Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
KKE -Ποιός πατριωτισμός;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 07, 2011 11:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: KKE -Ποιός πατριωτισμός; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
KKE -Ποιός πατριωτισμός;
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/01/kke.html



http://www.freemonks.gr

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΘΕΪΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε.; - ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1943 .

ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕΣΩ E-MAIL ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε., ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΠΟΥΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Ύστερα από τα κρούσματα που είχαμε τον τελευταίο καιρό, από μέλη του Κ.Κ.Ε. εναντίον της Ελληνορθοδόξου Παραδόσεως της Πατρίδας μας, σε διάφορες ορκωμοσίες που έγιναν μετά τις τελευταίες εκλογές. Τώρα έρχεται ένα έγγραφο ΣΟΚ, όπου το Κ.Κ.Ε. δίνει εδάφη της Πατρίδας μας για να δημιουργηθεί καινούριο κράτος.

Το έγγραφο αυτό φέρει χρονολογία και τόπο όπου έγινε η συμφωνία, μεταξύ του Κομμουνιστικού Κόμματος. της Ελλάδος και Κομμουνιστικού Κόμματος της Βουλγαρίας (Πετρίτσι 12 Ιούλη 1943).

Εκ μέρους του Κ.Κ.Ε. υπογράφει ο Γιάννης Ιωαννίδης και εκ μέρους του Κ.Κ.Β. υπογράφει ο Δουσάν Δασκάλωφ, όπου έχουν κανονίσει ακόμα και τι γλώσσα θα ομιλούν σε αυτό το νέο κρατίδιο, όπου θα είναι η ελληνική και η βουλγαρική όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς στο έγγραφο που ακολουθεί.

Επομένως ως προς τι οι διαμαρτυρίες του Κ.Κ.Ε. περί των Ελληνικών συνόρων και επί των εθνικών θεμάτων, όταν από το 1943 συμφωνεί να ξεπουληθεί η Ελλάδα;

Για ποιο λόγο το Κ.Κ.Ε. ρίχνει στάχτη στα μάτια όλων αυτών που ψηφίζουν το Κ.Κ.Ε.;


Άραγε τι άλλο έχετε συμφωνήσει και δεν το έχουμε μάθει ακόμα;

Θα θέλαμε μια επίσημη απάντηση από το Κ.Κ.Ε. για το συγκεκριμένο έγγραφο, αν και τα γραπτά μιλούν από μόνα τους...

Παρακάτω δείτε το έγγραφο.


Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 08, 2011 12:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το 1943 το ΚΚΕ ήταν καθαρό πρακτορείο της Μόσχας.
Ήδη από την αρχή της αντεπαναστατικής επικράτησης του σταλινισμού, στο νεαρό ακόμα ΚΚΕ της Ελλάδας είχαν ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ οι θέσεις της σταλινικής διεθνούς: Θέσεις που μιλάγανε για «ανεξαρτησία της Μακεδονίας» και για «ανεξαρτησία της Θράκης».

Αναδημοσιεύουμε ένα κείμενό μας από το τεύχος-32, Οκτώβριος 2008.




«Μακεδονικό»:Το ιστορικό μας λάθος

Όσοι προσκυνούνε τα πολιτικά είδωλα και τις αυθεντίες δεν είναι μαρξιστές αλλά «οπαδοί». Δεν υπάρχουν αλάνθαστες «θέσεις», έστω και αν έχουν διατυπωθεί από τον Μαρξ, Λένιν ή Τρότσκι. Πολλοί περισσότερο όταν οι πολιτικές θέσεις διατυπώνονται μέσα στο βρασμό των «γεγονότων» και από νεοσύστατα κόμματα και μάλιστα «υποταγμένα» στο «σταλινικό αλάθητο».

Αρχίζω έτσι, γιατί κάποιοι αριστεροί ειδωλολάτρες μας μιλάνε για «Μακεδονικό έθνος» και σήμερα, επειδή το είχε υποστηρίξει και ο Παντελής Πουλιόπουλος!

Μένουν ειδωλολατρικά κολλημένοι σε μια λαθεμένη θέση του Π.Π. (θα εξηγήσουμε παρακάτω πώς πρόκυψε αυτό το ιστορικό λάθος), δίχως να εξετάσουν το ουσιώδες της εποχής που ζούμε. Ότι σήμερα αυτή η θέση προωθείται από τη Νέα Τάξη, μέσα στην ιμπεριαλιστική στρατηγική σαλαμοποίησης των Βαλκανίων, με ένα και μόνο στόχο: Τον ακρωτηριασμό της χώρας μας και την κατάτμηση του ιστορικού ελληνικού έθνους κράτους.

Ακόμα και αν δεχτούμε ότι οι θέσεις του ΚΚΕ (και του γραμματέα του, το 1924) ήταν σωστές, πάλι οι συνθήκες σήμερα είναι ριζικά διαφορετικές. Θα πρέπει το ζήτημα να το θέσουμε υπό το πρίσμα της νεοταξικής στρατηγικής. Αυτό σημαίνει μαρξισμός και διαλεκτική.

Αλλά και η θέση αυτή που ζητούσε την κατάτμηση του ελληνικού έθνους κράτους τότε ήταν ιστορικά και πολιτικά μέγα λάθος.

Ιστορικά, γιατί ποτέ δεν υπήρξε «έθνος Μακεδόνων» και πολιτικά γιατί προωθούσε την κατάτμηση της ιστορικής ολότητας του ελληνικού έθνους.

Ο αγώνας ενάντια στον καπιταλισμό δεν διαιρεί τα έθνη, αλλά κτυπά τα κράτη για να ενώσει τις εθνικές ολότητες. Ο καπιταλισμός δεν δημιουργεί τα έθνη, αλλά τα έθνη-κράτη. Πολλοί αριστεροί μπερδεύουν τα δύο αυτά ζητήματα. Και δεν αντιλαμβάνονται ότι αν ο καπιταλισμός δημιουργούσε έθνη θα μπορούσε το ελληνικό έθνος να το ονομάσει σλαβικό κ.λπ.

Το αντίστροφο ακριβώς γίνεται. Είναι οι εθνικές ολότητες που προχώρησαν στην «εθνική τους απελευθέρωση» και δημιούργησαν στις καπιταλιστικές σχέσεις παραγωγής τα έθνη-κράτη.

Δηλαδή, σχηματικά, ο καπιταλισμός έδωσε στο έθνος και το κράτος. Και σήμερα η Νέα τάξη χρησιμοποιεί το κράτος για να αλώσει το έθνος. Και είναι, ακριβώς, αυτός ο λόγος που σήμερα η διάσωση των εθνών και «εθνικών ελευθεριών» προϋποθέτει την ανατροπή του καπιταλισμού.

Μόνο ο σοσιαλισμός μπορεί να σώσει τα έθνη και τις «εθνικές ελευθερίες» των λαών.

Το να ζητάς, λοιπόν, το 1924, όπως ο Πουλιόπουλος και το ΚΚΕ, την κατάτμηση του ελληνικού-έθνους κράτους, εκτός από ιστορικό ολίσθημα είναι και μεγάλο πολιτικό ολίσθημα.

Αλλά, ας δούμε το ιστορικό του «ιστορικού» αυτού πολιτικού λάθους.

Το 1924, η ηγεσία του ΚΚΕ (με Γραμματέα τον Π.Π.) διατύπωσε τις θέσεις για «ανεξαρτησία της Θράκης» (!) και για «ανεξαρτησία της Μακεδονίας»!

Στο νεαρό ΚΚΕ και στον 24χρονο Γραμματέα του επιβλήθηκαν οι θέσεις του Κρεμλίνου!

Αυτό διαφαίνεται καθαρά από τα ίδια τα λόγια του Πουλιόπουλου:
«Ο εισηγητής Μανουίλσκυ – διαβάζουμε στο 5ο Συνέδριο (1924) έλεγε: Η μπόμπα που βάζουμε για την επιτυχία της Επανάστασης στην Ευρώπη είναι τώρα: οι εθνικές εξεγέρσεις. Κεντρικό ζήτημα που επισκίασε όλα τα άλλα στο 5ο Συνέδριο ήταν το εθνικό. Τότε υποχρεώθηκε και το ΚΚΕ να βάλει το μακεδονικό στο κέντρο της πολιτικής του γιατί – δήλωναν ο Δημητρώφ και ο Κολλάρωφ στη Μόσχα- “μόνο έτσι θα κατακτήσουμε τους κομιτατζήδες στη συμμαχία με εμάς για την κατάληψη της εξουσίας στη Βουλγαρία”. Το ΚΚΕ πρέπει να είναι έτοιμο σε κάθε θυσία για τη βουλγαρική επανάσταση, δηλαδή για τη βαλκανική επανάσταση».

Οι οπορτουνιστικές, γραφειοκρατικές μανούβρες στο απόγειό τους. Το ΚΚΕ υποχρεώθηκε να αυτοκτονήσει για χάρη της βουλγαρικής επανάστασης!!!

Γιατί αυτοκτονία ήταν να δεχτεί τους γραφειοκρατικούς καιροσκοπισμούς του Κρεμλίνου που ακρωτηρίαζαν εθνικά την Ελλάδα και οδηγούσαν σε οικονομική καταστροφή και σε προσφυγιά εκατομμύρια πολίτες.

Και επειδή οι Επαναστάσεις δεν είναι «κομπίνες» καιροσκοπικές, η συμμαχία αυτή των σταλινικών με τους κομιτατζήδες (οι οποίοι είχαν και αιματοκυλίσει τους ελληνικούς πληθυσμούς στη Μακεδονία) οδήγησε: Στη συνεργασία των κομιτατζήδων ΟΧΙ με το ΚΚ Βουλγαρίας, αλλά με τον γερμανο-ιταλικό φασισμό!!!

Ο ίδιος, ο Π.Π., στο κείμενό του παραδέχεται ότι η «μπόμπα Μανουίλσκυ» αντί να τινάξει στον αέρα τον καπιταλισμό, τίναξε το ΚΚΕ και το ΚΚΒ.

Να θυμίσουμε εδώ και τούτο: Μετά από δύο δεκαετίες ο Στάλιν ζήτησε και πάλι από το ΚΚΕ να θυσιαστεί για να νικήσει η «κινέζικη επανάσταση». Γνωρίζουμε την τραγωδία μας!!!

ΟΙ «θέσεις», λοιπόν για το «μακεδονικό» ήταν «καπέλο» του Κρεμλίνου στο νεαρό ΚΚΕ.

Το 1940, ο Πουλιόπουλος διαφοροποιείται:

«Ενιαία και Ανεξάρτητη Μακεδονία-Ενιαία και Ανεξάρτητη Θράκη της 7ης Βαλκανικής Συνδιάσκεψης και του Έκτακτου Συνεδρίου του ΚΚΕ του 1924 ήταν ανεδαφικό».

Επίσης γράφει:

«Θρακική εθνότητα δεν υπάρχει. Η ανάμιξη Τούρκων και Ελλήνων δεν βάζει το εθνικό ζήτημα εκεί πέρα με τη μορφή αυτή («θρακικό έθνος»)- φανερό το πράμα».

Το 1940 έγινε για τον Π.Π. «φανερό το πράμα». Τι καινούργια στοιχεία μπορεί να υπήρχαν για τη Θράκη το 1940 που δεν υπήρχαν το 1924 και τα μετέπειτα χρόνια;

Το ίδιο και για το «μακεδονικό» ο Π.Π. ουδέποτε παρουσίασε στοιχεία που να στηρίζουν το λάθος του. Το μόνο που παραδέχτηκε, το 1928, ήταν ότι έγιναν λάθη τακτικής στην προβολή των συνθημάτων για «ανεξάρτητη Μακεδονία».

Ο Π.Π., παρά το γεγονός ότι ήταν μεγάλος επαναστάτης, στο ζήτημα της «Μακεδονίας» δεν έκανε ποτέ μια ανοικτή αυτοκριτική. Και το λάθος του δεν ήταν τακτικό, αλλά στρατηγικό:
Ζητούσε μέσα στον καπιταλισμό τον ακρωτηριασμό του ελληνικού έθνους.

Φυσικά εμμέσως δικαιολόγησε το λάθος του. Όταν, αργότερα, έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε μορφή ανεξαρτησίας και αυτονομίας την εγκαθίδρυση της Βαλκανικής Σοσιαλιστικής Ομοσπονδίας.

Αυτοκριτική, όμως, για τις παλιές του καταστροφικές θέσεις δεν έκανε ποτέ. Γι’ αυτό έχουμε και τους σημερινούς ειδωλολάτρες να μας πετάνε στα μούτρα, σαν θεϊκό νόμο, τις παλιές θέσεις του Π.Π. για το «Μακεδονικό». Λες και ο Π.Π. ήταν ο αλάνθαστος και μάλιστα στην ηλικία (24 χρόνων) που ήταν Γραμματέας του ΚΚΕ, το οποίο ήταν νεαρό και αυτό και εγκλωβισμένο στα παιχνίδια του Κρεμλίνου…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 08, 2011 3:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΟΜΑΔΑΡΑ, ΘΕΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΜΟΥ ΜΕΣΣΙΑ

http://kyprianoscy.blogspot.com/2011/01/blog-post_08.html

Το παρακάτω σχόλιο το ανάρτησα στο ιστολόγιο που φροντίζω, μαζί όσα γράφει ο Ροβεσπιέρος : Μακεδονικό, η σταλινική προδοσία.

Το παρουσιάζω κι εδώ προσθέτοντας κάτι ακόμη, ένα δικό μου με τίτλο : Χριστούγεννα ή τα άγια Θεοφάνεια; Θα εξηγήσω πιο κάτω το λόγο.

Και πρώτα το σχόλιο στο άρθρο : Μακεδονικό, η σταλινική προδοσία :

Αλεπάλληλα τα χτυπήματα από το Ρεσάλτο. Αλλά ποιος δίνει σημασία. Παραμένουμε τυφλοί, κουφοί και ναρκωμένοι από όσα κυκλοφορούν εδώ και χρόνια. Δεν βλέπουμε ότι τις καουργίες που πήγε να φτιάξει ο Στάλιν, έρχονται τώρα αυτοί - ο διεθνής νεοταξικός καπιταλισμός, η διεθνής Μαφία του χρήματος - να το κάνουν πράξη.Τα Βαλκάνια θα σαλαμοποιηθούν ακόμη περισσότερο. Το Κόσοβο ήταν η αρχή, θα ακολουθήσουν σε λίγο τα άλλα. Και όλα θα γίνουν με την ψήφο του ελληνικού λαού, όπως με την ψήφο χάθηκε η Μικρασία, αλλά χάθηκε και η Κύπρος με ... την αναστολή της ψήφου. Την είχαν μαγειρέψει καλά οι δολοφόνοι της διπλωματίας.

Προσθέτω στα παραπάνω και ένα φαινομενικά άσχετο θέμα με τίτλο "Χριστούγεννα ή τα άγια Θεοφάνεια;" :

"Έκτακτο διαθρησκευτικό συνέδριο χριστιανών και μουσουλμάνων συγκαλεί η εκκλησία της Κύπρου" !

Σημαντικό! Σημαντικότατο!! Θα διαβάσατε ασφαλώς αυτή την έκτακτη είδηση. Να τα βρούμε με τους Μουσουλμάνους οι, μεταξύ μας, σφαγμένοι : Παλαιοημερολογίτες και νεοημερολογίτες, συντηρητικοί, μεσαίοι, προοδευτικοί, άμφω. Άθεοι, σκεπτικιστές και νεοειδωλολάτρες, από την άλλη.

Δεν κάθονται να κουβεντιάσουν μεταξύ τους, να παρακαλέσουμε τον άγιο Θεό να μας φωτίσει να βρούμε την άκρη, και πάνε να τα φτιάξουν με τους Μουσουλμάνους! Και με άλλους!!

Πώς, ύστερα, να μας ευλογήσει ο "ευλογών τους ευλογούντας" και πώς να μας αγιάσει ο "αγιάζων τους επί σοι πεποιθότας", όταν οι πεποιθότες είμαστε χίλια κομμάτια;

Άλλη ευπρέπεια του οίκου οι μεν, άλλοι οι δε και το μίσος άσβεστο. Άκυροι οι μεν, έγκυροι οι δε, εγκυροάκυροι αμφότεροι.

"Και παν δώρημα τέλειον"! Ναι, αλλά ποιό;

Ποιά "ειρήνην τω κόσμω σου δώρησαι" Του ζητούμε;
Αύριο οι μεν θα έχουν Φώτα, οι άλλοι Χριστούγεννα
Θλίψις απέραντη.
Και η κάρτα του πολίτη Γιωργάκη μας έρχεται.

Την Εκκλησία την έκοψε και την έφερε στα μέτρα του ο Καίσαρας - η πολιτική. Πήρε στα χέρια της τη θρησκεία και τώρα μας ετοιμάζει τη "μεσσιανική κοινωνία των αγίων". Ο μεγάλος αδελφός είναι εδώ.


Και τώρα η εξήγηση, για το πώς συνδέονται αυτά τα δύο

Αν η πολιτική παρομοιάζεται σήμερα με το ποδόσφαιρο και η ομαδάρα μας αποκτά θεϊκές ιδιότητες (:ομαδάρα, θεέ) γιατί όχι η πολιτική "ομαδάρα" να μην καλύπτει το κενό εκ του "θανάτου του θεού"; Ο οποίος θάνατος εκφράζεται ποικιλοτρόπως. Ακόμη και από εκείνους που προσπαθούν να βάλουν σε τάξη τα πράγματα. Επί πλέον, γιατί ο κεχρισμένος δια ψήφου πολιτικός να μην επέχει τη θέση του Μεσσία;

Την εποχή όπου ο Λένιν είπε το περίφημο "η θρησκεία είναι το όπιο του λαού", δεν είχε καθόλου άδικο. Πραγματικά, όπιο την είχαν κάνει εκεί πέρα. Οπωσδήποτε και αλλού. Δεν υποψιαζόταν όμως ο Λένιν τα γυρίσματα του καιρού. Αν κάποτε η θρησκεία λειτουργούσε όπως το όπιο, τώρα που ξόφλησε ...

(σημ. νεοησυχαστής θεολόγος πατήρ μας είπε ότι η θρησκεία είναι νευροβιολογική ασθένεια και υποτίθεται μας γιάτρεψε)

... και μας προέκυψε κενόν, εκεί μέσα πήγε και μπήκε η πολιτική.


Οπότε σήμερα "όπιο" είναι η πολιτική, που αφιονίζει τα ζαβλακωμένα πλήθη με τη σοσιαλιστική - σταλινικών και νεοκαπιταλιστικών προδιαγραφών - συνθηματολογία, από την οποία δεν λείπει φυσικά και το αντίδοτο. Η υπέρχρηση και κατάχρηση του (πολιτικού) παραισθησιογόνου οδηγεί σε βλαβερές, ενίοτε θανατηφόρες, καταστάσεις. Αντίδοτο είναι η εκκλησία με πολιτικές προδιαγραφές. Ας πούμε του τύπου της βουλευτού Κανέλλη την οποία έχουμε - όχι τη βουλευτή Κανέλλη - αρκετά χρόνια. Κοντεύει αιώνας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες