Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο κινέζικος τυφώνας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 04, 2010 1:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο κινέζικος τυφώνας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο κινέζικος τυφώνας



Τα γεγονότα έρχονται με ρυθμούς πυροβόλου. Η κατεδάφιση και η ισοπέδωση της Χώρας μας προωθείται με παρόμοιους καταιγιστικούς ρυθμούς.

Τι να προλάβεις να αναλύσεις μέσα σε τέτοιους νεοταξικούς τυφώνες;

Τώρα έρχονται και άγριες θύελλες από την Κίνα για να σαρώσουν κάθε Εθνικό προστατευτισμό και ό,τι έχει απομείνει από την Εθνική περιουσία και τη Μικρή Ιδιωτική Οικονομία.

Και ΟΛΟΙ θριαμβολογούν και υμνολογούν την «κάθοδο» των Κινέζων: Από την κυβέρνηση των ανδρεικέλων και τη μοχθηρή, «πρακτορική», τσόντα της (ΛΑ.Ο.Σ), μέχρι τη ΝΔ και τον Σαμαρά, ο οποίος, μάλιστα, επαίρεται για τα «πρωτεία»: ότι το κόμμα του άνοιξε πρώτο τις πόρτες στην Κίνα!!!


Τα «αριστερά» δεκανίκια ρίχνουν κάποιες, βεβαίως, τουφεκιές, αλλά άσφαιρες. Μιλάνε, όπως πάντα, για τα ιμπεριαλιστικά μονοπώλια, ΓΕΝΙΚΑ, και δεν αναδεικνύουν ΠΟΤΕ τον ΕΦΙΑΛΤΗ του ολοκληρωτικού ΕΘΝΙΚΟΥ μας αφανισμού.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ έρχονται οι πολυεθνικές να κατασπαράξουν την Ελλάδα, αλλά πρέπει να δείξουμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μαζί με την οικονομική μας κατασπάραξη και την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και ΕΘΝΙΚΗ μας διάλυση και ισοπέδωση.

ΕΔΩ δεν πρόκειται για «επενδύσεις» με την επιστημονική έννοια του όρου: Δηλαδή οικονομική λεηλασία της εργασίας και καπιταλιστική εθνική ανάπτυξη.

ΕΔΩ πρόκειται για «επενδύσεις» ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, της κρατικής, αλλά και της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ.

ΕΔΩ πρόκειται για «επενδύσεις» ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ και ΚΑΤΟΧΗΣ μας από τις πολυεθνικές και από νέες εισβολές αλλοδαπών, όλων των χρωμάτων της υφηλίου.


Η Ελλάδα με αυτές τις «επενδύσεις» μεταβάλλεται σε «δουκάτα» των μαφιών του χρήματος, των Εμιράτων, των Κινέζων, των Μουσουλμάνων και φυσικά του υπερκράτους των ΗΠΑ.

Τώρα θα πλημμυρίσουμε και από κίτρινα στίφη και οι Έλληνες, προοδευτικά, θα εξαφανιστούν ΟΧΙ μόνο ως εθνική οντότητα, αλλά και ως ΦΥΣΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ…

Ο «Καλλικράτης» κατασκευάστηκε και επιβλήθηκε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ για να μετατραπεί η Ελλάδα σε «καντόνια» της διεθνούς μαφίας του χρήματος και των ποικίλων «επενδυτών» της ιμπεριαλιστικής θηριωδίας και κερδοσκοπικής απληστίας…

Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας, αύριο και άλλων καπιταλιστικών δορυφόρων, σχεδιάστηκε από τα πλανητικά, ιμπεριαλιστικά κέντρα για να διευκολυνθεί το έργο της κερδοσκοπικής αδηφαγίας των πολυεθνικών και να φορτωθούν τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης στη διάλυση των εθνικών οικονομιών: Δηλαδή να τεμαχιστούν τα έθνη κράτη σε κατοχικά δουκάτα.


Με άλλα λόγια: Να υλοποιηθεί στην πράξη ο «Καλλικράτης»…

Γι αυτό, όσοι νομιμοποιούν αυτές τις εκλογές υπό καθεστώς κατοχής, με οποιοδήποτε πρόσχημα, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ της εθνικής μας διάλυσης.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ εσχάτης προδοσίας δεν είναι ΜΟΝΟ η κυβέρνηση των ανδρεικέλων.
Είναι και αυτοί που δεν αγωνίστηκαν στην πράξη εναντίον της δικτατορίας της ΕΕ και της τρόικας, εναντίον του «Καλλικράτη», εναντίον των ποικίλων και πολύχρωμων εισβολών (κατοχή μας από τους αλλοδαπούς), εναντίον «επενδύσεων» τύπου Εμιράτων και Κίνας και πολλά άλλα…

ΚΑΙ αγώνας στην πράξη σημαίνει ΟΧΙ μόνο αγωνιστικές κινητοποιήσεις και οργάνωση του λαού στο δρόμο (Το άπαν), αλλά και το ελάχιστο: Μποϋκοτάζ και ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην απάτη αυτών των εκλογών που νομιμοποιούν ΠΟΛΙΤΙΚΑ την κατοχή μας και την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΗ…


ΟΛΑ τα άλλα περί εκλογών «Αντί-Μνημονίου» είναι δόλια τεχνάσματα απάτης.



Η ίδια η επικέντρωση στο Μνημόνια είναι ΑΠΑΤΗ.
Διαβάστε το άρθρο: «ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Αθωώνουν το αίτιο και δαιμονοποιούν το σύμπτωμα»
Εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4971&sid=ac7c1530c30f6f4c8f70bf61dc519b50

Και η απάτη «ακτινοβολεί» στο ζήτημα των κινεζικών «επενδύσεων»: ΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ή φλυαρούν «ταξικά»!!!


ΟΛΟΙ υποκλίνονται στα διεθνή μεγάλα συμφέροντα που διαλύουν και αρμέγουν την Ελλάδα, κερδοσκοπώντας πάνω στο πτώμα του εθνικού ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ της Χώρας μας και μετατρέποντάς την σε «δουκάτα» του χρήματος…

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ:
«ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ»…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΠΥΘΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 04, 2010 8:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αγαπητό ΡΕΣΑΛΤΟ
Σας προτείνω και μια προσθήκη, νούμερο 5




5.- Του αναθέτουμε,πολύ σύντομα και όλες τις επαφές με τους Κινέζους επενδυτές μας
ώστε με μαγικό τρόπο να πάρουμε μιαν ανάσα αισιοδοξίας. Υπάρχει βέβαια και η απορία:

Γιατί αυτή την Κινέζικη «ανάσα» δεν την έπαιρνε η Κυβέρνηση πριν το «κατοχικό» Δ.Ν.Τ.;
Υπάρχει βέβαια και η απάντηση: Διότι μας το απαγόρεψαν οι «προστάτες» μας των Η.Π.Α. και της Ε.Ε.
και το αρνηθήκαμε τότε κι εμείς δια στόματος πολλών Υπουργών..
Έπρεπε πρώτα να αυτοεξελιστούμε, ύστερα να πλουτίσουν οι επαγγελματίες κερδοσκόποι κι έπειτα να «σωθούμε»
από το Δ.Ν.Τ.,δανειζόμενοι 110 δισεκατομμύρια ευρώ.
Και τώρα πλέον, με το «σωτήρα» Υπουργό, μας χαρίζουν την Κινέζικη «ανάσα»,για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους,
με υψηλό τόκο, οι παντοδύναμοι μέτοχοι του Δ.Ν.Τ.κι εμείς να νιώσουμε ευχαριστημένοι που θα μείνουμε
και πάλι στα ίδια μετά από δέκα χρόνια..
Δοξάστε τον...


5.10.10
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 04, 2010 9:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Λίγα λόγια για τα αρπακτικά των εφοπλιστών



Για την «κάθοδο» των Κινέζων θα προσθέσουμε συμπληρωματικά τα ακόλουθα:

α). Υπάρχει μια αλυσίδα ισχυρών οικονομικών συμφερόντων στο παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό κύκλωμα: ΗΠΑ-Κίνα-Εφοπλιστές!

β). Το εφοπλιστικό κεφάλαιο μέσα σΆ αυτό το ιμπεριαλιστικό κύκλωμα είναι από τα πλέον επιθετικά, ληστρικά και αιμοβόρα αρπακτικά.

Είναι αυτό το κεφάλαιο που άμεσα καθορίζει τις πολιτικές των Ελλήνων πολιτικών ανδρείκελων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ).

ΓιΆ αυτό και στην Ελλάδα δεν ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΟΡΟΥΣ.

Είναι και το κεφάλαιο που ΠΡΩΤΟ έδωσε το «παράδειγμα» της αλλοδαπής εισβολής και διάλυσης ενός από τα πιο πρωτοπόρα κομμάτια του εργατικού κινήματος, με τις ευλογίες της «αριστεράς».

Το 1983 υπήρχαν 99.000 εργαζόμενοι ναυτεργάτες. Το Δεκέμβριο του 2.000 ήταν 13.000. Σήμερα είναι λιγότεροι και θα αντικατασταθούν όλοι. Οι Έλληνες ναυτεργάτες αντικαταστάθηκαν από ξένους εργάτες καθυστερημένων χωρών: Υποτακτικούς, πάμφθηνους και με πλήρη ανυπαρξία κοινωνικής συνείδησης.

Και ποια είναι τα αποτελέσματα από την αντικατάσταση των Ελλήνων εργατών από τους ξένους και τη διάλυση του ναυτεργατικού κινήματος; Βαπόρια κάτεργα, σκλάβων που δουλεύουν σχεδόν τσάμπα, σκλάβων χωρίς ταξική συνείδηση, χωρίς καμιά διάθεση να αντισταθούν, που δέχονται μοιρολατρικά ακόμα και με ευχαρίστηση την αθλιότητα της ζωής τους.

γ) Το τυχοδιωκτικό και ασύδοτο εφοπλιστικό κεφάλαιο (πολυεθνικό) έχει μεγάλα συμφέροντα προς την Κίνα. Η σύνδεση με την Κίνα υπόσχεται τεράστια και αμύθητα υπερκέρδη.

Και είναι γνωστό ότι τα αμύθητα υπερκέρδη των εφοπλιστών «παράγονται» ΠΑΝΤΑ σε εποχές μεγάλων οικονομικών κρίσεων και ΑΠΟ την χρεοκοπία των χωρών.

Το ξεπούλημα των ελληνικών λιμανιών στους Κινέζους είναι «απόφαση» των εφοπλιστών.

Και η χρεοκοπία της Ελλάδας, ο τεμαχισμός της και η κινεζική ΚΑΘΟΔΟΣ είναι καθοριστικοί παράγοντες για την κερδοσκοπική ασυδοσία των αρπακτικών του εφοπλιστικού κεφαλαίου…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 04, 2010 11:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το ζήτημα των ελληνοκινεζικών σχέσεων το έχουμε αναλύσει από παλιά στο ΡΕΣΑΛΤΟ.
Αναδημοσιεύουμε, ενδεικτικά, ένα προφητικό κείμενο από το τεύχος-10, Νοέμβριος 2006




Οι ελληνοκινεζικές μπίζνες

Γράφει ο Μιχάλης Λεονταρίτης

Τα «άγια των αγίων» του νεοφιλελεύθερου συστήματος στα οποία ουδείς υπεισέρχεται και ουδεμία νύξη κάνει, είναι το πρόγραμμα εξανδραποδισμού των κατώτερων τάξεων με την επιβολή των τριτοκοσμικών προτύπων και στον τομέα της εργασίας.

Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που οι γραφειοκράτες των λαϊκών συμφερόντων εξανίσταται για πάσα αφορμή αλλά χάνουν τη μιλιά τους όταν το Κεφάλαιο, στα πλαίσια της «αντιρατσιστικής» του εξόρμησης, θησαυρίζει χάρη στις μπίζνες του με τον τρίτο κόσμο.


Αυτό που πρακτικά χωρίζει πλέον από τον στόχο, δηλαδή να διαβιεί ολόκληρος εί δυνατόν ο πληθυσμός σε συνθήκες λατινοαμερικάνικης παραγκούπολης, δεν είναι τόσο η χρονική διάσταση, αλλά η εξόντωση του επόμενου θύματος μετά την ντόπια εργατική τάξη: των μικρομεσαίων.

Και το Κεφάλαιο γνωρίζει ότι για να γιγαντωθεί το χάσμα και να επιτευχθεί το γρηγορότερο η κοινωνική διαστρωμάτωση τύπου Ινδίας, Τουρκίας ή Βραζιλίας, είναι μονάχα οι ελληνοκινεζικές μπίζνες που εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα και μέγιστη κερδοφορία.

Γιατί η Κίνα είναι σήμερα η οικονομία πρότυπο όσον αφορά τους όρους εργασίας. Φρενήρης παραγωγή, χαμηλότατο κόστος, εργάτες-σκλάβοι με μια αμοιβή συμβολική.

Για όλους αυτούς τους λόγους πέρασε «στα ψιλά» η είδηση ότι παραδίδονται τα μεγαλύτερα ελληνικά λιμάνια στο έλεος της εφοπλιστικής ελίτ και των κινέζων συνεταίρων της.

Μάλιστα, μέσα στο τραγικό της υπόθεσης εκείνο που ξεχωρίζει ως γελοίο και δείχνει το ανεκδιήγητο κατάντημα της ελληνικής αριστεράς είναι πως θα πέρναγε το γεγονός αυτό μέσα στην απόλυτη σιγή αν δεν το χρησιμοποιούσε η κυβερνητική προπαγάνδα ως θετική εξέλιξη για την οικονομία. Και το γεγονός είναι τόσο μεγάλο που η θανατερή σιωπή των αρμοδίων είναι σκανδαλώδης και αποκαλυπτική του ρόλου τους. Αλλιώς ας παραστήσουν ότι δεν είναι σε θέση να καταλάβουν:

Α) Οι λάβρα «αντιρατσιστικοί» εφοπλιστές πρόκειται να πνιγούν από τα άφθονα κέρδη που τους εξασφαλίζει αυτή η συμφωνία μιας και θα είναι οι αποκλειστικοί μεταφορείς της κινεζικής παραγωγής προς την Ευρώπη.

Β) Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα πεθάνουν με συνοπτικές διαδικασίες.


Σήμερα ψυχορραγούν βασανιστικά γνωρίζοντας τον τριτοκοσμικό ανταγωνισμό της κινεζικής «επιχειρηματικότητας»: κράμα κυβερνητικής ανοχής, αποκτήνωσης του κινέζου εργάτη και μαφιόζικων δραστηριοτήτων που βαφτίζουν το κινέζικο ιταλικό και το διακινούν νόμιμα και κερδοφόρα εντός της ΕΕ. Με τη νέα συμφωνία ο κατακλυσμός των κινεζικών επιχειρήσεων που ό,τι ξεφορτώνεται θα το βαφτίζουν ελληνικό θα είναι πρωτόγνωρος.

Γ) Η «σύσφιξη» των ελληνοκινεζικών σχέσεων είναι προανάκρουσμα των τελικών εργασιακών όρων: Οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν εθελοντικά, όπου δεν θα έχουν αντικατασταθεί θα οφείλουν να συμμορφώνονται με τα νέα δεδομένα, τα οποία δεν θα βρίσκονται έτσι κάπου αόριστα και μακρινά, θα βρίσκονται εδώ δίπλα μας και θα παράγουν δαιμονιωδώς. Οι κινεζικές επιχειρήσεις εισάγουν και το κινεζικό σύστημα σύνθλιψης του προλεταριάτου.

Το ελληνικό «αντιρατσιστικό» κεφάλαιο καμαρώνει μέσα στη σιγουριά του πως ξεμπέρδεψε με την ελληνική εργατική τάξη.

Σειρά έχουν οι μικρομεσαίοι ώστε επιτέλους να ολοκληρωθούν τα πλάνα εκείνα του φασισμού που προβλέπουν την κοινωνία των δύο στρωμάτων, αναρίθμητοι πληβείοι και μια χούφτα βρυκολάκων.

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 05, 2010 10:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει, πατέρα;»




«Ευτυχείτε»!

Εκτός από τους Γερμανούς, Γάλλους, Αμερικανούς, Ελβετούς και - φυσικά - τους Ελληνες «πατριώτες», τώρα θα μας λένε ότι «χρωστάμε» και στους Κινέζους!

Η Κίνα - ω, τί χαρά! - θα αγοράζει ελληνικά ομόλογα και ο ελληνικός λαός έχει μια σκασίλα να αρχίσει να πανηγυρίζει, λες και είχε καμιά έλλειψη σε ...τοκογλύφους δανειστές!


«Ευτυχείτε»...
*
«Ευτυχείτε»!


Οι Ελληνες εφοπλιστές, αυτοί που μέσα σε μια 20ετία μείωσαν τους 100.000 Ελληνες ναυτεργάτες που απασχολούσαν σε ...17.000, απέκτησαν ταμείο ύψους 5 δισ. για να ναυπηγούν τα καράβια τους στην Κίνα!

Οχι στο Σκαραμαγκά, όχι στην Ελευσίνα, όχι στη Σύρο, στην Κίνα!

«Ευτυχείτε»...

*
«Ευτυχείτε»!
Κάποτε το μοντέλο «ανάπτυξης» που προωθούσαν για την Ελλάδα είχε για πρότυπο τον εργαζόμενο - «γκαρσόνι». Αλλά τότε, τουλάχιστον, δεν το ομολογούσαν ανοικτά.
Τώρα, χωρίς τσίπα, σε μια θυελλώδους αναισχυντίας επιχείρηση διάχυσης του ραγιαδισμού, δηλώνουν ευθαρσώς ότι το μοντέλο «ανάπτυξης» που προωθούν έχει για πρότυπο τον εργαζόμενο - «φορτοεκφορτωτή» των 500 ευρώ το μήνα!


Δηλαδή το «χαμάλη», που θα αμείβεται με μισθούς Ασίας, που θα δουλεύει με εργασιακές συνθήκες Αφρικής και που πρέπει να νιώθει κι ευγνωμοσύνη (!),
γιατί - από Ελληνικό μέχρι Πειραιά κι από Θριάσιο μέχρι λιμάνι Θεσσαλονίκης - η Ελλάδα ξεπουλιέται, τη μετατρέπουν σε διαμετακομιστικό «οικόπεδο» της Αμερικής, της Γερμανίας, της Κίνας!

«Ευτυχείτε»...
*
«Ευτυχείτε»!

Μας φέρονται σαν σε λαό «ιθαγενών», λες και από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ (για να μην πάμε πιο πίσω) δεν είχαμε ξαναδεί πολυεθνική.

Λες και στην Ελλάδα δεν είχαμε από γαλλική «Πεσινέ» μέχρι αμερικανική «Ούλεν».

Λες και δεν έχουμε από «Ζήμενς» και «Μερσεντές» μέχρι «Κόκα Κόλα» και κάθε λογής «αδελφή του πετρελαίου».


Απευθύνονται στο ελληνικό λαό σαν σε χαχόλο, που πρέπει να τους δοξολογεί γιατί δίπλα στις άλλες πολυεθνικές, σ' αυτές που θησαυρίζουν στην Ελλάδα των εκατομμυρίων φτωχών και ανέργων, τώρα θα υπάρχουν και κινέζικες πολυεθνικές,
οι οποίες - όπως και οι προηγούμενες - δεν θα έρθουν εδώ για να απομυζήσουν υπερκέδρη μέσα από τον εργασιακό μεσαίωνα και τις αποικιοκρατικές συμφωνίες, αλλά για να παράσχουν «φιλανθρωπικό» έργο!


«Ευτυχείτε»...


Πηγή:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=5873259&publDate=5/10/2010


Επιστροφή στην κορυφή
ΑΛΙΕΥΤΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 08, 2010 1:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους
Από ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ
http://koniortos.blogspot.com/2010/10/blog-post_5955.html




Μετά από την ολοκληρωτική μας υποδούλωση στους Αμερικανοτσολιάδες στους Ευρωπαίους και στους Εμίρηδες, ήρθε η ώρα της καθόδου των μυρίων.

Οι Κινέζοι θα είναι οι επόμενοι νταβατζήδες ή αν θέλετε προστάτες των εθνικών και κοινωνικών μας συμφερόντων.


Εδώ μιλάμε για το απόλυτο ξεπούλημα με τις ευλογίες όλων τους.
Κι αν εξαιρέσει κανείς διάσπαρτες φωνές από κάποιους bloggers και μερικούς ακόμα που τους έχει απομείνει μια στάλα Ελληνικής συνείδησης, οι υπόλοιποι μούγκα στη στρούγκα.

Τα κατευθυνόμενα φερέφωνα τους τα πουλημένα κανάλια τους και οι συν αυτώ προδότες ρουφιάνοι και δοσίλογοι θριαμβολογούν για το νέο στρατό κατοχής.

Πάρτε το χαμπάρι μαλάκες Νεοέλληνες, αγρότες που ψάχνετε γκόμενα, τιμητές της Ρούλας και του Big Brother, της πουτανιάς και της καφρίλας, της πουστιάς και της λαμογιάς, πάρτε το χαμπάρι ότι μας κάνανε προτεκτοράτο όλων των φυλών της γης.

Δουλέψτε τώρα για να ταϊσετε κι άλλους στρατούς, πάρτε και ένα πεινασμένο Ασιατικό μισθό και σκύψτε στα τέσσερα. Και που είστε..μην ξεχάσετε στις εκλογές που έρχονται να πάτε σαν πρόβατα αλαλάζοντα να τους ψηφίσετε και πάλι.

Και όταν σας κατεβάσουν τα βρακιά μην παραπονεθείτε.
Να φάτε την Κινέζικη Δημοκρατία αδιαμαρτύρητα..


Και μην ακούσω κανέναν σας να φωνάζει πως πονάει..
Πονάνε τα παλληκάρια ωρέ;


Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες