Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αντισταθείτε στις σειρήνες της απάτης...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΑΤΑΛΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 04, 2010 12:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Αντισταθείτε στις σειρήνες της απάτης... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αντισταθείτε στις σειρήνες της απάτης…



Ζούμε μια ιστορική στροφή βαθύτατης σήψης. Οι πνιγηρές αναθυμιάσεις της καταγράφονται παντού: στον άχρωμο πολιτικό λόγο, στο αναιμικό πρόσωπο των πολιτικών και των διανοουμένων, στην ομοιομορφία της μετριότητας, στην κυριαρχία των επιπλεόντων φελλών, στη δημοσιογραφική διαστροφή και αλητεία.

Το στίγμα του πολιτικού λόγου δίνεται από το άχρωμο και σκυθρωπό γουργουρητό που ακούμε, όμοιο με αυτό της μηχανικής κίνησης του τροχού: Γλώσσα αφυδατωμένη, μια νεκρή γλώσσα.

Η απουσία οραμάτων, ιδεών και συναισθημάτων υποκαθίσταται από τη μικρολογία, το κουτσομπολιό, τις άχρωμες διαμάχες, τη φλύαρη ασυναρτησία και τον τηλεοπτικό κομπασμό της ανοησίας.


Η κοινωνική και πολιτική ζωή καταδυναστεύεται από τον ηδονικό λόγο των μύθων, ιδιαίτερα των τρομοκρατικών μύθων, τα πολιτικά σοφίσματα, την κακογουστιά και τα αστυνομικά σενάρια. Οι αγώνες ανάμεσα στα κόμματα έχουν καταλήξει σε φιλονικίες ανάμεσα σε «μαφιόζικες» κλίκες, σε υβριολόγιο του παζαριού και στα «προσωπικά» του χειρίστου είδους: Οι ιδέες μεταμορφώνονται σε λάσπες.

Η πιο ακραία, αποκρουστική και ισοπεδωτική μορφή αυτού του λόγου είναι τα παραληρήματα του πράσινου καθεστώτος: Ο ταριχευμένος λόγος του πολιτικού σκοταδισμού με τη λεκτική ετικέτα της προοδευτικότητας!!!

Το πιο ζωντανό αποτύπωμα αυτής της ολοκληρωτικής αθλιότητας είναι ο Πάγκαλος.


Τα κυβερνητικά, βεβαίως παράσιτα, απλώς δίνουν το στίγμα των ανδρεικέλων της καπιταλιστικής βαρβαρότητας στην πιο μοχθηρή της γκριμάτσα.

Ολόκληρος ο πολιτικός και πνευματικός κόσμος βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης.

Η ιδεολογική, πολιτική και ηθική κρίση του καθεστώτος έχει προσλάβει ολοκληρωτικές και γιγάντιες διαστάσεις. Η αποσύνθεση είναι ολοκληρωτική και η χρεοκοπία των κομμάτων ασφυκτικά αποπνιχτική. Διακρίνει κανείς παντού τους νοσηρούς σπασμούς και την αμηχανία ενός κόσμου που καταρρέει.

Η εσωτερική ψευτιά ΣΥΝΟΛΙΚΑ του καθεστώτος ξεπετιέται με χειμαρρώδη και αδιάντροπη θρασύτητα. Ιδιαίτερα μέσα από τα προπαγανδιστικά του μαντεία (ΜΜΕ) και τα κόμματα: Μηχανισμοί κομπάρσων των «νταβάδων», ιδιαίτερα των πλανητικών ιμπεριαλιστών «νταβάδων».

Η πολιτική σκηνή έχει γεμίσει και καταδυναστεύεται από τους κομπάρσους των παρασκηνίων, των υπονόμων και των μυστικών υπηρεσιών. Τα σύνορα μεταξύ σοβαρού και γελοίου, μεταξύ δικαιούχων και παρείσακτων, μεταξύ της πολιτικής και της παραπολιτικής, έχουν καταργηθεί.

Η ομοιομορφία της ισοπέδωσης είναι το σάβανο που τυλίγει όλο το καθεστωτικό οικοδόμημα: Από τα κόμματα, τα ΜΜΕ, μέχρι τους θεσμούς και τους ηθικούς κανόνες.

Η πολιτική
έχει τοποθετηθεί έξω από τα βασικά προβλήματα της εποχής μας και έχει μεταβληθεί σε απλό παιχνίδι λέξεων, θεάματος, τελετουργικών σώου και δημοσκοπικών τεχνασμάτων. ΓιΆ αυτό τα κόμματα δεν έχουν καμιά απήχηση πλέον στις λαϊκές μάζες.

Αυτό το μεγάλο χάσμα
ανάμεσα στο λαό και στην καθεστωτική πολιτική πιστοποιεί, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τη χρεοκοπία αυτού του κόσμου και των κομμάτων του.

Η «πολιτική» που βρίσκεται έξω από τα προβλήματα της κοινωνίας, βρίσκεται και έξω από τον έλεγχο της κοινωνίας. Συνακόλουθα η απουσία ελέγχου οδηγεί στην εξαφάνιση των κριτηρίων σοβαρότητας και αυτοσεβασμού των πολιτικών.

Το πολιτικό και δημοσιογραφικό ιερατείο έχει χάσει κάθε αίσθηση της γελοιότητάς του, ακριβώς γιατί βρίσκεται έξω από τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας, είναι αποξενωμένο από τον ελληνικό λαό…


Όλος αυτός ο «θίασος» των πολιτικών και δημοσιογράφων,
παρά τις δονκιχωτικές πόζες, τη φρασεολογία των χαμαιτυπείων και της διαφημιστικής ρεκλάμας, δεν πείθει, σήμερα, ούτε τους αφελείς.

Αντίθετα, φαντάζει στα μάτια του ελληνικού λαού σαν όμιλος υπερφυσικών μπεμπέδων που εξακολουθούν, στο πείσμα της ηλικίας τους, να παίζουν τις κούκλες, και να προβάλουν την απαίτηση, υποτιμώντας έτσι τη νοημοσύνη των τρίτων, να τους παίρνουν οι άλλοι στα σοβαρά.

ΟΛΟΙ αυτοί οι σύγχρονοι πολιτικοί γενίτσαροι που παρελαύνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα, από κοινού με τη δημοσιογραφική «λεπρή καμαρίλα», αποτελούν τους σύγχρονους σκοταδιστές, φορώντας, πολλοί, τις παλιές μάσκες της «αριστεροσύνης».


ΟΛΟΙ αυτοί προσπαθούν να μας πείσουν, με μελοδραματικό ύφος και οχετούς ψεύδους να τους ψηφίσουμε για να μας σώσουν!!!


Μας έχουν πνίξει μέσα σε οχετούς ακαθαρσιών και θα μας σώσουν!!!


Καθημερινά αναπαράγουν όλες τις διαστροφικές μορφές της παρακμής και της σήψης και θα μας σώσουν.

Δεκαετίες τώρα μας κρεμάνε, σαν μανταλάκια, στις κολώνες των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων), του ψεύδους και της καθεστωτικής απάτης και θα μας σώσουν!!!

Μας ποτίζουν με το όπιο της πλανητικής και εγχώριας «τρομοκρατίας», και του λαγνο-τρομοθέματος και θα μας σώσουν!!!

Μας θεωρούν πρόβατα και νούμερο ψηφοδελτίου και θα μας σώσουν!!!

Μας θανατώνουν αχόρταγα και αλύπητα και θα μας σώσουν!!!


Θέλουν οι ίδιοι απλώς να σωθούν από το δικό μας θάνατο…

Αυτοί είναι που πεθαίνουν. Ας μην τους ακολουθήσουμε.

Ας μη δώσουμε παράταση ζωής στους νεκρούς με τη ψήφο μας…

Αντισταθείτε στις σειρήνες της απάτης…

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 04, 2010 2:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ

Αφού διαβάσατε όσα πιο πάνω γράφονται, το βράδυ, την παραμονή της νεάς εκλογικής "μάχης των βρυκολάκων", σκεφθείτε δυο πράγματα : Ή να ψηφίσετε υπέρ της θανατικής καταδίκης σας ή να καταδικάσετε σε θάνατο αυτούς που σας πλάνεψαν μια ζωή με τα διχαστικά τους συνθήματα : αριστερά, με τη δεξιά προόδο, ή δεξιά, με την αριστερή μετεξέλιξη.

Αυτοί θα σας εκτελέσουν, είναι βέβαιο, αν ψηφίσετε. Αν φύγετε και τους αγνοείσετε, θα εκτελεστούν μόνοι τους. Ο ένας θα τρώει τον άλλο γιατί εσείς, δεν θα έχετε κανένα λόγο να βουτήξετε τα χέρια σας στο αίμα. Θα έχετε φύγει, θα είσαστε μακριά από αυτούς τους βρυκόλακες, που μια ζωή σας έπιναν το αίμα και σας έσπρωχναν να κάνετε κι εσείς το ίδιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 04, 2010 2:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα ατσαλένια λέπια του παγκόσμιου φασισμού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα ατσαλένια λέπια του παγκόσμιου φασισμού



Το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα βρίσκεται σε δραματικό αδιέξοδο: Σε μια ολοκληρωτική οικονομική, πολιτική και ηθική κατάρρευση.

Αυτή η κατάρρευση ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δρομολογεί γιγάντια κύματα αντιδράσεων και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ των λαών όλου το κόσμου. Οι λαοί δεν θα αποδεχτούν, ούτε θα υπογράψουν το θάνατό τους…

Το μόνο μέσον άμυνας που διαθέτει ο πλανητικός ιμπεριαλισμός είναι να θωρακιστεί με τα ατσάλινα λέπια του φασισμού. Με τα πλανητικά όργανα μιας ανοικτής ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ: Παγκόσμια διακυβέρνηση, πλανητικά και ευρωπαϊκά όργανα ωμής καταστολής και τα ανάλογα τοπικά προτεκτοράτα.

Ένα ουσιαστικό στρατήγημα αυτών των πλανητικών ατσάλινων λεπιών είναι η Κάρτα του Πολίτη. Το ολοκληρωτικό και το πλέον αποτρόπαιο, ιστορικά, φακέλωμα των λαών και του ανθρώπου: Η υπόταξη και ο θάνατος του Ανθρώπου.


Το στρατηγικό όχημα αυτού του εφιάλτη είναι η πλαστή τρομοκρατία: Δηλαδή η τρομοκρατία που κατασκευάζουν, προωθούν και σκηνοθετούν τα πλανητικά κέντρα εξουσίας και οι μυστικές υπηρεσίες τους.

Η χώρα μας αποτελεί και σε αυτόν τον τομέα τον πιο αδύνατο κρίκο, συνακόλουθα τον «πιλοτικό χώρο» εφαρμογής όλων των νεοταξικών μεθόδων υποδούλωσης και υπόταξης των λαών.

Ήδη η παγκόσμια κρίση εκδηλώνεται εδώ με τα πιο ζοφερά παθολογικά της φαινόμενα και οι δυνάστες της ΕΕ και των ΗΠΑ έχουν «χρήσει» την Ελλάδα σε ρόλο Ιφιγένειας. Δηλαδή στο δοκιμαστή των μακάβριων σχεδιασμών που έχουν για όλους τους λαούς της Ευρώπης και της υφηλίου.

Έχουν, ήδη, επιβάλει μέσω των κυβερνητικών τους ανδρείκελων και των δωσίλογων κομμάτων, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, μια οικονομική και πολιτική δικτατορία, καμουφλαρισμένη με τα «δημοκρατικά» (ακόμα) φύλλα του κοινοβουλευτισμού.

ΟΛΑ τα κόμματα προετοίμασαν του όρους (υλικούς, ιδεολογικούς, πολιτικούς) για την αναίμακτη επιβολή αυτής της δικτατορία της ΕΕ, των ΗΠΑ, των τραπεζών, των «νταβάδων»: Από την αλλοδαπή εισβολή, τα αντιρατσιστικά ιδεολογήματα και την κατεδάφιση των ιστορικών, κοινωνικών και εθνικών ιστών της χώρας μέχρι τη ληστρική εκμετάλλευση του λαού, την ιδιωτικοποίηση του δημόσιου πλούτου, τον παρασιτισμό, την Ιθαγένεια, τον Καλλικράτη και πολλά άλλα (τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά σε πολλά σχετικά κείμενα).

Ξαφνικά έγινε η χώρα μας το «επίκεντρο» της παγκόσμιας κρίσης και παρακμής, κέντρο της παρασιτικής ασυδοσίας, της διαφθοράς, και της τεμπελιάς. Αφού, η Ελλάδα, ετέθη στο επίκεντρο όλων αυτών και με όχημα το χρέος οι ισχυροί του πλανήτη της πέρασαν χειροπέδες: Αποφασίζουν πλέον, άμεσα και ανοικτά δικτατορικά, οι μηχανισμοί της διεθνούς μαφίας του χρήματος, για τα πάντα…

Τώρα μπαίνει σε εφαρμογή η «επένδυση» αυτής της παγκόσμιας δικτατορίας με τα φασιστικά ατσάλινα λέπια: Ολοκληρωτικοί κατασταλτικοί μηχανισμοί, ο «γύψος».

ΤΩΡΑ, αρχίζουν οι πλανητικοί μηχανισμοί των λήσταρχων να κατατάσσουν την Ελλάδα σε «μήτρα» και της «τρομοκρατίας».


Η ξαφνική νεροποντή από «συστημένες» βόμβες αυτό το σχέδιο εξυπηρετεί. Προλειαίνει το έδαφος για την ΕΠΙΒΟΛΗ μιας στυγνής και ανοικτής δικτατορίας των κατασταλτικών μηχανισμών και των διεθνών μυστικών υπηρεσιών, μια ΣΙΩΠΗ και ΑΚΙΝΗΣΙΑ νεκροταφείου.

Η Ελλάδα και εδώ χρησιμοποιείται σαν Ιφιγένεια. Γιατί αυτά τα μακάβρια σχέδια δεν σταματούν εδώ: Επεκτείνονται σε όλες τις χώρες της ΕΕ.




Η Ελλάδα χρησιμοποιείται, ως αφετηρία, όπως και στα οικονομικά ζητήματα (χρεοκοπία, πτώχευση κ.λπ) για να σφυρηλατηθούν τα ατσάλινα λέπια σε όλη την Ευρώπη, στον κόσμο ολόκληρο.

ΗΔΗ, με το σκηνικό των «επιστολών-βομβών» οι ηγέτες της Ευρώπης και ιδιαίτερα τα πρώτα ιμπεριαλιστικά βιολιά μιλούν ΑΝΟΙΚΤΑ για δρακόντεια Ευρωπαϊκά μέτρα ελέγχου και Ασφάλειας!!!

ΤΩΡΑ, μπορεί να αντιληφθεί και ο πλέον βλάκας την πολιτική σκοπιμότητα της πλαστής τρομοκρατίας και ιδιαίτερα το στρατηγικό στόχο αυτής της βλακώδους σκηνοθεσίας των «συστημένων» βομβών, καθώς και το ρόλο των πολιτικών και δημοσιογραφικών πορνών που μας εμπαίζουν τόσο ξετσίπωτα με την «τρομοκρατία» και το θέαμά της…

Η Ελλάδα γίνεται ο πρώτος στόχος και των τρομοκρατικών σκηνοθεσιών διότι εδώ έχουν υλοποιήσει, σε μεγάλο βαθμό, τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας και προωθούν και νέα «συμβόλαια θανάτου».

Αυτή η εφιαλτική κατάσταση μοιραία θα ξεσηκώσει τον ελληνικό λαό. Πρέπει ΤΑΧΙΣΤΑ να περάσουν στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας τα ατσάλινα λέπια.

Ας δώσουμε συνοπτικά το μακάβριο οικονομικό και κοινωνικό πίνακα:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

α).ΟΙ μισθοί μειώθηκαν, το ίδιο και οι συντάξεις και τα δώρα καταργήθηκαν!

β). Το ΦΠΑ ανέβηκε δύο και τρείς φορές και ετοιμάζουν νέα αύξηση.

γ). Η τιμή της βενζίνης διπλασιάστηκε. Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης αυξήθηκε κατά 30% και σχεδιάζουν να την εκτινάξουν στα όρια της τιμής κίνησης!!!

δ). Ανακοινώθηκε αύξηση στην τιμή του ρεύματος κατά 44%!!!


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ


α). Διέλυσαν τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
Πήγαν τον κατώτερο μισθό από τα 740 στα 590 ευρώ και με την «ευέλικτη» και «εκ περιτροπής εργασία» στα 300 και 200 ευρώ.

β). Εκτίναξαν τον πληθωρισμό στο 6% και τάζουν να δώσουν «εφάπαξ» τρεις δεκάρες του ευρώ «βοήθημα» στους γέροντες.

γ).
Πήγαν στα 40 τα χρόνια εργασίας και τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης λίγο πριν το μνήμα.

δ.
Νομοθέτησαν ότι τα επόμενα πενήντα χρόνια (!) οι εργαζόμενοι που θα προλάβουν να συνταξιοδοτηθούν θα πάρουν σύνταξη «τρεις κι εξήντα».

ε). «Απελευθέρωσαν» τις απολύσεις και τους εργοδότες από τις αποζημιώσεις προς εκείνους που απολύουν.

στ).Τίναξαν την ανεργία στο 20%.

ζ).Νομοθέτησαν ακόμα και την ανασφάλιστη εργασία των 15χρονων παιδιών.


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ

α). Ρήμαξαν τη λαϊκή οικογένεια, αλλά βρήκαν και χάρισαν 78 δισ. ευρώ στους τραπεζίτες.

β). Χρεοκόπησαν τον χαμηλόμισθο, αλλά βρήκαν τα κατ' έτος 10 δισ. ευρώ δαπάνες για το ΝΑΤΟ.

γ). Πτώχευσαν τον χαμηλοσυνταξιούχο, αλλά βρήκαν ακόμα 2,5 δισ. ευρώ για να απαλλάξουν από ασφαλιστικές εισφορές τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

δ). Βούλιαξαν τη χώρα στο ΔΝΤ και την ΕΕ , αλλά βρήκαν ακόμα 5 δισ. ευρώ για να κατασκευάζουν οι εφοπλιστές τα πλοία τους στην... Κίνα.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ανωτέρω στοιχεία τα πήραμε από το σημερινό άρθρο (4/11/10) του Νίκου Μπογιόπουλου στο «Ριζοσπάστη».

ΜΕΤΑ από όλα αυτά γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί βιάζονται να μας φορέσουν τις χαλύβδινες χειροπέδες.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ επίσης άμεσα αντιληπτά και τα «χαλύβδινα ψεύδη» των πολιτικών και των δημοσιογράφων, καθώς και το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ θέατρο που παίζουν γύρω από την πλαστή τρομοκρατία…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες