Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Θα χτυπήσουν με στάση πληρωμών;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 15, 2011 3:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Θα χτυπήσουν με στάση πληρωμών; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κατα την χτεσινή εκπομπή του "Αθέατου Κόσμου", ο Κώστας Χαρδαβέλλας επανέλαβε πολλές φορές - και με αγριωπό ύφος - το "αδυσώπητο" (κατά την έκφρασή του) ερώτημα: "ΠΩΣ θα βρεθούν, μέχρι τις 15 Ιουλίου, 1,5 δισ. ΕΥΡΩ για να καλυφθούν μισθοί και συντάξεις, σε περίπτωση που δεν εισπράξουμε την 5η δόση του δανείου;"

ΑΥΤΟΝ τον εκβιασμό επιχειρούν τώρα το 4ο Ράιχ και οι κάθε είδους δοσίλογοί του; Μήπως το σχέδιό τους είναι:

Να παραιτηθεί η κυβέρνηση.

Να πάμε σε εκλογές.

Με πρόσχημα την "αστάθεια" και την "έλλειψη συναίνεσης" να μην δωθεί (δήθεν) η 5η δόση.

Με πρόσχημα το ότι η 5η αυτή δόση "δεν καταβλήθηκε", να κηρυχθεί στάση πληρωμών και να μην πληρωθούν μισθοί και συντάξεις του Ιουλίου/Αυγούστου.

Να ριχτούν οι ευθύνες για αυτό στους εξεγερμένους "που καταλαμβάνουν το Σύνταγμα και τις άλλες πλατείες, αποκλείουν τους βουλευτές στην Βουλή, τους γιουχάρουν όπου τους βρουν" κλπ. ("Εσείς πιέσατε την κυβέρνηση να μην εφαρμόσει το μνημόνιο, εσέις φοβερίσατε τους βουλευτές με αποτέλεσμα να προτιμήσουν να αποχωρήσουν ή να μην στηρίξουν το μνημόνιο από φόβο μην κινδυνέψουν, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να πέσει και να ακολουθήσει η αστάθεια...Τώρα, όπως στρώσατε κοιμηθήτε!")

Από εκεί, δε, και πέρα..."Ή του ύψους, ή του βάθους!" Είτε ο Λαός θα οργανωθεί αποφασιστικά, θα αποκτήσει νέα ηγεσία, και θα απαντήσει με πλήρη εξέγερση, θα καταλάβει δημόσια ταμεία, τράπεζες, βιομηχανίες, θα δημεύσει τις περιουσίες βιομηχάνων και εφοπλιστών (όσες βρίσκονται στην Ελλάδα) θα πάρει ο ίδιος στα χέρια του τον έλεγχο της οικονομίας και θα αναδείξει μια κυβέρνηση η οποία θα αναζητήσει στήριξη και συνεργασία αλλού (π.χ. Ρωσσία)...Είτε ο Λαός θα δυσκολευτεί και θα αργοπορήσει αναζητώντας την κατάλληλη οργάνωση και οδό δράσης, κάτι που οι δοσίλογοι του 4ου Ράιχ ελπίζουν (το μόνο που τους απομένει!) πως ίσως τους δώσει μια μικρή παράταση ζωής.

Ο κίνδυνος αυτός καθιστά όλο και πιο ζωτική την ανάγκη ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Αν οι προθέσεις του 4ου Ράιχ είναι αυτές που σκιαγραφήσαμε, τότε, αυτονόητα, όσο πιο γρήγορα γίνουν βήματα προς τα εμπρός, πέρα από τις απλές ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, τόσο το καλύτερο! Ένα πολύ θετικό στοιχείο είναι η επικείμενη "παραίτηση" (= ανατροπή) της κυβέρνσης του Τσολάκογλου Β'. Θα είναι Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, μεταπολεμικά τουλάχιστον, που μια κυβέρνηση ανατρέπεται από τον εξεγερμένο Λαό, άμεσα, και όχι με την οπερέτα των "εκλογών". Και αυτό μετα την ΠΡΩΤΗ επίσης φορά, μετά την Χούντα, που ο Λαός κατέβηκε στους δρόμους ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ και ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ "ΗΓΕΣΙΕΣ". Μια ουσιαστική επιτυχία μετά από ένα ουσιαστικο βήμα προς τα εμπρός. Κάτι που σίγουρα θα εμψυχώσει τα μέγιστα τον κόσμο, και θα κατεβάσει στους δρόμους πολυ περισσότερους από όσους βρίσκονται ήδη εκεί.

Είναι επίσης ζωτικής σημασία ο Τσολάκογλου Β' (ΓΑΠ) και κάποιοι από τους υπουργούς και τους βουλευτές να μην "παραιτηθούν", απλά, αλλά ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ. Να καταστεί σαφές "προς όλους τους ενδιαφερομένους" ότι, απο εδώ και πέρα, το να επιχειρεί κανείς το τσάκισμα του Ελληνικού Λαού υπό την ιδιότητα του πράκτορα των ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ δεν είναι ούτε "απλή" ούτε "ακίνδυνη" υπόθεση!
Επιστροφή στην κορυφή
τασος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 15, 2011 4:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: οχι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κανονικά θα εκταμιευθεί τον επόμενο μήνα η πέμπτη δόση των δανείων προς την Ελλάδα

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63149319

Χώρια που δεν πληρώνονται με τις δόσεις οι μισθοί και οι συντάξεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 15, 2011 6:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: "Ψαρωτικά" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
τασος έγραψε:
Κανονικά θα εκταμιευθεί τον επόμενο μήνα η πέμπτη δόση των δανείων προς την Ελλάδα

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63149319

Χώρια που δεν πληρώνονται με τις δόσεις οι μισθοί και οι συντάξεις...


Ασφαλώς δεν πληρώνονται. Οι δόσεις πάνε όλες για τοκοχρεωλύσια, ήτοι πίσω σε αυτούς που μας τις δάνεισαν.

Τα περί μισθών και συντάξεων είναι ΦΟΒΕΡΕΣ. Και η μόνη κατάλληλη απάντηση είναι να μην "χάψει" ο Λαός τις φοβέρες αυτές και να απαντήσει καταλληλα.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες