Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Σε εφαρμογή οι αλλοδαποί ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΙ μηχανισμοί!!!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 15, 2011 9:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Σε εφαρμογή οι αλλοδαποί ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΙ μηχανισμοί!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σε εφαρμογή οι αλλοδαποί ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΙ μηχανισμοί!!!



Γράφαμε εδώ και πάνω από 12 χρόνια ότι η δηλητηριώδης «αριστερή» καραμέλα περί αλλοδαπών «ταξικών αδελφών» είναι μια φράση κούφιας ρητορείας, μια άθλια δημαγωγία: Ταξικά αδέλφια υπάρχουν μόνο στην πάλη κατά του κοινού εχθρού.

Υπογραμμίζαμε ιδιαίτερα τούτο:

«Η προγραμματισμένη, νεοταξική «εισβολή» των αλλοδαπών αποτελεί το εργαλείο, το πρακτικό εργαλείο της αυτοκρατορικής εξουσίας για την άλωση των εθνών, την κατάλυση των κοινωνικών και ιστορικών κατακτήσεων των εργαζομένων, την πολτοποίηση του πολιτισμού και των ιστορικών παραδόσεων, την υπονόμευση του συνεκτικού ιστού της Ορθοδοξίας, την κατάτμιση της Ελλάδας και εργαλείο των εμφύλιων αλληλοσπαραγμών.

Όσοι, λοιπόν μιλούν εναντίον της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης και θορυβούν «πατριωτικά» χωρίς να θέτουν την πολιτική αιχμή των προβλημάτων, δηλαδή χωρίς να στρέφονται πρώτα και κύρια εναντίον του νεοταξικού «εργαλείου» (της αλλοδαπής «εισβολής»), αερολογούν στην καλύτερη περίπτωση και στη χειρότερη αποτελούν τις ιδεολογικές εφεδρείες του καθεστώτος.

Δεν μπορεί να διεξαχθεί αποτελεσματικός αγώνας εναντίον της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Ιμπεριαλιστικής Τάξης (ο καπιταλισμός στη σημερινή υπερεθνική, αυτοκρατορική του μορφή) αν δεν τεθούν επί τάπητος τα «ανοικτά σύνορα»: η «εισβολή» των ξένων και ο εποικισμός…».


Αναλύαμε επίσης διεξοδικά ότι ένας από τους πρώτους στόχους αυτού του νεοταξικού εργαλείου (εισβολή και εποικισμός λαθρομεταναστών) είναι το ολοκληρωτικό σάρωμα όλων των εργατικών κατακτήσεων και ότι από τους αλλοδαπούς δούλους θα συγκροτηθούν ποικίλα αποσπάσματα του κεφαλαίου εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της.

Ένα από τα βασικά αυτά «αποσπάσματα» είναι αυτά των ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΩΝ!!!!

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο. Το πήραμε από το ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/10/blog-post_15.html

Με λαθρομετανάστες σπάσανε την απεργία της καθαριότητας


Ο «Εθνικός Εργολάβος» άρχισε τις μπίζνες και με τα σκουπίδια!


Iδιωτικά συνεργεία αποτελούμενα από λαθρομετανάστες στην πλειοψηφία τους, ξεκίνησαν να συλλέγουν υπό την προστασία των αστυνομικών και των εισαγγελέων τα σκουπίδια από τους δρόμους.

Οι εταιρείες που διαθέτουν τα συνεργεία έχουν υπογράψει σχετικές συμβάσεις έργου με την Περιφέρεια για λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών.

Τα συνεργεία σπάνε την απεργία των εργατών καθαριότητας, οι οποίοι έχουν απειλήσει ότι θα αντιδράσουν δυναμικά.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, σε εφαρμογή της χθεσινής απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και της σημερινής υγειονομικής διατάξεως επείγουσας ανάγκης αποκομιδής απορριμμάτων που εξέδωσε το υπ. Υγείας, ανέθεσε το συγκεκριμένο έργο σε 3 ιδιωτικές εταιρείες, με την εντολή να ξεκινήσει άμεσα η αποκομιδή των...

απορριμμάτων από ευαίσθητους για τη Δημόσια Υγεία χώρους.

Τα απορριμματοφόρα θα ξεκινήσουν το έργο της αποκομιδής από τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και τα σχολεία σε συνεργασία με την Εισαγγελία, την Αστυνομία και το Υπουργείο Εσωτερικών.

Τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ είναι παρατεταγμένες στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, ενώ οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν αποχωρούν από το ΧΥΤΑ Φυλής και η κατάσταση είναι έκρυθμη.

Να, λοιπόν, που ξεσκεπάζεται και το γιατί έφεραν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Τους χρησιμοποιούν ως μέτρο άσκησης πίεσης στους Έλληνες πολίτες, ως απεργοσπάστες, ενώ δεν θα μας φανεί καθόλου παράξενο να τους χρησιμοποιήσουν και ως αντικαταστάτες πολίτες της χώρας (αφού διώχνουν τους Έλληνες και βάζουν τους λαθρομετανάστες να ψηφίζουν)... Μήπως, το μεγάλο σχέδιο αρχίζει να αποκαλύπτεται από τις εξελίξεις;...


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 15, 2011 6:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι λαθρομετανάστες χρησιμοποιούνται ως αντικαταστάτες των Ελλήνων. Είναι ο εύκολος στόχος του συστήματος και εξυπηρετούν τη διάλυση της κοινωνικής συνοχής αλλοιώνοντας έθνος - ορθοδοξία αλλά και γλώσσα στον πληθυσμό που κατοικεί στη χώρα μας. Επόμενος σταθμός της Νέας Τάξης; Οι λαθρομετανάστες που θα έχουν την ηλεκτρονική κάρτα του μετανάστη θα είναι οι νόμιμοι πολίτες και οι Έλληνες πολίτες που δεν θα θέλουν την Κάρτα του Πολίτη για θρησκευτικούς λόγους ή για λόγους προσωπικής ελευθερίας και φακελώματος θα είναι οι παράνομοι! Νόμιμοι για τη Νέα Τάξη είναι ότι όποιοι είναι υποταγμένοι σε αυτήν. Παράνομοι, όσοι θέλουν να παραμείνουν ελεύθεροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Στέφανος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 16, 2011 10:34 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εσείς τα λέγατε αυτά ήδη από το πρώτο τεύχος του "Ρεσάλτο" πριν από έξι χρόνια και όλοι γνωρίζουμε τι σας έσερναν τότε τα διάφορα κόμματα της Αριστεράς κοινοβουλευτικής και μη. Σήμερα που δικαιώνεστε πανηγυρικά τι έχουν να πουν άραγε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 16, 2011 11:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στέφανος έγραψε:
Εσείς τα λέγατε αυτά ήδη από το πρώτο τεύχος του "Ρεσάλτο" πριν από έξι χρόνια και όλοι γνωρίζουμε τι σας έσερναν τότε τα διάφορα κόμματα της Αριστεράς κοινοβουλευτικής και μη. Σήμερα που δικαιώνεστε πανηγυρικά τι έχουν να πουν άραγε?


τα ιδια λενε ακομα!
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες