Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η αλλοδαπή εισβολή και κατοχή της Νομικής

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 26, 2011 12:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η αλλοδαπή εισβολή και κατοχή της Νομικής Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η αλλοδαπή εισβολή και κατοχή της Νομικής
Ή
Πόλεμος με άλλα μέσα




Γράφαμε χθες περί του «νέου πατριωτισμού»: «Και η οργανωμένη αλλοδαπή εισβολή και κατάληψη της Νομικής, μετά φανών και λαμπάδων, με αφίσες και συνθήματα και καράβια από την Κρήτη (τόσο οργανωμένη και κατευθυνόμενη ήταν), όλα αυτά είναι «νέος πατριωτισμός»!!!»…

Αυτός, λοιπόν, ο «νέος πατριωτισμός» της οργανωμένης κατοχής μας από αλλοδαπούς «στρατούς» έγινε τηλεοπτικό δόλωμα ενός καθεστωτικού παιχνιδιού: Όλα τα κουρέλια της πολιτικής και δημοσιογραφικής αγυρτείας παρέλασαν για να μιλήσουν για τους «δύστυχους» και «πεινασμένους» αλλοδαπούς εισβολείς, καθώς και για τις τυπικές ευθύνες του κράτους, της κυβέρνησης και των πρυτανικών αρχών.

Το όλο, συνεπώς, ζήτημα μετατοπίζεται στη «δυστυχία» των αλλοδαπών «δούλων», φορτίζεται συναισθηματικά από αυτήν τη «δυστυχία», συνακόλουθα από τα νεοταξικά ιδεολογήματα του ψευτο-ανθρωπισμού και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων».


Μετατρέπεται έτσι σε ένα τελετουργικό, εμπορικό, μελοδραματικό θέαμα πολιτικών κοκορομαχιών.

Με αυτά τα γνωστά τεχνάσματα της «τηλεοπτικής σκέψης», του μελοδράματος και του θεάματος παρακάμπτονται, επικαλύπτονται και αφανίζονται κυριολεκτικά τα ΟΥΣΙΩΔΗ πολιτικά ζητήματα και στρατηγικά παιχνίδια του καθεστώτος και των «νταβάδων» του, γύρω από την αλλοδαπή εισβολή και κατοχή της χώρας μας.

Πρώτον: Το μακροπρόθεσμο και οργανωμένο στρατηγικό σχέδιο της αλλοδαπής εισβολής και κατοχής.



Τα εκατομμύρια των αλλοδαπών εισβολέων δεν ήρθαν αυθόρμητα από τα πέρατα του κόσμου και τα βάθη της Ασίας. Ήρθαν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, καθοδηγούμενα και με συγκροτημένες «εστίες» μαφιών και συμμοριών «κρούσης».

Οι στρατιές των αλλοδαπών εισβολέων δεν υπάγονται σε καμία λογική και «νόμο» των μεταναστευτικών «ρευμάτων» ή των αυθόρμητων «κυμάτων» μετακινήσεως πληθυσμών.

Αποτελούν ένα οργανωμένο, στρατηγικό σχέδιο του μεγάλου κεφαλαίου και των διεθνών μηχανισμών του ιμπεριαλισμού για την ολοκληρωτική κατάλυση ΟΧΙ μόνο όλων των εργατικών και λαϊκών κεκτημένων, αλλά και της εθνικής υπόστασης της χώρας μας.

Σημείωση: όλα αυτά τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά και με άπειρα κείμενα από την πρώτη μέρα της έκδοσης του ΡΕΣΑΛΤΟ.


Δεύτερον: «Στρατοί» κατοχής



Οι σημερινοί ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι κατά των εθνών και των λαών εφαρμόζουν νέες μεθόδους και «τακτικές» επιθέσεων και κατοχής. Δεν χρησιμοποιούν τα «παλιά» μέσα της στρατιωτικής εισβολής και κατοχής.

Ένα σύγχρονο, προνομιακό «μέσον» της νεοταξικής βαρβαρότητας είναι οι οργανωμένες ΕΙΣΒΟΛΕΣ από ΣΤΡΑΤΙΕΣ εξαθλιωμένων ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ δούλων κατοχής.


Τα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων και αποκτηνωμένων αλλοδαπών δούλων και συμμοριών είναι τέτοιου είδους στρατιές εισβολέων και κατοχής της χώρας χωρίς στρατιωτικά μέσα.

Αν μας στέλνανε οργανωμένα ιμπεριαλιστικά στρατεύματα δεν θα υπήρχε ούτε ένας να ισχυριστεί ότι αυτό δεν είναι μια ανοικτή πολεμική επίθεση και ιμπεριαλιστική εισβολή.

ΤΩΡΑ που ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ οργανωμένα στίφη αλλοδαπών δούλων και μας καταλαμβάνουν μάς ΕΞΑΠΑΤΑ το καθεστώς και όλο το κομματικό οικοδόμημα με γλυκερές φλυαρίες περί «ανθρωπισμού» και «δυστυχίας» των «θυμάτων» της «καπιταλιστικής βαρβαρότητας»…

ΤΩΡΑ η καταιγιστική εισβολή και κατοχή της Ελλάδας από αλλοδαπούς στρατούς δεν είναι ιμπεριαλιστικός ΠΟΛΕΜΟΣ κατά της Ελλάδας!!!

Είναι «φιλανθρωπία» και «ανθρώπινα δικαιώματα» των αποκτηνωμένων ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ που καταλαμβάνουν την Ελλάδα!!!

Τον πόλεμο και τους εισβολείς τούς διακρίνουμε μόνο όταν έχουν τανκς, στρατιωτικά τάγματα και οβίδες. Όταν τα τάγματα των εισβολέων δεν φοράνε στρατιωτικές στολές και δεν έχουν τανκς τα βαπτίζουμε «δυστυχισμένα θύματα»!!!!

Δυστυχισμένα θύματα ήταν και οι στρατιές του Χίτλερ (εργάτες και φτωχά λαϊκά στρώματα), αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διανοήθηκε να υποστηρίξει να «διεκδικήσουμε» τα «ανθρώπινα δικαιώματά» τους…

Η οργανωμένη απόβαση από τα λιμάνια της Κρήτης και η κατάληψη της Νομικής αν δεν είναι οργανωμένη (από τα δίκτυα και το παρακράτος του κεφαλαίου) πολεμική επιχείρηση εισβολής, τότε τι είναι; Αυθόρμητη εκδήλωση πεινασμένων από τα πέρατα του κόσμου που επέλεξαν, δια της επιφοιτήσεως, τη Νομική σαν στρατόπεδό τους;

Τρίτον: Τα παιχνίδια της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης της Παιδείας και της κατάργησης του Ασύλου.

Η κατάληψη της Νομικής από τους οργανωμένους και καθοδηγούμενους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες έχουν και ειδικούς στόχους.

α). Συμβολικά αλώνουν και καταργούν τους εθνικούς πανεπιστημιακούς χώρους και ιδιαίτερα τους χώρους που σηματοδοτούν αγωνιστικές μνήμες.

Η μακροχρόνια υπονόμευση, εθνική αφυδάτωση και αποτέφρωση του ελληνικού σχολείου προωθεί και επιτάσσει και την ολοκληρωτική κατεδάφιση των σχολικών και πανεπιστημιακών χώρων και συμβόλων της ελληνικής εκπαίδευσης.

Και εδώ η «πρώτη ύλη» είναι οι αλλοδαπές κατοχικές δυνάμεις. Αυτό που έχουν κάνει σε ολόκληρη την κοινωνία θέλουν να κάνουν και στα σχολεία και Πανεπιστήμια…

β). Η αλλοδαπή κατάληψη της Νομικής αποτελεί και την τελευταία πράξη κατάργησης του ΑΣΥΛΟΥ, αυτής της κατάκτησης του φοιτητικού κινήματος.

Χρόνια τώρα τα νεοταξικά τάγματα των «αναρχο-αυτόνομων» και των επιδοτούμενων «αντιρατσιστών», με την κάλυψη και συγκάλυψη της καθεστωτικής κοινοβουλευτικής «αριστεράς», προλείαναν το έδαφος και επέφεραν θανάσιμα κτυπήματα κατά του Ασύλου.

Τώρα χρησιμοποιούν τους αλλοδαπούς εισβολείς για το τελειωτικό κτύπημα!!!

Και τα Προπύλαια από Άσυλο των ιδεών και των αγωνιστικών Συγκεντρώσεων έχουν μεταβληθεί σε «άσυλο» των αλλοδαπών και «άσυλο» εμπορικών, αλλοδαπών πανηγυριών…

ΟΛΑ αυτά τα σοβαρά πολιτικά ζητήματα της αλλοδαπής εισβολής και κατοχής επικαλύπτονται και αποκρύπτονται ΕΠΙΜΕΛΩΣ από ΟΛΕΣ τις πολιτικές δυνάμεις και από αυτές με προσωπεία «πατριωτικά».

Δεν μπορεί να υπάρξει αυθεντικό πατριωτικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ δίχως να θέτει αυτά τα ζητήματα, όπως και άλλα, στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του αγώνα…


Η Λυδία Λίθος σήμερα της πατριωτικής πολιτικής (των λόγων και της πράξης) είναι η αλλοδαπή εισβολή και ΚΑΤΟΧΗ…
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 26, 2011 3:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το Ρεσάλτο εδώ και χρόνια επισημαίνει όλα τούτα τα ζητήματα, αλλά χαρακτηρίστηκε ως ακροδεξιό από ποιους; από τους ιδεολογικούς ροπαλοφόρους της Νέας Τάξης!

Δεν σας έχει κάνει εντύπωση, που ενώ καταγγέλονται οι πάντες στην Ελλάδα, οι μόνοι που είναι στο απυρόβλητο και καλύπτονται από ένα μυστήριο πέπλο σιωπής είναι οι δουλέμποροί; Γιατί οι...πολιτισμένοι του Δυτικού κόσμου δεν κηρύσσουν πόλεμο κατά των δουλεμπόρων; Μήπως πρόκειται για μια διεθνή συμπαιγνία; Ξέρω, ξέρω. Συνομωσιολογίες ακροδεξιών, αλλά η αλήθεια κάποια στιγμή θα έρθει στο φως και τότε πολλοί είτε θα χάσουν τον ύπνο τους είτε θα πέσουν από τα σύννεφα.

_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 27, 2011 2:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ασυλο με πρωινό
Από Σαντορινιό:
http://santo-rinios.blogspot.com/2011/01/trelokouneli.html



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Βήχος Χαράλαμπος



Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Δημοσιεύσεις: 144
Τόπος: Ν .Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 27, 2011 8:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νομικη Live

http://el.justin.tv/menace82?#/w/803700816
_________________
http://apolitikokafeneio.com/
http://mousikokafeneio.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 27, 2011 9:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η οργή είναι κακός κλειδούχος




Το έχουμε γράψει πολλές φορές: Η οργή είναι κακό κλειδούχος.

Πολύ αγαπητός φίλος, με οξύτητα πολιτικής σκέψης, θόλωσε από την οργή εναντίον της αυθάδειας των λαθρομεταναστών, των δουλεμπόρων και των πολιτικών σπονσόρων τους (των «αντιρατσιστών») και ζητά από την κυβέρνηση να πάρει ΑΜΕΣΑ μέτρα και μάλιστα να επιβληθεί και «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ»!!!

Τρελάθηκε ο φίλος μου!!!

Τυφλώθηκε από την ΟΡΓΗ και έπαψε να διακρίνει αυτό που έβλεπε καθαρά μέχρι χθες: Ότι η κυβέρνηση αυτή είναι μέρος της ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ που έχει στηθεί στη Νομική, είναι ο κεντρικός πολιτικός σπόνσορας και ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ!!!

Η προβοκάτσια αυτή έχει πολλούς στόχους: Ένας από αυτούς είναι αιματηρά επεισόδια και επιβολή «στρατιωτικού νόμου», όπως ζητάει ο φίλος μου…

Άλλοι στόχοι είναι ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ αποπροσανατολισμός και η νέα ΦΡΙΚΗ που προωθείται από τα ξένα κέντρα των αποφάσεων: Όχι απλώς κατάλυση κάθε δημοκρατικής ελευθερίας και κάθε Λόγου (και αυτών των ψηγμάτων που έχουν απομείνει), αλλά και προώθηση διαδικασιών ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ κατοχύρωσης της κατοχικής δικτατορίας που ζούμε…


Συνταγματική κατοχύρωση της δικτατορίας των νεοταξικών κέντρων αποφάσεων, κατασταλτικές θωρακίσεις με στρατούς ξένους και μισθοφορικές, αλλοδαπές αστυνομίες, ολοκληρωτικά φασιστικά δεσμά των διεθνών οργάνων και ανοικτές επελάσεις των διεθνών μυστικών υπηρεσιών…

Ας μην τυφλωνόμαστε από την ΟΡΓΗ και πέφτουμε στις παγίδες που μας στήνουν, ζητώντας οι ίδιοι και νέες αλυσίδες σκλαβιάς…

Η ΟΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟΣ…



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αριστείδης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 27, 2011 10:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Λάθεψε ο Skinious, αλλά εντελώς περιστασιακά. Το λάθος οφείλεται σε παροδική απώλεια προσανατολισμού, που με τη σειρά της προκάλεσε στήριξη σε ψευδές σημείο αναφοράς. Συμβαίνει και στους καλύτερους-εμπειρότερους πιλότους κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες.
Απλώς χρειάζεται να του υπενθυμίσουμε το ακλόνητο σημείο αναφοράς: ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις ενός προτεκτοράτου είναι αντιλαϊκές και ΟΛΕΣ οι αποφάσεις τους πρέπει να μας βρίσκουν αντίθετους.
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΜΑΡΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 27, 2011 10:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Και ενώ ο ελληνικός λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με τα μνημόνια και τα μέτρα λιτότητας, με τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς (κοπρίτης, διεφθαρμένος κλπ.), με το ενδεχόμενο της συρρίκνωσης των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο και αλλού, με την φοροεισπρακτική λαίλαπα των αρπακτικών της σοσιαλχουντικής διακυβέρνησης και άλλα τέτοια δεινά, κάποιοι εγκάθετοι κοσμοπολίτες «αριστεροί» που κινούνται μεταξύ Κολωνακίου και Εξαρχείων και οι γνωστοί επιδοτούμενοι αντιρατσιστές μαζί με όλο το φασιστοειδές σκυλολόι που χρησιμοποιεί «ανθρωπιστικό λεξιλόγιο», έστησαν μια εντελώς γελοία φάρσα σε βάρος πρώτα από όλα των ίδιων των εξαθλιωμένων και εξαπατημένων λαθρομεταναστών. Αλλά και μια κακοστημένη προβοκάτσια σε βάρος υποτίθεται του αποσταθεροποιημένου πολιτικού σκηνικού των τοποτηρητών του ΔΝΤ που εμφανίζεται ακόμα ως «ελληνική κυβέρνηση».

Στόχος όλου αυτού του δήθεν προοδευτικού συρφετού που διαθέτει πλέον άφθονα φερέφωνα στα πανεπιστήμια και στα ΜΜΕ (δηλαδή πολλούς μισοαγράμματους και διορισμένους με ρουσφέτια καραγκιόζηδες που φυλάνε όλες τις κατουρημένες ποδιές του καθεστώτος που τους χρησιμοποιεί και το παίζουν ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι, διανοούμενοι ή αξιοσέβαστα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας της χώρας) είναι να συντρίψουν οτιδήποτε έχει απομείνει όρθιο από την στοιχειώδη πολιτική αξιοπρέπεια και την κοινή λογική της τεράστιας πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Να κάνουν αυτό το λαό να φανεί τόσο ένοχος, τόσο ταλαίπωρος, τόσο αβέβαιος για το αν ακόμα υπάρχει σαν κοινωνία, που να μην τολμάει καν να αρθρώσει σε λόγο ή σε πολιτική διαμαρτυρία την βουβή αγανάκτησή του και την οργή του για το γεγονός ότι κάποιοι εγκάθετοι και οργανωμένοι λαθρομετανάστες, με την νομική υποστήριξη από τα γνωστά επιδοτούμενα τσογλάνια και τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το Σορος, όχι μόνο διεκδικούν δημόσια και απαιτούν (!!!) νομιμοποίηση της παράνομης εισόδου και παραμονής τους στο ελληνικό έδαφος, αλλά και βάζουν όρους για την οποιαδήποτε μετακίνησή τους σε άλλο τόπο διαμαρτυρίας εκτός της νομικής να πορευτούν ως εκεί χωρίς αστυνομική συνοδεία, αλλά με τη συνοδεία των οργανώσεων που υποτίθεται ότι τους συμπαραστέκονται. Όλα αυτά στη βάση βεβαίως των νομικών ατομικών δικαιωμάτων που οι λαθρομετανάστες ανακάλυψαν ως κλειδί εισόδου χωρίς διαβατήριο στο δυτικό κόσμο. Των δικαιωμάτων που εκχωρούνται επιλεκτικά από τους πολιτικά επικυρίαρχους σε όσες «μειονότητες» τους χρειάζονται για να κάνουν τη δουλειά της αποσταθεροποίησης των ιστορικών κοινωνιών που έχουν μπει στο μάτι του κυκλώνα.
Έτσι η παρακρατική προβοκάτσια εμφανίζει το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου γύρω από τη νομική σχολή όπου οι εγκάθετοι λαθρομετανάστες οδηγήθηκαν από τους πολιτικούς καθοδηγητές τους δυο μόνο αντιμέτωπες δυνάμεις: από τη μια το «κράτος» με τους κατασταλτικούς του μηχανισμούς και από την άλλη δυο τρεις χιλιάδες αγανακτησμένοι πολίτες του κόσμου που έφτασαν για συμπαράσταση στους λαθρομετανάστες καταληψίες καθώς και για να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους σε κάθε ενδεχόμενη κρατική καταστολή των ανθρώπινων δικαιωμάτων όλων αυτών των αναξιοπαθούντων.

Στη μέση, ως κερασάκι στην τούρτα, η Δεξιά. Η ΝΔ του Σαμαρά που βρήκε μόλις τώρα τη χρυσή ευκαιρία να ζητήσει την οριστική κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. Του ασύλου το οποίο χρόνια τώρα προφυλάσσει μόνο όσους το καταργούν. Και βέβαια ο Καρατζαφέρης, που ειρωνεύεται, ρωτώντας μήπως θα πρέπει να εξασφαλίσουμε στους λαθρομετανάστες κάποια σουίτα σε ξενοδοχεία.
Φαίνεται ότι η κατάσταση που προέκυψε κάπως τους ξέφυγε και για πρώτη φορά ανησύχησε το κατεστημένο. Όντως θα ήταν μια αρκετά καλή πρόταση της αριστεράς να εγκατασταθούν οι χιλιάδες των λαθρομεταναστών σε δημόσιες και ιδιωτικές περιοχές του Ψυχικού, του Κολωνακίου, της Κηφισιάς, του Χαλανδρίου, του Αμαρουσίου, της Αγίας Παρασκευής, της Εκάλης, της Βούλας, της Γλυφάδας, της Βουλιαγμένης και της Βάρκιζας.
Η δημοκρατική αριστερή κοινή γνώμη – η οργισμένη φωνή της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού απουσιάζει εντούτοις από τα δρώμενα, δεν βρίσκει χώρο σε αυτήν την γελοία παράσταση για να εκφραστεί. Να ναι καλά η λεγόμενη «αριστερά»…
Ως πότε παλληκάρια θα περιμένουμε μέχρι να πάρουμε όλο αυτό το βρωμερό σκυλολόι και τους «χρήσιμους ηλίθιους» που το περιστοιχίζουν με τις πέτρες…

Γιάννης Γκάμαρος
Επιστροφή στην κορυφή
Σκινιους
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 28, 2011 8:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καλημέρα σε όλους!
Αγαπητοί, δεν τυφλωθηκα από οργή. Ο στρατιωτικός νόμος ήταν οντως μια άστοχη λέξη το παραδέχομαι. Όμως άλλο νοημα είχε. Διέβλεπα και φοβομουνα εκδηλώσεις συμπαράστασης με ένα εκατομμύριο μουσουλμάνους να σας κάνουν τη ζωή πατινι εκεί ΠΑΝΩ. Διαφοροι χρησιμοι ηλιθιοι Θυμιο, ειχαν αρχισει να προτρεπουν απο τις 7 το βραδυ τον κοσμο να μαζευτει στη Νομικη. Ποιος θα μπορουσε να αποτρεψει πχ. καποιες χιλιαδες μουσουλμανων; Μια ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ, εκφοβιστικη χρησιμοποίηση της λέξης ήταν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ το σχόλιο που μολις πριν ανεβασα. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι φίλοι μας οι δουλεμποροι ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ τους και συνειδητοποίσαν τη μαλακια τους, τουλάχιστον ως προς το σκέλος της Νομικής. Τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο ακομα και απειλητικά όπως τα δικά μου, λες ότι δεν μετρησαν; Υποχώρησαν (έστω προσωρινά, λέω) από τους ¨εξυπνους χειρισμούς¨ της Κυβέρνησης όπως θα μας πουν τωρα τα δεκανικια τους στα ΜΜΕ;
Για το ότι η Κυβέρνηση ήταν ¨μεσα¨ σε ΌΛΟ αυτο από την αρχή, με τον ΓΑΠ στο Νταβός, είναι μια πιθανότητα, αλλά στη συγκεκριμένη φάση, δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Εκτός πια πέσουμε στο ότι τα ΠΆΝΤΑ, μα τα ΠΆΝΤΑ είναι ένα καλοστημενο θέατρο. Τοτε όμως δεν έχει κανένα νοημα να καθόμαστε και να αναλυουμε τίποτα, γιατί αυτο ξεπερνάει και εμένα και εσενα και όλους μας. δε νομίζω ότι ΚΑΘΕ ΚΊΝΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΈΝΗ. Τι να κάνω? μου φαίνεται πάλι ακραίο (Smile)
Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 28, 2011 1:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



Σκινιους :
"Εκτός κι΄αν πέσουμε στο ότι τα ΠΆΝΤΑ, μα τα ΠΆΝΤΑ είναι ένα καλοστημενο θέατρο. Τοτε όμως δεν έχει κανένα νοημα να καθόμαστε και να αναλυουμε τίποτα, γιατί αυτο ξεπερνάει και εμένα και εσενα και όλους μας. Δεν νομίζω ότι ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΌΣΟ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΈΝΗ. Τι να κάνω, μου φαίνεται πάλι ακραίο".

Κυπριανός Χ :
Κάθε κίνηση είναι όντως καλά προετοιμασμένη και μη σου φαίνεται καθόλου ακραίο, αγαπητέ Σκινιους. Για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται να προγραμματίζουν τίποτα. Όλα έρχονται μόνα τους διότι, αυτοί που μας κυβερνούν με τα κατά τόπους ανδρείκελα - φορούν δημοκρατικό ένδυμα - είναι άνθρωποι φανατικοί και ακραίοι.

Τη Δημοκρατία τους την επιβάλλουν με την φανατική προσήλωση στη "δημοκρατική ψήφο". Όποιος είναι αντίθετος με αυτή τη φαυλότητα μπαίνει στη λίστα "των άκρων", των "ακραίων" και των φονταμενταλιστών.

Ο προγραμματισμός τους είναι να γίνει πασιφανής η άθλια Δημοκρατία τους από άλλους και τότε θα μας επιβάλλουν τη δική τους : Τη δημοκρατία με την κάρτα και πολλά ακόμη συναφή. Εξωθούν τα πράγματα εκεί όπου αυτά οδηγούνται μόνα τους δια της ελευθερίας (βλέπε "ανθρώπινα δικαιώματα").

Είναι φανατικοί, φονταμενταλιστές, φασίστες και ρατσιστές, αυτοί που διαχειρίζονται σήμερα το πλανητικό γίγνεσθαι και αφ΄ εαυτού οδηγείται σε φανατικά, φονταμενταλιστικά, φασιστικά και ρατσιστικά αποτελέσματα. Δεν είναι ανάγκη να τα προγραμματίσει κανείς και βλέπεις, ότι δεν συμβαίνουν εκεί απ΄ όπου σχεδιάζονται. Ούτε στη Αγγλία θα τα δεις, ούτε στην Αμερική, ούτε στη Γερμανία.

Το αστυνομικό κράτος είναι αποδεκτό και κανείς λαθραίος δεν υπάρχει. Άσχετο βέβαια ότι έχει για πρόσημο το Republic ή το Democratic. Οι νόμοι τους έχουν ολοκληρωτική ισχύ και μόνο τα αποθηκευτικά διαμερίσματα των παραρτημάτων τους, δηλαδή τα προτεκτοράτα, παρέχονται ως εργαστήρια εφαρμογών πειραματικού τύπου δημοκρατίας και πάσης άλλης επιστημονικού τύπου σαχλαμάρας. Αυτής που θα τους ανοίξει το δρόμο για την τελική και παγκόσμια επικράτησή τους.

Το πρόβλημα που μας φόρτωσαν, θα μπορούσαμε να τους το είχαμε φορτώσει στις δικές τους πλάτες. Βλέπεις όμως μας κυβερνούσαν οι κοπρίτες : Οι μπλέ, οι πράσινοι, οι κόκκινοι και οι ροζέ. Που έφτιαξαν τα κοπριτάκια και όλοι μαζί φάγαμε - με την ψήφο - τα λεφτά που υπήρχαν. Τώρα δεν υπάρχουν.

Στο παρελθόν οι επαναστάτες και οι αντεπαναστάτες, που τρώγονταν μεταξύ τους, ήταν Έλληνες. Τώρα, από τη μια θα έχουμε τους Έλληνες και από την άλλλη τους λαθραίους ανακατεμένους με Έλληνες. Προβλέπω νίκη των δευτέρων στις επόμενες εκλογές. Πάντα κέρδιζαν οι μιγάδες (mulatto) και κάνε ό,τι συλλογισμούς θέλεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες