Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 17, 2011 12:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η φωτογραφία από το ιστολόγιο ksipnistere

http://kyprianoscy.blogspot.com/2011/03/blog-post_17.html

"Ο Γκίντερ Ετινγκερ προειδοποιεί για μία πιθανή καταστροφή στην Ιαπωνία μέσα στις επόμενες ώρες, επισημαίνοντας ότι το πεπρωμένο της χώρας είναι πλέον στα «χέρια του Θεού»",γράφουν οι σημερινές διαδικτυακές και άλλες ειδήσεις.

Θυμήθηκαν τώρα το Θεό! Τόσα χρόνια πού το είχαν το μυαλό τους;

Το ολοκαύτωμα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου (σημ. μας διδάσκουν ότι ήταν μόνο των Εβραίων και ουδενός άλλου) έκλεισε με τον μαζικό θάνατο 500.000 χιλιάδων Ιαπώνων. Έφαγαν δοκιμαστικά επί της κεφαλής των την πρόοδο της επιστήμης. Πλήν, όμως, της κακής χρήσης. Διότι υπάρχει και η καλή. Είναι αυτή που έφτιαξε τα πυρηνικά εργοστάσια για φτηνή ενέργεια και έκανε τους Ιάπωνες (και άλλους) σύγχρονο οικονομικό και άλλο "αναπτυξιακό θαύμα". Κυρίως οικονομικό.

Πλήρωσαν την κακή πρόοδο της επιστήμης με εκατόμβη θυμάτων και ύστερα έγιναν οι μάρυρες της καλής χρήσης αυτής. Τώρα όμως θυμήθηκαν το Θεό! Αλλά τι να τον κάνουν και τι να τους κάνει; Ένας θεός τέτοιας λογής είναι για να περνά η ώρα, να λέμε ότι κάτι υπάρχει, που άλλοτε κάνει το καλό και άλλοτε το κακό.

Κοροϊδεύουμε εαυτούς και αλλήλους. Τον άγιο Θεό όμως όχι.

Αν πραγματικά τον πιστεύαμε και τον δεχόμαστε, θα έπρεπε οι Ιάπωνες - και οι λοιποί φαύλοι, κυρίως όμως τα θύματα της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι - να ήταν οι μοναδικοί αδιάψευστοι μάρτυρες και πολέμιοι, του είδους αυτού της επιστημονικής και τεχνολογικής εξέλιξης. Να έχεις καταθέσει ως τίμημα χιλιάδες αθώων, που θανατώθηκαν εν ριπεί οφθαλμού, και από την άλλη, να χρησιμοποιείς το ίδιο μέσο για να αποτελέσεις το οικονομικό θαύμα της ανάπτυξης και της προόδου, είναι σχήμα οξύμωρο. Τι είδους "σύνθεση" αντιθέτων είναι αυτή;

Ήθελαν την πρόοδο, την πέτυχαν, αλλά τώρα αναζητούν "τα χέρια του Θεού" για το κακό που τους βρήκε. Ούτε όμως χέρια υπάρχουν, ούτε αυτιά να τους ακούσουν.

"Όπως έστρωσαν, ας κοιμηθούν".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fiamou



Ένταξη: 02 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 180
Τόπος: Χίος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 19, 2011 1:33 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, η γνώμη σας για την τραγωδία που συνέβη στην Ιαπωνία είναι:
"Καλά να πάθουν, αφού ήθελαν ατομική ενέργεια;".
Ίσως να ήταν λάθος τους να χτίσουν πυρηνικά εργοστάσια αν και τον καιρό που φτιάχτηκαν οι συνέπειες ενός ατυχήματος δεν ήταν ακόμα ευρέως γνωστές. Αυτό όμως δεν είναι λόγος να τους λέμε "όπως στρώσατε να κοιμηθείτε!" Στο κάτω κάτω τι φταίνε τα παιδιά, οι γυναίκες, οι γέροι, οι απλοί πολίτες, ο άμαχος πληθυσμός; Νομίζετε ότι αυτή είναι Ορθόδοξη Χριστιανική στάση; Λέμε στους Ιάπωνες ότι
ξέχασαν το Θεό και τώρα τιμωρούνται; Ένας καθολικός ή ένας διαμαρτυρόμενος θα το έλεγε αυτό, ένας Ορθόδοξος όχι.

Επίσης, πρέπει να πω εδώ ότι υπάρχουν διάφορες θεωρίες οι οποίες λένε ότι αυτή η συμφορά, ούτε αυτή του 2004 ήταν φυσικά φαινόμενα. Αναζητήστε στο GOOGLE
τον όρο HAARP για να πάρετε μια ιδέα τι εννοώ. Μην ξεχνάμε επίσης και τη χρονική στιγμή που έγινε η καταστροφή αυτή. Όταν ο Αραβικός κόσμος συνταραζόταν από τις επαναστάσεις, τις οποίες οι Ευρωπαίοι φοβούνταν μην επεκταθούν και στην ήπειρό μας. Επίσης τις παραμονές μιας ακόμα στρατιωτικής εμπλοκής των Αμερικανών στη γειτονιά μας, στην πόρτα μας. Ίσως και μιας δικής μας εμπλοκής.

Το παρακάτω μήνυμα του Ορθόδοξου Ιερέα από την Ταϊβάν δείχνει πώς σκέφτεται ένας αληθινός Ορθόδοξος Χριστιανός.


[color=red]Κείμενο του πατρός Ιωνά από την Ταϊβάν με τίτλο ‘Προσευχηθείτε για την Ιαπωνία’.[/color]

ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,

Δεν βρίσκω λόγια να εκφράσω την οδύνη τον πόνο και την αγωνία για τα όσα συμβαίνουν στην Ιαπωνία. Την πιο όμορφη χώρα του κόσμου -κατ’ εμέ-, που τώρα κινδυνεύει να γίνει τόπος ζωντανών-νεκρών από τη ραδιενέργεια.

Ίσως είναι τραγικά συμβολικό, που συνέβη τώρα, την εποχή που ανθίζουν οι κερασιές, το σύμβολο της Ιαπωνίας. Μαζεύονται το βράδυ, κάθονται κάτω από τις κερασιές, που είναι παντού, στα πάρκα κυρίως, και βλέπουν τα υπέροχα άνθη να πέφτουν λουσμένα από το φως του φεγγαριού.

Για τους Ιάπωνες είναι η πιο βαθιά εικόνα της ομορφιάς της ζωής και του θανάτου, ναι του θανάτου, του εφήμερου της ζωής που σβήνει σαν τα άνθη της κερασιάς.

Υπάρχουν τόσα υπέροχα χαϊκού, ποιήματα με 3 στίχους, που είναι πνευματικός στοχασμός. Διαβάστε ένα:

Χιονίζει άνθη.

Θ' ασκείται η άνοιξη

για το χειμώνα...

Δυστυχώς, μάλλον πρόκειται για τον πυρηνικό χειμώνα. Και τώρα... Ο θάνατος έρχεται, αργά και σταθερά.

Η ομορφιά που κρύβει τον θάνατο, τον κάνει να μην φαίνεται, και αυτό που είναι το χαρακτηριστικό του ιαπωνικού πολιτισμού, τώρα πια δεν μπορεί να ενεργήσει. Τα άνθη της κερασιάς είναι μολυσμένα από τη ραδιενέργεια.

Είναι χαρακτηριστική η γαλήνια και πειθαρχημένη αντιμετώπιση από τον ιαπωνικό λαό.

Εδώ στην Ταϊβάν, δέος και φόβος. Ο κόσμος φοβάται να βγει στον δρόμο, φοβάται την έκθεση στο ραδιενεργό νέφος. Ζούμε την εποχή του Τσερνομπίλ. Πολλοί θωρούν ότι έρχεται το τέλος του κόσμου (υποσυνείδητα το εύχονται) και η τηλεόραση δείχνει συνεχώς τις εφιαλτικές εικόνες από το τσουνάμι και τους καπνούς από τις εκρήξεις στους αντιδραστήρες.

Είναι όμως πολύ σημαντικό το ότι παντού, σε όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά κανάλια, τις εφημερίδες και το ιντερνέτ, μεταδίδεται συχνά ένα μήνυμα: [size=24]PRAY FOR JAPAN - ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ.


Στο facebook κυκλοφορούν ειδικά σήματα που μπορείς να τα επικολλήσεις στην φωτογραφία που έχεις για προμετωπίδα, καλώντας για προσευχή.


Σε εκκλησίες και ναούς κάθε είδους, βουδιστικούς, ειδώλων κ.τ.λ., όλοι προσεύχονται. Θα είδατε ίσως ότι κι εμείς προσευχηθήκαμε την Κυριακή στη Θεία Λειτουργία.
Με εκπλήσσει πολύ το ότι κανείς δεν διαμαρτύρεται που η τηλεόραση καλεί τον κόσμο να προσευχηθεί. Όλοι σέβονται, ακόμα και οι άθεοι, τις δύσκολες αυτές ώρες την πίστη και την ανθρώπινη ανάγκη για πίστη.

Υπάρχει βέβαια το τεράστιο ερώτημα ΓΙΑΤΙ, όμως οι Ασιάτες το παραμερίζουν και ασχολούνται περισσότερο με το τώρα, με το τί πρέπει να κάνουμε, πώς να βοηθήσουμε.

Υπάρχει αγωνία στην Ταϊβάν, διότι έχουμε 3 σταθμούς ατομικής ενέργειας, και η περιοχή είναι σεισμογενής όπως και η Ιαπωνία. Υπάρχει φημολογία ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να συμβεί παρόμοιος σεισμός και εδώ, άλλωστε στην περιοχή είχαμε πριν ένα μήνα την Ν. Ζηλανδία, την Ιαπωνία και μετά τι;;;

Πολλές εφημερίδες γράφουν ότι παρά την πρωτοφανή καταστροφή δεν σημειώθηκε καμιά λεηλασία ή πράξη βίας και παρανομίας (όπως π.χ. στην Αϊτή, στις ΗΠΑ, στην Αίγυπτο κ.τ.λ.), ούτε επικράτησε πανικός. Αντίθετα οι Ιάπωνες περιμένουν με υπομονή και ευγένεια και συνεργάζονται με τις αρχές, δίνοντας ένα μοναδικό παράδειγμα στον κόσμο. Και αυτό διότι έχουν μάθει να βάζουν τον εαυτό τους σε δεύτερη μοίρα από το κοινό καλό, από τους άλλους.

Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν κλέφτες στην Ιαπωνία. Και βέβαια υπάρχουν. Αλλά υπάρχει και ένα υψηλό επίπεδο αξιοπρέπειας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι πολιτικοί της χώρας. Υπάρχουν πολιτικοί που καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα και αυτοκτόνησαν από τύψεις! Και άλλοι που, επειδή υπήρξε υπόνοια εναντίον τους, παραιτήθηκαν, παίρνοντας την ευθύνη πάνω τους!

Δεν βρίσκω λόγια να παρηγορήσω τους ανθρώπους εδώ, για όσους και όσα έχασαν και κυρίως για το ζοφερό πυρηνικό μέλλον που ίσως έρχεται (άλλωστε λογικά θα πρέπει να υπάρξουν μετασεισμοί 7, 6 κ.τ.λ. ρίχτερ).

Δεν βρίσκω λόγια να απαντήσω στο τεράστιο ΓΙΑΤΙ, που με ρώτησε ένα παιδάκι. Καταλαβαίνω μόνο τη σημασία της πίστης, δηλαδή της εμπιστοσύνης στον Θεό, στο να γαντζωθείς πάνω Του… Αντί να έχεις ελπίδες, να είναι Αυτός η ελπίδα μας, η μόνη σιγουριά που μπορούμε να εμπιστευθούμε.

Δεν είναι μόνο η Ιαπωνία που πάσχει, είναι ο Χριστός που πάσχει στην Ιαπωνία, που υποφέρει από το τσουνάμι, τη ραδιενέργεια, τον θάνατο. Αυτό είπα την Κυριακή: Αυτός τας ασθενείας ημών έλαβεν και τας νόσους εβάστασεν (Ματθ. 8,17).

Αδελφοί μου, η Ιαπωνία μπορεί να μην έχει ανάγκη την υλική σας βοήθεια. Είναι μια χώρα πλούσια γιατί έχει κατοίκους πλούσιους σε αρετές. Στάχτη έγινε στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και αναγεννήθηκε με υπομονή και επιμονή και έγινε τεράστια οικονομική δύναμη.
Δεν κλαίω τόσο για την Ιαπωνία, κλαίω όμως για την Ελλάδα που χρεοκόπησε όχι οικονομικά, αλλά ηθικά. Η Ιαπωνία έχει ανάγκη την προσευχή μας, η οποία πρέπει να είναι πολύ θερμή, ώστε η χάρις του Θεού να βοηθήσει, να σταματήσει η καταστροφή, να περάσει το κακό, και κυρίως να γνωρίσουν τον Χριστό οι αδελφοί μας οι Ιάπωνες. Είναι τόσο κοντά Του με τον χαρακτήρα τους, τις αρετές τους και την εργατικότητά τους, λίγη προσευχή ακόμα χρειάζεται, για να τον βρουν.


Με αγάπη Χριστού



π. Ιωνάς

[/size]

_________________
Οι Έλληνες δεν κάνουν ποτέ ειρήνη με έναν εχθρόν, όπου κατακρατεί ελληνικόν τόπον"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα άρθρο 121
Οι Έλληνες απαρνούνται και δεν δίδουν υποδοχήν και περιποίησην εις τους Τυράννους"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα" Άρθρο 120
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 19, 2011 5:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
"Απάντων πραγμάτων η πίστις προηγείται"
Θεόφιλος Αντιοχεύς

fiamou : (...) Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, η γνώμη σας για την τραγωδία που συνέβη στην Ιαπωνία είναι: "Καλά να πάθουν, αφού ήθελαν ατομική ενέργεια;" ... Λέμε στους Ιάπωνες ότι ξέχασαν το Θεό και τώρα τιμωρούνται; Ένας καθολικός ή ένας διαμαρτυρόμενος θα το έλεγε αυτό, ένας Ορθόδοξος όχι. (...)

Κυπριανός Χ :
Πρωτίστως σας ευχαριστώ για το σχόλιο κι έπειτα σας απαντώ:
Δεν καταλάβατε καλά και η γνώμη μου δεν είναι "καλά να πάθουν, αφού ήθελαν την ατομική ενέργεια".


Η γνώμη μου, δηλαδή αυτό το "όπως έστρωσαν, ας κοιμηθούν" δεν σημαίνει "καλά να πάθουν". Σημαίνει, "κατά την πίστιν υμών γεννηθήτω υμίν". Ίσως, αυτό να μη το έχετε υπόψη σας.

Αφού πίστεψαν ότι με την πυρηνική ενέργεια θα ανακάμψουν από τα δεινά που υπέστησαν - σε αυτά συγκαταλέγονται εκτός άλλων και οι 500 χιλιάδες νεκροί από Χιροσίμα και Ναγκασάκι - και θα αποτελέσουν το παράδειγμα, το οποίο βέβαια δεν μπορούν να το ακολουθήσουν όλοι, για τα "θαύματα" εκ της νέας (πυρηνικής) τεχνολογίας, επόμενο δεν ήταν το "θαύμα" αυτό να τους δείξει και την άλλη όψη του;

Την έδειξε φυσικά, αλλά (τότε) ήταν η κακή του όψη. Και ποιά ήταν η καλή; Η οικονομική ισχύς την οποία πραγματοποίησε και απέκτησε η Ιαπωνία. Κοντολογής, όποιος διαθέτει την πυρηνική ενέργεια, γίνεται οικονομικά πανίσχυρος.

Ωστόσο, τυγχάνει άξιον απορίας πώς οι δυσπραγούντες οικονομικά Ινδοί και Πακιστανοί, βρίσκονται σε ελεεινή κατάσταση, μολονότι διαθέτουν -τους είναι επιτρεπτή- την πυρηνική ενέργεια. Πιθανολογώ δεν είναι επαρκής (ακόμη) η πίστη τους.

Σημ. Για ευνόητους λόγους παραλείπω όσα "μαγειρεύονται" με το Ιράν. Επίσης, δεν υπεισέρχομαι στη θεωρία του HAARP, την οποία δεν αποκλείω, και τέλος αφήνω στην άκρη τα ερωτηματικά -είναι πάρα πολλά- για το πώς φτιάχτηκε ο αμερικανο-ιαπωνικός πόλεμος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 19, 2011 6:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ"

Τώρα παρακολουθούν βήμα-βήμα, λεπτό προς λεπτό, την πορεία του ραδιενεργού νέφους. Παρακολουθούν τη φορά των ανέμων και εκδίδουν ανακοινώσεις για να προφυλαχθούν εκείνοι που θα δεχθούν την επίσκεψη του θανατηφόρου νέφους.

Σημειώσατε τις σχετικές απαγορεύσεις για υγιεινό περιβάλλον (πράσινο), την παγκόσμια, και αυστηρότατη, αντικαπνιστική εκστρατεία, όπως και πλείστα άλλα κόσμια και υγιεινά.

Όταν όμως έκαναν οι παγκόσμιοι υποκριτές (και νυν εξουσιαστές) τις πυρηνικές δοκιμές στον Ειρηνικό και αλλού, ούτε οι άνεμοι τους ενδιέφεραν, ούτε όλοι όσοι θα δέχονταν ακουσίως την επίσκεψη του (των) ραδιενεργού νέφους. Νέφους και νέφη, που οι ίδιοι προκαλούσαν.

Γέμισαν την ανθρωπότητα με ασθένειες (νεοπλασίες) και τώρα κόπτωνται για το περιβάλλον και την υγεία μας. Και μας παραγγέλνουν να προσευχηθούμε ή να προσαρμοστούμε.

"Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τους σεισμούς", μας είχε πει ένας δικός μας, τότε με το πρώτο "σινιάλο" που πήραμε κάπου εκεί κοντά στις αρχές του 1980.

Αλλά το "να μάθεις να ζεις με τους σεισμούς" σημαίνει να μάθεις να ζεις με το θάνατο. Να έχεις πάντα μπροστά σου το θάνατο. Οχι όμως σαν απόλυτη βεβαιότητα αφανισμού. Απόλυτη βεβαιότητα είναι μόνο η Ζωή : Αυτό που υπάρχεις και το οποίο είσαι, και όχι ο θάνατος. Το απόλυτο και το βέβαιο του θανάτου έγινε σχετικό.

Αυτό όμως δεν το λέει κανείς, καμιά απ΄ τις φωνές που καθημερινά μας ζαλίζουν, μας παραπλανούν ή μας καλούν να προσευχηθούμε αγκαλιασμένοι όλοι μαζί. Προφανώς, για "να μάθουμε να ζούμε με τους σεισμούς" και με ό,τι προλάβουμε να απολαύσουμε αισθητικά.

Κάποιος φιλόσοφος της οργής του Θεού μου είχε πει "θάνατος μετά πολλών ουκ έστι θάνατος". Αλλά πουθενά δεν το βρήκα.

"Φωνές βοώντων" που κάθε άλλο παρά ετοιμάζουν την, ήδη έτοιμη, "οδόν του Κυρίου".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 21, 2011 11:51 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Όπως στρώνουμε κοιμόμαστε"

Ή "κατά την πίστιν υμών γεννηθήτω υμίν", το οποίο βεβαίως δεν σημαίνει "καλά να πάθεις". Αυτό το λέμε αγανακτισμένοι εμείς, όταν στραβοκοιμόμαστε και αντί για "όνειρα γλυκά", βλέπουμε εφιάλτες. Άλλοι όμως μπορεί να μη το λένε.

Για να μην υπάρχουν λοιπόν περισσότερες αμφισβητήσεις και αντιρρήσεις, ιδού: http://www.fimes.gr/2011/03/koritsaki-8-akra/

Κοριτσάκι με οκτώ άκρα μετενσάρκωση Θεού


Ένα κοριτσάκι με μια απίστευτη ανωμαλία γεννήθηκε στην Ινδία και οι γονείς της, αλλά και όσοι το βλέπουν, θεωρούν ότι το κορίτσι είναι μετενσάρκωση του θεού Βισνού. Δείτε φωτογραφία. (Σ.σ. Παραπέμπει ο σύνδεσμος)

Το περίεργο κοριτσάκι γεννήθηκε με 8 άκρα, καθώς στο σώμα της είναι κολλημένο και το νεκρό σώμα του δίδυμου αδερφού της.

Ο θεός Βισνού του Ινδουισμού απεικονίζεται με 4 χέρια και δυο πόδια κι έτσι θεωρούν τη μικρή ως τη μετενσάρκωσή του. Μάλιστα, το κορίτσι γεννήθηκε την μέρα που γιορτάζεται ο Βισνού στην Ινδία, κάτι που το θεώρησαν ως ένα ακόμα σημάδι.

Οι γιατροί ωστόσο έχουν διαφορετική άποψη, καθώς τονίζουν ότι αν το κοριτσάκι δεν υποβληθεί άμεσα σε εγχείρηση δε θα μπορεί να περπατήσει, ενώ δε θα μπορέσει να ζήσει πάνω από 10 χρόνια.

Η Λακσίμι, όπως είναι το όνομα της μικρής, είναι ενωμένη με τον δίδυμο αδερφό της στη λεκάνη, ενώ έχει ξεχωριστή σπονδυλική στήλη, χέρια και πόδια κάτι που κάνει δυνατή την αποκόλληση του νεκρού σώματος. Κάντε κλικ στη φωτογραφία δεξιά για μεγέθυνση.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/03/koritsaki-8-akra/#ixzz1HGAI1qJU
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες