Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η «κάστα» της νεοταξικής δεσποτείας...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 03, 2010 12:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η «κάστα» της νεοταξικής δεσποτείας... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η «κάστα» της νεοταξικής δεσποτείας…



Ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία και στην πολιτική συμβαίνει και στην Εκκλησία: Όταν το σώμα του Ορθόδοξου κλήρου δεν αντιστέκεται ή παρεμβαίνει σπασμωδικά, σκόρπια και ασυντόνιστα, τότε, η κατάσταση αυτή γίνεται δύναμη της Εκκλησιαστικής ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Το ίδιο: Όσο η εξουσία της εκκλησιαστικής ιεραρχίας αποξενώνεται από το «λαό» της Ορθοδοξίας και από τις «ΙΔΕΕΣ» της, τόσο και πιο αυταρχική, δεσποτική και επιθετική θα γίνεται.

Η νεοταξική φρενοβλάβεια στο πολιτικό πεδίο συμπληρώνεται συμμετρικά και στο εκκλησιαστικό πεδίο, με την «κάστα» της νεοταξικής δεσποτείας: Στον αυταρχισμό και την αλαζονική αυθάδεια των οικουμενιστών και των ποικίλων «ανδρεικέλων» της υπονόμευσης και ισοπέδωσης της Ορθοδοξίας.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές: Η σημερινή ηγεσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, από τις κεφαλές της μέχρι τα οργανωμένα «δίκτυα» αυτών των κεφαλών (οικουμενιστές, παπικοί και λοιποί) ΕΙΝΑΙ Το σύμμετρο της σημερινής κυβέρνησης των γενιτσάρων της πλανητικής νέας τάξης.

Οι πολιτικοί «πράκτορες» του παγκοσμιοποιημένου χρηματιστηριακού ολοκληρωτισμού (τα κυβερνητικά ανδρείκελα και όχι μόνο) επιτίθενται με ασυνήθιστη αγριότητα και κυνισμό, αλλά και με πρωτοφανή πώρωση αυθάδειας, εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, ισοπεδώνοντας κάθε κοινωνικό, ιστορικό και εθνικό ιστό.

Με την ίδια πώρωση αυθάδειας, κυνισμού και αγριότητας επιτίθενται και οι «πράκτορες» της παγκοσμιοποίησης στο εσωτερικό της Ορθόδοξης Εκκλησίας: Εδώ οι γενίτσαροι της παγκοσμιοποίησης και των μηχανισμών της (Νέα Τάξη) εμφανίζονται με το εκκλησιαστικό σύμμετρο του οικουμενισμού και του παπισμού.

Την ίδια νεοταξική φρενοβλάβεια που ζούμε σε πολιτικό επίπεδο βιώνουμε και στο Εκκλησιαστικό επίπεδο:

Οι Οικουμενιστές και οι «πράκτορες» του κράτους του Βατικανού (το κράτος της Νέας Τάξης στην εκκλησιαστική του φόρμα) κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους εναντίον της Ορθοδοξίας με την ίδια αυταρχική αλαζονεία και «φασιστική» ωμότητα των ανδρεικέλων της κυβέρνησης και των μηχανισμών του νεοταξικού καθεστώτος.

α). Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος ευλογεί με κάθε ευκαιρία τον πλανητικό ιμπεριαλισμό και την νεοταξική αυτοκρατορία. Μέχρι και φωτογραφίες με το έμβλημα της Coca-Cola δεν διστάζει να βγάλει. Ταυτόχρονα απειλεί κάθε Ορθόδοξη φωνή και κάθε Αντίσταση εναντίον του Οικουμενισμού…



β). Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ευλογεί την κατοχική κυβέρνηση και συναγελάζεται με τα ανδρείκελα της διεθνούς μαφίας του χρήματος.

Η Ελλάδα σπαράζει από τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελεί η κυβέρνηση των δωσίλογων, αποεθνοποιείται από τις εισβολές και νομιμοποιήσεις εκατομμυρίων αλλοδαπών, το Ορθόδοξο ποίμνιο εξαθλιώνεται και εξοντώνεται ανηλεώς, φασιστικές αλυσίδες οργουελικού εφιάλτη ετοιμάζονται να περαστούν γύρω από το σώμα του λαού (Κάρτα του Πολίτη κ.λπ) και ο Ιερώνυμος όχι μόνο σιωπά, αλλά και ευλογεί όλες αυτές τις συμφορές με τη στήριξη που παρέχει στην κυβέρνηση, αλλά και με τις απειλητικές νότες που εκτοξεύει εναντίον των κληρικών που θεωρούν το «κλείδωμα» του στόματος ΣΥΝΕΝΟΧΗ…



γ). Ο Αρχιοικουμενιστής Ζηζιούλας οργιάζει ανενόχλητος και με αυθάδεια αχαλίνωτη.

δ). Η σχιζοφρενική χυδαιότητα, αλλά και ο θηριώδης τραμπουκισμός του Μεσσηνίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο: Σκανδαλίζει και εξοργίζει και εκείνους που έχουν ατσαλένια νεύρα,, ακόμα και τους πλέον αδιάφορους…

ε). Ο θιασώτης των παγανιστικών εκδηλώσεων, Άνθιμος Αλεξανδρουπόλεως, παραδίδει μαθήματα χυδαίου χλευασμού και απειλών εναντίον κάθε κληρικού και μη κληρικού που τόλμησε να ασκήσει κριτική στις παγανιστικές του τελετές. Τους αποκαλεί «μαντρόσκυλους» (sic) του ορθού δόγματος.

Τέτοιος δεσποτικός κυνισμός και τέτοια εξουσιαστική πώρωση «μπράβου» ή «γενίτσαρου»…

στ). Ο Νικοπόλεως και Πρεβέζης Μελέτιος προβαίνει αυθαίρετα σε μετάφραση της θείας Λειτουργίας και των ύμνων, σε χειροτονίες «Μπέηδων»…

ζ). Ο Λευκάδος και Ιθάκης Θεόφιλος «καρατόμησε» στραταρχικά, για ένα μήνα, τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Φανερωμένης (συνυποψήφιό του), επειδή μετέβη στο Άγιον Όρος!!!

Αυτά είναι μόνο κάποια σημειολογικά «γεγονότα» που καταγράφουν περίτρανα, αλλά και κραυγαλέα, τούτο: Ότι οι «πράκτορες» στο εσωτερικό της Ορθόδοξης Εκκλησίας κλιμακώνουν, εντείνουν τις άγριες και δόλιες υπονομευτικές επιθέσεις τους εναντίον της Ορθοδοξίας και των Ορθόδοξων κληρικών

Ο πόλεμος αγριεύει. Οι εσωτερικές δυνάμεις της άλωσης της Ορθοδοξίας επιτίθενται πλέον απροκάλυπτα και βάρβαρα, συμπληρώνοντας συμμετρικά τον εξοντωτικό πόλεμο που έχουν κηρύξει οι μηχανισμοί της Νέας Εποχής, τα ανδρείκελά της και τα πολύχρωμα «όργανά» της εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της…


ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ…

Όσο το Ορθόδοξο σώμα παραμένει αδρανές ή επεισοδιακά, σπασμωδικά και ασυντόνιστα «εξεγερμένο», ΤΟΣΟ και πιο εύκολη θα γίνεται η δουλειά των υπονομευτών της Ορθοδοξίας και τόσο πιο τραμπούκοι θα γίνονται…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=25364#25364
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 03, 2010 1:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΠΗΓΗ:
http://aktines.blogspot.com/


Ο Αρχιεπίσκοπος και το μάθημα των θρησκευτικών



Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, «Καθημερινή» (2/10/2010) , το «νέο» Λύκειο προβλέπει 3 μόνο βασικά μαθήματα ανάμεσα στα οποία είναι τα αγγλικά και η φυσική αγωγή!!

Η εξέλιξη αυτή δίνει ένα πρώτο στίγμα της φιλοσοφίας του νέου σχολείου που προωθεί το υπουργείο Παιδείας. Με απλά λόγια στο δήθεν «νέο Λύκειο» που σχεδιάζουν οι κυβερνώντες εξοβελίζεται σχεδόν το μάθημα των θρησκευτικών με αριστοτεχνικό πράγματι τρόπο.


Κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα να αποχρωματίσει τη διαπαιδαγώγηση των μαθητών από μια Παιδεία προσανατολισμένη στην παράδοσή μας.

Ο Αρχιεπίσκοπος που φαίνεται να έχει καλές σχέσεις με αυτή την Κυβέρνηση (παραβρέθηκε ακόμα και σε Υπουργικό Συμβούλιο) πρέπει να πάρει επίσημα θέση.

Τι απέγιναν άραγε οι απόψεις που εξέφρασε το 2009, («Ελεύθερος Τύπος»24.04.09) όταν μιλώντας στο Αίγιο και στην εορτή του προσκυνήματος της Παναγίας της Τρυπητής, δήλωσε ότι : «τα θρησκευτικά πρέπει να είναι υποχρεωτικά στο σχολείο γιατί συμβάλλουν στη σωστή θρησκευτική αγωγή των παιδιών, και ως προς την αποδοτικότερη μετάδοσή του σ’ αυτά «η Πολιτεία και η Εκκλησία πρέπει να βρουν την καλύτερη δυνατή μέθοδο».

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, διαπίστωσε ότι «Η κοινωνία μας αποχριστιανίζεται σιγά σιγά, είτε υπεύθυνα είτε σκόπιμα είτε είναι μερικοί που μεθοδικά δουλεύουν προς αυτό το σκοπό. Μην είμαστε αφελείς. Η κοινωνία μας και αποχριστιανίζεται και αφελληνίζεται».


Σε εφαρμογή το σχέδιο Do you speak English ;Το νέο πρόγραμμα της Β' και Γ' Λυκείου


Άννα Διαμαντοπούλου, «Nα καθιερώσουμε τα Aγγλικά ως δεύτερη επίσημη γλώσσα».)

Tην καθιέρωση της αγγλικής γλώσσας ως δεύτερης επίσημης γλώσσας του ελληνικού κράτους πρότεινε, με συνέντευξή της στην «KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», η κ. Άννα Διαμαντοπούλου.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:
http://aktines.blogspot.com/search/label/%CE%98%CE%A1%CE%97%CE%A3%CE%9A%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 03, 2010 3:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η Ιστορία αρχίζει με το εξάσφαιρο και το επαναληπτικό "winchester".

Με αυτά και πολλά άλλα, ένα των οποίων ήταν και η ημερολογιακή μεταβολή του 1924, η Ελλάδα καλείται να διεμβολίσει μεθοδικά τα Βαλκάνια, με αντίχριστες και άλλες μηδενιστικές οδηγίες (μάλλον εντολές) της νεοταξικής παγκοσμιοποίησης. Η πολτοποίηση μερικών λαών χρήζει ειδικής συσκευής και διάλεξαν εμάς.

Το ίδιο πήγαν να κάνουν και τότε, το 1920, αλλά κάτι στράβωσε. Στραβοί είναι και τώρα, αλλά θα ρίξουν το ολοκαύτωμα σε άλλους. Στην Κίνα, λέμε υποθετικά, ή όπου αλλού. Λίγος ήταν ο Σαντάμ, ακόμη πιο λίγος ο Μιλόσεβιτς και ασήμαντοι οι Ταλιμπάν. Γυμνάσια κάνουν πριν εφαρμόσουν την "τελική λύση" : Τα έξη δισεκατομμύρια του πλανήτη πρέπει να πέσουν στα 500 εκατομμύρια.

Τέλος, η ιστορική αγραμματοσύνη που θα εισαχθεί, έχει το προηγούμενο και το δάσκαλό της. Η επίδοξη πλανηταρχία, αφού μεθοδικά εξόντωσε το γηγενή πληθυσμό του Νέου Κόσμου όπου και εγκαταστάθηκε, αγνόησε και συστηματικά έκανε τα στραβά μάτια στο απίστευτης έκτασης έγκλημα που διέπραξε.

Δεν νομίζω ότι οι αμερικανόπαιδες διδάσκονται τις σφαγές που οι πρόγονοί τους διέπραξαν εναντίον των Ινδιάνων. Εκείνοι με σφυριά και τόξα, οι άλλοι με τα επαναληπτικά Γουιντσέστερ, τα εξάσφαιρα, τα πολυβόλα και τους δυναμίτες. Ο Τζων Γουέην και άλλοι αστέρες του Χόλυγουντ, τους έμαθαν αυτά που πρέπει να γνωρίζουν για να γίνουμε όλοι όμοιοι με αυτούς.

Η Ιστορία αρχίζει με το εξάσφαιρο και το επαναληπτικό "winchester".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες