Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 04, 2010 7:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ


Τα κοινωνικά αδιέξοδα και τα αβυσσαλέα πολιτικά κενά εκτρέφουν νέες ποικιλίες ανωμαλιών και βαρβαρότητας.

Είναι σίγουρο ότι η κατάσταση δεν ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Εναλλακτική λύση, μέσα από τις τυπικές εκλογικές διαδικασίες, δεν μπορεί να υπάρξει: Το κάλπικο οικοδόμημα του κοινοβουλευτισμού έχει καταποντιστεί, δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε σαν διακοσμητικό ντεκόρ απάτης, ούτε σαν προσωρινή δικλίδα ασφαλείας…

ΟΛΕΣ οι ασφάλειες του κοινοβουλευτικού κυκλώματος έχουν καεί…


ΟΥΤΕ από την άλλη υπάρχει ακόμα ένα ρωμαλέο λαϊκό κίνημα που θα μπορούσε να προβάλει τις δικές του εναλλακτικές λύσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!


Παράλληλα η ΟΡΓΗ του κόσμου διογκώνεται εκρηκτικά συμπιέζαται αφόρητα. Σπινθήρας χρειάζεται για να γίνει η ΑΝΑΦΛΕΞΗ.

Με αυτά τα δεδομένα τα επιτελεία των διεθνών και εγχώριων μαφιών της Νέας Τάξης επεξεργάζονται τρόπους να προλάβουν τις κοινωνικές εκρήξεις, να εκτονώσουν την κατάσταση και ΤΡΟΠΟΥΣ βίαιης καταστολής, αν δεν καταφέρουν να υλοποιηθούν τα «ειρηνικά» σχέδια εκτόνωσης και αναπαλαίωσης της δικτατορίας τους με «δημοκρατικές» μεταμφιέσεις…

ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ σχέδια ΑΝΟΙΚΤΗΣ βίας και δικτατορικής εκτροπής.


Είναι πολύ πιθανόν, λοιπόν, να προβάρουν κάθε είδους προβοκάτσια για να προωθήσουν την κατάλυση κάθε ελευθερίας και την επιβολή μια ανοικτής δικτατορίας των «εκλεκτών», των «σοφών» και των «αρίστων» ή ένα οικουμενικό δικτατορικό σχήμα…

Από αυτή την άποψη αποκτάει κάποια αξία ένα βίντεο που κυκλοφορεί το οποίο «διαρρέι» «πληροφορίες» των Αμερικανών για ανατροπή της κυβέρνησης και «ανταρσίες», μέσα στο Σεπτέμβριο, κ.λπ

Βεβαίως
σε «πληροφορίες» των αμερικάνικων μηχανισμών πρέπει να είναι κανείς πολύ επιφυλακτικός.

Οι διαρροές που γίνονται είναι πάντα ύποπτες, ωστόσο δείχνουν ότι τα μαγειρεία των δημίων δουλεύουν και προλειαίνουν το έδαφος ή προετοιμάζουν προβοκάτσιες…
[b]
Διαβάστε τα παρακάτω από το «Κλασσικοπερίπτωση»
[/b]
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/09/video-bob-chapman.html


Οι Αμερικάνοι "έχουν πληροφορίες" ότι εντός του Σεπτεμβρίου θα ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ (Wink ο Παπανδρέου! (Video απο την εκπομπή του BOB CHAPMAN)

Το ότι οι συνθήκες που δημιούργησαν στη χώρα μας, ο σημερινός κατοχικός πρωθυπουργός, οι Αμερικανο-Ευρωπαίοι "εταίροι"- "σύμμαχοι" και το "μακρύ χέρι της Σιών" (Τραπεζοπιστωτικά ιδρύματα και εταιρείες αξιολόγησης),είναι απόλυτα εκρηκτικές κανείς δεν το αμφισβητεί. Ούτε βεβαίως μπορεί να πεί κάποιος ότι δεν βλέπει την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος έτσι όπως τουλάχιστον εκφράζεται απο τα υφιστάμενα πολιτικά κόμματα.

Αυτό όμως που δεν έχει αντιληφθεί ο συνομιλητής του Bob Chapman στο πιό κάτω Video, είναι ότι αυτός ο λαός ποτέ δεν αγάπησε κανέναν αυτόκλητο "μεσσία" όποια μουτσούνα και να φόραγε.

Συνεπώς αν οι Αμερικάνοι μιλούν για πραξικοπήματα και "επαναστάσεις" και μάλιστα δίνουν και ημερομηνίες (!) τότε μάλλον θα πρέπει να ανησυχούμε μιας και η ιστορία έχει αποδείξει ότι τέτοιου είδους "ανατροπές" ήταν πάντα κατασκευασμένες απο την CIA η οποία φυσικά ουδέποτε νοιάστηκε για το καλό του Ελληνικού λαού.

Αυτό που βλέπουμε εμείς, είναι προφανώς αυτό που βλέπουν και τα επιτελεία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", ότι δηλαδή το χαρτί "Γιώργος Παπανδρέου" έχει πιάσει φωτιά και όπου νάναι θα έχει καεί ολοσχερώς και γι΄αυτό βιάζονται να τον αντικαταστήσουν μέ κάποιο άλλο "χαρτί" απο την τράπουλα που έχουν απλωμένη πάνω στο τραπέζι.

Αν μιλούν για ΑΝΑΤΡΟΠΗ της κυβέρνησης μέχρι τις 20 του Σεπτέμβρη και μάλιστα μας πληροφορούν ότι η Αμερικανική πρεσβεία "κάθεται σε αναμένα κάρβουνα", τότε σίγουρα κάτι ετοιμάζουν για να προλάβουν μια ενδεχόμενη λαϊκή εξέγερση η οποία θα δημιουργήσει πολιτικές ζυμώσεις με υλικά που δεν θα είναι στον έλεγχό τους.

Όπως θα δείτε στο Video, ανάμεσα στις ορθές διαπιστώσεις που κάνει ο Bob Chapman γύρω απο τους τραπεζίτες και το ΔΝΤ , πότε χρησιμοποιεί τη λέξη "πραξικόπημα", πότε τη λέξη "ανατροπή" και στο τέλος τη λέξη "επανάσταση".

Προσοχή λοιπόν διότι την λέξη "επανάσταση"
είχαν χρησιμοποιήσει και οι Απριλιανοί πραξικοπηματίες χρησιμοποιώντας μάλιστα ως βασικό τους επιχείρημα τα χάλια του πολιτικού πολιτισμού εκείνης της εποχής.

Ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να είναι σε πλήρη ετοιμότητα και εγρήγορση,
διότι όπως φαίνεται το σχέδιο της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" ήταν να αφήσει τον κροκόδειλο να μας δαγκώσει και αφού είδε ότι δεν πεθαίνουμε εύκολα θα στείλει την "αρκούδα" σαν μεσσία να μας αποτελειώσει.
Το βίντεο ΕΔΩ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/09/video-bob-chapman.html


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 04, 2010 11:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Για δυνατούς λύτες"

Η μόνη επανάσταση, που μπορεί να πιάσει τόπο - να πεφτει έξω από τους υποχθόνιους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης - είναι η πλήρης και μαζική αποχή (ούτε καν λευκό) από τις επερχόμενες εκλογές. Όποιες κι αν είναι.

Η παταγώδης αποτυχία της από ετών ψευτοδημοκρατίας τους, της ελεγχόμενης και εξαγορασμένης ψήφου, είναι η καταγγελία δια της μαζικής αποχής και ας πάνε να φτιάξουν "κυβέρνηση" με 300 χιλιάδες ψηφοφόρους.

Τα ποικίλα σενάρια βίαιης ανατροπής, πραξικοπήματος ή επανάστασης, όλα προερχόμενα, προβλεπόμενα και προσχεδιαζόμενα από τους σκοτεινούς νεοταξικούς εγκεφάλους, μόνο αυτό δεν μπορούν να προβλέψουν. Ούτε και να προετοιμάσουν "διάδοχο κατάσταση". Είναι το εντελώς απρόβλεπτο, ο μοναδικός αστάθμητος παράγοντας, και οπωσδήποτε, τους είναι αδύνατο να απαντήσουν στο : "Και τώρα τι κάνουμε;".

Την απάντηση δεν θα τους τη δώσω. Μερικά σταυρόλεξα είναι "για δυνατούς λύτες".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες