Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα ακαδημαϊκά «οχήματα» της πολιτικής εξαπάτησης

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 14, 2011 11:30 am    Θέμα δημοσίευσης: Τα ακαδημαϊκά «οχήματα» της πολιτικής εξαπάτησης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα ακαδημαϊκά «οχήματα» της πολιτικής εξαπάτησης



Έχει ο καιρός γυρίσματα και η πολιτική κυλίσματα: Αυτός είναι ο πάγιος κανόνας των καθεστώτων και των πολιτικών τους απατεώνων.

Σήμερα αυτά τα «κυλίσματα» έχουν πάρει μορφή πυρετώδους και καθημερινού ρυθμού. Οι κωλοτούμπες είναι τόσο καθημερινές και τόσο θεαματικές που δεν προλαβαίνεις να τις παρακολουθήσεις. Το τοπίο έχει πλημμυρίσει από σαλτιμπάγκους…

Και δεν περιορίζεται αυτή η επιδημία της σήψης και αποσύνθεσης στα καθεστωτικά ιερατεία της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και του …πνεύματος, αλλά και σε πολλά ιστολόγια. Θεματικές κωλοτούμπες και εδώ, προβάλλουν αυτό που έφτυναν μέχρι χθες.

Τέτοιοι καιροσκοπισμοί, σαλτιμπαγκισμοί και «μεταμορφώσεις» δεν μπορούν να εξηγηθούν ούτε με το «άλλοθι» της πολιτικής άγνοιας, ούτε με το «άλλοθι» της αγωνιώδους και απελπισμένης αναζήτησης πολιτικής διεξόδου.

Αν είναι δυνατόν να μη γνωρίζουν κάποιοι (μέχρι χθες γνώριζαν) το τι είναι οι διάφοροι ακαδημαϊκοί που ξαφνικά «ξύπνησαν» να μας μιλήσουν για την «αντισυνταγματικότητα» του Μνημονίου και τα παρόμοια.

Δηλαδή όποιος σήμερα κατακεραυνώνει το Μνημόνιο ως «αντισυνταγματικό» παίρνει άφεση αμαρτιών;


Γίνεται η «αντισυνταγματικότητα» του Μνημονίου κολυμπήθρα του Σιλωάμ για όλους αυτούς που μέχρι χθες όχι μόνο δεν βγάζανε μιλιά για τίποτα, αλλά συμμετείχαν και ενεργά στους μηχανισμούς τους καθεστώτος και υπηρέτησαν πιστά τις κυβερνητικές πολιτικές και τους «νταβάδες»;

Βγαίνουν τώρα οι κύριοι Γιώργος Κασιμάτης, Κώστας Μπέης και κάποιοι άλλοι, παρέα με το Μάνο να μας μιλήσουν για την κατάλυση του Συντάγματος;




Είναι δυνατόν να χειροκροτούμε αυτή την κατάφορη κοροϊδία και απάτη;

Και δεν θα αναφερθούμε στο ότι όλη αυτή η ακαδημαϊκή «σάρα και μάρα» υπηρέτησε από υψηλά κυβερνητικά και καθεστωτικά πόστα την υποταγή της Ελλάδας στο λάκκο των λεόντων: Την ΕΕ και το ευρώ.

Και είναι αυτή η υποταγή που κατέλυσε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ την εθνική ανεξαρτησία της χώρας και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ το Σύνταγμα.

Το Μνημόνιο είναι ο κώδικας αυτής της υποταγής, η τυπική επένδυση της ΟΥΣΙΑΣ που υπέταξε την Ελλάδα στους «νονούς» του χρήματος και μας οδήγησε στο σημερινό κατάντημα.

Αυτά, όμως περί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ υποταγής μας και κατάλυσης της εθνικής μας υπόστασης και του Συντάγματος δεν τα καταλαβαίνουν οι φορμαλιστές τυπολάτρες που γαυγίζουν σήμερα, εκ του ασφαλούς, για την «αντισυνταγματικότητα» του Μνημονίου: Όλο το καθεστώς (και το ίδιο πασοκικό κράτος και παρακράτος) θα χρησιμοποιήσει το τυπικό του Μνημονίου για να επικαλύψει και να ξεπλύνει τα πάντα: Για να εξαπατήσει για άλλη μια φορά τον ελληνικό λαό.

Μια, λοιπόν και οι τυπολάτρες υπάλληλοι του καθεστώτος, καμώνονται ότι δεν καταλαβαίνουν την ΟΥΣΙΑ, θα μιλήσουμε απλά, συγκεκριμένα και με παραδείγματα.

α). Η ψήφιση του νόμου για την Ιθαγένεια δεν ήταν αντισυνταγματική πράξη; Γιατί δεν ευαισθητοποιήθηκαν εδώ οι Κασιμάτηδες, Μπέηδες και ΣΙΑ;

β). Ο Καλλικράτης, που χωρίζει την Ελλάδα σε καντόνια και θέτει τις βάσεις του εθνικού τεμαχισμού της χώρας δεν ήταν αντισυνταγματική πράξη; Και εδώ σιγή ιχθύος όταν ψηφιζόταν…

γ). Τα πραξικοπήματα εναντίον της Παιδείας, της Ορθοδοξίας, των ιστορικών και εθνικών μας συμβόλων δεν είναι αντισυνταγματική πράξη; Αυτά τα προωθούν και οι «ευαίσθητοι» της «συνταγματικής νομιμότητας»!!!

δ). Η εισβολή και κατοχή της χώρας από τους λαθρομετανάστες, ο στιγματισμός, σαν «ρατσισμός» κάθε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ εναντίον αυτού του εγκλήματος, αλλά και εναντίον όλης της ελληνικής κοινωνίας, δεν είναι αντισυνταγματική πράξη;

Εδώ όχι μόνο δεν μιλούν, αλλά συμβάλλουν ενεργά στην κατάλυση του Συντάγματος!!!

ε). Τέλος τα εκλογικά πραξικοπήματα δεν είναι αντισυνταγματική πράξη; Δεν είναι αντισυνταγματική πράξη, η οποία καταλύει κάθε έννοια της λαϊκής κυριαρχίας, να εκλέγονται νομαρχιακοί και δημοτικοί άρχοντες με ποσοστά γύρω στο 15% !!!

Αυτά τα λίγα παραδείγματα αρκούν για να δείξουν ΟΛΗ την υποκρισία και ΑΠΑΤΗ των ΟΨΙΜΑ, πολύ όψιμα, ακαδημαϊκών διαμαρτυρόμενων!!!

Βεβαίως, όταν ψηφιζόταν το Μνημόνιο, ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς δεν ψέλλισε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

Έρχονται σήμερα που και το ίδιο το καθεστώς «θεμελιώνει» τη νέα απάτη στην καταγγελία του Μνημονίου να μας μιλήσουνε για «αντισυνταγματικότητα»!!!!

Φυσικά δεν είναι τυχαίο αυτό το «ξύπνημα», από τον καθεστωτικό λήθαργο, των πανεπιστημιακών ιερατείων.

Ούτε είναι τυχαία η επιλογή του Κασιμάτη σαν τον «αντάρτη» υπεράσπισης του Συντάγματος, ούτε του Μπέη, κ.λπ…

Όλοι αυτοί αποτελούν το «όχημα» των νέων ιδεολογιών περί «αρίστων», το «όχημα» των νέων σχεδίων του καθεστώτος, το «όχημα» των «νταβάδων».


Θα αρχίσουν διακριτικά να περιφέρονται από τα ΜΜΕ και να προβάλλονται.

Ήδη, σήμερα (Πέμπτη) ο Παπαδάκης στον ΑΝΤ. φιλοξένησε τον κ. Κασιμάτη…

Αύριο θα δούμε και άλλες παρελάσεις από τα ΜΜΕ…

Και το Μίκη να παρελαύνει και να καλείται από τηλεστάρ…



Υ.Γ. Αναμένουμε να μιλήσει κάποτε ο Μίκης για τις βαριές καταγγελίες εναντίον της «κίνησής» του που έκανε ο Καζάκης, ο άνθρωπος που ο ίδιος διόριζε στην ηγεσία της «κίνησης».

Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζει να σιωπά ο Μίκης για όλα αυτά που του καταμαρτυρούν οι δικές του ΕΠΙΛΟΓΕΣ στην ηγεσία του «κινήματος»…

Επιστροφή στην κορυφή
με το φτωχό μου μυαλό
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 14, 2011 1:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Πατριάρχη των ελλήνων συνταγματολόγων" και "κορυφαίο" χαρακτηρίζουν τον κ. Κασιμάτη, τις τελευταίες ημέρες, αρκετά ΜΜΕ.
Παράλληλα, ολοένα γίνεται λόγος για αντισυνταγματικότητα του Μνημονίου (λες και δεν το ξέραμε) και συγχρόνως για "αξιοκρατία".

Και ότι δεν τραβάει άλλο ο δικομματισμός, με τους πολίτες σε συντριπτική πλειονότητα να του έχουν γυρίσει την πλάτη.

Μήπως άραγε έχει κριθεί ότι είναι ώρα για "κυβέρνηση προσωπικοτήτων";;;
Επιστροφή στην κορυφή
Κολλητήρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 14, 2011 1:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ένας ένας σκαρίζουν!!!




Και ο Μπαμπινιώτης μπαίνει στο χορό και μιλάει για επιστράτευση των «προσωπικοτήτων»

http://www.youtube.com/watch?v=S6_e6VbdkAU

Θα φουντώσουν οι ενορχηστρωμένες παραστάσεις των ποικίλων ιερατείων, κάθε χρώματος, για να σωθεί η Ελλάδα από τις «προσωπικότητες» των «νταβάδων».

Καιρός να βγει και ο τραπεζίτης λουκάς Παπαδήμος.
Ξέρετε αυτός που είχε προτείνει παλιότερα ο «λαγός» Καρατζαφέρης για Πρωθυπουργό!!!

Επιστροφή στην κορυφή
ΦΙΛΟΝΟΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 14, 2011 8:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κοπιᾶστε πεινασμένοι!
Ἀπὸ Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου
http://filonohpontou.wordpress.com/2011/04/02/33-33/



Κοπιᾶστε… Μὴν στέκεστε τόσο μακριά!Πλησιᾶστε…. Μὴν φοβᾶστε! Ἐλᾶτε πιὸ κοντὰ ὅλοι οἱ πεινασμένοι τῆς Ἑλλάδος! Ὅλοι!!
Πιαστεῖτε χέρι, χέρι… Ὅλοι στὴν σειρά! Ἔτσι!
Προσέξτε καλὰ τώρα!

Πεινᾶτε!
Ἴσως νὰ μὴν πεινᾶτε πολὺ ἀκόμη! Ἴσως νὰ μὴν πεινᾶτε ὅλοι! Ἀλλὰ δὲν γίνεται, σὲ λίγο θὰ πεινᾶτε ΟΛΟΙ!!! Οὐδεῖς θὰ ἔχῃ τὰ ἀπαραίτητα! Οὐδεῖς!
Τὸ καταλάβατε αὐτό; Θὰ ψοφήσετε ἀπὸ τὴν πείνα! ΟΛΟΙ!!!! Ἕλληνες καὶ μή! Ὅλοι οἱ κατοικοῦντες στὴν Ἑλλαδικὴ χερσόνησο! ΟΛΟΙ!!!! Τὸ καταλάβατε;
Ἢ νὰ τὸ ξαναπῶ; Ὠραῖα! Τὸ καταλάβατε! Ὅσοι δὲν τὸ κατάλαβαν, δὲν πειράζει! Θὰ τὸ λέμε πολλὲς φορὲς τὴν ἠμέρα! Κάποτε θὰ τὸ καταλάβουν! Καὶ τότε θὰ ἀντιδράσουν κι αὐτοὶ γιὰ νὰ μὴν ψοφολογήσουν!
Τὸ μεγαλύτερό μας πρόβλημα εἶναι τὸ μνημόνιο! Νὰ τὸ θυμᾶστε! Ὅλα τὰ ἄλλα, τὰ σχετικὰ μὲ αὐτό, ὅπως οἱ κλοπές, οἱ ὑπεξαιρέσεις καὶ τὰ σκάνδαλα, μᾶς ὁδήγησαν στὸ μνημόνιο! Δὲν ἔχουμε ἄλλα προβλήματα! Μόνον τὸ μνημόνιο! Πρέπει νὰ ῥίξουμε τὴν κυβέρνησι τοῦ μνημονίου! Διότι εἶναι ἡ κυβέρνησις τῆς ἁρπαγῆς! Μόνον αὐτοὶ τὰ ἔφαγαν! Ἐμεῖς τοὺς βλέπαμε ἀνίκανοι κι ἀδύναμοι νὰ ἀντιδράσουμε!
Πόσο ἀθῶοι εἴμαστε! Πόσο ἄσπιλοι! Ποτὲ δὲν ὑποσκάψαμε τὴν ἐπιχειρηματικὴ ἀνάπτυξι μὲ τὸν συνδικαλισμό μας! Ποτὲ τὰ θεμέλια τῶν δημοσίων ἐπιχειρήσεων μὲ τὶς αὐθαιρεσίες μας! Ποτὲ τὴν ἑλληνικὴ οἰκονομία μὲ τὴν σιωπή μας καὶ τὴν συνενοχή μας!
Εἴμασταν πάντα τὰ κινήματα ἀπὸ κάτω. Ἀπὸ τὴν βάσι! Ποὺ θέλαμε νὰ ἀνατρέψουμε τὴν κεφαλαιοκρατία καὶ νὰ σώσουμε τὸν πλανήτη! Τόσα χρόνια μᾶς λήστευαν! Μόνον χρήματα μᾶς πῆραν! Τίποτα ἄλλο! Τώρα λοιπὸν πρέπει νὰ ἀντιδράσουμε ὅλοι! Νὰ πάρουμε πίσω τὰ κλεμμένα! Νὰ τοὺς διώξουμε! Νὰ διοικήσουμε ἐμεῖς! Ἐμεῖς! Ἡ βάσις! Ὁ λαός!
Κάπως ἔτσι μᾶς ἀντιμετωπίζουν ὅλες οἱ ἀντιμνημονιακὲς παρατάξεις! Μονόπλευρα! Μονοδιάστατα! Μονόπαντα!
Ξέρετε κάτι Ἕλληνες; Ὅσοι ἀπὸ ἐσᾶς καταλάβατε πὼς ἔχουμε κατοχὴ μετὰ ἀπὸ τὴν 23η Ἀπριλίου τοῦ 2010, κάτι δὲν ἔχετε καταλάβει σωστά! Κάποια πληροφορία σᾶς λείπει! Ἢ, ἀκόμη χειρότερα, κάποιαν μεθόδευσι ἑτοιμάζετε γιὰ τὸν Ἑλληνικὸ λαό!
Διότι:
Ξεχνᾶτε βασικὰ προβλήματα, ἐθνικοῦ χαρακτῆρος. Ξεχνᾶτε γιὰ παράδειγμα τὰ λεγόμενα «κυριαρχικὰ δικαιώματα» τῆς Πατρίδος μας. Καὶ τὰ ξεχνᾶτε, εἶτε ἐσκεμμένως εἶτε γιατὶ τὰ θεωρεῖτε δευτερεύοντα! Σὲ κάθε περίπτωσι, εἶστε «καθυστερημένοι πατριῶτες» ἢ ἀκόμη καὶ πατριδοκάπηλοι!
Ξεχνᾶτε βασικὰ προβλήματα ἀρνήσεως, κάθε κυβερνήσεως τῶν τελευταίων σαράντα ἐτῶν, νὰ ἐπιλύσῃ τὸ ζήτημα τῆς ὑφαλοκρηπίδος. Εἶτε λόγῳ ἀνικανότητος, εἶτε λόγῷ φοβίας, εἶτε λόγῳ προδοσίας. Σὲ κάθε περίπτωσιν λησμονήσατε ἢ παρακάμψατε καὶ σὲ αὐτὸ τὸ σημεῖο, κεκτημένα ποὺ ἐκατακτήθησαν μὲ ποτάμια αἵματος! Ἀρνεῖστε τὴν διατήρησι καὶ συντήρησι ὅσων ἄξιοι πρόγονοι κατέκτησαν! Ἀνάξιοι ἀπόγονοι ἐσεῖς ἀξίων προγόνων!
Ξεχνᾶτε βασικὰ προβλήματα οἰκονομικῆς κακοδιαχειρίσεως. Σαφῶς καὶ θυμᾶστε τοὺς πολιτικούς, τοὺς κομματοσκυλικούς, τοὺς βολεμένους, τοὺς ὅσους ὑπεξαίρεσαν ὁ,τιδήποτε… Ἀλλὰ τὰ τοῦ ἐθνικοῦ πλούτου; Δὲν ὑπάρχουν; Ἡ πλήρης παράδοσις τοῦ Ἑλληνικοῦ Χρυσοῦ σὲ ἰδιῶτες; Δὲν σᾶς ἐνδιαφέρει; Τὰ ΥΠΑΡΚΤΑ πετρέλαια τῆς Ἑλλάδος; Τὸ φυσικόν ἀέριον; Ἡ ΑΟΖ; ΑΟΖ; Ναί, ἡ ΑΟΖ!!! Τὸ «ξεχνᾶτε»!!! Ἐπιδεικτικῶς!!! Σὰν νὰ μὴν ὑπῆρξε ποτὲ θέμα! Ὅλα λελυμένα λοιπόν; Μόνον τὸ μνημόνιον πονάει; Μόνον αὐτὸ ποὺ μᾶς ῥουφάει τὸ χρῆμα; Κι ὅλα αὐτὰ ποὺ μποροῦν νὰ μᾶς δόσουν χρῆμα; Δὲν ὑπάρχουν; Τόσο καλὰ ἐκτιμᾶτε τὰ δεδομένα; Ἢ μήπως δὲν ἔχει σημασία τίποτα περισσότερο ἀπὸ τὴν «ἐξουσία στὸν λαό»; Τὴν παύσιν πληρωμῶν; Τὴν ἀκύρωσι τῶν ὑπογραφῶν; Ἀνάξιοι «ἐκτιμητές»! Ἀνίκανοι «συναγωνιστές»!
Ξεχνᾶτε τὸν Ἕλληνα! Στὰ πάντα! Ξεπουλήσατε, ἢ ἀνεχθήκατε τὴν καπήλευσι τοῦ ἀσφαλιστικοῦ μας συστήματος! Προσφέρατε ἀπλόχερα σὲ κάθε «ἀναξιοπαθούντα» τὶς «ἀνθρωπιστικές» σας ὑπηρεσίες. Μὲ ἕνα σύστημα ὅμως ποὺ Ἕλληνες ἔστησαν, χρηματοδότησαν, στήριξαν κι ἐξακολουθοῦν νὰ στηρίζουν! ΟΥΔΕΙΣ ἐξ ὅσων γεύονται τὶς παροχὲς τοῦ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ἀσφαλιστικοῦ συστήματος δὲν ἔχει προσφέρει κάτι ἐλάχιστο σὲ αὐτό! Στιγματίζετε μόνον τὶς κακοδιαχειρίσεις καὶ τὶς ὑπεξαιρέσεις! «Ἀγνοεῖτε» συνειδητὰ τὴν ἀποδιάλυσι τοῦ ἀσφαλιστικοῦ μας συστήματος ἀπὸ τοὺς ΛΑΘΡΟεισαγωμένους! Ἀγνοῶ τὰ κίνητρά σας! Ἀλλὰ σίγουρα εἶναι μεροληπτικά! Καὶ ἀνθελληνικά! Καὶ διόλου ἀνθρωπιστικά! Διότι, τὸν συνάνθρωπό σας, αὐτὸν μὲ τὸν ὁποῖον ζούσατε τόσους αἰῶνες πλάι πλάι τὸν καταστρέφετε! Τὸν πετᾶτε στὰ σκατά! «Ἀνθρωπιστές» τοῦ κώλου! Ἀνθέλληνες!
Ξεχνᾶτε τὶς κλοπές, τοὺς βιασμούς, τὶς καταπατήσεις κάθε δικαιώματος παντός Ἕλληνος! Δὲν ἀσχολεῖστε! Γενικῶς κι ἀορίστως λέτε πὼς ἔχουμε μίαν φασιστικὴ κυβέρνησι! Γενικῶς κι ἀορίστως. Ὅμως ὅλες οἱ φασιστικὲς πράξεις τῆς κυβερνήσεως, ἐὰν ἐρωτηθεῖτε, περιορίζονται στὰ οἰκονομικὰ μέτρα! Δὲν σᾶς ἀφορᾷ ἡ δραγώνειος δράσις στὴν Θράκη καὶ σὲ κάθε δημοτικό σχολεῖο μας! Δὲν σᾶς ἀφορᾷ ἡ κατάληψις τῶν σχολικῶν αἰθουσῶν μας ἀπὸ πανσπερμίες φυλῶν! Δὲν σᾶς ἀφορᾷ τίποτα ποὺ ἔχει νὰ κάνῃ μὲ τὴν ἀσφαλὴ διαβίωσι τοῦ Ἕλληνος! Σὲ κάθε τομέα! Πνευματικό, πολιτιστικό, φυλετικό, κοινωνικό, ἐθνικό. Μόνον τὰ οἰκονομικά! Μόνον! Λὲς κι ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες ἤμασταν πλούσιοι κάποτε! Ποτὲ δὲν ἤμασταν πλούσιοι! ΠΟΤΕ! Πάντα δουλεύαμε στὴν σεβαστή μας Γῆ! Μὲ κόπο καὶ μόχθο! Μὲ ἀπόλυτο συνειδητότητα! Μᾶς ξεγέλασαν καὶ μᾶς ἔριξαν στὴν δανεική ζωή! Καὶ τώρα μᾶς παραπλανᾶτε ἐσεῖς! Μᾶς δεικνύετε ἄλλους δρόμους! Ἄλλες ὀπτικές! Δὲν ἀναφέρεστε στὰ προβλήματα. Ἁρπάζετε ἕνα πρόβλημα καὶ τὸ τερατοποιεῖτε! Ἐμεῖς, οἱ κάποτε μὲ ἀξιοπρέπεια κι αὐτοσεβασμό! Ἐμᾶς λοιπὸν παρακινεῖτε ἐσεῖς νὰ μὴν ἀσχολούμαστε μὲ ὅλα τὰ ἄλλα! Μόνον μὲ τὸ χρῆμα ποὺ μᾶς κλέβουν! Μόνον μὲ αὐτό!
Ξεχνᾶτε τὰ προβλήματα ποὺ ἔχει ἐγείρει ἡ ΛΑΘΡΟμετανάστευσις. Τὰ ἀντιμετωπίζετε ὡς …ἀνύπαρκτα! Ὡς νὰ μὴν ὑπάρχουν! Ἀλήθεια, ἐσεῖς ποὺ τόσο κόπτεσθε γιὰ τὰ οἰκομομικὰ μας, γιατὶ δὲν μᾶς λέτε πῶς θὰ ταΐσουμε τὰ ἑκατομμύρια ποὺ μᾶς κουβαλήθηκαν; Σιωπή; Γιατί; Ἕναν τρόπο θέλω! Μίαν πρότασι! Ἀλλά, ὡς καθυστερημένοι πατριῶτες σιωπᾶτε!
Ξεχνᾶτε τὰ προβλήματα τῆς συστηματικῆς ἀπαιδείας! Ἐκεῖνα ποὺ μᾶς ὁδηγοῦν στὸ νὰ γινόμαστε ἄσκεφτα ὄργανα κι ἐργαλεῖα στὰ χέρια ἐπιτηδείων!
Ξεχνᾶτε τὸ ξεπούλημα τῆς γλώσσης! Τῆς ἱστορίας! Θὰ ἔλεγα μάλλιστα πὼς δὲν θέλετε νὰ ἔχουμε γνώσεις ἱστορίας καὶ γλώσσης! Βολεύει νὰ παραμένουμε ἀμόρφωτοι κι ἀπαίδευτοι! Ἐλεγχόμενοι! Ἕνας λαὸς πρόβατα! Αὐτὸ μᾶς θέλετε!
Ξεχνᾶτε τὰ Σκόπια καὶ τὴν Ἀλβανία. Συστηματικῶς! Δὲν σᾶς ἀφορᾷ! Δὲν θέλετε νὰ τὸ ἀγγίξετε ὡς θέμα! Εἶστε διεθνιστές! Τί ἀκριβῶς σημαίνει ὅμως αὐτό; Κατάργησις συνόρων; Παντοῦ; Ἢ μόνον στὴν δική μας Πατρίδα; Ἀγνοεῖτε ὅμως πὼς ὁ διεθνισμός γιὰ νὰ ὑπάρξῃ ἀπαιτεῖ ΕΘΝΙΣΜΟ! Προϋποθέτει ὕπαρξιν ΕΘΝΟΥΣ! Ἀκόμη καὶ οἱ ἰδεολογικοί σας «πατέρες» (ΜΑΡΞ, ΛΕΝΙΝ) τὸ ξεκαθαρίζουν!!! Μήπως ὅμως διαβάζετε κι ἀντιλαμβάνεστε μόνον ὅσα ἐπιθυμεῖτε; Μόνον ὅσα ἐγκρίνουν οἱ χρηματοδότες σας; Δὲν ἐξηγεῖτε διαφορετικὰ τὸ «ὄψιμό» πᾶθος σας! Καὶ τελικῶς, αὐτὸ ποὺ προσπαθεῖτε νὰ κάνετε μήπως σημαίνει καὶ παράδοσιν ἑλληνικῶν ἐδαφῶν σὲ ὅσους τὰ ὀρέγονται; Τῆς Ἠπείρου στοὺς τρελοτσάμηδες; Αὐτοὺς ποὺ δολοφονοῦσαν ἐπὶ κατοχῆς κάθε Ἕλληνα; Τῆς Θράκης καὶ τῆς Μακεδονίας στοὺς Βουλγάρους; Αὐτοὺς ποὺ ἀπὸ ὅπου πέρασαν, ὅποτε πέρασαν, ξεπέρασαν ἀκόμη καὶ τοὺς Τούρκους σὲ κτηνωδίες; Τῆς ὑπολοίπου Μακεδονίας στὰ Σκόπια; Αὐτῶν ποὺ ἔχουν καταγράψει ὡς πρωτεύουσὰ τους τὴν Θεσσαλονίκη; Πῶς νὰ σᾶς χαρακτηρίσω λοιπόν; Ἐμπόρους ἢ ἐχθρούς τῶν Ἑλλήνων;
Ξεχνᾶτε τὶς Ἑλληνικές μειονότητες! Δὲν ὑπάρχουν γιὰ ἐσᾶς μειονότητες! Δὲν χρειάζεται νὰ ἀναφερόμαστε σὲ αὐτά τὰ θέματα! Δεικνύουν ἐθνικιστικὲς κορῶνες! Φασιστικές! Καὶ δὲν εἶναι φασιστική ἡ ἀντιμετώπισις ἑλληνικῶν πληθυσμῶν ἀπὸ τοὺς γείτονες μὲ ἐκφοβιστικούς τρόπους; Μὲ τὴν ἄσκησι βίας; Τολμᾶ κάποιος στὰ Σκόπια ἢ στὴν Βόρειο Ἤπειρο νὰ δηλώσῃ τὴν Ἑλληνική του καταγωγή; Ἀλλὰ δὲν σᾶς ἀφορᾷ! Εἶστε διεθνιστές ἐσεῖς! Ἐὰν καταφέρετε νὰ καταργήσετε τὰ ἑλληνικὰ σύνορα, θὰ προσφέρετε ὅπου σᾶς ζητηθῇ ὅ,τι σᾶς ζητηθῇ! Διεθνιστές! Τραγικό!
Καλῶς λοιπόν! Κάνετε θαυμάσια! Συνεχίστε! Ἔτσι πρέπει νὰ κάνετε! Βοηθάει πολύ ἠ στάσις σας! Πάρα πολύ! Εὐτυχῶς ποὺ δὲν τὸ ἀντιλαμβάνεστε ὅμως! Διότι ὁ Ἕλλην, ὁ κινούμενος ἀπό ἔνστικτα ἐπιβιώσεως, ποὺ αἰώνων διωγμοὶ τοῦ ἐδόμησαν, κάτι μυρίζεται… Κάτι αἰσθάνεται… Κάτι τοῦ λέει πὼς ὅλο αὐτὸ ποὺ στήνεται, γιὰ καλό του δὲν εἶναι! Κοπιᾶστε λοιπὸν πεινασμένοι καὶ διψασμένοι γιὰ ἐξουσία!
Κοπιᾶστε! Ἐδῶ εἴμαστε! Καὶ νοιώθουμε! Ἀντιλαμβανόμαστε!
Κοπιᾶστε… Κάτι μέσα μας ξυπνᾶ… Καὶ ἀναγεννᾶ Ἑλλάδα… Ἀναγεννᾶ Ἕλληνες!!! Κι αὐτοὶ οἱ Ἕλληνες ποὺ τώρα κτίζονται, τὸ χρῆμα τὸ βλέπουν ὠς μέσον… Ὄχι ὡς ὄνειρο… Κοπιᾶστε λοιπόν… Ἐδῶ εἰμαστε! Καὶ ὑπερασπιζόμαστε τὰ ἱερὰ καὶ ὅσιά μας! [/size]
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 16, 2011 9:56 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κασιμάτης-Μπέης: Ιάγοι μακιγιαρισμένοι



Οι «γενναίοι της υποταγής» στους μηχανισμούς του καθεστώτος, αλλάζουν μεταμφίεση και επιχειρούν να προβληθούν σαν «εχθροί» του Μνημονίου!!!

Σήκωσαν «επαναστατική» σημαία, δίπλα στο Μίκη (ο πιο νοσηρό σύμπτωμα του εγωπαθούς ναρκισσισμού και της καθεστωτικής αχρειότητας) Ο Κασιμάτης και ο Μπέης!!!

Γράψαμε σχετικά για αυτούς τους Ιάγους του πασοκικού «εκσυγχρονισμού»

Εδώ θα παραθέσουμε ένα αποκαλυπτικότατο κείμενο από το City press
http://citypress-gr.blogspot.com/2011/04/blog-post_16.html


Μπέης Κασιμάτης...

Κώστας Μπέης: διετέλεσε υπηρεσιακός υπουργός δημοσίας τάξεως στην κυβέρνηση Σημίτη,
πρόεδρος της ΕΡΤ,
γενικός γραμματέας του υπουργείου παιδείας,
γενικός γραμματέας της προεδρίας της Δημοκρατίας,
γενικός γραμματέας της Βουλής.

Γεώργιος Κασιμάτης:
χρημάτισε Διευθυντής του Νομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού και Νομικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου (1981-1988)
συμμετείχε στο προπαρασκευαστικό στάδιο της κατάρτισης και της αναθεώρησης του Συντάγματος το 1975
συνέταξε το σχέδιο αναθεώρησης και συμμετείχε ενεργώς στη διαμόρφωσή του Συντάγματος του 1986 καθ'όλη τη διάρκεια της αναθεωρητικής διαδικασίας ως νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού
από τον Ιανουάριο 2005 είναι Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων υπό τον Πρωθυπουργό για τη Δημόσια Διοίκηση


Ερωτήματα προς κ. Κασιμάτη....



Ως επί μία 8ετία νομικός σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου πόσες φορές συγκρουστήκατε μαζί του για τον κομματισμό στη Δημόσια Διοίκηση, τις κλαδικές και την εγκαθίρδυση του πασοκικού κράτους της δεκαετίας του '80;

Πότε διαπιστώσατε ότι η οικογενειοκρατία είναι η μάστιγα του πολιτικού μας συστήματος; Το '81 όταν σας διόρισε ο Πρωθυπουργός και γιός του πρώην Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου νομικό του σύμβουλο, το '89 όταν τελείωσε η θητεία σας και ο μισθός ή το 2010 όταν είδατε επιτέλους το φως το αληθινό; Πως εννοείτε εσείς την οικογενειοκρατία; Για τους πολιτικούς τρίτης γενειάς και πάνω; Μέχρι 2η γενειά είμαστε εντάξει;

Πώς έχετε το θράσος να κατηγορείτε τον Παπούλια εσείς και ο προσφάτως αφυπνισθείς συνάδελφός σας, για έλλειψη πατριωτισμού και μη αναπομπή του Μνημονίου, όταν εσείς ο ίδιος συμμετείχατε στην κατάρτιση και την αναθεώρηση των Συνταγμάτων του 1975 και του 1986 που αφαίρεσαν τις όποιες αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας και τον κατέστησαν μία γλάστρα πολυτελείας;

Πότε ενημερώσατε τον Κώστα Καραμανλή - εκ της θέσεώς σας ως Αντιπροέδρου της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων υπό τον Πρωθυπουργό - για τα χάλια της Δημόσιας Διοίκησης, τον υπερτροφισμό του Δημόσιου Τομέα και τον διπλασιασμό της δαπάνης για τη συντήρησή του την 5ετία 2004-2009;


Ερώτημα προς κ. Μπέη



Αφού έχετε διατελέσει πολλάκις, υπουργός, γραμματέας υπουργείων, γραμματέας της Βουλής, στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης, Πρόεδρος ΕΡΤ, ποιά ήταν αλήθεια η συνεισφορά σας στην ευταξία και τη λειτουργικότητα του Δημόσιου Τομέα; Προσπαθήσατε να βάλετε τάξη στα ελλείμματα που παρήγαγε το Δημόσιο και σας εμπόδισαν ή κάνατε κι εσείς τα ίδια;

Ερώτημα προς κ.κ. Κασιμάτη και Μπέη


Δεδομένου ότι δεν κατεβήκατε τώρα απ' τον πλανήτη Αρη και τα έχετε φάει τα ψωμάκια σας δίπλα σε υπουργούς και πρωθυπουργούς πόσες φορές τους επισημάνατε ότι ο συνεχής δανεισμός της χώρας για εφήμερη ευημερία και κατανάλωση υποθηκεύει το μέλλον της πατρίδας και δημιουργεί εξαρτήσεις που θα κληθούμε μιά μέρα να πληρώσουμε; Ως έγκριτοι νομικοί που είστε και οι 2 θα ξέρετε ότι το Δεν Πληρώνω μπορεί να είναι πταίσμα για τα διόδια ή τα λεωφορεία, καθίσταται όμως επικίνδυνο σε κρατικές συμβάσεις και δάνεια.

Διαπιστώνει κανείς σε κάποια blog και ορισμένους χαβαλέδες της αριστεράς και της σαμαρικής δεξιάς μιά αύρα αγαλίασης για τον "ξεσηκωμό" των Πανεπιστημιακών και των ανθρώπων της Διανόησης εναντίον του κατοχικού Μνημονίου. Το δυστύχημα για την Ελλάδα είναι ότι αυτή ακριβώς είναι η "Διανόηση" που διαθέτει.

Πρώτα καπνίζουμε 3 πακέτα τσιγάρα την ημέρα κι όταν έρθει ο καρκίνος μηνύουμε τον περιπτερά που μας πούλαγε τα τσιγάρα. Ας είναι...

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 16, 2011 12:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ... "

Πριν διαβάσετε τις εύστοχες επισημάνσεις του καθηγητή κ. Η. Σταμπολιάδη, ...

βλέπε ιστολόγιο ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/04/blog-post_16.html
και
http://kyprianoscy.blogspot.com/2011/04/blog-post_16.html

... θα ήθελα να ρίξω το δικό μου πετραδάκι στις "δεξαμενές σκέψης", όπου εκεί μέσα υπάρχουν τα πάντα, εκτός από σκέψη.

Είμαστε δέσμιοι των αριθμών, της ψήφου και των Μαθηματικών, που μας φόρτωσαν το επαχθές πλασματικό (στα χαρτιά) χρέος. Μόνο η άρνηση των αριθμών, της ψήφου και των Μαθηματικών, μπορεί να ανατρέψει τη δόλια λογική αυτών που ετοιμάζονται να μας κατασπαράξουν. Στάση πληρωμών σημαίνει πραγματική Επανάσταση και κυριολεκτική αποσάθρωση των μηχανισμών του ψεύδους. Το οποίο ήδη φτιάχνει μια νέα καθεστωτική κυβέρνηση, υπόδουλη στους άρπαγες διεθνείς δολοφόνους της γνωστής απάτης του "λεφτά υπάρχουν". Αυτοί που ετοιμάζονται, θα μας υποσχεθούν το "λεφτά θα υπάρξουν".

Στάση πληρωμών σημαίνει "στάση" ψήφου - ούτε καν λευκό - και αυτή είναι η μόνη Επανάσταση που μπορούμε να κάνουμε. Για να προσθέσουμε ακόμη ένα αποδεικτικό επιχείρημα, σε όσα απαριθμεί η απόφαση του ΟΗΕ για "επαχθές χρέος" : Δηλαδή, ότι ο λαός του κράτους αυτού δεν υποχρεούται να το εξοφλήσει, με τους ψεύτες και κλέφτες κυβερνήτες του, που τον καταλήστεψαν δια της ψήφου του. Αν υπάρχει Διεθνές Δικαστήριο αυτοί οφείλουν να δικαστούν. Με την πολιτική που ακολούθησαν έβγαλαν μια χώρα, ένα κράτος, "στο σφυρί". Ποιος Νόμος και ποιο Δίκαιο το επιτρέπει;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 18, 2011 9:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/04/blog-post_18.html
Πρός του όψιμους επαναστάτες της Ακαδημίας :"πάρτε τη σκούφια σας και βαράτε μας"!!!



Πρίν λίγες ημέρες, ο τέως σύμβουλος του Α.Παπανδρέου καθηγητής του Συνταγματικού δικαίου και μέλος της ειδικής συνοδικής επιτροπής για την Κάρτα του Πολίτη κ. Κασιμάτης (Θυμηθείτε το αξίωμα: "Αν θέλεις να θάψεις ένα ζήτημα τότε φτιάξε μια επιτροπή που θα ασχοληθεί με αυτό") και ο παπα- Κώστας Μπέης (δεν φανερώνει σχεδόν ποτέ αυτήν του την πρόσφατη ιδιότητα ) ...επέκριναν τον πρόεδρο της δημοκρατίας επειδή δεν ανέπεμψε τα αντισυνταγματικά κιτάπια του - κατά τα άλλα - δημοκρατικού μας κοινοβουλίου.

Εδώ ισχύει το "πάρε τη σκούφια σου και βάρα με".

Έπρεπε να φτάσουμε μπροστά στην καρμανιόλα για να μας πούν αυτά που αναδημοσίευε πρίν πολύ καιρό η "Κλασσικοπερίπτωση" και δεκάδες αλλά ιστολόγια της πνευματικής "πλέμπας".

Να φταίει άραγε η δυσκινησία της αριστοκρατίας, ο δισταγμός του άρχοντα να κατέβει δυό σκαλιά για να μιλήσει στο πόπολο, ή όλα αυτά που ακούγονται ωραία και στοιχειοθετούν την "ειρηνική" ψευτοεπανάσταση του Θεοδωράκη, έγιναν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που η κατσαρόλα είναι σκάσει μόνο και μόνο για να φύγει λίγος ατμός απο τα φουσκωμένα σπλάχνα του λαού;

Αν κρίνουμε απο το γεγονός πως έγινε "μόδα " των τελευταίων ημερών οι αναφορές σε "κινήματα", "ειρηνικές επαναστάσεις" , ¨κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας" , "κυβέρνηση προσωπικοτήτων" κλπ, μάλλον η εμφάνιση των δύο εξωκοινοβουλευτικών του "πνευματικού εκσυγχρονισμού" δεν είναι καθόλου τυχαία.

Ιδού λοιπόν η παλιά ανάρτηση:

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010
Κάρολος Παπούλιας:
"Δεν μπορώ εκ του Συντάγματος να μην υπογράψω"!





Κι όμως κύριε Παπούλια το Σύνταγμα προβλέπει αναπομπή και η Συνείδηση παραίτηση
"Δεν μπορώ εκ του Συντάγματος να μην υπογράψω"!

Η απάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας σε προτροπή δημοσιογράφου να μην υπογράψει το τερατούργημα που ρυθμίζει τις Εργασιακές σχέσεις.

Κι όμως κύριε Παπούλια έχετε δυο επιλογές:

Πρώτον την αναπομπή του Προεδρικού Διατάγματος και την πρόσκληση της Κυβέρνησης σε συνομιλία ώστε να μην επιμείνει στο μεσαιωνικό νόμο.

Βέβαια το Σύνταγμα, μιας και είμαστε Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, λέει ότι στο τέλος οφείλετε να υποχωρήσετε ακόμα κι αν εξακολουθείτε να διαφωνείτε.

Κι εδώ έχετε την δεύτερη επιλογή αφού δείχνετε ότι συμμερίζεστε τις ανησυχίες του εργαζόμενου λαού:

την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ κύριε Πρόεδρε που σας προτείνει,θέλουμε να πιστεύουμε, η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ σας!

Ετσι δεν θα γίνετε συνένοχος στον εξευτελισμό του Εργασιακού δικαιώματος του κάθε πολίτη αλλά και στην κατάλυση του ίδιου του Συντάγματος που επικαλείστε.

Άρθρο 2, παράγραφος 1

Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας.

'Αρθρο 22

Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού.

Σεβαστέ κύριε Πρόεδρε το ίδιο σύνταγμα που δεν σας επιτρέπει να μην υπογράψετε λέει και τα παραπάνω. Πιστεύετε πως υπογράφοντας το Προεδρικό Διάταγμα υπηρετείτε το σύνταγμα;

'Αρθρο 120
Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων!

Όπως είχε ισχυριστεί και για την χούντα ο μακαρίτης Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος, έτσι και οι όψιμοι "επαναστάτες" ακαδημαϊκοί, 'ισως να ήταν «απορροφημένοι" από το διάβασμα και να μην είχαν ακούσει ούτε την παρακάτω περίεργη "προφητεία" της κ. Ψαρούδα Μπενάκη,
όταν υποδέχτηκε ως πρόεδρος της Βουλής τον πρωτοεκλεγέντα πρόεδρο της δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια:


Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009
ΜΗΠΩΣ Η ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ;

Ήταν Φεβρουάριος του 2005 όταν εξελέγη ο Κ.Παπούλιας πρόεδρος της Δημοκρατίας.Η κ. Ψαρούδα-Μπενάκη κατα την προσφώνησή της μεταξύ άλλων είχε πεί και τα εξής ...προφητικά (Wink:




«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.»
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες