Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η λαγνεία της «αντιρατσιστική» υποκρισίας...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 24, 2010 5:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η λαγνεία της «αντιρατσιστική» υποκρισίας... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η «αντιεθνικιστική» και «αντιρατσιστική» λαγνεία και υποκρισία


ΣΗΜΕΡΑ όλοι οι μηχανισμοί του καθεστώτος επιχειρούν να σβήσουν την ιστορία μας, να συκοφαντήσουν τις αγωνιστικές μνήμες και τις λαϊκές αντιστάσεις.

ΟΛΑ τα κόμματα, οι άθλιες και πονηρές «προοδευτικές» και «αριστερές» φωνές, τα ΜΜΕ, οι ακάθαρτες και μίσθαρνες πένες, κάθε κρατικός και παρακρατικός μηχανισμός, όλοι από κοινού και ενορχηστρωμένα θολώνουν τα νερά για να «ψαρέψουν» και να επιβάλουν την εκδοχή που τους βολεύει καθώς και τα τρομοκρατικά ιδεολογήματά τους.

Ένα από τα πιο δόλια «τρομοκρατικά» όπλα, του πλανητικού ιμπεριαλισμού, είναι ο «εθνικισμός» και «ρατσισμός».


Οι τρομολάγνοι αυτοί, λοιπόν, «επαγγελματίες» ανιεθνικιστές και αντιρατσιστές, δαιμονοποιούν τις έννοιες, αφαιρούν από αυτές κάθε ιστορικό, κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο και κατασκευάζουν απλές εξισώσεις – λεκτικά σχήματα άτρωτα: Ο «εθνικισμός»= «ρατσισμός»= λυσσασμένο σκυλί= φασισμός!!!

Η εκλαΐκευση αποτελεί το όπιο της σκέψης, τη δολοφονία των εννοιών.


Έτσι με αυτά τα απλουστευτικά σχήματα δεν αφυδατώνεται μόνο η ιστορική κίνηση, δεν αποστειρώνονται οι αγωνιστικές παραδόσεις ενός λαού, αλλά κατασυκοφαντούνται τα αγωνιστικά κινήματα, η ιστορία μας και όλος ο πλούτος των παραδόσεων ενός λαού.


Κατασυκοφαντείται και το αριστερό, σοσιαλιστικό κίνημα. Γιατί όταν εξισώνεις τους λαϊκούς αγώνες (δεσπόζει σε αυτούς το εθνικό στοιχείο), με τον αφηρημένο «εθνικισμό», τότε τους συκοφαντείς.

Συκοφαντείς και όλο το πολιτισμικό και καλλιτεχνικό οικοδόμημα που εμπνεύστηκε και αποτύπωσε την αγωνιστική «εθνική, λαϊκή ψυχή».


ΓιΆ αυτό βλέπουμε σήμερα όλα αυτά τα «προοδευτικά» μίσθαρνα όργανα της Νέας Τάξης να κτυπούν λυσσαλέα την ιστορία, τις αγωνιστικές μνήμες και τα δημιουργήματα της τέχνης.

Το αγωνιστικό έπος της Εθνικής Αντίστασης, για όλους αυτούς τους ξετσίπωτους λακέδες είναι «εθνικισμός». Η «ρωμιοσύνη» του Ρίτσου, Το «άξιον εστί», ο Μίκης Θεοδωράκης, ο ιστορικός Σβορώνος και όλα τα έργα των αριστερών δημιουργών που μιλούν ή τραγουδούν για τους αγώνες του ελληνικού λαού και την τραγωδία τους, όλη αυτή η αριστερή κουλτούρα είναι «εθνικισμός» που εξισώνεται με το «ρατσισμό» και το «φασισμό».

Ο αντιεθνικισμός των λαύρων καθεστωτικών υπαλλήλων, κάθε κοπής και χρώματος, δεν είναι παρά υπερεθνικισμός: είναι ο «εθνικισμός» του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού.

Οι θιασώτες του αντιεθνικισμού και του αντιρατσισμού, ουσιαστικά, είναι «εθνικιστές» του παγκόσμιου «κράτους» που ευαγγελίζεται το παγκοσμιοποιημένο ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο.

Για να δικαιολογήσουν αυτή την απάτη,
αλλά και την ιδεολογική τους ενσωμάτωση καταφεύγουν σε αποστειρωμένες σοσιαλιστικές έννοιες, σε «μαρξιστικά σοφίσματα», σε γελοιογραφίες του μαρξισμού. Έτσι αυτοί οι δήθεν «οπαδοί» του σοσιαλισμού κατασυκοφαντούν τη σοσιαλιστική θεωρία. Γιατί το πιο επικίνδυνο και ύπουλο δεν είναι ο ανοικτός πόλεμος κατά του σοσιαλισμού, αλλά η αλλοίωσή του.

Οι μεγάλοι θεωρητικοί του σοσιαλισμού έχουν τονίσει ότι ο κομμουνισμός (δηλαδή και το πιο προχωρημένο στάδιο της παγκόσμιας σοσιαλιστικής κοινωνίας) δεν συνιστά ένα είδος καθολικής ισοπεδωτικής προλεταριοποίησης, υπό την καθοδήγηση μιας πολιτικής κάστας «κομμουνιστών» επαγγελματιών, αλλά είναι η έλευση της πραγματικής ελευθερίας, όπου η ελεύθερη ανάπτυξη του ενός αποτελεί προϋπόθεση της ελεύθερης ανάπτυξης όλων.

Η ελεύθερη ατομικότητα, όμως, δεν είναι ένα απλό κλωνοποιημένο «αντίγραφο» του αστού που στερείται απλώς ιδιοκτησίας.

Η ελεύθερη ατομικότητα εμπλουτίζεται με την ποικίλη πολιτισμική πολυμορφία κάθε εθνότητας και έθνους.

Η σοσιαλιστική θεωρία το θέτει αυτό ολοκάθαρα. Ο Λένιν το θέτει και συγκεκριμένα πολιτικά. Το ίδιο και ο Τρότσκι. Το έργο του η «Λογοτεχνία και η Επανάσταση» αποτελεί φιλοσοφική τεκμηρίωση αυτής της θέσης: Ο σοσιαλισμός δεν είναι προλεταριακή ισοπέδωση, είναι η ολοκληρωτική απελευθέρωση του ανθρώπου. Και δεν υπάρχει καμιά απελευθέρωση του ανθρώπου όταν ισοπεδώνεις τα έθνη, τις εθνότητες, την ιστορική ανομοιομορφία.

Αυτά επιδιώκει να τα εξαλείψει η οικουμενικότητα του παγκοσμιοποιημένου καπιταλιστικού κόσμου και να εισαγάγει την ομοιομορφία:
ένα ηχείο που επαναλαμβάνει υποχρεωτικά και μονότονα ένα και μοναδικό «καθολικό» μήνυμα, σε ένα πλήθος ισοπεδωμένων μεταμοντέρνων πληβείων.

Τα εθνικά ζητήματα συνεπώς σήμερα αποτελούν το άμεσο, αλλά και το κυρίαρχο στοιχείο ενός σοσιαλιστικού προγράμματος.

Η σοσιαλιστική θεωρία πρέπει να «καθαρίσει» από τους λεκέδες της «αριστερής» αθλιότητας.

Το τι είναι σήμερα αυτά τα τρομοκρατικά ιδεολογήματα και ποιο ρόλο παίζουν αυτοί που τα πιπιλάνε, σαν καραμέλες, και τα παπαγαλίζουν αφοριστικά, μπορεί ΑΜΕΣΑ να το αντιληφθεί κανείς από τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ και τους σπόνσορες αυτών των ιδεολογημάτων: Διεθνή ιμπεριαλιστικά κέντρα εξουσίας, Τράπεζες και άλλα καρτέλ του χρήματος, οι πολυπλόκαμες «μαφίες» του αθλητισμού, τα όργανα της ΕΕ και των ΗΠΑ, οι μεγάλες βιομηχανίες της «Ενημέρωσης», οι διεθνείς συμμορίτες τύπου Σόρος, το κράτος, το παρακράτος, τα κόμματα, οι ΜΚΟ, οι «αριστεροί» επιδοτούμενοι κάθε απόχρωσης, τα σώματα Ασφαλείας και οι μυστικές υπηρεσίες…

Σύσσωμο και ενορχηστρωμένα ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και τα όργανά του (Νέα Τάξη) προβάλλουν αφηνιασμένα με πακτωλούς χρημάτων τον «αντιρατσισμό» και «αντιεθνικισμό».


ΔΗΛΑΔΗ τον πλανητικό «εθνικισμό» και το νεοταξικό ΡΑΤΣΙΣΜΟ και ΦΑΣΙΣΜΟ εναντίον των εθνών και των λαών, εναντίον κάθε αγωνιστικής λαϊκής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ…
Τα πολύχρωμα παπαγαλάκια της Νέας Τάξης, ιδιαίτερα αυτά με τις «αριστερές» μεταμφιέσεις, καμώνονται ότι δεν βλέπουν τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ και τους ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ του «αντιεθνικισμού» και «αντιρατισμού».


Κάνουν ότι δεν διακρίνουν ότι ο ΡΑΤΣΙΜΟΣ και ΦΑΣΙΣΜΟΣ που υπάρχει είναι αυτών των προφητών του «αντιρατσισμού».

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εναντίον των λαών, εναντίον των θυμάτων και των δούλων που εξεγείρονται. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εναντίον των Ελλήνων εργαζόμενων και πολιτών.

Ο ΜΟΝΟΣ ρατσισμός που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα είναι εναντίον των Ελλήνων, εναντίον των ιθαγενών αυτού του τόπου, εναντίον των ποικίλων λαϊκών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας ή εξέγερσης…

Όποιος δεν είναι επιδοτούμενος, ή μίσθαρνο όργανο του καθεστώτος και δεν έχει κομματικές και καθεστωτικές τσίμπλες στα μάτια ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ το ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.

ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ και την απαστράπτουσα φρενοβλαβή υποκρισία των οικονομικών και πολιτικών μηχανισμών που ωρύονται τάχα εναντίον του «αντιρατσιμού» ΚΑΙ τα χρηματοδοτούν αχαλίνωτα.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ την ελληνική κοινωνία με τον δήθεν «αντιρατσισμό» τους, χρηματοδοτούν θηριώδεις καμπάνιες και κινητοποιούν τους μισθοφόρους τους και ταυτόχρονα βρίζουν τον ελληνικό λαό με ποικίλους χαρακτηρισμούς, το στιγματίζουν σαν «ρατσιστή» και κυκλοφορούν ΑΚΡΑΙΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ εναντίον του, όπως αυτή: «Φοβού τους Έλληνες οδηγούς»!!!

ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ και φρενοβλαβής ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ…

Και κάποιοι που ευαγγελίζονται «Παλλαϊκά Εθνικά Μέτωπα» ρίχνονται να κατασπαράξουν «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ» οποιονδήποτε ξεσκεπάζει την απάτη και την υποκρισία αυτή…

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες