Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το παρακράτος "στήνει" προβοκάτσια...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 21, 2011 2:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το παρακράτος "στήνει" προβοκάτσια... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/01/6_21.html

Το παρακράτος καλεί τους "πολίτες" να καταλάβουν την Βουλή - στημένη προβοκάτσια εναντίον της μεγάλης συγκέντρωσης της 6ης Φεβρουαρίου




Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τέτοιου είδους "προσκλήσεις" και προτροπές σε τέλεση εγκλημάτων έκανε το προστατευόμενο από την κ. Διαμαντοπούλου και τις άλλες ...δημοκρατικές δυνάμεις indymedia.

Λίγες ημέρες πρίν κατασκευάστηκε ένα παρόμοιο διαδικτυακό "υβρίδιο" το οποίο καλεί τους Έλληνες πολίτες να φορέσουν μαύρα μπουφάν κράνη και αντιασφυξιογόνες μάσκες και να καταλάβουν "ειρηνικά" την Βουλή των Ελλήνων στις 5 Φεβρουαρίου.

Δηλαδή καλεί τον Έλληνα πολίτη να φορέσει την "επίσημη στολή" των γνωστών παρακρατικών και να γίνει μελανοχίτωνας προβοκάτορας και εγκληματίας.

Έχουν μάλιστα το θράσος να παρουσιάζονται με πατριωτικό προσωπείο ενώ η μέχρι τώρα εγκληματική τους δραστηριότητα ταιριάζει μόνο σε εχθρούς της πατρίδας μας.


Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερη αντιληπτική ικανότητα για να καταλάβει ότι αυτοί οι σκοτεινοί τύποι που ξεπήδησαν αιφνιδίως από το ...πουθενά και που καμώνονται τους "αγανακτισμένους πατριώτες", έχουν την εντολή να κατασκευάσουν μια προβοκάτσια ακριβώς την παραμονή της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας εναντίον της "κάρτας του πολίτη" και της δικτατορίας της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης", την οποία διοργανώνει η "Συντονιστική επιτροπή κατά της κάρτας του πολίτη" και για την οποία εδώ και καιρό έχει λάβει την σχετική άδεια από την ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών).

Αν βέβαια είχαν εκτιμήσει ότι η συγκέντρωση της 6ης Φεβρουαρίου θα είναι μικρής έκτασης και δεν θα προσελκύσει πολύ κόσμο, τότε σίγουρα δεν θα βλέπαμε στο διαδίκτυο τετοιου είδους προβοκατόρικες "προσκλήσεις" - προτροπές σε τέλεση εγκληματικών πράξεων.

Όμως αυτό που διαπίστωσαν οι "ενδιαφερόμενοι" είναι αυτό που βλέπουμε και εμείς καθημερινώς, ότι δηλαδή όλο και περισσότερος κόσμος αφυπνίζεται γύρω από αυτό το μείζον ζήτημα της επερχόμενης δικτατορίας της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" και της "κάρτας του πολίτη"¨, και εκφράζει την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην πρώτη αληθινά ακομμάτιστη και ακαθοδήγητη ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες διανεμήθηκαν ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ πάνω από 300.000 έντυπα - προσκλήσεις απο την "Συντονιστική Επιτροπή κατά της Κάρτας του Πολίτη" και τους "Ελληνες youtubers" που ενημερώνουν για την προγραμματισμένη ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 6ης Φεβρουαρίου.


Οι ιστότοποι "Ορθόδοξο Παρατηρητήριο", "Αναβάσεις", "Ασυμπίεστος" , "Όρθρος",καθώς επίσης και εκατοντάδες άλλα ιστολόγια και ιστοσελίδες, δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή τον αγώνα της ενημέρωσης και των αποκαλύψεων γύρω απο αυτό το μείζον ζήτημα καλώντας φυσικά όλους τους Έλληνες σε αυτήν την ειρηνική και δημοκρατική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πράγμα που έπραξαν και πράττουν ευτυχώς πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί και εφημερίδες κυρίως της περιφέρειας αλλά δυστυχώς ελάχιστες εφημερίδες και ΜΜΕ της Αθήνας.

Όλος αυτός ο αγώνας ενημέρωσης έχει "ξεσηκώσει" εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας απο όλη την Ελλάδα, οι οποίοι όπως φαίνεται απο τις ενοικιάσεις τουριστικών λεωφορείων θα συμμετάσχουν μαζικά στην συγκέντρωση της 6ης Φεβρουαρίου.

Η διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή του κόσμου στην πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών εναντίον της κΤπ των "Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης" καθώς επίσης και η πληροφόρηση απο τους προαναφερθέντες ιστοτόπους για το πλήθος των e-mails συμπαράστασης , δεν αφήνουν κανένα απολύτως περιθώριο αμφιβολίας για την μαζικότητα και την επιτυχία αυτής της συγκέντρωσης.

Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος για τον οποίο "επιστρατεύτηκαν" οι "γνωστοί - άγνωστοι" εχθροί της Δημοκρατίας και της πατρίδας.

Αυτό όμως που δεν έχουν αντιληφθεί οι κάθε είδους και προέλευσης εντολοδόχοι προβοκάτορες, είναι ότι όλοι όσοι θα πάμε σε αυτήν την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, έχουμε βάλει στο "συρτάρι" εδώ και πολύ καιρό τον φόβο και την δειλία και δεν έχουμε κανένα ψυχολογικό εμπόδιο ή κομματική - πολιτική εξάρτηση, που θα μας έκανε να οπισθοχωρήσουμε.

Καταγγέλλουμε στον Ελληνικό λαό όλες αυτές τις εγκληματικές μεθοδεύσεις και καλούμε τόσο την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος όσο και τον αρμόδιο εισαγγελέα να επέμβουν άμεσα, μιας και αυτή η διαδικτυακή πρόσκληση για κατάληψη της βουλής συνιστά προτροπή σε εγκληματική ενέργεια και μάλιστα με χαρακτηριστικά βίαιης ανατροπής του πολιτεύματος.

Αυτό το "κίνημα" με την κίβδηλη και υποκριτική ονομασία "Η δύναμη του πολίτη" που εμφανίστηκε εδώ και λίγες ημέρες από το ..πουθενά, δεν εκφράζει ασφαλώς παρά τους ελάχιστους που νομίζουν ότι με τις εγκληματικές τους ενέργειες και κρυμένοι πίσω απο ψευτοπατριωτικές μουτσούνες και κράνη θα καταφέρουν να μαγαρίσουν κάθε δημοκρατική και Ορθόδοξη κινητοποίηση , ή θα τρομοκρατήσουν τον κόσμο με τα καραγκιοζιλίκια τους.

Ούτε αυτοί, ούτε όσοι μας βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο για να μαρκαριστούμε σαν τα ζώα μέσω μιας κάρτας την οποία με θράσσος την είπαν "κάρτα του πολίτη", θα μας αναγκάσουν να το βάλουμε στα πόδια και να πετάξουμε στα σκουπίδια τα Θεόσδοτα δώρα της ελευθερίας και του αυτεξούσιου .

Δεν θα πάψουμε να δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση την άρνησή μας να παραλάβουμε την "κάρτα του πολίτη" και την πρόθεσή μας να δείξουμε ανυπακοή στις εντολές των αντίχριστων επιτελείων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" που προσβάλλουν το Ορθόδοξο και δημοκρατικό μας φρόνημα.

Τον δρόμο σε αυτόν τον καλό και δίκαιο αγώνα δεν μας τον δείχνουν μανιφέστα κομμάτων, ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες ή πολιτικές κατευθύνσεις, αλλά το παράδειγμα του πλήθους των Αγίων Μαρτύρων και Ομολογητών του χθές και του σήμερα και εκείνων των προγόνων μας που αγωνίστηκαν "δια την πίστιν του Χριστού την Αγίαν και δια της πατρίδος την Ελευθερίαν"

Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 21, 2011 10:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι προβοκάτσιες δεν μπορούν να αναχαιτίσουν το κίνημα για την «Κάρτα του Πολίτη»



Το ιμπεριαλιστικό σύστημα και τα όργανά του πλειοδοτούν σε κυνισμό και κτηνωδία από κάθε προηγούμενο εκμεταλλευτικό καθεστώς. Ο ιμπεριαλισμός αποτελεί την πιο αδίστακτη και μοχθηρή μορφή εξουσίας. Οι δυνάμεις του κεφαλαίου θα προτιμήσουν να μετατρέψουν τις κοινωνίες και τα έθνη σε σωρούς από καπνίζοντα ερείπια παρά να παραιτηθούν από τα προνόμιά τους και τα κέρδη τους.

Οι δυνάμεις αυτές σήμερα και οι πολυεδρικοί μηχανισμοί τους (Νέα Τάξη) είναι ακόμα πιο αποκρουστικές, αδίστακτες και πωρωμένες: Σκέτες μαφίες…

Οι δυνάμεις αυτές έχουν αναγάγει σε «επιστήμη» και τις μαφιόζικες πρακτικές εξόντωσης και δολοφονίας των λαών: έχουν επεξεργαστεί και τελειοποιήσει «επιστημονικές» και «λεπτές» μεθόδους εξόντωσης όχι μόνο της φυσικής υπόστασης του ανθρώπου, αλλά και του μυαλού και της ψυχής των ανθρώπων.

Φυσικά έχουν τελειοποιήσει και τις «κλασσικές», συνταγές των μηχανισμών εξουσίας: τις συνταγές της προβοκάτσιας.

Ο ιμπεριαλισμός ανήγαγε την προβοκάτσια σε επιστήμη. Σήμερα αυτή η «επιστήμη» έχει πάρει θηριώδεις και μακάβριες διαστάσεις. Οργανώσεις και κόμματα έχουν διαβρωθεί από τους καθεστωτικούς μηχανισμούς της προβοκάτσιας και αποτελούν γρανάζια του πολυεδρικού ιστού της ιμπεριαλιστικής τάξης.

Τα ΜΜΕ είναι οι στρατηγικές συνιστώσες αυτού του άθλιου προβοκατόρικου παιχνιδιού.


Παράλληλα υπάρχουν ποικίλες εξωθεσμικές προβοκατόρικες στρατιές. Επαγγελματικές «εστίες» και «κύκλοι» προβοκατόρων: Το «αναγκαίο» υλικό και «λιπαντικό» κάθε προβοκατόρικου παιχνιδιού του καθεστώτος και των υπηρεσιών του.

Όλοι αυτοί οι μηχανισμοί εξουσίας με τα παρακρατικά τους όργανα και τα «αναλώσιμα» υλικά τους στήνουν ποικίλες ενέδρες, παγίδες και τρικλοποδιές στα λαϊκά κινήματα και εναντίον της κοινωνίας και των λαών γενικά.

Η «τρομοκρατία» έχει αναχθεί σε προνομιούχο πολιτικό «πεδίο» για την προώθηση των στρατηγικών, αλλά και των ειδικών πολιτικών παιχνιδιών και στόχων των νεοταξικών μηχανισμών.

Φυσικά με τα ίδια ύπουλα «όπλα» αντιμετωπίζονται και οι λαϊκές ζυμώσεις και κινήματα, ιδιαίτερα η απελπισία και η οργή των λαών.

Όσο φουντώνει η λαϊκή οργή και τα αυθόρμητα μαζικά κινήματα τόσο εντείνονται και πολλαπλασιάζονται οι καθεστωτικές πρακτικές της προβοκάτσιας.

Πάντα προσπαθούν, από την αρχή, πριν γίνει χείμαρρος η λαϊκή οργή, να στήσουν προβοκατόρικες ενέδρες και παγίδες εναντίον κάθε λαϊκής εκδήλωσης που εγκυμονεί κινδύνους έκρηξης των συσσωρευμένων εκρηκτικών αποθεμάτων της λαϊκής οργής.

Με αυτές τις παγίδες του πολύχρωμου προβοκατόρικου μηχανισμού «σακάτεψαν» τις πρωτοβουλίες των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα.

Κατάφεραν, αξιοποιώντας το σεχταρισμό των φετιχιστών της «άμεσης δράσης» και ιδιαίτερα την ακροδεξιά καπηλεία (ύποπτη εξ ορισμού) να κατασκευάσουν μια αρένα μεταξύ δύο τρομοκρατικών «γκέτο»: Της «Χρυσής Αυγής» και των «επαγγελματιών αντιρατσιστών»!!!

Για τον Αγ. Παντελεήμονα γράφουμε πιο αναλυτικά εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5300

Φυσικά η προβοκάτσια έχει μόνο βραχυπρόθεσμα, πολύ βραχυπρόθεσμα, οφέλη για το καθεστώς.

Όταν η λαϊκή οργή εκδηλώνεται μαζικά και οι οργανωτές ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΝ, η προβοκάτσια όχι μόνο αποτυγχάνει, αλλά αποτελεί και συντελεστή μεγαλύτερης λαϊκής συσπείρωσης, έντασης και οργάνωσης.

Το ΚΙΝΗΜΑ για την «Κάρτα του Πολίτη», μάλλον το υποτίμησαν στην αρχή, επειδή ξεκινούσε από τους παπάδες. Οι τεχνοκράτες της εξουσίας δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσουν τον βαθμό των ζυμώσεων, ούτε τις «αποχρώσεις» των εντάσεων.

Το Κίνημα για την «Κάρτα του Πολίτη», παρά τις περιφερειακές προβοκατόρικες πρακτικές εναντίον του, τους …ξεπέρασε. Φούντωσε σαν πυρκαγιά…

Το καμπανάκι κτύπησε απειλητικά για το καθεστώς από την πρώτη, αυθόρμητη και «πρόχειρη», αλλά πετυχημένη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, παρά τα μεγάλα προσκόμματα που στήθηκαν από παντού…

Το καθεστώς έχει θορυβηθεί πολύ από εκείνη τη μέρα.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι σήμερα οι δυνάμεις των καθεστωτικών ιεραρχιών (κυβέρνηση, κόμματα, εκκλησιαστική ιεραρχία και ιερατεία) έχουν κυριολεκτικά πανικοβληθεί. Βλέπουν με τρόμο ότι έρχεται στις 6 Φεβρουαρίου σεισμός!!!

Αυτό έβγαλε στον αφρό και με πυρετώδη, νευρική βιασύνη αυτόν τον ιντερνετικό προβοκάτορα που καλεί στις 5 Φεβρουαρίου (μία μέρα πριν) κατάληψη της Βουλής.

Κατασκευάζουν τρομοκρατικά προβοκατόρικα γεγονότα!!!

Μόνο που το ποτάμι που έχει ξεκινήσει για τη συγκέντρωση στις 6 Φεβρουαρίου για την «Κάρτα του Πολίτη» δεν μπορεί να αναχαιτιστεί και ούτε να γυρίσει πίσω.

Ό,τι και να κάνουν η εκδήλωση θα γίνει. Αν τολμήσουν προβοκάτσια θα πετύχουν το εντελώς αντίθετο και ούτε θα αποτρέψουν τη συγκέντρωση…

Θα επιχειρήσουν φυσικά να στήσουν και άλλες παγίδες και τρικλοποδιές. Θα αποτύχουν αν οι οργανωτές βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση, σε διαύγεια πνεύματος και περιφρουρήσουν την εκδήλωση…

Και ένα από τα πρώτα που πρέπει να προσέξουν είναι: Κανένα ιδεολογικό και πολιτικό λάβαρο στη συγκέντρωση. Καμία πολιτική ταμπέλα, Μόνο Ελληνικές σημαίες…

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες