Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι ύαινες των ΜΜΕ καλούν σε «γενική έφοδο»!!!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 14, 2011 11:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Οι ύαινες των ΜΜΕ καλούν σε «γενική έφοδο»!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι ύαινες των ΜΜΕ καλούν σε «γενική έφοδο» τους «αγανακτισμένους»



Αν βρισκόταν κανείς ξαφνικά στην Ελλάδα και άκουγε μόνο τα κανάλια θα νόμιζε ότι βρισκόταν στα πρόθυρα μιας γενικής εφόδου για την κατάληψη των «χειμερινών ανακτόρων»: Βουλή!!!

Αυτό, όμως, που θα τον εξέπληττε ιδιαίτερα θα ήταν άλλο: Ότι αυτοί που «ηγούνται» αυτής της περικύκλωσης και κατάληψης των «χειμερινών ανακτόρων» δεν είναι κάποιοι πολιτικοί εκφραστές της κοχλάζουσας παλλαϊκής οργής, αλλά τα κανάλια των «νταβάδων», τα μίσθαρνα όργανά τους και ιδιαίτερα: οι κραγμένοι τηλε-χαφιέδες…

Τα κανάλια της «Αυριανής» στην πρώτη γραμμή της «Επανάστασης»!!!

Ο Στέφανος Χίος
και τα λοιπά βυθοκορήματα αυτών των καναλιών ουρλιάζουν, σαν υστερικές ύαινες, για την «περικύκλωση της Βουλής», αύριο Τετάρτη για να «κόψουμε τα πόδια των βουλευτών»!!!!

Βρε τι μας βρήκε: Οι μεγάλοι αγκιτάτορες της λαϊκής αγανάκτησης εναντίον της κυβέρνησης και του καθεστώτος να είναι τα δημοσιογραφικά κατακάθια που δεν έχουν αφήσει ούτε μία καθεστωτική κατουρημένη ποδιά που να μην έχουν φιλήσει…

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο μέγας καθεστωτικός «ρουφιάνος», τηλεστάρ: Μάκης!!!



Από τηλε-Μοντεχρήστος μεταλλάχτηκε σε τηλε-Λένιν: Οι καθεστωτικοί «προβοκάτορες» είναι όπως οι χαμαιλέοντες, αλλάζουν χρώμα, ανάλογα με τα συμφέροντα των «νταβάδων» και τις «προσταγές» των μηχανισμών που υπηρετούν…

Πίσω από αυτήν την υστερική «εμπροσθοφυλακή» της λεπρής δημοσιογραφικής καμαρίλας βρίσκονται οι «θεωρητικοί αναλυτές» και οι «προπαγανδιστές» όλων των άλλων καναλιών και των έντυπων ΜΜΕ.

Καθημερινά παρελαύνει πλήθος «αγανακτισμένων» ποικίλων και πολύχρωμων ακαδημαϊκών, διανοουμένων, πολιτικών και άλλων μαϊντανών»: Όλοι τους εξάρουν το «κίνημα των αγανακτισμένων», προφητεύουν την πτώση και την ΑΝΑΝΕΩΣΗ (αναπαλαίωση) του πολιτικού σκηνικού από «νέους» και «άφθαρτους». Προτείνουν ακόμα και αλλαγή Συντάγματος που θα «θωρακίζει» την «ανανέωση», θα «ελέγχει» τους πολιτικούς και άλλες παρόμοιες νομικίστικες φαιδρότητες…

Στο χορό, μάλιστα «δυναμικά», και η κατοχική, κυβερνητική ΕΡΤ: Ανοικτές γραμμές με τις πλατείες, συνεντεύξεις με «αγανακτισμένους» (επιλεκτικές), εκπομπές επί εκπομπών για τη λαϊκή αγανάκτηση ενάντια ΑΥΤΟΥ του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ πολιτικού κόσμου!!!!

Απαραίτητη διευκρίνιση: ΟΛΟΙ οι καλεσμένοι είναι επιλεγμένοι, ένας και ένας. Οι θαμώνες της Κάτω Πλατείας και ποικίλα καθεστωτικά μορμολύκια με «αριστερά» γιλέκα κατακλύζουν αυτές τις εκπομπές.



Ακόμα και ο Ανδρέας Ανδιανόπουλος, ο Τάκης Μίχας και πολλοί άλλοι του θατσερικού μεταμοντερνισμού «επιλέχτηκαν» για να μιλήσουν για τους «αγανακτισμένους»!!!!!!

Ο «φιλόσοφος» του Αλαφούζου, ο Γιανναράς, κατέβηκε και αυτός στην Πλατεία να «μιλήσει» στους νέους για «νέο Σύνταγμα»: Αυτός που στάζει χολή για κάθε λαϊκή κινητοποίηση και τον πιάνει αλλεργία όταν ακούει για απεργιακές και λαϊκές εκδηλώσεις, έσπευσε στην πλατεία των «αγανακτισμένων»!!!!

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και το «ενεργό υλικό» αυτής της «Ιερής Συμμαχίας», την Κάτω Πλατεία: Το πολύχρωμο μωσαϊκό των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, των επαγγελματιών «αντιρατσιστών» και των ποικίλων επιδοτούμενων…

Εδώ, παρελαύνουν και όλα τα κομματικά και συνδικαλιστικά υποπροϊόντα, όλοι οι τυχοδιώκτες που αναζητούν, επί χρόνια μια κοινοβουλευτική καρέκλα στη Βουλή, γλείφοντας δεξιά και αριστερά και που σήμερα συστεγάζονται στο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ: ψαρεύουν σε θολά νερά οι άμοιροι, όπως και ο κάθε προβοκάτορας…

Ο στόχος όλων των παραπάνω είναι ένας: Να αξιοποιηθεί η λαϊκή αγανάκτηση και οργή για την αναπαλαίωση του πολιτικού σκηνικού και του κομματικού τοπίου.

Αυτός είναι ο στρατηγικός στόχος.

Ο άμεσος είναι: Η επιβολή μιας κυβέρνησης «εθνικής ανάγκης», «συνευθύνης», από «προσωπικότητες», «άφθαρτους», «άριστους» κ.λπ…

Γι αυτό ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ συρρικνώνουν, απλοποιούν και εκλαϊκεύουν τη λαϊκή οργή και τα βαθύτερα αιτήματά της σε ένα και μόνο: Περικύκλωση της Βουλής και να φύγει τώρα ο πρωθυπουργός ανδρείκελο.

Τα αιτήματα όμως της οργισμένης λαϊκής πλημμυρίδας δεν περιορίζονται στενά και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον κυβερνητικό εντολοδόχο και στη σαπίλα της Βουλής.

Τα πραγματικά αιτήματα της οργισμένης λαϊκής παλίρροιας περιλαμβάνουν την άγρια και κακουργηματική λεηλασία του ελληνικού λαού από όλους του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ («νταβάδες») και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ μηχανισμούς του καθεστώτος (Κράτος, κόμματα, Ιερατεία κ.λπ), το ξεπούλημα της Ελλάδας, την ΚΑΤΟΧΗ της Ελλάδας από τους μηχανισμούς των διεθνών μαφιών του χρήματος (ΕΕ, τρόικα κ.λπ), αλλά και τη λαθρομεταναστευτική ΚΑΤΟΧΗ, καθώς και τα αιτήματα να μπούνε ΟΛΟΙ οι κλέφτες και οι προδότες στη φυλακή…


ΟΛΑ τα πραγματικά και βαθύτερα αίτια της συσσώρευσης και πυροδότησης της λαϊκής ΟΡΓΗΣ παραμερίζονται και τυποποιούνται εκλαϊκευτικά στην «περικύκλωση της Βουλής», στην άμεση πτώση του ΓΑΠ για να προωθηθεί η ανοικτή δικτατορία μιας κυβέρνησης «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ» και να διευκολυνθούν οι διαδικασίες ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στη Βουλή και στην κυβερνητική ΕΞΟΥΣΙΑ «νέων», «άφθαρτων» και «άριστων»!!!!!

Γι αυτό όλοι αυτοί αφρίζουν ΥΠΕΡ του «ακηδεμόνευτου» και «αυθόρμητου» κινήματος των «αγανακτισμένων», ακριβώς για να το κηδεμονεύουν, «ακηδεμόνευτα» ΑΥΤΟΙ…

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, όμως, κάθε κινήματος παράγεται ΜΟΝΟ όταν ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ του «αυθόρμητου» με τη «ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ», δηλαδή ενότητα του «αυθόρμητου» με την «ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ». (Γκράμσι).

Βεβαίως οι τεχνοκράτες της εξουσίας και οι «κράχτες» τους, οι «υπέρ-εξεγερμένες» ύαινες των ΜΜΕ, δεν μπορούν ΠΟΤΕ να συλλάβουν τις βαθιές διεργασίες μιας κοινωνίας που κοχλάζει από ΟΡΓΗ.

Η πραγματικότητα είναι πλούσια από τους πιο παράδοξους συνδυασμούς. Το κίνημα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ είναι τόσο εκρηκτικό που αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθεί με πολλούς «παράδοξους» και ασύλληπτους, για το καθεστώς, αγωνιστικούς συνδυασμούς.

Ακόμα και αν το καθεστώς καταφέρει να το «αξιοποιήσει» για τα άμεσα σχέδιά του, οι εμπειρίες και οι προβληματισμοί που θα υπάρξουν θα είναι εκρηκτικό υλικό ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ…

Εξάλλου το καθεστώς Ο,ΤΙ και να κάνει, όποια μεταμφίεση και αν πάρει, δεν ΜΠΟΡΕΙ να λύσει ΚΑΝΕΝΑ ζήτημα και λαϊκό αίτημα. Δεν μπορεί να αποτρέψει την άγρια λεηλασία του ελληνικού λαού από τις δυνάμεις του κεφαλαίου και του χρήματος, ούτε να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ την Ελλάδα από τις αλυσίδες των διεθνών και ευρωπαϊκών, κατοχικών ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ…

ΓΡΗΓΟΡΑ λοιπόν τα οργισμένα λαϊκά κινήματα θα ξεπεράσουν το «παιδικό τους στάδιο» και θα προχωρήσουν σε ΓΙΓΑΝΤΙΑ βήματα συνειδητοποίησης…

Να, γιατί ο θεωρητικός και πολιτικός εξοπλισμός είναι καθήκον πρωταρχικής σπουδαιότητας.

Χωρίς τη «γλώσσα της θεωρίας» δεν μπορεί να υπάρξει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (Γκράμσι) και «χωρίς επαναστατική θεωρία δεν μπορεί να υπάρξει επαναστατική πράξη» (Λένιν).

Επιστροφή στην κορυφή
Ιακωβίνα .
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 14, 2011 12:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ας ξεκινήσουμε από μια υπόθεση: Υπάρχει καμιά πιθανότητα όποια κυβέρνηση και να διαδεχθεί την υπάρχουσα να εφαρμόσει το Μνημόνιο; Όχι, ακόμα και αν είναι κυβέρνηση "Εθνικής Σωτηρίας". Αυτό πρέπει να μας κάνει ιδιαίτερα προσεκτικούς. Πρέπει να μην αποπροσανατολίζεται κανένας απλός πολίτης από τη σκέψη ότι προσπαθούν με νύχια και με δ...όντια να μας ξεγελάσουν και να στέψουν την οργή μας όχι στο ίδιο το σύστημα αλλά σε τμήματα-λακέδες του.
Ο απλός λαός έκανε ότι έκανε μέχρι τώρα και αυτός θα αποφασίσει για παραπέρα.
Βλέπουμε μια λυσσαλέα προσπάθεια στήριξης της ιδέας να απομακρυνθεί ο κόσμος από το Σύνταγμα με πορείες "περιμετρικές", "αυτοκινητιστικές" κλπ. από τα Χαφιεδομήντια. Και ρωτάω εγώ αν αυτό απαγορευτεί ΠΩΣ θα έλθει ο κόσμος στο Σύνταγμα; Θυμηθείτε την Κυριακή των 500.000 διαδηλωτών και τα πούλμαν που καθηλώθηκαν στα Διόδια και στο Ισθμό. Φανταστείτε να συμβεί κάτι τέτοιο γύρω από την Αθήνα.
Ας ξεκινήσουμε από την Αρχή ότι από οτιδήποτε προτείνει ο "εχθρός" πρέπει να κάνουμε το αντίθετο.
Θέλω να πιστεύω ότι όλοι είμαστε πια σκεπτόμενα άτομα.
Αυτό ή μη σκεπτόμενοι άνθρωποι το προτείνουν ή προβοκάτορες. Και οι δύο αυτοί τη στιγμή είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
Ας το ξανασκεφτούμε...
Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 14, 2011 1:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Χαμένοι και αγανακτισμένοι"


http://kyprianoscy.blogspot.com/2011/06/blog-post_14.html

Η πάνω πλατεία (τα βοθροκάναλα) ετοιμάζεται να γεμίσει τώρα αφυκτικά την κάτω πλατεία των αγανακτισμένων (Σύνταγμα).

Ποιοι είναι αυτοί οι αγανακτισμένοι;

Είναι πρώτον οι μισθοφόροι της ψήφου
Είναι δεύτερον οι φιλοπερίεργοι
Είναι τρίτον οι "χαμένοι και αγανακτισμένοι"

Οι πρώτοι είναι υπεύθυνοι για την ανατροφοδότηση του Συστήματος : Η αναγόμωση της κάλπης, μετά το φιάσκο των νομαρχιακών/δημοτικών εκλογών, ήταν το κόκκινο λαμπάκι ότι κάτι δεν πάει καλά.

Και τώρα πάει "κάτι" να γίνει και θα γίνει. Θα πέσει ο Μουμπάρακ και στη θέση του θα μας προκύψει ένας έντιμος, ένας άριστος, ένας δεξιοτέχνης Ελ Μπαραντέϊ.

Οι κάλπες θα γεμίσουν πάλι, η δημοκρατία θα νικήσει και η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, με τους δημοκρατικούς έπαρχους (θεματοφύλακες) και τα κοινοβουλευτικά "στρατά", θα έχει κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα.

Οι χαμένοι και αγανακτισμένοι προσωρινά θα ανασάνουν ακούγοντας τα γνωστά "τονωτικά" άσματα του Μίκη : Ελύτης, Σεφέρης, Ρίτσος και άλλοι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 14, 2011 3:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κυπριανέ, γιατί συνεχίζεις να στάζεις τόση χολή εναντίον των ανθρώπων που κατεβαίνουν στους δρόμους;
Φρόντισε να καταλάβεις και άφησε τους αφορισμούς…
Τόσα κείμενα έχουμε γράψει και εσύ επιμένεις να μη θέλεις να καταλάβεις και να «αγανακτείς» με τον κόσμο που κατεβαίνει στους δρόμους.
Δεν θέλω να δώσω καμιά άλλη συνέχεια…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 14, 2011 3:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/06/blog-post_14.html

Αύριο θα αποδείξουμε σε όλα τα νεοεποχήτικα επιτελεία πως ο Έλληνας δεν καταπίνει αμάσητο τίποτα και δεν δέχεται κανενός είδους "λαιμαριά"!



ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ "ΚΑΠΕΛΟ" ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ




Κατ΄αρχήν θα πρέπει να ξαναπούμε για άλλη μια φορά ότι όχι μόνο είμαστε υπέρ των μαζικών κινητοποιήσεων του λαού, αλλά τις θεωρούμε ως απολύτως αναγκαίες και λυτρωτικές , είδικά όταν πράξεις «εσχάτης προδοσίας» βαπτίζονται ως «επιλογές εθνικής σωτηρίας».

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε επίσης πως δεν είμαστε εξ εκείνων που θεωρούν ότι κάποιο μαζικό κίνημα πολιτών πρέπει να είναι «αποστειρωμένο» και αυστηρά πειθαρχημένο σε κομματικές ντιρεκτίβες και ιδεολογικές κατευθύνσεις.

Το «κίνημα των αγανακτισμένων», μπορεί κατά τη γέννησή του να μην ήταν τόσο αυθόρμητο όσο πιστεύουν μερικοί, ωστόσο η μαζικότητά του αποδεικνύει, πως ο Έλληνας έφτασε στα όρια της αντοχής του και της ανοχής που έδειχνε για πολλούς λόγους (όχι πάντα αγνούς) στην εξουσία του καταρρέοντος σήμερα πολιτικού συστήματος, και πέταξε με μιάς όλα τα μπάζα που είχαν σκεπάσει την ψυχή του.

Επειδή κατά την γνωστή «εκτίμηση» του κ. Κίσινγκερ, σαν λαός είμαστε "αναρχικοί" και "απείθαρχοι" είναι απολύτως βέβαιο πως η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" επιθυμεί διακαώς , να μετατατραπεί αυτή η μαζική κινητοποίηση σύντομα σε ένα «δημοκρατικό μάντρωμα» και όλοι οι δικαίως αγανακτισμένοι πολίτες να «αναβαπτισθούν» ιδεολογικά ώστε να γίνουν προβλέψιμοι και εν πολλοίς ελεγχόμενοι.

Ακριβώς με την ίδια υστερόβουλη λογική που μιλούν για "ελεγχόμενη χρεοκοπία" σχεδιάζουν και την "ελεγχόμενη εξέγερση", τα οποία αν συμβούν θα προξενήσουν σοβαρά τραύματα στην ελληνική κοινωνία και θα κάνουν την εξουσία τους ακόμα πιο ισχυρή.

Ας μην βγάλουμε λοιπόν ψεύτη τον έχθρό μας Κίσινγκερ.

Ας γίνουμε τόσο "αναρχικοί" και "απείθαρχοι" και ας προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε αυτά που φοβούνται και τρέμουν.
Μόνο έτσι θα τους πληγώσουμε θανάσιμα και θα κερδίσουμε χρόνο εμείς και όχι το ευρωατλαντικό - σιωνιστικό σκυλολόϊ του Άδη.

Και πρέπει να κερδίσουμε χρόνο, για να μπορέσουμε να οργανώσουμε ΕΜΕΙΣ την πατρίδα μας, χωρίς τεχνητές βιασύνες και με τον εκβιασμό να δεχτούμε τις ιδεολογικές "κονσέρβες" του κάθε ένός "Ροβεσπιέρου", αλλά με νηφαλιότητα και βάζοντας τους πάντες και τα πάντα στην κρησάρα όχι της ευρωπαϊκής νομιμότητας του Μάαστριχτ, του Σένγκεν ή του ΝΑΤΟ αλλά του εθνικού μας συμφέροντος.

Το να εξεγερθούμε δεν σημαίνει όμως ότι χάσαμε την λογική μας ή ότι στραβωθήκαμε από την αγανάκτηση και την οργή.

Πρέπει πρώτα από όλα να καταλάβουμε, πως η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» δεν ακολουθεί την λογική των τυχοδιωκτών και των λαμογιών της πολιτικής , η οποία κινείται μεταξύ του «βλέποντας και κάνοντας» και του «ό,τι αρπάξουμε», αλλά σχεδιάζει με κάθε λεπτομέρεια την στρατηγική της και ασφαλώς δεν αφήνει τίποτε στην «τύχη».

Όταν λοιπόν
δημιούργησαν την «παγκόσμια οικονομική κρίση» με στόχο την οικονομική εξόντωση και την κατάρρευση των «Εθνών- κρατών», ήξεραν πως οι λαοί δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και θα ξεσηκωθούν. Ήξεραν δηλαδή πως οδηγούν τους εξαθλιωμένους και υπό εξόντωση λαούς στον δρόμο της απελπισίας και της οργής. Ήταν δηλαδή θέμα χρόνου να ανάψουν πολλές και ανεξέλεγκτες «φωτιές» υπό την μορφή λαϊκών κινημάτων και επαναστάσεων.

Εμπρός σε αυτό το ενδεχόμενο έχουν δύο επιλογές :

1) Να πνίξουν στο αίμα τις λαϊκές εξεγέρσεις απο την αρχή.

2) Να έχουν από τα πρίν δημιουργήσει πυρήνες "αντίστασης" με δικούς τους ανθρώπους ώστε όταν εκδηλωθεί η «φωτιά» να την κατευθύνουν εκεί που θέλουν.


Στην δεύτερη περίπτωση και εφ΄όσον χάσουν τον έλεγχο, 'οταν δηλαδή οι εξεγερμένοι δεν ακολουθήσουν τους μεταμφιεσμένους «Ροβεσπιέρους», η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» θα εφαρμόσει την γνωστή και πάγια πολιτική της εξολόθρευσης όσων της πάνε κόντρα, δηλαδή θα εφαρμοστεί και πάλι η πρώτη "επιλογή".

Ειδικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες, η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» φρόντισε έγκαιρα να πλέξει άπειρα δίχτυα και να στήσει αμέτρητες καμουφλαρισμένες "παγίδες" που τις τις περισσότερες φορές όχι μόνο δεν φαίνονται αλλά φαντάζουν σαν αντινεοταξικά "όπλα".

Να γιατί τώρα,
λίγο πρίν το τέλος και με εκδηλωμένη την τρομοκρατική επίθεση του ΔΝΤ και της ΤΡΟΪΚΑΣ, η πλανητική εξουσία δια των μεταμφιεσμένων πρακτόρων της, μας καλεί να ξεσηκωθούμε, όχι ως Έλληνες πατριώτες (αυτό θα ήταν άκρως επικίνδυνο και καταστροφικό για τα σχέδιά της) , αλλά ως ασυνείδητα μέλη μιας δήθεν αυθόρμητης και παγκόσμιας κινητοποίησης «αγανακτισμένων».

Ακόμα βέβαια
τα πράγματα δεν είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό τους και δεν έχουν φυσικά καταφέρει να περιορίσουν τον αγανακτισμένο λαό στις «επαναστατικές» μάντρες των προακατασκευασμένων ειδώλων τους .

Βλέπουν πως τελικά δεν πιάνει κανένα από τα «κόλπα» τους και πως ο Ελληνικός λαός αν και ακούει τους «εκ των αρίστων» όψιμους επαναστάτες του Κολωνακίου , ή τους κάθε είδους και προέλευσης «αντιεξουσιαστές», τελικά θα κάνει αυτό που του λέει η καρδιά του και όχι αυτό που του σφυρίζουν πονηρά οι νεοεποχήτικες «σειρήνες».


Για αυτό προσπαθούν να "αποστειρώσουν" το κίνημα των αγανακτισμένων μέσω καπελωμένων «λαϊκών συνελεύσεων» και στημένων «κληρώσεων» ομιλητών από μιλημένες και αδιάφανα εκλεγμένες «συντονιστικές επιτροπές».

Για αυτό χρησιμοποιούν κάθε δυνατή κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική «εφεδρεία» και όλα τα ΜΜΕ μπας και αποφύγουν την μετωπική σύγκρουση με τον λαό, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι αναπόφευκτη.

Να γιατί δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν τα μεταμφιεσμένα σε "αγανακτισμένους" τάγματα εφόδου τους σε προβοκάτσιες.

Τότε, όταν δηλαδή δεν θα μπορούν να κάνουν αλλιώς, οι μάσκες θα πέσουν και θα φανεί το απεχθές και φρικτό πρόσωπο της πλανητικής αυτής λέπρας και όλων εκείνων που την υπηρετούν είτε ως «επιτελικοί», είτε ως «Ροβεσπιέροι».

Για αυτό αύριο όλοι θα πρέπει να είμαστε στο Σύνταγμα.

Όχι τόσο για να δείξουμε στους εκπροσώπους – σφετεριστές της εξουσίας πως είμαστε απέναντί τους, αυτό το έχουν πιά αντιληφθεί και το ξέρουν πολύ καλά, όσο για να μην αφήσουμε ούτε εκατοστό ζωτικού χώρου να αναπτυχθούν ανάμεσά μας οι πεμπτοφαλαγγίτες της «Νέας Τάξης Πραγμάτων», μαγαρίζοντας με την υποκριτική βελούδινη επαναστατικότητά τους και τον «ορθολογισμό» της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας «νομιμότητας», το γνήσιο Ελληνικό πατριωτικό και επαναστατικό φρόνημα.


Όλοι λοιπόν αύριο στο Σύνταγμα για να δούμε ο ένας το πρόσωπο του άλλου και να μάθουμε επιτέλους πως αυτά που μας ενώνουν, δεν εκπορεύονται ούτε από τα ακροδεξιά ελλαδεμπορικά , ούτε από τους αποστειρωμένους σταλινικούς , ούτε από τους μεταλλαγμένους αριστερούς, ούτε από τα «κινήματα πινκ- πόνκ» τύπου «ανεξάρτητος πολίτης» , ούτε φυσικά από ψευτοαντιεξουσιαστές made in USA με φρόνημα «MTV».

Έφτασε η ώρα που ο Έλληνας θα μιλήσει με την καρδιά του λεβέντικα και όχι ως "ο σπυριάρης απολίτιστος Ιθαγενής της Νότιας Ευρώπης".


Επιστροφή στην κορυφή
ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 14, 2011 4:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/06/blog-post_5375.html


Αν αυτοί υποστηρίζουν τους απανταχού "αγανακτισμένους" τότε και ο Κιουταχής ήταν φιλέλληνας!!!



Οι ΗΠΑ στήνουν «αόρατο δίκτυο» για... κινητές επαναστάσεις
Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΤΣΑ




Η κυβέρνηση Ομπάμα προωθεί την ανάπτυξη συστημάτων «σκιώδους» διαδικτυακής πρόσβασης και κινητής τηλεφωνίας, τα οποία θα επιτρέπουν σε αντιφρονούντες χωρών να παρακάμπτουν τη λογοκρισία και να αποφεύγουν τον εντοπισμό τους από καθεστώτα, υποστηρίζει δημοσίευμα των «Νιου Γιορκ Τάιμς».

Στον πέμπτο όροφο ενός κτιρίου, επί της οδού «L» στην Ουάσιγκτον, για την ανάπτυξη αυτού του σχεδίου εργάζεται ένα γκρουπ που αποτελείται από 35άρηδες πρώην χάκερ και προγραμματιστές, οι οποίοι μοιάζουν με τύπους βγαλμένους από μια ροκ μπάντα.

Στο παρελθόν όλοι τους εργάζονταν για λογαριασμό εταιρειών, με σκοπό την προστασία των ψηφιακών τους μυστικών. Σήμερα, συνδέουν εξαρτήματα στο πρωτότυπο ενός «Διαδικτύου σε βαλίτσα».

Το πρότζεκτ βασίζεται σε μια εκδοχή της αποκαλούμενης «mesh technology», η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ένα κρυφό ασύρματο δίκτυο μεγάλης εμβέλειας μέσω προσωπικών φορητών υπολογιστών ή κινητών τηλεφώνων.

Στην ουσία, αυτές οι συσκευές λειτουργούν ως «ενδιάμεσοι» για να... μοιραστούν αρχεία σε χρήστες, δίνοντας πρόσβαση στο παγκόσμιο Διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Λευκός Οίκος ενέκρινε τη χρηματοδότηση ενός σχεδίου αξίας 2 εκατ. δολαρίων, που συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία ανεξάρτητων δικτύων κινητής τηλεφωνίας σε ξένες χώρες.

Το σύστημα αναπτύχθηκε αρχικά από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και αξιοποίησε διάφορα εργαλεία λογισμικού τα οποία είχαν δημιουργήσει χάκερ.

Την ανησυχία ότι τα καθεστώτα θα μπορούν να εντοπίσουν τους χρήστες επιχείρησε να διαλύσει ο Σάσα Μέινραθ, επικεφαλής του προγράμματος «Διαδίκτυο σε μια βαλίτσα». «Θα κατασκευάσουμε μια διαφορετική υποδομή, που θα είναι αδύνατο να κλείσει, να ελεγχθεί και να τεθεί υπό παρακολούθηση», δήλωσε σχετικά στο ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Η πολιτική πρωτοβουλία για την κατασκευή ενός «αόρατου δικτύου», με σκοπό να βοηθήσει τους ακτιβιστές χώρων όπως η Συρία, το Ιράν, η Λιβύη -και με το σκεπτικό ότι αργότερα θα χρησιμοποιηθεί στην Κίνα- να επικοινωνούν με το εξωτερικό, ανήκει στη Χίλαρι Κλίντον.

Το σχέδιο, μάλιστα, απέκτησε ακόμα περισσότερους υποστηρικτές όταν ο τέως πρόεδρος της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ, και πρόσφατα η κυβέρνηση της Συρίας έκλεισαν την πρόσβαση των πολιτών στο Ιντερνετ κατά τη διάρκεια των εξεγέρσεων.

Μέχρι το τέλος του 2011, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει εγκρίνει κονδύλια ύψους 70 εκατ. δολαρίων για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που θα αποτρέπουν ξένες κυβερνήσεις να «κατεβάζουν» τον διακόπτη στο Ιντερνετ.

("Κλασσικοπερίπτωση": Το παρακάτω σημείο αποδεικνύει περίτρανα το ποιός μπορεί να κρύβεται πίσω απο "λαϊκές εξεγέρσεις" με γενικά και άοριστα αιτήματα για "περισσότερη δημοκρατία" , "ισότητα" κλπ)

Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης Ομπάμα θεωρείται ότι αντικατοπτρίζει το νέο δόγμα των ΗΠΑ αναφορικά «με την προώθηση της δημοκρατίας και την υπεράσπιση της ελευθερίας λόγου» σε καταπιεστικά καθεστώτα.

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, αλλά και μέχρι πρόσφατα, το έργο αυτό -το οποίο είχε χαρακτήρα και προπαγάνδας- είχε αναλάβει ο ραδιοφωνικός σταθμός «Φωνή της Αμερικής».

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=14/06/2011&id=284096


Επιστροφή στην κορυφή
σατανική σύμπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 14, 2011 5:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παράθεση:
Η κυβέρνηση Ομπάμα προωθεί την ανάπτυξη συστημάτων «σκιώδους» διαδικτυακής πρόσβασης και κινητής τηλεφωνίας, τα οποία θα επιτρέπουν σε αντιφρονούντες χωρών να παρακάμπτουν τη λογοκρισία και να αποφεύγουν τον εντοπισμό τους από καθεστώτα, υποστηρίζει δημοσίευμα των «Νιου Γιορκ Τάιμς».

Στον πέμπτο όροφο ενός κτιρίου, επί της οδού «L» στην Ουάσιγκτον, για την ανάπτυξη αυτού του σχεδίου εργάζεται ένα γκρουπ που αποτελείται από 35άρηδες πρώην χάκερ και προγραμματιστές, οι οποίοι μοιάζουν με τύπους βγαλμένους από μια ροκ μπάντα.


Επίθεση χάκερ στη ιστοσελίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας

Τυχαίο; Μπορεί. Μπορεί και όχι...
Οι καιροί είναι γκαστρωμένοι.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες