Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Για κλοτσιές!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 09, 2011 6:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Για κλοτσιές! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Για κλοτσιές!
Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΛΗΠΕΤΡΟ




Πριν από μερικούς μήνες, σχεδόν όλοι οι υπουργοί δήλωναν ότι διαπραγματεύονται σκληρά τα μέτρα του Μνημονίου, έβαζαν, όπως ισχυρίζονταν, «κόκκινες γραμμές» και έδιναν, τρομάρα τους, «σκληρές μάχες» για το καλό μας!

ΜΕΤΑ ήρθε η ανακοίνωση των μέτρων, αντιλήφθηκαν όλοι το «κοστούμι» που μας έραψαν και μια ολόκληρη χώρα προσγειώθηκε στην πραγματικότητα που έκρυβαν τα τηλεπαράθυρα.

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ τα λόγια τα μεγάλα, για την... αντίσταση του κάθε Παπακωνσταντίνου, του κάθε Ραγκούση και του κάθε Λοβέρδου, έγιναν τρύπες στην τσέπη, βραχνάς στο στήθος και φράχτης στο αύριο της χώρας και των παιδιών της.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ κάποιος να αλλάξουν τροπάρι. Να δείξουν έστω ότι αντιλαμβάνονται τις ευθύνες τους, ότι αφουγκράζονται -στοιχειωδώς έστω- την κατακραυγή.
ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ! Αυτοί δεν ακούν τίποτε πέρα από τον αλαλαγμό των «αγορών», δεν βλέπουν τίποτε πέρα από τα εγχειρίδια του Φρίντμαν και των επιγόνων του που έχουν στο μαξιλάρι τους.

ΑΚΟΜΗ κι όταν ένας στους δύο Ελληνες πολίτες τούς γύρισε την πλάτη τον Νοέμβριο στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης. Ακόμη κι όταν δήμαρχοι στις μεγάλες πόλεις εξελέγησαν με κάτι απίθανα 15% και 17% του εκλογικού σώματος, αυτοί δεν άλλαξαν ρότα. Με ένα στόχο ξυπνούν και με έναν κοιμούνται: όλα πρέπει να τα πληρώσει ο κόσμος της εργασίας!

ΜΟΝΟ το στιλάκι τους αναπροσαρμόζουν. Τώρα, λ.χ., ουδείς υπουργός δηλώνει ότι αντιστέκεται ή έστω ότι κάτι παλεύει. Παραέγιναν ρεζίλι «αντιστεκόμενοι» για να συνεχίσουν το ίδιο τροπάρι.




ΤΩΡΑ, ως διά μαγείας, όλοι οι υπουργοί τραγουδάνε άλλο, αλλά όλοι τον ίδιο σκοπό. Ηρθαν οι εκπρόσωποι της τρόικας, μας έλεγξαν και τα βρήκαν όλα όπως θα έπρεπε. Αρα, όπως ήδη έχει δηλώσει ο πρωθυπουργός, δεν θα έρθουν άλλα μέτρα.

ΑΜ ΔΕ! Αν ήταν να μην έρθουν άλλα μέτρα, γιατί δεν έχει μπει ακόμη η γερμανική υπογραφή στο (νέο) πακέτο «σωτηρίας»; Γιατί συμφωνήθηκε, στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής, χωρίς ελληνική αντίρρηση -να μην ξεχνιόμαστε για το ποιος φταίει- να αποφασίζουν τα πάντα, χωρίς διάλογο και παρακάμπτοντας το Ευρωκοινοβούλιο, τα αφεντικά της ευρωζώνης;

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ για αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις είναι... λυμένο. Οσο τα γαϊδούρια δεν ψοφάνε (ή δεν κλοτσάνε) θα τα φορτώνουν.

ΜΕ ΑΥΤΟ το «δεδομένο» πορεύονται και οι υπουργοί μας. Μας φορτώνουν με όλα αυτά που θέλουν για να μη βρεθούν στη δύσκολη θέση να τα «φορτώσουν» στους αρμούς του συστήματος.

ΕΤΣΙ, λ.χ., ζει και βασιλεύει η φοροδιαφυγή. Αφού οι φοροδιαφεύγοντες δεν είναι μισθωτοί, μέτρα δεν λαμβάνονται!


ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ βέβαια, υπό αυτές τις συνθήκες, έχουν ένα απλό δίλημμα να λύσουν: ή θα ψοφήσουν ή θα κλοτσήσουν!

Πηγή:
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=249623

Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 09, 2011 8:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/02/blog-post_09.html

Ιδού η "κυβέρνηση" του "μη με ρωτάτε δεν ξέρω"



Το πρόβλημα της σταδιακής και αναίμακτης κατάληψης της πατρίδας μας απο ξένους έχει γίνει πλέον τεράστιο και δεν μπορεί να κρυφτεί κάτω απο ρόζ ή πράσινα "τούλια".

Το ότι εκατοντάδες χιλιάδες δυστυχισμένων και ταλαιπωρημένων αλλοδαπών χρησιμοποιούνται απο τα επιτελεία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" αρχικά σαν "ανθρώπινη ασπίδα" και κατόπιν σαν "δεξαμενή στρατολόγησης" μειονοτικών στρατών, είναι κάτι που δυστυχώς το αντιλαμβάνεται ακόμα και ο πιο καλοπροαίρετος Έλληνας πολίτης.

Αυτό όμως που κάνει τον Έλληνα πολίτη να εξεγείρεται είναι η στάση της κυβέρνησης απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Έλληνες αγανακτισμένοι απο την διακυβέρνηση της "επανίδρυσης" (στην ουσία της συνέχειας του "Σημιτισμού"), είδαν το "τυρί" αλλά όχι την "φάκα" που τους είχαν στήσει τα αφεντικά του σημερινού δίψυχου κατοχικού κυβερνήτη.

Σου λέει, αφού μας είπε ότι "λεφτά υπάρχουν" και ότι δεν θα μπούμε στο ΔΝΤ και ότι ... βασανίζεται απο το δίλημμα "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα", έ τότε αυτόν θα ψηφίσω και θα είμαι και ευχαριστημένος να κάνει ακόμα και τα μισά απο αυτά που λέει.

Δεν είχαν φανταστεί ότι είχαν ανοίξει την κερκόπορτα σε κάποιον που είχε μια και μόνη εντολή, να εξοντώσει τους Έλληνες και να μετατρέψει την Ελλάδα σε αποικία και προτεκτοράτο.

Αυτή την άθλια και ανθελληνική εκτέλεση εντολών την βάφτισε "νέο πατριωτισμό" ο οποίος μη έχοντας, όπως δήλωσε, την ανάγκη της Ιστορίας και των συμβόλων, θα είναι αυτός που θα επαναφέρει την Χώρα σε πορεία ανάπτυξης και προόδου.

Αυτός ο "νέος πατριωτισμός" απ΄ ότι φαίνεται δεν έχει ανάγκη ούτε καν τους ίδιους τους Έλληνες, αφού την "πολυπολιτισμικότητα", που είναι και το κυριώτερο χαρακτηριστικό του, μπορούν να την προσφέρουν μόνο οι νέοι εισαγόμενοι "Έλληνες".

Επειδή όμως δεν έχουμε ακόμα γονατίσει όλοι,
είναι απαραίτητο και σε αυτόν τον τομέα να τηρούνται τα προσχήματα. Έπρεπε να μπουν στα αποεθνικοποιημένα υπουργεία "άνθρωποι- κασσετόφωνα" οι οποίοι θα αναπαράγουν όταν χρειαστεί το προκαθορισμένο "ρεπερτόριο" ύμνων, σλόγκαν, και άνευ σημασίας και ουσίας νεοεποχήτικων όρων.

Ευτυχώς υπάρχουν και στιγμές που αυτοί οι "εκ των αρίστων" επιλεχθέντες, στριμώχνονται και δεν μπορούν να βρούν κάποια απάντηση ανάμεσα σε αυτές που εκπαιδεύτηκαν να χρησιμοποιούν.

Είναι οι στιγμές που φαίνεται η πνευματική τους φτώχεια και η παντελής απουσία πολιτικού λόγου. Είναι αυτές οι στιγμές που απογυμνώνονται απο κάθε καμουφλάζ και αποκαλύπτεται η υποκρυπτόμενη αλήθεια, ότι δηλαδή δεν υπάρχει τίποτα εντός τους παρά μόνο πολιτικαντισμός και κουτοπονηριά.

Ένα απο τα πολλά δείγματα αυτής της "εκλεπτυσμένης υπουργικής σκέψης" είναι και η ...επιχειρηματολογία της κ. Νταλάρα σε τηλεοπτική συζήτηση για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών.

Δείτε το βίντεο εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/02/blog-post_09.html


Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 09, 2011 9:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Αφού πέρασαν διακόσια χρόνια για να καταλάβουμε, ότι βγάλαμε απ΄ το σβέρκο μας την δουλεία του Οθωμανισμού και μας φόρτωσαν την τυραννία της ψευτοδημοκρατίας, τώρα σκέφτηκαν οι τύραννοι νέο κόλπο. Θα μας αντικαταστήσουν με τους λαθρομετανάστες! Θα χρειαστούν κι αυτοί άλλα διακόσια χρόνια για να καταλάβουν ότι το "αντίτιμο" της προσδωκομένης ελληνοποίησης που τους τάζουν, θα είναι η νέα τους σκλαβιά. Άφησαν αυτή που είχαν στον τόπο τους και ήρθαν να βρουν μιαν άλλη. Που τους σκλαβώνει χειρότερα με το δέλεαρ της δημοκρατικής απάτης και την ασυδοσία της ελευθεριότητας.

Με μια μόνο παρατήρηση. Αυτή η ψευτοδημοκρατία και ψευτοελευθερία, είχε γίνει πολύ νωρίς γνωστή και ο δυστυχής Μακρυγιάννης την ελεεινολογούσε γράφοντας : "Αν μας έλεγε κανένας αυτείνη την λευτεριά όπου θα γευόμαστε, θα περικαλούσαμε τον Θεόν να μας αφήσει εις τους Τούρκους άλλα τόσα χρόνια, όσο να γνωρίσουν οι άνθρωποι τι θα ειπή πατρίδα, τι θα ειπή θρησκεία, τι θα ειπή φιλοτιμία, αρετή και τιμιότη".

Τον βγάλαμε όμως κι αυτόν πλανεμένο και τελειώσαμε. Ας τον μάθουν τουλάχιστον οι υποψήφιοι νέοι ιθαγενείς (λαθρομετανάστες) και ας μην είναι τόσο βέβαιοι για το δώρο της ελληνοποίησης που τους υπόσχονται οι θεοστυγείς τύραννοι της δημοκρατίας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες