Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το κίνημα για τα διόδια και το ΚΚΕ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 14, 2011 1:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το κίνημα για τα διόδια και το ΚΚΕ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το κίνημα για τα διόδια και το ΚΚΕΤο κίνημα για τα διόδια γεννήθηκε και αναπτύχθηκε στη λογική της αυτό-οργάνωσης του λαού.

Όταν άρχισε, λόγω της απελπισμένης οργής που είναι διάχυτη σε όλη την ελληνική κοινωνία, να γίνεται παράδειγμα και πόλος έλξης και συσπείρωσης, εμφανίστηκε «δυναμικά» και το ΚΚΕ με το «κόκκινο» συνδικάτο του: Το ΠΑΜΕ …

Η «επέμβαση» αυτή του ΚΚΕ και προβοκάρει και διαιρεί το αυτό-οργανωμένο αυτό κίνημα: Λειτουργεί «καπελωτικά».

Η ηγεσία του ΚΚΕ δεν επιδιώκει απλώς να σφετεριστεί εκλογικά αυτό το κίνημα. Επιδιώκει να το χειραγωγήσει, συνακόλουθα να το εκτονώσει και να διαλύσει…

Αν η ηγεσία του ΚΚΕ, ήταν πράγματι ηγεσία επαναστατική θα επεδίωκε να το αναπτύξει πάνω στη ρωμαλέα λογική που το γέννησε και το ανέπτυξε: Της Αυτό- οργάνωσης.

Αυτό σημαίνει συγκεκριμένα τούτο: Δεν θα κατέβαινε ως ΠΑΜΕ, αλλά οι δυνάμεις του θα εισχωρούσαν στο κίνημα των διοδίων και θα το προωθούσαν σε μαζικότερους και δυναμικότερους αγώνες πάνω στη ΛΟΓΙΚΗ της ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, δηλαδή στην ενιαίο-ΜΕΤΩΠΙΚΗ λογική και όχι στη λογική των πολιτικών διαιρέσεων και κομματικών ωφελημάτων…

Η ηγεσία, όμως, του ΚΚΕ ακολούθησε και εδώ το γνωστό, προδοτικό παιχνίδι του πολιτικού σφετερισμού και του καπελώματος του κινήματος.

Το καθεστώς έχει κάθε λόγο να ηρωποιήσει το ΚΚΕ και τα στελέχη του (Γκλέτσος), κατηγορώντας το ΚΚΕ ότι υποκινεί το κίνημα.

Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικό καθεστωτικό όπλο από το να κατασκευάσεις έναν πολιτικό «μπαμπούλα», σαν το ΚΚΕ το οποίο αποτελεί το «υπόδειγμα» της αστικής νομιμότητας.

Με ένα σπάρο, λοιπόν, δύο τρυγόνια: Συντηρούμε και διασώζουμε το ΚΚΕ που ο κόσμος το φτύνει και από την άλλη όταν τα πράγματα οξυνθούν πολύ τότε το ΚΚΕ, όπως πάντα, θα υποκλιθεί στην αστική νομιμότητα, αφού ήδη θα έχει βγάλει από την «τροχιά» το αυτό-οργανωμένο κίνημα και θα το έχει σφετεριστεί…

Με κομματικές σημαίες και σημαίες «κόκκινων» συνδικάτων δεν οικοδομούνται ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΡΩΜΑΛΕΑ τα οποία να στηρίζονται στην ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ του λαού…

Η ηγεσία του ΚΚΕ ενεργεί σαν καθαρός προβοκάτορας και διασπαστής των λαϊκών κινημάτων…

Ο σημερινός «Ρ» ασχολείται διεξοδικά με το κίνημα των διοδίων και τις πρωτοβουλίες του ΠΑΜΕ.

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου για τα στοιχεία που παραθέτει πάνω στο ληστρικό καθεστώς των διοδίων.Διόδια

Τον Απρίλη του 2005 ολοκληρώθηκε η εισαγγελική έρευνα για τη σύμβαση κατασκευής και λειτουργίας της Αττικής Οδού. Σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελέως Πρωτοδικών που διεξήγαγε την έρευνα, πρόκειται για μια «λεόντεια» σύμβαση όσον αφορά τα συμφέροντα του ελληνικού Δημοσίου.
*
Εντούτοις, παρότι «λεόντεια» (μήπως και ληστρικήWink για τα συμφέροντα του Δημοσίου, η δικογραφία σχετικά με τη σύμβαση τέθηκε στο αρχείο! Το αιτιολογικό; Οτι η συγκεκριμένη σύμβαση (όπως, άλλωστε, συμβαίνει με όλες τις παρεμφερείς συμβάσεις) κυρώθηκε με νόμο στη Βουλή ήδη από το 1996.
*
Ως εκ τούτου,
η σύμβαση και οι ομοειδείς με αυτήν δεν μπορούν να προσβληθούν νομικώς, αφού έχουν ενδυθεί - κατά τη συνήθη πρακτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ - με τη «νομιμότητα» των κυβερνητικών και κοινοβουλευτικών πλειοψηφιών τους, που τις υπερψήφισαν.

Πράγμα που με τη σειρά του σημαίνει ότι οι εργολάβοι μπορούν να συνεχίζουν - «νομίμως και ηθικώς» - να κερδίζουν ασυστόλως εφαρμόζοντας τις «λεόντειες» διατάξεις, οι οποίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν και τα σχετικά με το ύψος των διοδίων...

***
Τι σημαίνουν όλα τα προηγούμενα;
*
Αφ' ενός ότι η περίφημη πολιτική της «συγχρηματοδότησης» των μεγάλων έργων (όπου υποτίθεται ότι τα χρήματα για τα δημόσια έργα προέρχονται κατά ένα μέρος από το Δημόσιο και κατά το άλλο μέρος από τον ιδιώτη που αναλαμβάνει την κατασκευή τους), στην ουσία δεν είναι παρά μια πολιτική «μονομερούς» χρηματοδότησης του μεγάλου κεφαλαίου από τις τσέπες του ελληνικού λαού.
Αφ' ετέρου ότι ο ελληνικός λαός ληστεύεται διπλά: Τόσο ως φορολογούμενος, όσο και ως χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών, διασφαλίζοντας εκ των προτέρων την κερδοφορία και την πλήρη χρηματοδότηση των δήθεν συγχρηματοδοτούμενων έργων της λεγόμενης ιδιωτικής πρωτοβουλίας.
*
Το παράδειγμα της Αττικής Οδού είναι πολύ διδακτικό:

Τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν ότι το έργο στοίχισε 1,3 δισ. ευρώ. Ομως, τα 420 εκατομμύρια (το 32% της δαπάνης του έργου) τα κατέβαλε το ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή ο ελληνικός λαός, και τα 675 εκατομμύρια (το 52% της δαπάνης) ήταν δάνεια προς τους εργολάβους πάλι με την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, δηλαδή λεφτά που βγήκαν πάλι από τις πλάτες του ελληνικού λαού!
Ομως, οι εργολάβοι είναι αυτοί που όχι μόνον έγιναν κάτοχοι και νομείς για δεκαετίες της δημόσιας περιουσίας με «τσάμπα» χρήμα, αλλά και που την αξιοποιούν για την εις το διηνεκές αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος μέσω των διοδίων.
*
Το παραπάνω μοντέλο, φυσικά, δεν αφορά μόνο στην Αττική Οδό.

Πάνω σε αυτές τις «αρχές» οικοδομήθηκαν οι συμβάσεις κατασκευής και του αεροδρομίου στα Σπάτα, και της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, και, φυσικά, της παραχώρησης όλου του χάρτη της επικράτειας, με την κατάτμησή του σε έξι μεγάλους οδικούς άξονες, από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Είναι πασίγνωστο ότι ο ελληνικός λαός με τα διόδια - τα οποία από το 2008 και μόνον έχουν αυξηθεί έως και 400% (!) σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων - προπληρώνει για ανύπαρκτους δρόμους και προχρηματοδοτεί τους κατασκευαστικούς ομίλους που «θα» κατασκευάσουν τους δρόμους και που, αφού τους κατασκευάσουν, ο ελληνικός λαός συνεχίζει να τους χρυσοπληρώνει.
Αναγκαία επισήμανση: Ο λαός δε χρυσοπληρώνει «για τη συντήρηση των δρόμων», όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι «παπαγάλοι» που έχουν αναλάβει εργολαβικά στα ΜΜΕ την εκπροσώπηση των εργολάβων. Χρυσοπληρώνει, προφανέστατα, για τη «συντήρηση» του τρυφηλού βίου των εργολάβων, και, μάλιστα, των ίδιων εργολάβων που πάμπολλες φορές τα έργα τους αποδεικνύονται κατασκευαστικά εκτρώματα και καρμανιόλες.
*
Κατόπιν αυτών,

πρώτον, η «κατάργηση όλων των διοδίων τώρα» είναι η ελάχιστη απαίτηση εκ μέρους ενός λαού που τα έχει διπλοτριπλοπληρώσει και μάλιστα προκαταβολικά,
δεύτερον, καθίσταται αυτονόητη η διεκδίκηση, το κράτος - αντί να χαρίζει πλούτη στους εργολάβους - να προσανατολιστεί ώστε να παράγει μόνο του περισσότερα, φθηνότερα και ασφαλέστερα έργα, με τα ίδια χρήματα που καταβάλλει σήμερα στο βωμό της διασφάλισης της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων.
*
Προφανώς μιλάμε για ένα άλλο κράτος, με άλλες κυβερνήσεις και άλλη εξουσία.

Εντελώς διαφορετική από αυτήν που χρησιμοποιεί τα διόδια ως μια ακόμα πηγή αφαίμαξης του λαϊκού εισοδήματος προς όφελος των μονοπωλιακών ομίλων.
Διόδια που γι' αυτόν το λόγο οι εργαζόμενοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και των υπόλοιπων μαζικών φορέων, σήμερα θα τα ανοίξουν και θα απελευθερώσουν τους δρόμους σε όλη τη χώρα.


Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 14, 2011 3:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φθάνει πιά με τα κομματικά καπελώματα και τους ηγέτες
http://www.stopcartel.info/www.stopcartel.info
Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ που μάχεται για την κατάργηση των ληστρικών Διοδίων σε όλη τη χώρα γιγαντώνει κάθε εβδομάδα που περνάει.Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η κατηγορηματική δήλωση τους για άρνηση συμμετοχής στις ζημιές που οι τράπεζες,οι μεγάλοι εμποροβιομήχανοι και οι πολιτικοί δημιούργησαν μέσα από την πρωτοφανή μεταπολιτευτική απληστία τους, εκφράζεται με άμεσο,απλό και αποτελεσματικό τρόπο, κάθε φορά που σηκώνουν τις μπάρες.

Το κίνημα των Διοδίων που εκφράζει την πολιτική αυτή στάση των πολιτών ξεκίνησε και ανδρώνεται απο τη βάση της κοινωνίας χωρίς πολιτικούς διαμεσολαβητές και δεν έχει σχέση με κόμματικά καπελώματα.Οι χιλιάδες ενεργοποιημένοι πολίτες που μετέχουν, προέρχονται από πολλούς πολιτικούς χώρους με εξαίρεση ομάδες και ιδεολογίες εχθρικές πρός την αρχή της Ελευθερίας όπως φασίστες και ρατσιστές.Πολίτες που ενδεχόμενα είναι μέλη κομμάτων μπαίνουν χωρίς κανένα πρόβλημα στο κίνημα αφού έχουν αφήσει τις κομματικές τους ταυτότητες στα σπίτια τους.

Στούς 16 μήνες λειτουργίας του κινήματος αυτού,όλες οι αποφάσεις πάρθηκαν και παίρνωνται από τις ανοικτές τοπικές συνελεύσεις στις διάφορες πόλεις και τις πανελλάδικές συνελεύσεις με διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας.Κυρίαρχοι στο κίνημα αυτό είναι οι ίδιοι οι πολίτες και οι ανοικτές για όλους συνελεύσεις τους χωρίς προέδρους και κανενός είδους ιεραρχία.

Η βασική αυτή δομή του κινήματος των πολιτών ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι ακριβώς αυτή που έκανε όχι μόνο εμάς απο το STOPCARTEL να το στηρίξουμε και να συμπαραταχθούμε αλλά και χιλιάδες πολίτες απο όλη τη χώρα να ενεργοποιηθούν με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου.

Το κυρίαρχο οικονομικό και πολιτικό σύστημα της χώρας μπροστά σε αυτό το ραγδαίο μεγάλωμα έχει καταληφθεί από πανικό.


Ετσι αφού χρησιμοποίησε τη δοκιμασμένη απλή μέθοδο της τρομοκράτησης των οδηγών με απειλές για φυλακίσεις,χρήσεις καμερών και πρόστιμα της εφορίας υπέρ των..ιδιωτικών εταιρειών χωρίς αποτέλεσμα, τώρα επιστρατεύει το όπλο του αποπροσανατολισμου.

Με αφορμή τη θεμιτή ενέργεια του Δήμαρχου Στυλίδας Α.Γκλέτσου να προσπαθήσει να προστατεύσει το δικαίωμα των δημοτών του για ακωλυτη μετάβαση στα χωράφια τους και να διεκδικήσει ένα τοπικό αίτημα της ανανέωσης καρτών ελεύθερης διέλευσης απο τα διόδια της περιοχής,τα ΜΜΕ εμφάνησαν τον νέο πολιτικό της τοπικής αυτοδιοίκησης ως εκφραστή του κινήματος των Διοδίων.Οι Επιτροπές κατοίκων ,Εργαζομένων Ανέργων και νεολαίας που αποτελούν το Πανελλαδικό Συντονιστικό όργανο του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ήταν οι πρώτες που εξέδωσαν ανακοίνωση συμπαράστασης στον Α.Γκλέτσο για την κράτηση και τη δίωξη εναντίον του.

Συγχρόνως όμως για αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων οι Επιτροπές δήλωσαν κατηγορηματικά ότι η ενέργεια του Δημάρχου Στυλίδας αφορά την προσπάθεια διευθέτησης ενός τοπικού προβλήματος, η μπάρα που αφαιρέθηκε δεν ήταν μπάρα διοδίων αλλά διαχωριστικό ικρίωμα από παράπλευρη οδό, σε καμμία δε περίπτωση δεν αποτέλεσε δράση διεκδίκησης της κατάργησης των διοδίων σε όλη τη χώρα.

Την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ του ΚΚΕ,αφού ξεχνάει τη θεωρία του ατομικου τσαμπουκά την οποία τούς τελευταίους 16 μήνες χρησιμοποίησε στρεφόμενο ουσιαστικά εναντίον του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, επιχειρεί τώρα μία απελπισμένη προσπάθεια καπελώματος των ενεργοποιημένων πολιτών,προχωρόντας όψιμα και εσπευσμένα σε ανοίγματα Διοδίων συνοδευόμενα από τα κομματικά του λάβαρα και τις κομματικές σημαίες!

Και μάλιστα χωρίς να ξεκαθαρίζει τι ακριβώς σαν κόμμα διεκδικεί..Δηλαδή αν υποστηρίζει την ολοκληρωτική κατάργησή τους η απλές συμβατικές διορθώσεις και διατήρησή τους..Οι ενέργειες αυτές του ΚΚΕ παραδίδονται στην κρίση των πολιτών...

Τέλος μικρές ομάδες του ημιδιαλυμένου ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τις παλιές τους προσπάθειες πρόκλησης σύγχισης στούς πολίτες, οργανώνοντας μεμονωμένα ανοίγματα διοδίων με τοπικά αιτήματα απλής μεταφοράς τους σε άλλα σημεία των Εθνικών μας δρόμων και απλής μείωσης των τιμών τους.

Μέλη των Επιτροπών του κινήματος των Διοδίων δήλωναν σήμερα κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχουν με τις παραπάνω προσπάθειες αποπροσανατολισμού των πολιτών και θα συνεχίσουν αταλάντευτα τον αγώνα αυτό μακριά από κομματικά καπελώματα και αρχηγικές ροπές.

Η δομή και λειτουργία του κινήματος αυτού,πρόσθεταν, αποτελεί κοινωνική και πολιτική κατάκτηση των τελευταίων 16 μηνών,συνιστά κοινή παρακαταθήκη όλων των πολιτών και σαν τέτοια θα διαφυλαχτεί απο τους ίδιους στην πράξη μέσα από τον συνεχή και ανυποχώρητο αγώνα στούς δρόμους.


Επιστροφή στην κορυφή
Ανώνυμος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 14, 2011 5:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Υπαρξιακές ανησυχίες του ΠΑΜΕ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το κίνημα κατά των διοδίων, είναι το πρώτο ακομμάτιστο κίνημα και είναι ακόμα στην αρχή του.
Ήδη, αρχίζει να ριζοσπαστικοποιείται.
Όλο το σύστημα μαζί με όλα τα παρακλάδια του, μόλις το αντιλήφθηκαν, σε πλήρη πανικό, σπεύδουν να το χειραγωγήσουν, να το εκτρέψουν και να το αποδυναμώσουν.
Μάταιος κόπος. Αυτό το κίνημα, ανήκει σε αυτό το είδος των κινημάτων που, αν αρχίσουν, δεν υπάρχει δύναμη ικανή να τα στματήσει.
Και, ενός ακομμάτιστου κινήματος προκειμένου, χιλιάδες έπονται.

Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, έχουν δύο καλούς λόγους να επιχειρούν το καπέλωμά του :

Ο Πρώτος λόγος, είναι συστημικός: Η επιτυχία αυτού του ακηδεμόνευτου κινήματος, επάγει μία ασύλληπτη κοινωνική δυναμική, η οποία νομοτελειακά μπορεί να διαλύσει κυριολεκτικώς το σύστημα. Επομένως, η κηδεμονία αυτού του κινήματος και η μετατροπή του σε πολιτικό, είναι υποχρεωτική γιά το σύστημα. Το κίνημα βέβαια, στη βάση του είναι άκρως πολιτικό αλλά όχι στα πλαίσια που θέλει το σύστημα. Πρέπει λοιπόν να κηδεμονευθεί, πρίν προλάβει να ριζοσπαστικοποιηθεί. Αν αυτή συμβή πρίν προλάβη να καπελωθεί, θα είναι αργά πλέον.
Και ποιός είναι ο καταληλλότερος γιά τέτοιες αποστολές; Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ.
Αυτό ακριβώς λοιπόν τρέχει να προλάβη το ΚΚΕ, κατ' εντολήν. Την ριζοσπαστικοποίηση του κινήματος.

Ο Δεύτερος λόγος είναι υπαρξιακός : Τα πιό δύσκξολα πράγματα στην Ελλάδα, είναι τα αυτονόητα. Πάμπολλα πράγματα στην πατρίδα μας είναι αυτονόητα, αλλά, πρέπει να παλέψης ακόμα και γι' αυτά. Στό συγκεκριμένο πεδίο, το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, είναι κορυφαίοι. Αν όμως, έστω και ένα από αυτά τα αυτονόητα, αντιμετωπισθεί από τους πολίτες με τρόπο ακομμάτιστο, τότε, θα έρθη και η σειρά και των υπολοίπων αυτονοήτων. Οπότε, τι χρειάν έχομεν του ΠΑΜΕ:
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 15, 2011 11:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://oimos-athina.blogspot.com/2011/01/o-ektontiko-ka.html
O EKTONΩTIKOΣ KAΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ
ΚΚΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΙΑΛΥΤΙΚΟ
O ρόλος του KKE σ΄όλα τα μαζικά κινήματα, τουλάχιστον από την χούντα και πέρα, ήταν πάντοτε, αρχικά εκτωνοτικός και εν τέλει διαλυτικός. Είναι γνωστό ότι καταδίκασε την κατάληψη του πολυτεχνείου με το περίφημο φύλλο Νο 8 της "Πανσπουδαστικής"
και αργότερα σύρθηκε από το μέγα ρεύμα του αυθόρμητου λαϊκού κινήματος και φυσικά θέλησε αλλά δεν μπόρεσε να το καπελώσει
.


Είναι επίσης γνωστό πώς αντιτάχθηκε στις μαζικές καταλήψεις στα πανεπιστήμια που έγιναν ενάντια στον αντιεκπαιδευτικό νόμο 815 του Βαρβιτσιώτη το 1980, γεγονότα που έζησε ο γράφων ως φοιτητής και πάλι σύρθηκε γογγύζοντας και συμπλεκόμενο με τους "αναρχικούς" του
Γ. Καραμπελιά στο Χημείο...

Από τότε έχει εξελίξει την μεθοδολογία της εκτόνωσης και της διάλυσης των κινημάτων δημιουργώντας ένα αντι-κίνημα το ΠΑΜΕ (πού πάμε σύντροφεWink που πάντοτε κατεβαίνει μόνο του, και πάντοτε στα πλαίσια μιας αντιδραστικής "νομιμότητας" παίζει τον εκτονωτικό και διασπαστικό ρόλο του...

Όταν τα λαϊκά κινήματα παίρνουν διαστάσεις χιονοστιβάδας, τότε επιχειρεί εισχωρώντας με το ΠΑΜΕ να τα χειραγωγήσει,
να τα καπελώσει...


Στην τωρινή πρωτόγνωρη ναζιστική τουρκοκρατία του τραπεζοπιστωτικού ΚΚΚΑΣΟΡ (του λεγομένου ΠΑΣΟΚ)
το ΚΚΕ έχει παίξει μιά χαρά τον αντιρρησία στα λόγια, ενώ στην πράξη χωρίς καμμιά ουσιαστική αντίσταση συναινεί.

Δεν είναι δηλαδή το ΚΚΕ ένας αντιρρησίας συνείδησης αλλά ένας αντιρρησίας συναίνεσης


Στη βουλή μας έβαλαν στο ΔΝΤ, ψηφίστηκαν οι πιό αντεργατικοί νόμοι και το ΚΚΕ δεν αποχώρησε έστω μιά φορά
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ
ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!!!Eπίσης θα είχαν εκπονήσει οι τόσοι οικονομολόγοι του, ένα σχέδιο ολοκληρωμένο, για την έξοδο της χώρας από την κριση και όχι να σιωπούν "εύγλωτα"οι εκπρόσωποί του κάθε φορά που οι παπαγαλοδημοσιογράφοι τους ρωτούν "εσείς τί προτείνετε δηλαδή, να πτωχεύσουμε;"

Τώρα, προσπαθεί να καπελώσει και το κίνημα εναντίον των διοδίων "Δεν πλήρώνω-δεν πληρώνω" και κατά τη προσφιλή τακτική του αφού εναντιώθηκε αρχικά σ΄αυτές τις "παράνομες" ενέργειες (πού ακούστηκε να σηκώνουμε τις μπάρες των διοδίων και να περνάμεWink στην συνέχεια εισβάλλει με το ΠΑΜΕ

(-Πού πάμε σύντροφε; -Στά διόδια!!!) γιατί βλέπει να φουντώνει και να γιγαντώνεται και θέλει να του πάρει την ανάσα για να συντηρηθεί το ίδιο και να πεθάνει το κίνημα γιατί ποιός ξέρει μπορεί και να είναι η απαρχή της καθολικής και μόνιμης αντίστασης του λαού ενάντια στην νεοφασιστική κάστα των οργάνων της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας!
Καί τότε ποιό ρόλο θα πάιζει το ΚΚΕ που θέλει
"βαρβάρους" για να υπάρχει;

Αυτός είναι πάντα ο ρόλος του:


ΚΚΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΙΑΛΥΤΙΚΟ!!!

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες