Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι τρωγλοδύτες του Φρόιντ και ο Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κοσμάς Φλαμιάτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 01, 2011 9:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Οι τρωγλοδύτες του Φρόιντ και ο Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι τρωγλοδύτες του Φρόιντ και ο Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος



Χθες 31/2/2011, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Σαββάτος τελικά παρέστη και μίλησε κατά την παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης της παπικής μελέτης «Σύνοψη της Κοινωνικής Διδασκαλίας της Εκκλησίας».

Με την ομιλία του μας προσέφερε νέα δηλητηριώδη εδέσματα βατικάνειας προελεύσεως.

Μετά την περί «διηρημένης Εκκλησίας» αιρετική θεωρία που προπαγάνδισε, χθες ο κ. Σαββάτος προέβαλε τις παπικές θέσεις για ένα «νέο οικουμενικό διάλογο» και το «νέο Οικουμενισμό» ο οποίος θα έχει ως βάση τη «σύνοψη αυτή της Κοινωνικής Διδασκαλίας της Εκκλησίας» του Παπισμού και θα αποτελεί «μια κοινή προσπάθεια των χριστιανικών Εκκλησιών, κυρίως μέσα στην Ευρώπη, για να μπορέσουν όλες μαζί να δώσουν το μήνυμα στο σύγχρονο ευρωπαίο άνθρωπο ότι δεν είναι μόνος του, ότι δίπλα του υπάρχει η Εκκλησία ως Σώμα Χριστού».

Η μετάβαση του Μεσσηνίας Χρυσοστόμου από την θεωρία περί διηρημένης Εκκλησίας στον νέο Οικουμενισμό και η υπέρβαση του όρου «διηρημένη Εκκλησία», που του δημιούργησε προβλήματα, συνέβη σε χρόνο ρεκόρ.

Ο αιρετικός και ανεκκλησίαστος Παπισμός, λοιπόν, μαζί με την Ορθόδοξη Εκκλησία αποτελούν το «Σώμα Χριστού»! Αύριο, στα πλαίσια του Βατικάνειου πανθρησκειακού Οικουμενισμού, θα προστεθεί στην παρέα και ο Μουσουλμανισμός, αλλά και κάθε άλλος –ισμός.

Τις αιρέσεις του Παπισμού ο κ. Σαββάτος τις καταχώνιασε στο υποσυνείδητο αυτού του «νέου Οικουμενισμού», απΆ όπου —ως άλλοι τρωγλοδύτες του Φρόιντ— θα κάνουν αισθητή την ύπαρξή τους ως οι νέες κανονιστικές αλήθειες, δηλητηριάζοντας με εφιαλτικά όνειρα τους ουτοπικούς σχεδιασμούς για μια καινούργια τάχα ελπίδα ανόρθωσης της κοινωνίας.

Αλλά, αλλοίμονο, από τα πολλά χτυπήματα του τρωγλοδύτη, το πάτωμα είναι έτοιμο να καταρρεύσει και να εισχωρήσει το Αντίχριστο πνεύμα στα αρχοντικά υψηλά δώματα του Βατικάνειου Οικουμενισμού και των υποτακτικών του.

Το ελληνικό τοπίο, στην κοινωνική, εθνική και εκκλησιαστική του διάσταση, θολό και αβέβαιο.


Θα περιμένουμε η θεωρουμένη «φρουρός της Πίστεως» Ιερά Σύνοδος να τοποθετηθεί και θα επανέλθουμε.

Θεσσαλονίκη, 1 Φεβρουαρίου 2011

Για την «Φιλορθόδοξο Ένωσι “Κοσµάς Φλαµιάτος”»
Ο Πρόεδρος Λαυρέντιος Ντετζιόρτζιο
Ο Γραµµατέας Παναγιώτης Σηµάτης

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 02, 2011 12:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αριθμητικές Αξίες



http://kyprianoscy.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

Όλα σήμερα αξιολογούνται βάσει των αριθμών. Αυτές καθορίζουν και την επιβίωση, την εξαθλίωση ή τη λαθροβίωση, λαών και ανθρώπων.

Η πολιτική γίνεται με βάση τους αριθμούς. Αυτές προσδιορίζουν τις πολιτικές αξίες.

Από την άλλη έχουμε και τις πνευματικές αξίες τις οποίες διαχειρίζονται και διαμορφώνουν οι Ιεράρχες. Πάλι όμως οι αξίες αυτές είναι μονάδες αριθμών. Μετρούν κεφάλια πιστών και ο οικουμενισμός είναι μια άλλου είδους πολιτικής (χρηματηστηριακών) αξιών.

Αλλά εδώ δεν υπάρχει το αντίστοιχο ευτελές και δυσώδες οικονομικό, δηλαδή πολιτικό, σύστημα διαμόρφωσης των μεγεθών της οικονομίας - διάβαζε, της πολιτικής. Έχουμε το θρησκευτικό, το οποίο διοργάνωσε την παρουσίαση ενός βιβλίου, μιάς παπικής "μελέτης" απευθυνομένης στο πνευματικό χρηματηστήριο με τίτλο "Σύνοψη της Κοινωνικής Διδασκαλίας της Εκκλησίας".

Στην παρουσίαση του βιβλίου-μελέτη, παρών και ομιλητής, το golden boy της σεπτής ημών ιεραρχίας μητροπολίτης Καλαμών Χρυσόστομος - όνομα και πράμα, που λέμε. Ανοίγουμε πανιά για το Νέο Οικουμενισμό όντας χρεωκοπημένοι από κάθε άποψη!

Μήπως, όμως, θα ήταν καλύτερα για το σεβασμιότατο να "ανοίξει" ένα ελικοδρόμιο στη Μητρόπολη όπου στεγάζεται; Διότι μάλλον αυτό προβλέπω να γίνεται, να φεύγει "δια του αέρος". Είναι κι αυτό, για τον ίδιο φυσικά, μιά διαφορετική άποψη στο "έπειτα ημείς οι ζώντες οι περιλειπόμενοι, άμα συν αυτοίς αρπαγησόμεθα εν νεφέλαις εις απάντησιν τού Κυρίου εις αέρα".


Σημ. Η φωτογραφία από το ιστολόγιο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες