Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο νέος παγκόσμιος πόλεμος και το αποσαθρωμένο λαϊκό κίνημα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 27, 2011 10:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο νέος παγκόσμιος πόλεμος και το αποσαθρωμένο λαϊκό κίνημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο νέος παγκόσμιος πόλεμος και το αποσαθρωμένο λαϊκό κίνημα



Βρισκόμαστε στο μέσον ενός λυσσαλέου παγκόσμιου πολέμου στις νέες παγκοσμιοποιημένες συνθήκες και μορφές: Τις χρηματοπιστωτικές μορφές.

Η οξύτατη και αδιέξοδη καπιταλιστική κρίση βάθαινε τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και οδήγησε σε ένα άγριο παγκόσμιο πόλεμο όλων εναντίον όλων.

Σχηματικά:

α). ΓΕΝΙΚΟΣ πόλεμος του κεφαλαίου εναντίον των λαών. Αυτός πάντα υπήρχε, απλώς σήμερα εντείνεται και παίρνει μακάβριες διαστάσεις…

β).
Πόλεμος των ισχυρών ιμπεριαλισμών εναντίον των αδύνατων για την ολοκληρωτική λεηλασία και το ξεζούμισμά τους.

γ). Πόλεμος των υπερεθνικών κολοσσών εναντίον των εθνικών ιμπεριαλισμών δυνάμεων και των εθνικών τους κρατών.

Αυτό το πολεμικό πλέγμα είναι περίπλοκο: Προκαλεί πόλεμο και στο εσωτερικό των ισχυρών ιμπεριαλιστικών κρατών ανάμεσα στις υπερεθνικά ενσωματωμένες δυνάμεις και τις ισχυρές εθνικές δυνάμεις.

Σημείωση. Ο πόλεμος αυτός είναι ο στρατηγικός Πόλεμος της σύγχρονης παγκόσμιας κρίσης και σύρραξης. Οι υπερεθνικές δυνάμεις σχεδιάζουν, στοχεύουν και προωθούν την ολοκληρωτική υποταγή του πλανήτη στην Παγκόσμια Διακυβέρνησή τους…

Σημείωση 2η: Η στρατηγική βάση αυτών των υπερεθνικών δυνάμεων είναι οι ΗΠΑ.

δ). Πόλεμος ανάμεσα στο ιμπεριαλιστικό προπύργιο (ΗΠΑ) με την ΕΕ και τα άλλα περιφερειακά ιμπεριαλιστικά κέντρα, αλλά και πόλεμος στο εσωτερικό των κέντρων αυτών ανάμεσα στα ιμπεριαλιστικά κράτη.

Η αιχμή αυτού του παγκόσμιου πολέμου είναι, όπως είπαμε, το νομισματικό σύστημα και η εμπροσθοφυλακή του πολέμου το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο.

Το πιο εύθραυστο κομμάτι αυτού του παγκοσμιοποιημένου νομισματικού συστήματος είναι το ευρώ. Εδώ εστιάζονται πιο σφοδρά και φωτεινά οι αντιθέσεις, οι ανταγωνισμοί και οι περιπλοκές του παγκόσμιου πολέμου που ζούμε.

Το υπάρχον σύστημα της ευρωζώνης δεν μπορεί να αντέξει στην καταιγίδα της παγκόσμιας κρίσης και των πολεμικών ανταγωνισμών.

Τα επιτελεία των υπερεθνικών κολοσσών, καθώς και η βάση τους, οι ΗΠΑ, επιχειρούν να βρούνε μια διέξοδο από την κρίση και να επιβάλλουν την παγκόσμια κυριαρχία τους πάνω στην χρεοκοπία και κατάρρευση του ευρώ (αναπόφευκτη), πάνω στο πτώμα της Ευρώπης.

Βεβαίως μια άτακτη πτώση του ευρώ τινάζει το παγκόσμιο σύστημα στο αέρα, το ίδιο όπως μια άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας δημιουργεί ανεξέλεγκτες καταστάσεις…

Τα υπερεθνικά μονοπώλια, καθώς και οι ΗΠΑ επιχειρούν να συνδυάσουν τη χρεοκοπία της ευρωζώνης με τη δημιουργία άλλων μηχανισμών οι οποίοι θα υποτάξουν και τις ισχυρές ιμπεριαλιστικές χώρες της ΕΕ, τη Γερμανία κυρίως που αποτελεί την «υπερδύναμη» της ΕΕ.

Ο βασικός αυτός μηχανισμός είναι το ευρωομόλογο.
Να, γιατί αντιστέκεται σθεναρά η Γερμανία στην εισαγωγή του ευρωομολόγου. Το ευρωομόλογο από τη μια είναι ένα εργαλείο κερδοσκοπίας σε βάρος της και από την άλλη: Η αγχόνη της ολοκληρωτικής υποταγής της στους υπερεθνικούς μηχανισμούς της Νέας Τάξης και στις ΗΠΑ.

Σε αυτή, λοιπόν, τη φάση της παγκόσμιας σύρραξης κανείς δεν θέλει την επιτάχυνση της κατάρρευσης της ευρωζώνης. Η μαθηματικά, όμως, επικείμενη χρεοκοπία της ευρωζώνης, οξύνει τις αντιθέσεις και κάθε ιμπεριαλιστικό αρπακτικό προσπαθεί να αξιοποιήσει την αυριανή κατάρρευση της ευρωζώνης προς όφελός του.

Αυτή η λυσσαλέα σύγκρουση πάνω στη διαλεκτική της πτώσης της ευρωζώνης προκαλεί μια σειρά καταιγιστικών επιθέσεων εναντίον των αδύνατων καπιταλιστικών κρατών.

Οι αδύνατες χώρες λεηλατούνται κυριολεκτικά προκειμένου να ισχυροποιήσουν οι ισχυροί τα μέτωπα του πολέμου τους.

Η Ελλάδα, όπως έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές, είναι ο πλέον αδύνατος κρίκος. Μετά την Ελλάδα σειρά έχουν ακόμα πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Την Ελλάδα την έχουν ήδη πτωχεύσει. Την κρατούν ακόμα στη ζωή (στην εντατική) για την ολοκληρωτική αφαίμαξή της, για την καλύτερη δυνατή κάλυψη των δανειστών αλλά και για να μην πάρει η πτώχευσή της ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Η χρεοκοπία της Ελλάδας βρίσκεται στην τελική της φάση. Γι αυτό βιάζονται για την επιβολή του Μεσοπρόθεσμου: Η ΤΕΛΙΚΗ λεηλασία τους ελληνικού λαού, το ασύστολο ξεπούλημα της Ελλάδας, η κατακλυσμιαία ιδιωτικοποίησή της και η ληξιαρχική πράξη της κακουργηματικής εθνικής της διάλυσης…

Προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουν πυρετωδώς τα ανδρείκελα της κυβέρνησης και τα κόμματα-προτεκτοράτα: Κόμματα τα οποία έχουν συμβάλλει και πρωτοστατήσει στην ισοπέδωση των «μηχανισμών» άμυνας των λαϊκών κινημάτων: Κοινωνικών, εθνικών και πολιτικών.

Ο άγριος αυτός παγκόσμιος πόλεμος και οι θηριώδεις επιθέσεις εναντίον των λαών βρίσκουν τα λαϊκά κινήματα χωρίς κοινωνικούς, πολιτικούς και οργανωτικούς μηχανισμούς αντίστασης.


Ο ελληνικός λαός μπροστά σε αυτή την πολεμική λαίλαπα είναι ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ (ιδεολογικά και πολιτικά) και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανοργάνωτος…


ΕπΆ αυτού θα μιλήσουμε στο επόμενο κείμενό μας….

Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 27, 2011 6:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο εκρηκτικός λαϊκός θυμός: ¶οπλος και αθωράκιστος



Ο νέος αυτός παγκόσμιος πόλεμος που καθημερινά εντείνεται θα προκαλέσει και θα αναπτύξει και νέους μεγάλους ιστορικούς κύκλους επαναστατικών κινημάτων.

Οι λαοί μπροστά στην άγρια λεηλασία τους, την πτώχευσή τους και τη θηριώδη καταστροφή τους θα αντιδράσουν αγωνιστικά και δυναμικά και θα γεννήσουν τα νέα πολιτικά τους υποκείμενα.

Θα αναστυλώσουν, θα επανακτήσουν και θα επαναπροσδιορίσουν την Ιστορία, τις Ιδέες, τις Αξίες και τις οργανωτικές κατακτήσεις των επαναστατικών κινημάτων που τόσο βάρβαρα και λυσσαλέα ισοπέδωσε, η ενσωματωμένη παραδοσιακή «αριστερά».

Δυστυχώς, αυτή η μακρόχρονη «αριστερή» ισοπέδωση της Ιστορίας, της Θεωρίας και της Οργάνωσης των επαναστατικών κινημάτων έχει φέρει σήμερα τους λαούς, που οργισμένα εξεγείρονται εναντίον του νεοταξικού εφιάλτη, να είναι ΠΑΝΕΛΩΣ αθωράκιστοι σε Ιδέες, Πολιτική και Οργάνωση.

Ο νέος αυτός παγκόσμιος πόλεμος δεν θα σώσει τον καπιταλισμό από την οικονομική και πολιτική του κατάρρευση, αλλά δεν θα τον στείλε και ΑΜΕΣΑ στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας.

Αν υπήρχαν οι αμυντικοί «μηχανισμοί» των λαϊκών κινημάτων, οι κοινωνικοί, εθνικοί και πολιτικοί ιστοί των ιστορικών κατακτήσεων της εργατικής τάξης και της συνειδητής λαϊκής κίνησης, τότε ο σημερινός παγκόσμιος πόλεμος θα οδηγούσε στην τελεσίδικη ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτού του αποτρόπαιου καπιταλιστικού συστήματος, στο χάραμα και την οικοδόμηση μιας άλλης κοινωνίας…

Η ενσωματωμένη, όμως στο σύστημα, παραδοσιακή «αριστερά» δεν άφησε τίποτα όρθιο. Κατέστρεψε όλες τις ιστορικές κατακτήσεις των επαναστατικών κινημάτων.

[color=darkblue]Στη Ελλάδα τα πράγματα φαίνονται πιο καθαρά:[/color] Πρόδωσε όλους τους μεγάλους λαϊκούς αγώνες, ενσωματώθηκε πλήρως στο αστικό καθεστώς (μέχρι που συγκυβέρνησε με τον ακραίο ταξικό αντίπαλο).

Το σπουδαιότερο: Αποτέλεσε την ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ αιχμή της νεοταξικής στρατηγικής των «ανοικτών συνόρων» και όλων των αντίστοιχων νεοταξικών ιδεολογημάτων: του «αντιεθνικισμού», του «αντιρατσιμού», της «πολυπολιτισμικότητας», των «δικαιωμάτων των μειονοτήτων» και κάθε κοινωνικής και πολιτικής διαστροφής κ.λπ….

Αυτή η «αριστερά» βρέθηκε στην πρωτοπορία της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και κατοχής της Ελλάδας, σφυρηλατώντας έτσι το «εργαλείο» ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ και ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ όλων κοινωνικών, των συνδικαλιστικών και των πολιτικών κατακτήσεων της εργατικής τάξης, καθώς και των «εθνικών» ιστών ΣΥΝΟΧΗΣ της ελληνικής κοινωνίας.

Κάθε ιδεολογικός, πολιτικός και οργανωτικός «μηχανισμός» της εργατικής τάξης και των λαϊκών κινημάτων ισοπεδώθηκε, άδειασε από το περιεχόμενό του, εξατμίστηκε η ιστορία του και έμεινε νεκρός, σαν μια αιγυπτιακή μούμια που προκαλεί την αηδία του ελληνικού λαού.

Σήμερα είναι τόσο μισητά αυτά τα γραφειοκρατικά, κομματικά και συνδικαλιστικά τσόφλια, τόσο απωθητικές οι «κινηματικές» φοιτητικές, «αριστερές» φιέστες και τόσο εμετικά τα συνδικάτα και τα «αριστερά» κόμματα, που τα σπαργανώδη κινήματα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ στρέφονται ΕΝΑΝΤΙΟΝ και κάθε έννοιας Πολιτικής και Οργάνωσης…

Τα κινήματα της ΟΡΓΗΣ που εκδηλώνονται σήμερα στις Πλατείες, εμπεριέχουν, σε αυτό το σπαργανώδες στάδιό τους, τη δολοφονία των ιδεολογιών, της Πολιτικής, των Συνδικάτων και των Κομμάτων…

Έχουν τα στοιχεία των πρώτων κινηματικών εργατικών εμβρύων: Τότε που κατέστρεφαν οι εργάτες τις μηχανές σαν το «αίτιο» της κακοδαιμονίας τους (αλλά για τα κινήματα στις πλατείες θα μιλήσουμε στο επόμενο κεφάλαιο…)

Τέτοιες μεγάλες ιστορικές καταστροφές στο εργατικό και λαϊκό κίνημα προώθησαν και μάλιστα στην πρώτη γραμμή, οι «διαχειριστές» των αριστερών ιδεών, τα «αριστερά» δεκανίκια του συστήματος…

Έτσι σήμερα ο νέος κύκλος της εκρηκτικά κινητοποιημένης λαϊκής ΟΡΓΗΣ βρίσκεται κυριολεκτικά άοπλος ( ιδεολογικά, πολιτικά και οργανωτικά) μπροστά στο νέο παγκόσμιο πόλεμο και τις άγριες επιθέσεις (ανοικτές ή ύπουλες, μετωπικές ή μεταμφιεσμένες) των δημίων του λαού…


Ο λαός εξεγείρεται χωρίς εφόδια και σωσίβια Ιδεών, Αξιών, Πολιτικής και Οργάνωσης…

Και το χειρότερο: Ο λαός εξεγείρεται με εσωτερικούς, κρυφούς θύλακες τις ίδιες αυτές προδοτικές «αριστερές» δυνάμεις που, σαν τον χαμαιλέοντα, παίρνουν και τις ανάλογες μεταμφιέσεις…

Βεβαίως, ο εφιαλτικός νέος παγκόσμιος πόλεμος και οι εφιάλτες του, θα συμπιέσουν την ποσοτική συσσώρευση της λαϊκής ΟΡΓΗΣ, ώστε να κάνει, πολύ γρήγορα, το ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΛΜΑ: Την πολιτική και οργανωτική ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ της οργής…

Αυτό είναι το αισιόδοξο στοιχείο της περιόδου που ζούμε…

Θα συνεχίσουμε με τα «κινήματα στις Πλατείες»…

Επιστροφή στην κορυφή
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 28, 2011 11:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι «εξεγερμένες πλατείες»: Τα γιγάντια παιδικά παπούτσια



«Εκείνοι που ενδιαφέρονται για πρακτικές επιτυχίες
παρουσιάζουν φυσικότατα την τάση να ελευθερώσουν
τα χέρια τους, δηλαδή να χωρίσουν, να καταστήσουν
ανεξάρτητη την πρακτική πάλη από τη θεωρία».

Ρόζα Λούξεμπουργκ

Έξω από την Ιστορία και τη Θεωρία των Κινημάτων δεν υπάρχουν Κινήματα. Είναι η Θεωρία των κινημάτων (η οποία αποτελεί την συμπυκνωμένη ιστορική τους πρακτική) η οποία θέτει «στην πρακτική δράση ορισμένα σαφέστατα όρια τόσο από την άποψη των επιδιωκόμενων σκοπών και των μέσων πάλης που πρέπει να χρησιμοποιηθούν, όσο, τέλος, και από την άποψη του τρόπου της πάλης» (Ρόζα: «Μεταρρύθμιση ή Επανάσταση»).

Πολλοί εκστασιάζονται από τα κινήματα των πλατειών, τα θεοποιούν και με κομπάζουσα αλαζονεία, δίχως οι περισσότεροι να έχουν ζήσει ΚΑΝΕΝΑ μεγάλο λαϊκό κίνημα, μιλούν για «τεράστιες ανατροπές» που μας «διαφεύγουν», για «μεγάλη πολιτιστική και ιδεολογική επανάσταση»!!!

Τέτοιοι «εκστασιασμοί» (σημειωτέων τους ίδιους εξέπεμπαν και τα κανάλια και ο Τύπος τις πρώτες ημέρες) δεν αποτελούν απλώς ηθικολογικές, λαϊκίστικες αφαιρέσεις, αλλά διαπράττουν και τούτο το έγκλημα: Κηδεύουν, ακόμα και χλευάζουν την Ιστορία και τη Θεωρία των λαϊκών κινημάτων…

Βρισκόμαστε, λοιπόν, μπροστά στον εξής τραγικό παραλογισμό: Από τη μια οι «εκστασιαζόμενοι» να ωρύονται για τη νεοταξική μοχθηρία της κατάργησης της ΙΣΤΟΡΙΑΣ, των ΙΔΕΩΝ, της Πολιτικής και του Πολιτισμού και από την άλλη να περνάνε οι ίδιοι πάνω από την Ιστορία, τη Θεωρία και τον Πολιτισμό των λαϊκών κινημάτων. Δηλαδή να τα καταργούν…

Αν είναι ποτέ δυνατόν
να θεωρηθούν κινήματα «αγελαίας» μικροαστικής έξαρσης και οργής τα οποία έχουν ως πολιτικό σημείο αναφοράς τον «πόλεμο» εναντίον των Ιδεολογιών, της Πολιτικής και της Οργάνωσης σαν κινήματα ιστορικής ανατροπής: Ιδεολογικής και πολιτιστικής!!!

Αν είναι δυνατόν κινήματα Βαβυλωνίας της λαϊκής Οργής τα οποία ανυψώνουν την «ατομικότητα» σε θεότητα και τη «συλλογικότητα» (ιδεολογική, πολιτική κ.λπ) σε «εχθρό» (με οποιοδήποτε πρόσχημα και ιδεολόγημα) να είναι κινήματα «τεράστιας ιστορικής ανατροπής»…

Τέτοιες μπούρδες μόνο τα καθεστωτικά είδωλα τύπου Λαζόπουλου, Τριανταφυλλόπουλου, Τσίμα και CIA εκτοξεύουν δολίως και σκοπίμως, επιτελώντας το διατεταγμένο έργο τους…

Το «κίνημα των αγανακτισμένων» στις πλατείες δεν είναι έξω από την Ιστορία και Θεωρία των Κινημάτων, ούτε μπορεί να κατανοηθεί έξω από την Ιστορία και Θεωρία.

Αυτό, λοιπόν, το κίνημα, είναι πραγματικά γιγάντιο και σημαντικό, σαν τα γιγάντια παιδικά παπούτσια των λαϊκών κινημάτων: Γιγάντια παιδικά παπούτσια, με τα οποία οι εργαζόμενοι και οι πλατιές λαϊκές μάζες έμαθαν να βαδίζουν στη σκηνή της Ιστορίας.

Η κινητοποιημένη αυτή λαϊκή ΟΡΓΗ κάνει τα πρώτα δειλά δικά της βήματα, μέσα σε έναν κόσμο χρόνιας προδοσίας και αφασίας των επαναστατικών κινημάτων, καθώς και κυριαρχίας του εκλογικού και κομματικού κρετινισμού.

Πρόκειται, δηλαδή, για το αφετηριακό σπάργανο των μεγάλων και συνειδητών λαϊκών κινημάτων, για τα «παιδικά παπούτσια» των μεγάλων κινημάτων και ΟΧΙ για «ιστορικό» κίνημα «ανατροπής», για «ιδεολογική» και «πολιτιστική» Επανάσταση…

Γι αυτό έμεινε «εγκλωβισμένο» στις πλατείες και τελματώνει εκεί…

Γι αυτό δεν ξεπέρασε την Βαβυλωνία της «ατομικής άποψης» και «υποτάχθηκε» στη σύγχυση των καθεστωτικών μηχανισμών, στα «ιδεολογήματα» και τα σώου των ποικίλων συνασπισμένων νεφελωμάτων της Κάτω Πλατείας…

Γι αυτό περιορίστηκε μόνο σε εκλαϊκεύσεις, συνθήματα, επιφωνήματα και κατάρες…

Γι αυτό το υπΆ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, η λαθρομεταναστευτική εισβολή και κατοχή της Ελλάδας έμεινε στο απυρόβλητο…

Και το χειρότερο: Επιχειρήθηκε και η νομιμοποίησή του από το κίνημα της λαϊκής οργής, μέσω των λαθρομεταναστευτικών σώου και παρελάσεων στο Σύνταγμα…

Γι αυτό έγινε και μια θολή θάλασσα για το ψάρεμα κάθε πολιτικού τυχοδιώκτη και καιροσκόπου, καθώς και των ποικίλων προβοκατόρων…

Όλα τα κομματικά κοράκια, τυχοδιώκτες γνωστοί και διαβόητοι, που μια ζωή τρέχουν για μια κοινοβουλευτική θεσούλα από κόμμα σε κόμμα, βούτηξαν να ψαρέψουν στο κίνημα των «αγανακτισμένων»…

Παράλληλα νέα φρούτα πολιτικών καιροσκόπων εμπλούτισαν το βιβλιάριο των «αγωνιστικών» τους ενσήμων και την «γκαρνταρόμπα» των «γνωριμιών» τους, για τη συγκρότηση νέων «πολιτικών φέουδων» και «Πατριωτικών Μετώπων»…

Για το «κίνημα των αγανακτισμένων» έχουμε γράψει πολλά, από την πρώτη ημέρα που εκδηλώθηκε. Όσοι δεν ικανοποιούνται από τη νωθρή σκέψη των πολιτικών εκλαϊκεύσεων και των κραυγών, ας μελετήσουν σοβαρά τα κείμενά μας:

α). http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5696
β). http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5713
γ). http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5723
δ). http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5731

Η λαϊκή ΟΡΓΗ που ξεχύθηκε στις πλατείες είναι η αφετηρία (το έμβρυο) ενός νέου κύκλου των επαναστατικών κινημάτων. Αναμφίβολα θα μας μάθει πολλά και θα οξύνει τους πολιτικούς προβληματισμούς. Θα «διδάξει» όλους μας και ιδιαίτερα τις πλατιές λαϊκές μάζες τα βήματα της Ιστορίας.

Θα μας διδάξει, κυρίως, τα ΑΔΙΕΞΟΔΑ αυτών των κινημάτων. Αδιέξοδα που οδηγούν: Ή σε βίαιους σπασμούς εκτόνωσης (τυφλές αποφορτίσεις) ή στο μαρασμό της ακινησίας και του τέλματος…

Θα μας διδάξει ότι τα μεγάλα ιστορικά κινήματα των ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ δεν χωράνε σε παιδικά παπούτσια όσο γιγάντια και αν είναι αυτά…

Επιστροφή στην κορυφή
Δίκτυο Ιθάκη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 28, 2011 9:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://www.ithacanet.gr/

Ανησυχούν για εξεγέρσεις και μιλούν για πραξικόπημα και εμφύλιο



Εμείς το ξέρουμε από καιρό. Αστυνομικοί και στρατιωτικοί εκφράζουν ποικιλοτρόπως και δημοκρατικά τη δυσαρέσκεια τους.
Ένα μεγάλο τμήμα τους έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα χρησιμοποιηθεί ενάντια στο λαό και παίρνουν μέρος στις κινητοποίησεις.
Κάτι λίγοι πραιτωριανοί εκτελούν τις εντολές της χούντας ενάντια στο λαό. Στην Κερατέα, ήταν δεκάδες οι αρνήσεις και οι ασθένειες. Προσπαθούν με την τρομοκρατία να υποχρεώσουν τους ένστολους σε αντιλαϊκή δράση.
Πριν λίγες μέρες, αστυνομικοί στο Αργοστόλι κρέμασαν πανό διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης ...στο Αστυνομικό Τμήμα! Δεν γνωρίζουμε αν έγινε και αλλού.

Τα διεθνή ΜΜΕ παρουσιάζουν την κατάσταση, με το δικό τους τρόπο. Μιλούν για πραξικόπημα και εμφύλιο.
Όταν μιλούν έτσι, είναι αυτά που επιθυμούν. Η "δημοκρατική" Ευρώπη των ελίτ, χωρίς τη μάσκα της!
Δεν παρουσιάζουν στοιχεία, για μια τέτοια απειλή, παρά μόνο την αυξανόμενη δυσαρέσκεια των ένστολων ελλήνων, για τις μεθόδους καταστολής και την εμφάνιση στρατιωτικών στις διαδηλώσεις.
Η "πρόσκαιρη" παραίτηση Παπανδρέου τους πανικόβαλε, για τις δυνατότητες των διαδηλώσεων.
Μιλούν για σενάρια Αρμαγεδώνα κατά των τραπεζών, εξ αιτίας των ευρωπαϊκών διαδηλώσεων.
Αναφέρονται και στη δήλωση Baroso, Πρoέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το περασμένο έτος όταν είπε "να φοβούνται ότι αρκετές χώρες της Νότιας Ευρώπης μπορεί να πέσουν θύμα εμφυλίου πολέμου και η δημοκρατία τους θα χαθεί".
Το πιο σημαντικό τους επιχείρημα είναι η δήλωση μιας Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών: "ο στρατός δεν θα ανεχτεί παραβίαση του Συντάγματος και α υπερασπιστεί την εθνική κυριαρχία", που αναφέρεται στο εθνοπροδοτικό κείμενο του "ενδιάμεσου".
Επικαλούνται "άγνωστες δηλώσεις" Βενιζέλου που μιλούν για "επικίνδυνες δραστηριότητες" αξιωματικών.

Και η τρομοκρατία των ΜΜΕ καλά κρατεί, αλλά δεν θα περάσει.

Εδώ θα βρείτε την οργάνωση και την ανακοίνωση που επικαλούνται.
http://www.aneaed.gr/?p=2039
Οι υπερβολές των διεθνών ΜΜΕ υποδηλώνουν πανικό και σκοτεινές επιθυμίες.


Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 29, 2011 12:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι έμποροι του δωσιλογισμού των κυβερνητικών ανδρεικέλων


ΦΩΤΟ: ΓΡΕΚΙ

Η απάτη εμφανίζεται με πολλές μεταμφιέσεις και αποχρώσεις.

Απατεώνες μακιγιαρισμένοι είναι και αυτοί που εμπορεύονται την απάτη και το δωσιλογισμό των κυβερνητικών ανδρεικέλων, καθώς και τους «αγανακτισμένους» στις Πλατείες…

Σήμερα μπήκε σε εφαρμογή ένα μελετημένο σχέδιο του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών εναντίον της κινητοποιημένης λαϊκής οργής και οι υμνητές της «λαϊκής εξέγερσης» των Πλατειών, απλώς μιλάνε για τους «γνωστούς αγνώστους» κουκουλοφόρους προβοκάτορες και τους όγκους των χημικών που έριξε η αστυνομία ή για τους γνωστούς «μπαχαλάκηδες»…

Δεν υπάρχουν «γνωστοί άγνωστοι», κουκουλοφόροι ούτε «αναρχικοί» μπαχαλάκηδες. Όλοι αυτοί έχουν ταυτότητα γνωστή, έχουν ορατούς σπόνσορες και καθοδηγητές: Είναι το κράτος, το παρακράτος, οι μυστικές υπηρεσίες, οι οργανωμένες στρατιές της οικονομικής εξουσίας και των πολυεδρικών μηχανισμών τους.

Ορατότατο και το σχέδιο των σημερινών επιθέσεων. Καθαροί και οι τρομοκρατικοί στόχοι αυτών των επιθέσεων…


Το να μιλάμε γενικά για «προβοκάτορες» και «κουκουλοφόρους» ή «μπαχαλάκηδες», δίχως να αποκαλύπτουμε τους «νταβάδες»,
τους πολιτικούς μηχανισμούς τους και τις μυστικές υπηρεσίες που κρύβονται πίσω από όλους αυτούς, καθώς και το τι ακριβώς σχεδιάζουν και επιδιώκουν, ΤΟΤΕ μετατοπίζουμε το ζήτημα στο πολιτικό θέαμα των «γνωστών αγνώστων» κουκουλοφόρων: Φλυαρούμε με υστερικές κραυγές εναντίον των «κουκουλοφόρων» και αποκρύπτουμε τους στρατηγούς και τους καθοδηγητές τους…

Αφήνουμε στο απυρόβλητο και την πολιτική κωμωδία που παίζεται από τα κόμματα (όλα τα κόμματα) και τα ΜΜΕ. Κωμωδία απάτης, λαϊκίστικου αποπροσανατολισμού και μικροκομματικής δημαγωγίας, διότι οι ΠΑΝΤΕΣ γνωρίζουν το τι παίζεται με το τρομοθέαμα, ποιοι είναι οι στρατηγοί και οι σπόνσορες αυτού του άθλιου τρομοκρατικού θεάτρου.

ΟΛΟΙ κτυπάνε τους κομπάρσους αυτού του θεάτρου (κουκουλοφόρους-μπάτσους) και συγκαλύπτουν τους πρωταγωνιστές και τους σκηνοθέτες…

Και μέσα σΆ αυτό το κλίμα «σκάει» και το «μανιφέστο» των επιχειρηματιών και ΣΙΑ που κραυγάζει για τη «σωτηρία της πατρίδας», απαιτώντας:

«Ας συγκροτήσει η σημερινή Βουλή μια Κυβέρνηση Έκτακτης
Ανάγκης και Εθνικής Ανασυγκρότησης που να αποτελείται από προσωπικό που, ασχέτως κομματικής προέλευσης, προσωπικής συμπάθειας η βουλευτικής ιδιότητας, διαθέτει την πίστη, την πείρα, την διαχειριστική ικανότητα και το θάρρος να επιτύχει».


Και εδώ έρχεται η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!

Οι υμνητές των «αγανακτισμένων» αλλάζουν τη μάσκα. ΥΜΝΟΥΝ την «εθνοσωτήρια» πρωτοβουλία των επιχειρηματιών: Την «έκτακτη ανάγκη» και μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας»!!!!!

Οι «επαναστάτες» του καναλιού «Κόντρα», με «συγκίνηση» και με μελοδραματικό ύφος εξήραν το «εθνικό φρόνημα» των επιχειρηματιών!!!!

Τώρα πώς συνδυάζεται να υμνείς την εξέγερση του λαού εναντίον της Βουλής των μαφιών του χρήματος και των επιχειρηματιών και ταυτόχρονα να υμνείς και το ακραία νεοφιλελεύθερο «μανιφέστο» των επιχειρηματιών, αυτό μόνο ο εγκέφαλος των «αυριανιστών» του καναλιού μπορεί να …συλλάβει!!!

Το ίδιο πλήκτρο κτυπήσανε και κάποια ιστολόγια αλλόκοτων και παρά φύση επιμειξιών!!!


Η μοναδική τους ένσταση ήταν το πώς κάποιοι «καλοί» επιχειρηματίες» υπέγραψαν μαζί με τους «κακούς»(!!!), και συνέπλευσαν, ιδιαίτερα, με τη «θολοκουλτούρα των Αλιβιζάτων»!!!!!

Το περιεχόμενο του επιχειρηματικού «μανιφέστου» δεν τους πείραξε. Η «σύμπλευση» με τον Αλεβιζάτο τους ξένισε…

Τι απύθμενη υποκρισία και ΑΠΑΤΗ…

Μα, αυτά που θέτουν οι «επιχειρηματίες» δεν διαφέρουν σε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που υστερικά περιφέρει ο Καρατζαφέρης, η Ντόρα, ο Προβόπουλος, οι διεθνείς μαφίες και το σύνολο των «νταβάδων», μετά των ακαδημαϊκών και δημοσιογραφικών «μπράβων» τους…

Τα ίδια λέει και ο Τσίπρας:

«Μια άλλη κυβέρνηση, πατριωτικής ευθύνης, έκτακτης κοινωνικής ανάγκης», που μπορεί «να προχωρήσει σε ριζικές μεταρρυθμίσεις» στην αντίθετη κατεύθυνση, ώστε «να βγούμε άμεσα από το μνημόνιο της χρεοκοπίας» και «να διαπραγματευτούμε δίκαιη ρύθμιση του χρέους». (κατά την περιοδεία του στα ΕΛΤΑ).

Οι μακιγιαρισμένοι απατεώνες είναι πολλοί και ΟΧΙ μόνο στη δωσίλογη κυβέρνηση των ανδρεικέλων, αλλά και στους παραπολιτικούς εμπόρους της κυβερνητικής κατάρρευσης…

Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 29, 2011 11:00 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ανάμεσα στο καθεστώς και στο λαό υπάρχει πόλεμος και όχι ειρήνη…



Πρέπει επιτέλους να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στην κωμωδία που παίζεται, επί δεκαετίες, στο θέμα της τρομοκρατίας, σε όλες τις μορφές της: Συνωμοτικές ομάδες κρούσης (τύπου 17Ν «ΕΑ» και CIA), «γνωστοί άγνωστοι», «μπαχαλάκηδες» κουκουλοφόροι κ.λπ…

Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος στην πολιτική κωμωδία που παίζεται αναφορικά με τη σύγκρουση ανάμεσα στους «τρομοκράτες» και τις αστυνομικές δυνάμεις, ανάμεσα στους κουκουλοφόρους και στους «μπάτσους»: Κουκουλοφόροι και «μπάτσοι» είναι τα πιόνια στη σκακιέρα, τα «στρατιωτάκια» που παίζουν στο σκηνοθετημένο, τελετουργικό πόλεμο (του θεάματος) ανάμεσα στο κράτος και τους «τρομοκράτες».

Κουκουλοφόροι και «μπάτσοι» έχουν τους ίδιους σκηνοθέτες και στρατηγούς: Το ίδιο το κράτος και τις παρακρατικές μυστικές υπηρεσίες των μαφιών του χρήματος…

Σε αυτό το σκηνοθετημένο παιχνίδι του θεάματος συμμετέχουν και τα κόμματα. Είναι ένα παιχνίδι ΤΡΟΜΟΥ, αποπροσανατολισμού και δημαγωγικής ΑΠΑΤΗΣ που συμμετέχουν ΟΛΕΣ οι καθεστωτικές δυνάμεις: Κράτος, παρακράτος, μυστικές υπηρεσίες, ΜΜΕ, κόμματα, «νταβάδες» κάθε κοπής και στην κορυφή: Οι μυστικές υπηρεσίες των διεθνών «νταβάδων»…

Οι κομματικοί ρήτορες, καθώς και οι δημοσιογραφικές «πόρνες» (ιδιαίτερα οι «πόρνες» πολυτελείας) ενώ γνωρίζουν το παίζουν μωρές παρθένες και εστιάζουν στα εκτελεστικά πιόνια του παιχνιδιού:
¶λλοι στους «άρρωστους» προβοκάτορες που καταστρέφουν και άλλοι στους «κακούς μπάτσους» που πλημμυρίζουν την Αθήνα με χημικά κ.λπ: Κτυπάνε το σαμάρι και όχι το γάιδαρο. Οι πρωταγωνιστές και οι σκηνοθέτες αυτού του παιχνιδιού των «Κλεφτών και Αστυνόμων», συγκαλύπτονται και ΠΑΝΤΑ μένουν στο απυρόβλητο…

Οι ρήτορες της «αριστερής» φλυαρίας και δημαγωγίας καμώνονται και αυτοί ότι δεν γνωρίζουν, πολλές δεκαετίες τώρα, τους πρωταγωνιστές και τους σκηνοθέτες αυτού του μακάβριου τρομοκρατικού παιχνιδιού ανάμεσα στους «τρομοκράτες» και τα όργανα καταστολής.

Καμώνονται ότι δεν γνωρίζουν γιατί και οι ίδιοι αποτελούν μέρος του παιχνιδιού. Κάθονται στο καθεστωτικό γεύμα σε μια γωνιά του τραπεζιού. Σε τέτοια γεύματα του καθεστώτος δεν μπορεί ποτέ να φωνάξεις ανοικτά ότι τα πιάτα είναι βρώμικα…

Έτσι η «αριστερή» ρητορεία περιορίζεται μόνο στο να καταγγέλλει τους «κακούς» μπάτσους και συχνά να δίνει και πολιτική κάλυψη στους κουκουλοφόρους: στο άλλο σκέλος των πιονιών…


Τελευταίως, επειδή πλέον ο κόσμος το έχει τούμπανο, αρχίζει η «αριστερή» ρητορεία να μιλάει και για κουκουλοφόρους προβοκάτορες....

Μέχρις εκεί όμως!

Τους πρωταγωνιστές και τους σκηνοθέτες αυτού του παιχνιδιού τους συγκαλύπτει. Δεν αποκαλύπτει το παιχνίδι που παίζεται με το «πινγκ-πογκ» των κουκουλοφόρων-«μπάτσων», από τους οικονομικούς, πολιτικούς και δημοσιογραφικούς μαφιόζους του καθεστώτος και τις μυστικές τους υπηρεσίες…

Έτσι και σήμερα μιλάνε για «προβοκάτορες» γενικά και αφηρημένα ή «σκοτεινούς» θύλακες μέσα στην αστυνομία, για τις νεροποντές των χημικών, συγκαλύπτοντας και παρακάμπτοντας το ΟΥΣΙΩΔΕΣ. Ότι όλη αυτή η τρομοκρατική «επιχείρηση» εναντίον της κινητοποιημένης λαϊκής οργής και των συγκεντρώσεων στις πλατείες ήταν ένα σκηνοθετημένο και καλά οργανωμένο σχέδιο του καθεστώτος ΣΥΝΟΛΙΚΑ: του κράτους, του παρακράτους, των ΜΜΕ, των μυστικών τους υπηρεσιών, των «νταβάδων» και του κυβερνητικού τους οικοδομήματος.

Η «επιχείρηση» κουκουλοφόροι-χημικά ήταν στρατηγικά δουλεμένη.
Δεν αποσκοπούσε μόνο στην αναχαίτιση και τρομοκράτηση της «ειρηνικής» και «χύμα» λαϊκής οργής, αλλά «αξιοποιούσε», σαν ένα κρίκο της στρατηγικής αλυσίδας, την ίδια την ίδια «ειρηνική» και «χύμα» λαϊκή οργή την συγκεντρωμένη και εγκλωβισμένη στο χώρο της Πλατείας.

Τα καθεστωτικά επιτελεία και οι υπηρεσίες τους οδήγησαν την εκρηκτική λαϊκή αγανάκτηση ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ: Στον ειρηνικό, «ακηδεμόνευτο», «χύμα», «αγελαίο», ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ στις πλατείες. Οδήγησαν την ΟΡΓΗ στη Βαβυλωνία των «ατομικών απόψεων», δηλαδή στην πολιτική και οργανωτική παραλυσία, συνακόλουθα στην ΑΚΙΝΗΣΙΑ και στην ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ.

Να γιατί σε αυτό το «κίνημα των αγανακτισμένων» υμνήθηκε και προβλήθηκε υστερικά από το ίδιο το καθεστώς το «ατομικό», το «ειρηνικό» το «ανεξάρτητο» από Πολιτική και Οργάνωση κ.λπ

Έπρεπε η υπερχειλίζουσα λαϊκή ΟΡΓΗ να εγκλωβιστεί στις Πλατείες και να παγιωθούν πάνω της τα καθεστωτικά ιδεολογήματα του «ειρηνικού», του «ακηδεμόνευτου» και του ΠΟΛΙΤΙΚΑ «ανεξάρτητου» και ανοργάνωτου, ακριβώς γιατί τέτοιες εκρήξεις αγανάκτησης είναι ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ, γρήγορα εξαντλούνται εσωτερικά, εξατμίζονται και πολύ εύκολα χειραγωγούνται και τρομοκρατούνται.



ΟΤΑΝ το καθεστώς εξαπολύσει τους μηχανισμούς της προβοκάτσιας και της ΒΙΑΣ εναντίον του, ΤΟΤΕ η «ΟΡΓΗ» αναζητάει τη σωτηρία στα πόδια της…

Τους κουκουλοφόρους-προβοκάτορες θα μπορούσε το καθεστώς να τους χρησιμοποιούσε πολύ νωρίτερα. Δεν το έκανε και πολλοί μεθυσμένοι από την πολιτική τους αφέλεια πίστεψαν ότι το «ειρηνικό» κίνημα τους αφόπλισε και παρόπλισε!!!

Αυτό και μόνο δείχνει το καλά οργανωμένο σχέδιο του καθεστώτος. Σχέδιο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, με προσδιορισμένο χρονικά στόχο και εκτελεσμένο την κατάλληλη ώρα, όταν το κίνημα των «αγανακτισμένων» θα είχε εισέλθει στα αδιέξοδα της εσωτερικής του εξάντλησης…

Τώρα, λοιπόν, που η «ειρηνική» εξέγερση είχε φτάσει σε τέλμα και αδιέξοδο και άρχιζε να μπαίνει στα κεφάλια πολλών ότι με τέτοιες «ειρηνικές αναμονές» ΤΙΠΟΤΑ δεν προχωράει «κινητοποιήθηκαν» οι μηχανισμοί της καθεστωτικής προβοκάτσιας και της ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ…

Όμως, ουδέν κακόν αμιγές καλού. Το ίδιο το καθεστώς επιβεβαίωσε το αλφάβητο της Ιστορίας: Ότι πόλεμος ειρηνικός δεν υπάρχει, είναι ένας θανάσιμος μύθος. Το καθεστώς έχει κηρύξει ανελέητο πόλεμο εναντίον όλων αυτών που «αγανακτούν» εναντίον του. Τα «ειρηνικά» κινήματα είναι ένα υπνωτικό του καθεστώτος για να επιβάλλεται πιο εύκολα και αποτελεσματικά η δική του ΒΙΑ και η δική του τρομοκρατική παρανομία που την βαπτίζει «νομιμότητα»…

Και αυτό πρέπει να είναι το πρώτο μεγάλο ΜΑΘΗΜΑ αυτού του κινήματος των «αγανακτισμένων»…


Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 29, 2011 11:42 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καφέδες και γιαούρτωμα κατά της Κανέλλη



Οι στυλοβάτες του Συστήματος ξεχνούν ένα πράγμα : Είχαν στα χέρια τους την ομαδική παραίτηση του κόμματός τους από τη Βουλή της ντροπής, που θα οδηγούσε αυτόματα σε θεσμική ανατροπή.

Δεν το έκαναν και τώρα τρώνε γιαούρτια και καφέδες στα μούτρα. Πάνε να πουν το ΟΧΙ, που τελικά θα είναι ΝΑΙ, αφού παραμένουν εντός του θεσμικού συστημικού, και Μακροπρόθεσμου, Εφαρμοστικού πλαισίου. Για να λένε ΟΧΙ, αλλά να διατηρούν τα κεκτημένα.

Σας μάθαμε υποκριτές, ψηφοθήρες και δεκανίκια του Συστήματος.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 29, 2011 1:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Μάκης δεν κρατάει πλέον ούτε τα προσχήματα



Τα πιο άθλια αντίγραφα της καθεστωτικής αχρειότητας και των τρομοκρατικών παιχνιδιών έχουν αποθρασυνθεί τελείως…

Από τους πλέον πωρωμένους και «διεστραμμένους» αυτής της εξουσιαστικής δουλείας είναι ο εισαγγελικός τηλεστάρ Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Είναι τόσο αδίστακτος και «μεθυσμένος» από την αλαζονεία του καθεστωτικού «μπράβου» που δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα, ούτε τα ελάχιστα «γραμμάρια» ευφυΐας που πρέπει να διαθέτει ένας καθεστωτικός «προβοκάτορας».

ΓΙΑΤΙ
το να βγάζεις τον «τρομοκράτη» Ξηρό στο «αέρα» να καταναλώνει «υπερεπαναστατικά» πυρά-κλισέ, για τον Τσολάκογλου ΓΑΠ, σημαίνει ότι πλέον είσαι τόσο πωρωμένος «υπάλληλος» των καθεστωτικών μηχανισμών που δεν καταλαβαίνεις καν ότι το διαλαλείς…

Μόνο ένας «υψηλόβαθμος» και λίαν αυθάδης «μπράβος» των ισχυρών κέντρων εξουσίας θα μπορούσε, σε ένα κατοχικό καθεστώς νέου Τσολάκογλου, να βγάλει στον «αέρα» τον καταδικασμένο «τρομοκράτη» (το γρανάζι του τρομοκρατικού παιχνιδιού των μυστικών υπηρεσιών) να μιλήσει ΕΝΑΝΤΙΑ στο δικτάτορα Τσολάκογλου!!!!

Ο Μάκης, όμως, δεν «κωλώνει» με τίποτα, είναι «ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ»!!!!

Αυτή λοιπόν η καθεστωτική «υπερδύναμη» έβγαλε στον αέρα τον Ξηρό να μας δώσει το «πολιτικό» του «μανιφέστο», να μας μιλήσει για το «κίνημα των αγανακτισμένων», για την «επανάσταση» της Πλατείας, η οποία («επανάσταση») επικυρώνει την εισβολή και κατοχή της χώρας μας από τους λαθρομετανάστες και η «Βουλή» της (η Κάτω Πλατεία») ψηφίζει τα αντιρατσιστικά ιδεολογήματα: Αυτά των επιδοτούμενων εστιών και κατασκευασμένων «αριστερών τρομοκρατών», τα ιδεολογήματα της νεοταξικής «αριστεράς»…

Τα περαιτέρω σχόλια είναι περιττά. Και ο πλέον ηλίθιος μπορεί να καταλάβει το τι παίζεται…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες