Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο ΓΑΠ ανατρέχει στα σωσίβια των «εφεδρειών»!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 06, 2010 11:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο ΓΑΠ ανατρέχει στα σωσίβια των «εφεδρειών»! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο ΓΑΠ ανατρέχει στα σωσίβια των «εφεδρειών»!



Έχουμε αναλύσει και υπογραμμίσει ιδιαίτερα ότι η «νέα δεξιά», το νεοταξικό ΠΑΣΟΚ, διαθέτει πολλές εφεδρείες.

Γράφαμε στις 21 Αυγούστου ότι το ΠΑΣΟΚ διαθέτει «πολλές πολιτικές εφεδρείες από όλους τους χώρους: Από την «αριστερά» (ΣΥΝ, κυρίως), αλλά και από την παλιά δεξιά, εντός και εκτός της Ν.Δ.: Από Καρατζαφέρη, Μάνο, Ανδιανόπουλο, μέχρι τη «δομή» του μητσοτακισμού (εδώ μέσα είναι και ο Τατούλης)…»

Και ακόμα:

«Σήμερα μπαίνει σε κίνηση και η μητσοτακική εφεδρεία: Το ιστορικό «όνειδος» του δωσιλογισμού. Η εφεδρεία αυτή, καθώς και οι «αριστερές» εφεδρείες, φανερές (Κουβέλης), αλλά και άλλες κρυμμένες ακόμα, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ για να θολώσουν το πολιτικό τοπίο, να αποπροσανατολίσουν στο έπακρο, να στήσουν νέους χορούς εκλογικών ιλίγγων, ΠΡΟΣ ένα και μόνο στόχο: ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ και ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ του πολιτικού χάρτη.
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4856

Από τις επιλογές του ΓΑΠ στους περιφερειάρχες, νομάρχες και δεν συμμαζεύεται φαίνεται καθαρά ότι η κατοχική κυβέρνησης αναζητά σωσίβια στις εφεδρείες: Στα πλέον τυχοδιωκτικά και αριβιστικά στοιχεία της πολιτικής μας ζωής.


Η επιλογή Τατούλη είναι η πλέον κραυγαλέα και αποκαλυπτική.

Έχουμε γράψει πολλά γιΆ αυτόν τον «μπράβο» των «νταβάδων» και του μητσοτακισμού, ο οποίος οργίαζε στις πασαρέλες των ΜΜΕ και προσπαθούσε να «τεκμηριώσει» την κοινοβουλευτική ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ!!!

Γράφαμε το Φλεβάρη του 2009:

«Όλοι αυτοί οι Τατούληδες, προωθούν τα παιχνίδια και τους σχεδιασμούς των «νταβάδων», μακιγιαρισμένα με τα χρώματα μιας αχαλίνωτης και κατάπτυστης πολιτικής ηθικολογίας…»

Για το ρόλο του Τατούλη διαβάστε εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3142&highlight=%D4%E1%F4%EF%FD%EB%E7%F2


Στο πρόσωπο, λοιπόν, του Τατούλη απαστράπτει η μοχθηρή αιχμή της ισοπεδωτικά ακραίας και τυχοδιωκτικής νεοταξικής ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ του δωσιλογισμού: Κυβέρνηση, Μητσοτακισμός, Καρατζαφέρης (η τσόντα του μητσοτακισμού).

` Και μόνο ο Τατούλης βγάζει στον αφρό τους μακάβριους σχεδιασμούς του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού, καθώς και τα τυχοδιωκτικά και χυδαία πολιτικά υποπροϊόντα του.

Είναι πράγματι η εικόνα της σήψης βοερά αποκαλυπτική, αλλά και μακάβρια.



Από τη μια όλα τα σκύβαλα της πασοκικής σήψης: Τσουκάτοι, Μαντέληδες, ¶κηδες και οι λοιποί (όλη η ηγεσία του Σημιτισμού) που πιάστηκαν επΆ αυτοφόρω να χρηματίζονται από τη Ζήμενς, να λένε χονδροειδή ψέματα με μια πρωτάκουστη και προκλητική αυθάδεια, και τα πορνεία των ΜΜΕ να σιωπούν σκανδαλωδώς…

Και από την άλλη η «επιχείρηση» αντικατάστασης των αποβλήτων της σήψης του ΠΑΣΟΚ με τα απόβλητα της συνολικής καθεστωτικής σήψης : ΓΑΠ και οι «σύμβουλοι», Μητσοτακισμός, Καρατζαφέρης, Τατούλης και ΣΙΑ…

Και αυτές τις νέες προσμίξεις της σήψης, τα πορνεία των ΜΜΕ, τις προπαγανδίζουν αφηνιασμένα σαν «ανανέωση» της πολιτικής!!!

Το ανακάτεμα των ακαθαρσιών το σερβίρουν σαν «ανανέωση»!!!


ΚΑΝΕΝΑ, βεβαίως σωσίβιο, ούτε «εναλλακτικό» από τα άλλα κόμματα της σήψης, μπορεί να σώσει την κυβέρνηση, ούτε το καθεστώς που καταρρέει μέσα στη χλεύη, την αηδία και την οργή του ελληνικού λαού.

Την ίδια τύχη επιφυλάσσει η ιστορία και για τους έμπορους αυτής της αηδίας και της οργής, οι οποίοι, όσο το καθεστώς θα καταρρέει, θα πολλαπλασιάζονται.




Αναφερόμαστε και στη δήθεν «Αριστερή Αντιπολίτευση» του ΠΑΣΟΚ, η οποία ασυστόλως επιχειρεί να εμπορευτεί το δωσιλογισμό της κυβερνητικής κλίκας την οποία στήριξε και εξακολουθεί να στηρίζει ΠΡΑΚΤΙΚΑ.

Οι διπλωματικές ανακοινώσεις της κούφιας αντιπολιτευτικής ρητορείας που εκτοξεύει, κατά διαστήματα, είναι για στάχτη στα μάτια…

Σήμερα ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος οξύνει την αντιπολιτευτική, «σοσιαλιστική» ρητορεία.


ΕΔΩ το κόμμα τους έχει κατεδαφίσει τα πάντα, έχει αναγάγει το δοσιλογισμό σε αρετή, έχει υπογράψει τη δικτατορία των μαφιών του χρήματος, έχει κονιορτοποιήσει το Σύνταγμα, αποτελεί την πλέον μοχθηρή μορφή της νεοταξικής, νεοφιλελεύθερης λαίλαπας, ΚΑΙ αυτοί απλώς φλυαρούν ρητορικά, παραμένοντας μέσα σε αυτό το κόμμα…

Όσο θα προχωράει η κατάρρευση αυτού του κόμματος, όσο θα διογκώνεται η αηδία και η οργή του ελληνικού λαού, τόσο και αυτοί η «σοσιαλιστές» έμποροι θα ανεβάζουν τους αντιπολιτευτικούς τόνους.

Σίγουρα κάποια στιγμή θα φύγουν από τις γραμμές αυτού του κόμματος, πιστεύοντας ότι έτσι θα ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ και θα ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ του αφελείς…

Οι αφελείς, όμως, έχουν συρρικνωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό…

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 06, 2010 1:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Τατούλης - Καρατζαφεροκωλοτούμπεν - Ντόρα και Γιωργάκης!»



Ή θα πάμε μπροστά ή θα επιστρέψουμε στο Μνημόνιο -γιατί; πότε βγήκαμε; και ποιος ευθύς εξαρχής μάς μάντρωσε σε αυτόν τον τάφο;- αδυνατώ πλέον να παρακολουθήσω τα λεγόμενα του Γιωργάκη, είναι μάταιο...

Σε ένα όμως θα αποδειχθεί πρωθύστερα προφήτης (έστω μετά γάιδαρον) ο αδελφός του πριγκιπάδελφου Νικολάκη! όταν έλεγε: «πάμε στις κάλτσες». Με αυτά που κάνει, πλήθος Ελλήνων θα ρίξει στις κάλπες τις κάλτσες του.

Τατούλης - Καρατζαφεροκωλοτούμπεν - Ντόρα και Γιωργάκης! Οντως, θα ψηφίσω δαγκωτό...


Κατά τα άλλα ανάλλαχτοι:
δεν μπορούν να ασχοληθούν με τα μείζονα και ταλαιπωρούν τα ελάσσονα.


Η εκπαίδευση, από καιρό νεκρή,
ένα ζόμπι και η κυρία Διαμαντοπούλου πετάει πλίνθους και κεράμους στη «διά βίου μάθηση», στήνοντας κι εκεί εκ νέου σκηνικό (πάνω στο παλιό) για απάτες - παραθυράκια - πονηρίες, τα συνήθη ρωμαίικα στο πιο εκσυγχρονιζέ τους.

Η κυρία Ξενογιαννακοπούλου τα 'χει κάνει μαντάρα με την Υγεία, αλλά για το κάπνισμα κάνει ό,τι μπορεί -βγαίνουν κάτι απίθανοι κολαούζοι (συνήθως απ' τις χρηματιζόμενες ΜΚΟ- είδος μυκήτων) και ταυτίζουν το κάπνισμα με την ηρωίνη- αθωώνοντας μες στη βλακεία τους την παραμύθα...

Οπως ο Γιωργάκης προ ετών συνιστούσε, αναλόγως, μια γλάστρα με χασισάκι στο μπαλκονάκι μου, παρά να ντουμανιάζω στο ταβερνάκι μου.

Σωστοί! Πολιτικώς ορθοί!




Πάνω απ' όλα οι εθισμοί στην απαγόρευση (όπως του τσιγάρου) και για τα άλλα βλέπουμε.



Μαζέψτε αποδείξεις και βλέπουμε. Κάντε αιτήσεις για φωτοβολταϊκά και βλέπουμε.


Μάθε παιδί μου γράμματα και βλέπουμε -ως άνεργος θα 'χεις όλον τον καιρό δικό σου για διά βίου μάθηση.

Βάλτε φόρους στο πετρέλαιο και βλέπουμε. Θα κρυώνουμε όλοι μαζί -εφτά νομά σ' ένα δωμά- είναι κι αυτό μια μορφή αλληλεγγύης;


Αλληλεγγύη άλλωστε δεν είναι και οι φόροι κατά την απόφανση Γιωργάκη;

Ποια μεγαλύτερη κενομωρολογία μπορεί να ακουστεί;


Ισως όμως «ο εθισμός στις μπαρούφες να 'ναι πιο επικίνδυνος απ' τον εθισμό στις απαγορεύσεις» (όπως ορθώς παρετήρησε φίλος αναγνώστης).

Ο κ. Παπανδρέου καιρό τώρα ή ψεύδεται ή μωρολογεί συνεχώς, από το «υπάρχουν τα λεφτά» έως την «απώλεια εθνικής κυριαρχίας» κι άλλα ων ουκ έστι αριθμός.

Ή έχουμε εθιστεί στην (αυτο)αποδόμηση ή στις κάλπες τον περιμένουν κάλτσες...


ΠΗΓΗ:
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=199932

ΔΙΑΒΑΣΤΕ και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4869
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 06, 2010 10:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
''ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ'' ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΖΟΓΚΛΕΡ: Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ πασόκ
ΝΕΟΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ
http://apergospastis.blogspot.com/2010/09/blog-post.html




Ανακοίνωσαν οι εντολοδόχοι του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ ποιους στηρίζουν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ουσιαστικά έριξαν την χλαπάτσα σε πολιτικά πρόσωπα που θα χαρακτηρίζονται από τους ιστορικούς του μέλλοντος ως ''ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ πασόκ'', με την ίδια αρνητική φόρτιση που είχε μετά την γερμανική κατοχή η φράση ''ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ''.

Οι πασόκοι όλο αυτό το διάστημα καταβάλλουν προσπάθεια για να γίνει μια απολίτικη προσέγγιση από τον κόσμο των φετινών αυτοδιοικητικών εκλογών. Αυτό βέβαια γινόταν πάντα αλλά σε αυτές τις εκλογές έχουν παίξει και τα ρέστα τους στον αποπροσανατολισμό του κόσμου.


Έτσι εφηυραν δήθεν ''ανοιχτές διαδικασίες''
για επιλογή υποψήφιων δημάρχων, για να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα και να πουν ουσιαστικά ''εμείς δεν φέρουμε ευθύνη, ΕΣΕΙΣ αποφασίσατε'' και να αποφύγουν να δώσουν άμεσα το χρίσμα σε πρόσωπα από τοπικές κοινωνίες γιατί τα πρόσωπα που θα έπερναν απευθείας το χρίσμα, θα δέχονταν και άμεσα την κοινωνική κατακραυγή για την πολιτική του πασόκ.

Και για του λόγου το αληθές περι των κάλπικων ανοιχτών διαδικασιών του πασόκ, αρκεί να δούμε οτι στους μεγάλους Δήμους όπως Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν ακολούθησαν καμία ''ανοιχτή διαδικασία'' παρ' οτι υπήρχαν ΕΞΙΣΟΥ πολλές επιλογές. Είναι προφανές οτι τα υψηλά κλιμάκια του πασόκ θεωρούν τους ψηφοφόρους τους και ολο τον κόσμο απολίτικα όντα που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αυτές τις κραυγαλέες πολιτικές απατεωνιές του πασόκ.

Πέρα όμως από το καμουφλάζ των ''ανοιχτών διαδικασιών'', μεγάλο βάρος ρίχνουν και στις ταμπέλες ''υπερκομματική υποψηφιότητα'', ''επιλογές άξιων προσώπων'' κλπ Αυτή τη διαδικασία βέβαια την προώθησε και την προπαγάνδισε το ''αριστερό'' κόμμα του ΚΟΥΒΕΛΗ.

Είναι δε τόσο ''αριστεροί'' που διαγράφουν μονοκοντυλιά το πολιτικό παρελθόν ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ προσώπων, λες και προήλθαν από πολιτική παρθενογέννεση, σαν να μην υπήρξαν ποτέ μέλη κομματικών μηχανισμών, σαν να έπεσαν από το διάστημα…

Μέσα λοιπόν στο πλαίσιο της ''υπερκομματικής αξιοσύνης'' που πρεσβεύει το πασόκ και οι επίδοξοι συνεργάτες του από το κόμμα του Κουβέλη, για τον Δήμο της Αθήνας έδωσαν από κοινού το χρίσμα στον πρώην ''Συνήγορο του Πολίτη'', Γιώργο Καμίνη.

Την ''ιδέα στην παρέα'' έριξε το κόμμα του Κουβέλη, ο Καμίνης ανταποκρίθηκε αλλά θα δεχόταν να κατέβει μόνο αν η υποψηφιότητά του ήταν ''υπερκομματική'' με υποστήριξη και από το... πασόκ! Τόσο... υπερκομματικός ο Καμίνης.



Στη δε πολύπαθη από πολιτικούς ζογκλέρ Θεσσαλονίκη, το πασόκ υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη (αυτού με τα κρασιά) για τον Δήμο. Για πάμε να δούμε πόσο υπερκομματικός είναι και ο Μπουτάρης:

Ο ''υπερκομματικός'' λοιπόν Γιάννης Μπουτάρης (αυτός με τα κρασιά) κατέβαινε στις τελευταίες Ευρωεκλογές με την ''Δράση'', το κόμμα του νεοφιλελεύθερου (έτυχε) Στέφανου Μάνου, όπου και αυτός με την σειρά του (έτυχε και) υπήρξε υπουργός στην Κυβέρνηση της ΝΔ τη περίοδο 1990-1993 και βουλευτής Επικρατείας με το πασόκ την περίοδο 2004-2007, ενω ήταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ, όπου αν θυμάστε έκανε υπέροχο ντουέτο με τον άλλο επιφανή νεοφιλελεύθερο, τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο.

Aφιερώστε σας παρακαλώ λίγο χρόνο να ακούσετε κι αυτό ΕΔΩ:
http://www.youtube.com/watch?v=IuTZEQXyfVM


Ο Γιάννης Μπουτάρης στην παραπάνω διαφήμιση της ''Δράσης'' λέει (για΄όσους βαριέστε να τον δείτε να μιλάει με αυτό το σοφιστικέ υφάκι):

''Στην Ελλάδα, στην χώρα μας, είμαστε χρόνια αιχμάλωτοι του δικομματισμού και του στενού κοματικού συμφέροντος που το στηρίζει. Έτσι αλλάζουν τα κόμματα στην εξουσία αλλά... άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς''

Τώρα δηλαδή ο ''υπερκομματικός'' και χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΟ παρελθόν Μπουτάρης (αυτός με τα κρασιά) θα απορρίψει την στήριξη πασόκ; Εκτός κι αν δεν εννοούσε το πασόκ όταν μιλούσε για τα κόμματα του δικομματισμού.

Κατά τα μυαλά βέβαια που κουβαλάει μπορεί να εννοούσε και τους ''κομμουνιστάς'' του ΚΚΕ.

ΚΑΡΓΑ συνεπής λοιπόν ο Γιάννης Μπουτάρης και κυρίως: ΑΞΙΟΣ και ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ... ''Υπερκομματικός'' όπως λένε στην τραβεστί ''σοσιαλιστική'' γλώσσα των πασόκων και των ΚΡΥΠΤΟΠΑΣΟΚΩΝ.

Και θα κλείσω τον κύκλο των ''υπερκομματικών'' με την υποψηφιότητα Τατούλη στην Πελοπόννησο. Αντιγράφω από το μπλόγκ του:

Γιατρός, Πολιτικός, Αρκάς, Σύντροφος, Πατέρας...
Παλιά δίπλα σε αυτά τα ωραία, για όσους θυμούνται, έγραφε και ''ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ''... ξέρετε με ποια έννοια (το' πιασες το υπονοούμενο μεγάλε μεγάλε...).


Πάνε όμως τώρα αυτά, περασμένα ξεχασμένα. Δεν πήρξε ποτέ υπουργός της ΝΔ, τώρα βαφτίστηκε κι αυτός στην πασοκική κολυμπίθρα του υπερκομματισμού, όχι σαν τα άλλα... τα ''βρωμοκουμμούνια'' που πάνε με κομματικές σημαίες στις ΚΑΘΑΡΑ (πιο καθαρά ΔΕΝ γίνεται) ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ εκλογές, που ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με τις επιλογές της κεντρικής πολιτικής διοίκησης...

Υ.Γ.: Πασόκοι όταν ξυπνήσετε από τα όνειρα των ''πασοκικών καλών προθέσεων'', σας κερνάω ένα πλούσιο και θρεπτικό πρωινό: έχω ήδη αρκετό τριφύλλι και σανό για όλους. Δηλώστε συμμετοχή στο e-mail μου.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες