Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Παίζουν το ΤΕΛΟΣ μας με εξαλλοσύνες υποκρισίας...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 19, 2012 11:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Παίζουν το ΤΕΛΟΣ μας με εξαλλοσύνες υποκρισίας... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παίζουν το ΤΕΛΟΣ μας με εξαλλοσύνες υποκρισίας και τρομοκρατίας




Η φρίκη δεν έχει τέλος.

Ούτε η κομπάζουσα αυθάδεια των κυβερνητικών ανδρεικέλων, η εξαλλοσύνη της κοροϊδίας και το όργιο των εκβιαστικών διλημμάτων, της τρομοκρατίας και καταστροφολογίας.

Δεν έχει τέλος η πρωτοφανής και κτηνώδης λεηλασία του ελληνικού λαού από τους κυβερνητικούς ταμίες της ευρω-χούντας και των τοκογλύφων.

Το ΤΕΛΟΣ για όλα αυτά τα κτήνη των ληστοσυμμοριτών και των καθεστωτικών τους παρασίτων (παπαδήμια κυβέρνηση, κόμματα και ΜΜΕ) είναι ο ολοκληρωτικός ΘΑΝΑΤΟΣ της Ελλάδας και του λαού της.

Αυτό το ΤΕΛΟΣ παίζουν σήμερα σε μια μακάβρια παράσταση τρομοκρατικής κοροϊδίας, υποκριτικών κραυγών και κροκοδείλιων δακρύων.

Ταυτίζουν οι κτηνάνθρωποι το ΤΕΛΟΣ μας και τον παρατεταμένο μαρτυρικό μας ΘΑΝΑΤΟ με τη «σωτηρία» μας!!!!

Ρουφούν με πελώριες σύριγγες κάθε σταγόνα αίματος από τον ελληνικό λαό και το σώμα της ελληνικής κοινωνίας, το μετατρέπουν (το αίμα) σε σβώλους χρυσαφιού στις τσέπες των τραπεζιτών, των δανειστών και τοκογλύφων, μας μετατρέπουν σε μια χώρα ζωντανών νεκρών και συρόμενων πτωμάτων, εν μέσω πολεμικών εκβιαστικών ιαχών και τρομοκρατίας, και όλα αυτά για να μας …σώσουν!!!!

Τη ΣΩΤΗΡΙΑ των τραπεζιτών και των τοκογλύφων την βαπτίζουν «σωτηρία» της Ελλάδας και του λαού της!!!

Την καταστροφή και τη διάλυση της χώρας, καθώς και την βάρβαρη πτώση της σε αποικιοκρατική γαλέρα, της ευρω-χούντας και του 4ου Ράιχ, όλα αυτά τα βαπτίζουν «εθνική σωτηρία» και «πατριωτισμό».

Ο δωσιλογισμός δεν έχει πάτο, όπως δεν έχει πάτο η βαρβαρότητα, η κτηνωδία και η ΦΡΙΚΗ που σπέρνουν τα ιμπεριαλιστικά θηρία και το καθεστώς της πλανητικής «τάξης» τους: Η «τάξη» του θανάτου…

Δεν έχει πάτο ούτε αυτό το θέατρο της υποκριτικής εξαλλοσύνης που παίζουν τα παράσιτα-ανδρείκελα της συγκυβέρνησης και τα ιερατεία της προπαγάνδας τους: Ένα θέατρο φρενοβλαβούς και τρομοκρατικού εμπαιγμού του ελληνικού λαού…

Το πιο παχύδερμο ζώο αυτής της μακάβριας παράστασης είναι ο Βενιζέλος: Η παρασιτική εξαλλοσύνη του δωσιλογισμού και των δικολαβικών τεχνασμάτων της ΑΠΑΤΗΣ.

Κραύγαζε, εν εξάλλω, στη συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής για το νέο Μνημόνιο:

«Τελείωσε η πλάκα. Παίζουμε με τη μοίρα της χώρας...»!!!

Σε αυτό το παχύδερμο απαστράπτει ο δωσίλογος κυνισμός, αλλά και η βλακεία των παρασίτων, λόγω της ασυγκράτητης ναρκισσιστικής φλυαρίας του και της πολιτικής του κενοδοξίας.

Είναι «πλάκα» λοιπόν, η ΦΡΙΚΗ της αχαλίνωτης λεηλασίας του ελληνικού λαού αυτά τα χρόνια!!!

Και η «Πλάκα» αυτή «τελείωσε» τώρα, τώρα που εκτελούμε την τελική πράξη του θανατηφόρου ΤΕΛΟΥΣ του ελληνικού λαού, διότι δεν μπορεί να εξακολουθούμε να «Παίζουμε με τη μοίρα της χώρας...»!!!

Αν αφαιρέσουμε το διπλωματικό λίπος, δηλαδή εάν στη «μοίρα της χώρας» τοποθετήσουμε τη «μοίρα των τοκογλύφων και των τραπεζών», τότε έχουμε το πραγματικό νόημα της έξαλλης κραυγής του Βενιζέλου:

«Τελείωσε τώρα η πλάκα. Παίζουμε τη μοίρα των νταβάδων μας»!!!



Πάντα τα ανδρείκελα θεωρούσαν τη χώρα ιδιοκτησία τους και ΤΑΥΤΙΖΑΝ τη χώρα με τα συμφέροντα της συντεχνίας των «νταβάδων» τους.

Ο Βενιζέλος το διαλαλεί αυτό με εξαλλοσύνη, την εξαλλοσύνη του πανικού σχετικά με τη «μοίρα» των αφεντικών του και τη δική του.

Και με τον κυνισμό του λιπώδους ανδρείκελου: Να θεωρεί «πλάκα» τη δολοφονική εξόντωση του ελληνικού λαού και της Ελλάδας…

«Φωτιά και τσεκούρι»: Η ρήση αυτή του Κολοκοτρώνη πρέπει να δονήσει ξανά την Ελλάδα...;


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 20, 2012 10:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παίζουν και το ΤΕΛΟΣ του ελληνικού Πολιτισμού


Θεόδωρος Bρυζάκης (1819-1878), «H Eλλάς ευγνωμονούσα» (1858),
λάδι σε μουσαμά, 215 x 157


Χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τη μεγάλη ληστεία των μοναδικών θησαυρών του μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας.

Όλα αυτά, βεβαίως, τα δάκρυα της εκλογικής εμπορίας και απάτης καταλήγουν σε ένα και μοναδικό ανάθεμα: «Δεν υπάρχει κράτος».

Ιδεολογικά σηματοδοτούν την αναγκαιότητα για την ύπαρξη «ισχυρού κράτους», δηλαδή ρίχνουν νερό στο μύλο των ποικίλων δικτατορικών σεναρίων που απεργάζονται τα διεθνή και εγχώρια κέντρα των νέων αποικιοκρατών.

Το δεν υπάρχει κράτος είναι ένα νανουριστικό τραγουδάκι της καθεστωτικής και «αριστερής» προπαγάνδας για την ύπνωση του λαού.

Κράτος υπάρχει και μάλιστα ισχυρό, το κράτος των μαφιών του χρήματος και της Νέας Τάξης. Ένα κράτος που υλοποιεί με ιδιάζουσα αγριότητα και αποτελεσματικότητα τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας: Από την καταλήστευση του ελληνικού λαού, την αποτέφρωση της Ελλάδας, μέχρι τις μοχθηρές επιθέσεις εναντίον του εξεγερμένου λαού, τους κουκουλοφόρους προβοκάτορες, τους εμπρηστές, τις συμμορίες των ποικίλων ληστών κ.λπ.

Αυτό το κράτος και το παρακράτος, με αιχμή τα κυβερνητικά ανδρείκελα των ισχυρών και τους κομματικούς κομπάρσους, ΕΙΝΑΙ που παίζει το ΤΕΛΟΣ μας, που παίζει το ΤΕΛΟΣ και του ελληνικού Πολιτισμού, υλοποιώντας κατά γράμμα, χρόνια τώρα, τη γνωστή «πρόταση» του διαβόητου Κίσινγκερ:

«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα… ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».

Μέσα σΆ αυτό τα μακάβριο νεοταξικό παιχνίδι του τέλους του Πολιτισμού μας εντάσσεται και η μεγάλη ληστεία της Αρχαίας Ολυμπίας και η «αμέλεια» (η υποτυπώδης φύλαξη) του κράτους.

Η «αμέλεια» του κράτους είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ επιλογή για να αλώσει το παρακράτος κάθε εθνικό, ιστορικό και πολιτισμικό πλούτο.

Το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας είχε βρεθεί στο στόχαστρο και των μεγάλων, οργανωμένων παρακρατικών εμπρησμών, του 2008. Διεσώθη τότε συμπτωματικά.

ΟΥΔΕΙΣ τότε, από αυτούς που χύνουν σήμερα κροκοδείλια δάκρυα δεν απεκάλυψε, ούτε κατήγγειλε, το νεοταξικό αυτό σχέδιο αποτέφρωσης της Ελλάδας από τις μυστικές υπηρεσίες των μαφιόζων του χρήματος.

ΟΥΔΕΙΣ υπαινίχτηκε ότι η απόπειρα να γίνει στάχτη το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας ήταν Σχέδιο των παρακρατικών μηχανισμών.

Και ούτε έκτοτε, παρά το οφθαλμοφανές αυτό σχέδιο αποτέφρωσης του μουσείου, πάρθηκαν τα αναγκαία μέτρα φύλαξής του…

ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αφέθηκε στο έλεος των συμμοριών του παρακράτους…

Σήμερα μας εμπαίζουν όλοι υποκριτικά για τις «τραγικές ελλείψεις φύλαξης»!!!

Μας εμπαίζουν πολλαπλά γιατί αποκόβουν το γεγονός της ληστείας από τη ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ του κράτους, του παρακράτους, του κυβερνητικού και κομματικού οικοδομήματος: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΟΥ και ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ της Ιστορίας μας και του Πολιτισμού μας, πολιτική Κίσινγκερ…

Είναι αυτή η πολιτική που «οπλίζει» τις συμμορίες (είτε του παρακράτους, είτε ληστών του ποινικού κώδικα, αν και τα όρια μεταξύ τους πλέον δεν είναι ευδιάκριτα) να εφορμούν και να λεηλατούν τον εθνικό θησαυρό μας, να εισβάλλουν ανενόχλητα στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, στη Εθνική Πινακοθήκη χθες, κ.λπ…

Είναι αυτή η νεοταξική πολιτική που παίζει το τέλος της Ελλάδας, το τέλος της Ιστορίας της και του Πολιτισμού της που ενθαρρύνει, οργανώνει και αφιονίζει τις κουκουλοφόρικες παρακρατικές αλητείες και τους δήθεν «αντιεξουσιαστές» που επιτίθενται, καταστρέφουν, καίνε και αμαυρώνουν τα ιστορικά μνημεία του Πολιτισμού μας: Εκκλησίες, Σημαίες, έργα Τέχνης, πίνακες και αγάλματα, κάθε τι που συμπυκνώνει ιστορικές μνήμες…

Είναι τα ιερατεία της προπαγάνδας (πολιτικά ιερατεία, δημοσιογραφικά και ακαδημαϊκά) τα οποία με τον οργανωμένο και επιδοτούμενο εθνομηδενισμό τους και τις άγριες και συστηματικές επιθέσεις εναντίον της Ιστορίας, της Ορθοδοξίας και των συμβόλων τής εθνικής και πολιτισμικής μας Κληρονομιάς και Μνήμης, ΠΑΡΕΧΟΥΝ το ιδεολογικό προκάλυμμα στη Νέα Τάξη και «ΟΠΛΙΖΟΥΝ» το χέρι των ποικίλων και πολύχρωμων παρακρατικών συμμοριών της…

Γι αυτό αποκτούν αποκρουστική διάσταση οι θρηνωδίες του κατεστημένου για τη ληστεία του μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας: Εμπαιγμός ξετσίπωτης υποκρισίας.

Χρόνια τώρα βάλλουν συστηματικά και ασύστολα εναντίον του Πολιτισμού, της Ιστορίας μας και των εθνικών παραδόσεών μας και τώρα χύνουν μαύρα, δήθεν, δάκρυα…

Χρόνια τώρα νομιμοποιούν και πυροδοτούν τα αίσχη και τις αλητείες του παρακράτους εναντίον των ιστορικών μνημείων και χώρων και τώρα κλαίνε, σαν τις πληγωμένες πόρνες…

ΟΛΟΙ αυτοί δεν είναι που έχουν μετατρέψει το ίδιο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, τα Προπύλαια κ.λπ σε λαϊκές αγορές των αλλοδαπών, σε εγκληματικά γκέτο των λαθρομεταναστών, σε κολαστήρια των ναρκωτικών και του εγκλήματος;

Γι αυτό το έγκλημα όχι μόνο δεν μιλάει κανείς τους, αλλά χρόνια αγωνίστηκαν για την πολιτική του νομιμοποίηση…

Για το Μουσείο της Χίου και τις διώξεις του πίνακα του Ντελακρουά, και εδώ σιγή ιχθύος…

Το ίδιο και για τον αφανισμό, από το πρωθυπουργικό γραφείο του πίνακα του Βρυζάκη: «H Eλλάς ευγνωμονούσα»!

Διαβάστε σχετικά εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4648&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4379&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=



Χιλιάδες είναι τα παραδείγματα που αποδεικνύουν με τον πιο κραυγαλέο τρόπο ότι οι κυβερνήσεις, τα κόμματα, το κράτος και το παρακράτος έχουν κηρύξει έναν ανηλεή πόλεμο εναντίον της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας, εκτελώντας τις «προσταγές» του Κίσινγκερ…

Τώρα μας εμπαίζουν θρηνώντας για το «κράτος που δεν υπάρχει»!!!

Ο πλέον αποκρουστικός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που ξαφνικά θυμήθηκε τη ρήση του Μακρυγιάννη, για να θρηνήσει και αυτός για το χαμό του εθνικού μας θησαυρού:

«Για αυτά τα …μάρμαρα επολεμήσαμε»!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει νομιμοποιήσει κάθε πολυπολιτισμική κακουργία εναντίον της Ιστορίας μας, του Πολιτισμού και των εθνικών μας συμβόλων, αγωνίστηκε μάλιστα στην πρωτοπορία του εθνομηδενισμού, μιλάει «για αυτά τα …μάρμαρα επολεμήσαμε»…

Δεν παίζουν, απλώς το ΤΕΛΟΣ μας, αλλά μας ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ χωρίς όρια και αναστολές, χωρίς τσίπα…

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 21, 2012 9:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δανείζονται μεταξύ τους με ... ενέχυρο το λαό!

Tο δάνειο των130 δισ. ευρώ είναι για την επαναχρηματοδότηση των πιστωτών και των τραπεζών, Δηλαδή για τους τοκογλύφους: Για αυτή τη …σωτηρία μιλούν τα ανδρείκελα…
Διαβάστε το αποκαλυπτικό κείμενο του Νίκου Μπογιόπουλου
ΕΔΩ:

http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=21/2/2012&columnId=1821


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 21, 2012 9:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Θριαμβολογούν οι δήμιοι για τη θεσμοθετημένη κηδεία μας



Τα ανδρείκελα των τοκογλύφων και όλη η παρασιτική καμαρίλα της προπαγανδιστικής αλητείας σκούζουν υστερικά για τον «θρίαμβο» των «σκληρών διαπραγματεύσεων», με τα ευρω-χουντικά αρπακτικά!!!

Το θάνατο της Ελλάδας και την κηδεία του ελληνικού λαού τα χαρακτηρίζουν μέγα «ιστορικό γεγονός» …σωτηρίας!!!

Η θεσμοθετημένη μετατροπή της χώρας σε αποικιακή γαλέρα των μαφιών του χρήματος είναι «ιστορικό γεγονός» … «εθνικής διάσωσης και ανάπτυξης»!!!

Και όλα αυτά οι ελεεινοί και τρισάθλιοι δωσίλογοι και τα έμμισθα, λιπαρά «παπαγαλάκια» τους, τα εμφανίζουν ΟΧΙ μόνο σαν ΘΡΙΑΜΒΟ, αλλά και σαν προϊόν «σκληρών» και «βασανιστικών διαπραγματεύσεων».

Αλήθεια τι διαπραγματεύτηκαν, αφού αποδέχτηκαν, με κατεβασμένα παντελόνια, όλα όσα πρόσταξαν τα αφεντικά τους και μάλιστα γλείφοντας, με σκυλίσιο ηδονισμό, τις μπότες τους;

Τι διαπραγματεύτηκαν; Την αποδοχή της Ελλάδας σε αποικία του 4ου Ράιχ;




Διαπραγματεύτηκαν την παράδοση της χώρας στην τοκογλυφική απληστία και το θάνατο του ελληνικού λαού ή τα έξοδα της κηδείας μας;

Διαπραγματεύτηκαν τη ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ της ταφής μας και της απροκάλυπτης και στυγνής δικτατορίας της ευρω-χούντας και των επιτηρητών της.

Οι μηχανισμοί ελέγχου της τοκογλυφικής χούντας θα ενισχυθούν, η τρόικα θα εντείνει το έργο της επιτήρησης, τα δολοφονικά και αποικιοκρατικά «συμβόλαια θανάτου» του 4ου Ράιχ θα γίνουν νόμοι του κράτους, θα θεσμοθετηθούν μάλιστα και Συνταγματικά (το απαιτούν οι δήμιοι και θα το προωθήσουν τα ανδρείκελά τους) και η καθεστωτική, δωσίλογη αλητεία ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ, με πολεμικές ιαχές, για αυτές τις ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ της!!!

Θριαμβολογούν τα ανδρείκελα για το θάνατο του ελληνικού λαού και τη θεσμοθέτηση (Συνταγματική και νομική) αυτού του θανάτου…


Θριαμβολογούν για τις αποικιοκρατικές, θεσμοθετημένες αλυσίδες που περνούν στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας…

Θριαμβολογούν για τη θεσμοθέτηση της διατήρησης και διάσωσης των τοκογλυφικών κερδών, για να μη χρεοκοπήσουν ή για να έχουν ελάχιστη χασούρα από τα υπερκέρδη τους οι ολιγαρχίες του χρήματος…

Πράγματι αυτός ο εφιάλτης της αποικιοκρατοποίησής μας, ο θεσμοθετημένος μάλιστα, αποτελεί «ιστορική μέρα» για τα ανδρείκελα των αποικιοκρατών:
«ιστορική μέρα» για τους αποικιοκράτες και τους τοκογλύφους…

Για το λαό και την Ελλάδα μακάβρια μέρα, χωρίς ιστορικό προηγούμενο: Η ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ…


Εξάλλου είναι γνωστό τούτο:
Κάθε θριαμβολογία του κατεστημένου σημαίνει μεγάλες συμφορές για το λαό και την κοινωνία…

«Ιστορικές καμπές» ήταν και η ένταξή μας στην ΕΕ και στο Ευρώ: «Ιστορικές καμπές» των σημερινών συμφορών μας…

«Ιστορικές στιγμές» ήταν και τα Μνημόνια, το ΔΝΤ, η τρόικα, κ.λπ, έτσι έλεγαν και τότε: «Ιστορικές στιγμές» νέων συμφορών…

Ένας φαύλος κύκλος ΣΥΜΦΟΡΩΝ και ΦΡΙΚΗΣ, τον οποίον οι πολιτικοί απατεώνες τον προβάλλουν ΠΑΝΤΑ σαν «ιστορικές στιγμές» της …διάσωσής μας!!!

ΚΛΕΙΣΤΕ τα αυτιά σας στις σειρήνες του δωσιλογισμού, της απάτης και του εμπαιγμού των ανδρεικέλων και των προπαγανδιστικών μπράβων τους: Των καναλιών τα δηλητηριώδη ερπετά …

Όταν ακούει κανείς τις θριαμβολογικές ιαχές όλων αυτών χάνει το σφυγμό και την αίσθηση της ζωής: Το παρόν μοιάζει ναρκωμένο. Νιώθει το ανατριχιαστικό μούδιασμα του θανάτου. Νιώθει ένα φτυάρι γεμάτο χώμα να πέφτει πάνω του και να τον θάβει. Νιώθει στο κεφάλι του να κτυπούν τα σήμαντρα της τρέλας…

Εκεί θέλουν να μας οδηγήσουν: Στο θάνατο, στην τρέλα, στην κατάθλιψη και στα ψυχιατρεία…

Δεν πρέπει να τους κάνουμε τη χάρη…

ΠΡΕΠΕΙ να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ με κεντρικό σύνθημα: «Φωτιά και τσεκούρι στους δωσίλογους και προσκυνημένους»…


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…

Αρκετά αντέξαμε την καταλήστευσή μας, την καταστροφή μας, την κοροϊδία, την ταπείνωση και την ΥΠΟΜΟΝΗ…

Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 22, 2012 10:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μνημόνια ανά διετία!
Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος



Ακριβώς την ίδια στιγμή που οι Παπαδήμος, Βενιζέλος και Σαμαράς, συνεπικουρούμενοι από τα απαστράπτοντα καταγώγια του μιντιακού κατεστημένου, πανηγύριζαν για την «ιστορικής σημασίας» απόφαση που επετεύχθη στις Βρυξέλλες
(σ.σ.: πρέπει να πρόκειται για την 34η ή την 35η «ιστορική» απόφαση του τελευταίου δίχρονου...)
το κοντέρ της υποκρισίας και του αδίστακτου ψεύδους χτυπούσε συναγερμό ξεπερνώντας όλα τα μέχρι στιγμής καταγεγραμμένα... «σπρεντς» της πολιτικής απάτης.
*
Ηδη από τις 15 Φεβρουαρίου, μια βδομάδα δηλαδή πριν την «ιστορική» απόφαση, τόσο οι εγχώριοι όσο και οι ξένοι «σωτήρες» τελούσαν εν γνώσει της μυστικής έκθεσης της τρόικας, η οποία αποκαλύφθηκε χτες από τον διεθνή Τύπο.

Γνώριζαν, δηλαδή, με οικονομετρικά στοιχεία - με δικά τους στοιχεία - αυτό που όλοι οι υπόλοιποι το αντιλαμβανόμαστε σε πολιτικό επίπεδο: Οτι
το «μνημόνιο 2» δεν είναι παρά
το πρελούδιο του «μνημονίου 3»,
όπως ακριβώς το «μνημόνιο 1»
ήταν ο προθάλαμος του «μνημονίου 2»!

*
Ηξεραν και ξέρουν ότι η «ιστορική» τους απόφαση
(σ.σ.: αυτή με την οποία εγκαθίστανται τα εργασιακά «Γκουαντανάμο», αφανίζονται οι εργαζόμενοι, εξαϋλώνονται οι συνταξιούχοι και ξεπουλιέται η Ελλάδα)
είναι εκείνη η απόφαση που σε μικρό διάστημα οδηγεί και
σε τρίτο μνημόνιο!

*
Ηξεραν και ξέρουν ότι σε δυο χρόνια από τώρα, το 2014, ο ελληνικός λαός θα κληθεί να επωμιστεί νέα ισοπεδωτικά βάρη, αφού, όπως ομολογεί η μυστική έκθεση,
οι τράπεζες (πάλι οι τράπεζες) θα έχουν τότε «νέες ανάγκες» και η Ελλάδα θα τελεί ακόμα λόγω της κρίσης και της ύφεσης σε αναζήτηση νέας «σωτηρίας»,
η οποία θα κοστίσει στον ελληνικό λαό από 50 έως 110 δισ. ευρώ επιπλέον των όσων έχει επωμιστεί μέχρι σήμερα!
*
Η μυστική έκθεση της τρόικας αποτέλεσε και το κύριο ζήτημα στην πολύωρη συνεδρίαση του Eurogroup.
Εντούτοις, το γεγονός αυτό, δεν εμπόδισε το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο της πλουτοκρατίας, να εμφανιστεί - μόλις λίγη ώρα αργότερα από τη λήξη της συνεδρίασης - ενώπιον του ελληνικού λαού λέγοντας
αισχρά ψέματα!
*
Ετσι και ενώ είναι πια αποδεδειγμένο ότι με την πολιτική τους οδηγούν ανά διετία τον ελληνικό λαό από μνημόνιο σε μνημόνιο (2010, 2012 και τώρα το 2014),
έχουμε το εξής σκηνικό:
Το κάθε προηγούμενο έγκλημά τους να το γιορτάζουν και να το επικυρώνουν εκφωνώντας «επετειακούς» λόγους και εκτοξεύοντας εκείνα τα μπαλκονάτα παραμύθια περί «σωτηρίας», που στην πραγματικότητα δεν αποτελούν παρά την
προεργασία του αμέσως επόμενου,
προετοιμασία του αμέσως επερχόμενου,
προανάκρουσμα του ήδη προαποφασισμένου νέου εγκλήματος!

*
Το θέμα βέβαια δεν είναι ότι στις μεταξύ τους, στις μυστικές τους συναθροίσεις, ομολογούν πως το πρόγραμμά τους «δεν βγαίνει» για το λαό.

Το θέμα είναι ακριβώς το αντίθετο.
Οτι, δηλαδή, η πολιτική τους είναι φτιαγμένη, είναι κατασκευασμένη με τούτο το σκοπό:
Να... «μη βγαίνει»!

*
Ποτέ δεν είχαν και δεν θα έχουν «αγωνία» για την τύχη του λαού. Ποτέ δεν εφάρμοσαν μια πολιτική εξόδου του λαού από την κρίση. Τέτοια πολιτική ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να έχουν.
Τέτοια πολιτική μέσα στο σύστημα που παράγει τις καπιταλιστικές κρίσεις
και από αυτούς που υπηρετούν τον καπιταλισμό,
ούτε υπήρξε, ούτε μπορεί να υπάρξει.

Η πολιτική τους, αυτό που βαφτίζουν και προωθούν ως «ελεγχόμενη χρεοκοπία», είναι να σπρώχνουν τον λαό βαθύτερα στην κρίση, φορτώνοντας στις πλάτες του τα βάρη της, να τον χρεοκοπούν, να τον πτωχεύουν, να τον καταστρέφουν ανεξέλεγκτα, για να διασωθούν οι κεφαλαιοκράτες με το λιγότερο γι' αυτούς κόστος από την κρίση που οι ίδιοι προκάλεσαν.
*
Με άλλα λόγια:

Δεν πρόκειται περί «λάθους» που έστω και εν κρυπτώ το παραδέχονται ή που μέσω ενός άλλου «μείγματος» θα... διορθωθεί.


Οχι!

Η βαρβαρότητά τους δεν έχει τέλος και δεν «διορθώνεται».

Η επιτυχία, δε, της πολιτικής τους βασίζεται σε μια προπαγάνδα που μέσα από διαδοχικές «νίκες», «επιτυχίες» και «ιστορικές» αποφάσεις, θα εμφανίζει,
από μνημόνιο σε μνημόνιο και από «σωτηρία» σε «σωτηρία»,
την κάθε νέα θηριωδία εναντίον του ελληνικού λαού σαν «αναπόφευκτη»!

*
Για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους χρησιμοποιούν και θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα:
Εκβιασμούς, τρομοκρατία, εκφοβισμό, κινδυνολογία, καταστολή, προβοκάτσιες και ψέμα. Πολύ ψέμα!
Εκτελούν το λαό και για να μην αντιδράσει τον απειλούν (αυτοί που τον εκτελούν) με... «εμφύλιο»!
Δεν αφήνουν πέτρα πάνω στην πέτρα και για να μην αντιδράσει ο λαός τον απειλούν με... «αποσταθεροποίηση»!

*
Εφαρμόζουν κατά γράμμα το εγχειρίδιο της απάτης.
Ψέμα. Πολύ ψέμα!


Επιφέρουν την ραγδαία υποτίμηση της αξίας της ζωής του εργαζόμενου λαού στα επίπεδα του είλωτα, και ταυτόχρονα με τον πιο αδίστακτο τρόπο ανακηρύσσουν σε δόγμα τους και σε «χειρουργικό - τεχνοκρατικό» εργαλείο για τον σφαγιασμό του λαού την υποτίμηση της νοημοσύνης του.

Λειτουργούν με πυξίδα τον κυνισμό της τάξης των κηφήνων, που πίσω από κλειστές πόρτες χαριεντίζονται με διαπιστώσεις του τύπου:
«Κανείς δεν έχασε στην Ελλάδα υποτιμώντας τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού»...
*
Μόνο που, πλέον, βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου.
Ζαλισμένοι καθώς είναι από το χρέος τους να υπηρετούν την τάξη των χορτάτων, δεν έχουν αντιληφθεί ότι το διάστημα που χωρίζει το ψεύδος από την αποκάλυψή του έχει εσχάτως σμικρύνει δραματικά - γι' αυτούς.

Τώρα πια, για να τιναχτούν τα «πανηγύρια» τους στον αέρα, δεν αρκούν παρά δυο - τρία δευτερόλεπτα:

• Οσο, δηλαδή, κρατάει μια ματιά στους κάδους απορριμμάτων, εκεί που άνθρωποι κρέμονται ψάχνοντας για ένα κομμάτι ψωμί.
• Οσο κρατάει μια ματιά στις ουρές των συσσιτίων και των αστέγων.
• Οσο κρατάει η «λάμψη» από το μηνιάτικο των 400 ευρώ!


Αν αυτοί χρειάζονται περίπου δυο χρόνια
για να σέρνουν τον ελληνικό λαό από το ένα μνημόνιο στο άλλο, ο ελληνικός λαός μέσα από τις τόσες θυσίες και μέσα από τόσα βάσανα εκείνο που «κέρδισε» είναι να του χρειάζονται πια μόνο δυο - τρία δευτερόλεπτα για να «διαβάζει» πεντακάθαρα τόσο το παρόν όσο και το μέλλον που του ετοιμάζουν.

Αλλά αυτός ο χρόνος, ο πολύτιμος χρόνος που για να τον «κερδίσει» ο λαός τον πλήρωσε και τον πληρώνει με το αίμα του, δεν είναι ανεξάντλητος. Και δεν πρέπει να πάει χαμένος. Μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθεί τώρα. Για την οργάνωση και την αντεπίθεσή του.

ΠΗΓΗ:
http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=22/2/2012&columnId=1821

Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 22, 2012 11:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πανηγυρίζουν για το δωσιλογισμό τους: ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ τους…



Οι ηγεσίες των δύο κυβερνητικών κομμάτων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) και η προβοκατόρικη τσόντα τους (ΛΑ.Ο.Σ), θα καταγραφούν στην ελληνική ιστορία με τα πιο μελανά στίγματα του δωσιλογισμού και της προδοσίας.

Θα καταγραφούν στην ιστορία σαν τα κόμματα-ανδρείκελα που παρέδωσαν την Ελλάδα στους μαφιόζους του χρήματος, που οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην ολοκληρωτική καταστροφή και ΠΤΩΧΕΥΣΗ, που μετέτρεψαν την ελληνική κοινωνία σε οικονομική ΑΠΟΙΚΙΑ του διεθνούς ιμπεριαλισμού και των τοκογλύφων και σε πολιτικό ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ του 4ου Ράιχ…

Ιδιαίτερα οι σημερινοί ηγέτες αυτών των κομμάτων (Παπανδρέου, Σαμαράς και ο «λαγός» Καρατζαφέρης), καθώς και ο τωρινός πρωθυπουργός των τραπεζιτών (Παπαδήμος), αλλά και τα «επίλεκτα» στελέχη της δωσίλογης μοχθηρίας, όπως ο Βενιζέλος (ο θηριώδης φαφλατάς του δωσιλογισμού), ο Πάγκαλος (η φρενοβλαβής αναίδεια του δωσιλογισμού) και πολλά άλλα ΔΕΝ θα καταγραφούν απλώς στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας, άλλα, πολύ σύντομα, θα τρέχουν να κρυφτούν και να λιποτακτήσουν, αν προλάβουν, από τη χώρα…

Ίσως κάποιος από όλους αυτούς να «θυσιαστεί» από τα αφεντικά τους για να διασωθεί το καθεστώς της ελληνικής αποικίας που με τόσο υπερβάλλοντα ζήλο και με τέτοιο κυνισμό αγωνίστηκαν τα ανδρείκελά του.

Πάντα, μπροστά σε μεγάλους κλυδωνισμούς και κινδύνους κατάρρευσης του καθεστώτος, «θυσιάζονται» κάποια πιόνια του, τα πλέον προκλητικά, υπερφίαλα και μισητά στον κόσμο…

ΟΛΟΙ, αυτοί, λοιπόν, όπως και τα προκλητικά και γλοιώδη δημοσιογραφικά τους φερέφωνα, διατρέχουν μεγάλους κινδύνους: Και από τον οργισμένο ελληνικό λαό και από τα αφεντικά τους…

Οι ελληνικές πέτρες δεν θα κρύψουν κανέναν γιατί θα είναι ΟΛΕΣ εχθρικές…

Ίσως, επειδή διακατέχονται από τον εξουσιαστικό ναρκισσισμό της πλέριας εξαχρείωσης του ανδρεικέλου να μην προλάβουν ΕΓΚΑΙΡΑ να διακρίνουν τον καταποντισμό τους και να λιποτακτήσουν εκτός συνόρων…

Το σίγουρο, πάντως, είναι ένα: Οι σημερινές ιαχές των πανηγυρισμών και των προκλητικών θριαμβολογιών τού έσχατου δωσιλογισμού τους, σύντομα, πολύ σύντομα, θα παγώσουν το αίμα τους και θα τρέχουν πανικόβλητοι να κρυφτούν.

Τα γιγαντοκύτταρα αυτά της δωσίλογης κακοήθειας έχουν απωλέσει κάθε μέτρο.

Διότι έχεις χάσει κάθε όριο όταν ξεφωνίζεις πανηγυρικά για τη συμφωνία στο Γιούρογκρουπ, όταν ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙΣ για την καταλήστευση και το ζωντανό θάνατο του ελληνικού λαού, όταν θριαμβολογείς για την ΑΛΩΣΗ της Ελλάδας και τη μετατροπή της σε οικονομική ΑΠΟΙΚΙΑ και πολιτικό ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ των διεθνών αρπακτικών και δημίων.

Είναι δυνατόν ποτέ να θριαμβολογεί κάποιος όταν μπαίνουν οι ληστές στο σπίτι του και τον λεηλατούν, παίρνοντας ακόμα και τα ρούχα που φοράει, και μετά, μισοπεθαμένο, τον βάζουν να υπογράψει δάνειο το οποίο θα πάει στους ίδιους τους ληστές, για την εξόφληση χρεών που αυτοί δημιούργησαν;

Είναι δυνατόν να θριαμβολογούν τα ανδρείκελα για τη συμφωνία του «Γιούρογκρουπ»; Μια συμφωνία ΟΛΙΚΗΣ καταλήστευσης του λαού, ΟΛΙΚΗΣ αποτέφρωσης της χώρας και ΟΛΙΚΗΣ αποικιοκρατικής υποταγής της στους «νονούς» του ιμπεριαλισμού και της Νέας Τάξης;

Αυτά τα πανηγύρια της παπαδήμιας κυβέρνησης, του Βενιζέλου, του ΓΑΠ, του Σαμαρά, του Καρατζαφέρη, της Ντόρας και ΣIA (μέσα στο ΣIA «συνωστίζονται» και οι «πόρνες» των ΜΜΕ), αποτελούν το άκρον άωτον του εμπαιγμού και της κοροϊδίας του ελληνικού λαού: Αποτελούν την πιο μακάβρια γκριμάτσα του δωσιλογισμού των ανδρεικέλων, μακάβρια γκριμάτσα που γιγαντώνει την ΟΡΓΗ και την ΑΗΔΙΑ του ελληνικού λαού…

Επιχειρούν τα ανδρείκελα να επικαλύψουν τη θηριώδη εξόντωση του ελληνικού λαού και την παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους με το «κούρεμα των ομολόγων» το οποίο προβάλλουν σαν ένα θρίαμβο για τη «σωτηρία» μας!!!

Να δούμε, όμως, ποια αξία έχει και αυτή η ταχυδακτυλουργική απάτη.

α). Αποκρύβουν ότι αυτό το «κούρεμα» διασώζει τους ξένους δανειστές και κτυπά ανελέητα τους εσωτερικούς δανειστές.

Με αυτό το «κούρεμα» θα «ξυριστούν» κυριολεκτικά οι Έλληνες αποταμιευτές και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Οι ελληνικές τράπεζες θα έχουν, βεβαίως και αυτές χασούρες, αλλά αυτές θα ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ επαρκέστατα. Αντιθέτως τα ασφαλιστικά ταμεία δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ, δηλαδή οδηγούνται στην πλήρη αποδόμηση και διάλυση…

β). Με το δανεισμό των νέων 130 δισ. ευρώ θα έχουμε:

• Μείωση του εσωτερικού χρέους, το υπαγμένο στο ελληνικό δίκαιο.
• Αντικατάσταση του παλιού χρέους, με ακόμα μεγαλύτερο χρέος, το οποίο θα υπάγεται στο αγγλικό δίκαιο…


Αυτή την αντικατάσταση του παλιού χρέους και τη διόγκωσή του με το νέο δανεισμό, υποταγμένο στο αγγλικό δίκαιο, την αποκαλούν, τα ανδρείκελα …σωτηρία!!!

γ). Σαν αντάλλαγμα αυτής της «σωτηρίας» τα ανδρείκελα παρατείνουν τη ληξιαρχική πράξη της επίσημης πτώχευσης («ελεγχόμενη χρεοκοπία») για να σαρωθούν τα πάντα (μισθοί, συντάξεις, δικαιώματα, κ.λπ) να απολυθούν στρατιές εργαζόμενων, να ξεζουμιστεί κάθε πόρος και κάθε ικμάδα της ελληνικής κοινωνίας…




Και για όλα αυτά ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ…

δ). ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ, ακόμα και για το «Ειδικό Ταμείο» το οποίο θα διαχειρίζεται η τρόικα και θα έχει ως ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, έναντι ΟΛΩΝ των άλλων υποχρεώσεων του ελληνικού κράτους, την αποπληρωμή του χρέους…

ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ
για τον πιο ασφυκτικό και δικτατορικό έλεγχο της τρόικας η οποία θα επιτηρεί πλέον και κάθε υπουργείο για τη συγκέντρωση των απαραίτητων κεφαλαίων στο «Ειδικό Ταμείο»…

ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ
για τα νέα νομικά δεσμά τα οποία θα κατοχυρώνουν την αποπληρωμή του χρέους στους διεθνείς τοκογλύφους…

ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ
και για τη συνταγματική αναθεώρηση που πρέπει να προωθηθεί για να θεσμοθετηθεί και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ η δικτατορική ολιγαρχία του χρήματος και του 4ου Ράιχ…

Με δύο λόγια ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ για τη μετατροπή της Ελλάδας σε δουκάτο των τοκογλύφων και προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ…

Τόσο ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ και φρενοβλαβείς δωσίλογοι είναι.

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ τους…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες