Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Πολεμικός δωσιλογισμός!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 12, 2011 9:47 am    Θέμα δημοσίευσης: Πολεμικός δωσιλογισμός! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πολεμικός δωσιλογισμός!



Τα ανδρείκελα της κυβέρνησης κήρυξαν, ανοικτά πλέον, εξοντωτικό πόλεμο εναντίον του ελληνικού λαού και της κοινωνικής και εθνικής του υπόστασης.

Ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ, δήλωση με όλη την πώρωση του ανδρείκελου που τον διακατέχει, αλλά και την αντίστοιχη ψυχρή ανοησία, τούτο:


«Εάν η χώρα ήταν σε πόλεμο, δεν θα ζητούσαμε από τους Έλληνες χρήματα για όπλα; Η κατάσταση της χώρας είναι όμοια με....
πόλεμο!…».


Ο πολεμικός αυτός γραικυλισμός έχει μια ιστορική πρωτοτυπία - οι σύγχρονοι δωσίλογοι πρωτοτυπούν στα πάντα…

Ο εχθρός δεν είναι κάποιος εξωτερικός εισβολέας, κάποια επιτιθέμενη δύναμη ή εξωτερική απειλή, αλλά η ίδια η χώρα και ο λαός της!!!!

Μέχρι σήμερα τα πολεμικά κηρύγματα, είτε των εθνικών απελευθερωτικών πολέμων, είτε της ιμπεριαλιστικής απάτης, συγκεκριμενοποιούσαν τον εχθρό και τις απειλές: Εξωτερικές ή εσωτερικές –κομμουνιστικός κίνδυνος κ.λπ…

Ο πολεμικός δωσιλογισμός της κυβέρνησης λειτουργεί εντελώς αντίστροφα, ξεπερνώντας στην ΑΠΑΤΗ ακόμα και την ιμπεριαλιστική πολεμική κακουργία του παρελθόντος.

Εδώ ο πόλεμος κηρύσσεται από τα ανδρείκελα των διεθνών ληστών και δημίων ΕΝΑΝΤΙΟΝ του «εχθρού λαού», εναντίον της ίδιας της χώρας και των «ιθαγενών» αυτής της χώρας…

Τέτοια δωσίλογη ξετσιπωσιά και παράκρουση δεν έχει ιστορικό προηγούμενο…

Έθεσε, λοιπόν, το ανδρείκελο των διεθνών μηχανισμών του ιμπεριαλισμού και της Νέας Τάξης, τη χώρα σε καθεστώς ΕΚΤΑΚΤΗΣ πολεμικής ανάγκης, εναντίον ΟΧΙ των ληστών και των δημίων (διεθνών και εγχώριων), αλλά εναντίον του αγρίως λεηλατημένου ελληνικού λαού και της ελληνικής κοινωνίας που την ξεπουλούν (τα ίδια αυτά δωσίλογα ανδρείκελα) βάρβαρα και κυνικά, την αποσαθρώνουν κοινωνικά και την αποτεφρώνουν εθνικά…

Τα ανδρείκελα προωθούν την ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ καταστροφή της χώρας και του ελληνικού λαού, στο όνομα, δήθεν της σωτηρίας:
Στο όνομα της σωτηρίας των μαφιών του χρήματος και της άπληστης αδηφαγίας των «νταβάδων»: Διεθνών και εγχώριων…

Ο στόχος αυτού του πολεμικού γραικυλισμού επεκτείνεται τώρα στο ΓΕΝΙΚΟ ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, στο γενικό ξεπούλημα κάθε ελληνικής πέτρας, αλλά και στην ολοκληρωτική καταστροφή των μικρομεσαίων αστικών στρωμάτων, με την ΑΡΠΑΓΗ της ακίνητης περιουσίας των, με την αφαίρεση από τον ελληνικό λαό κάθε ατομικής ιδιοκτησίας…

Το θανατηφόρο όπλο εναντίον των ιδιοκτητών ακινήτων είναι το φορολογικό χαράτσι το οποίο θα περνάει και θα εισπράττεται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Ένα όπλο εναντίον του 80% του ελληνικού λαού, ένα όπλο που επιδιώκει να ξεριζώσει τον ελληνικό λαό από κάθε εθνικό έρεισμα, να κόψει τον ομφάλιο λώρο με το έδαφος της ιστορικής και εθνικής μας υπόστασης και μνήμης…

Αυτό το έδαφος δεν κοινωνικοποιείται, δεν μένει δηλαδή, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ περιουσιακό στοιχείο των Ελλήνων, αλλά περνάει στους πολυεθνικούς μηχανισμούς των μαφιών του χρήματος, στους μηχανισμούς της Νέας Τάξης…

Μόνο φαιδροί, σαν τον Καρατζαφέρη, λακέδες και λαγοί των «νταβάδων» μπορεί να παρομοιάσουν αυτό το μέτρο της χρηματιστηριακής, ιμπεριαλιστικής και νεοταξικής μοχθηρίας, με την «κομμουνιστική αντίληψη και θεωρία»!!!!

Η υπονόμευση και κατάργηση της ακίνητης περιουσίας, η εμπορευματοποίησή της, καθώς και το πέρασμά της στις πολυεθνικές και στις διεθνείς χρηματιστηριακές μονάδες αποτελούν τα προϊόντα της σιδερένιας καπιταλιστικής λογικής: Την «ποίηση» του ιμπεριαλισμού, ιδιαίτερα της σύγχρονης μακάβριας μορφής του, του χρηματιστηριακού ιμπεριαλισμού: Νέα Τάξη…

Αυτός ο υπερεθνικός ιμπεριαλισμός και οι μηχανισμοί του έχουν κηρύξει ένα ανηλεή και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ πόλεμο εναντίον των εθνών και των λαών.

Σημείωση: Η κατάργηση του «εθνικού εδάφους» στοχεύει άμεσα και την εκκλησιαστική και μοναχική περιουσία: Είναι ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ εναντίον της Ορθοδοξίας, για τη διάλυση αυτού του ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΥ εθνικού ιστού…

Ο ΓΑΠ και η κυβέρνησή του αποτελούν τους πιο πωρωμένους εκτελεστές των «συμβολαίων θανάτου» της Ελλάδας, τους πιο κτηνώδεις δολοφόνους του ελληνικού λαού…

Δεν μένει άλλος δρόμος παρά ο ΔΡΟΜΟΣ της ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ, της ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ…

Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 13, 2011 1:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κλασσικοπερίπτωση:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/09/endlosung.html


Η εφεδρεία ζωής (εργασίας) και το σχέδιο "Endlösung" ("Τελική λύση")



"Σας προειδοποιώ ότι εδώ που ήλθατε δεν είναι αναρρωτήριο αλλά γερμανικό στρατόπεδο συγκεντρώσεως από το οποίο δεν υπάρχει έξοδος παρά μόνο από την καπνοδόχο"
(κλασσικό "καλωσόρισμα" στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας)

"...όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, αξιωματούχοι της Ευρωζώνης είπαν μετά τις προπαρασκευαστικές συνομιλίες της συνεδρίασης (της 16 Σεπτεμβρίου) ότι η τελική λύση θα πάρει περισσότερο χρόνο..."


Η "προϊστορία" της "τελικής λύσης"

Τον Ιανουάριο του 1942, σε ένα προάστειο του Βερολίνου, ο τότε εκφραστής της "Νέας Τάξης" Αδόλφος Χίτλερ, σε συνεδρίαση του "υπουργικού του συμβουλίου" πρωτοχρησιμοποίησε τον όρο "τελική λύση" (Endlösung ) προκειμένου να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο θα τεθεί ... τέρμα στις "κωλυσιεργίες" του δυσκίνητου δημοσίου, σχετικά με το ζήτημα της "εκκαθάρισης" εκείνων που θεωρούνταν "εμπόδια" στην αναπτυξιακή πορεία της Γερμανίας. Ως "εμπόδια" βέβαια, είχαν χαρακτηρισθεί οι Εβραίοι αλλά και όλοι όσοι "φύσει" και "θέσει" δεν μπορούσαν να ανήκουν στην ...καθαρή φυλή της "Νέας Τάξης'

"Τελική λύση":
Διαχρονικό μέσο και συνεκτικός ιδεολογικός θεσμός των φαινομενικά αντιθέτων

Πρίν λοιπόν απο 69 χρόνια, η Νέα Τάξη (τότε εκφραζόμενη απο τον Χίτλερ) καθαγίασε και επισήμως το μέσο (μαζική εξόντωση ανθρώπων) για χάρη του σκοπού, ο οποίος και για την σημερινή διάδοχη "Νέα Τάξη Πραγμάτων" παραμένει ο ίδιος και που δεν είναι άλλος παρά η προστασία , ισχυροποίηση και παγκόσμια επιβολή μιας μισάνθρωπης, άρα και αντίχριστης, εξουσίας.

Και τότε και σήμερα η πρόφαση για αυτήν την τεράστια αμαρτία - έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας ήταν η "ανάπτυξη".

Μια "ανάπτυξη" βασισμένη στην Μαλθουσιανή "λύση". δηλαδή στην εξόντωση μέρους του πληθυσμού που θα επιτρέψει την αύξηση του ... ζωτικού χώρου των «εκλεκτών».

Αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης, συνέχισε να εφαρμόζεται και μετά την δήθεν ήττα της τότε "Νέας Τάξης", τόσο απο τον καπιταλισμό της δύσης (ιμπεριαλισμός) ,όσο και απο το Σταλινισμό της ανατολής.

Η διαφορά μεταξύ των δύο εκ πρώτης όψεως διαφορετικών πολιτικών εφαρμογών δεν βρισκόταν παρά στον τρόπο παραγωγής μιας και η "διανομή" του πλούτου, δηλαδή το αποτέλεσμα της "ανάπτυξης", παρουσίαζε πολλές ομοιότητες.

Μετά απο τόσα χρόνια και με λαούς "εκπαιδευμένους" να καταπίνουν αμάσητα τα κοτρώνια της νεοεποχήτικης ρητορείας, προσπαθούν οι Ευρωπαίοι να αποκωδικοποιήσουν τον επανεμφανισθέντα αυτόν όρο, χωρίς να έχουν αντιληφθεί ακόμα πως η σημερινή "τελική λύση" δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και τους Έλληνες, αλλά και τους ίδιους.

Το σχέδιο "Endlösung" δεν θα εφαρμοστεί εναντίον εθνικών και κοινωνικών ομάδων αλλά εναντίον μιας ολόκληρης τάξης είτε αυτή κατοικεί στην Ελλάδα , είτε στην Ισπανία είτε στο Βέλγιο , στην Γαλλία ή ακόμα και στην Γερμανία.

Υπό αυτήν την έννοια
και όσοι εκ των Ελλήνων έχουν αφήσει την νεοφιλελεύθερη προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των άλλων νεοταξικών εταίρων, να τους εγκλωβίσει στην παγίδα του κοινωνικού αυτοματισμού και θεωρούν πως θα σωθούν αν θυσιασθούν στον βωμό της τρόϊκας μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίων υπαλλήλων, τότε καλό είναι να ξυρίζουν απο τώρα τον σβέρκο τους για να υποφέρουν λιγότερο όταν θα έλθει και η δική τους σειρά στην λαιμητόμο της ...ανάπτυξης και της ...εθνικής σωτηρίας.

Το δηλητήριο δεν αλλάζει χημική σύσταση επειδή άλλαξε η ετικέτα στο κουτί.


Ας μην γελιώμαστε λοιπόν όταν βλέπουμε τον Παπανδρέου να μας προσφέρει το φαρμάκι σε κουτί με ζωγραφισμένη πάνω του την ελληνική σημαία.

Πρόκειται για το δηλητήριο της "τελικής λύσης" που κατασκευάζει η ίδια "βιομηχανία" εδώ και πολλά χρόνια για όλους τους λαούς.


Δείτε λοιπόν πιό κάτω δύο διαφορετικές συσκευασίες του ιδίου "φαρμάκου" κατασκευασμένες σε διαφορετικές εποχές και αναρωτηθείτε αν θα δεχτείτε τη "θεραπεία"




Συσκευασία 1η : Ελλάδα 2011



...Παραγωγική Ελλάδα σημαίνει απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων από εμπόδια που είχαν υπάρξει... ...Εμείς, ούτως ή άλλως, δεν θα σταματήσουμε εδώ. Θα αλλάξουμε τα πάντα και στο θεσμικό και δικαιοδοτικό πλαίσιο της χώρας. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν..."
Γέωργιος Παπανδρέου Β' (ΔΕΘ Σεπτέμβριος 2011)[/size]

[size=24]Συσκευασία 2η: Γερμανία 1932





«Ο σοσιαλισμός είναι η επιστήμη που έχει ως κύριο μέλημά της το κοινό καλό. Ο σοσιαλισμός δεν είναι ίδιος με τον κομμουνισμό. Ο μαρξισμός δεν είναι σοσιαλισμός. Οι μαρξιστές οικειοποιήθηκαν τον όρο διαστρεβλώνοντας τη σημασία του. Εγώ θα δώσω τον σοσιαλισμό πίσω στους σοσιαλιστές. Ο σοσιαλισμός είναι ένας παλαιός, άριος και γερμανικός θεσμός. Οι πρόγονοί μας ζούσαν σε ορισμένα εδάφη και καλλιεργούσαν την ιδέα του κοινού καλού. Ο μαρξισμός δεν μπορεί να θεωρείται σοσιαλισμός. Αντίθετα με τον μαρξισμό, ο σοσιαλισμός δεν απορρίπτει την ιδιωτική περιουσία. Αντίθετα με τον μαρξισμό, δεν καταργεί την προσωπικότητα του ατόμου. Αντίθετα με τον μαρξισμό, ο σοσιαλισμός είναι πατριωτικός.

...Απαιτούμε από το κράτος να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των παραγωγικών τάξεων με γνώμονα τη φυλετική αλληλεγγύη. Για μας κράτος και φυλή είναι το ίδιο πράγμα».

Αδόλφος Χίτλερ (Συνέντευξη στο περιοδικό "Liberty" στις 9 Ιουλίου του 1932)

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 13, 2011 5:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
τέλη χωρίς τέλος ...


Οπως μας υπενθύμισε χθες ο «Ελεύθερος Τύπος» ο κ. Βενιζέλος έλεγε, μόλις στις 23 Ιουνίου του 2011: «Δεν είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ ο μοχλός για να εισπράττεις φόρους, διότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό θεμελιώδες αγαθό».

Ο άνθρωπος δεν σέβεται τον εαυτό του, τους Ελληνες πολίτες θα σεβαστεί; *****

Αλλά αν αυτοί είναι οι κυβερνώντες, η Ελλάδα έτσι όπως την έκαναν αποτυπώνεται στον κ. Μπουτάρη και το αυθαίρετό του -δήμαρχος με αυθαίρετο! ίσως η σύνοψη της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας. Ιδίως αν κρίνουμε απ' τις αντιδράσεις του δημάρχου:
α) όλος ο κόσμος έχει αυθαίρετο
β) εκεί που είναι, δεν πατάει ψυχή
γ) εντάξει, ρε παιδιά! θα το γκρεμίσω .......................................... Δεν θα το γκρεμίσει. Αλλά κι αν το γκρεμίσει, είναι πια αργά...




Τα μπρος-πίσω της Ιστορίας: όταν ξέσπασε στις ΗΠΑ η κρίση το 2008 εν πρώτοις επεκράτησε πανικός ψιλός, και, με ιερό τρόμο οι γραφειοκράτες της Διοίκησης, όσον και τα γκόλντεν μπόυς του χρηματοπιστωτικού συστήματος, άρχισαν να κατεβάζουν απ' τα ράφια αραχνιασμένους τόμους του Κέυνς
και να ασκούνται εκ νέου στην ανάγνωση.

Καθώς όμως η κρίση προόδευε, αλλά το καταπέτασμα δεν εσχίζετο, καθώς σπίτια και ζωές χάνονταν, αλλά ακόμα πιο έντρομα του συνήθους τα πρόβατα συνωστίζονταν γύρω απ' τα αφεντικά τους, το σύστημα
αναθάρρησε, ξανάβαλε τον Κέυνς στη θέση του -εκεί στο ράφι με τα προς δωρεά στους φυλακισμένους βιβλία και ξανάπιασε δουλειά
με νεοφιλελεύθερη λαλιά- πού σε πονεί και πού σε σφάζει! Κι έφθασαν οι ΗΠΑ, σήμερα, να έχουν ανεργία 9,1%, η μεσαία τάξη να δυσπραγεί και η δημοτικότητα του Ομπάμα να πέφτει σαν τα UFO που έπεσαν στο Ρόσγουελ.

Ξανά στον Κέυνς!

Μπας κι επανεκλεγεί! (Ο Ομπάμα, όχι ο Κέυνς).
Κι έτσι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εξήγγειλε πρόγραμμα-μαμούθ αναθέρμανσης της οικονομίας ύψους 447 δισ. δολαρίων, με περικοπές στη φορολογία
των εργατών,
των υπαλλήλων
και των επιχειρηματιών, καθώς και ένα στιβαρό πρόγραμμα επενδύσεων στις υποδομές της εκπαίδευσης, των μεταφορών και αλλού με στόχο, εκτός από τη διάχυση του χρήματος στην αγορά, τη δημιουργία εκατοντάδων χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας - ένα μίνι «νιου ντηλ» και ο θεός απ' το Κεντάκυ ώς το Ορεγκον βοηθός.

Στην Ευρώπη

οι ουμπεργκρουπενφύρερ του Δ' Ράιχ (κυρίως όπως το εννοεί ο Τσέχος Πρόεδρος και η γραφειοκρατία των Βρυξελλών) κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Σε χώρες μάλιστα όπως η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ισπανία κι άλλες (ώσπου να έρθει η σειρά της Ιταλίας ή της Γαλλίας), πάει ο Προκρούστης των Περικοπών σύννεφο και ο Πιτυοκάμπτης της Φορολόγησης ακρίδα -σαν απ' τις πληγές του Φαραώ...

Βεβαίως ο Προκρούστης Μπενύτο Μπένυ Χιλ Βενιζέλος ενίοτε μπερδεύει τα εισπρακτικά μέτρα (να κόβει χέρια) με τα διαρθρωτικά μέτρα (να κόβει πόδια).

Χέρια πόδια μαλλιά κουβάρια ο Προκρούστης, τι να σου κάνει και ο Πιτυοκάμπτης! όταν μάλιστα πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, την προσωπικότητα του Μπενύτο.

Μπορεί ας πούμε ο ίδιος να έχει δηλώσει μόλις πριν λίγες βδομάδες ότι «η διαρκής φορολόγηση είναι καταστροφική», αλλά
μήπως πληρώνει ΦΠΑ 19% για αυτά που λέει και ΦΠΑ 23% για αυτά που κάνει;

*****
Ενθουσιασμένη λοιπόν η στήλη από τη ρηξικέλευθη πρόταση αναγνώστη μας να δίνει προσφορά η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» τα σχολικά βιβλία που δεν μπόρεσε να τυπώσει η κυρία Διαμαντοπούλου, θέλει κι η ίδια με τη σειρά της να κάνει μια πρόταση. Το
ίδιο ψευτομάγκικη και το ίδιο κουτοπόνηρη με τα μέτρα που ξεφουρνίζει κάθε φορά ο ζιγκ χάιλ Μπενύτο.
Πλην όμως δεν μπορώ!


Συγχωρήστε με!
ένας φτωχός γραφιάς είμαι κι όχι κάποιος ευφάνταστος φανφαρόνος που θα μπορούσε να σας προτείνει κάτι πιο γελοίο απ' τη φορολόγηση των τετραγωνικών μέτρων με την ίντσα.

Συγχωρήστε με που δεν μπορώ κι εγώ να «χειροκροτήσω όρθιος» τον Γιωργάκη για τις πατριωτικές του υπηρεσίες προς το έθνος καθώς μας προτρέπει ο ισάδελφος Νικολάκης.

Τι να κάνουμε; έχει και η θλίψη τα όριά της...


ΠΗΓΗ:
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=309121

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 15, 2011 7:47 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάνουν... «καριέρα» (ας τους βοηθήσουμε)!!!
Γράφει:
Ο Νίκος Μπογιόπουλος




Αγαπητοί συνέλληνες!

Απευθυνόμαστε στην πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία, στο γνωστό ανά την οικουμένη ελληνικό φιλότιμο!
*
Συνέλληνες!


• Ακόμα κι αν δεν είστε σαν εκείνον που σταμάτησε στο δρόμο τον πρωθυπουργό για να του δώσει το μισθό και τη σύνταξή του.
• Ακόμα κι αν σας έπεσε βαρύ το νέο χαράτσι στα σπίτια σας.
• Ακόμα κι αν όταν τρώτε σουβλάκι με 23% ΦΠΑ επιδαψιλεύετε στον κ. Βενιζέλο περί τα 23 - και βάλε - κοσμητικά επίθετα.
• Ακόμα κι αν σας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, βλέποντας το παιδί να πηγαινοέρχεται σ' ένα σχολείο που, εκτός από βιβλία, δεν έχει και δάσκαλο.
• Ακόμα κι αν οσονούπω απολύεστε διά της «εργασιακής εφεδρείας».

*
Παρακαλούμε θερμά!
*
Πριν διαμαρτυρηθείτε, πριν εξοργισθείτε, πριν εξεγερθείτε, συναισθανθείτε και αναλογιστείτε το βάρος της δήλωσης, στην οποία προέβη ο αξιότιμος υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης.

Είπε ο μεγιστο - τιτανο - τεράστιος:

Την «επιτυχία» των Μνημονίων, των εφαρμοστικών, των μεσοπρόθεσμων, την «ελεγχόμενη» πτώχευση κ.ο.κ.,
εξίσου με εμάς (σ.σ.: με την κυβέρνηση, δηλαδή) τη θέλουν και τα στελέχη της τρόικας, με τα οποία συνεργάζεται το ΠΑΣΟΚ, διότι, όπως εξήγησε,
από αυτό «κρίνεται η καριέρα τους»!
***
Πατριώτες!
*
Αφού, τελικά, αυτοί που μιλούσαν για «σωτηρία» επέφεραν την πτώχευση του λαού.

Αφού, τελικά, πίσω από κηρύγματα πατριδοκαπηλίας τα τσιράκια της πλουτοκρατίας, μαζί με την ΕΕ και το ΔΝΤ, απεργάζονταν την... «ελεγχόμενη» χρεοκοπία της χώρας και την ολοκληρωτική και ανεξέλεγκτη καταστροφή των κατοίκων της.

Αφού, τελικά, μας πήρε και μας σήκωσε.

Αφού, τελικά, μετά της ευδοκίμου «καριέρας» τους οι Παπανδρέου, Βενιζέλοι, Παπακωνσταντίνοι, Καρατζαφέρηδες, Μπακογιάννηδες, Νεοδημοκράτες μας κλείσανε το σπίτι.

Αφού, τελικά, δεν έμεινε «σάλιο», από σύνταξη και μεροκάματο μέχρι νοσοκομεία και τσίπα (των κυβερνώντων),
τότε ας επιδείξουμε... ανωτερότητα και ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή της κυβερνήσεως:
*
Ας φερθούμε όπως αρμόζει σε γνήσιους απογόνους του «Ξένιου Διός»!
Τουτέστιν: Ας είμεθα ψύχραιμοι. Νουνεχείς. Συναινετικοί. Συγκαταβατικοί. Πειθαρχημένοι εις τας υποδείξεις. Απαθείς. Ανεκτικοί. Αμίλητοι και ακούνητοι.
Κι αφού, τελικά, τίποτα άλλο δε σώζεται, τότε με αίσθημα μεγαθυμίας και «ρεαλισμού», δίνοντας τόπο στην οργή, ας ακολουθήσουμε αδέρφια το πνεύμα των δηλώσεων Χρυσοχοΐδη:


Ας υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες την «Ομάδα Κρούσης»! Ας καθίσουμε φρόνιμοι, όταν από κοινού με τους δικούς μας θα παίρνουν κεφάλια! Ας τους διευκολύνουμε στην «επιτυχία» της εφαρμοζόμενης πολιτικής! Δηλαδή, ας τους διευκολύνουμε να «επιτύχουν» τον αφανισμό ημών και των τέκνων μας!
Να το μέγα έπαθλο που μας επιφυλάσσει η ιστορία:
Εμείς, οι γέροντες πατεράδες μας, τα παιδιά μας, μπορεί να μην έχουμε σωθεί, αλλά, τίποτα δεν πάει χαμένο: Διά του εξανδραποδισμού μας,
θα έχει - τουλάχιστον - διασωθεί
η «καριέρα» του Χρυσοχοΐδη, του Βενιζέλου, του Λοβέρδου, του Παπανδρέου.


Θα έχει - τουλάχιστον - διασωθεί
η «καριέρα» των πολιτικών υπαλλήλων των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των βιομηχάνων!
Θα έχει - τουλάχιστον - διασωθεί
η «καριέρα» των απεσταλμένων της τρόικας!

*
(Εκ της Διευθύνσεως της κυβερνήσεως
των «σωτήρων»
των «πατριωτών»
- και των «αντιεξουσιαστών»)


ΠΗΓΗ:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6438392&publDate=15/9/2011

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες