Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 13, 2011 1:44 am    Θέμα δημοσίευσης: ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δέν πληρώνω έγραψε:
Πανελλαδική ανυπακοή για τα διόδια.

Τα πρόστιμα του 20 φορές περισσότερο δεν έχουν ισχύ και ούτε μεταβιβάζονται στην εφορία καθώς οι διαφορές είναι μεταξύ ιδιωτών και όχι κρατικού φορέα. Οσα ΜΜΕ διαδίδουν το αντίθετο ψεύδονται.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=235698&cid=4


Και αν ακόμα μεταβιβάζονταν στην εφορία, μήπως δεν ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να πληρώνουμε ΚΑΙ τους φόρους;

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΦΟΡΙΑ, ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ! (Στους περισσότερους από αυτούς ΟΥΤΕ και μετά την απελευθέρωση!)

Μια άλλη καλή ιδέα θα ήταν το να αφαιρεθούν οι πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων από τους ίδιους τους κατόχους των. Ή να καλυφθούν. Αφού οι κοινοπραξίες που λεηλατούν τους πάντες με τα διόδια (και όχι μόνο, εννοείται!) απειλούν με τις κάμερες του Big Brother και με φακέλωμα όσων περνούν χωρίς να πληρώσουν, ας πάρουν σαν απάντηση την απόκρυψη των αριθμών κυκλοφορίας. Εννοείται δε πως και οι κάμερες, τόσο των διοδίων όσο και όλες οι άλλες, σε κάθε σημείο, είναι καιρός να αρχίσουν σιγά - σιγά ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ. Ή, ακόμα καλύτερα, να ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ, ήσυχα και πολιτισμένα, και να απομακρύνονται.

Οι αριθμοί κυκλοφορίας θα μπορούσαν, επίσης, να αντικατασταθούν, ή απλά να καλυφθούν, με κάποια συμβολική ιδιόχειρη επιγραφή. Όπως: "Θάνατος στην Νέα Τάξη", "Τσακίστε την Κατοχή του ΔΝΤ", κ.ο.κ.

Παρόμοιες κινήσεις εμπεριέχουν και τον συμβολισμό της (απαραίτητης, κάποια στιγμή, όχι μακρυνή) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Και αντικατάστασής του από ένα άλλο, του Εργαζόμενου Λαού.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες