Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Καθεστωτικές υμνολογίες για τους «αγανακτισμένους...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 31, 2011 1:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Καθεστωτικές υμνολογίες για τους «αγανακτισμένους... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καθεστωτικές υμνολογίες για τους «αγανακτισμένους»: Η Ιστορία καγχάζει!



Η ιστορία καγχάζει περιπαιχτικά και λίαν μοχθηρά: Σύσσωμο το καθεστώς με τους πολύχρωμους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς «μπράβους» του υμνούν και θεοποιούν τους «αγανακτισμένους» που κατακλύζουν τις πλατείες «αυθορμήτως», σαν άτομα χωρίς «συλλογικό εγώ», σαν «σκόρπια» και «ασυνάρτητη» διαδήλωση, ΧΩΡΙΣ πολιτικούς και οργανωτικούς άξονες, χωρίς συλλογικούς αποκρυσταλλωμένους στόχους και πολιτικές ιδέες, χωρίς «υποκινητές», «καθοδηγητές» και οργανώσεις, χωρίς ΗΓΕΤΕΣ…

Όλοι αυτοί που ωρύονται υστερικά εναντίον κάθε οργανωμένης λαϊκής εκδήλωσης χειροκροτούν εξίσου υστερικά σήμερα τους «αγανακτισμένους»!!!

Προσέξτε όμως: χειροκροτούν, υμνολογούν και θεοποιούν την έλλειψη οργάνωσης και καθοδήγησης, την έλλειψη αποκρυσταλλωμένων πολιτικών, προγραμματικών και οργανωτικών αξόνων, γύρω από τους οποίους η αγανάκτηση του λαού και η αυθόρμητη ΟΡΓΗ θα γίνονταν ο ιμάντας και ο μοχλός, αλλά και ο παραπέρα πυροδότης της ΔΡΑΣΗΣ, της ανατρεπτικής, ΣΕΙΝΗΔΗΤΗΣ δράσης…

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ και ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ την ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ κάθε συλλογικού, οργανωτικού ιμάντα, την ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ της Βαβυλωνίας, τη μικροαστική ΕΞΑΡΣΗ του ατομικισμού, την αγελαία υστερία του ατομικού «ΕΓΩ»: της ατομικής «άποψης».

Η ιστορία καγχάζει!

Αυτοί που πελέκιζαν και πελεκίζουν με πρωτοφανή κανιβαλική αγριότητα τις απεργιακές κινητοποιήσεις και μαζικές εκδηλώσεις των εργαζομένων και του ελληνικού λαού, αυτοί που συκοφαντούν κάθε εργατική και λαϊκή εκδήλωση σαν ένδειξη «ανευθυνότητας», σαν «υπονόμευση» της «οικονομίας», σαν «ταλαιπωρία» των κατοίκων, ακόμα και σαν «τρομοκρατία» εναντίον του λαού και τόσα άλλα, ΤΩΡΑ μετατρέπονται σε κήρυκες των «ειρηνικών» συναθροίσεων των «πολιτών», ΑΡΚΕΙ αυτές να είναι απλά βογγητά και ασυνάρτητες κραυγές χωρίς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, χωρίς ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ και ΟΡΓΑΝΩΣΗ…

Ο ΣΚΑΪ που ζητούσε ακόμα και την κατάργηση άρθρων του Συντάγματος για να τίθενται εκτός νόμου οι συναθροίσεις, τώρα θεοποιεί τις «συναθροίσεις» των Πλατειών!!!

Το MEGA παραληρεί και αυτό για το «νέο κίνημα» το οποίο είναι ΕΞΩ και ΥΠΕΡΑΝΩ των κομμάτων και κάθε έννοιας Συντονισμού και Οργάνωσης. Η Τρέμη, ο Πρετεντέρης και το άλλο «όνειδος» της παρέας, ο Τσίμας, «τεκμηριώνουν» το νέο ιδεολόγημα των «νταβάδων»: Της «πανεθνικής συνάθροισης» των ασυνάρτητων, ανοργάνωτων κι χωρίς ηγέτες «Αγανακτισμένων»!!!

Οι γενίτσαροι του MEGA έχουν τη «σοφία» του Λαμπρακιστάν: την πιο καλοδουλεμένη φόρμα των νεοταξικών ιδεολογιών. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι «κινήματα» χωρίς Πολιτική και Οργάνωση, χωρίς δική τους ΕΞΟΥΣΙΑ μοιραία χειραγωγούνται και ποδηγετούνται από την υπάρχουσα ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΕΞΟΥΣΙΑ: Του καθεστώτος, των δομών του και των ποικίλων και πολύχρωμων μεταμφιέσεών του…

Αυτό το νεοταξικό ιδεολόγημα το έχει περιγράψει πολύ εύστοχα ο Φρομ από παλιά:

«Ο σύγχρονος καπιταλισμός χρειάζεται ανθρώπους που να αισθάνονται ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, μη υποκείμενοι σε καμία εξουσία, ή αρχή, ή συνείδηση –ωστόσο πρόθυμους να δέχονται διαταγές , να κάνουν ό,τι απαιτούν από αυτούς, να εφαρμόζουν καλά στην κοινωνική μηχανή, χωρίς τριβή, ανθρώπους που να μπορούν να καθοδηγούνται χωρίς βία, να ποδηγετούνται χωρίς ηγέτες, να παρακινούνται χωρίς σκοπό…».

Αυτά ακριβώς θεοποιούν όλα τα κανάλια στο «κίνημα» των «αγανακτισμένων».

Πρώτη στο χορό και η κατοχική ΕΡΤ.


Ακόμα και η …Πετρούλα του ΣΤΑΡ στο χορό της …αγανάκτησης!!!

Σύσσωμο και το πολιτικό κατεστημένο των επαγγελματιών απατεώνων. Και αυτό υμνεί το ανοργάνωτο και ακαθοδήγητο «κίνημα» της λαϊκής αγανάκτησης!!!

Οι προβοκατόρικες διαφοροποιήσεις κάποιων «λαγών» του χυδαίου τραμπουκισμού (Πάγκαλος, Καρατζαφέρης και ΣΙΑ), απλώς παρέχουν το άλλοθι στον κόσμο της πολιτικής και δημοσιογραφικής απάτης να θεοποιήσει την άσφαιρη «εξέγερση» των ατομικοτήτων…

ΟΣΟ το αυθόρμητο της λαϊκής αγανάκτησης και οργής παραμένει ατμός χωρίς κύλινδρο και έμβολο (οργάνωση και καθοδήγηση και δικά του όργανα δράσης-εξουσίας) θα εξατμίζεται και θα γίνεται από το ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ της Ιστορίας, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ των παιχνιδιών του καθεστώτος.

Αυτό το «αυθόρμητο» θεοποιείται από τους μηχανισμούς εξουσίας, ακριβώς γιατί εδραιώνει τους μηχανισμούς εξουσίας και διευκολύνει τα πολιτικά τους παιχνίδια, ΟΣΟ παραμένει χωρίς Πολιτική, Οργάνωση και καθοδηγητικά όργανα.

ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ αυτό το «αυθόρμητο» ακριβώς γιατί στο όνομα της σήψης των κομμάτων καταργούν κάθε έννοια κόμματος και οργάνωσης, κάθε οργανωτικό ιμάντα και ιστό της κοινωνίας.

Τα νεοταξικά ιδεολογήματα συνίστανται σε τούτο: Στην ισοπέδωση και κατάργηση κάθε κοινωνικού, εθνικού, πολιτικού και πνευματικού ιστού. Στη κατάργηση κάθε ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Τα συνδικάτα, οι οργανώσεις και τα κόμματα, καθώς και οι λαϊκοί ηγέτες αποτελούν ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ στοιχεία του εθνικού και πολιτικού ιστού των κοινωνιών.

Το γεγονός ότι αυτά τα συνδικάτα και αυτά τα κόμματα έχουν ενσωματωθεί στο νεοταξικό καθεστώς και αποτελούν τους «μπράβους» του ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι πρέπει να ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ την έννοια της οργάνωσης και του κόμματος.

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. Στο φρενοβλαβή ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ των μαφιών του χρήματος…

Προς αυτήν την κατεύθυνση υμνολογούν και ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ την ανοργάνωτη και ακαθοδήγητη ασυναρτησία της λαϊκής ΟΡΓΗΣ και αγανάκτησης.

Διαβάστε επίσης και άλλες σχετικές αναλύσεις ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5696


Η ΚΡΙΣΗ της ανθρωπότητας είναι σήμερα ΚΡΙΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.

Επαναστατικά και αυθεντικά λαϊκά ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ πρέπει σήμερα να οικοδομήσουμε, να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ για μια τέτοια οικοδόμηση και ΟΧΙ να καταργήσουμε κάθε έννοια ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και ΗΓΕΣΙΑΣ, συνακόλουθα και Δημοκρατίας…

Ο Τρότσκι το έχει διατυπώσει πολύ παραστατικά:

«Χωρίς διευθυντική οργάνωση η ενέργεια των μαζών θα διασκορπιζόταν όπως ο ατμός που δεν είναι κλεισμένος μέσα σε ένα κύλινδρο με έμβολο. Ωστόσο η κίνηση δεν προέρχεται ούτε από τον κύλινδρο ούτε από το έμβολο, μα από τον ατμό»!

Το ίδιο και ο Λένιν:

«Χωρίς την ανάπτυξη του συνειδητού, όμως, τα αυθόρμητα ξεσπάσματα δε θα γίνουν ποτέ τίποτα «περισσότερο (από) ξεσπάσματα απόγνωσης κι εκδίκησης παρά αγώνας».

Αυτά για κάποιες σέχτες που πιστεύουν ότι δεν κάθονται στις πολυθρόνες με το να υποκαθιστούν την πολιτική παρέμβαση από την τρεχάλα των ποδιών τους, περιφέροντας τα κουρέλια τους και την πολιτική τους μιζέρια (καμία παραγωγή ιδεών) από εδώ και από κει…

Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 31, 2011 7:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι «ανανήψαντες» θαυματοποιοί θυμήθηκαν όψιμα την «αγανάκτηση»!



Δεν θα μπορούσε να μείνει ο Μίκης και η ακαδημαϊκή παρέα του έξω από το τελετουργικό θέαμα που παρέχει το καθεστώς στη λαϊκή αγανάκτηση.

Ο πρύτανης Πελεγρίνης και η ακαδημαϊκή «φρουρά» του Μίκη (Κασσιμάτης και Μπέης), μαζί με άλλους, υποδυόμενοι πλέον «πατριωτικό» και «αντιπαγκοσμιοποιητικό» ένδυμα, ανακάλυψαν αιφνιδίως και δραματικά οψίμως το βρώμικο πολιτικό κόσμο, τις ληστείες και τους δωσιλογισμούς του εξαρτημένου πολιτικού συστήματος!!!

Τώρα που η καταστροφή της χώρας έχει συντελεστεί, τώρα που τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί και αποτεφρωθεί, τώρα που το καθεστώς καταρρέει, από μόνο του, σαν σκουλικισμένος καρπός, ΤΩΡΑ και αυτοί …αγανάκτησαν!!!


Σε όλη τους τη ζωή υπηρέτησαν με το αζημίωτο το καθεστώς, σαν βασικά γρανάζια της αποδόμησης και της καταστροφής της ελληνικής κοινωνίας.


Σήμερα, λοιπόν, που γράφεται ο επίλογος της τραγωδίας και του δικού τους έργου, «ανένηψαν» ξαφνικά, κραυγάζουν «εθνικά», και αυτοπροβάλλονται σαν θαυματοποιοί, σαν οι «άριστοι» και οι «ανεξάρτητοι» εθνοσωτήρες.

Τόσο «ανεξάρτητοι» που σπεύδουν να γνωστοποιήσουν τις «λύσεις» τους (να δώσουν και τα συνταγματικά τους φώτα) στον κορυφαίο θεσμικό παράγοντα του καθεστώτος, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος ΜΟΧΘΕΙ για την «πανεθνική συναίνεση»!!!

Μοχθούν, λοιπόν, αυτοί οι μακιγιαρισμένοι Ιάγοι να παγιδεύσουν την κοινωνική απελπισία και να δώσουν την καθεστωτική ειδωλολατρική ηγεσία στη λαϊκή ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ που ρέει, διάχυτη στις Πλατείες, χωρίς κοίτη και προορισμό.

Δίπλα και αυτοί στο Σύνταγμα, στα Προπύλαια, διαδηλώνουν την «αγανάκτησή» τους!!!

Διαβάστε την ιστορία των θαυματοποιών «σωτήρων» μας.

Το πήραμε από το Κλασσικοπερίπτωση»
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/05/blog-post_3321.html


Η "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΙΤ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ (ΠΑΛΙ) ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ




Στις 31 Μαϊου, η λεγόμενη "πνευματική ελίτ", μας καλεί να ξεσηκωθούμε στα προπύλαια του Πανεπιστημίου. Προφανώς δεν τους αρέσει ο ξεσηκωμός ο οποίος ήδη ξεκίνησε και θέλουν να μας ξεσηκώσουν πιο "ελιτίστικα" και κατα πάσα πιθανότητα με τους δικούς τους όρους.

Εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι "πνευματικοί ηγέτες" που μας καλούν στα προπύλαια...

Εχουμε και λέμε:

1. Θεοδόσης Πελεγρίνης.

Ο πρύτανης (....), κατα τη θητεία του οποίου στις 8/2/2011 αναγορεύτηκε ο Προέδρος του Eurogroup Jean-Claude Juncker (Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ) Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του ...
Πανεπιστημίου Αθηνών (!) (βλ ανακοίνωση http://www.interel.uoa.gr/el/palaio_pan.html ).
Οι ίδιοι του οι φοιτητές απαίτησαν την παραίτηση του, αφού ήταν ο άμεσα υπεύθυνος για την είσοδο των 300 λαθρομεταναστών στη νομική σχολή. Τέλος, είναι ο πρύτανης, με απόφαση του οποίου καταργήθηκε το πανεπιστημιακό άσυλο.

2. Κωστας Μπέης.

Ο ορισμός του βαθέως Πασόκ, ο άνθρωπος ο οποίος αναγορεύτηκε υφηγητής επί χούντας όπως ο ίδιος παραθέτει στο βιογραφικό του - http://www.kostasbeys.gr/author.php (και όλοι γνωρίζουμε ποιοι καταλάμβαναν θέσεις και αξιώματα την εποχή της χούντας), ο άνθρωπος ο οποίος οπως ο ίδιος ομολόγησε ήταν δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου από το 1981, ο άνθρωπος ο οποίος όπως ο ίδιος αναφέρει στο βιογραφικό του υπηρέτησε (προφανώς με αδρό μισθό) διάφορες θέσεις του δημόσιου τομέα :
"Στο δημόσιο τομέα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του - κατά χρονική σειρά - ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ, γενικός γραμματέας του υπουργείου παιδείας και, μ\\\\\\\' αυτήν την ιδιότητα, πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ανώτατης Παιδείας, πρόεδρος του Συμβουλίου Τεχνολογικής Εκπαίδευση και πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής των Γενικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, όπως επίσης γενικός γραμματέας της προεδρίας της Δημοκρατίας, γενικός γραμματέας της Βουλής, πρόεδρος και μέλος πολλών νομοπαρασκευαστικών επιτροπών. Καθώς και ως υπηρεσιακός υπουργός δημόσιας τάξης."
Αυτός ο άνθρωπος, 85 χρονών σήμερα, παρότι σταθερά υπηρέτησε όλες τις παραπάνω δημόσιες θέσεις (και προφανώς χρυσοπληρώθηκε διπλούς, τριπλούς και δεκαπλούς μισθούς), τώρα θέλει να μας σώσει απο το ίδιο το τέρας το οποίο εξέθρεψε.

3. Γεώργιος Κασσιμάτης.


Αντιγράφω απότο βιογραφικό του (http://www.kremalis.gr/object.php?obj=9f203e8):
Από το 1981 μέχρι το 1988 υπήρξε Διευθυντής του Νομικού Γραφείου Πρωθυπουργού και Νομικός Σύμβουλος Πρωθυπουργού. Από το 1997 μέχρι το 1998 υπηρέτησε ως Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Ήταν, κατά τα έτη 1978-1980, αναπληρωματικό μέλος του Συμβουλίου Ιθαγενείας του Υπουργείου Εσωτερικών, κατά τα έτη 1982-1985 μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO και μέλος, σε δύο θητείες, του Ειδικού Δικαστηρίου Εκδίκασης Αγωγών Κακοδικίας. Το 2003, με απόφαση του Προέδρου της Βουλής και με ομόφωνη έγκριση της Διάσκεψης των Προέδρων του Αντιπροσωπευτικού Σώματος, ορίσθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπρόεδρος του «Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία». Είχε ενεργό συμμετοχή στο προπαρασκευαστικό στάδιο της κατάρτισης και της αναθεώρησης του Συντάγματος το 1975, στη δε αναθεώρηση του Συντάγματος του 1986, ως νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, συνέταξε το σχέδιο αναθεώρησης και συμμετείχε ενεργώς στη διαμόρφωσή του όλη τη διάρκεια της αναθεωρητικής διαδικασίας. Τα έτη 1974 και 1975, ήταν μέλος της επιστημονικής «Ομάδας Εργασίας προς Μελέτην και Αναθεώρησιν του Οργανικού Νόμου του διέποντος τα Α.Ε.Ι.» (Ομάδα Ευρυγένη) του Υπουργείου Παιδείας. Από το 1974 μέχρι σήμερα, υπήρξε πρόεδρος ή μέλος πολλών νομοπαρασκευαστικών επιτροπών και είχε ενεργό μέρος σε πλήθος νομοπαρασκευαστικών διαδικασιών και από τον Ιανουάριο 2005, είναι Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων υπό τον Πρωθυπουργό για τη Δημόσια Διοίκηση. Από το 1982 είναι μέλος του Νομικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος και από το 1999 μέχρι το 2002 νομικός σύμβουλος στην κρατική εταιρεία «Κτηματολόγιο Α.Ε».
Υπολογίστε πόσους μισθούς έπαιρνε αυτός ο άνθρωπος από το Ελληνικό δημόσιο τόσα χρόνια. Πρασινοφρουρός από τους λίγους, όπως ο ίδιος αναφέρει, ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ τόσο το 1975, όσο και το 1986. Και στις δύο αναθεωρήσεις, ο Πρόεδρος της δημοκρατίας απογυμνώθηκε των εξουσιών του και κατήντησε η μαριονέτα που είναι σήμερα. Το πιο ανατριχιαστικό, είναι το γεγονός ότι από το 1982, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (!)

4. Νότης Μαριάς.

Ακόμη ένας επαναστάτης που έριξε τη χούντα. Αντιγράφω από το βιογραφικό του (http://www.biblioasi.gr/author_info.php?authors_id=788
):
Ο Νότης Μαριάς είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Ευρωπαϊκών Θεσμών στο Vesalius College του Ελευθέρου Πανεπιστημίου των Βρυξελλών, δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και ειδικός επιστήμονας του προγράμματος Jean Monet στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Διετέλεσε Επίκουρος Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης του Μάαστριχ, επιστημονικός συνεργάτης στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Διευθυντής του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης του ΕΚΔΔ, Πρόεδρος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και μέλος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Κατάρτισης του Τορίνο. Έχει εκδώσει τα βιβλία European Citizenship και The European Ombudsman και έχει γράψει δεκάδες άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και εφημερίδες στην Ελλάδα και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γεννήθηκε το 1957 και συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα της μεταπολίτευσης ενώ την περίοδο 1976-78 ήταν μέλος του Κ.Σ. της ΕΦΕΕ. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Πολυχρονάκη και έχει δύο γιους.
Αλλος ένας καθηγητής που πληρωνόταν τόσα χρόνια δέκα μισθούς από ευρωπαϊκά και Ελληνικά χρήματα, πρασινοφρουρός και αυτός (διετέλεσε συνεργάτης κ.ο. Πασόκ στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο), γνώριζε εκ των έσω όσα ετοιμάζουν η Ε.Ε. και οι παρατρεχάμενοι (Επίκουρος Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης του Μάαστριχ). Εδώ και καιρό φωνάζει για το μνημόνιο και την παραχώριση της εθνικής μας κυριαρχίας, και προτείνει σαν λύση τη συλλογή υπογραφών (!) με τη βοήθεια της ΓΣΕΕ (!) της ΑΔΕΔΥ (!) και της ΟΛΜΕ (!!!).

5. Μίκης Θεοδωράκης.

Ο "ηγέτης" που δεν κατάφερε να επιλέξει ούτε τους ανθρώπους που έχει γύρω του με τη βοήθεια των οποίων υποτίθεται θα έσωζε τη χώρα, η μουσική διάνοια (δεν αμφισβητώ αυτή του την ιδιότητα - είμαι πολύ μικρός για να το κάνω) με την βρεφική όμως πολιτική αντίληψη και τις μηδενικές ηγετικές του ικανότητες (αυτή του την ιδιότητα έχω κάθε δικαίωμα να αμφισβητώ), ο βουλευτής άνευ χαρτοφυλακίου επι πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, ο "ηγέτης" που στην ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος του σήκωσε το λάβαρο της άμεσης δημοκρατίας και αμέσως μετά χαρακτήρισε "τσουκνίδες" και προδότες όσες σπίθες ζήτησαν την εφαρμογή της, ο "ηγέτης" ο οποίος επέλεξε τον τέως οργανωτή του κόμματος της ΝΔ σαν υπαρχηγό του, στη συνέχεια τον καθαίρεσε, στη συνέχεια απέμπεψε αυτούς που του ζήτησαν να τον καθαιρέσει, και στο τέλος έδιωξε αυτούς που κατηγόρησαν αυτούς που του είπαν να τον διώξει, τώρα συναιτερίστηκε με τους παραπάνω πρασινοφρουρούς για να σώσουν τη χώρα.

Αγαπητοί κύριοι της "πνευματικής ελίτ". Αν δεν το καταλάβατε, η επανάσταση ξεκίνησε. Ο κόσμος είναι στο δρόμο και άρχισε να αυτο-οργανώνεται. Και όλα αυτά χωρίς εσάς. Μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά η Ελλάδα αυτή τη φορά θα σωθεί μόνη της, ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ!

Κρατήστε λοιπόν τους παχυλούς μισθούς σας. Ετσι κι αλλιώς δεν έχετε πρόβλημα. Το πρόβλημα το έχει ο Ελληνικός λαός και αυτός θα το λύσει. Αρκετά μας "βοηθήσατε". Καλό θα ήταν όμως, να αφαιρέσετε τα βιογραφικά σας απο το διαδίκτυο, διότι αποτελούν απόδειξη της μέχρι σήμερα προδοσίας σας.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

http://thalamofilakas.blogspot.com/2011/05/blog-post_29.html

Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 31, 2011 11:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μέσα στη θύελλα να μη χάσουμε την πυξίδα.



Αυτή η ψύχωση των καναλιών υπέρ της «ανοργάνωτης» θύελλας της λαϊκής αγανάκτησης μήπως, αλήθεια, είναι η άβυσσος της κατάρρευσης του καπιταλισμού η οποία έχει οδηγήσει τους καπιταλιστές να πουλάνε οι ίδιοι το σχοινί που θα κρεμαστούν;

Θα ήταν ωραία να ήταν έτσι. Δυστυχώς τέτοια θαύματα δεν γίνονται. Οι δήμιοι των λαών και τα προπαγανδιστικά τους πορνεία δεν αυτοκτονούν. Αυτοί μόνο δολοφονούν. Σε ποτίζουν σύγχρονα ζαχαρωμένα ναρκωτικά για να μη σκέφτεσαι, να μην αισθάνεσαι και να μην διακρίνεις τα σχέδια εξόντωσης που σου ετοιμάζουν.

Όταν μιλάνε αυτοί για «εξέγερση» της λαϊκής αγανάκτησης και επαινούν τη λαϊκή αγανάκτηση κάτι δεν πάει καλά. Κάποιο λάκκο μας ετοιμάζουν.

Αλίμονο αν νιώσει ένας λαός καλά όταν τον χαϊδεύει στην πλάτη το χέρι των δημίων του.

Εδώ σήμερα τον αγανακτισμένο λαό δεν τον χαϊδεύουν απλώς στην πλάτη τα χέρια των «νταβάδων», τα «αγανακτισμένα» είδωλα του καθεστώτος και οι δημοσιογραφικές πόρνες του.

Εδώ, σήμερα, όλοι αυτοί οι καταχθόνιοι υμνολογούν παραληρηματικά τη ειρηνική και ακηδεμόνευτη λαϊκή αγανάκτηση.

Ακούς τον Λαζόπουλο, αυτόν το μέγα τηλεοπτικό σταρ των «νταβάδων» και νομίζεις ότι βιώνεις μια επαναστατική θύελλα ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του συστήματος.

Αυτό φυσικά σαν αίσθηση της ατμόσφαιρας. Με μια πιο προσεκτική επεξεργασία, όμως, των λόγων του καθεστωτικού τηλεοπτικού αγκιτάτορα ανακαλύπτεις την ΟΥΣΙΑ: Την ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτών των κομμάτων και αυτών των πολιτικών με την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άλλων «νέων», «άφθαρτων» «καθαρών» και «ικανών»

Αναπαλαίωση του καθεστώτος και «ανανέωση» του πολιτικού τσίρκου ζητάει ο μέγας τηλεοπτικός αγκιτάτορας της «λαϊκής αγανάκτησης» και ΟΧΙ κανένα γκρέμισμα των «νταβάδων» του και των καθεστωτικών θεμελίων, που αυτά και μόνο αυτά, καθορίζουν και τις λειτουργίες του πολιτικού τσίρκου…

Ανοίγεις το ΑΛΤΕΡ και βλέπεις και εκεί τα μαντρόσκυλα του καθεστώτος να έχουν φορέσει επαναστατικούς μπερέδες, να ωρύονται εναντίον του καθεστώτος, να υμνολογούν τους «αγανακτισμένους» και να προβάλλουν αφηνιασμένα τη συγκέντρωση και την «αγανάκτηση» του Μίκη!!!

Με το ΕΧΤΡΑ και το ΚΟΝΤΡΑ παθαίνεις παράκρουση. Εδώ τα ποικίλα δημοσιογραφικά βυθοκορήματα βρίσκονται σε «επαναστατικό» σεληνιασμό.

Ο Παπαγιάννης, ο Σπύρος Καρατζαφέρης, ο Κουίκ και οι λοιποί, όλοι τους με θητεία σε καθεστωτικούς βόθρους, έχουν υψώσει το λάβαρο της «εξεγερμένης αγανάκτησης», και κτυπάνε τα ταμπούρλα της προβολής, της αχαλίνωτης προβολής, του Μίκη και της «ειρηνικής εξέγερσής» του!!!

Όλα τα κανάλια (με τους τηλεστάρ), από τα πλέον «σοβαρά» μέχρι τα πλέον χυδαία λαϊκίστικα (στον αγώνα και τα μεσημεριανά τηλεπαράθυρα), το ίδιο το κρατικό κανάλι, χτυπάνε τα πλήκτρα της υμνολογίας των «αγανακτισμένων», και των οψίμως «ανανηψάντων» καλλιτεχνικών και ακαδημαϊκών ειδώλων…

Είναι τόσο κατακλυσμιαία και θυελλώδη αυτή η «επαναστατική» έπαρση που χάνεις στιγμιαίως την πυξίδα και νιώθεις τούτο το θλιβερό: Ή κόσμος έχει παραφρονήσει και οι επαναστάσεις πλέον καθοδηγούνται από αυτούς που θέλουν να γκρεμίσουν ή ότι έχεις ο ίδιος τρελαθεί…

Πράγματι, χωρίς πυξίδα μέσα σ’ αυτή τη θύελλα της λαϊκής αγανάκτησης από τη μια και από την άλλη της ψυχωτικής ενίσχυσης (από τους μηχανισμούς του καθεστώτος) των «ακηδεμόνευτων αγανακτισμένων», χάνεις το μπούσουλα και βλέπεις αυτά που θέλεις να δεις, πιστεύεις αυτά που θέλεις να πιστέψεις, ονειρεύεσαι όνειρα θερινής νυκτός…

Στη φάση αυτή, λίγοι θα κολυμπήσουν κόντρα στο ρεύμα. Αυτό το ρεύμα θα λυγίσει και θα πνίξει πολλούς. Εξάλλου είναι τόσο γιγαντωμένη η απελπισία των ανθρώπων και η αηδία τους για τις πολιτικές μορφές του συστήματος και ΟΧΙ για τα καθεστωτικά του θεμέλια και τις λειτουργίες του, που θα καταπιούμε, σε ένα πρώτο στάδιο, αμάσητη την τροφή που θα μας δώσουν.

Δεν είναι δυνατόν να μην πληρώσουμε τα πολιτικά και ιδεολογικά μας χρέη, τα χρέη της σκέψης μας και των μεγάλων ηττών του λαϊκού κινήματος.

Θα τα πληρώσουμε και με τοκογλυφικούς τόκους…

Η περίοδος φυσικά αυτή θα είναι μικρή. Το καθεστώς δεν θα σωθεί με κανένα φάρμακο και υπνωτικό. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και οι ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ των «αγανακτισμένων» πολύ πλούσιες: Μαθήματα γνώσης και πολιτικής συνείδησης…

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 01, 2011 9:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα πρωτοσέλιδα των Μεγάλων "καθοδηγητών"!!!
Όποιος ξέρει να αποκωδικοποιήσει τη γλώσσα της πρώτης σελίδας αντιλαμβάνεται τα ΠΑΝΤΑ...
Ο Μίκης σε περίοπτη θέση!!!!




Ανοικτά βγαίνει και ο εθνικός μας εργολάβος!!!



Το ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ πάντα είναι πιο "διακριτικό"!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Πάρβους



Ένταξη: 01 Ιούν 2011
Δημοσιεύσεις: 1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 01, 2011 12:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Την λύση την ξέρει στο πίσω μέρος του μυαλού του ο μέσος έλληνας, είναι η έξοδος απ'το ευρώ και η επάνοδος στο εθνικό νόμισμα την δραχμή μας. Ήδη μας λείπει και οι παρενέργειες απ'την απουσία εθνικού νομίσματος μας έχουν οδηγήσει στον μάυρο μεσαίωνα του ΔΝΤ, των δυνάμεων της Ευρ. ένωσης, και των σκοτεινών ολιγαρχιών του διεθνούς τοκογλυφικού - κερδοσκοπικού κεφαλαίου.Αντί να συγκεντρώνονται με εθνικές σημαίες (σωστό κι αυτό) και να φωνάζουν έτσι απλά κι αόριστα να φύγουν όλοι και όλα - που πρέπει να γίνει κι αυτό αμέσως μετά την αποχώρηση απ΄το ευρώ- πρέπει να απαιτήσουν μαζικά, εθνικά, την έξοδο απ'το διεθνιστικό νόμισμα που μας έβαλε με ψεύτικα στοιχεία ο Σημίτης, και κατ'αυτόν τον τρόπο όλοι οι ευρωπαϊστές (δηλαδή ολιγαρχικοί μεγαλοκλέφτες πασόκ και νδ και συνοδοιπόροι) θα αφανιστούν από προσώπου ελλάδας.
_________________
κάτω τα πάνω και πάνω τα κάτω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 01, 2011 2:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο λογαριασμός (σε αυτούς που τα φάγανε)
Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΛΗΠΕΤΡΟ



Σε καιρούς σύγχυσης, αβεβαιότητας και απόγνωσης, όπως αυτοί που ζούμε, ένα από τα λίγα δεδομένα που έχουμε, όταν συλλογιζόμαστε το μαύρο σήμερα και το άραχνο αύριο, είναι ότι όλοι μαζί τα φάγανε!

ΟΛΟΙ τους, δημιουργήματα αλλά ταυτοχρόνως αρμοί και πυλώνες του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος, και γνώριζαν το μεγάλο φαγοπότι και δεν έκαναν το παραμικρό για να σταματήσει.

Ολοι μαζί κοίταζαν τις βιομηχανίες να σβήνουν, τα χωράφια να εγκαταλείπονται, τα «αναπτυξιακά σχέδια» να εκφυλίζονται σε rooms to let και διανομή επιδοτήσεων και όλοι μαζί έσπρωχναν τη χώρα σε ένα ταξίδι δίχως γυρισμό: «αντιμετωπίζοντας» την ανεργία με πελατειακούς διορισμούς στο Δημόσιο.

ΟΛΟΙ μαζί, πράσινοι και γαλάζιοι,
έβλεπαν την παιδεία να αποσυντίθεται, τα νοσοκομεία να αρρωσταίνουν, τα λαδώματα να δίνουν τον τόνο και όλοι μαζί, γαλάζιοι και πράσινοι, φύτευαν πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα και δελτία των 8.30 για να ξεχνιόμαστε.

ΜΑΖΙ. Πάντα μαζί επί της ουσίας.
Διαφωνώντας όσο χρειαζόταν για να έχει το σύστημα εναλλακτικές λύσεις όταν έφτανε η ώρα της κάλπης.

Γιατί, λ.χ., δεν έκαναν κάτι για να αλλάξει το σύστημα των προμηθειών στα νοσοκομεία; Γιατί κάθε υπουργός όταν έπαιρνε τη σκυτάλη αναθεμάτιζε το σάπιο καθεστώς που «ανακάλυπτε», εξήγγελλε αλλαγές και μετά καθόταν αναπαυτικά περιμένοντας τον επόμενο που θα ερχόταν για να πει τα ίδια βαρύγδουπα και να πράξει το αντίστοιχο τίποτα;

ΑΚΟΜΗ και τώρα, που το χρέος πνίγει τη χώρα, γιατί αρνούνται, πάλι μαζί, πάντα μαζί, να συσταθεί επιτροπή που θα ελέγξει πώς γεννήθηκε και πώς θέριεψε; Προφανώς γιατί ξεκαρφώνονται με τη δημιουργία επιτροπών που τάχα μου αναζητούν ευθύνες, αλλά δεν θέλουν να ακουμπήσουν την ουσία που τους καίει.

ΓΙΑΤΙ κάθε «έμβασμα» σε κάποιο κόμμα ή σε κάποιον υπουργό, αυτές οι βαλίτσες που πηγαινοέρχονταν όπως σχεδόν όλοι τώρα παραδέχονται αλλά -όπως δηλώνουν- κανείς δεν τις... είδε όταν έπρεπε, αυτές οι πολύχρωμες βαλίτσες πολλαπλασίασαν το αντίτιμο κάθε σηματοδότη, κάθε υποβρυχίου, κάθε δημόσιου έργου που πληρώσαμε πανάκριβα όλοι μας και που, παρ' ότι το πληρώσαμε, συνεχίζουμε να το χρωστάμε.

ΑΥΤΕΣ οι βαλίτσες και η αντίληψη που τις ήθελε να λαδώνουν τους αρμούς και τους πυλώνες του συστήματος, έχουν γίνει σήμερα κοντέινερ και πρέπει όλοι εμείς, που δεν τις είδαμε και σίγουρα δεν τις ιδιοποιηθήκαμε, να πληρώσουμε το κόστος τους.

ΚΑΙ αυτοί που όλα τα γνώριζαν,
αυτοί που ωφελήθηκαν άμεσα ή έμμεσα από αυτό το τεράστιο αλισβερίσι, συνεχίζουν να αυτοδηλώνονται... καταλληλότεροι.

Ε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Η αποχή από τις κάλπες, το καθημερινό αχ των απλών ανθρώπων, η αγανάκτηση που κρύβεται ακόμη στους τέσσερις τοίχους και η κραυγή που ακούγεται στις πλατείες στέλνουν το λογαριασμό εκεί που πρέπει.

ΠΗΓΗ:
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=280547

Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 01, 2011 5:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://oimos-athina.blogspot.com/2011/06/blog-post.html#more

ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΠΕΡΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ"
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ"

Γράφει ο Romanos



Είναι μέρες τώρα που θέλω να γράψω αυτό το άρθρο, από τότε που άκουσα αυτόν τον χαρακτηρισμό, για την αυθόρμητη, έγερση από τον καναπέ, μέρους του λαού, κυρίως νέων και την κάθοδό του στην πλατεία Συντάγματος.

Και επειδή κατεβαίνω κι εγώ εκεί, θα το πώ ευθέως και πιστεύω εκφράζω την πλειοψηφία των υγειώς εκεί συγκεντρωμένων.


ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ"

Ο όρος αυτός είναι νεοταξικός και προέρχεται από τον καιρό πρό της χούντας, όπου και τότε οι "αγανακτισμένοι" επετίθεντο εναντίων "των διεφθαρμένων πολιτικών, που θα παρέδιδαν τη χώρα στο χάος της αναρχίας" και έτσι οι νεοταξίτες οδήγησαν τότε τη χώρα στο γύψο για 7 χρόνια.

Το κουκλοθέατρο ήταν καλά στημένο από τότε, με τους
"κακούς" κομμουνιστές και τους "καλούς" εθνικόφρονες.


Αυτόν το νταμπουρά βαράνε και σήμερα τα σαμπουάν μυαλών, τα τηλεοπτικά δηλαδή κανάλια μαζικής πλύσης εγκεφάλων, οι βόθροι εκείνοι του ψεύδους που παριστάνουν τις οάσεις αλήθειας.

Μας παρουσιάζουν σαν " αγανακτισμένους" για να περιορίσουν απ΄τη μιά το εύρος της διαμαρτυρίας προς αυτή, άντε και την προηγούμενη κυβέρνηση κι απ΄την άλλη να οδηγήσουν σε μιά κατάλυση όχι του σάπιου συστήματος που οι ίδιοι υπηρετούν αλλά σε αποδόμηση των ίδιων των θεσμών της δημοκρατίας.

Σ΄αυτούς απαντάμε:

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ"

Μπορώ να προτείνω άλλες μετοχές, πιό επώδυνες γιά το καθεστώς και τα βοθροκάναλα τσιράκια του, όπως μερικώς ή ολικώς


Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:
http://oimos-athina.blogspot.com/2011/06/blog-post.html#more

Επιστροφή στην κορυφή
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 01, 2011 8:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το ποτάμι της λαϊκής οργής πρέπει να σαρώσει τα καθεστωτικά φράγματα.



ΝΙΩΘΕΙ κανείς ένα αίσθημα φυσικής ναυτίας όταν ακούει όλους αυτούς που είναι προσηλωμένοι στις κίβδηλες αξίες ενός χρεοκοπημένου κοινωνικού συστήματος να κατηγορούν, άλλοτε με μελοδραματική αφέλεια και άλλοτε με κομπάζουσα ειρωνεία, τις «άξεστες» εκδηλώσεις της λαϊκής οργής.

Η υπόδουλη και εξαγορασμένη «ευαισθησία» όλου αυτού του πολιτικού και δημοσιογραφικού ιερατείου άστραφτε και βρόνταγε αυτές τις ημέρες υπέρ των «αγανακτισμένων»: Νεροποντές επαίνων για την «ειρηνική» και «ακηδεμόνευτη» λαϊκή αγανάκτηση, την «εγκλωβισμένη» στις Πλατείες, σε «σκόρπιες» και «ήρεμες» ατομικότητες…

Μόλις το «ακηδεμόνευτο» κίνημα της λαϊκής οργής έκανε τα πρώτα δυναμικά του βήματα και έσπασε τη «νομιμότητα» της «ηρεμίας», οι ύαινες του καθεστώτος (πολιτικές και δημοσιογραφικές), άρχισαν να χύνουν με μελοδραματικό τόνο τα δάκρυα των «αγανακτισμένων» ηθικών τους αναθυμιάσεων: «Βάλλεται η δημοκρατία», «αμαυρώνεται το κίνημα των αγανακτισμένων», και τα παρόμοια.

Η δολιότητα είναι προφανής και ο στόχος ορατός: Να κτυπηθεί και να συκοφαντηθεί, εν τη γενέσει της, κάθε δυναμική ΠΡΑΚΤΙΚΗ η οποία προωθεί, το «ακηδεμόνευτο», στη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ της ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑΣ: Δηλαδή στην ανάπτυξη και εκδήλωση ανώτερων και πιο δυναμικών μορφών ΑΓΩΝΑ…

Αυτό που τρόμαξε τους υμνητές της ειρηνικής «αγανακτισμένης» ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ εντός των Πλατειών είναι ακριβώς η ΚΙΝΗΣΗ της ΟΡΓΗΣ.

Όταν η λαϊκή ΟΡΓΗ αρχίζει να κινείται και να παρεμβαίνει ΠΡΑΚΤΙΚΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΑ, αυτό σημαίνει ότι ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΕΤΑΙ από τη ΛΟΓΙΚΗ της Πρακτικής Δράσης και από τις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ της ΔΡΑΣΗΣ. Δηλαδή αρχίζει το «ασυνάρτητο» και ασυντόνιστο κίνημα της λαϊκής οργής να οργανώνεται, να συντονίζεται, να αναπτύσσει τα καθοδηγητικά του όργανα και να ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΙ τους εκπροσώπους του (ηγέτες).

Γι αυτό ΤΡΟΜΑΞΑΝ με τη δυναμική πρωτοβουλία εναντίον των παρασίτων της Βουλής που ενώ ο κόσμος βράζει αυτοί συνεχίζουν να παίζουν στο κατοχική τσίρκο της Βουλής…

Μιλάνε αυτοί για «δημοκρατία», για σύμβολα της δημοκρατίας (Βουλή) όταν η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή και ΔΙΑΛΥΣΗ και η κατοχική Βουλή έχει μετατραπεί σε ένα καταγέλαστο τσίρκο που εκτελεί ξεδιάντροπα τις αποφάσεις των μαφιών του χρήματος…

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ της δημοκρατίας, έστω αυτής της τυπικής αστικής δημοκρατίας, θα ήταν, για κάποιον που κόπτεται για τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς, να ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ από τη Βουλή και να μη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ την ΚΑΤΟΧΗ και τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ αυτού του τσίρκου (Βουλή)…

Μέχρι τώρα υμνούσαν τους «αγανακτισμένους» όσο αυτοί παρέμεναν εντός του νεοταξικού πλαισίου: Ιδεολογική και πολιτική ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ των κομμάτων και των συνδικάτων ΓΕΝΙΚΑ και προς την κατεύθυνση της ολοκληρωτικής ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ κάθε έννοια Οργάνωσης και κάθε έννοιας ΣΥΛΟΓΙΚΟΥ εθνικού, κοινωνικού και πολιτικού ιστού.

ΤΩΡΑ, όμως που αρχίζει να εκδηλώνεται μια κινηματική και δυναμική εξωστρέφεια της λαϊκής ΟΡΓΗΣ τα πράγματα για το καθεστώς γίνονται ανεξέλεγκτα και πολύ επικίνδυνα.

Η ΚΙΝΗΣΗ και η ΔΡΑΣΗ της λαϊκής οργής σημαίνει ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

ΣΗΜΑΙΝΕΙ δικτύωση και μέσα στους οργανωμένους αρμούς της ελληνικής κοινωνίας.

ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ της λαϊκής ΟΡΓΗΣ και με τους ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ εργατικούς και υπαλληλικούς τομείς, ιδιαίτερα του Δημοσίου, που βρίσκονται στο άμεσο στόχαστρο της κυβέρνησης για ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ κατεδάφιση.

Το δημόσιο ξεπουλιέται και ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ολοσχερώς…

Οι απολυμένοι θα είναι δεκάδες χιλιάδες…

ΟΙ οργανωμένοι αυτοί κλάδοι, παρά τη γραφειοκρατική παρασιτία των εργατοπατέρων θα ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ και θα ΕΝΩΘΟΥΝ με το λαϊκό ποτάμι της λαϊκής οργής.


Να γιατί κτυπούν τόσο λυσσωδώς σήμερα τους οργανωμένους κλάδους της εργατικής τάξης στο όνομα των σάπιου συνδικαλισμού και των μισητών εργατοπατέρων.

Οι εργατοπατέρες τούς έκαναν μέχρι χθες. Σήμερα που θα υπερφαλαγγιστούν από τους εργαζόμενους και θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων τους χρησιμοποιούν, σαν «μπαμπούλες», για να συκοφαντήσουν τους οργανωμένους εργαζόμενους και να στήσουν ΦΡΑΓΜΑΤΑ για να μην ενωθεί ο χείμαρρος της λαϊκής ΟΡΓΗΣ με το οργανωμένο εργατικό ΚΙΝΗΜΑ…


ΠΡΕΠΕΙ να προχωρήσουμε το γρηγορότερο δυνατόν στην ΕΝΟΤΗΤΑ της λαϊκής οργής με το οργανωμένο εργατικό ΚΙΝΗΜΑ…

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 01, 2011 8:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


Τα "μπουλούκια" της πλατείας

Ακούγοντας τις σειρήνες των Πρεντεντέρηδων, Τρέμη, Τσίμα και Καψή, και βλέποντας το προπύργιο της διαφθοράς, την εφημερίδα που άρχισε να εκδίδεται μετά από την πτώση της Χούντας, να δείχνει τα Προπύλαια των αγανακτισμένων, είπα να τους αφιερώσω τη φωτογραφία που βλέπετε σε αρνητικό και με "θετικό" το γνωστό μας μουσικοσυνθέτη.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στις πλατείες είναι ξαναγινομένο. Το ζήσαμε παλιά και μας καναλιζάρισε στο σήμερα. Το σάπιο καθεστώς θα ανασυνταχθεί τρώγοντας τις σάρκες του. Θα μας πει τώρα τις αλήθειες που όλοι γνωρίζουμε και θα μας "φυτρώσει" το ήδη έντιμο νέο παγκόσμιο γεγονός των αρίστων : Μπέηδες, Κασιμάτηδες, Πελεγκρίνηδες και οι αποκάτω αναμένοντες Μαρκάτοι, Γιανναράδες, Ζουράρηδες και τα "υπόλοιπα "οχήματα" της πολιτικής εξαπάτησης" (Κλασσικοπερίπτωση). Είπα λοιπόν να γράψω κάτι, ομοίως, εξ αγανακτήσεως.

Η κοινωνική αγανάκτηση που άρχισε με τα Ιουλιανά του 1965 είχε την κατάληξη του στρατιωτικού πραξικοπήματος (χούντα) των συνταγματαρχών.

Ο στόχος της Νέας Τάξης είχε επιτευχθεί : Αφ΄ ενός καταργήθηκε η Βασιλευομένη Δημοκρατία (σημ. παγκοσμιοποίηση με πολλούς βασιλείς και βασίλεια δεν γίνεται) και αφ΄ ετέρου η Κύπρος τεμαχίσθηκε. Έπειτα, οι αφελείς πατριώτες, υπηρέτες της Νέας Τάξης και αναμορφωτές του φρονήματός μας δικάστηκαν, ξεχάστηκαν, αλλά έθεσαν γερές τις σοσιαλιστικές βάσεις του νέου δημοκρατικού μας πολιτεύματος στην Ευρώπη των λαών.

Τα σημερινά ασύντακτα και ασυντόνιστα "μπουλούκια" των αγανακτισμένων της πλατείας, είναι τα νέα Ιουλιανά που μας ετοίμασε η παγκοσμιοποίηση, αφού πλέον οι αχυνάνθρωποι της Μεταπολίτευσης έφεραν και αυτοί αισίως εις πέρας το έργο που τους ανατέθηκε, δηλαδή τη χρεωκοπία της Ελλάδας.

Ο στόχος και πάλι επιτεύχθηκε, αλλά με δημοκρατικές διαδικασίες. Η πατρίδα πουλήθηκε και η διάδοχος κατάσταση με νέους αχυρανθρώπους, έντιμους, άριστους, τεχνοκράτες κλπ. είναι έτοιμη. Υποτίθεται αυτοί θα είναι λιγότερο κλέφτες από τους προηγούμενους της Μεταπολίτευσης. Αλλά δεν γίνεται. Η παγκόσμια διεθνής σπείρα του χρήματος δεν θέλει έντιμους συνεργάτες. Θέλει οι άριστοι να είναι μάστορες της ψευτιάς και στην απάτη, όπως είναι οι κεφαλές της σπείρας, που κλέβει αδιάντροπα το μόχθο των εργαζομένων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα "μπουλούκια" της πλατείας είναι βαθειά νυχτωμένα. Νομίζουν ότι με την ειρηνική τους αγανάκτηση κάτι θα μπορέσουν να κάνουν. Οπωσδήποτε κάτι θα καταφέρουν. Κάποια συναυλία θα ακούσουμε και οι λαθραίοι των πεζοδρομίων λίγα ευρώ θα βγάλουν από το εμπόρευμα, το απλωμένο στα σεντόνια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 01, 2011 8:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φίλε Κυπριανέ απλοποιείς πολύ τα πράγματα…
Η λογική σου σχηματοποιείται στο εξής: Κάθε λαϊκό κίνημα είναι «κατασκευασμένο» και οδηγεί σε δικτατορίες!!!
Μεταξύ των Ιουλιανών και των σημερινών γεγονότων υπάρχει άβυσσος.
Κανένα κίνημα, όσο και αυθόρμητο ή «κατευθυνόμενο» και αν είναι δεν μπορεί να αποκτήσει ΜΑΖΙΚΗ ΒΑΣΗ αν δεν ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ και δεν ΕΚΦΡΑΖΕΙ βαθιές κοινωνικές ανάγκες.
Το πώς επεμβαίνουν τα πολιτικά υποκείμενα και ποιες κατευθύνσεις θα πάρει είναι το ΖΗΤΗΜΑ των ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ και ΑΠΑΙΤΕΙ συγκεκριμένη ανάλυση της συγκεκριμένης κατάστασης…
Αυτά τα ολίγα και δεν θα επεκταθώ γιατί τώρα έχουμε τραχανά απλωμένο…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 02, 2011 1:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η καθεστωτική βλακεία σε παράκρουση



ΟΤΑΝ οι αρχαίοι έλεγαν ότι ο Δίας, αν θέλει κάποιον να καταστρέψει, του αφαιρεί πρώτα το λογικό, συνοψίζανε με δεισιδαιμονική μορφή βαθιές ιστορικές παρατηρήσεις.

Όταν ο Γκαίτε μιλάει για λογικό που γίνεται μωρία, ξαναβρίσκουμε την ίδια ιδέα ενός απρόσωπου Δία της ιστορικής διαλεκτικής που στερεί από λογική τους ξοφλημένους πολιτικούς και τους καταδικάζει σε κάθε λογής λάθη, ηλιθιότητες και κακοτυχίες…

ΟΤΑΝ η λαϊκή οργή αρχίζει να ξεχύνεται, σαν ορμητικός χείμαρρος, τότε και οι «λογικοί» του καθεστώτος μωραίνουν, και οι «έξυπνοι» πολιτικοί του διπλωμάτες καταλαμβάνονται από το «αμόκ» της ανοησίας…

Φανταστείτε το τι γίνεται στο παρασιτικό σώμα των ηλιθίων του καθεστώτος και ιδιαίτερα στα ανδρείκελα των μαφιών του χρήματος τα οποία εκτελούν εντολές με το μυαλό, εντελώς, ακούνητο: Εδώ η μωρία και η απάτη παίρνουν μορφές παράνοιας.

Οι σημερινές αστραπές και βροντές της λαϊκής αγανάκτησης δεν βγάζουν μόνο στην επιφάνεια την παρασιτική αποσύνθεση του κυβερνητικού και κομματικού οικοδομήματος, αλλά και τον «αυτοματισμό» της φρενοβλαβούς μωρίας των ανδρεικέλων, όλων των πολιτικών και δημοσιογραφικών κομπογιαννιτών, των «λαγών» και των ποικίλων κλόουν του καθεστώτος.

Μένει κανείς εμβρόντητος από το μέγεθος της πολιτικής και ηθικής μηδαμινότητας, αλλά και ηλιθιότητας τόσο της κυβερνητικής λεπρής καμαρίλας, όσο και εκείνων των πολύχρωμων πολιτικών παρασίτων και «ειδώλων» του συστήματος.

Στο πρόσωπο του πρωθυπουργού συμπυκνώνονται, σαν συνισταμένη, και αποτυπώνονται καθαρά ΟΧΙ μόνο το αδίστακτο και θηριώδες πολιτικό ψεύδος, όχι μόνο η φρενοβλαβής αυθάδεια της απάτης, όχι μόνο οι μύθοι της δωσίλογης υποτέλειας στα αρπακτικά των μαφιών του χρήματος, ΑΛΛΑ και η απέραντη, παράφορη βλακεία.. .

Δεν θα υπήρχε, ίσως, καταλληλότερος από τον ΓΑΠ για να εκφράσει, σήμερα, την παρακμή, τη σήψη και το δωσιλογισμό του καθεστώτος ΣΥΝΟΛΙΚΑ, την ένδεια του πνεύματος, την αχρωμία της συνείδησης, την κυριαρχία της χυδαίας μετριότητας, του ψεύδους και της τυποποιημένης ανοησίας

Στο πρόσωπο του Γιωργάκη διαθλάστηκε ο κυρίαρχος καθεστωτικός λόγος, ο γλοιώδης παρασιτισμός αυτού του κόσμου, η φρίκη της βλακείας, αλλά και το τέλμα, καθώς και η ΥΠΝΩΣΗ ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.

Σήμερα που η κοινωνία αρχίζει να οργίζεται, ο λαός να κινείται και να εκδηλώνει στο δρόμο την αγανάκτησή του, οι παλιές σχέσεις κοινωνίας - λαού με την εξουσία ανατρέπονται και η καθεστωτική βλακεία δεν γίνεται απλώς πιο ευδιάκριτη, αλλά απαστράπτουσα…

Το κίνημα της λαϊκής οργής στις Πλατείες και οι εκρηκτικές διεργασίες της εξέλιξής του προκαλούν νευρικούς παροξυσμούς σε όλο το καθεστωτικό οικοδόμημα:
Παροξυσμοί που βγάζουν στον αφρό τη δολιότητα, αλλά και την αβυσσαλέα ανοησία των πολιτικών και δημοσιογραφικών ανδρεικέλων και όλων των ποντικιών του καθεστώτος.

Ο ΓΑΠ, παραμιλά ασυνάρτητα παπαγαλίζοντας τα ιδεολογικά κλισέ που του έχουν πει:
Την κατάργηση των εθνικών κρατών και την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Τα κινήματα των «αγανακτισμένων», μας είπε ο φουκαράς ΓΑΠ, είναι «παγκόσμια», προϊόντα της παγκοσμιοποίησης (δεν καταλάβαμε αν εννοούσε ότι είναι και οργανωμένα από τους διεθνείς μηχανισμούς), ΤΑ ΟΠΟΙΑ στοχεύουν στην κατάργηση των εθνικών συνόρων και την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης!!!

Οι λαοί εξεγείρονται γιατί δεν θέλουν «εθνικούς» δήμιους, αλλά έναν ενιαίο και παγκόσμιο!!!!!


Τέτοια ανοησία μόνο από τον ΓΑΠ μπορεί να ακούσεις. Ο άνθρωπος μπέρδεψε τους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης (το καναλιζάρισμα της λαϊκής οργής για την παγκόσμια δικτατορία) με τις εξεγέρσεις των λαών και με την κινητικότητα της λαϊκής αγανάκτησης.

Μπέρδεψε τα κλισέ των νεοταξικών του ιδεολογημάτων και τις δικές του επιθυμίες με την κινητικότητα των κοινωνιών και της λαϊκής οργής…

Ο άνθρωπος δεν γνωρίζει και στοιχειωδώς την ιστορία και τη διαλεκτική των λαϊκών κινημάτων.

Μέσα στον καπιταλισμό ΟΛΑ τα κινήματα συνδέουν διαλεκτικά το «εθνικό» με το «διεθνικό», πάντα υπήρχε αυτή η αλληλένδετη αλληλουχία: Από τις μεγάλες εργατικές εξεγέρσεις μέχρι τις εξεγέρσεις της νεολαίας (αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για κάθε ανδρείκελο του καθεστώτος, για κάθε «χρήσιμο ηλίθιο»…).

Το τυχοδιωκτικό και γραφικό αντίγραφο της καθεστωτικής απάτης και βλακείας είναι ο κλόουν Καρατζαφέρης.



Βρίσκεται και αυτός σε τέτοιο νευρικό παροξυσμό που καθημερινά εκτοξεύει ποικίλους χρησμούς βλακείας: Η τυποποιημένη ανοησία των λασπωμένων και γραφικών «λαγών».


Μας δήλωσε, λοιπόν, ότι σκέφτεται να αποσύρει το κόμμα του από τη Βουλή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη ΜΗ επίτευξη της Συναίνεσης.

Τη γελοιότητα του ανθρώπου την ζωγράφισε εύστοχα ο Σαμαράς: παρακάλεσε τον ΓΑΠ να του δώσει ένα υπουργείο για να «ησυχάσουμε»!!!

Φυσικά πίσω από το «γελοίο» του Καρατζαφέρη υπάρχουν οι πολιτικοί σχεδιασμοί των «νταβάδων» (το έχουμε αναλύσει πολλές φορές).

Απλώς, μέσα στη νευρική παράκρουσή του, ο κλόουν-«λαγός», έχασε το μέτρο της βλακείας, αλλά και το τι είπε μία μέρα πριν, όταν «μάλωνε» τους «αγανακτισμένους» επειδή χλεύαζαν τη Βουλή, το «ναό της Δημοκρατίας».

Τη μία μέρα κατηγορούσε τους εξεγερμένους για προσβολή του «ναού της Δημοκρατίας» και την επόμενη δηλώνει, για δημαγωγική κατανάλωση, ότι θα φύγει και ο ίδιος από το «ναό της Δημοκρατίας»!!!!


Τέτοια παραληρήματα βλακείας και πολιτικής απατεωνιάς!!!

Τέλος διαβάσαμε ότι και κάποιοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ στέλνουν τελεσίγραφο στο Γιώργο…



Καλά δεν βαρέθηκαν με το να επαναλαμβάνουν πληκτικά τέτοιες βλακώδεις δηλώσεις «ανταρσιών»;

Εικόνα και ομοίωση της καθεστωτικής αχρειότητας, στο πιο ελεεινό αποτύπωμά της (πασοκικό), είναι και κάθε τόσο και λιγάκι βρυχώνται σαν τα ποντίκια.


Εδώ η κυβέρνησή τους δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο και αυτοί ακόμα στέλνουν μηνύματα στο Γιώργο: Η απάτη και η ανοησία του ποντικιού σε παράκρουση και αυτή…

Επιστροφή στην κορυφή
Δευκαλίων
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 02, 2011 2:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Περί&#8230; των &#8216;αθώων, ανιδιοτελών διοργανωτώ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φίλε Θύμιο,

Θέμα: Πρόσθετες ‘Πληροφορίες’ περί… των ‘αθώων, ανιδιοτελών, εντίμων, άμισθων διοργανωτών’ των «Αγανακτισμένων»!!!

Για κανένα λόγο δεν επιθυμώ να… ‘κομίσω γλαύκας εις Αθήνας’. Επιθυμώ όμως να παραθέσω αυτές τις Ιστοσελίδες για το αρχείο ερευνητών-μελετητών του φαινομένου… των «γιαλαντζί επαναστάσεων», «πορτοκαλί εξεγέρσεων» και λοιπών ‘ιστορικών’ γεγονότων, χωρίς να έχω επαρκώς διασταυρώσει και αναλύσει ακόμη το βάθος αυτής της «πλύσης εγκεφάλου» και χρησιμοποίησης αφελών μαζών ως… «χρησίμων ηλιθίων»:

[Πήγαινε στην Ιστοσελίδα:
http://www.solargeneral.com/library/
επέλεξε:
• agent-provocateur.pdf (δεξί κλικ, επέλεξε άνοιγμα υπέρ-σύνδεσης)!
• leaderless-resistance.pdf
• animal-farm.pdf (ομοίως)
• brainwashing-handbook.pdf («)
• brainwashing.pdf («)
Επίσης άνοιξε τις παρακάτω Ιστοσελίδες:
http://www.youtube.com/watch?v=Z91bg9BghaE

http://www.youtube.com/watch?v=zeMZGGQ0ERk

http://video.google.com/videoplay?docid=-5464625623984168940#

http://www.biblebelievers.org.au/braindx.htm#BRAIN-WASH
An essay on the manipulation of the public mind for private power or profit.

http://www.holysmoke.org/cos/books/brain-washing-manual.htm

http://www.xenu-directory.net/practices/brainwashing1.html
(επέλεξεSmile
The Brainwashing Manual (pdf)

The Brainwashing Manual (html)

http://antipliroforisi.blogspot.com/2011/06/blog-post.html

http://en.wikipedia.org/wiki/St%C3%A9phane_Hessel

http://www.youtube.com/watch?v=-gut_AtdWp8&feature=player_embedded

http://video.google.com/videoplay?docid=-387184764550286718#
http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/05/2003.html

http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/2011-05-31-23-48-34-2011053137443/

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=376896
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/06/blog-post_02.html

http://www.pee.gr/wp-content/uploads/praktika_synedrion_files/pr_syn/s_nay/c/1/FOTEINOS_SIMENI.htm

http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5713

http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=27215#27215

http://www.youtube.com/watch?v=OxZe3vv2EIE

http://www.youtube.com/watch?v=5Wf8MR6B3y4&feature=watch_response

http://www.youtube.com/watch?v=_IxnNWZu-Ak

Αδέλφια, δείτε… «περασμένα μεγαλεία» ενός Εθνικού Κράτους που διαλύεται μεθοδευμένα και ξεφυτρώνει μια ‘πολυπολιτισμική σούπα’!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZAQwgc5UAf0&NR=1

Σημ.:: Η προώθηση-αποστολή κάποιου κειμένου, άρθρου, εικόνας, μελέτης ή βίντεο δεν συνεπάγεται ποτέ, εμμέσως ή αμέσως, εν όλω ή εν μέρει, και την υιοθέτηση του όλου ή μέρους του περιεχομένου του. Επαφίεται στην κρίση και τις εμπειρίες του ερευνητή - μελετητή και ύστερα από ενδελεχή διασταύρωση στοιχείων, να κρίνει περί της ακριβείας ή μή του περιεχομένου των άκρως αποκαλυπτικών άρθρων, μελετών, εικόνων ή βίντεο!!

ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ.
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 02, 2011 8:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Περί «υποκινητών» της λαϊκής οργής



Έχουμε την τάση να βλέπουμε τα πράγματα στατικά και σχηματικά και όχι στην κίνησή τους και στη διαλεκτική τους συνάφεια.

Η στατική αυτή των τυπικών εξισώσεων μας οδηγεί στο να ταυτίζουμε συχνά κάθε μαζική εκδήλωση με τους «υποκινητές» ή τους «πυροδότες» της.

ΤΙΠΟΤΕ όμως δεν θα μπορούσε να «πυροδοτήσει» και να «υποκινήσει» μαζικές εξεγέρσεις και λαϊκές εκρήξεις αν αυτές δεν υπήρχαν, σαν ηφαιστειακή ενέργεια, μέσα στα σπλάχνα της κοινωνίας.

ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να αποκτήσει ΜΑΖΙΚΗ ΒΑΣΗ αν δεν ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ και δεν ΕΚΦΡΑΖΕΙ βαθιές κοινωνικές ανάγκες.

ΚΑΜΙΑ λαϊκή ΟΡΓΗ δεν μπορεί να «κινητοποιηθεί» αν δεν υπάρχει η ΟΡΓΗ. Τίποτα δεν μπορεί να αναφλεγεί αν δεν υπάρχουν τα υλικά της ανάφλεξης.

Η κίνηση των λαϊκών μαζών, η αγανάκτηση και η οργή τους αποτελούν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεδομένα. Δηλαδή καθορίζονται από τους αντικειμενικούς όρους ύπαρξης και λειτουργίας μιας κοινωνίας, από την εκμετάλλευση και βαρβαρότητα του συστήματος και την αυθάδεια των εξουσιών του.

Ο ΜΕΓΑΣ, λοιπόν, στρατηγικός και βασικός «υποκινητής» των λαϊκών εξεγέρσεων είναι ο ίδιος ο καπιταλισμός και η μοχθηρία των εξουσιών του.


Κανένας εδώ δεν θα πει: «Απορρίπτω τις μαζικές εκρήξεις γιατί τις υποκινεί ο καπιταλισμός»!!!

Σήμερα, ωστόσο, εμμένουμε πεισματικά στους «υποκινητές» των τωρινών εκδηλώσεων. Οι «υποκινητές» γίνονται το πρωτεύον, το σημείο αναφοράς μας και τα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ υλικά της λαϊκής έκρηξης το δευτερεύον, το επουσιώδες.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ πρέπει να τεθεί το ζήτημα: Η βάση είναι η κοχλάζουσα κοινωνία, οι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ διεργασίες της ΚΙΝΗΣΗΣ της ΟΡΓΗΣ και όχι οι «υποκινητές».

Οι «υποκινητές» είναι η ΕΠΕΜΒΑΣΗ των μηχανισμών του καθεστώτος και της Νέας Τάξης πάνω στο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ της λαϊκής κίνησης και της οργής.

Οπωσδήποτε οι μηχανισμοί εξουσίας είναι ένα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ στοιχείο που παρεμβαίνει, με ποικίλους τρόπους, στο αντικειμενικό γίγνεσθαι και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και ανάλυσης.

Αλλά ΠΑΝΤΑ στη διαλεκτική του κίνηση και συνάρτηση με τις αντικειμενικές διεργασίες των μαζικών λαϊκών εκρήξεων. Πάντα με βάση το λαϊκό κίνημα και με το πώς αυτό θα ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, θα ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ και θα ΣΠΑΣΕΙ τις αλυσίδες του καθεστώτος και των δολοπλοκιών του.

ΔΕΝ γυρίζουμε την πλάτη σε οποιαδήποτε μαζική λαϊκή κίνηση, ούτε την αφορίζουμε (αφορίζουμε έτσι την αντικειμενικότητα της λαϊκής αγανάκτησης) ΕΠΕΙΔΗ αυτή «υποκινείται» από το καθεστώς και τους μηχανισμούς του για την προώθηση νέων συμφορών.

ΟΙ συμφορές μπορεί να αποφευχθούν ΜΟΝΟ όταν σαρωθεί το πλαίσιο των «υποκινητών» και αποκτήσει ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ η ΟΡΓΗ.




Τα επιτελεία των παγκοσμιοποιητών και τα όργανά τους ΠΑΝΤΑ παρεμβαίνουν εναντίον των κινημάτων και ΠΑΝΤΑ μηχανορραφούν εναντίον τους.

ΣΗΜΕΡΑ οι μηχανισμοί της Νέας Τάξης έχουν αναλύσει επιστημονικά τις εμπειρίες των λαϊκών κινημάτων, παρακολουθούν συστηματικά τις διεργασίες της λαϊκής οργής, καταστρώνουν ποικίλα σχέδια αναχαίτισης της λαϊκής κίνησης και εκμετάλλευσης για τους δικούς τους σκοπούς.

Σήμερα επιδιώκουν να προλαβαίνουν τα γεγονότα και όχι να φωτογραφίζουν τα οπίσθιά τους. Να ενεργούν ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ και όχι ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ.

Η καλοδουλεμένη αυτή συνταγή συνίσταται σε τούτο: Στο να υποκινούν και να οργανώνουν οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης την ελεγχόμενη κινητοποίηση της λαϊκής οργής και την αξιοποίησή της.

Σήμερα οι δυνάμεις του καθεστώτος παρεμβαίνουν στα λαϊκά κινήματα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ εκ των προτέρων και όχι πανικόβλητα κατασταλτικά εκ των υστέρων.

ΣΗΜΕΡΑ οι καταχθόνιοι σχεδιαστές της Νέας Τάξης και οι πολυεδρικοί μηχανισμοί τους (μέσα εδώ είναι και τα «αριστερά» τους παραρτήματα) έχουν διαγνώσει και υπολογίσει σωστά τις εκρηκτικές διεργασίες και τον καθολικό βρασμό της λαϊκής οργής.

Έχει αρχίσει, σε όλο τον κόσμο, ένας νέος κύκλος λαϊκών εξεγέρσεων και μαζικών κινημάτων.

Αυτές τις επαναστατικές, σαρωτικές θύελλες που έρχονται (προϊόν της παγκόσμιας νεοταξικής λεηλασίας των λαών και της κακουργηματικής βαρβαρότητας του καπιταλισμού) προσπαθούν να αναχαιτίσουν, να ελέγξουν και να τις χρησιμοποιήσουν για την προώθηση των νέων μακάβριων σκοπών τους: Την παγκόσμια δικτατορία…

ΠΡΙΝ ξεσπάσουν οι θύελλες θέλουν να παρέμβουν. Ο τελειότερος τρόπος, μια και τα επαναστατικά υποκείμενα δεν υπάρχουν και η «αριστερά» είναι το δεκανίκι τους, ΕΙΝΑΙ να πυροδοτήσουν («υποκινήσουν») μέσα σε ένα ελεγχόμενο πλαίσιο, τη μαζική λαϊκή κίνηση-εκτόνωση της αγανάκτησης ή τις τυφλές αιματοβαμμένες συγκρούσεις…

Σίγουρα, και αυτό το έχουμε αναλύσει διεξοδικά, οι «υποκινητές» των γεγονότων που ζούμε είναι οι μηχανισμοί του καθεστώτος. Αυτό μόνο οι τυφλοί δεν μπορεί να δούνε.

Όταν, όμως, μπαίνει σε κίνηση η λαϊκή ΟΡΓΗ δεν μπορεί να ελεγχθεί και οι πάντες, «υποκινητές» ή σφετεριστές και έμποροι των κινημάτων ΣΑΡΩΝΟΝΤΑΙ.

Οι μηχανισμοί της εξουσίας δεν μπορούν ΠΟΤΕ να υπολογίσουν αυτόν τον παράγοντα της ανάφλεξης και της κίνησης της οργής.

Η διαλεκτική της αντικειμενικής λαϊκής κίνησης δεν φυλακίζεται σε σχήματα του καθεστώτος.

Έργο δικό μας είναι να συμβάλλουμε στην ταχύτερη συνειδητοποίηση και στον ταχύτερο πολιτικό εξοπλισμό αυτών των λαϊκών εξεγέρσεων, στην προώθηση της Πολιτικής και της Οργάνωσης, στο ξεσκέπασμα των καθεστωτικών «επαίνων» και να μην τα αφορίζουμε επειδή τα «υποκινούν».

Και την Επανάσταση ο ίδιος ο καπιταλισμός την «υποκινεί», ο ίδιος γεννάει τους νεκροθάφτες του…

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 03, 2011 2:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο λαός που «ατάκτησε» και δεν συνεμμορφώθη προς τας υποδείξεις



Αρχίζουν και σκούζουν οι «εθνοπατέρες» και τα δημοσιογραφικά ιερατεία του καθεστώτος για τον ατακτήσαντα λαό που τους παίρνει με πέτρες και γιαούρτια.

Μόλις άρχισε να εκδηλώνεται πρακτικά η λαϊκή αγανάκτηση και να μην περιορίζεται σε φραστικές εκτονώσεις, πέταξαν τις στραπατσαρισμένες μάσκες οι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί μασκαράδες: Τα χάδια και οι έπαινοι για τη «φρονιμάδα» των «αγανακτισμένων» μετατράπηκαν σε τρομοκρατικούς λιθοβολισμούς και κατάρες.

Τώρα κουνάνε αγανακτισμένα και επιτιμητικά το δάκτυλο στα «άτακτα παιδιά» (από κάπου «υποκινούμενα»!!!) που τόλμησαν να χλευάσουν τη «δημοκρατία» και τους «εθνοπατέρες» που το παίζουν «φρουροί» της «δημοκρατίας» μέσα στο αγοραίο παζάρι των μαφιών του χρήματος: Στο καταγέλαστο τσίρκο της Βουλής…



Μας λένε ότι καταλύεται η «δημοκρατία» επειδή ο λαός της Κέρκυρας πήρε με τις πέτρες όλο αυτόν τον ευρωπαϊκό και εγχώριο θίασο των παρασίτων ο οποίος ρουφά, σαν βδέλλα, το αίμα του ελληνικού λαού, εκτελώντας ταυτόχρονα τις εντολές των διεθνών και εγχώριων οικονομικών «νονών»…

Μας λένε ότι κινδυνεύει η «δημοκρατία» επειδή εκτοξεύθηκαν γιαούρτια και έτρεψαν σε άτακτο φυγή τον Πεταλωτή: Αυτό το πολιτικό βυθοκόρημα της πασοκικής αχρειότητας και τον «πωλητή» της «δημοκρατίας» του δωσιλογισμού των ανδρεικέλων!!!!

[b]Κινδυνεύει η «δημοκρατία» (αυτή των ανδρεικέλων και των παρασίτων), επειδή το «αμερικανάκι» ο Χρυσοχοΐδης ανέβαλε την επίσκεψή του στο Βόλο: ήξερε τι τον περιμένει!!![/b]

Κινδυνεύει η «δημοκρατία» επειδή πλέον δεν τολμάει κανένας πολιτικάντης και καμία δημοσιογραφική πόρνη να ξεμυτίσουν και να περπατήσουν σε δρόμους της Ελλάδας.

Την καθεστωτική, δικτατορική αυθαιρεσία τους, την εξουσιαστική τους αυθάδεια, τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της που εκτελούν, το θέατρο της Βουλής που νομιμοποιεί αυτά τα «συμβόλαια θανάτου», την ισοπέδωση και κατάλυση των πάντων, ακόμα και του δικού τους Συντάγματος, τις κατοχικές υπηρεσίες τους στους διεθνείς μηχανισμούς του χρήματος, ΟΛΑ αυτά είναι «δημοκρατία» και «κινδυνεύει»!!!!

Τόσο προκλητικοί, αυθάδεις και ξετσίπωτοι είναι όλοι αυτοί οι εντολοδόχοι του κεφαλαίου, τα καθεστωτικά παράσιτα, οι μεταπράτες και οι έμποροι της «δημοκρατίας»…

ΝΑΙ κύριοι! Η «δημοκρατία» σας αυτή ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ακριβώς γιατί δεν είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι η ολοκληρωτική κατάλυση κάθε έννοιας δημοκρατίας…

Και τα γιαούρτια ή τα γιούχα είναι αβροφροσύνη σε σχέση με τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που έχετε εκτελέσει, τα πρώτα μηνύματα γι αυτό που αύριο σας περιμένει…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Σαβ Ιούν 04, 2011 6:41 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κώστας Π.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 03, 2011 5:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όταν οι εξουσίες συναντώνται
Υποκρισίας το ανάγνωσμα!

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων παίζει τον «αγανακτισμένο»




«Να βγούμε όλοι στις πλατείες! Να γίνουμε όλοι "Αγανακτισμένοι Πολίτες"», έγραφε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων στο προσωπικό του ιστολόγιο (mkka.blogspot.com, 31/5/2011). Και συνέχιζε: «Μετά την αποτυχία της Συσκέψεως των Πολιτικών Αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου (Παρασκευή 27η Μαΐου 2011) τα πράγματα δείχνουν πως οδηγούμεθα στην πλήρη υποδούλωση».

Αυτά, όμως, για εντυπωσιασμό. Γιατί, δυό μέρες μετά από αυτή τη δήλωση, με παρόντα τον Πρωθυπουργό στα Καλάβρυτα (κατά την υποδοχή του Πρωθυπουργού του Καναδά), ο κ. Αμβρόσιος (αν και «αγανακτισμένος») εξυπηρέτησε την εξουσία, ως σάρξ εκ της σαρκός της, και προέτρεπε τον κόσμο να μην προβεί σε αποδοκιμασίες και να μη γίνουν επεισόδιο κατά την υποδοχή του Πρωθυπουργού στα Καλάβρυτα.

Υποδέχτηκε έξω από το ναό τον Παπανδρέου στα Καλάβρυτα με το Ευαγγέλιο στο χέρι, τον προσφώνησε: «Εξοχώτατε Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος» και του «χάρισε χρυσό μετάλλιο» (εφημ. «Πρώτη της Αιγιάλειας» 2/6/2011). Μάλιστα, του απηύθυνε τον λόγο, «Εξ ονόματος του ιερού Κλήρου και του πιστού Λαού της Επαρχίας μου»! (http://mkka.blogspot.com/2011/05/blog-post_30.html).

Τώρα, ποιος πιστός λαός τον εξουσιοδότησε, φάνηκε από τις αποδοκιμασίες που εισέπραξε τέσσερες μέρες μετά, όταν συμμετείχε σε κινητοποιήσεις της Ε.Β.Ο., ώστε να δηλώσει «φανερά ενοχλημένος (και) πως σκέφθηκε να αποσύρει(!) τη στήριξή του στους εργαζομένους γιατί τον προσέβαλλαν» (εφημ. «Αιγίοχος», 2/6/2011).

Αυτά λοιπόν, προσέφερε η μία «εξουσία» στην άλλη εξουσία, στον Γ. Α. Παπανδρέου, για τον οποίον το Ρεσάλτο έγραφε: «Δεν θα υπήρχε, ίσως, καταλληλότερος από τον ΓΑΠ για να εκφράσει, σήμερα, την παρακμή, τη σήψη και το δωσιλογισμό του καθεστώτος ΣΥΝΟΛΙΚΑ, την ένδεια του πνεύματος, την αχρωμία της συνείδησης, την κυριαρχία της χυδαίας μετριότητας, του ψεύδους και της τυποποιημένης ανοησίας» (http://resaltomag.blogspot.com/2011/06/blog-post_02.html#more).

Και κατόπιν, σαν καλός «αγανακτισμένος» κατέβηκε ο κ. Αμβρόσιος στο Αίγιο (την 1 Ιουνίου) και απόντος πλέον του Πρωθυπουργού πήγε να παίξει τον «αγανακτισμένο». Είπε: «Η τύχη της αγαπημένης μας Πατρίδος, η οποία μέ το 1ο Μνημόνιο ετέθη υπό ξενικήν κατοχήν και της οποίας το μέλλον προβλέπεται ακόμη πιό ζοφερό με το 2ο Μνημόνιο! Είμαι λοιπόν δίπλα σας, είμαι στο πλευρό σας! Μαζί θα αγωνισθούμε μέχρι την τελική νίκη»!

Ας σκεφθεί, όμως, ο κ. Αμβρόσιος μη κερδοσκοπικά, πόσο αρμόζει στο προφίλ του η φράση: «Οι “υποκινητές” είναι η ΕΠΕΜΒΑΣΗ των μηχανισμών του καθεστώτος και της Νέας Τάξης πάνω στο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ της λαϊκής κίνησης και της οργής» (resaltomag.blogspot.com, 2/6/2011).

Το γραφικό της υπόθεσης δε είναι ότι έβγαλε και ανακοίνωση ο Καλαβρύτων,
δηλώνοντας ότι το «Σάββατο 4.06.2011 θα κτυπήσουν οι καμπάνες όλων των Ιερών Ναών… Ένα πούλμαν με Εφημερίους θα μεταβεί στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής 03.06.2011 για να μετάσχουν στην διαμαρτυρία των αγανακτισμένων πολιτών» (http://mkka.blogspot.com/2011/06/blog-post.html).

Γιατί, κ. Αμβρόσιε, δεν τα είπες ο ίδιος στον Πρωθυπουργό, γιατί δεν τον αποδοκίμασες στα Καλάβρυτα; Δεν μάθαινες εκεί ανάμεσα στις χειραψίες και τα χαμόγελα με τον Πρωθυπουργό, ότι έξω υπήρχαν από τον απλό λαό «αντιδράσεις παρά τα πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας» για τα Καλάβρυτα αλλά τον τίμησες και με την παρουσία σου; (εφημ. «Τα Νέα της Αιγιάλειας», 1/6/2011).

Γιατί δεν έδειχνες με την ειρηνική απουσία σου από την υποδοχή την δυσαρέσκειά σου;
Αλλά, βέβαια, χάνει τέτοιες τιμές και μεγαλεία ο Δεσπότης. Αυτά είναι η ψυχή του. Αν όμως αντιδρούσες δυναμικά εκεί θα γλύτωναν οι ιερείς σου που με εντολή-άδειά σου θα κατέβουν στη πλατεία Συντάγματος, τις πιθανές αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα από το πλήθος των Αγανακτισμένων, σαν κι αυτές που ένιωσες στο πετσί σου προχθές. Αλλά αυτό δεν σε πειράζει, αφού εσύ δεν θα είσαι παρών!

Και ένα σχόλιο για τον Αμβρόσιο από αιγιώτικο ιστολόγιο:

«Ανώνυμος είπε... Ο Αμβρόσιος πριν την επίσκεψη του ΓΑΠ στα Καλάβρυτα προέτρεψε να μην γίνουν επεισόδια. Μετά την επίσκεψη, καλεί τον κόσμο να κατέβει στις πλατείες κατά της κυβέρνησης!
α)Είναι μήπως διχασμένη προσωπικότητα;
β)Έχει προσωπικά συμφέροντα…;».


(http://www.blogger.com/comment.g?blogID=2507656318102005865&postID=942336103774781480).

Ε.Κ.Σ.

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες