Ατλαντικού, όχι μόνο δεν εμφανίζεται να συμμετέχει στις πιο πάνω επιθέσεις, αλλά παρουσιάζει και δημοσιεύματα όπως τα ακολουθα:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ (New York Daily News).


"Χρυσή Αυγή: Το μόνο εθνικιστικό κόμμα στην Ελλάδα σημείωσε πρόσφατα τεράστια εκλογική επιτυχία σε πείσμα της δυσαρέσκειας των επικριτών του. ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!" (Αυτό είναι το site των..."ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ"[;;;])

Όσο για το CNN, το βράδυ των εκλογών αναφέρθηκε στην Χ.Α. ως "Ακραίο Εθνικιστικό Κόμμα" ("Ultra - Nationalist Party"). Ούτε "ναζιστές". ούτε "νεοναζιστές", ούτε "φασίστες", ούτε "ρατσιστές"...Τίποτα από τον καταιγισμό που ακούγεται και γράφεται από την πλευρά της Ε.Ε. και των εδώ δοσιλόγων. (Άλλα θα περίμενε κανείς από τους επαγγελματίες "αντιναζιστές" Αμερικανούς...)

Σημαίνει άραγε κάτι αυτή η "θωπεία" των Η.Π.Α. προς την Χ.Α.; (ΑΝ είναι πραγματικά θωπεία, και όχι τυχαίες φράσεις.) Μήπως οι Η.Π.Α. ενδιαφέρονται να ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ τον Μιχαλολιάκο και τους "φουσκωτούς" του; (Δεν θα είναι πρωτοφανές, βέβαια, ιδιαίτερα για τα ελληνικά δεδομένα.) Αν ναι, ΠΟΥ και ΠΟΤΕ;

Δείτε και ΕΔΩ.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες