Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΓΑΠ: Τα "ΟΧΙ" ενός ανδρείκελου της Νέας Τάξης

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 30, 2010 9:18 am    Θέμα δημοσίευσης: ΓΑΠ: Τα "ΟΧΙ" ενός ανδρείκελου της Νέας Τάξης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΓΑΠ: Τα "ΟΧΙ" ενός ανδρείκελου της Νέας Τάξης



Είμαστε πάντα δύσπιστοι σε «αποκαλύψεις» καναλιών ή δημοσιογράφων του καθεστώτος.
Βεβαίως ο οικονομικός και πολιτικός ανταγωνισμός, συχνά, βγάζει στην επιφάνεια κάποιες αλήθειες.
Το παρακάτω κείμενο, μάλλον είναι αληθινό. Και οι δικές μας πληροφορίες, από ανθρώπους που παρακολουθούν ΣΥΤΗΜΑΤΙΚΑ τα ζητήματα των σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας, επιβεβαιώνουν το κείμενο.
Αλλά και η νηφάλια πολιτική ανάλυση του θέματος το επιβεβαιώνει, ιδιαίτερα γύρω από την «περιπέτεια» με τους αγωγούς, τις προτάσεις του Πούτιν παλιότερα, το κάψιμο της Ελλάδας και την υστερία των Αμερικάνων κατά κάθε προσέγγισης με τους Ρώσους.


Το κείμενο το πήραμε από «Τόνοι και Πνεύματα»
http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/


Αποκάλυψη ΚΟΝΤΡΑ Channel: Τι πραγματικά έγινε στην Μόσχα;

Συνταρακτικές αποκαλύψεις έγιναν την Πέμπτη, 28/10, στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ, από το βραδινό δελτίο του Τέρενς Κουΐκ, σχετικά με τα πραγματικά γεγονότα της επίσκεψης ΓΑΠ στην Μόσχα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με ό,τι είπε ο δημοσιογράφος Κώστας Μαυρόπουλος για τα όσα διαμείφθηκαν μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ρώσου ηγέτη Πούτιν:

1ον. Οι Ρώσοι τον έψεξαν για την στάση του εναντίον των αγωγών και τον δεκαετή πόλεμο που είχε κάνει κατά του σχεδίου.

2ον. Ο Πούτιν ζήτησε άμεσα την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Νεωρίου της Σύρου για τα ρωσσικά πολεμικά και επιβατηγά πλοία, με μεγάλα οφέλη για την Ελλάδα.

3ον. Οι Ρώσοι προσφέρθηκαν για μεγάλες επενδύσεις σε διάφορους τομείς στην Ελλάδα. Και,

4ον. Ο Πούτιν του είπε ξεκάθαρα ότι, αν η χώρα μας χρειάζεται ρευστό, ήταν έτοιμος να μας δανείσει με επιτόκια ύψους 2-3%!!!


Ο ΓΑΠ, βέβαια, απάντησε σε όλα αρνητικά, υπακούοντας στα αφεντικά του της Νέας Τάξης και υπηρετώντας τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. Τότε ο Πούτιν εκνευρισμένος, γύρισε και του είπε: Ε, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν σου μένει άλλος δρόμος από το να πας στο ΔΝΤ…

Στην συνέχεια, μέσα από μια τεράστια επιχείρηση παραπληροφόρησης – που έστησαν οι ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου, Πεταλωτής και τα λοιπά λαμόγια-παπαγαλάκια των ΜΜΕ – αυτό που έμαθαν όλοι στην Ελλάδα ήταν το τελευταίο μέρος του διαλόγου: «Ε, τότε να πάτε στο ΔΝΤ»!

Αν ισχύουν όλα αυτά που αποκάλυψε το ΚΟΝΤΡΑ, τότε ο ΓΑΠ πρέπει να κατηγορηθεί για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Εδώ και τώρα!


Ακούει η Ελληνική Δικαιοσύνη;

.
elliniki-grothia
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 30, 2010 9:53 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Και ο συνεχιζόμενος εμπαιγμός μας από το ανδρείκελο
Δεν πληρώνουν από τα δάνεια τους μισθούς, από τους μισθούς πληρώνουν τα δάνεια!
Του Νίκου Μπογιόπουλου




«Αν δεν εφαρμόσουμε το μνημόνιο δεν θα μας δανείζουν και δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις».

Το ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός στη διακαναλική.
Η ίδια φράση επαναλαμβάνεται αυτούσια διακόσιες φορές τη μέρα από τους «παπαγάλους» του.

Κι όμως, η αλήθεια είναι η ακριβώς αντίθετη.
Δεν είναι τα δάνεια που πληρώνουν τους μισθούς και τις συντάξεις. Είναι οι (κομμένοι) μισθοί και οι (κομμένες) συντάξεις που πληρώνουν για τα δάνεια!
Αντί άλλης απόδειξης, ας καταφύγουμε για μια ακόμα φορά στη γλώσσα των αριθμών. Των δικών τους αριθμών.

2010


Σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών στις 20/5/2010 διαβάζουμε:

«Για το εννεάμηνο Απριλίου - Δεκεμβρίου 2010 που διανύουμε, οι υποχρεώσεις του Ελληνικού Δημοσίου για τοκοχρεολύσια εκτιμώνται σε 39,7 δισ. ευρώ».

Το Ελληνικό Δημόσιο, λοιπόν, πρέπει μέχρι το τέλος του χρόνου να καταβάλει στις καπιταλιστικές αγορές, στους κάθε λογής ομολογιούχους και στους «τοκογλύφους» περί τα 40 δισ. ευρώ.

*
Ας δούμε τώρα τις εισπράξεις από δάνεια που έχει «πετύχει» η κυβέρνηση με το μνημόνιο:
-- Δάνειο 20 δισ. ευρώ το Μάη.
-- Δάνειο 9 δισ. ευρώ μέσα στο Σεπτέμβρη.
-- Δάνειο 9 δισ. ευρώ που θα εισπραχθεί μέχρι το Δεκέμβρη, εφόσον η τρόικα εγκρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών και θεωρήσει ότι το ...«πετσόκομμα» του ελληνικού λαού συνεχίζεται με «ικανοποιητικούς ρυθμούς».
Αθροισμα: 38 δισ. ευρώ.

*
Συμπέρασμα:

Από τα «σωτήρια» δάνεια, με τους νέους δυσβάσταχτους όρους για τον ελληνικό λαό,
ούτε πεντάρα τσακιστή δεν πάει για (τους περικομμένους) μισθούς και συντάξεις!


Ολα τα νέα δάνεια (38 δισ.) της φετινής χρονιάς
πάνε για να καλυφθούν τα χρέη από τα προηγούμενα δάνεια (40 δισ.), όλα τα δάνεια γυρίζουν πίσω στους δανειστές. Το μόνο που μένει στον ελληνικό λαό είναι οι νέοι κι ακόμα μεγαλύτεροι τόκοι!


2011

Σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία (σ.σ.: μάρτυς μας, εκτός από το Θεό, και το «Βήμα» της 10/10/2010)
για το έτος 2011 η Ελλάδα θα πρέπει να πληρώσει σε τόκους το ποσό των 12,5 δισ. ευρώ και για χρεολύσια το ποσό των 34,7 δισ. ευρώ.


Αθροισμα: 47,3 δισ. ευρώ!

Με άλλα λόγια: Από τα 40 δισ. ευρώ της «σωτηρίας» που βάσει του μνημονίου θα «εισρεύσουν» στην Ελλάδα το επόμενο έτος,
ούτε δεκάρα δε θα πάει για μισθούς και συντάξεις.
Ολα (μα όλα!) θα επιστρέψουν στους «καλούς» δανειστές μας, προς τους οποίους θα μείνουμε και με ένα επιπλέον χρέος ύψους 7,3 δισ. ευρώ!


2012


Οπως και πάλι τα κυβερνητικά στοιχεία ομολογούν, το έτος 2012, οπότε θα έχουμε την εκταμίευση των υπόλοιπων 40 δισ. ευρώ από το «μηχανισμό στήριξης», η Ελλάδα θα πρέπει να καταβάλει στους δανειστές της τόκους ύψους 11,1 δισ. ευρώ και χρεολύσια ύψους 31,7 δισ. ευρώ.

Αθροισμα: 42,8 δισ. ευρώ!


Φράγκο, δηλαδή, για μισθούς και συντάξεις. Οπως θα «έρθει» η... «βοήθεια» έτσι θα γυρίσει στους δανειστές. Μάλιστα, γι' αυτό το «πήγαινε - έλα», θα μας έχουν φεσώσει και με 2,8 δισ. ευρώ - επιπλέον - τόκους...

***
Τι αποδεικνύεται, λοιπόν, περίτρανα;

Από τα περιβόητα δάνεια που κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ «εξασφάλισαν» για το λαό,
από τα δάνεια που αν στους «φίλους» μας δεν αρέσει (!) το αποτέλεσμα των εκλογών τότε δε θα τα εκταμιεύσουν, και τότε - σύμφωνα με τους «πατριώτες» - θα επέλθει χρεοκοπία και στάση πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις,
ούτε ένα ευρώ (αριθμός: 1) δεν πάει σε μισθούς και συντάξεις!
*


Ολα τα δάνεια

- μα όλα!
-

είτε ως τόκοι, είτε ως χρεολύσια, είτε ως επιδοτήσεις, είτε ως επιχορηγήσεις, είτε ως φορολογικές απαλλαγές, επιστρέφουν κατευθείαν (!) και με το αζημίωτο (!) στους εγχώριους και τους διεθνείς νταβατζήδες της χρηματιστικής ολιγαρχίας.

Στον ελληνικό λαό, το μόνο που απομένει είναι ο ασφαλιστικός Καιάδας, ο εργασιακός Μεσαίωνας, οι ακόμα μικρότεροι μισθοί και οι ακόμα μικρότερες συντάξεις, για να αποπληρώνει τους ακόμα μεγαλύτερους τόκους, τα ακόμα περισσότερα χρεολύσια!
*
Τελικά, δηλαδή, ένα μόνο απομένει στον ελληνικό λαό:
Να πάρει την απόφαση να τους ανατρέψει. Να τους στείλει από κει που ήρθανε. Για να γίνει ο ίδιος ιδιοκτήτης του πλούτου που αυτός και μόνο αυτός παράγει.


ΠΗΓΗ:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=5924002&publDate=30/10/2010


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 30, 2010 6:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο ηδονισμός του πολιτικού ψεύδους


Το σκίτσο είναι του Πέτρου Ζερβού από την «Ελευθεροτυπία»


Η αποκρουστική φιλοσοφία και πρακτική του κράτους και του παρακράτους του ΠΑΣΟΚ καταγράφει με τον πλέον μοχθηρό τρόπο την ολοκληρωτική φιλοσοφία του νεοταξικού καθεστώτος των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων).

Αυτή η φαιά, νεοταξική φιλοσοφία αποτυπώνεται καθαρότατα στην καθημερινή πρακτική της κυβέρνησης. Μια πρακτική η οποία έχει ένα και μόνο στόχο: Να τρομοκρατήσει τον εργαζόμενο και κάθε κοινωνική κατηγορία πολιτών που «σηκώνει κεφάλι», και να τους ρίξει στην έσχατη οικονομική εξαθλίωση και πολιτική ταπείνωση.


Η φιλοσοφία αυτή σηματοδοτείται και στα πρόσωπα των κυβερνητικών ανδρεικέλων: Από τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς μέχρι τους συμβούλους και παρατρεχάμενους και κυρίως στην «αλητεία» των ΜΜΕ.

Όλοι αυτοί, όταν μιλάνε, μοιάζουν να φοράνε το ίδιο κοστούμι: Του σατράπη, τη στραταρχική, δηλαδή, αυθάδη στολή. Στα λόγια τους και στο πρόσωπό τους αποτυπώνεται η διαστροφή εκείνων των ανθρώπων της εξουσίας που ηδονίζονται να εξευτελίζουν τον άνθρωπο, να τον ρίχνουν στην έσχατη δουλοπρέπεια, αυτοπεριφρόνηση και ταπείνωση, για να διατρανώνουν έτσι, έμμεσα, την ανάπηρη υπεροχή τους.

Συστατικό στοιχείο αυτού του ηδονισμού της πολιτικής αναπηρίας είναι το ψεύδος: Το ολοκληρωτικό ψεύδος, η φρενοβλαβής υποκρισία και απάτη.

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση η πασοκική, αυθάδης νεοταξική αχρειότητα και δολιότητα παίρνουν μορφές κατακλυσμιαίας νεροποντής.


Οι άνθρωποι είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ και άπαικτοι. Τίποτα δεν αφήνουν όρθιο. Και μάλιστα με την πώρωση εκείνη των στυγνών εγκληματιών οι οποίοι δεν έχουν καμία συναίσθηση επειδή δεν διαθέτουν ΚΑΜΙΑ συνείδηση…

ΟΙ κλώνοι αυτής της αποκρουστικής πασοκικής αχρειότητας είναι ακόμα πιο αχρείοι και αδίστακτοι. Δεν διατυμπανίζουν απλώς την παρασιτική «πασοκική» «αλητεία» τους, αλλά σου λένε και κατάμουτρα, χωρίς αιδώ, ότι σε δουλεύουν.

ΤΟΣΟ ηλίθιο περνάνε τον ελληνικό λαό και τόσο βάναυσα προσβάλλουν τη νοημοσύνη του.


Διαβάστε τα λόγια ενός τέτοιου «πασοκικού» κλώνου για να καταλάβετε το μέγεθος του δουλέματος.

«Το ξεκαθαρίζω για μια ακόμη φορά. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην κυβέρνηση, οι εκλογές αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε περίπτωση εκλογής μας, περιμένουμε να σταθούμε δίπλα στην κυβέρνηση και όχι απέναντί της».

Ο αηδιαστικός αυτός κλώνος είναι ο Δημαράς!!!

Το παίζει και ανεξάρτητος!!!!!


Θα νομιμοποιήσετε με τη ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ στο πανηγύρι της εκλογικής απάτης και αυτή τη σχιζοφρένεια του ψεύδους και της απάτης;

Μας δουλεύουν ανοικτά, το διαλαλούν κιόλας και εμείς θα πάμε να τους ψηφίσουμε;

ΑΥΡΙΟ, βεβαίως, θα λέμε το γνωστό: «Δεν μας κοβότανε το χέρι»!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ…

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες