Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 10, 2011 11:03 am    Θέμα δημοσίευσης: Ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ



Αυτή η κυβέρνηση προωθεί με νευρική βιασύνη και εκείνα τα «συμβόλαια θανάτου» που αφανίζουν την ίδια την «ύπαρξη», αλλά και την έννοια «Άνθρωπος».

Πολυεδρικός και πολυπλόκαμος είναι ο οργουελικός μηχανισμός που ακτινογραφεί το ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ φακέλωμα της ανθρώπινης ύπαρξης, που καταργεί κάθε «ανθρώπινο δεδομένο», που αναγάγει τη ρουφιανιά σε υπέρτατη καθεστωτική «αξία», στην «αξία» της ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ του χαφιεδισμού…

Μαζί με την «Κάρτα του Πολίτη» η οποία αποτελεί τη ληξιαρχική πράξη του ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ θανάτου του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, μαζί με αυτό το στρατηγικό, εφιαλτικό «εργαλείο» της Νέας Τάξης, προωθούνται και άλλα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ και Προπαρασκευαστικά «εργαλεία» φακελώματος και χαφιεδισμού, κατάργησης των «προσωπικών δεδομένων» και ιδιωτικοποίησής τους, δηλαδή ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ και ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ της ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ: Την κατασκευή ιδιωτικών εταιρειών που θα εισπράττουν τα φορολογικά χρέη ή χρέη προς τις τράπεζες (ήδη τέτοιες λειτουργούν εκβιαστικά και τρομοκρατικά εναντίον των οφειλετών).

Γράφουμε σχετικά ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5763

Το γεγονός ότι κανένα κόμμα δεν μιλάει πάνω σε αυτά, τα τόσο σοβαρά, ζητήματα ζωής και θανάτου για τις κοινωνίες, τους λαούς και τον Άνθρωπο, αποκαλύπτει περίτρανα ότι ΟΛΑ τα κόμματα είναι γρανάζια του νεοταξικού εφιάλτη.

Κλείνουν όλα και σε όλες τις πτώσεις τα «ανθρώπινα δικαιώματα», κραυγάζουν για τα «δικαιώματα» των ποικίλων ΔΙΑΣΤΡΟΦΩΝ (κοινωνικών, πολιτικών και ψυχολογικών), ωρύονται για τα «προσωπικά δεδομένα» και δεν βγάζουν άχνα για την ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ και ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των «προσωπικών δεδομένων», για αυτό το νέο ΕΦΙΑΛΤΗ του φακελώματος του λαού, της χαφιεδίστικης βαρβαρότητας και των ωμών εκβιασμών και απειλών των ιδιωτικών εταιρειών.


Κράτος, παρακράτος και ιδιωτικές εταιρείες στήνουν και υφαίνουν το πιο αποτρόπαιο μηχανισμό κατάλυσης της ανθρώπινης ύπαρξης!!!

Και με τον κατάλληλο άνθρωπο της ταχυδακτυλουργικής φρίκης: Τον Βενιζέλο!!!

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο, από το «κλασσικοπερίπτωση»
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/07/blog-post_3132.html




Και με την άδεια της κυβέρνησης ιδιώτες θα αλωνίζουν στα προσωπικά μας δεδομένα!

Χθές ο υπερυπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Βενιζέλος μετά απο την πολυπληθή και πολύωρη σύσκεψη που είχε με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών, αποφάσισε ότι στα πλαίσια της εφαρμογής ενός προγράμματος "εξυγείανσης" του φοροεισπρακτικού μηχανισμού του κράτους, θα ανατεθεί η διαχείριση αυτού σε ιδιώτες "συμβούλους" οι οποίοι θα αναλάβουν την "βρώμικη δουλειά" του εκτελεστή - φοροεισπράκτορα.

Το πώς ενεργούν αυτές οι "ιδιωτικές εταιρείες είσπραξης" το ξέρουν ακόμα και οι "πέτρες".


Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που τα ΜΜΕ δημοσίευαν τις απεγνωσμένες φωνές συμπολιτών μας οι οποίοι για λίγα ευρώ χρέη προς τις τράπεζες, δέχονταν την βίαιη επίθεση αυτών των ιδιωτικών εταιρειών είσπραξης, με την μορφή χυδαίων απειλών και εκβιασμών (και για να μην παρεξηγηθούμε, ως "βίαιη" συμπεριφορά δεν χαρακτηρίζεται μόνο αυτή που στρέφεται απ΄ευθείας στο σώμα του υποκειμένου, αλλά και οι απειλές, οι εκβιασμοί, οι ύβρεις, το δημόσιο ξεφτίλισμα, οι συνεχείς καθημερινές ενοχλήσεις κλπ που έχουν ως στόχο την προσβολή της ψυχικής του ισορροπίας και υγείας).

Οι ιδιωτικές εταιρείες που για χάρη των τραπεζών λειτούργησαν ως "εκτελεστές συμβολαίων", είναι εκείνες που έχοντας πρόσβαση σε απόρρητα προσωπικά δεδομένα τα οποία διέθεταν οι τράπεζες, έπαιρναν δεκάδες φορές την ημέρα τηλέφωνο τους "κακοπληρωτές" και ασχέτως αν είχαν να κάνουν με ανθρώπους που βρίσκονταν σε απελπιστική κατάσταση όχι απο τις επιλογές τους αλλά απο τραγικές συγκυρίες (θάνατοι, ασθένειες, απολύσεις κλπ), χρησιμοποιούσαν κάθε μέσο ,ακόμα και τα προσωπικά τους δεδομένα, για να τους εκβιάσουν, να τους απειλήσουν , να τους προσβάλλουν και τελικά να τους φέρουν βίαια, είτε στην αποπληρωμή , είτε στην απόγνωση και στον θάνατο.

"Λαμπρό το παράδειγμα των τραπεζών" και γι΄αυτό ο κ. Βενιζέλος θα το ακολουθήσει εφαρμόζοντας προφανώς τίς ίδιες τακτικές εξόντωσης.

Η διαφορά είναι πως για να χρυσώσει το χάπι και να ανατροφοδοτήσει το γνωστό απο παλιά βρώμικο παιχνίδι του κοινωνικού αυτοματισμού, μίλησε για κάποιες χιλιάδες μεγαλοοφειλετών .

Για άλλη μια φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο ελληνικός λαός ακούει να του πετούν κατάμουτρα τα χειρότερα ψέματα πασαλειμένα με ένα λεπτό βερνίκι αλήθειας.


Για να διαφημίσουν λοιπόν
την απ΄ευθείας ανάθεση αυτής της φοροεισπρακτικής εργολαβίας, προέβαλλαν μια αλήθεια, ότι δηλαδή.... ελάχιστοι χρωστούν τα περισσότερα στην εφορία και αμέσως μετά ένα τεράστιο ψέμα ,ότι δήθεν αυτοί θα είναι που θα μπουν πρώτοι στο "στόχαστρο".

Προσδοκώντας ίσως, πως ο κακομοίρης έλληνας πολίτης που χρωστά 200- 300 ευρώ στην εφορία, ή ο απολυμένος που δεν έχει να πληρώσει τα 10 - 20 χιλιάρικα του φόρου κληρονομιάς από το σπιτάκι που του άφησε πεθαίνοντας ο γονιός του , θα πεί "δόξα τω Θεώ επιτέλους θα κυνηγήσουν αυτούς που πρέπει και όχι τους φουκαράδες".

Δυστυχώς η πραγματικότητα κρύβει δύο φρικτές αλήθειες:

1) Οι μεγαλοκαρχαρίες για τους οποίους δήθεν γίνεται όλος αυτός ο "ντόρος", έχουν απο νωρίς σχεδιάσει την "έξοδο κινδύνου" και έχουν καλύψει επαρκώς τα νώτα τους, είτε με εικονικές πτωχεύσεις , είτε βγάζοντας τον πλούτο τους στο εξωτερικό, είτε με χίλιους άλλους δόλιους και σκοτεινούς τρόπους τους οποίους γνωρίζουν πολυ καλά οι οικονομικοί τους σύμβουλοί που αύριο θα γίνουν δήθεν οι διώκτες τους.

Συνεπώς αύριο ο στόχος δεν θα είναι αυτοί που χρωστούν το 90% αλλά εμείς που διαμορφώνουμε μόλις το 10% των 41 δις απλήρωτων χρεων προς την εφορία.

Και για να μην μας πουν ότι όλα αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις θα αναφέρουμε ένα μόνο παράδειγμα μεγαλοοφειλέτη που όχι μόνο δεν δίνει δεκάρα στο ελληνικό κράτος αλλά που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ακόμα και δικαστικές αποφάσεις εναντίον του.

Μιλάμε για την γερμανική Χόχτιφ αυτήν δηλαδή που "νοίκιασε" με τις γνωστές διαδικασίες την διαχείριση του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος και η οποία χρωστά κατι δισεκατομμυριάκια στο Ελληνικό κράτος.Αυτήν την εταιρεία ποιός λογιστάκος ιδιωτικής εταιρείας θα τολμήσει να την ενοχλήσει;

2)Το σημαντικώτερο και αυτό που δυστυχώς έχει "ξεφύγει" απο τους περισσότερους πολιτικούς σχολιαστές, είναι η παράδοση της διαχείρισης χιλιάδων προσωπικών μας δεδομένων, τα οποία "φυλάσσονται" στα αρχεία αφ΄ενός του συστήματος TAXIS και αφ΄ετέρου στις βάσεις δεδομένων των τραπεζών , στα χερια κάποιων ιδιωτών (ντόπιων ή ξένων ) οι οποίοι θα τα διαχειριστούν όπως θέλουν αρκεί να φέρουν λεφτά στα ταμεία του κράτους και φυσικά στα δικά τους πορτοφόλια.

Όταν με το κακό, διεκπεραιώσουν αυτήν την βρώμικη δουλειά, θα τους έχει μείνει ασφαλώς μια πολύτιμη προίκα γεμάτη με στοιχεία για τον κάθε Έλληνα πολίτη την οποία ασφαλώς θα χρησιμοποιήσουν για να βγάλουν ακόμα περισσότερα λεφτά.

Όμως, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, αυτό είναι το λιγότερο.

Το χειρότερο είναι ότι με την απόφαση αυτή του κ. Βενιζέλου "ξεκλειδώθηκε" επι της ουσίας η "πίσω πόρτα" της ασφάλειας των προσωπικών μας δεδομένων, από την οποία θα μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν περίεργοι ιδιώτες και κάθε είδους μυστικές ή φανερές εταιρείες.

Αν λοιπόν τώρα με υπουργική απόφαση εκχωρούνται κάποια προσωπικά μας δεδομένα σε ιδιωτικές εταιρείες, με ότι κι αν σημαίνει αυτό, φαντασθείτε τι νεοταξικό "πανηγύρι" θα γίνει μεθαύριο, που θα υλοποιηθεί πλήρως και με ολοκληρωτικό τρόπο ,μέσω της Κάρτας του Πολίτη , η "ηλεκτρονική διακυβέρνηση".

Τότε δηλαδή που δεν θα υπάρχει τίποτα κρυφό απο το μάτι του "Μεγάλου Αδελφού".


Τότε που για τον κάθε ένα μας θα υπάρχει ένας γιγάντιος ηλεκτρονικός φάκελος στον οποίο θα είναι καταχωρημένα τα πάντα και στον οποίο θα κυριαρχεί το πλήρες προφίλ μας , που θα διαμορφώνεται διαρκώς απο την επεξεργασία της συνεχούς ροής εκατοντάδων χιλιάδων προσωπικών δεδομένων.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι λίγες ημέρες πρίν το Συμβούλιο Της Επικρατείας αποφάνθηκε ότι τυχόν αντιρρήσεις θρησκευτικής συνείδησης δεν δικαιολογούν την μη συμμόρφωση με τους νόμους κράτους και δεν στοιχειοθετούν νομική βάση σε προσφυγή παρά μόνο σε νόμους ή διατάξεις που αναφέρονται αυστηρά στην άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων.

Η αράχνη της Νέας Εποχής είναι φανερό ότι πλέκει τα δίχτυα της και τυλίγει με κάθε τρόπο και μέσο την Ελάδα και τους Έλληνες.

Ωστόσο έχουν λογαριάσει χωρίς τον "Ξενοδόχο" που για μάς τους Έλληνες δεν είναι ούτε ο Παπανδρέου , ούτε η Τρόϊκα , ούτε το ΔΝΤ , αλλά ο Ιησούς Χριστός.

Και όπως λέει ο λαός: "Βιάστηκαν να πουλήσουν το τομάρι πρίν ακόμα πεθάνει το ζώο".

Μόνο που εμείς δεν είμαστε ζώα, αλλά ανθρώπινα πρόσωπα πλασμένα κατ΄εικόνα του Θεού και με "προίκα" το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας που καμία ιδωτική ή δημόσια "εταιρεία" δεν μπορεί να μας το πάρει με το ζόρι και θα αγωνιζόμαστε για αυτήν ώστε να μην πεθάνουμε πνευματικά.

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 10, 2011 1:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Άποψη

"Βιάστηκαν να πουλήσουν το τομάρι πρίν ακόμα πεθάνει το ζώο"

Θα το διόρθωνα :

"Βιάζονται να πουλήσουν τα όργανα πριν ξεψυχήσει ο άνθρωπος" και επιστρατεύουν τις αμοιβόμενες γραφίδες των πνευματικών και άλλων ταγών.

Δεν τολμούν να πουν την αλήθεια, διότι τα αμοιβαία συμφέρονται και οι κρυφές μεταξύ τους συναλλαγές, τους εμποδίζουν. Και τι λένε; Διαβάστε τον δελφικό χρησμό τους :

"Τέλος, πρέπει να διευκρινιστεί ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία εν συνόλω δεν έχει λάβει επίσημη θέση για το ζήτημα των μεταμοσχεύσεων. Όμως η μέχρι τώρα στάση της δεν είναι ούτε προτρεπτική, ούτε αποτρεπτική αλλά επιτρεπτική",
http://www.katixitiko.gr/default.asp?ElementId=531427

καθώς είχε αποφανθεί και μια άλλη "ορθόδοξη" μαϊμού, τότε με την "Κολλυβομαχία" :

"Αυτός που μνημονεύει τα κόλλυβα μόνο το Σάββατο καλώς ποιεί και εκείνος που τα μνημονεύει την Κυριακή, δεν αμαρτάνει".

Γιατί το είπε; Διότι η αριστοκρατία της τότε φαναριώτικης διπλωματίας ήθελε (και επέβαλε) να μνημονεύονται τα "σαπροκόλλυβα" τις Κυριακές για να επιδεικνύει τα φιλάνθρωπα και φιλόπτωχα συναισθήματα της με τις πομπώδεις και αυτοκρατορικού στιλ εμφανίσεις της στους ναούς. Με τα κόλλυβα τάϊζε τη φτωχολογιά και τους πένητες της Κωνσταντινούπολης επιτελώντας την θείαν εντολή του "αγαπήσεις τον πλησίον σου ως σεαυτόν", αλλά μόνο τις Κυριακές.

Μετά οι Μοναχοί σφάχτηκαν μεταξύ τους.

Υστερόγραφο
Αυτά τα γράφει ο άγιος Αθανάσιος ο Πάριος, τον οποίο ιδιαιτέρως τιμά η ακαδημαϊκή θεολογία και ο εσμός της νεοορθόξης κουλτούρας. Αυτά όμως που (αντι)γράφω τα αποσιωπά. Διότι είπαμε, το 99% της αλήθειας είναι 100% ψέμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 11, 2011 4:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάρτα του Πολίτη: Τσιπαρισμένα ζώα στο στάβλο της παγκοσμιοποίησης



Οι πολίτες είναι το έμψυχο δυναμικό μιας χώρας, και ως εκ τούτου το σημαντικότερο μέρος της.

Με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση η οποία υλοποιείται για τον κάθε πολίτη προσωπικά με τη κάρτα του πολίτη, όλες οι πληροφορίες της προσωπικής ζωής γίνονται διαθέσιμα στους διαχειριστές των βάσεων δεδομένων στα οποία συγκεντρώνονται και εν δυνάμει στους επίδοξους χάκερς μια που σε καμία ψηφιακή βάση δεδομένων δεν υφίσταται η έννοια της ασφάλειας σύμφωνα με την NSA.
http://id-ont.blogspot.com/2010/12/id-ont-nsa.html

Λόγω της Συνθήκης Σένγκεν που ανήκει στο Πρωτογενές Δίκαιο οι πληροφορίες της προσωπικής μας ζωής θα μπορούν να γίνουν διαθέσιμες από όποιο κράτος το ζητήσει.

Η πρόοδος της τεχνολογίας είναι τέτοια που με την διασύνδεση των ηλεκτρονικών δεδομένων θα είναι δυνατό ανά πάσα στιγμή να εξάγεται ολοκληρωμένο προφίλ του καθενός μας και το σημαντικότερο να προβλέπονται μελλοντικές κινήσεις μας.

Όταν γνωρίζουν τα πάντα για εμάς (ταυτότητα, διαβατήριο, ΑΜΚΑ, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα δημότη, κάρτα εργαζομένου, φοροκάρτα που νομιμοποιεί τη τράπεζα στη ζωή μας καθώς και με ποιους συναναστρεφόμαστε αφού θα έχουν και οι άλλοι αυτή τη κάρτα) θα μπορούν να προβλέπουν τις κινήσεις μας, να εξάγουν ψυχολογικές έρευνες που θα μελετούν την επίδρασή που έχουν στις επιλογές μας οι πληροφορίες με τις οποίες βομβαρδιζόμαστε από τα ΜΜΕ, καταναλωτικές ή και ιδεών-πολιτικής.

Αν πραγματικά ήθελαν να προστατέψουν τους πολίτες θα φρόντιζαν έτσι ώστε οι πληροφορίες που τους αφορούν να μην συγκεντρώνονται αλλά να είναι διασκορπισμένες ώστε αν κάποιες από αυτές γνωστοποιούνταν σε ανθρώπους με κακόβουλες προθέσεις να ήταν η ζημία όσο το δυνατό περιορισμένη.

Επί της ουσίας λοιπόν καταργούνται τα εθνικά σύνορα του κράτους μας μετά την κατά κοινή ομολογία περιορισμού της εθνικής μας κυριαρχίας.

Έτσι υλοποιείται και τυπικά ο απώτερος σκοπός του Τεκτονισμού που είναι η διάλυση των εθνικών συνόρων αφού ήδη έχει πραγματοποιηθεί στη καθημερινή μας ζωή με την αθρόα λαθρομετανάστευση που διαλύει την εθνική και θρησκευτική κοινωνική συνοχή.

Όταν γινόμαστε μάρτυρες μεθοδεύσεων κατά του έθνους, της παιδείας, της ιστορίας και της ορθοδοξίας, μπορεί να μας κατηγορήσει κανείς για καχυποψία ότι οι ορθόδοξοι χριστιανοί και όσοι έχουν απομείνει με την αυτοσυνειδησία του Έλληνα θα είναι ο στόχος των νεοεποχιτών Ρότσιλντ- Ροκφέλερ- Μόργαν κ.α. που επιθυμούν τη παγκόσμια κυριαρχία;

Επειδή εκ των πραγμάτων η κάρτα του πολίτη εύκολα χάνεται ή μας την κλέβουν, λογικό επακόλουθο είναι η υποδόρια εμφύτευση του πλινθίου. Με τον τρόπο αυτό όποιος διαφωνεί ή θέλει να διαφωνήσει, θα του σβήνουν το τσιπ και δεν θα μπορεί να επιβιώσει στην αχρήματη κοινωνία του απόλυτου ελέγχου (που λένε οι θεωρίες συνωμοσίας http://www.youtube.com/watch?v=iILKkP_4fq4&playnext=1&list=PL03A0879B08747171 μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν ήταν μόνο θεωρίες…)

Ήδη υπάρχει νομοσχέδιο που υποχρεώνει την εμφύτευση τσιπ σε όλα τα ζώα! Σήμερα στα ζώα, αύριο στον άνθρωπο…

Αναρωτιέμαι γιατί δεν αρνούμαστε δυναμικά και οργανωμένα την δημιουργία εξάρτησής μας από ένα τσιπ στο οποίο, σύμφωνα με τον λόγο του Πρωθυπουργού, όλα μας τα δικαιώματα (εργασίας, εκπαίδευσης, συνταξιοδότησης, ιατρικής περίθαλψης κλπ) θα αποτυπώνονται στην κάρτα του πολίτη; Αφού αυτά είναι αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματα, γιατί πρέπει να τα εξαρτήσουμε από ένα τσιπ;

Γιατί να γίνουμε τσιπαρισμένα ζώα στο στάβλο της παγκοσμιοποίησης;

Η σημερινή κυβέρνηση μας διαβεβαιώνει ότι τα προσωπικά μας δεδομένα θα είναι ασφαλή.

Είναι σε θέση όμως να εγγυηθούν την ασφάλεια – η οποία δεν τεχνικά δεν υπάρχει αλλά και να υπήρχε- αυτοί οι οποίοι εκποιούν τη δημόσια περιουσία της χώρας. Δεν προστάτεψαν την πατρίδα και την εθνική κυριαρχία για την οποία οι πρόγονοί μας θυσιάστηκαν, και θα προστατέψουν τη προσωπική μας ζωή ή μήπως τελικά αυτός ήταν ο τελικός τους σκοπός μετά την εκποίηση της χώρας;


Οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες





"Οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες θα είναι εφοδιασμένες με μικροτσίπς τα οποία θα εντοπίζονται από το δορυφόρο Γαλιλαίος που βρίσκεται ήδη σε τροχιά. Μέσω αυτού του δορυφόρου θα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ και θα ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΩΝ.

Ο δορυφόρος θα έχει τη δυνατότητα να ιχνηλατεί τους κατόχους της νέας ψηφιακής ταυτότητας όπως συμβαίνει σε στρατιωτικές - κατασκοπευτικές εφαρμογές".

Ε.Ι. Γιαννακουδάκη Τα βιομετρικά διαβατήρια Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2007
Ιερό Κελλίο Αγίου Νικολάου Μπουραζέρη Άγιο Όρος
H Ευθύνη της Επιλογής μας σελίδα 103 εκδόσεις Ενωμένη Ρωμηοσύνη ISBN:978-960-99098-3-9
Β Έκδοση 2010 Περισσότερες πληροφορίες: http://id-ont.blogspot.com/
http://orthodox-watch.blogspot.com/
http://norfid.wordpress.com/
http:/http://asimpiestos.blogspot.com/
http://www-voulgari.blogspot.com/
http://anavaseis.blogspot.com/
http://www.orthros.org/Greek/Eidiseis/E_Arnoumai2.php
http://www.no2id.net/
http://www.suite101.com/content/national-id-card-and-the-believe-program-meets-strong-opposition-a232612
http://beatthechip.blogspot.com/
http://www.wethepeoplewillnotbechipped.com/main/viewpage.php?page_id=2


Θα πούμε το νερό νεράκι…



Οι πολυεθνικές μας πιέζουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Εάν το καταφέρουν, θα πούμε το νερό νεράκι. Γιατί θα πρέπει να χτυπάμε κάρτα με τσιπάκι για να έχουμε νερό, όπως και για να έχουμε τροφή και ενέργεια.

Το θέμα ειναι άκρως επείγον. Το νερό και η ενέργεια είναι απαραίτητα για την επιβίωσή μας, όπως και η ελευθερία για να καλλιεργούμε την γη ώστε να ζούμε από αυτήν (λαχανόκηπος και οικόσιτα ζώα για οικογενειακή κατανάλωση).

Πρέπει πάση θυσία να υπερασπισθούμε ότι το νερό, η ενέργεια και η γη που πατάμε είναι ΜΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ αφού είναι απολύτως αναγκαία για την επιβίωσή μας.

Όσον αφορά την μικροκαλλιέργεια και τα οικόσιτα ζώα, δεν πρέπει να περάσει νομοσχέδιο που να καθιστά απαγορευτική την μικροκαλλιέργεια και την εκτροφή ζώων για οικογενειακή συντήρηση μέσω της υποχρεωτικής υπαγωγής σε επιχειρηματικό καθεστώς με κρατήσεις και φορολόγηση.
http://www-voulgari.blogspot.com/2011/07/blog-post_02.html

Τα χρεωμένα κράτη πιέζονται να εκχωρήσουν τους πόρους επιβίωσης των κατοίκων τους (και μεταξύ αυτών και το νερό και την ενέργεια) στους δανειστές τους, δηλαδή στις μεγάλες τράπεζες και στις πολυεθνικές που τις ελέγχουν πλήρως.

Οι τελευταίες έχουν έτοιμα εξελιγμένα παγκόσμια ηλεκτρονικά δίκτυα διανομής, μεταφοράς και χρέωσης νερού, ενέργειας και τροφίμων και για τους κατοίκους της "νέας εποχής" επιφυλάσσουν τον ρόλο του "χρήστη-καταναλωτή" με την καρτούλα με το τσιπάκι. Και όποιος για οποιοδήποτε λόγο δεν θα έχει "smart-card" να χτυπάει στους ηλεκτρονικούς τους μετρητές, δεν θα έχει ούτε νεράκι να πιεί.
http://www-voulgari.blogspot.com/2011/07/blog-post_03.html

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 11, 2011 7:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Ο Ελεύθερος Τεκτονισμός δεν αναγνωρίζει εθνολογικά όρια, αλλά περιλαμβάνει σύμπασαν την ανθρωπότητα, επιδιώκων την κατάρριψιν των χωριζόντων αυτήν φραγμών και την ένωσιν αυτής εις μίαν μεγάλη οικογένεια".
Τεκτονικό Εγκόλπιο σελίδα 17 Έκδοση Μεγάλης Στοάς Αθήναι 1902

Νικολάου Στ. Ψαρουδάκη Σκοτεινές Δυνάμεις και Χριστιανισμός σελίδα 106 Αθήναι 1964
Εκδόσεις "Χριστιανικής Δημοκρατίας"
Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 11, 2011 9:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Περί Τεκτονισμού

Οι δικές μου πληροφορίες, οι οποίες ερείδονται σε συζητήσεις με τέκτονα του 23 βαθμού - προσπάθησε ανεπιτυχώς να με μυήσει προκειμένου να πάρει προαγωγή και μου ομολόγησε μερικά πράγματα - είναι ότι τα Τεκτονικά Τάγματα έχουν διαφοροποιηθεί. Έχουμε λόγου χάριν το Σκωτικό Τάγμα, αλλά έχουμε και το Γαλλικό και το Αμερικανικό. Με τους γερμανούς δεν γνωρίζω τι τρέχει. Είναι άλλη περίπτωση.

Το Σκωτικό Τάγμα διάκειται ευμενώς προς τον θεσμό της Βασιλείας (σημ. Μέγας Διδάσκαλος είναι πάντα ο εκάστοτε εστεμμένος του βρετανικού θρόνου) σε αντίθεση με το Γαλλικό και το Αμερικανικό, τα οποία σφοδρά αντιτίθενται στο θεσμό αυτό.

Δεν ξέρω αν τούτο σημαίνει κάτι, αλλά οπωσδήποτε υπάρχουν εσωτερικές τριβές, οι οποίες όμως παραμένουν εντός των σκοτεινών στοών των Τεκτονικών Ιδρυμάτων. Η παρουσία τους διαφαίνεται στους ανταγωνισμούς μεταξύ των, μέρος των οποίων ήταν οι προσπάθειες που κατέβαλαν για πλήρη κηδεμόνευση της Ελλάδας όταν απελευθερώθηκε το 1821.

Ήταν βεβαίως και η Μικρασιατική καταστροφή, στην οποία συνετέλεσε ο άλλος "εθνάρχης", ο οποίος εκινείτο (πρακτορικά) μεταξύ των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ και του Γαλλικού Κοινοβουλίου.

Τη δική τους "φαγωμάρα" τη πληρώσαμε εμείς - και την πληρώνουμε συνεχώς - με τους φατριασμούς και πολλά συναφή άλλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 12, 2011 12:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Πως το χρήμα έκαμψε τις αντιδράσεις για την κάρτα του πολίτη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πως το.... χρήμα έκαμψε τις αντιδράσεις για την κάρτα του πολίτη
«Δεν απεμπολίσαμε κανένα δικαίωμά επί της ουσίας. Όταν υπάρχουν τριβές καλό είναι να έχεις περιθώρια ελιγμών και στην χειρότερη περίπτωση να κερδίζεις χρόνο. Η κάρτα του πολίτη μέχρι να γίνει πραγματικότητα έχει ακόμη δρόμο. Μη ξεχνάτε ότι ο υπουργός ηλεκτρονικής διακυβέρνησης άλλαξε, ο προηγούμενος Ιωάννης Ραγκούσης δεν έχει πια τον πρώτο λόγο.
Η διαπραγμάτευση είναι ανοιχτή. Κάτι θα δώσεις(Wink, κάτι θα πάρεις» μας είπε χαρακτηριστικά.
Η τελευταία φράση του εν λόγω Ιεράρχη ακούστηκε ολίγον σαν πολιτικός χρησμός. Ποιός και με ποιά εξουσιοδότηση έδωσε σε ποιόν;
http://www.elora.gr/portal/orthodoxy/6--/3251-2011-07-11-14-20-18
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 8:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Λόγω οικονομικής κρίσης υπήρχαν σκέψεις ματαίωσης του προγράμματος Γαλιλαίος http://www.spiegel.de/inte​rnational/europe/0,1518,72​1761,00.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 19, 2011 1:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Διόρθωση διαδικτυακής διεύθυνσης των ΠΡΑΟΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η Συλλογή Υπογραφών της Πρωτοβουλίας Ἀντιρρησιῶν Ὀρθόδοξης Συνείδησης βρίσκεται πλέον εδώ:

http://www.orthros.eu/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=173&lang=el
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες