Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 28, 2010 5:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο
ή
Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες




O φόβος είναι ένα ιδεώδες μέσο
για την άσκηση εξουσίας

Ντήτερ Ντουμ

Αυτό που ζούμε σήμερα είναι ένας γενικευμένος και ολοκληρωτικός κατακλυσμός τρόμου.

Οι εστίες αυτής της βιομηχανίας του τρόμου είναι τα ΜΜΕ. Ιδιαίτερα το τρομο-θέαμα έχει πάρει αποκρουστικές, ψυχωτικές διαστάσεις. Εδώ, πλέον, «ξερνιέται» ο καθημερινός φασισμός, όχι κατά δόσεις, αλλά ολοκληρωτικά, σαν καθημερινή νεροποντή που κατακλύζει τα πάντα.

Αν παρακολουθήσει κανείς τα «δελτία των 8» και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων θα βρεθεί μπροστά σε μια μακάβρια σκηνοθεσία παραγωγής και σποράς του τρόμου.


Οι ύαινες αυτής της βιομηχανοποιημένης σκηνοθεσίας, τα έμμισθα τσιράκια των «νταβάδων», υποδύονται τους ρόλους τους με μαύρες φορεσιές πένθους και με τα δάκρυα της υστερικής υποκρισίας για το μεγάλο κακό που μας βρήκε και για το «φέρετρο-Ελλάς» που θα σωθεί μόνο όταν κηδευτεί!!!

Μόνο το πώς αναγγέλλουν τις ειδήσεις τα παρασιτικά κοράκια του τηλεθεάματος (Τρέμη, Χατζινικολάου και CIA), ή το πώς εμφανίζουν την κατάσταση τα πρωτοσέλιδα της καθεστωτικής προπαγάνδας, σε πιάνει …τρόμος!!!

Όλοι αυτοί οι έμμισθοι τρομοκράτες του συστήματος εμφανίζουν την εικόνα ενός κόσμου χαώδους, χωρίς ειρμό, παράλογου, αυθαίρετου, ασυνάρτητου, ζοφερού και αδιέξοδου.

Εμφανίζουν την εικόνα της Ελλάδας σαν παγερά συντελεσμένη και ακρωτηριασμένη που για να διασωθεί πρέπει να υποταχθεί στις εντολές αυτών που την οδήγησαν εδώ.

Ταυτόχρονα,
όλες αυτές οι τρομοκρατικές «πόρνες» ανακυκλώνουν, πάλι για τη σωτηρία μας και αναιδέστατα τρομοκρατικά, όλες τις νοσηρές μορφές της παρακμής, της πολιτικής και ηθικής κατάπτωσης, την αθλιότητα και την προστυχιά του κόσμου τους.

Σπέρνουν ασύστολα την ανασφάλεια και τον τρόμο στην ελληνική κοινωνία και το προϊόν αυτής της ανασφάλειας και του τρόμο: ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΓΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ…

ΟΛΗ αυτή η παραγωγή και η σπορά του τρόμου, καθώς και η υστερική κατανάλωσή του από τα ΜΜΕ είναι μια πράξη συνειδητά σχεδιασμένη και σκηνοθετημένη.


Γράφαμε στο τέταρτο τεύχος του ΡΕΣΑΛΤΟ, Μάρτιος 2006

«Ο ΤΡΟΜΟΣ φέρνει τον άνθρωπο σε μια τέτοια κατάσταση, που υποτάσσεται άθελά του, ακόμα και όταν η εξωτερική πίεση είναι μικρή. Ο τρόμος είναι ένα ιδεώδες μέσο για την άσκηση εξουσίας.

Η ρίζα του τρόμου βρίσκεται στο μεδούλι των κοκάλων της καπιταλιστικής εξουσίας: Από εκεί πηγάζει η βία στην εξωτερική της μορφή, αλλά και στην εσωτερικευμένη, ασυνείδητη μορφή της.

Η δαιμονοποίηση, π.χ., της τρομοκρατίας χρησιμοποιείται ακριβώς για την τρομοκράτηση της κοινωνίας. Σήμερα βλέπουμε ότι οι μηχανισμοί εξουσίας, με πρόσχημα την τρομοκρατία διογκώνουν τις ψυχώσεις του τρόμου και του παράλογου, προσπαθούν να κρύψουν πίσω από το δάκτυλο της τρόμο-σύγχυσης, την καπιταλιστική βία και την τρομοκρατία τους κράτους και των μηχανισμών του.

Οι μηχανισμοί όμως της εξουσίας δεν αρκούνται μόνο σ’ αυτό. Σπέρνουν τον τρόμο και τον πανικό, τον μετατρέπουν σε μαζική «αντιτρομοκρατική» παράνοια για να καταλύσουν τις πολιτικές ελευθερίες, να ενοχοποιήσουν τις αντιστάσεις και να υποτάξουν ολοκληρωτικά την ελληνική κοινωνία.
Αυτοί είναι οι στόχοι αυτών των στημένων τελετουργικών σκηνικών τρόμου…

Με αυτό το τελετουργικό σκηνικό τρόμου επιδιώκεται πλην των άλλων και ο βάρβαρος ερεθισμός όλων συντηρητικών και αντιδραστικών συστατικών της κοινωνίας: ένα ψυχωτικό, σκοταδιστικό κλίμα. Η κομπάζουσα ημιμάθεια πήρε τη μορφή μαζικής ψύχωσης και ο εισαγγελικός, αφοριστικός λόγος υστερική διάσταση.

Ο τρόμος λοιπόν που αναδύεται από το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα δεν αποτελεί μόνο ένα ιδεώδες μέσο για την άσκηση της εξουσίας του, αλλά και ένα μέσον ακρωτηριασμού της σκέψης, ένα μέσον που κινητοποιεί τα πολιτικά και ψυχολογικά στοιχεία του πολιτικού ολοκληρωτισμού..

Είναι αυτός ο κόσμος, ο καπιταλιστικός κόσμος, που γεννάει τον τρόμο και την αθλιότητα και οδηγεί στην κατάπτωση του ανθρώπου. Που οδηγεί τον άνθρωπο όχι μόνο σε ψυχώσεις παραλογισμού, αλλά και στην ανταλλαγή του τρόμου με την υποταγή, στην παθητικότητα του θύματος...

Το να απελευθερωθούμε όμως από τον τρόμο, συνακόλουθα από την παθητικότητα του θύματος πρέπει ως πολίτες να γίνουμε το συνειδητό υποκείμενο της ιστορίας. Γιατί από τη στιγμή που συμμετέχει κανείς στην Ιστορία, που την παίρνει στους ώμους του και γίνεται υπεύθυνος για την πορεία της, ξεφεύγει από τον Τρόμο της Ιστορίας που οι άλλοι την καθορίζουν».


Το τωρινό ιδεολόγημα του τρόμου που αναπαράγεται σε υστερική και ολοκληρωτική μορφή από τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς είναι η «σωτηρία της πατρίδας»!!!!

Μακάβριος ιστορικός μορφασμός!


Οι δυνάμεις του κεφαλαίου και της αγοράς, με τους ποικίλους και πολύχρωμους «παπαγάλους», όλο αυτό το «μαύρο μέτωπο» που επί χρόνια και συστηματικά, σταθερά, επίμονα και βάναυσα κατάστρεφε, ισοπέδωνε και κατέλυε κάθε έννοια πατρίδας, ωρύεται σήμερα για τη «σωτηρία της πατρίδας»!!!

Αυτοί που δεν πιστεύουν σε καμία πατρίδα και στιγματίζουν τον ελληνικό λαό που αγωνίζεται για την πατρίδα του, ως «εθνικιστή» και «ρατσιστή», μιλούν για τη «σωτηρία της πατρίδας»!!!

Αυτοί που έχουν ξεθεμελιώσει κάθε εθνικό ιστό και κάθε ιστορική δομή «πατριωτικής συνείδησης», θυμήθηκαν ξαφνικά τη «σωτηρία της πατρίδας»!!!

Οι γενίτσαροι και οι δωσίλογοι της Νέας Τάξης, αυτοί οι θηριώδεις απάτριδες, μιλούν για «πατρίδα»!!!!

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ το ελληνικό λαό πάνω σε αυτή την απάτη της «σωτηρίας της πατρίδας» για να σώσουν τη δική τους «πατρίδα»: την «πατρίδα» του χρήματος, της λεηλασίας των εθνών (πατρίδων των λαών), τα υπερκέρδη τους από τον αφανισμό της πατρίδας μας.

ΜΙΑ είναι η πατρίδα: Η πατρίδα του λαού και των ιστορικών-εθνικών-κοινωνικών του κατακτήσεων και παραδόσεων.

Η «πατρίδα» του κεφαλαίου και του κόσμου του δεν έχει καμία σχέση με την πατρίδα του λαού, είναι ο ΕΧΘΡΟΣ της πατρίδας, δεν είναι ΠΑΤΡΙΔΑ. Είναι τα συμφέροντα των διεθνών και ντόπιων μαφιών του χρήματος (η «πατρίδα» των πολυεθνικών μαφιών).

Αυτή η «πατρίδα» των μαφιών του χρήματος πρέπει να καταστραφεί.

Η πατρίδα του λαού και της ιστορίας του, δηλαδή η αληθινή πατρίδα, θα αυτοκτονήσει και θα καταστραφεί η ίδια εάν αποδεχτεί και υποταχθεί στην «πατρίδα» των μαφιών του χρήματος.

Έθνος και πατρίδα είναι ριζικά ασυμβίβαστες και ασυμφιλίωτες καταστάσεις με τις μαφίες του χρήματος και τον υπερθενικό καπιταλισμό (Νέα Τάξη), όπως το νερό με τη φωτιά…

Το τρομοκρατικό ιδεολόγημα περί «σωτηρίας της πατρίδας» είναι για να αποδεχτούμε, χωρίς τριβές και αντιστάσεις, την ολοκληρωτική κατάλυση και ισοπέδωση της πατρίδας μας.


Η σωτηρία μας, ως λαός και πατρίδα, εξαρτάται ΜΟΝΟ από εμάς. Είναι δική μας υπόθεση. Είναι υπόθεση της λαϊκής κινητοποίησης, ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ και ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ των αγώνων μας…

ΠΡΕΠΕΙ να αποβάλλουμε τον ΤΡΟΜΟ που μας σπέρνουν οι δήμιοί μας και να ταυτόχρονα ΕΜΕΙΣ να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ…



Διαβάστε και το: «Η τρομοκρατία της έκτακτης ανάγκης»
ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=25845#25845

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 28, 2010 8:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Wikileaks : Ο έξυπνος αποδομητικός μηχανισμός της παγκόσμιας κυβέρνησης
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/11/wikileaks.html




"αποδόμηση δεν είναι το να αποσυναρμολογήσεις τη δομή ενός κειμένου, αλλά μία υπόδειξη ότι το ίδιο το κείμενο έχει αποσυναρμολογήσει τον εαυτό του. Αυτό που φαίνεται ως η συμπαγής του βάση δεν είναι βράχος, αλλά αέρας"
J. Hillis Miller


Ξαφνικά και σχεδόν απο το πουθενά ένας μυστήριος Αυστραλός κατασκευάζει μια ιστοσελίδα και βγάζει στην δημοσιότητα 700.000 απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ που αφορούσαν τον πόλεμο στο Ιράκ.


Σήμερα λίγους μήνες μετά προαναγγέλλεται ένας δεύτερος σεισμός οκτώ μάλιστα φορές ισχυρότερος απο τον πρώτο.Όπως έγραψε
χαρακτηριστικά το φιλοκυβερνητικό " Έθνος" :

"Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής, ανέμεναν με αγωνία την αποκάλυψη εκατοντάδων χιλιάδων άκρως απόρρητων εγγράφων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τα οποία είχαν κλαπεί και είχαν αποσταλεί στην ιστοσελίδα Wikileaks, η οποία με τη σειρά της τα μοιράστηκε με τις εφημερίδες New York Times και Guardian και το περιοδικό Der Spiegel.

Το Wikileaks ιδρύθηκε από τον Αυστραλό Τζούλιαν Ασάντζ, τον οποίο οι Αμερικανοί χαρακτηρίζουν «επικίνδυνο χάκερ».Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών έδωσε εντολή στους πρέσβεις στις χώρες οι οποίες θα επηρεαστούν να ενημερώσουν τις κυβερνήσεις τους.

Αρμόδιοι στην Ουάσιγκτον και την Αθήνα επιβεβαίωσαν σε συνομιλίες τους με το «Εθνος της Κυριακής» ότι αξιωματούχος της αμερικανικής πρεσβείας επισκέφθηκε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και ενημέρωσε για το θέμα τον πρέσβη Χρήστο Παναγόπουλο, που θεωρείται ο πιο στενός συνεργάτης του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα.Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έγγραφα που εκλάπησαν είναι της περιόδου 2006-2009.

Αφορούν τηλεγραφήματα που εστάλησαν από όλες τις πρεσβείες του εξωτερικού προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τις απαντήσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και καλύπτουν όλα τα διεθνή προβλήματα."

Με δυό λόγια το Wikileaks , για λόγους που θα εξετάσουμε πιο κάτω , άνοιξε το καπάκι του βόθρου και η μπόχα της μυστικής και υπόγειας διπλωματίας θα ξεχυθεί παντού.

Ήδη απο την πρώτη φορά , η έκπληξη του κόσμου δεν προήλθε τόσο απο το περιεχόμενο των δημοσιευμένων "απορρήτων" εγγράφων, αφού σχεδόν οι πάντες έχουν αντιληφθεί την "ηθική" και τους τρόπους εφαρμογής της "Νέας Τάξης Πραγμάτων " δια της "Pax Americana", όσο απο αυτό καθ΄αυτό το γεγονός της "διαρροής" τόσο πολλών και σημαντικών, για την ...εικόνα της Αμερικής, "μυστικών".

Μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ένας μυστηριώσης "ακτιβιστής" απέκτησε ξαφνικά τέτοια ισχύ ώστε να γκρεμίσει όλο το σύστημα ασφαλείας των ΗΠΑ και να προσπεράσει την πολυεπίπεδη και πολύμορφη δραστηριότητα των αμερικανικών μυστικών αλλά και "φανερών" υπηρεσιών.

Είναι προφανές ότι στην περίπτωση της αποκαλυπτικής δράσης της wikileaks ισχύει αυτό που λέει ο Ελληνικός λαός ότι δηλαδή "κάποιο λάκκο έχει η φάβα".

Για να μπορέσουμε να κατέβουμε στον "λάκκο της φάβας" και να δούμε τι βρίσκεται στον πυθμένα της , αναγκαστικά θα πρέπει να δούμε ορισμένα δεδομένα.

1ο Δεδομένο:

Το πλήγμα που δέχτηκαν οι ΗΠΑ με το πρώτο κύμα αποκαλύψεων απο την wikileaks ήταν αναμφισβήτητα μεγάλο και σίγουρα απείρως μικρότερο απο αυτό που έρχεται.

Το state derartment έχει ομολογήσει ότι οι συνέπειες των επερχόμενων αποκαλύψεων θα συνταράξουν τα θεμέλια της Αμερικανικής διπλωματίας (μυστικής και φανερής) , η οποία ως γνωστό είναι ο ένας απο τους δύο πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται η πλανηταρχική ισχύς της Αμερικής.

Ο πρώτος πυλώνας, δηλαδή η στρατιωτική ισχύς και παρουσία της Pax Americana στα "απελευθερωθέντα" κράτη του Ιράκ και του Αφγανιστάν, που εν πολλοίς σηματοδοτούσε και τον ρόλο των ΗΠΑ σε διεθνείς ή "ημιδιεθνείς" οργανισμούς και συμμαχίες , όπως ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ, με το πρώτο κύμα των αποκαλύψεων του Wikileaks απέκτησε ακόμα μεγαλύτερες ρωγμές απο εκείνες που είχε προκαλέσει η δημοσιοποίηση δεκάδων videos με τα αισχρά και απάνθρωπα βασανιστήρια που υπέστησαν οι φυλακισμένοι του Γκουαντανάμο ή με την απάνθρωπη δράση τόσο του Αμερικανικού στρατού όσο και της ιδιωτικής εταιρείας "ασφαλείας" Blackwaters στο Ιρακ.

2ο Δεδομένο:

Είναι πλέον γεγονός ότι οι ΗΠΑ έχουν ήδη μπεί στον δεύτερο και χειρότερο κύκλο της οικονομικής κρίσης που σκηνοθέτησαν και πυροδότησαν οι Lechman Brothers, η Goldman Sachs και οι υπόλοιποι τραπεζοπιστωτικοί δορυφόροι του παγκόσμιου κεφαλαίου.Το ότι οι σχεδόν όλοι οι "πυροκροτητές" της έκρηξης αυτής της παγκόσμιας οικονομικής τρομοκρατίας εναντίον των λαών, διότι περί αυτού πρόκειται και όχι περί απλής κρίσης οικονομικού χαρακτήρα,είναι Εβραϊκών συμφερόντων μπορεί να έχει κάποια σημειολογική αξία , όμως αυτό που είναι σημαντικώτερο επι του παρόντος είναι το τι παρήγαγε σε πολιτικό επίπεδο αυτή η οικονομική τρομοκρατία.

Η ψευδαίσθηση της κοινωνικής ομαλότητας και της πλανηταρχικής αυτάρκειας που είχε καλλιεργηθεί στον Αμερικανικό λαό ήδη απο την εποχή του "New Deal" και η οποία γιγαντώθηκε μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, γκρεμίστηκε σαν χαρτινος πύργος με την οικονομική κρίση.Τα εκατομμύρια των ανέργων και νεοπτώχων της Αμερικανικής κοινωνίας δεν εμπιστεύονται πλέον το παραδοσιακό διπολικό πολιτικό τους σύστημα και είναι έτοιμα να εμπιστευθούν οποιονδήποτε "φακίρη" τους υποσχεθεί ασφάλεια και ένα "New - new deal".

3ο Δεδομένο:

Μετά το δεύτερο πλήγμα αποκαλύψεων το οποίο όπως είπαμε θα "πληγώσει" σοβαρά τον δεύτερο πυλώνα της αμερικανικής πλανηταρχίας , η Αμερική κινδυνεύει σοβαρά να απωλέσει τον ρόλο του διαχειριστή της "Παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων".Με απλά λόγια , η απαξίωση της ισχύος των ΗΠΑ που άρχισε με την εκρηξη της αμερικανικής τραπεζοπιστωτικής φούσκας, επεκτείνεται σήμερα με την σκηνοθετημένη ρηγμάτωση των δύο βασικών πυλώνων της Pax Americana, δηλαδή της στρατιωτικής ισχύος και της διεθνούς πολιτικής επιρροής που πραγματοποιείται μέσω της μυστικής και φανερής διπλωματίας.

Στο άμεσο μέλλον οι ΗΠΑ θα βρεθούν μόνες, χωρίς στρατιωτικούς συμμάχους αφού κανείς ς δεν θα θέλει να είναι δίπλα σε ένα ψωριασμένο λιοντάρι και δίχως τους "εθνικούς εταίρους" οι οποίοι θα προσπαθούν να σκεπάσουν τα αίσχη της μυστικής διπλωματίας που ήταν και ο συνεκτικός δεσμός τους με την "μαμά- Αμερική".

Συμπερασμα

Αν λοιπόν οι ρηγματώσεις των δύο πυλώνων που αναφέραμε μεγαλώσουν, πράγμα που κατα τα φαινόμενα θα συμβεί στο άμεσο μέλλον, τότε το κενό αυτής της "πλανητικής εξουσίας" κατά πάσα βεβαιότητα θα καλυφθεί απο μια "παγκόσμια κυβέρνηση" , για την οποία εξ΄άλλου μιλούν διαρκώς τον τελευταίο καιρό, όλοι σχεδόν οι μέχρι σήμερα "εταιροι" της καταρρέουσας υπερδύναμης ,προεξάρχοντος βεβαίως του δικού μας αμερικανοθρεμένου πρωθυπουργού.

Αύριο όλοι αυτοί που μέχρι τώρα λιβανίζουν τον "προκαθήμενο" στο Αμερικανικό καπιτώλιο, θα του γυρίσουν την πλάτη και θα καταγγέλλουν με την γνωστή σε όλους μας υποκρισία, την ανηθικότητα της μυστικής διπλωματίας στην οποία φυσικά μέχρι χθές συμμετείχαν ως "σημαντικοί εταίροι".

Οι χρεοκοπίες αρχικά των κρατών του Ευρωπαϊκού νότου καθώς επίσης και η αποδυνάμωση του ήδη αμφιλεγόμενου ατλαντικού προστατευτισμού θα είναι η αρχή μιας αλυσιδωτής αντίδρασης η οποία θα κατακερματίσει το πολιτικό σύστημα και θα δημιουργήσει την πλαστή ανάγκη της ανάδειξης μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Ο νέος ολοκληρωτισμός βρίσκεται ante portas και οι λαοί παιδαγωγημένοι στα νανουριστικά δόγματα της "Νέας Εποχής" δεν θα έχουν αναπτύξει εκείνες τις αντιστάσεις που θα ανέκοπταν αυτή την ζοφερή προοπτική.

Υπό τις παρούσες συνθήκες , το wikileaks δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας χρήσιμος και έξυπνος αποδομητικός μηχανισμός του παγκόσμιου πολιτικού συστήματος , ο οποίος στερούμενος πολιτικών κατευθύνσεων και ιδεολογίας εξυπηρετεί τα συμφέροντα του αναδυόμενου νέου ολοκληρωτισμού που θα εφαρμοστεί άριστα με μία "παγκόσμια κυβέρνηση".

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο καπιταλισμός έτσι κι αλλιώς θα εμφάνιζε τέτοιου είδους "αυτοάνοσες" ασθένειες και έτσι πιο "ευάλλωτος¨ θα είναι εύκολο να χτυπηθεί απο τα "αριστερά".Με αυτή την θεωρία θα συμφωνούσαμε αν ο περιγραφόμενος υπο αυτών "αριστερός αντίπαλος" υπήρχε σαν αυτόνομη και αποστειρωμένη απο τις "καπιταλιστικές ασθένειες" και άν το σημερινό σύστημα έπνεε τα λοίσθια.Δυστυχώς όμως ούτε ο καπιταλισμός είναι ετοιμοθάνατος , απλώς μεταλλάσσει την μορφή του σε μια ακόμη χειρότερη, ούτε φυσικά η "αριστερά" έμεινε απρόσβλητη τόσο απο τις δικές της "παιδικές ασθένειες" όσο και πο τις μεταλλάξεις που τις προκάλεσε η ενεργός συμμετοχή της στο καπιταλιστικό σύστημα.

Αυτό που μένει τελικά στους λαούς είναι να αντισταθούν κατ΄αρχάς πνευματικά στην αποδοχή της νεοεποχήτικης κοσμοαντίληψης και να υπερασπισθούν τα Θεόσδοτα δώρα της ελευθερίας και του αυτεξούσιου που είναι και ο κύριος στόχος της "Νέας -νέας Τάξης Πραγμάτων".

Άλλος ένας τρόπος αντίστασης σε αυτήν την επερχόμενη παγκόσμια λαίλαπα, είναι η καλλιέργεια του πατριωτισμού και η δημιουργία πατριωτικών κινημάτων τα οποία θα ανακόψουν την σχεδιασμένη αποεθνικοποίηση των κρατών και κατ΄επέκταση την ανάδυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία δεν θα βασίζεται ασφαλώς σε κάποιου είδους διεθνισμό, αλλά στην επιβολή μίας παγκόσμιας δικτατορίας. Μιας δικτατορίας η οποία θα "συγκολήσει" δια της βίας όλους τους λαούς μιας και θα τους έχει δέσει πισθάγκωνα μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Αυτό που άλλοι το θεωρούν ως προοπτική μιας παγκόσμιας ειρήνης και ευημερίας , θα είναι στην πραγματικότητα η ειρήνη και η ευημερία μιας παγκόσμιας φυλακής οι κρατούμενοι της οποίας αναγκαστικά θα κάθονται ήσυχοι και θα είναι ευχαριστημένοι με το "συσσίτιο" που θα τους προσφέρουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 29, 2010 2:08 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Wikileaks ή Foreign Office ?

Η γνωστή μέθοδος προς επαύξηση της υπάρχουσας σύγχυσης : Μια μεζούρα αλήθεια, δυο μεζούρες ψέμα, καλό ανακάτεμμα σε εφημερίδες, τηλεοράσεις, ιντερνέτ κλπ., και η πόρτα του "τρελλάδικου" έχει ανοίξει για σας, για όλους.

Παρ΄όλα αυτά τα leaks, που αποσπά ο Αυστραλός χάκερ, η "κάρτα του πολίτη" προετοιμάζεται και τα αντι-leaks μέτρα διαρκώς βελτιώνονται, όπως μας διαβεβαιώνουν οι επίσημες αρχές (της απάτης και του ψεύδους).

No fear, no problem, μας λένε. Λες και είμαστε "γκαβοί". Το Φόρεϊν Όφφις άνοιγε κάθε τριάντα χρόνια τα περίφημα αρχεία του και μαθαίναμε αυτά που μισοξέραμε. Άλλα όμως τα κάλυπτε το πέπλο της σιωπής, για να βρίσκουν δουλειά οι συνωμοσιολόγοι, οι ευφάνταστοι και μερικοί περιθωριακοί τύποι: Κάτι σαν τους παλαιοημερολογίτες - λέμε τώρα.

Δηλαδή, τώρα που το βρετανικό κόλπο εκσυγχρονίστηκε, το Φόρεϊν Όφφις άλλαξε στέκι και το όνομα αυτού προσαρμόστηκε στην ψηφιακή εποχή μας. Το λένε Wikileaks και ο επικεφαλής είναι persona non grata, που "βάζει χέρι" στα άκρως απόρρητα έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ!

- Τι λες μωρέ παιδί μου, σοβαρά ε ;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 01, 2010 11:04 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η "ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ" ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ

Επανέρχομαι. Μεταξύ των "κλεμμένων" ήταν κι ένα βίντεο, λήψη από στρατιωτικό ελικόπτερο, όπου είχε βάλει στο στόχαστρο κάποιους Ιρακινούς - ήταν και ένας οπερατέρ με ... μπαζούκα - τους οποίους και "ξεπάστρεψε" όλους. Αν θυμάμαι καλά, το "κλεμμένο" εκτός από τις υπέργειες είχε και επίγειες λήψεις, που έδειχναν το ελικόπτερο ψηλά. Είχαμε δηλαδή και μοντάζ!

Το έδειξαν. Αλλά γιατί το έδειξαν; Γιατί "εκλάπη";

Μα, φυσικά, γιατί άλλο; Για να φτιάχνουν τρομοκράτες-καμικάζι. Να διεγείρουν το αίσθημα αντεκδίκησης και να δικαιολογούν τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.
Ποιός λογικός άνθρωπος δεν θα αγανακτήσει με όλα αυτά και δεν θα οδηγηθεί στην αυτοοργάνωση για να δώσει ένα μάθημα στους θρασείς αυτούς καουμπόηδες;

Πώς όμως, και ποιος, θα τα βάλει μαζί τους; Αυτοί έχουν τα stealth και οι Ινδιάνοι, σφυριά, τόξα και ακόντια.

Αυτή είναι η, ας την πούμε, φιλοσοφία των "αποκαλύψεων". Θα βγεί μετά και κάποιος άλλος Ομπάμα, ειρηνοποιός, δημοκρατικός κλπ. για να σπεύσουν όλοι στις κάλπες. Η ελευθερία και πάλι θα νικήσει, η ψήφος θα είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

Πάμε παρακάτω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 01, 2010 4:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το Wikileaks και ο ιδρυτής της τοποθετούνται σε "εφεδρεία εργασίας" απο τα αφεντικά της "παγκόσμιας κυβέρνησης"
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/12/wikileaks.html




Η είδηση ότι εξεδόθη "ένταλμα σύλληψης" απο την interpol για τον ιδρυτή του "αποκαλυπτικού" ιστότοπου Wikileaks καθώς επίσης και η ανακοίνωση του Εκουαδόρ, ότι του παρέχουν "άσυλο" κυκλοφόρησε με αστραπιαία ταχύτητα σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ και φυσικά στο διαδίκυο.

Εμείς, χρησιμοποιώντας τον κυνισμό που μας προσφέρει απλόχερα η "παγκόσμια κοινότητα" και η οποία σήμερα μετασχηματίζεται σε "παγκόσμια κυβέρνηση", θα σχολιάζαμε αυτή την είδηση μόνο με τη φράση "χέστηκε η φοράδα στο αλώνι και χάθηκε η σοδειά".

Επι της ουσίας η είδηση αναγγέλλει εκ μέρους της "κατασκευάστριας εταιρείας", ότι πέρασε η ημερομηνία λήξης στο "προϊόν" της και το αποσύρει για να προστατεύσει την δημόσια υγεία.

Όπως γράψαμε προχθές,
το Wikileaks δεν είναι παρά ένας έξυπνος αποδομητικός μηχανισμός της "παγκόσμιας κυβέρνησης", ο οποίος θα θέσει σε κίνηση την ιδεολογική "πρότασή" της πάνω στην οποία θα πατήσει ο επερχόμενος νέος ολοκληρωτισμός.

Με δυό λόγια ο κ. Ασάντζ τον οποίο μέχρι χθές τον ήξερε μόνο η μάνα του και εκείνοι απο τον σκληρό πυρήνα της "Νεώτερης Νέας Τάξης Πραγμάτων", αυτοί δηλαδή που του έστελναν τα απόρρητα κοπροϋπολείμματα της Αμερικανικής υπόγειας διπλωματίας, κατά τα φαινόμενα αποσύρεται σε "εφεδρεία εργασίας" που λένε και οι δικοί μας μεταρρυθμιστές και εθνοσωτήρες.

Τα καπάκια των βόθρων άνοιξαν και η τοξική μπόχα των "αποκαλύψεων" θα είναι το καύσιμο για να κινηθεί το ρυμουλκό που θα ξεσύρει απο τα σκοτάδια και το παρασκήνιο το νέο παγκόσμιο ολοκληρωτικό καθεστώς.

Οι στρατηγικές ισορροπίες που ετσι κι αλλιώς στηρίζονταν σε μια κλωστή, θα μετατραπούν σταδιακά σε παγκόσμια ανισορροπία , και η οικονομική κατάρρευση των εθνών-κρατών που ήδη έχει ξεκινήσει, θα αποτελέσει τον καταλύτη ο οποίος θα επιταχύνει την ανάπτυξη πολιτικών και στρατιωτικών ...πρωτοβουλιών εκ μέρους της "παγκόσμιας κοινότητας" δια μέσου του ΟΗΕ και του μεταλλαγμένου ήδη ΝΑΤΟ.

Τότε, όταν δηλαδή τα πράγματα θα έχουν φθάσει στο σημείο βρασμού, ο κόσμος θα δεχτεί με ανακούφιση την "εκτονωτική" βαλβίδα μιας "παγκόσμιας κυβέρνησης" η οποια φυσικά θα λέει:

"Θυμάστε την μπόχα των αποκαλύψεων του wikileaks και την θανατηφόρα πανούκλα της παγκόσμιας οικονομικής αταξίας;
Εμείς θα βάλουμε σε μία τάξη τα πράγματα.
Για να το πραγματοποιήσουμε όμως αυτό, θα πρέπει να κάψουμε όλα όσα είχατε κρυμμένα στις καρδιές και το μυαλό σας , ώστε κεκαθαρμένοι απο την παλιά ήθική και το αξιακό σύστημα του παρελθόντος να κάνετε μαζί μας μια νέα αρχή σε έναν νέο κόσμο"


Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ιδιαίτερη αντιληπτική ικανότητα για να καταλάβει, ότι ο σημερινός κατοχικός πρωθυπουργός της Ελλάδας, δεν αναδείχθηκε τυχαία απο την "Νεώτερη Νέα Τάξη Πραγμάτων" ως ένας εκ των 100 σπουδαιότερων "στοχαστών" του κόσμου!

Αυτή ήταν μια ανταμοιβή των καλών υπηρεσιών που προσέφερε στην ανάδειξη της αναγκαιότητας μιας "παγκόσμιας κυβέρνησης" και ταυτοχρόνως μια διαβεβαίωση ότι θα χρησιμοποιηθεί και στην επόμενη φάση που θα είναι η υλοποίηση αυτής της ...αναγκαιότητας.

Στην Ελλάδα η καθεστωτική ρητορεία της "νέας ηθικής", του "νέου πατριωτισμού" της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" και όλων των υπολοίπων δογμάτων της "Νέας εποχής", έχει εν πολλοίς προετοιμάσει τον λαό για αυτά που θα δεί και θα ακούσει στο άμεσο μέλλον.

Αυτή είναι και η χειρότερη παγίδα
που μας έχουν στήσει και στην οποία πρέπει να αντισταθούμε αντλώντας δύναμη απο αυτές τις πηγές που αύριο θα τις ανατινάξουν και χρησιμοποιώντας εκείνες τις αξίες που θα μας ζητήσουν να τις πετάξουμε στην παγκόσμια πυρά.μιας θλιβερής πραγματικότητας.

Δυστυχώς τα κομμάτια του "παζλ" όπως και να τα τοποθετήσουμε, δεν βγάζουν άλλη εικόνα απο αυτή που σας περιγράψαμε.Ο κίνδυνος είναι άμεσος και η σωτηρία δεν θα έλθει απο τους "τυποποιημένους σωτήρες" είτε του Wikileaks είτε των άλλων εραστών και υπηρετών του "νέου ολοκληρωτισμού".

Για τους λαούς το ζητούμενο, δεν είναι το αν θα αποσυρθεί σε "εφεδρεία εργασίας" ο τάδε ή ο δείνα σκουπιδιάρης της "Νεώτερης Νέας Τάξης Πραγμάτων", ή αν οι ΗΠΑ θα εξακολουθήσουν να είναι η πλανηταρχούσα υπερδύναμη, αλλά το πως θα αγωνιστούμε εναντίον του νέου ολοκληρωτισμού και το πως θα ανακόψουμε τα εθνοκτόνα και λαοκτόνα σχέδια των κυβερνήσεων που συναρμολογούν καθημερινά αυτόν το αντίχριστο σύστημα.


Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 01, 2010 7:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι δολοφόνοι του συνωμοτικού ιερατείου

Βγήκαν μερικοί στο διαδίκτυο και έθεσαν το ερώτημα : "Μα, καλά, πώς και η CIA τον έχει αφήσει να κάνει αυτά τα πράγματα και δεν τον καθαρίζει";

Εύλογο το ερώτημα όταν δεν ξέρεις τις μοντέρνες μεθόδους του ιερατείου. Το έκανε μια φορά, τότε που ένας παρανοϊκός (έτσι θα τον έλεγαν αν ζούσε την εποχή εκείνη ο Φρόϊντ) έλεγε ότι ήταν Θεός : "περί καλού έργου ου λιθάζομέν σε, αλλά περί βλασφημίας, και ότι συ άνθρωπος ων ποιείς σεαυτόν Θεόν".

Στη συνέχεια το επανέλαβε άπειρες φορές - όχι βέβαια διότι κάποιος άλλος έλεγε το ίδιο - και πιο πρόσφατα με τους Κέννεντυ, τον Λούθερ Κίνγκ και άλλους. Το ιερατείο έστηνε αδριάντες και κατάλαβε ότι έπρεπε να αλλάξει τακτική, εκτίθετο και τα "μπαλώματα" που ανακάλυπτε, το έκαναν ακόμη γελοιωδέστερο.

Άρχισε λοιπόν να στήνει "βήματα" ελευθερίας και όλοι έσπευδαν να πάρουν το λόγο. Τον έπαιρναν, φαινόντουσαν πόσο ηλίθιοι είναι και αυτό τους ερέθιζε.

Είναι ακαταμάχητη φυσική νομοτέλεια για όσους υπολείπονται διανοητικά. Όσο ο βλάκας γίνεται βλακωδέστερος και άρα εύκολα αντιληπτός, τόσο περιοσσότερο φουντώνει μέσα του η οργή και ο θυμός προς αυτόν που τον εκθέτει.

Οπότε ο βλάξ, θα μαζέψει γύρω του μερικούς άλλους όπως αυτός, θα βγάλει το μπλοκάκι των "προγραφών" και τα κεφάλια θα αρχίσουν να πέφτουν. Ακόμη δεν άρχισαν, οσονούπω θα φτάσουμε και εκεί. Ούτε μάρτυρες, ούτε αδριάντες. Μόνο κάτι ιδεοληπτικοί, φανατικοί κλπ., θα μας ανακοινώσουν, που βγάζουν τα μάτια τους μεταξύ τους.

Το ιερατείο ξέρει την τέχνη να κατασκευάζει φονιάδες. Έμαθε και πλέον δεν λερώνει τα χέρια του με αίμα. Σύνθημά του : "Δώστε την ελευθερία στο λαό, δώστε βήμα στο λαό, δώστε την αλήθεια στο λαό".

Ο λαός θα κάνει αυτό που δεν κάνουν εκείνοι. Ως προς τον ιδιοκτήτη του Wikileak στις "εφεδρείες εργασίας" εντάσσονται και τα καλούμενα "εφεδρικά" εργατικά ατυχήματα (βλέπε, περιπτώσεις Ιωαννίδη, Παπαδόπουλου κλπ.). Αυτά καλύπτουν τις συγκρούσεις που υπάρχουν εντός των κόλπων του ιερατείου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες