Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα δόλια τεχνάσματα των «ίσων αποστάσεων» του Χριστόφια

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 01, 2010 4:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα δόλια τεχνάσματα των «ίσων αποστάσεων» του Χριστόφια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα δόλια τεχνάσματα των «ίσων αποστάσεων» του Χριστόφια



Η γνωστή τσαρλατάνικη και μπαμπέσικη μέθοδος κάθε έμμισθου πολιτικού υπαλλήλου που θέλει να δικαιολογήσει τα αφεντικά του είναι αυτή των «ίσων αποστάσεων» και των τυπικών «συμψηφισμών».

Ο Χριστόφιας, αυτό το πιόνι του αμερικανισμού, φαίνεται ότι έχει εκπαιδευτεί καταλλήλως στις σπερμολογικές εξισωτικές απάτες.

Σε ομιλία του, στην έδρα των αφεντικών του, την Ουάσιγκτον, στο ίδρυμα Brookings, ξεστόμισε το εξής απίθανο: «Οι δύο αποκαλούμενες μητέρες πατρίδες ουσιαστικά εισέβαλαν και οι δύο».

Δηλαδή ο ανεκδιήγητος Χριστόφιας έθεσε την Ελλάδα και την Τουρκία στον ίδιο παρανομαστή («πατρίδες» της Κύπρου!!!) και τις κατηγόρησε και τις δύο ως ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…

Μόνο, ένα ανδρείκελο της Νέας Τάξης και του αμερικανισμού θα προέβαινε σε τέτοια κυνικά παραπλανητική και ασύστολα ψευδή δήλωση, η οποία:

α). Καταγράφει και την Τουρκία ως «πατρίδα» της Ελληνικής Κύπρου.

Αποδέχεται δηλαδή τις «φόρμες» της τουρκικής προπαγάνδας

β). Δικαιολογεί τη θηριώδη εισβολή και κατοχή της Κύπρου από την ιμπεριαλιστική Τουρκία με το συμψηφιστικό τέχνασμα του χουντικού πραξικοπήματος κατά του Μακαρίου.

Το χουντικό πραξικόπημα στο εσωτερικό του ελλαδικού χώρου το ταυτίζει με ΕΙΣΒΟΛΗ στην Κύπρου και το εξισώνει με τη στρατιωτική πολεμική επίθεση και εισβολή της Τουρκίας στην ελληνική Κύπρο, σε ξένη χώρα!!!

γ).
Με αυτή την εξίσωση Ελλάδας και Τουρκίας και με το συμψηφισμό των εγκλημάτων της χούντας και της θηριώδους τουρκικής εισβολής και κατοχής της Κύπρου, ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΕΙ, ΕΞΩΡΑΙΖΕΙ και ΑΘΩΩΝΕΙ, τους στρατηγικούς σπόνσορες, οργανωτές και κατασκευαστές του κυπριακού δράματος: Τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και τους διεθνείς μηχανισμούς της Νέας Τάξης.

Ο Χριστόφιας,
αφού εξισώνει τα δύο εκτελεστικά όργανα του διεθνούς ιμπεριαλισμού (η χούντα εκτελεστικό όργανό του ήταν), εστιάζει τις ευθύνες στα «εκτελεστικά όργανα» για να επικαλύψει τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της πλανητικής χούντας και να αθωώσει τα αφεντικά του, τους Αμερικανούς, που πάγια και σταθερά προωθούν τη διχοτόμηση της Κύπρου και τη μετατροπή της σε προτεκτοράτο των διεθνών κέντρων εξουσίας.

Το Σχέδιο Ανάν, ο διαμελισμός της Κύπρου και η προτεκτορατοποίησή της αποτελούν πάγιο στρατηγικό σχέδιο της Νέας Τάξης, αίτημα άμεσα εκτελεστό…

Αν έχουν αποτύχει αυτά τα στρατηγικά και άμεσα σχέδια αυτό οφείλεται στην αντίσταση του κυπριακού λαού.

Ο Χριστόφιας έκανε ό,τι μπορούσε για να περάσει το Σχέδιο Ανάν, όπως και τα ανδρείκελα του ΠΑΣΟΚ…

ΣΗΜΕΡΑ προωθεί με πιο ύπουλες και δόλιες τακτικές τα αμερικανικά σχέδια, τύπου Ανάν και τη μετατροπή της Κύπρου σε προτεκτοράτο της πλανητικής εξουσίας εναντίον του αραβικού κόσμου.

Αυτούς τους εφιαλτικούς σχεδιασμούς προωθούν τέτοιες δηλώσεις του Χριστόφια.

Και η εσπευσμένη ενέργεια στήριξης του Χριστόφια από την ηγεσία του ΚΚΕ, αποκαλύπτει τον ύποπτο ρόλο που παίζει αυτή η ηγεσία και στα εθνικά μας θέματα…

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 01, 2010 8:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΚΚΕ : Στην υπεράσπιση του Δ. Χριστόφια
Του Δημήτρη Αλευρομάγειρου

Πηγή:
http://www.newstrap.gr/m-politiki/3649--kke--stin-yperaspisi-toy-d-xristofia.html




Ομολογώ οτι δεν μπορώ να καταλάβω την ανακοίνωση του ΚΚΕ , Αγνοώ τις δηλώσεις του κ Πρωθυπουργού , αλλά ολοι γνωρίζουμε ότι στηρίζει τις ενέργειες του κ Χριστόφια και στήριξε απόλυτα το σχεδιο Άνναν , το οποίο στηριξε και ο κ Χριστόφιας ανίιθετα με την απόρριψη του από το ΚΚΕ.

"των εισβολής» ούτω καλουμένων μητέρων πατρίδων» Επαναλαμβάνουμε οτι η δήλωση Χριστοφια περί στην Κυπρο [ δηλαδη της Ελλαδας και της Τουρκίας ] ειναι κατι παραπάνω από ατυχής , είναι πολιτικό σφάλμα διότι΅:

- Αναβαθμίζει την επάρατον ξενοκίνητη χούντα, στη θε'ση της Ελλάδας κατι το οποίον ουδέποτε δέχτηκε ο Κυπριακός και ο Ελληνικός Λαός [ και φυσικά και το ΚΚΕ ] .

- Χρησιμοποιεί ακριβώς το ίδιο το τουρκικό επιχείρημα για να δικαιολογήσει την βάρβαρη εισβολή και κατοχή, καιτοι το τουρκικό αυτό επιχείρημα δεν έγινε ουδέποτε δεκτό απο τη διεθνή κοινότητα όπως αυτό έχει καταγραφεί στις αποφάσεις του ΟΗΕ κατ επανάληψη , πλην των αγγλοαμερικανικών ιμπεριαλιστικών ηγεσιών οι οποίες συνεχώς φαλκίδευσαν αυτές τις αποφάσεις.

Δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία οτι το εγκληματικό πραξικόπημα κατά του Μακαρίου έδωσε πρόφαση στα απο παλαιά υπάρχοντα σχέδια της Τουρκίας για εισβολή.

Και δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία οτι οι συνθηκες Ζυρίχης και Λονδίνου εμπεριείχαν το σπέρμα της επέμβασης με την " πρόνοια " των εγγυητριών δυνάμεων , κάτι όμως πετύχει που δεν έχει να απορρίψει στις σημερινές " ο κ.Χριστόφιας συνομιλίες ».

Γι α όλους αυτούς τους λοόους, δηλώνουμε ξεκάθαρα οτι η σημερινή στήριξη Χριστόφια απο το ΚΚΕ προκαλεί πολλά ερωτηματικά, την στιγμή μάλιστα κατά την οποίαν το ΚΚΕ επαναλαμβάνει [ και ορθώς ] την απόρριψη οποιασδήποτε λύσης με βάση το σχέδιο Ανναν.

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 01, 2010 10:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Οι δύο αποκαλούμενες μητέρες πατρίδες ουσιαστικά εισέβαλαν και οι δύο».


Οι δύο αποκαλούμενες μητέρες της πατρίδας που ονομάζεται Μακεδονία, ετοιμάζονται να εισβάλλουν και οι δύο. Πού θα εισβάλλουν; Στην Ιστορία, στην ιστορία που έγραψαν τα μίσθρανα του αποβιώσαντος Τίτο και τώρα εξακολουθούν να τη γράφουν σιτιζόμενα στην υπερατλαντική προστάτιδα και στην Ευρώπη των λαών και των πολιτισμών : Κάθε λαός έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού του - με τα "αυτοπροσδιοριστικά" - ω, συγγνώμη, αυτοπροστατευτικά - όπλα που θα του χορηγήσουμε.

Με τέτοιους προστάτες τι χρείαν έχομεν των βαρβάρων;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες