Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΓΑΠ: Παράκρουση και πώρωση ψευτιάς

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 27, 2010 11:29 am    Θέμα δημοσίευσης: ΓΑΠ: Παράκρουση και πώρωση ψευτιάς Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΓΑΠ: Παράκρουση και πώρωση ψευτιάς



Τα χρεοκοπημένα και παρακμιακά καθεστώτα, τα κόμματά τους και οι λακέδες τους χρησιμοποιούν στην πολιτική «κάθε μέσο»: της απάτης, της ψευτιάς, των τρομοκρατικών εκβιασμών και της συκοφαντίας.

Στις προεκλογικές περιόδους όλα αυτά τα «μέσα» παίρνουν θηριώδεις διαστάσεις.

Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ο σημερινός πρωθυπουργός-ανδρείκελο έχει ξεπεράσει σε αποκρουστική θηριωδία κάθε ιστορικό προηγούμενο.


ΟΙ ψευτιές και οι απάτες του ΓΑΠ είναι χωρίς όρια, και χωρίς αναστολές. Είναι η φρενοβλαβής πώρωση της ψευτιά και απάτης.

Διατυμπανίζει, λοιπόν, και σήμερα, όπως πριν από τις κοινοβουλευτικές εκλογές, τα πελώρια ψεύδη του.

Ένα από αυτά είναι ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα, ενώ γνωρίζει ότι το 2011 θα επιβάλει νέα μέτρα ΔΙΠΛΑΣΙΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ από αυτά που επέβαλε το 2010!!!

Αν με τα μέτρα της φετινής χρονιά ο λαός χρεοκόπησε, με τα μέτρα της νέας χρονιά, ο λαός οδηγείται στην ολοκληρωτική καταστροφή και εξαθλίωση.

Ο ΓΑΠ γνωρίζει ότι τα νέα μέτρα της θηριώδους βαρβαρότητας είναι ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ από το ΜΝΗΜΟΝΙΟ το οποίο ψήφισε και έχει ισχύ Νόμου.

Ο νόμος 3845, με τον οποίο πέρασε το μνημόνιο από τη Βουλή και ο πίνακας στη σελίδα 1350 του ΦΕΚ 65/2010 του νόμου ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ τα μέτρα που θα επιβληθούν το 2011 και τα οποία ανέρχονται σε 9,65 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

Για τη χρονιά, λοιπόν, που υποτίθεται ότι δεν θα παρθούν νέα μέτρα το ΜΝΗΜΟΝΙΟ περιλαμβάνει μέτρα τα οποία ανέρχονται σε 9,65 δισεκατομμύρια ευρώ!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το 2010 τα μέτρα που ελήφθησαν ανέρχονταν σε 5,8 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

Το 2011 τα προαποφασισμένα μέτρα που θα ληφθούν θα ανέλθουν σε 9,65 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή πολλαπλάσιας έκτασης!!!

Τα μέτρα περιλαμβάνουν: Μειώσεις μισθών, συντάξεων, δώρων, ΦΠΑ, τέλη, τεκμήρια, αντικειμενικές αξίες, «Καλλικράτης» κ.λπ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ των εργαζομένων και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων.

Επίσης, πέρα από όλα αυτά που περιλαμβάνει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, έχουν ήδη καθοριστεί και μέτρα το 2012, 2013, 2014 τα οποία ανέρχονται αθροιστικά σε 16,1 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

ΔΗΛΑΔΗ και το 2014, ένα χρόνο μετά τη «λήξη» του Μνημονίου έχουν προαποφασιστεί μέτρα!!!

Αντιλαμβάνεται, συνεπώς, κανείς τη σχιζοφρενική πώρωση της ψευτιάς και της απάτης του ΓΑΠ.

Εκτελεί εν ψυχρώ τα συμβόλαια θανάτου της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της και εν ψυχρώ εκτελεί και τα «συμβόλαια θανάτου» της αχαλίνωτης και αδίστακτης ψευτιάς…

ΜΟΝΟ που δεν έχουν αντιληφθεί οι κακοήθεις ψευδολόγοι ότι ο ελληνικός λαός θα εκτελέσει και αυτός ένα «συμβόλαιο: Το συμβόλαιο και του δικού τους θανάτου.


ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ…
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 27, 2010 8:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

''Οι Αδίστακτοι'' Νέο σήριαλ στο MPEGA Tzanel


ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ
http://koniortos.blogspot.com/








_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 29, 2010 11:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αντε γεια και να μας γράφετε
Του ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΛΗΠΕΤΡΟΥ




Οταν ακούς να συνωμοσιολογούν ανερυθρίαστα όσοι, μόλις πέρυσι ή πρόπερσι, ξόρκιζαν τη συνωμοσιολογία, καταλαβαίνεις ότι, ανεξαρτήτως του τι πλασάρεται διακαναλικά, έχουν αρχίσει να ζορίζονται.

Οταν πιάνουν το τροπάρι για μηνύματα που πρέπει να σταλούν «σε όσους επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της χώρας στο εσωτερικό αλλά και σε όσους καραδοκούν στο εξωτερικό», την ώρα που -με τις δικές τους δηλώσεις!- βάζουν νέφτι στα spreads για να τα ξαναγκαζώσουν, καταλαβαίνουμε ότι είναι αποφασισμένοι να μη μας αφήσουν να βγούμε από το μαντρί του Μνημονίου και θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους γι' αυτό.

Ολα τα άλλα είναι... λόγια,
σαν τα βαρύγδουπα του φετινού πρωθυπουργικού μηνύματος για την 28η Οκτωβρίου, που θυμίζει ότι τότε «ο λαός μας λέγοντας ένα ηχηρό "όχι" στην υποταγή στις δυνάμεις του Αξονα ξεκίνησε έναν πόλεμο που αποτέλεσε τη ζωντανή απόδειξη της αγάπης για την πατρίδα μας» και πως «η απόκρουση της ιταλικής εισβολής αποτέλεσε την πρώτη νίκη των Συμμάχων» και «ανύψωσε το ηθικό στη σκλαβωμένη Ευρώπη».

Αλήθεια, στους καιρούς της καπιταλιστικής κρίσης και στην Ελλάδα της τρόικας, ποιο είναι το αντίστοιχο των «δυνάμεων του Αξονα» και ποιοι οι «Σύμμαχοι»; Από ποιους δυναστεύονται σήμερα οι λαοί της Ευρώπης και τι μπορεί να ανυψώσει το ηθικό τους;

Γιατί προφανώς ο πρωθυπουργός και οι επιτελείς του δεν βλέπουν συμμάχους στα εκατομμύρια των Γάλλων διαδηλωτών, όπως δεν είδαν στις διαδηλώσεις των Ισλανδών που προηγήθηκαν.

Αλλωστε ακόμη και τις «σεμνές» διαμαρτυρίες της ΓΣΕΕ απλώς τις ανέχτηκαν και αυτό γιατί απέπνεαν τη σωστή αύρα, κάτι σαν «μας συγχωρείτε κύριε πρόεδρε, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε».

Αντίθετα -και χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει- οι επικεφαλής τής καθ' ημάς διακυβέρνησης αναζητούν συμμάχους και στηρίγματα στον άξονα ΗΠΑ - διευθυντηρίου Ε.Ε.

Ολα τα άλλα είναι... καπνός μήπως δεν δούμε! Γιατί δεν μπορεί να ζητούν να πάρουμε στα σοβαρά ένα πρωθυπουργικό μήνυμα που αναφέρει πως «και πάλι σήμερα, όπως τότε, το διακύβευμα είναι πολύτιμο.

Είναι η ανεξαρτησία της χώρας από δάνειες δυνάμεις και επιτηρητές»! Δηλαδή, όλους αυτούς ποιος τους έφερε εδώ και τους κάθισε στο σβέρκο μας;

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που οι εκπρόσωποι της νέας διακυβέρνησης άλλα λένε και άλλα εννοούν. Πέρυσι, λ.χ., τέτοιες μέρες, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής, λέει, Διεθνούς μιλούσε καταχειροκροτούμενος στο 36ο Συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Σουηδίας.

Τι είχε πει; «Κανένας δεν μας εγγυάται σήμερα ότι δεν θα ξανασυμβούν καινούργιες οικονομικές φούσκες στο μέλλον, οι οποίες με τη σειρά τους θα καταστρέψουν την ασφάλειά μας, το συνταξιοδοτικό μας σύστημα και την εργασία μας [...] Η προστασία της εργασίας είναι πολύ σημαντικό θέμα για μας τους σοσιαλδημοκράτες. Και από αυτή τη βάση πρέπει να προσεγγίσουμε την οικονομική κρίση».

Και τι έκανε; «Προστάτευσε» τόσο πολύ την εργασία ώστε όλοι όσοι έχουμε ακόμα δουλειά, έστω και με ψαλιδισμένες αποδοχές και δικαιώματα, πρέπει να του είμαστε αιωνίως... υποχρεωμένοι και ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης να ψηφίζουμε όπως αυτός επιθυμεί. Γιατί αλλιώς μπορεί να φύγει και να μείνουμε... απροστάτευτοι!

Το χειρότερο μάλιστα είναι ότι εάν μας εγκαταλείψει θα πάρει μαζί του και τον Πάγκαλο και τον Παπακωνσταντίνου και τον Ραγκούση και τον Γερουλάνο.

Δηλαδή, στον τόπο αυτό ελπίδα καμιά!

Τι να κάνουμε όμως, και αυτό θα το αντέξουμε. Οπως είχε πει και ο ίδιος, πρέπει «να απαλλάξουμε τον Ελληνισμό από τα βάρη και τις δεσμεύσεις του παρελθόντος». Θα ζήσουμε λοιπόν και χωρίς αυτές τις ελπίδες.

ΠΗΓΗ:
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=218166
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες