Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα ανδρείκελα του νέου φασισμού (στόχος και ο στρατός)

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 01, 2011 11:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Τα ανδρείκελα του νέου φασισμού (στόχος και ο στρατός) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα ανδρείκελα του νέου φασισμού (στόχος και ο στρατός)



«…Ο συγκεκριμένος φασισμός, αυτός που πέρασε από μια ορισμένη στιγμή της ιστορίας, δεν πρόκειται να ξαναφανεί ποτέ πια με το ίδιο ακριβώς πρόσωπο. Το δράμα συνεχίζεται αλλά οι μάσκες που χρησιμοποιήθηκαν πετάχτηκαν στην αποθήκη του θεάτρου ή κατέληξαν στραπατσαρισμένες στα χέρια των παιδιών που θέλουν να παίξουν το δικό τους ρόλο με ξένα προσωπεία. Ο φασισμός που θα έλθει δεν θα λέγεται πια φασισμός».

Αυτά τα έγραψε ο Γεράσιμος Λυκιαρδόπουλος το 1977!

Ο Φασισμός που επελαύνει σήμερα δεν λέγεται «φασισμός». Λέγεται: Νέα Τάξη, «νομιμότητα» των ανδρεικέλων της, λέγεται εκλεπτυσμένο και υπερσύγχρονο φακέλωμα των λαών (γενικός ηλεκτρονικός έλεγχος και παρακολούθηση και της αναπνοής μας- Κάρτα του Πολίτη), λέγεται Παγκόσμια Διακυβέρνηση…

Ο δικός μας πρωθυπουργός, σαν ένας από τους ακραίους δωσίλογους ραγιάδες της Νέας Τάξης, έχει πολλές φορές επικαλεστεί την αναγκαιότητα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης…

Ο καρδιακός φίλος του, ο Σόρος, αγωνίζεται με υπερβάλλοντα ζήλο και με πακτωλούς δολαρίων για την παγκόσμια κυβέρνηση της Νέας Τάξης…

Πρόσφατα ζήτησε μια ενιαία διακυβέρνηση της Ευρωζώνης: Μια κυβέρνηση η οποία θα αξιοποιήσει την πτώχευση της Ελλάδας και θα την μεταβάλλει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ σε αποικία των μαφιόζων του χρήματος!!!!

Γι αυτό τα κυβερνητικά παράσιτα-ανδρείκελα, με τη συναίνεση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και την ανοικτή στήριξη της «τσόντας» του νεοταξικού φασισμού (ΛΑ.Ο.Σ) μάχονται με πάθος και με νευρική βιασύνη να εκτελέσουν ολοκληρωτικά την Ελλάδα και μάλιστα να φορτώσουν και τα έξοδα της κηδείας στον ελληνικό λαό.

Μας λεηλατούν με την αγριότητα του κτήνους, μας πίνουν το αίμα σαν βρικόλακες, μας φτωχαίνουν και χρεοκοπούν ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ και μας λένε ότι για να διασωθείτε πρέπει να υπογράψετε και τις αποφάσεις της εκτέλεσής σας!!!!

Αυτό που ζούμε σήμερα είναι το νέο αποκρουστικό πρόσωπο του φασισμού (το νεοταξικό), ο ολοκληρωτισμός των καθεστωτικών ανδρεικέλων, στη συσκευασία του πασοκικού χρώματος.

Γι αυτό έχουν πάρει, το τυποποιημένο ψεύδος και η γλοιώδης, τρομοκρατική προπαγάνδα, τέτοιες μορφές στραταρχικής αυθάδειας και φρενοβλάβειας…


Το τελευταίο κρούσμα της παρασιτικής αυθάδειας των ανδρεικέλων είναι ο υπουργός Άμυνας, ο Π. Μπεγλίτης : Ο νεοαταξικός, μικρός «φύρερ»…

Επιτέθηκε στους αποστράτους χαρακτηρίζοντας τις αγωνιστικές διεκδικήσεις τους για ζωή και την αντίστασή τους στα βάρβαρα μέτρα τις κυβέρνησης και στην ισοπέδωσή του στρατού «τραμπουκισμούς» και «αντιδημοκρατική εκτροπή».

Εδώ απαστράπτει η μακάβρια φιλοσοφία του φασισμού των ανδρεικέλων: Οι ίδιοι τραμπουκίζουν ξετσίπωτα και καθημερινά εναντίον του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας, αφανίζουν τα πάντα με δικτατορικά διατάγματα του τύπου «αποφασίζουμε και διατάσσουμε», εκτελούν τις διαταγές των ξένων κέντρων εξουσίας, σαν ελεεινά κατοχικά πιόνια, αποτεφρώνουν με αχαλίνωτη αυταρχική αλαζονεία την οικονομική, κοινωνική και ΕΘΝΙΚΗ υπόσταση της χώρας, έχουν στείλει στον κάλαθο των αχρήστων το Σύνταγμα (το δικό τους αστικό Σύνταγμα) και δική τους ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ νομιμότητα και έχουν το πελώριο θράσος να κατηγορούν αυτούς που αγωνίζονται και υπερασπίζονται αυτά που οι ίδιοι, δικτατορικά καταλύουν, σαν «τραμπούκους» και μιάσματα «αντιδημοκρατικής εκτροπής»!!!!!

Στους μικρούς «φύρερ» ζωγραφίζονται πιο καθαρά οι μοχθηρές γκριμάτσες της Φιλοσοφίας και της Πράξης των ανδρεικέλων του πασοκικού ολοκληρωτισμού.

Θεωρούν την Ελλάδα και το λαό τους τσιφλίκι τους, ιδιοκτησία τους και ανάλογα συμπεριφέρονται.

ΕΔΩ, τα ασπόνδυλα όντα της πασοκικής κυβέρνησης, Ιάγοι μακιγιαρισμένοι, με θράσος απύθμενο, προβάλουν την κατοχική ηθική και «νομιμότητα» των ανδρεικέλων, όπως και την ανάλογη «κουλτούρα, σαν τις υπέρτατες αξίες της κοινωνίας.


Όσοι αντιτάσσονται σε αυτές τις «αξίες» των ανδρεικέλων και στη «νομιμότητα» της δολοφονίας τους και του αφανισμού της κοινωνίας τους (ολόκληρος σήμερα ο ελληνικός λαός) είναι «τραμπούκοι», βλάπτουν τα «εθνικά συμφέροντα» και καταλύουν τη «δημοκρατία»!!!!!

ΝΙΩΘΕΙ κανείς ένα αίσθημα φυσικής ναυτίας όταν ακούει όλους αυτούς που είναι ΟΧΙ μόνο προσηλωμένοι στις κίβδηλες αξίες ενός χρεοκοπημένου κοινωνικού συστήματος, αλλά και εκτελούν δικτατορικά, σαν καθαρόαιμα ανδρείκελα, τον ελληνικό λαό και κάθε έννοια Δημοκρατίας και Δικαίου, να κατηγορούν, άλλοτε με μελοδραματική αφέλεια και άλλοτε με στραταρχική, κομπάζουσα ειρωνεία, τους λαϊκούς αγώνες ότι υπονομεύουν τα «εθνικά συμφέροντα» και παραβιάζουν τη «νομιμότητα».


Σήμερα η μόνη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ που δικαιώνει την ανθρώπινη ύπαρξη είναι ο αμείλικτος αγώνας για το γκρέμισμα αυτής της δωσίλογης κυβέρνησης, για την κατάργηση αυτής της «νομιμότητας» των ανδρεικέλων του καθεστώτος: Μια «νομιμότητα» που καταλύει την κοινωνική και εθνική μας υπόσταση, που καταλύει όχι μόνο κάθε έννοια Δημοκρατίας και Δικαίου, αλλά και την ίδια την έννοια ΑΝΘΡΩΠΟΣ…



Και κάτι ακόμα τελευταίο το οποίο δεν έχει επισημανθεί δεόντως: Η επίθεση εναντίον του εθνικού θεσμού του στρατού είναι ένα ακόμα, ίσως από τα τελευταία, «συμβόλαια θανάτου» που θέλει να υλοποιήσει αυτή η κυβέρνηση.

Ο στρατός, ως εθνικός θεσμός, πρέπει να ισοπεδωθεί, όπως και κάθε εθνικός θεσμός. Πρέπει να αλωθεί και να μετατραπεί σε ένα γρανάζι της πλανητικής εξουσίας και να υποκατασταθεί από ένα μισθοφορικό στρατό των διεθνών μηχανισμών του χρήματος.

Οι πρωτοβουλίες του Μπεγλίτη υπακούουν σε αυτούς τους σχεδιασμούς και σε αυτές τις εντολές της Νέας Τάξης για την ολοκληρωτική κατάλυση και αυτού του εθνικού θεσμού: Του ελληνικού στρατού (θα το αναπτύξουμε αυτό διεξοδικά σε άλλα άρθρα)…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 02, 2011 11:16 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα αφεντικά της βαρβαρότητας και τα ανδρείκελά τους



«Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων
του κόσμου, ο διαρκής Αντίχριστος. Αυτή γεννά την αδικίαν,
αυτή τρέφει την κακουργία, αυτή φθείρει σώματα και ψυχάς.
Αυτή παράγει την κοινωνικήν σηπεδόνα. Αυτή καταστρέφει
κοινωνίας νεοπαγείς».

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης: «Οι χαλασοχώρηδες»
(το αλιεύσαμε από το βιβλίο του Μπογιόπουλου: «Είναι ο Καπιταλισμός ηλίθιε»).

Όλα αυτά που διέκρινε καθαρά ο Παπαδιαμάντης στην εποχή του, σήμερα αδυνατούν να τα δούνε όλοι αυτοί που εστιάζουν το κακό στα «κακά» πρόσωπα…

Ίσως να έπρεπε να προσθέσει ο Παπαδιαμάντης και τούτο: «Η πλουτοκρατία δημιουργεί και στρώματα τυφλών, διότι σταθερό μέλημά της είναι η εξόρυξη των ματιών του ανθρώπου».

Σήμερα τα «αφεντικά της βαρβαρότητας» (πλουτοκρατία) έχουν αναπτυχθεί σε πελώρια διεθνή θηρία και έχουν οδηγήσει τον κόσμο ολόκληρο σε ολοκληρωτική σήψη και παρακμή, μολύνοντάς τον με γιγάντιους όγκους δηλητηρίων και επιδημικών νοσημάτων.

Όλα αυτά που τόσο καθαρά περιγράφει ο Παπαδιαμάντης, σήμερα, έχουν πάρει θηριώδεις και μακάβριες διαστάσεις.

Σήμερα οι μαφίες του χρήματος («τα αφεντικά της βαρβαρότητας») δεν μας πίνουν απλώς το αίμα, δεν ισοπεδώνουν απλώς τις κοινωνίες, τα έθνη και τον Άνθρωπο, αλλά κερδοσκοπούν ασύδοτα και ασύστολα πάνω στα ίδια τα ερείπια της καταστροφής των κοινωνιών, πάνω στις ασθένειες που αυτές έσπειραν, πάνω στον ίδιο μας το θάνατο…

Σήμερα οι μαφιόζοι του ιμπεριαλισμού («τα αφεντικά της βαρβαρότητας») έχουν συγκροτήσει, υπό τις άμεσες προσταγές τους, ένα γιγάντια παρασιτικό και διεστραμμένο δίκτυο άγριων και εκπαιδευμένων μαντρόσκυλων εναντίον των κοινωνιών και των λαών:

α). Τα πολιτικά μαντρόσκυλα: Τα ποικίλα και πολύχρωμα κόμματα-ανδρείκελα.

Ολόκληρο το καπιταλιστικό κυβερνητικό οικοδόμημα και το θεσμικό καθεστωτικό πλαίσιο βρίσκεται κάτω από την άμεση κυριαρχία και καθοδήγηση των «αφεντικών της βαρβαρότητας», των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων»).

Στην Ελλάδα, μόνο όσοι έχουν απολέσει εντελώς την όρασή τους δεν το βλέπουν: Εδώ πλέον βρισκόμαστε υπό ΑΝΟΙΚΤΗ, δικτατορική κηδεμονία των διεθνών μηχανισμών του χρήματος, μας μετατρέπουν σε καθαρόαιμο προτεκτοράτο και μεσαιωνική αποικία της διεθνούς πλουτοκρατίας…

β). Τα προπαγανδιστικά μαντρόσκυλα: Οι ύαινες της «ενημέρωσης», οι πόρνες των ΜΜΕ και οι ποικίλες, επιδοτούμενες εστίες της ακαδημαϊκής καμαρίλας και άλλων ιερατείων με κόκκινες προβιές…

Όλο αυτό το πολιτικό, δημοσιογραφικό και πνευματικό δίκτυο των παρασίτων της πλουτοκρατικής κακουργίας αγωνίζεται απεγνωσμένα να μας τυλίξει με το σάβανο της ισοπεδωτικής ομοιομορφίας των φελλών και να μας εξορύξει τα μάτια.

Η απουσία οραμάτων, ιδεών και συναισθημάτων έχει υποκατασταθεί από τη μικρολογία, το κουτσομπολιό, τις άχρωμες διαμάχες, τη φλύαρη ασυναρτησία και τον τηλεοπτικό κομπασμό της ανοησίας.

Η κοινωνική και πολιτική μας ζωή καταδυναστεύεται από τον ηδονικό λόγο των μύθων, ιδιαίτερα των τρομοκρατικών μύθων, τα πολιτικά σοφίσματα, την κακογουστιά και τα αστυνομικά σενάρια.

Οι αγώνες ανάμεσα στα κόμματα έχουν καταλήξει σε φιλονικίες ανάμεσα σε «μαφιόζικες» κλίκες, σε υβριολόγιο του παζαριού και στα «προσωπικά» του χειρίστου είδους: Οι ιδέες μεταμορφώνονται σε λάσπες.

Η πιο ακραία, αποκρουστική και ισοπεδωτική μορφή αυτού του λόγου είναι τα παραληρήματα του πράσινου καθεστώτος: Ο ταριχευμένος λόγος του πολιτικού σκοταδισμού με τη λεκτική ετικέτα της προοδευτικότητας!!!

Το πασοκικό καθεστώς των ανδρεικέλων αποτελεί την πλέον μοχθηρή και φρενοβλαβή γκριμάτσα της πλουτοκρατικής κακουργίας: τη μακάβρια γκριμάτσα του Αντίχριστου, δηλαδή την πολιτική αιχμή των «αφεντικών της βαρβαρότητας»…

Τα πασοκικά ανδρείκελα έχουν ανακηρύξει ακόμα και τη διαστροφική ηδονή του θανάτου σε υπέρτατη αξία και τον αβυσσαλέο εμπαιγμό του ελληνικού λαού, καθώς και το ψεύδος σε διαστροφική υδονή:

Μας πνίγουν καθημερινά μέσα σε οχετούς ακαθαρσιών για το …καλό μας!!!

Μας ποτίζουν με το όπιο της πλανητικής και εγχώριας «τρομοκρατίας», και του λαγνο-τρομοθέματος για να μας …σώσουν!!!

Μας θανατώνουν αχόρταγα και αλύπητα και για να μας …σώσουν!!!

Μοχθούν να μας εξορύξουν τα μάτια για να αποκτήσουμε την …όρασή μας και να χειροκροτήσουμε το …σωτήριο έργο τους!!!!

Τέτοια διαστροφική, στραταρχική αναίδεια και αυθάδεια δεν έχει ιστορικό προηγούμενο…




Καιρός να οργανωθούμε και να επαναστατήσουμε. Καιρός να οπλιστούμε με τα ιστορικά όπλα των αγώνων μας και ιδιαίτερα των ηρώων του ’21!!!!!!

Και με τα όπλα της ΓΝΩΣΗΣ που ο Παπαδιαμάντης μας δίνει στο μικρό του εδάφιο…


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 02, 2011 9:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ο διαρκής Αντίχριστος. Αυτή γεννά την αδικίαν, αυτή τρέφει την κακουργία, αυτή φθείρει σώματα και ψυχάς. Αυτή παράγει την κοινωνικήν σηπεδόνα. Αυτή καταστρέφει κοινωνίας νεοπαγείς».
Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

"Ίσως να έπρεπε να προσθέσει ο Παπαδιαμάντης και τούτο: «Η πλουτοκρατία δημιουργεί και στρώματα τυφλών, διότι σταθερό μέλημά της είναι η εξόρυξη των ματιών του ανθρώπου».
Καιρός να οργανωθούμε και με τα όπλα της ΓΝΩΣΗΣ που ο Παπαδιαμάντης μας δίνει στο μικρό του εδάφιο να επαναστατήσουμε..."

Θάλεια

Κυπριανός Χ :

Ας είμαι λοιπόν κι εγώ ο τρίτος, ο οποίος μέσα σε όλα αυτά - τα ασπάζομαι ασυζητητί - θα είχε να προσθέσει κάτι ακόμη. Είναι η πηγή των ανωτέρω παρατεθέντων, δεν είναι δικό μου, και λέει :

"Νεκρώσατε οὖν τὰ μέλη ὑμῶν τὰ ἐπὶ τῆς γῆς πορνείαν ἀκαθαρσίαν πάθος ἐπιθυμίαν κακήν καὶ τὴν πλεονεξίαν ἥτις ἐστὶν εἰδωλολατρεία". Το καταθέτω άνευ περικοπής και όπως καταλαβαίνετε, το συναφές με αυτά που γράφετε είναι το "... καὶ τὴν πλεονεξίαν ἥτις ἐστὶν εἰδωλολατρεία".

Η πλουτοκρατία δεν θα υπήρχε, αν δεν υπήρχε η πλεονεξία, εφόσον δε υπάρχει και κυριαρχεί, όμοια κυριαρχεί σε μικρούς, μεσαίους και μεγάλους, η απληστία. Η ειδωλολατρεία την εκφράζει και το είδωλο αυτής η πλουτοκρατία, μεθοδεύεται πλείστα όσα τεχνάσματα (κατ΄ εξοχήν αγαπητικά και φιλάνθρωπα) για να μας εξαπατά.

Είμαστε ή καλύτερα μας έκαναν, άπληστοι
Είμαστε ή καλύτερα μας έκαναν, πλεονέκτες
Είμαστε ή καλύτερα μας έκαναν, ειδωλολάτρες

Ευτυχώς όχι όλους ... .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μακεδών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 03, 2011 3:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Θα ήθελα να κάνω μερικές καλοπροαίρετες παρατηρήσεις πάνω σε αυτά που γράφετε για το στρατό. Με όλον το σεβασμό,αλλά ειλικρινά πιστεύετε ότι ο στρατός τα τελευταία 10 χρόνια εξυπηρετεί πραγματικά τις αμυντικές ανάγκες της χώρας,και δεν είναι ένα προσοδοφόρο μέσο ανέλιξης για αξιωματικούς-καραβανάδες και γλείφτες των πολιτικών,καθώς και για τους διεφθαρμένους πολιτικούς μας,οι οποίοι πλουτίζουν με τις αδιαφανείς διαδικασίες προμηθειών,βλέπε C4i για παράδειγμα; Είμαι νέος και επειδή συναναστρέφομαι καθημερινά με νέους ανθρώπους,όλοι πιστεύουν ότι "το μέσο αξίζει" στο στρατό! Η εκπαίδευση σαφέστατα είναι ανεπαρκέστατη για την άμυνα της χώρας,ενώ στον Έβρο σίγουρα θα έχετε ακούσει για τα "τύμπανα" που χτυπάνε μεταμεσονύκτιες ώρες,προκειμένου να κρύβονται οι φαντάροι μας που φυλάνε σκοπιά! Όσο γι'αυτό που αναφέρετε περί μισθοφόρων,έχω την εντύπωση ότι κάνετε λάθος,καθώς πλέον δεν προσλαμβάνουν ΕΠΟΠ,ενώ σκέφτονται να αυξήσουν από 9 σε 12 τους μήνες υπηρεσίας. Ειλικρινά,θα ήθελα την άποψη σας πάνω στο μεγάλο αυτό θέμα!
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 03, 2011 5:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχάς όταν κάνει κάποιος «καλοπροαίρετες παρατηρήσεις» παρουσιάζει και τη δική του θέση…

Το να λες απλώς τα «κακά» του στρατού (σίγουρα υπάρχουν) και βάσει αυτών να τον αφορίζεις γενικά τότε με πολύ πονηρό και «καλοπροαίρετο» τρόπο παίρνεις τη θέση της ολοκληρωτικής αποδόμησης και διάλυσης του στρατού: Αυτό που επιδιώκουν τα ανδρείκελα, κάθε χρώματος, της Νέας Τάξης…

Όπως σε όλους τους κοινωνικούς τομείς, εθνικούς και πολιτικούς θεσμούς η κυβέρνηση και γενικά τα κόμματα του καθεστώτος έχουν επιφέρει μεγάλες ρωγμές αποσάθρωσης και προωθούν την ολοκληρωτική αποδόμησή τους.

Αναμφίβολα και ο κυρίαρχος θεσμός του εθνικού στρατού έχει υποστεί καταλυτική διάβρωση και υπονόμευση από τις δυνάμεις τις Νέας Τάξης και τους πολιτικούς της υπαλλήλους…

Ως ΣΥΝΟΛΙΚΟ σώμα, όμως, ΑΚΟΜΑ ο στρατός δεν έχει διαλυθεί, ούτε έχει χάσει τον εθνικό του χαρακτήρα. Μπορεί η ηγετική του γραφειοκρατία να έχει διαβρωθεί, αλλά συνολικά ο μηχανισμός του στρατού στηρίζεται πάνω στην εκπαίδευση και οργάνωση του ελληνικού λαού.

Η στρατιωτική εκπαίδευση ενός λαού, έστω και αν αυτή είναι υποταγμένη στο αστικό καθεστώς, αποτελεί μια κατάκτηση των εθνικών κοινωνιών (των αστικών επαναστάσεων) και οπλίζει το λαό με τις γνώσεις της πολεμικής οργάνωσης και άμυνας, γνώσεις απαραίτητες για την ανατροπή του ίδιου του συστήματος.

Συστατικό στοιχείο αυτής της στρατιωτικής εκπαίδευσης είναι η πειθαρχία της συλλογικότητας, δηλαδή η δομή της οργανωμένης ιεραρχίας.

Ένας στρατός διαλύεται όταν καταρρέει η ιεραρχία του και η οργανωμένη συλλογικότητά του.

Οι Επαναστάσεις που ανατρέπουν τα καθεστώτα τινάζουν στον αέρα αυτή τη στρατιωτική καθεστωτική ιεραρχία και χρησιμοποιούν το χαρακτήρα της, τη γνώση της και την εκπαίδευσή που παρείχε στους λαούς, προς όφελος της Επανάστασης…

Εδώ φυσικά δεν πρόκειται για καμία Επανάσταση.

Εδώ έχουμε μια κυβέρνηση η οποία επιδιώκει να τινάξει αυτή τη συνολική δομή της στρατιωτικής ιεραρχίας στον αέρα που σημαίνει πλήρης αποδόμηση και διάλυση του στρατιωτικού σώματος.

Αυτό αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς στόχους της Νέας Τάξης: Να διαλύσει τις εθνικές δομές του Στρατού (δεν έχουν καμία πλέον εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο εθνικό «υλικό» τους) και να τις αντικαταστήσει με στρατούς των διεθνών μηχανισμών του χρήματος…

Με στρατούς της ΕΕ και ιδιωτικούς…

Το ίδιο προωθείται και στα σώματα της αστυνομίας…

Ακόμα αυτή η διαδικασία είναι στην αρχή, αλλά ορατότατη…

Και φυσικά όλα τα στοιχεία της διάβρωσης του στρατού που οι ίδιες οι δυνάμεις του χρήματος και των ανδρεικέλων του δημιούργησαν, θα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ για την τελική διάβρωση και διάλυση του Στρατού, όπως γίνεται σε κάθε κοινωνικό και εθνικό τομέα…

Στο όνομα π.χ. της «κακής» Παιδείας και των «νοσημάτων» της Υγείας προωθούν την ολοκληρωτική τους ισοπέδωση και ιδιωτικοποίηση…

Αυτά τα ολίγα…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 04, 2011 10:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Ιδιωτικοποίηση και ιδιωτικότητα"

Μπορείτε να παραβλέψετε το κατωτέρω, διότι δεν έχει σχέση με το θέμα της κύριας ανάρτησης. Έχει όμως σχέση με αυτό, και όλα όσα γίνονται σήμερα είναι σαν αυτό, που γράφει ο Ροβεσπιέρος :

"Στο όνομα της «κακής» Παιδείας και των «νοσημάτων» της Υγείας προωθούν την ολοκληρωτική τους ισοπέδωση και ιδιωτικοποίηση…"


Τα λήγοντα σε "-ότητα" της βλακότητας

Όπως καθημερινά διαπιστώνουμε το Δημόσιο αποψιλώνεται και καταρρέει, στη θέση του δε σταδιακά προβάλλει το παγκόσμιο Ιδιωτικό και η ιδιωτικότητα. Την παγκοσμιοποίηση μας την φόρτωσε ένα "μάτσο" ιδιώτες, κοινώς απατεώνες, τοκογλύφοι και φονιάδες, με τους αχυρανθρώπους που μας έβαζαν να τους ψηφίζουμε.

Τώρα λοιπόν γίνονται όλα ιδιωτικά. Ακόμη κι αυτός ο Θεός έγινε ιδωτική υπόθεση του καθενός ή όπως αλλιώς το προτιμούν οι κακόδοξοι νεοορθόδοξοι της "αγαπητικής σχέσης", αυτό το άθλιο πάντρεμα παπισμού και προτεσταντισμού, η αναζήτηση (δια σχέσιν) με τον "προσωπικό θεό"... της αγαπητικότητας. Επειδή ο θεός (τους) είναι πρόσωπο.

Αφου λοιπόν ολισθαίνουμε σταδιακά στην ιδιωτικότητα, το Δημόσιο παύει να υφίσταται. Παύει να υπάρχει, αυτό που ποτέ δεν υπήρξε. Διότι δεν λέγεται και δεν γράφεται η "δημοσιακότητα". Λέμε και γράφουμε για "δημοσιότητα" ή "δημοτικότητα", αλλά αυτά είναι εντελώς άλλο πράγμα. Το Δημόσιο σημαίνει του δήμου, αυτό που απαρτίζει τον Δήμο, δηλαδή το λαό του Δήμου.

Τα λήγοντα σε -ότητα μας έκαναν εντελώς βλάκες προς δόξαν της βλακότητας.

Οι ιδιώτες από την άλλη έχουν την ιδιωτικότητά τους, και τούτο σημαίνει ότι, όπως υπάρχει πλήθος και ποικίλης φύσεως ιδιώτες, ο καθένας εξ αυτών έχει και τα αφορώντα σε αυτή (και αυτόν) προσδιοριστικά. Και αυτά είναι τα λήγοντα σε "-ότητα", εν προκειμένω, η ιδιωτικότητα.

Αυτή λοιπόν η ιδιωτικότητα, έγινε παγκοσμιότητα και παγκοσμιοποίηση, επειδή μας την επιβάλλει η ηλιθιότητα (σημ. έχει κι αυτή πολλές όψεις) μιας χούφτας απατεώνων με έδρα την Αμερική και τον ευρωπαϊκό της βραχίονα (Αγγλία) . Ας μην ξεχνάμε ότι οι χώρες αυτές είναι προτεσταντικές και ο προτεσταντισμός ευθύνεται για το θεό και την εκκλησία της ιδιωτικότητας. Όποιος θέλει φτιάχνει και από μια εκκλησία. Όχι όμως και στην Αγγλία. Αυτοί κάτι κράτησαν από τον πάπα. Οι λεγόμενες "προσωπικές πεποιθήσεις" αφορούν τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά και προς θεού, όχι σαν τα παπικά και ολοκληρωτικά, ή τα ορθόδοξα και φονταμενταλιστικά, τα οποία απεχθάνονται οι δήθεν δημοκρατικοί προτεστάντες.

Αυτή η χούφτα των ιδιωτών καταργεί λαούς, έθνη και σύνορα, αλλά και το Δημόσιο, για να μας κάνει όλους άβουλα και εξαρτώμενα υποχείρια δικά της. Μόνο ιδιώτες με ιδιωτική νοοτροπία - για να ακριβολογούμε πρόκειται περί ιδιωτείας - θα έχουν πρόσβαση σε θέσεις εργασίας και απασχόλησης. Αυτοί θα εκλέγονται και θα τους δίνεται η εντολή από τα αφεντικά τους να μας ... διακυβερνούν. Και έχουν το απύθμενο θράσος αυτοί οι απατεώνες να υποκρίνονται τους δημο-κράτες, στιγμή κατά την οποία το ιδιωτικό γίνεται παγκόσμιο, για να ελέγχεται αποκλειστικά από αυτό το "μάτσο" των μαφιόζων.


http://kyprianoscy.blogspot.com/2011/09/blog-post_19.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες